Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä?

Mitä suomalaiselle varhaiskasvatukselle on tapahtumassa? Yhä useampi perhe sysää vastuun lapsen kasvatuksesta yhteiskunnalle, mutta samalla suomalainen koulujärjestelmä ja opettajien auktoriteetti syöpyy.

Kouluista on tullut kulttuurimarxistisia aivopesukeskuksia. Onko taantuma pelkkä epäonninen sattuma vai järjestelmällisen poliittisen kampanjoinnin aikaansaannos?

”Kun suomalaisen koulun synty edellytti snellmanilaista pyrkimystä kulttuurisen yhtenäisyyden rakentamiseen yksi mieli, yksi kieli -periaatteella, niin tämän päivän koulun haaste on monikulttuurisuuden rakentaminen monta mieltä ja monta mieltä -lähtökohdista.”
– Kaija Matinheikki-Kokko Suomen opetushallituksen sivuilla

”Yhteiskuntamme monikulttuuristuu ja koulu on ensisijaisen tärkeä paikka valmistaa kulttuurisesti rikkaamman yhteiskunnan jäseniä. […] Siksi ammattikasvattajille jää suuri vastuu.”
– Anne-Mari Keskisalo Suomen opetushallituksen sivuilla

”Vieressäni istuu tuntematon valkoinen mies, jonka murhaamisesta fantasioin.”
Gloria ”bell hooks” Watkins, kulttuurimarxististen kasvatustieteilijöiden kansainvälinen guru

”Yksi kriittisen pedagogiikan tärkeimmistä tehtävistä on ollut korostaa koululaitokselle politiikan ja kulttuurin piirissä tarjottua etuoikeutettua asemaa, ja kyseenalaistaa se. Erityisesti 1990-luvulla opetusta teoretisoineet ovat usein mieltäneet kouluopetuksen leimallisen poliittiseksi ja kulttuurilliseksi hankkeeksi.

Edistysaskeleet […] kulttuurimarxismissa […] sekä feministisessä tutkimuksessa ovat johtaneet ajattelemaan kouluja muutakin kuin pelkkinä tietoja jakavina opinahjoina.”
– Peter McLaren ja Henry Giroux kirjassa Kriittinen pedagogiikka

Kun niin sanottu Pirkkalan moniste nousi hiljattain otsikoihin, hymähtelivät monet suomalaiset helpottuneina, että onneksi politisoituneiden koululaitosten aika päättyi Neuvostoliiton romahtaessa.

1970-luvulla Pirkkalan kommunistiopettajat laativat ”vallankumouksellisen” opetussuunnitelman, jonka tavoitteena oli kasvattaa viattomista suomalaislapsista sosialistisen luokkasodan kaadereita. ”Kyseessä oli lasten ideologinen aivopesu, jonka toteuttivat yhdessä opetusministeriö, kouluhallitus ja Tampereen yliopiston psykologian laitos,” kirjoitti Aamulehti hankkeesta, jossa opinahjoista tehtiin marxistisia laboratorioita.

Nykysuomalaisen näkökulmasta julkisuuteen vuodetut Pirkkalan oppimateriaalit ovat kömpelöä neuvostokitschiä, joka on helppo kuitata menneisyyden reliikiksi. Ei kai mitään vastaavaa voisi tapahtua enää valaistuneella 2000-luvulla?

Harva Pirkkalan kommunistipropagandalle aamukahvin parissa naureskellut suomalainen pysähtyi kuitenkaan miettimään, millaisille arvoille ja aatteille nykyiset opetussuunnitelmamme perustuvat. Tämä on mielenkiintoista ja outoakin siksi, että lähes kaikki kuitenkin myöntävät, että Suomen koulujärjestelmä on ottanut pitkiä harppauksia taaksepäin viime vuosina.

Ehkä suurinta julkista huolta on synnyttänyt opettajien arvovallan täydellinen perikato sekä kouluissa lisääntyvä väkivalta ja rauhattomuus. Opettajista on tullut ”parhaimmillaankin” vain oppilaiden kavereita ja pahimmillaan näiden puolustuskyvyttömiä uhreja.

Opettajien ammattijärjestö OAJ:n mukaan tuhannet opettajat joutuvat vuosittain jäämään töistä kiusaamisen tai väkivallan vuoksi. Kasvatustieteen maisteri Eva Sundgrenin mukaan ”opettaja ei ole enää auktoriteetti, vaan viihdyttäjä”. Myös opetushallituksen entinen pääjohtaja Aulis Pitkälä on todennut, että suomalaiskouluissa kuri on kadonnut samalla kun opettajat ovat menettäneet asemansa luokan hierarkian huipulla.

Jokin Suomen kouluissa on pahasti pielessä, mutta harva uskaltaa kaivautua ongelmien juurille – löydökset eivät nimittäin ole ”poliittisesti korrekteja”. Totuudenetsijä polttaa nopeasti näppinsä ja saa ruman poliittisen leiman otsaansa.

pirkkalamoniste

Ei sattumaa vaan järjestelmällisen lobbauksen tulosta

Kun opetushallituksen väeltä pyydetään lehtiin kommentteja opettajien kärsimästä nöyryytyksestä ja jopa pahoinpitelyistä, ei kukaan tohdi mainita, että nykyiset kansainväliset kasvatustieteiden gurut ovat jo vuosikymmenten ajan vaatineet opettajien auktoriteetin tuhoamista.

Opettajat eivät olet pudonneet luokkahuonehierarkian huipulta sattumalta – koulujen perikato on vuosikymmeniä jatkuneen poliittisen lobbauskampanjan looginen lopputulos.

Kuten tulemme artikkelissa osoittamaan, ei lobbaus rajoitu pelkästään perinteisten hierarkioiden ja auktoriteettien vastustamiseen. Opettajien perikadosta vastuussa olevat ”kasvatustieteilijät” ja ”pedagogit” ovat ottaneet omakseen lisäksi kaksi muuta suurta teemaa: pakotetun monikulttuurisuuden sekä perinteisten sukupuoliroolien murskaamisen.

Lobbaajille on nostettava hattua sikäli, että he ovat olleet äärimmäisen tehokkaita. He ovat saavuttaneet kaikki kolme päätavoitettaan.

Ensiksi kouluista tehtiin kansallismielisyyttä vastustavan kulttuuritaistelun areenoita. Nuorille alettiin väittää, että vain ”paha” ihminen ei vaadi avoimia rajoja ja syleile ”monikulttuurisuutta”. Seuraavaksi tuhottiin opettajien arvovalta, mikä ajoi luokkahuoneet kaaoksen partaalle.

Viimeisimpänä kouluihin on marssitettu homoja, transuja ja feministejä edustavat Setan kaltaiset painostusjärjestöt, jotka pakkosyöttävät nuorille sukupuolettomuuden ja erilaisten perversioiden ilosanomaa.

Julkaisimme marraskuussa koulujärjestelmän poliittiseen korruptioon väsyneen suomalaisen erityisopettajan haastattelun, jossa nuorisoon kohdistuvaa ideologista painetta kuvattiin synkin sanoin:

Opettajien juridista valtaa puuttua oppilaiden häiriökäyttäytymiseen on vähennetty. Opettajat eivät puutu ongelmiin, koska he pelkäävät tekevänsä virkavirheen esimerkiksi takavarikoimalla oppilaalta kännykän tai teräaseen. Oppilaat on jo kasvatettu nykyiseen arvoyhteiskuntaan, jossa auktoriteetteja ei ole ja jossa toisista ihmisistä ei tarvitse välittää.”

”Olen toiminut vuodesta 1995 virassa monikulttuurisessa kouluympäristössä. Rodullisista eroista puhuminen on tabu. Rotueroista pitää kuitenkin puhua, koska ne ovat totta tieteellisesti, minkä lisäksi ne ovat koulun arkielämässä vahvasti läsnä.

Jokaisesta ryhmästä löytyy aina heikkoja sekä menestyjiä, joten vastaan nyt yleisellä tasolla. Eniten vaikeuksia on afrikkalaisilla oppilailla sekä arabeilla. Suurin heikko ryhmä on somalit.”

Maahanmuuttajien positiivinen syrjintä uhkaa nimenomaan suomalaisia lapsia ja heidän oikeuksiaan. Positiivinen diskriminaatio luo kouluun vahvat kaksoisstandardit, joissa maahanmuuttajat pääsevät kantasuomalaisia lapsia huomattavasti helpommalla. Maahanmuuttajille ikään kuin opetetaan, että olemalla tekemättä mitään pärjää aina vain eteenpäin eikä tarvitsekaan pinnistellä.”

Maallikko voisi luulla, että koulujärjestelmän perikato johtuu talouden lamasta tai epäonnisista – mutta hyvää tarkoittaneista – kokeiluista uudistaa opetus- ja kasvatustekniikoita.

Tämä ei ole kuitenkaan totta; länsimaiden vaikutusvaltaisimmat kasvatustieteilijät ja pedagogit ovat nimenomaan tahtoneet ajaa opinahjot anarkiaan, sillä tämän uskotaan johtavan yhteiskunnan jonkinlaiseen ”tasa-arvon” ja liberalismin myyttiseen kulta-aikaan.

Opehall

Oppilaita kielletään puhumasta maahanmuuton ongelmista ja osallistumasta isänmaallisiin mielenosoituksiin

”Tasa-arvoa” nuijitaan suomalaisnuorisoon pakkokeinoin. Kun pääministeri Juha Sipilän turvapaikanhakijakampanja päättyi siihen, että maahantunkeutuja raiskasi pienen koululaistytön hänen kotikunnassaan Kempeleessä, päättivät paikalliset opettajat, ettei rikoksesta koulussa puhuta. Raiskauksen käsittelyhän voisi ruokkia nuorison ”rasismia”!

Raiskauksen aikoihin ilmapiiri eri puolilla Suomea alkoi kiristyä, ja monet vanhemmat päättivät, etteivät he tahdo viedä lapsiaan koulujen ”suvaitsevaisuus- ja pakolaiskeskustelutilaisuuksiin”, koska ne ovat vain poliittisia propagandatapahtumia.

Opetushallituksessa perheiden oikeus mielipiteenvapauteen tyrmättiin täysin. Opetusneuvos Leena Nissilä jyrähti, että Suomen laki määrää lapset kuuntelemaan ”suvaitsevaisuutta ja kulttuurien välistä ymmärrystä” (lue: afrikkalaisten ja arabien kansainvaellusta Eurooppaan) julistavaa propagandaa:

”Kun koulussa joko oppiaineiden tunneilla tai yhteisissä tapahtumissa käsitellään näitä säädöksiin ja opetussuunnitelman perusteisiin perustuvia tavoitteita, niistä ei voida vapauttaa.”

Kun Forssassa raukkamaiset maahantunkeutujamiehet alkoivat pahoinpidellä paikallisia teinejä kesällä 2016, julkaisi kaupungin ammatti-instituutin rehtori Maaria Silvius tiedotteen, jossa nuoria kiellettiin osallistumasta suomalaisvastaisen väkivallan lopettamista vaativaan mielenilmaukseen! Siinä missä pakkomonikulttuurisuutta lobbaaviin ”keskustelutilaisuuksiin” osallituminen on pakollista, on suomalaisten turvallisuutta vaaliviin mielenosoituksiin lyöttäytyminen kiellettyä!

Kuin tämä ei olisi tarpeeksi, suomalaisia veronmaksajia on pakotettu rahoittamaan juutalaista kulttuurimarxistia, Shirley ”Koko” Hubaraa, kun tämä on käynyt puhumassa suomalaisnuorille rotupolitiikkaa. Hubara on bloggaaja, jonka loihtimassa rinnakkaistodellisuudessa valkoiset miehet uhkaavat ”tappaa” Hubaran kaltaisia ”ruskeita tyttöjä”.

Tilastojen valossa suomalaiskouluissa täytyisi kiertää tietysti Hubaran sijaan valkoisia tyttöjä, jotka kertovat ruskeiden miesten raiskauspotentiaalista, joka on Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen mukaan 17 kertaa suurempi kuin suomalaismiesten. Miksi nuorille paasataan valkoisten miesten muodostamasta täysin fiktiivisestä uhasta samalla, kun maahanmuuttajarikollisuudesta puhuminen on ankarasti kielletty?

Nuorten suomalaisten miehenalkujen itsetunto tuhotaan jo peruskoulussa, kun nämä leimataan monikulttuurisuuspropagandassa moraalittomiksi rasistisiksi saalistajiksi. Lopullisen henkisen kastraation suorittavat Seta ja muut homolobbausjärjestöt, jotka pakottavat suomalaisnuoria kyseenalaistamaan paitsi ydinperheen merkityksen ja luonnolliset sukupuoliroolit myös oman biologisen sukupuolen!

Homolobbausjärjestöt pyrkivät tuhoamaan ihanteen siitä, että pojista kasvaa rohkeita ja maskuliinisia sekä tytöistä herkkiä ja äidillisiä. Uskollisen, yksiavioisen ja kunniakkaan perhe-elämän päälle syljetään sekä tytöille että pojille suunnatussa propagandassa. Isänmaallisten ja perinteisiin arvoihin luottavien sukupolvien tilalle tahdotaan kasvattaa uusi nuoriso, jonka ainoita arvoja ovat maailmankansalaisuus, yksilökeskeisyys ja hedonismi. Mikään perversio ei ole vieras uudelle kosmopoliittisuomalaiselle.

Pirkkalan änkyräkommunistien kömpelölle monisteelle on helppo nauraa, mutta kuinka moni uskaltaa avata 2000-luvun ”kriittisten kasvatustieteilijöiden ja pedagogien” oppikirjat julkisuudessa ja todeta, että kansien väliin on pakattu täysin samaa kuonaa?

1970-luvun kommunistien opetussuunnitelmat on veistetty täsmälleen samasta puusta kuin 2000-luvun kulttuurimarxistinen koulupropaganda, vaikka termistöä olisikin hieman päivitetty.

Kuten tulemme osoittamaan, niiden molempien ideologiset juuret ovat 1920–30-luvun kommunistiliikkeissä, jotka uskoivat, että perinteisen talouspolitiikan sijaan ”vallankumouksellisen proletariaatin” tulisi keskittyäkin kulttuuri- ja seksuaalisuuskysymyksiin.

helsinkihomo1 helsinkihomo2

Vallankumous perinteiset arvot tuhoamalla

1920–30-luvun vasemmistoliikkeen tavoite oli suorittaa vallankumous tuhoamalla ”porvarillisen” yhteiskunnan itsekunnioitus ja perinteiset arvot aina perheinstituutiosta ja kunniakäsityksistä lähtien. Kuulostaako tutulta?

Kun koulujen poliittisen propagandan taustoja alkaa penkoa, törmää nopeasti termiin ”kriittinen pedagogiikka”. Kattokäsite sisältää kaikki kolme Suomen koululaitosta rappeuttavaa suurta teemaa: opettajien arvovallan tuhoamisen, pakkomonikulttuurisuuden sekä homolobbauksen.

Helsingin yliopiston käyttäytymistieteellinen tiedekunta julkaisi 2007 tutkimuksen otsikolla ”Monikulttuurisuuskasvatus päiväkodin monikulttuurisessa esiopetusryhmässä”. Sen mukaan ”kriittisen monikulttuurisuuskasvatuksen lähtökohdat ja perusperiaatteet nousevat kriittisestä kasvatustieteestä, erityisesti niin sanotun Frankfurtin koulukunnan periaatteista ja Paulo Freiren työstä”.

Mikäli tahdomme siis tietää, mikä nykysuomalaisessa varhaiskasvatuksessa on pielessä, on meidän selvitettävä, kuka oli Paulo Freire ja keitä olivat Frankfurtin koulukunnan miehet. (Myös kasvatustieteen tohtori Ulla Härkönen mainitsee Freiren yhtenä varhaiskasvatuksen guruna Fröbelin ja Steinerin kaltaisten ”julkkisten” rinnalla.)

”Kriittisen monikulttuurisuuskasvatuksen edustajat painottavat, että monikulttuurisuuskasvatus ei ole pelkkä ohjelma tai oppiaine. Monikulttuurisuuskasvatus nähdään filosofiana, maailmankatsomuksena…”

Nämä sanat on tärkeä painaa mieleen, sillä usein kulttuurimarxistit itse suojautuvat kritiikiltä väittämällä, etteivät he pyri aivopesemään lapsia vaan opettamaan vain pieniä perusasioita ulkomaalaisten elämäntavoista. Helsingin yliopiston tutkimuksen mukaan kyseessä on kuitenkin nimenomaan vaihtoehtoinen ”filosofia” ja ”maailmankatsomus” eli maallistunut uskonto, jonka tunnustamista jokaiselta suomalaislapselta on kuin varkain alettu vaatia!

Käsitteellä ”kulttuurimarxismi” viitataan yleensä juurikin Frankfurtin koulukunnan työhön, joka oli tieteeksi naamioitua poliittista aktivismia.

1900-luvun alkuvuosikymmeninä juutalaisen Karl Marxin kommunismi ja juutalaisen Sigmund Freudin psykoanalyysi yhdistyivät aatteeksi, jota kutsutaan nykyään kulttuurimarxismiksi. Alun perin aatetta ajoivat kommunistit, jotka olivat epäonnistuneet sytyttämään proletariaatin diktatuuriin johtavia ”luokkasotia” Euroopassa.

Kuten todettua, kulttuurimarxistit päättivät, että mikäli he eivät kykene kaatamaan ”riistävää luokkayhteiskuntaa” ammattiliittojen avulla, tekevät he vallankumouksen kulttuurin kautta – tuhoamalla kaikki perinteiset arvot.

Kulttuurimarxismin tunnetuimpia lipunkantajia olivat Frankfurtin koulukunnan jäsenet, kuten juutalaiset Theodor Adorno, Herbert Marcuse ja Erich Fromm. Toisen maailmansodan jälkeen kulttuurimarxismi levisi kuitenkin yliopistojen kautta myös taloudellisiin oikeistopiireihin, joiden liberaaliin kansainvälisyysajatteluun kulttuurimarxismi sopi saumattomasti.

Erich Fromm, Theodor Adorno, Max Horkheimer, Leo Löwenthal, Friedrich Pollock, Franz Leopold Neumann, Herbert Marcuse, Walter Benjamin.
Erich Fromm, Theodor Adorno, Max Horkheimer, Leo Löwenthal, Friedrich Pollock, Franz Leopold Neumann, Herbert Marcuse, Walter Benjamin.

”Juutalainen lahko” kostoretkellä

Psykologian professori Kevin MacDonaldin mukaan Frankfurtin koulukunnan perustivat saksanjuutalaiset vasemmistoaktivistit, joille ”tieteellä” oli vain poliittista välinearvoa.

Frankfurtilaiset hylkäsivätkin perinteiset tieteelliset menetelmät kuten empiiriset kokeet, sillä ne eivät yleensä tuottaneet poliittisesti toivottuja lopputuloksia. Kulttuurimarxistiset pedagogit opettavat siis nuorille millainen maailman ”pitäisi” olla sen sijaan että he kertoisivat, millainen maailma todellisuudessa on. Nuoria aivopesemällä kulttuurimarxistit pyrkivät manipuloimaan yhteiskuntaa itselleen mieluisaan muotoon.

Mikä sitten motivoi frankfurtilaisia? Israelilainen teologi Gershom Scholem on todennut, että Frankfurtin koulukunta oli käytännössä ”juutalainen lahko”. Ryhmään kuulunut Walter Benjamin puolestaan totesi, että häntä ajoi eteenpäin muistot juutalaisten ”orjuutettujen esi-isiensä” kokemasta nöyryytyksestä.

Frankfurtin koulukunta syntyi Saksassa, jossa kansallisuusaate merkitsi usein juutalaisvastaisuutta. Kulttuurimarxistit uskoivat voivansa vahvistaa juutalaisten yhteiskunnallista roolia, mikäli he onnistuisivat tuhoamaan saksalaisen kansallisuusaatteen, jonka kivijalkoja olivat perhe, armeija ja uskonto.

”Juutalaislahko” siis järkeili, että yliopistoihin ja kulttuurielämään olisi synnytettävä liike, joka hyökkäisi isänmaallisia sekä perhe- ja maanpuolustuskeskeisiä arvoja vastaan. Näin ”juutalaisvastaisen” nationalismin voittokulku voitaisiin katkaista.

Frankfurtilaiset joutuivat lopulta pakenemaan Hitleriä Yhdysvaltoihin, jossa he jatkoivat sinnikästä työtään. MacDonaldin mukaan esimerkiksi frankfurtilaisten klassikkokirja The Authoritarian Personality eli Autoritäärinen persoonallisuus sai rahallista tukea suoraan yhdeltä Amerikan suurimmista juutalaisista lobbausjärjestöistä, American Jewish Committeelta. Ennen maanpakoa liike oli saanut rahoitusta Saksassa juutalaismiljonääri Felix Weililtä.

Frankfurtin koulukunnan uskottavuutta nakersi kuitenkin aina se, ettei liike tahtonut noudattaa tieteellisiä käytäntöjä. Juutalainen Max Horkheimer puhuikin halveksuen ”faktafetisisteistä”, kun hän viittasi ihmisiin, jotka vaativat kulttuurimarxisteilta esimerkiksi aitoa tilastotietoa väitteidensä tueksi. Frankfurtilaisten mielestä mitään tilastoja tai tutkimuksia ei tarvittu, sillä kulttuurimarxistit ovat automaattisesti oikeassa.

Ei ole vaikea uskoa, että Frankfurtin koulukunnan perintö todellakin elää 2000-luvun suomalaisessa varhaiskasvatuksessa. Sukupuolten ja rotujen biologisista eroista keskusteleminen on poliittisesti korrektien kasvatustieteilijöiden mukaan pelkkää ”faktafetisistien” vihapuhetta, sillä kiusalliset faktat romuttavat kulttuurimarxistien tasa-arvoutopian.

Saksalaislapsia "auktoriteettivastaisessa" Kinderladen-kerhossa.
Saksalaislapsia ”auktoriteettivastaisessa” Kinderladen-kerhossa.

Kohti tasa-arvoutopiaa lapsia raiskaamalla

On yhtä aikaa sekä vastenmielistä että pelottavalla tavalla kiehtovaa ajatella, että joukko 1930-luvun juutalaisia kommunisteja manipuloi nyt haudan takaa sitä, kuinka suomalaisia nuoria kasvatetaan – lähes 100 vuotta myöhemmin.

Kulttuuri- ja sukupuolikysymysten ohella heidän inhonsa ”autoritäärisiä” ihmisiä kohtaan on vaikuttanut radikaalisti siihen, että opettajien auktoriteetti on pyritty repimään maan tasalle. Juutalaisen Frommin mukaan ”autoritääriset” hierarkiat olivat suoranaista ”sadomasokismia”.

On ironista, että perinteisiä hierarkioita ”sadomasokismiksi” rienanneet kulttuurimarxistit itse veivät auktoriteetti-inhonsa seksuaalisiin äärimmäisyyksiin. Samaan aikaan kun Pirkkalassa tehtiin kommunistisia koulukokeiluja, Saksassa aatetoverit päättivät, että vallankumouksellinen varhaiskasvatus voisi tuhota ”autoritäärisen” kulttuurin vain pedofilian avulla.

”Kriittisen pedagogian” tavoitteena on tuhota perinteiset valtarakenteet, joiden uskotaan kuvastavan ”valkoisen patriarkaatin” sortovaltaa erilaisiin vähemmistöihin nähden. Valtarakenteisiin kuuluu myös aikuisten auktoriteetti suhteessa lapsiin.

Kesällä 2010 Jan Fleischhauer ja Wiebke Hollersen kirjoittivat valtavirtaiseen Der Spiegel –lehteen synkän tutkivan artikkelin Länsi-Saksan kommunistien pedofiilipedagogiasta. Marxilaiset varhaiskasvattajat uskoivat, että ”tasa-arvon” utopia voitaisiin saavuttaa, mikäli lasten ja aikuisten välinen moraalinen raja-aita kaadettaisiin jo päiväkoti-iässä. Käytännössä tämä tarkoitti lasten raiskaamista:

”Yksi Saksan 1968-liikkeen tavoitteista oli lasten seksuaalinen vapauttaminen, joillekin tämä merkitsi kaikkien sukupuolisten pidäkkeiden hylkäämistä. Syntyi ilmapiiri, jossa jopa pedofiliaa alettiin pitää edistyksellisenä.

Der Spiegel selvitti, että erilaiset seksiin ja pornoon liittyvät ohjelmanumerot olivat lähes päivittäisiä useissa läntisen Saksan kommunistien ylläpitämissä päiväkodeissa sekä koulujen jälkeen järjestetyissä kerhoissa. Hyväksikäytön taustalla oli Berliinin vapaan yliopiston psykologinen instituutti, jossa Marxia tavattiin vähintään yhtä suurella innolla kuin Itä-Saksassa.

Terroristi Ulrike Meinhofin ex-mies Klaus Rainer Röhl julkaisi suositussa Konkret-vasemmistolehdessä samaan aikaan lukuisia pedofiliaan kannustavia artikkeleita. Myöhemmin Röhlin tyttäret syyttivät isäänsä seksuaalisesta ahdistelusta.

”1968-liikkeen ytimessä halveksittiin ihmisiä, jotka kunnioittivat edelleen perinteisiä lasten ja aikuisten välisiä rajoja,” politiikantutkija Wolfgang Kraushaar selvitti Der Spiegelille, kun lehdessä ihmeteltiin, mikä oli ajanut kommunistivanhemmat ennennäkemättömiin julmuuksiin.

Juutalainen György Lukács ja sota länsimaista yhteiskuntaa vastaan

Saksan pedofiilikerhot olisi mukava heittää samaan historialliseen romukoppaan Pirkkalan monisteen kanssa. Kerhojen aatteellisiin taustoihin tutustuminen kuitenkin paljastaa hätkähdyttävän tiedon: saksalaiskommunistit eivät olleet ensimmäisiä.

György Lukács.
György Lukács.

Heidän todennäköinen esikuvansa oli kommunistisessa Unkarissa kehitetty varhaiskasvatusohjelma, joka pyrki samanlaiseen seksuaalivallankumoukseen vastaavin metodein.

Juutalaisen Béla Kunin (alkujaan Kohn) johtama kommunistijoukko kaappasi Unkarissa vallan 1919 ja nimitti lyhytaikaisen hallituksen koulutus- ja kulttuurikomissaariksi juutalaisen György Lukácsin.

Juutalaiseen pankkiiriperheeseen syntynyt Lukács on erityisen tärkeä hahmo siksi, että Paulo Freire piti häntä yhtenä merkittävimmistä esikuvistaan. Kuten jo todettua, Helsingin yliopiston tutkimuksen mukaan Freire on Frankfurtin miesten ohella nykyisten suomalaisten pedagogien ja kasvatustieteilijöiden korkein guru.

Lukácsin nimittäminen osoittautui katastrofiksi unkarilaislasten kannalta, sillä koulutuskomissaarin pääkopassa ei kaikki ollut kohdallaan. 2000-luvun ”kriittisten pedagogien” tavoin Lukács kannatti seksuaalisia perversioita sekä vihasi perinteisiä auktoriteetteja ja eurooppalaista nationalismia.

Lukácsin ”kriittiseen opetussuunnitelmaan” kuuluivat muun muassa lapsille suunnatut seksikurssit sekä yksityiskohtaiset porno-oppaat, joiden avulla nuorisoa kannustettiin moniavioiseen irstailuun. Juutalainen pornokeisari summasi kulttuurimarxismin aatteellisen mission todetessaan:

Yhteiskunnan vallankumouksellinen tuhoaminen oli mielestäni ainut ratkaisu aikakautemme kulttuurillisiin ristiriitoihin.”

”Jotta arvojärjestelmät voitaisiin maailmanlaajuisesti kääntää päälaelleen, on vanhat arvot ensin tuhottava. Vallankumouksellisten on rakennettava kokonaan uusi arvojärjestelmä.”

”Kysymys kuuluu, kuka vapauttaa meidät länsimaisen sivilisaation kahleista?”

Unkarin ja Saksan pedofiilikommunistien perintö kaikuu erityisen kolkkona nyt, kun valtamedia ja viihdeteollisuus ovat alkaneet jälleen vaivihkaa hivuttaa lastenraiskaamista ”oikeuttavaa” propagandaa länsimaiselle yleisölle.

Iltalehti julkaisi 18.11.2016 esimerkiksi uutisen otsikolla ”Tällaista on ’hyveellisen’ pedofiilin elämä”. 17.1.2017 Yleisradio puolestaan tuotti artikkelin ”Tuhansien pedofiilien maa”. Yle väitti, että pedofiilit voivat olla vaarallisia tai vaarattomia lapsen kannalta siinä missä terveet heteromiehet voivat olla vaarallisia tai vaarattomia naisten kannalta. Yle pyrki siis normalisoimaan pedofilian rinnastamalla sen heteroseksuaalisuuteen. Siinä sivussa yleisöön lietsottiin myös feminististä miesvihaa.

Hiljattain Suomen homolobbausjärjestöt antoivat ”vuoden homo” –palkinnon alaikäiselle Tuure Boeliusille seurakuntien ja valtamedian hurratessa vieressä.

Konservatiivinen Oikea Media muistutti artikkelissaan ”Alaikäinen vuoden homo on vasta alkua”, että erityisesti Yhdysvalloissa valtamedia liputtaa jo kovaan ääneen 5-vuotiaiden ”transujen” ja pedofiilien ”oikeuksien” puolesta.

Televisiossa on alettu näyttää myös The Mick –nimistä sarjaa, jossa 6-vuotias ”transupoika” puhuu ”vaginastaan” ja pukeutuu sadomasokistiseen suukapulaan. Sarjan luoneet veljekset Dave ja John Chernin ovat – yllätys, yllätys – juutalaisia.

Juutalaisten Chernin-veljesten The Mick –sarja yrittää tehdä lasten seksualisoinnista "hyväksyttävämpää" huumorin avulla.
Juutalaisten Chernin-veljesten The Mick –sarja yrittää tehdä lasten seksualisoinnista ”hyväksyttävämpää” huumorin avulla.

Paulo Freire ja ”sorretut” vähemmistöt

Suomen monikulttuurisen varhaiskasvatuksen kaksi johtotähteä ovat siis Frankfurtin koulukunta ja Paulo Freire. Erottelu on sikäli keinotekoinen, että molemmat ammensivat inspiraationsa samoista lähteistä, erityisesti Marxista, Freudista ja Lukácsista.

Länsimaisen varhaiskasvatuksen perikatoa onkin hyödyllistä tarkastella historiallisena jatkumona, jonka voi yksinkertaistaa muotoon: Marx–Lukács–Frankfurt–Freire–nykyisyys.

Freire on jatkumossa sikäli ainutlaatuinen tapaus, ettei hän ole juutalainen. Toisaalta hänen tärkeimmät ideologiset esikuvansa olivat juutalaisia kommunisteja. Freiren elämäntyötä jatkoi erityisellä tarmolla newyorkinjuutalainen pedagogi Ira Shor. Freiren ”vallankumouksellinen pedagogia” ei olisi koskaan levinnyt maailman jokaiseen kolkkaan, mikäli juutalainen Shirley Steinberg ei olisi perustanut The Paulo and Nita Freire International Project for Critical Pedagogy –järjestöä freireläisyyden propagoimiseksi.

Brasilialaissyntyinen Freire kirjoitti tärkeimmät teoksensa muutama vuosikymmen Frankfurtin koulukunnan kulta-aikoja myöhemmin. Freiren tärkein teos on 1970 julkaistu Sorrettujen pedagogiikka, joka on käännetty myös suomeksi. Suomennoksen takakannen mukaan Sorrettujen pedagogiikka on ”kasvatustieteen laajimmalle levinnyt ja käännetyin moderni klassikko”.

Esikuviensa tavoin Freire yhdisti rotukysymyksen talouskysymyksiin. Freireläisten mukaan sosioekonomisesti oikeudenmukaista yhteiskuntaa ei voida saavuttaa, ellei valkoisten lasten asemaa kyseenalaisteta luokkahuoneissa. Oppi heijastuu myös 2000-luvun Suomeen, jossa ”edistykselliset” opettajat ovat valmiita suosimaan alisuoriutuvia maahanmuuttajia lahjakkaiden suomalaisten kustannuksella.

Freiren pääteoksen nimi Sorrettujen pedagogiikka viittasi erityisesti ei-valkoisiin väestöryhmiin, mutta viime vuosikymmeninä feministit ja homolobbaajat ovat pyrkineet korostamaan myös seksuaalivähemmistöjen roolia ”sorrettujen” joukossa.

Mikäli maahanmuuttaja ei vaivaudu oppitunnille tai jos itseään ”homona” pitävä nuori potee vakavia mielenterveysongelmia, ei syy ole freireläisyyden mukaan heissä itsessään vaan valkoisissa ”sortajissa”, jotka pelkällä olemassaolollaan polkevat muita ryhmiä katuojaan.

Freireläinen pedagogiikka siis syyttää valkoisia heteroseksuaaleja kaikkien muiden ihmisryhmien ongelmista. Frankfurtilaisessa hengessä myös Freire vaikutti vihaavan ”faktafetisistejä”, sillä pääteoksessaan hän ei edes yritä tarjota tieteellisiä todisteita väitteilleen siitä, että tietyt väestöryhmät alisuoriutuvat siksi, että he ovat aktiivisen ”sorron” uhreja. Valkoiset ovat sortajia ja sillä siisti.

Pääteoksessaan Freire puhuu myös ”problematisoivasta kasvatuksesta”, joka on komealta kalskahtava kiertoilmaisu opettajien arvovallan tuhoamiselle. Kun suomalainen opettaja kärsii huorittelusta, sylkemisestä tai jopa väkivallasta, saa hän kiittää juuri freireläisiä pedagogeja, joiden mukaan opettaja ei saa olla auktoriteetti vaan oppilaiden tasavertainen ”toveri”.

Freire väitti rakentavansa tasa-arvoista utopiaa, mutta todistikin jälleen, ettei kommunismia kannata ikinä soveltaa käytännössä. Jälki on aina rumaa.

Paulo Freire.
Paulo Freire.

Leninistiset vallankumousjoukot

Sorrettujen pedagogiikassa Freire siteeraa Lukácsin Lenin-kirjaa, jossa unkarinjuutalainen kulttuurimarxisti analysoi venäjänjuutalaisen bolševikkijohtajan ideologiaa.

Freire ihastui Lukácsin ja Leninin visioihin ”vallankumouksellisen puolueen joukoista”. Freire tahtoi kasvattaa pienistä lapsista ”vallankumouksellisia joukkoja” samalla tavalla kuin Lenin oli johtanut punaista terroria Venäjällä. Vertauksen tulisi nostaa suomalaisten kasvatustieteilijöiden niskavillat kohti kattoa.

Sorrettujen pedagogiikka on käytännössä kommunistinen sodanjulistus kaikkia valkoisten länsimaalaisten pystyttämiä yhteiskunnallisia rakenteita vastaan. Opetuksen ja kasvatuksen käytäntöä ei käsitellä kirjassa juuri lainkaan, vaan painopiste on tukevasti poliittisessa agitoinnissa:

”Manipulaation vastalääke on kriittisesti tiedostava vallankumouksellinen järjestäytyminen, joka problematisoi paitsi kansan aseman historiallisessa prosessissa myös kansallisen todellisuuden sekä vielä manipulaationkin.

Francisco Weffort kirjoittaa: ’Kaikki vasemmiston politiikka perustuu massoille ja riippuu näiden tietoisuudesta. Jos tietoisuus on hämmentynyt, vasemmisto hävittää juurensa ja sitä seuraa varma tappio…'”

Freiren tärkeimpiin sanansaattajiin kuuluvat Henry Giroux ja Peter McLaren, joiden suomennettu kirja Kriittinen pedagogiikka on toinen kulttuurimarxistiopettajien suosima perusteos. Heti kirjan esipuheessa ”valkoinen heteroseksuaalinen mies” määritellään varhaiskasvattajan arkkiviholliseksi:

Kriittinen pedagogiikka ei voi olla ’väritöntä’, sillä lähemmässä tarkastelussa pedagogiikan näennäinen värittömyys paljastuu valkoisen heteroseksuaalisen miehen näkökulmaksi.”

”…on tärkeä selvittää, kuinka rotua käytetään sosiaalisena konstruktiona oikeuttamaan erivertaista kohtelua ja tuottamaan perusteita reduktiiviselle puheelle rotujen välisistä synnynnäisistä älykkyyseroista.”

”Kriittisen pedagogiikan on oltava antirasistista, antiseksististä ja antihomofobista.”

”Krittisen pedagogiikan ohjelmajulistus voidaan tiivistää seuraaviin ydinlauseisiin: kriittisissä käytänteissä […] esitetään kysymyksiä marginaalin ja normalisoidun vallan suhteesta kouluissa ja tarkastellaan historiaa osana laajempaa pyrkimystä määritellä uudelleen valta ja identiteetti etenkin rodun, sosiaalisen sukupuolen [sic!], luokan ja etnisyyden näkökulmista.”

Kriittisen pedagogiikan esipuheessa puolustetaan myös ”affirmative action –politiikkaa” eli ”positiivista syrjintää”, jossa alisuoriutuville maahanmuuttajille taataan opiskelupaikka mieluummin kuin lahjakkaille valkoisille. On tietysti äärimmäisen kieroutunutta orwellilaista kielipeliä kutsua valkoisten rodullista syrjintää ”positiiviseksi”.

Valkoisten syrjinnän ”oikeuttamiseksi” pedagogit vetoavat usein myös Harvardin yliopiston juutalaisen professorin, Howard Gardnerin, oppeihin. Gardner on jo vuosikymmenten ajan käynyt taistelua älykkyyden mittaamista vastaan. Gardnerin mukaan ihmisillä on useita ”erilaisia älykkyyksiä” eikä matemaattis-luonnontieteellistä älyä voi pitää tärkeämpänä kuin vaikkapa ”musikaalis-rytmistä” älyä.

Koska monilla Afrikan alueilla keskimääräinen äo on jopa yli 30 pistettä matalampi kuin valkoisilla, vetoavat kulttuurimarxistit usein Gardnerin oppeihin vaatiessaan rodullisesti määriteltyjä koulukiintiöitä.

Vaikka maahanmuuttaja ei osaisikaan matematiikkaa, biologiaa tai historiaa yhtä hyvin kuin suomalainen, voi hänellä olla niin svengaava rytmi veressä, että häntä on syytä ”syrjiä positiivisesti” suomalaisen opiskelijan kustannuksella.

possyrjinta
”Positiivista” syrjintää?

Kulttuurimarxismi ei ole ”salaliittoteoria”

Valtaeliitti väittää usein, että ”kulttuurimarxismi” on pelkkä ”uusnatsien juutalaisvastainen salaliittoteoria”, koska kulttuurimarxistiset arvot ovat ”normaaleja arvoja”, jotka ovat ”syntyneet täysin luonnollisesti” ihmiskunnan kypsyessä henkisesti.

Eliitti ei tahdo myöntää, että länsimaisen kulttuurin rappio olisi tietoisen poliittisen lobbaamisen tulosta. Mielenkiintoista kyllä, Giroux ja McLaren puhuvat täysin avoimesti ”kulttuurimarxismista” kirjassaan sivulla 30:

”Yksi kriittisen pedagogiikan tärkeimmistä tehtävistä on ollut korostaa koululaitokselle politiikan ja kulttuurin piirissä tarjottua etuoikeutettua asemaa, ja kyseenalaistaa se. Erityisesti 1990-luvulla opetusta teoretisoineet ovat usein mieltäneet kouluopetuksen leimallisen poliittiseksi ja kulttuurilliseksi hankkeeksi.

Edistysaskeleet, joita on viime aikoina saavutettu tiedon sosiologiassa, tietoisuuden historiassa, koloniaalisen diskurssin kriittisessä tutkimuksessa, kulttuurimarxismissa, mannermaisessa yhteiskuntateoriassa sekä feministisessä tutkimuksessa, ovat johtaneet ajattelemaan kouluja muutakin kuin pelkkinä tietoja jakavina opinahjoina.”

”Kriittinen pedagogiikka ei hyväksy konservatiivien väitettä, jonka mukaan kouluopetus on poliittisesti pyyteetön ja puolueeton prosessi.

Se on pyrkinyt tarjoamaan opettajille ja tutkijoille aiempaa kriittisempiä keinoja ymmärtää, millainen tehtävä koululla on rodun, luokan ja sukupuolen mukaan jakaantuneessa yhteiskunnassa.”

”Opettajankoulutuksen on vastattava globaalin informaatioajan vaalimiin koulutuksellisiin tehtäviin, aina sellaisten uusien kritiikin ja tulkinnan kielten kehittämisestä, jotka ammentavat innoitusta marxilaisesta, feministisestä ja antikolonialistisesta tutkimuksesta ja toiminnasta…”

”…opettajankoulutusohjelmat täytyy sijoittaa antirasistisen, antikapitalistisen ja feministien pedagogiikan kontekstiin.”

Monikulttuurisuutta paasaaville opettajille koulut ovat siis ”opinahjojen” sijaan poliittisen ja kulttuurillisen taistelun areenoita, joissa opettajat taistelevat ”sorrettujen” rinnalla valkoista heteroseksuaalia vastaan. Tämä ei ole kansallismielisen tai konservatiivin tekemä subjektiivinen tulkinta vaan avoin ohjelmajulistus, joka on kirjattu Kriittiseen pedagogiikkaan.

Kriittisen pedagogiikan sivuilla vilisevät jatkuvasti juutalaiset nimet kuten Grossberg, Michnik ja Bernstein. Giroux ja McLaren lainaavat myös juutalaista Roger Simonia, jonka mukaan ”opettajina tehtävämme on kehittää uusi tapa ajatella […] siten, että kouluopetus mielletään kulttuurilliseksi ja poliittiseksi kentäksi…”.

Simonin kollegoiden mukaan ”juutalaisuus ja juutalaiset arvot” muodostivat koko hänen ideologiansa ytimen.

Johtavat kulttuurimarxistit ovat vedonneet juutalaiseen Wilhelm Reichiin vaatiessaan kouluihin poliittista sensuuria.
Johtavat kulttuurimarxistit ovat vedonneet juutalaiseen Wilhelm Reichiin vaatiessaan kouluihin poliittista sensuuria.

Mustasta rikollisuudesta ei saa puhua, koska orgasmilaatikon juutalainen keksijä niin sanoo

Kirjassaan Multicultural Education, Critical Pedagogy, and the Politics of Difference McLaren siteeraa puolestaan juutalaista kulttuurimarxistia Wilhelm Reichia väittäessään, että valkoiset projisoivat ”omia pelkojaan ja ahdistuneisuuttaan” mustiin rikollisiin.

Kun kouluissa puhutaan rodusta ja rikollisuudesta (aihe oli Suomessa ajankohtainen esimerkiksi Kempeleen ja Forssan rikosten jälkeen), on lähtökohdan oltava ”kriittisten pedagogien” mielestä se, että monikulttuurinen rikollisuus on pelkkä valkoisten psyykkisistä häiriöistä kumpava ”myytti” tai illuusio.

Myös pedagogiguru McLaren vihaa siis frankfurtilaisten tavoin ”faktafetisistejä”, jotka toteavat, ettei Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen osoittama 17-kertainen ero raiskaustilastoissa ole mikään ”myytti” vaan kylmä tosiasia. Kunnon kulttuurimarxistin tavoin ”kriittinen pedagogi” ei halua opettaa lapsille sitä, millainen maailma on, vaan sen, millainen maailman pitäisi olla.

Se, että McLarenin kaltaiset gurut siteeraavat vakavissaan Wilhelm Reichia, syö ”kriittisen pedagogiikan” uskottavuutta entisestään. Frankfurtin koulukuntaan kuulunut Reich on yksi viime vuosisadan kuuluisimmista ”hulluista tiedemiehistä”, jolla oli Freudin tavoin pakkomielle seksiin ja perversioihin. Reich selitti esimeriksi Hitlerin valtaannousun saksalaisten ”tukahdutetulla seksuaalisuudella”.

Reichin kiihkoilu vain kiihtyi, kun hän pakeni kansallissosialisteja monien muiden juutalaisten tavoin New Yorkiin. Yhdysvalloissa hän aloitti täysimittaisen sodan ”faktafetisistejä” vastaan kehittämällä oudon kultin, jonka keskiössä oli ”jumalallinen” orgonienergia. ”Orgoni” oli Reichin mukaan ”organismin ja seksuaalisen orgasmin” risteytys.

Reich tahtoi estää ”fasismin” nousun psykoanalyysin ja orgonioppinsa avulla. Hän alkoi rakentaa ulkohuussia muistuttavia seksilaatikoita, joita hän kutsui ”orgoniakkumulaattoreiksi”. Reich väitti seuraajilleen, että laatikoissa istuminen tuotti taudit parantavaa sukupuolista mielihyvää, sillä akkumulaattorit olivat täynnä maapallon ilmakehää ympäröivää ”orgonienergiaa”.

Mikäli kaikki hankkisivat oman ”orgoniakkumulaattorin”, olisi ”fasismin” vaara lopullisesti torjuttu, sillä kaikkien luonnolliset tarpeet tyydyttyisivät, Reich filosofoi. Muun muassa NAMBLA-nimiseen (North American Man/Boy Love Association) pedofiilien lobbausjärjestöön kuulunut juutalainen Allen Ginsberg kertoi lehdistölle kököttävänsä usein Reichin suunnittelemassa orgasmikopissa.

Reich kuoli lopulta 1957 vankilassa, jonne hänet oli teljetty törkeän puoskaroinnin vuoksi.

Miksi tällaista friikkihistoriaa tarvitsee ylipäätään kerrata? Koska johtavat ”kriittiset pedagogit” vetoavat edelleen Reichin oppeihin!

Myös suomalaiset opettajat voivat törmätä ammattikirjallisuudessa artikkeleihin, joissa heitä käsketään kieltämään nuoria keskustelemasta maahanmuuttajarikollisuudesta siksi, että ”Reichin mielestä maahanmuuttajarikollisuus on vain meidän seksuaalisesti kieroutuneiden valkoisten luoma myytti”! Kuinka alas yhteiskuntamme on vajonnut!

Orgoniakkumulaattori.
Orgoniakkumulaattori.

Kun poliittiset vapaudet kaventuvat, seksuaaliset ”vapaudet” lisääntyvät

Aldous Huxley kirjoitti Uusi uljas maailma –klassikkoteoksensa vuoden 1946 painoksen esipuheessa siitä, millainen tulevaisuuden painajaisyhteiskunta voisi olla:

”Samalla kun poliittinen ja taloudellinen vapaus kaventuu jatkuvasti, seksuaalinen vapautuneisuus sen sijaan kasvaa.

Diktaattori […] tulee tekemään kaikkensa kannustaakseen kansaa toteuttamaan seksuaalisia vapauksiaan […] sillä näin kansalaiset voidaan alistaa hyväksymään asemansa orjina.”

Kulttuurimarxistinen varhaiskasvatus noudattaa pelottavan tarkasti Huxleyn painajaista.

Samalla kun nuorisoa kielletään puhumasta tulenaroista poliittisista kysymyksistä ja osallistumasta esimerkiksi isänmaallisiin mielenosoituksiin, erilaisiin seksuaalisiin perversioihin suorastaan kannustetaan. 1970-luvulla suosituin perversio oli pedofilia, 2010-luvulla puolestaan ”transsukupuolisuus” ja sukuelinten silpominen.

Propagandan tehokkuudesta kertoo paljon se, että transututkimuksiin menevien suomalaisten tyttöjen määrä on nelinkertaistunut viimeisen kuuden vuoden aikana!

Koulujen homo- ja transulobbaus liittyvät suoraan kysymyksiin kansallisuusaatteesta ja kansallisesta itsepuolustuksesta. Jotta alkuperäisväestöjen itsepuolustuskyky saataisiin rappeutettua täydellisesti, markkinoi eliitti meille ja lapsillemme aatteita, jotka pyrkivät tuhoamaan perheinstituution sekä tekemään valkoisista miehistä raukkamaisia ”sukupuolineutraaleja” nahjuksia.

Yhä useampi suomalainen on törmännyt ”sukupuolineutraaliuden” huuhaaoppiin. Vielä 10 vuotta sitten kaikki olisivat vain nauraneet väitteelle, ettei mitään sukupuolia ole olemassa tai että poikalapsille on ”tasa-arvon” ja ”ihmisoikeuksien” nimissä annettava prinsessaleluja siltä varalta, että nämä ovat ”syntyneet väärään sukupuoleen”.

Viihdeteollisuuden ja valtamedian vaikutusvalta on kuitenkin ällistyttävän suuri. 10 vuodessa mistä tahansa mielisairaudesta voidaan tehdä mediaseksikäs trendi, jonka vastustajat leimataan junteiksi tai impivaaralaisksi ”rasisteiksi”. Näin kävi myös ”sukupuolineutraaliuden” opille; media marssitti julkisuuteen niin paljon homoja ja transuja, että nyt seksuaaliset poikkeamat on lisätty jo peruskoulun opetussuunnitelmaan.

Suomen opetushallituksen uuden ”tasa-arvotyötä” käsittelevän oppaan mukaan ihmisbiologian tunneilla nuorille täytyy vastaisuudessa valehdella, että on olemassa ”inter-” ja ”transsukupuolisia” ihmisiä, joiden sukupuoli ei riipukaan biologiasta. Huuhaaopin mukaan biologinen sukupuoli on pelkkä harha; mikäli poika väittää olevansa oikeasti tyttö, hän on tyttö ja muiden on kunnioitettava tätä.

Kiistämällä sukupuolierot opetushallitus pyrkii rappeuttamaan perinteisen perheinstituution, jonka pohjalle suomalainen kulttuuri on rakennettu. Tuhoamalla suomalaisen perheen tasa-arvokiihkoilijat uskovat voivansa luoda viimein täysin ”monikulttuurisen” ja ”tasa-arvoisen” Suomen.

Gloria "bell hooks" Watkins.
Gloria ”bell hooks” Watkins.

Päiväkodeille oppia murhanhimoiselta mustalta

Sukupuolivallankumoukselliseen trendiin kuuluvat myös ”sukupuolineutraalit” julkiset vessat, jotka yleistyvät kaikkialla länsimaissa. Tulevaisuudessa esimerkiksi perverssit miehet saavat tunkeutua pikkutyttöjen kanssa samoihin käymälöihin sillä verukkeella, että he ovat ”syntyneet väärään kehoon”.

Maailmankuulun Johns Hopkins –sairaalan entisen johtavan psykiatrin, tohtori Paul R. McHughin mukaan ”transsukupuolisuus” on mielisairaus ja siihen kannustaminen on sairauden ylläpitämistä. Opetushallitus ja ”sukupuolineutraaleja” vessoja rakennuttavat kaupungit tuhoavat siis suomalaista kulttuuria ja yhä useamman suomalaisen mielenterveyden kiistämällä ihmisbiologian todellisuuden.

Valtamedia uutisoi joulukuussa, että kaikille suomalaisille yhdeksäsluokkalaisille annetaan veloituksetta mustan feministin kirjoittama kirja nimeltä Meidän kaikkien pitäisi olla feministejä.

Tuusulalainen opettaja Juho Mäenpää ilmoitti, ettei aio olla mukana propagandatyössä. Hänestä oli pöyristyttävää, että kansalaisten verovaroilla tuetaan hankkeita, joilla nuorisolle pakotetaan poliittista propagandaa.

”Kuvittelin, että luokkakantaisuutta 1970-luvulla oppilaille syöttänyt niin sanottu Pirkkalan moniste olisi opettanut jotakin, jos ei oppilaille, niin ainakin viranomaisille,” Mäenpää kirjoitti. Hän ei tiennyt, että Pirkkalan moniste oli vain yksi linkki kulttuurimarxistisen varhaiskasvatuksen ketjussa, joka ei ole katkennut kertaakaan enää vuosikymmeniin.

Nea Alasaaren Turun yliopiston Pro gradu –tutkielmassa ”Lasten leikkiä – sukupuolitietoinen näkökulma päiväkodin arkeen” viitataan Gloria ”bell hooks” Watkinsiin, joka on tunnettu äärimmäisen aggressiivinen musta feministi. Alasaari kirjoittaa, että Watkinsin pedagogiikka perustuu pitkälti Freiren oppeihin, joita on täydennetty feministisin teemoin.

Alasaaren mukaan myös Watkinsin feministinen, rasisminvastainen ja homoystävällinen pedagogiikka perustuu malliin, ”jossa opettajalla ei ole autoritääristä asemaa”. Samat teemat kietoutuvat toisiinsa aina uudelleen ja uudelleen.

On mielenkiintoista, että Suomessa tulevat maisterit voivat viitata töissään Watkinsiin, joka itse on tullut tunnetuksi ennen kaikkea siitä, ettei hän käytä tieteellisiä lähdeviitteitä artikkeleissaan ja kirjoissaan. Valkoinen ”faktafetisisti” alkaa pakostakin pohtia, onko Watkins saavuttanut akateemisen asemansa vain siksi, että hän on ”rasismista” ja ”sovinismista” suu vaahdossa räyhäävä musta.

Miten on mahdollista, että päiväkodeista Suomessa opinnäytetyötä rustaava tuleva maisteri voi viitata Watkinsiin, jonka artikkelit eivät täytä vähäisimpiäkään tieteellisyyden kriteereitä ja joka tekstissään ”Killing Rage” kertoo himoitsevansa ”tuntemattoman valkoisen miehen” murhaamista? Mitä tämä kertoo sivistystoimemme tilasta?

Setan propagandan mukaan terveiden nuorten on alistuttava pienten vähemmistöjen vaatimuksiin.
Setan propagandan mukaan terveiden nuorten on alistuttava pienten vähemmistöjen vaatimuksiin.

Juutalaisten rooli

”Kriittisen pedagogiikan” taustoja tutkiva huomaa pian juutalaisten äärimmäisen suuren yliedustuksen johtavien gurujen joukossa.

Valtaosa kasvatustieteiden parissa työskentelevistä suomalaisista imee vaikutteet suoraan ulkomailla kirjoitetuista perusteoksista. Suomessa tärkein uraauurtava monikulttuurisuuskasvattaja on niin ikään juutalainen – Karmela Liebkind.

Liebkindin rotuteorioiden perustuskivi on juutalainen ”antropologi” Israel Ehrenburg, joka myöhemmin vaihtoi nimensä vähemmän huomiota herättäväksi Ashley Montaguksi. Israel Ehrenburgin perintö rapauttaa Suomen opetusjärjestelmää paitsi Karmela Liebkindin niin myös YK:n kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö Unescon välityksellä.

Kirjoitimme aiheesta laajasti artikkelissamme ”Juutalaiset ja rasismi, osa 4: monikulttuurinen aivopesu Suomessa”:

”[Karmela] Liebkind lainaa väitöskirjassaan Unescon [YK:n kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö] 1967 ’rotua ja rotuennakkoluuloja’ koskevaa julistusta, jonka mukaan ’rasismi on väärässä väittäessään, että ihmiset voidaan asettaa hierarkkiseen järjestykseen muuttumattomien ja synnynnäisten psykologisten ja kulttuurillisten ominaisuuksien mukaan’.

Roturealistit eivät kuitenkaan väitä asettavansa ihmisryhmiä johonkin tiettyyn yleispätevään hierarkkiseen järjestykseen. Unescon julistus on tyypillinen kulttuurimarxistinen olkiukko. Ikävä kyllä Unescon olkiukot taotaan jokaisen suomalaislapsen tajuntaan peruskoulussa.

Unesco on tuottanut kuluneina vuosikymmeninä useita rasisminvastaisia tekstejä, jotka toimivat nyt suomalaiskoulujen monikulttuurisuuskasvatuksen perustana.

Ensimmäinen kannanotoista oli 1950 julkaistu The Race Question, jonka laatimiseen osallistuivat muun muassa meille jo tuttu Israel Ehrenburg, ranskanjuutalainen Claude Lévi-Strauss, englanninjuutalainen Morris Ginsberg sekä viisi muuta liberaalia antropologia ja psykologia eri mantereilta. Juutalaisten yliedustus YK:n rasisminvastaisessa toiminnassa on silmiinpistävää.

Julistuksessa ei pyritty kumoamaan sitä tosiasiaa, että esimerkiksi eurooppalaisten ja afrikkalaisten välillä on merkittäviä synnynnäisiä eroja. Sen sijaan ’rasismi’ tuomittiin siksi, että rotuajattelu vaan sattuu olemaan moraalisesti väärin. […]

Vuosi 1950 oli lännen kohtalon kannalta symbolinen: voimakkaasti juutalainen Unesco-työryhmä laati tuolloin ensimmäisen ’gojimille’ suunnatun rasisminvastaisen julistuksen – ja samalla Israel sääti rotulakinsa suojelemaan juutalaisväestön ’puhtautta’ miehitetyssä Palestiinassa.

Poliittisen korrektiuden vuoksi tätä epäsuhtaa ei kuitenkaan saa julkisuudessa tuoda esille.”

Vastaava kaksinaismoralismi lävistää koko länsimaisen lähihistorian. Juutalaisten perustama ”rasisminvastainen” NAACP hyökkäsi juutalaisen lakimiehen, Jack Greenbergin, johdolla 1950-luvun Yhdysvalloissa koulubussien rotuerottelua vastaan. Nyt Israelissa toteutetaan paljon aggressiivisempaa rotuerottelua, jotta juutalaisten ei tarvitsisi joutua kosketuksiin ei-juutalaisten ”ali-ihmisten” kanssa.

koulu2

Kouluista tehtiin heimokoston välikappaleita

Frankfurtin koulukunta perustettiin kostamaan juutalaisten ”orjuutettujen esi-isien” kokema nöyryytys; nyt sionistiset ja kulttuurimarxistiset liikkeet ovat rakentaneet Israelista maailman tehokkaimman rotuerotteluvaltion samalla, kun länsi on ajettu monikulttuuriseen kaaokseen.

Ammentamalla inspiraatiota frankfurtilaisilta ja Lukácsilta koulujemme opettajat alistuvat etnisen koston välikappaleiksi. Koston uhreja olemme me kaikki suomalaiset, eurooppalaiset ja länsimaiset ihmiset, jotka tahdomme, että lapsemme voivat kasvaa turvallisessa ja tasapainoisessa yhteiskunnassa.

Kaikki kostajat eivät ole vasemmistolaisia eivätkä kutsu itseään ”kriittisiksi pedagogeiksi”. Osa kutsuu toimintaansa ”globaali-” tai ”kansainvälisyyskasvatukseksi”, jonka guruihin lukeutuu – arvasit oikein – juutalainen monikulttuurisuuskiihkoilija Zygmunt Bauman.

Kouluja korruptoidaan myös oikealta. Esimerkiksi juutalaisen George Sorosin rahoittama ja Martti Ahtisaaren johtama CMI kiertää opinahjoja järjestämässä ”rasisminvastaisia” roolipelejä, jotta lapsista saataisiin kasvatettua kunnollisia maailmankansalaisia. Freiren kaltaiset vanhan koulukunnan marxistit saattaisivat kavahtaa yhteistyötä CMI:n kanssa, sillä Ahtisaaren järjestö kannattaa raakaa sotilaallista kapitalismia, jossa alkuperäiskansojen kansallisomaisuus yksityistetään tarvittaessa pommikoneiden avulla.

Freireä saattaisi ahdistaa tieto siitä, että lopulta parasta kasvualustaa hänen ajatuksilleen onkin nykyaikainen uusliberaali kapitalismi, joka vihaa nationalismia siksi, että valtioiden rajat hidastavat rahavirtojen ja orjatyövoiman tehokasta liikkuvuutta.

Kommunistit eivät saavuttaneetkaan koskaan ”tasa-arvon” utopiaa. Taloudellinen epätasa-arvo on edennyt pidemmälle kuin koskaan. Huxleyn ennustusten mukaisesti ”diktaattori” eli kansainvälinen rahanvalta käyttää nyt perversioita hyväkseen pitääkseen orjuutetun kansan tyytyväisenä. Kulttuurimarxistit saivat arvovallankumouksensa, mutta tasa-arvosta ja vapautuksesta ei ole tietoakaan. He olivat vain rahaeliitin hyödyllisiä idiootteja.

Kenenkään ei pitäisi siis enää ihmetellä, miksi opetuksen laatu on romahtanut, miksi lapset sylkevät opettajiensa päälle ja miksi rodun sekä sukupuolen biologiset lait on yritetty väkisin kääntää päälaelleen. Koulujamme manipuloivat teoreetikot, joiden mukaan ”älyä ei ole olemassa” ja joiden mielestä opettajilla ei ole oikeutta määrätä oppilaita. He kutsuvat luonnontieteilijöitä ”faktafetisisteiksi”.

Heitä motivoi heimonsa esi-isien ”nöyryytyksen” kostaminen eikä terveen yhteiskunnan rakentaminen.

 

Arvi Pihkala

53 kommenttia

 1. Opetushallitus on lakkautettava heti. Tosin ei Juudas Sipilä sitä tule tekemään. Hän hieroo käsiään kun partalapset raiskaavat suomalaisia lapsia.

  Opetushallituksen sadisteilla on kädet veressä. Olisi kiva nähdä kun koululaiset kivittävät tämän rakennuksen ikkunat säpäleiksi. Opetushallituksen rakennus löytyy osoitteesta Hakaniemenranta 6.

  Plusääni(110)Miinusääni(13)
 2. Aivopesua tulee joka tuutista. Pahimmat ovat koululaitos ja YLE.

  Tällä hetkellä YLE aivopesee jutullaan presidentin koirasta josta on muka tullut some ilmiö.

  Siis mitä vittua!

  YLE – 600 miljoonaa budjetti – satoja tyhjäntoimittajia, tekee juttua presidentin koirasta kun maa on perikadon partaalla!

  Energiatalous omavaraiseksi.
  Loisiva eduskunta leikattava pois.
  Kymmeniä tuhansia kalliisti loisivia valtion suojatyöpaikkalaisia leikattava pois.
  Kaivosteollisuus kansallistettava.
  YLEn budjetista leikattava vähintään 2/3 pois.
  Sitovat kansanäänestykset.

  Tässä muutama aihe joista pitäisi uutisoida. YLE vain perseilee veronmaksajien piikkiin ja levittää aivopesua minkä ehtii.

  Tällaisella laitoksella ei ole enää olemassaolon oikeutusta.

  Plusääni(130)Miinusääni(11)
    1. Btw. Jos haluaa saada noi jaetut kuvat kommenttien yhteydessä näkyviin tällä Magneettimedian palstalla niin ne pitää ladata ensin imgur.com kuvapalveluun ja sen jälkeen kopioida sen kuvan latauksen jälkeen linkki siihen kuvaan ja lisätä se oman kommentin mukaan niin se kuva tulee sitten näkyviin.

     Plusääni(12)Miinusääni(0)
     1. Mossadin mieheltä vaikuttaa tämä Enqvistin Marko ja Batmanin sukulaissielulta. Hän pitää Bäckmanin järjestän ajatusta ”maailma ilman natsismia” ja natsismin vastustamista ylevänä ja sanoo, että suomalaisista suurin osa voisi kannattaa tällaista ajatusta. Sellaisiako kommunistihinttejä suomalaiset ovat? Ainakin enemmistöltään?

      Hillary Clinton on lähettänyt tukikirjeen Shpigelin järjestölle, kun sitä oltiin perustamassa. Muka Markon mukaan ”ei nyt kai lähettäisi”. Ja miksi? Hillary taitaa olla Markon idoli.

      Plusääni(23)Miinusääni(1)
 3. Viestintävirasto toimii aivopesun ohjauskeskuksena.

  Se on täyttänyt radion lähetystaajuudet radioasemilla jotka suoltavat aamusta iltaan totaalisen arvotonta roskaa. Sisältö on juosten kustua jokaisella taajuudella ympäri vuorokauden.

  Tällaista aivotonta aivopesua viestintävirasto tunkee suomalaisten päähän joka hetki.

  Oli sitten kyse YLEn tai paikallisradio asemien lähetyksistä sisältö on totaalisen arvotonta roskaa. Sitä ei voi kutsua muuksi kuin kuvottavaksi ulostukseksi joita kalliisti palkatut suojatyöpaikkalaiset ulostavat megahertseillä.

  Viestintävirasto on vastuussa tästä Suomen läpimädätyksestä!

  Plusääni(72)Miinusääni(7)
 4. Ja tietenkin on muistettava, että puheet kostosta ovat vain valehtelua ja valehtelijat tietövät sen. Vaikka siis heitä olisi aivopesty. Todellisuudessa aivopesu nimenomaan tähtää siihen, että opetetaan valehtelkemaan olematomia orjuuksia ja nöyryytyksiä ja pelkoa omien tekosten aiheuttamista reaktioista, joita pidetään vuorenvarmana. Kyse on me tai he -tyylin totaalisesta tuhooamissodasta.

  Kyse on aina hyökkäyksestä. Ei kostosta. Kyse on vihaamisesta.

  Hyväuskoisille hölmöille g-massoille ei kannata puhua näiden sanoilla. Koska hei eivät ymmärrä, ellei väännä rautalangasta. He uskovat edelleen näitä vainotun. Myös useimmat ns. ”heränneet”.

  Plusääni(29)Miinusääni(0)
 5. Suomen opetushallitus on sitä vastuussa. Juttelin tässä eläkkeellä olevan historianopettajani kanssa sitä miten minä oli histran tunnilla eri mieltä kuin muut. Ja kun minä olin lukenut aikalaisten kirjotitamia kirjoja ja artikkeleita niin ne poikkesivat kovastikkin Suomen historianopetuksesta.

  Opettajani tunnusti että ainakin vuodesta -78 tuli joka vuosi opetushallitukselta kirje missä kerrottiin mitä sai opettaa ja miten sai opettaa. Ja että se turhauti opettajia kun piti opettaa vastoin tietoaan. Kysyinkin että oliskkohan noita kirjeitä vielä jäljellä ja hän sanoi että ”onhan noita” ja hymyili. Tähän asiaan palataan vielä.

  Paljon on puhuttu keksityistä saksalaisten hirmuteoista. Niistä ei sen enempää. Mutta esim Japanilaisten sodan-aloitus… sekin on täysin väärin opetettu. Japanilaiset olivat julistaneet sodan. He eivät hyökänneet varoittamatta. Ja Amerikka tiesi sen. Sen vuoksi kaikki nykyaikainen laivasto ja kalusto oli purjehtinyt Peral Harbourgin satamasta tyynelle valtamerelle ”sotaharjoituksiin”. Ja satamaan oli jäänyt vain vanha kalusto joka voitiin uhrata sen nimiin että saatiin oikeutus liittyä mukaan sotaan.

  Ja tällainen kultuuri-marxilainen aivopesukoneisto meillä on llut muokkaamassa lasten mieliä.

  Plusääni(75)Miinusääni(0)
 6. Itse tulkitsisin tämän osaksi Nikolai Kondratievin ”grand super -sykliä” joka on huipennuspisteessään niin taloudellisesti (velkakupla) ja sosioekonomisesti (maailman halaus) jotka molemmat ovat lähteneet aivan lapasesta ”kaikkien ollessa yhtä hyviä” ja ”kaikkien kuuluu saada kaikkea”.
  Thatcherin sanoin ” socialism fails when you run out of other people’s money” tulee oman ennustukseni mukaan käymään toteen tälläkin kertaa.

  Plusääni(22)Miinusääni(0)
 7. Kun googlaa ”UNESCO” ja ”Education”, niin aika karmeita papereita alkaa löytyä. Ei ihme, että USA:n patriootit halajavat eroa YK:sta. Suomessa tuon järjestön suhteen ollaan oltu todella sinisilmäisiä.

  Plusääni(54)Miinusääni(0)
 8. Aivopesun vastapainoksi nyt roustataan päättäjiä.

  Irja Askola roast.

  Tällä Suomen ensimmäisellä naispiispalla on naama kuin norsun vitulla aamusta iltaan. Ihme että kukaan enää uskaltaa osallistua tämän siepon tilaisuuksiin. Kaikki kirkon ehtoollisviinit on jo aikoja sitten juotu. Piispa lienee tässä tehnyt maailmanennätyksen. Kun piispa on bongattu paikallisesta baarista tunnetuin lausahdus joka on jäänyt mieleen baarin asiakkaille neiti Askolasta on: – kirkon piikkiin.

  Plusääni(44)Miinusääni(1)
 9. Miten on mahdollista että näin painokkaassa tekstissä ei tuoda esille suurinta poliittista salaliitoa ja lasten propagandakasvatuksen toimintaa? VKTS.

  Yrittääkö kirjoittaja väittää ettei oikeisto ohjaa valitsemallaan sensuurillia kouluopetusta Suomessa jonka takia oppilaat eivät ymmärrä poliittisesta järjestelmästä ja lahjonnan historiasta mitään eikä varsinkaan fasistisukujen ja Erkon toiminnasta talvisodan syynä?

  VKTS oli ainakin 300 virkamiehen laiton ja salainen organisaatio, jonka toiminta nyt jatkuu suoraan äärioikeistolaisen ”opetushallituksen” toiminnassa. VKTS-keskushenkilöt myönsivät mutta silti valtion toiminnan kaappaajat saavat jatkaa toimintaansa. – kts linkki

  Koulujärjestelmä on nyt syvästi oikeistolaisen organisaation kaappaama, katsokaa kuinka äärioikeistolaisia rehtorit ovat, Lions-klubit ja Rotaryt koulujen ympärillä. Uskonnollisille Rehtoreille on annettu epädemokraattinen diktaattorin asema jopa kieltää kunnollinen evoluutio-opetus tai ehkäisyvalistus, tämä on Suomen koulujärjestelmän sabotaasia joka päivä.

  Ja uuteen äärioikeistolaisuuteen kuuluu amerikkalainen kapitalistinen feminismi eli rockefeller-feminismi sekä väestönsiirto mossadin ja CIA:n organisoimana Eurooppa-kaaoksena, geopoliitisena monitasosotana.

  http://www.kasvatus-ja-aika.fi/site/?page_id=114

  https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/talous/nain-saatio-voi-ostaa-vaikutusvaltaa-suomessa/

  Plusääni(3)Miinusääni(53)
  1. Ajattelussasi on se perusvika, että et ole tarpeellisen syvällinen ajattelussasi. Kai ymmärrät että kaikkien ideologioiden ja ajatussuuntien yläpuolellakin on jotain. Siellä on esimerkiksi kysymys todesta ja hyvyydestä, siis mikä oikeasti on totta ja hyvää. Todella ja hyvyydellä täytyy olla lähteensä. Vain olemalla yhteydessä tuon läheen kanssa voi olla syvällinen, siis ymmärtää, että inhimmillisen yläpuolella täytyy olla kaiken lähde. Väitän että tuo lähde on Herra Jeesus Kristus ja sen saa tietää vain tekemällä parannuksen. Tämä siksi että jos vastustaa Jumalaa, ei voi Häntä vastaanottaa, edes ymmärryksellään.
   Jos sitten katsotaan, sitä että olet valinnut vasemmistolaisen ”uskonnon” ja tulkitset kaiken sen läpi, niin olet paljossa aivan oikeassa. Se täytyy myöntää. Olen seurannut blogiasi vuosia. Erehdyt kuitenkin pitämällä monia pinnallisia asioita aitoina. Siis pidät esimerkiksi sisäisesti turmeltunutta ”kristinuskoa”, siis sitä mitä pahat haluavat nimittää kyseiseksi uskonnoksi, saadakseen nimittää pahuutta hyvyydeksi, aitona ja esität vastalauseita ikään kuin kyseessä olisi jotain muutakin kuin vain kuin saatanallinen helvetinkolo. Kristinusko kyllä on aivan totta, mutta vain sen aidossa muodossa. Valheellinen ei ole totuudellista, eikä pahuus hyvyyttä.
   Toiseksi et näytä ymmärtävän sitä, että ideologiat ovat pyrkimystä hyvään ja niissä on yleensä totuutta jonkin verran. Luuletko sinä todella että orjamuurarit ym. saatanan rikollisidiootit todella välittäisivät ideologioista. Kuule nyt hyvä mies tämä ja ota uusi suunta elämääsi. HE EIVÄT VÄLITÄ IDEOLOGIOISTA. HE VÄLITTÄVÄT VAIN SIITÄ, ETTÄ SAAVAT PITÄÄ HARHAISEN VALTANSA TÄSSÄ MAAILMASSA. ETTÄ SAISIVAT VÄITTÄÄ OMAA PAHUUTTAAN HYVYYDEKSI SILLÄ VERUKKEELLA, ETTÄ JUMALA EI MUKA PÄÄSTÄISI PAHOJA VALTAAN.
   Siirtymällä henkisen tiedon maailmaan Jumalan avulla ideologoiden yläpuolelle, voit saavuttaa seuraavan henkisen asteen elämässäsi.

   Plusääni(23)Miinusääni(5)
  2. Tuo Arhi Kuittinen tuntuu olevan täysin pankkiirien agendan mukaisine valheineen ja kristinuskon vastaisuuksineen täysin eliitin juoksupoika. Hyödyllinen idiootti siis. Ihme, että tuollainen rötjäke saa kirjoitella näille sivuille ?
   Vaihtaisi edes sanan fasismi sanaksi juutalaiskommunismi ja äärioikeistolaisen äärivasemmistolaiseksi, niin voisi olla edes jotain totuuden poikasta tuossa. Nyt tuo Arhin kommentti on suunnilleen täyttä valhetta.
   Evoluutiota ei pidäkään opettaa sillä se on täyttä valhetta.
   Oikeisto ei ohjaa täällä mitään vaan juutalaispankkiirit vasemmiston ja kaikkien muidenkin apupoikiensa, kuten Arhi avulla.

   Plusääni(53)Miinusääni(1)
 10. Suurella työllä ja rakkaudella omaa köyhää kansaa kohtaan rakennettu fennomaani Cygnaeuksen koulujärjestelmä ja Lutherin kristillinen arvomaailma on heitetty kerta heitolla romukoppaan! On isketty kansakunnan ytimeen korvaamalla tämä ihannoimalla vierasta monikulttuurisuutta. Suomen lapsilta viedään juuret, ja sitä kautta terve kansallismielisyys.
  Ihmetellä täytyy niitä suvakkivanhempia, jotka eivät ymmärrä, että heidän lapsensa perivät tämän maan ja joutuvat vanhempiensa teoista vastaamaan.

  Plusääni(65)Miinusääni(1)
 11. Tästä rakentuukin aasinsilta kahden aasin välille.

  SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne kilpailee piispa Irja Askolan kanssa siitä kumpi vetää rajummat päiväkännit. Ministeriaikana Rinne tunki virka-autoon jääkaapin joka on tietysti täynnä valtion monopolituotetta. Onneksi Rinnettä ei päästetty rattiin koska silloin hän olisi ohjannut auton kolera-altaaseen. Kolera-allas olisikin ollut sopivampi paikka tälle pönöttävälle aasille jolla on oma tislaamo eduskunnassa.

  Piispa Askolalla ja kansanedustaja Rinteellä on jatkuva kilpailu siitä kenellä pönöttää posket enemmän. Eduskunnassa Rinne on valeoppositiossa. Oppositiopoliitikkona häneltä tulee vain poskettomia sutkautuksia. Oman, vanhan paskansa pöyhimistä. Mikä ministerinsalkku sopisi parhaiten Rinteelle? Mikä tahansa ministerinsalkku kunhan siinä on salatasku viinapullolle.

  Plusääni(21)Miinusääni(1)
 12. https://www.youtube.com/watch?v=RG3pLh_ZaHY red ice radio!!

  Milk, The New Symbol of White Supremacy

  Maito on rasistista nykyään valkoisen ylivallan symboli voihan ilveksen kivekset menee hulluksi!!

  Spermakin on rasistista kun on valkoista! Israelissa voitaisi kehittää uusi musta sperma!!

  Plusääni(25)Miinusääni(4)
 13. Pääministerin roustaus

  Pääministeri Sipilä toivotti raiskaajat, murhaajat ja vankikarkurit kotiinsa loisimaan lähi-idästä. Sipilän vaimo oli kuulemma tokaissut että niitä pienimulkkuisia lähi-idän kääpiöitä ei pidä ottaa Suomeen vaan salskeita neekerimiehiä joilla riittää slerssin pituutta. Tähän Sipilän vaimo oli vielä lisännyt että bongo-rumpuja ei saa unohtaa Afrikkaan. Kaupungilla kiertää sitkeä huhu että Finlayson olisi tekemässä uutta pussilakanaa jossa on valtava neekerin kyrpä jonka päällä Sipilä ja hänen vaimonsa ratsastavat.

  Kun tieto raiskatusta suomalaistytöstä kantautui Sipilän korviin, pääministerin kyrpä alkoi seistä ja Sipilän vaimo alkoi tanssia hula hulaa.

  Juha Sipilä on aloittanut uuden kepulaisen kökkötraktorin suunnittelun. Vaimo on laitettu istuimenalustaksi ja viisi neekeriä työntää sitä eteenpäin. Traktorin merkki on leso. Se kulkee paskalla.

  Sipilän matulandiassa partalapset ovat jo lähestyneet hänen ainokaista tytärtään. Ei siinä mitään Sipilä tuumaa, mutta kunhan pääsis katsomaan vierestä sessiota.

  Sipilän salarakas on horoperner, eli Anne nukke.

  Plusääni(25)Miinusääni(3)
 14. Jokaisella meillä on omat aivot ja internet.

  Kiusaajien tukijat(Media uskovaiset)(heikot(ketkä ihailevat kiusaajia)&Kiusaajat(Media)(heikkojen ystävät/trendien/muodin/vanhempien mielipiteiden toitottajat/opettajan/päättäjän/oman perseen nuolijat)elää toisten mielipiteestä, mutta totuus ei pala vaikka kuinka yrittää kukin vuorollaan.

  On olemassa vielä käsitys, kuin järki ja maalaisjärki, mikä kumoaa ja sulkee monen monet valheet ja väitteet.

  Ihmiset ovat passivoituneet perus koulukiusaajien asemaan ”tuo on heikko/erilainen, koska häntä kiusataan: en auta häntä, vaikka häntä kiusataan, koska/erilainen/ pian voin itse olla kiusattu”
  Minkä valtamedia työntää perseestään kirjaimellisesti ”tuo on oikeassa, koska sen sivuston minäkin tiedän…” ”televisiokin kertoi tämän asian, sen on oltava totta” ”…koska sen sanoi presidentti” ”luin sen maksullisesta lehdestä”

  Puhutaan siis joukko tyhmyydestä lyhyesti, joka on aivovamma.
  Se ei ole periytyvää, mutta tarttuvaa, koska pelko omasta hyväksyttävyydessä”ja miltä näytän muiden silmissä” on nykypäivänä niin kovinkin suuressa roolissa.

  Ja tämän jokainen lapsi ymmärtää. He siis matkivat. Halu olla suosittu/suosiossa.
  Mutta jokainen lapsi ymmärtää myös sen, kun tulee petetyksi eli totuus paljastuukin paskapuheeksi/valheeksi.
  Ja se on, kun paljastuu totuus lapsen/aikuisen mielessä, sillä on tuhoisat seuraukset valehtelijalle/valehtelijoille.
  Mutta valitettavaa on se tosiasia, että mennään sukupolvia eteenpäin ennekuin yksi suvusta herää todellisuuteen.

  Tämän tartunnan: joukko tyhmyys on minun silmissäni saanut jotakuinkin koko suomi, ellei koko maailma jossain määrin.
  Mutta, totuuden aika ei ole vielä tarpeeksi media sexikästä, siksi elämme väittelyiden/mielipiteiden kulta-aikaa, joka on bisnestä, heille ketkä meistä vähiten välittävät: Kiusaajat.

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 15. Jokaisella meillä on onneksi omat aivot ja internet.

  Kiusaajien tukijat(Media uskovaiset)(heikot(ketkä ihailevat kiusaajia)&Kiusaajat(Media)(heikkojen ystävät/trendien/muodin/vanhempien mielipiteiden toitottajat/opettajan/päättäjän/oman perseen nuolijat)elää toisten mielipiteestä, mutta totuus ei pala vaikka kuinka yrittää kukin vuorollaan.

  On olemassa vielä käsitys, kuin järki ja maalaisjärki, mikä kumoaa ja sulkee monen monet valheet ja väitteet.

  Ihmiset ovat passivoituneet perus koulukiusaajien asemaan ”tuo on heikko/erilainen, koska häntä kiusataan: en auta häntä, vaikka häntä kiusataan, koska/erilainen/ pian voin itse olla kiusattu”
  Minkä valtamedia työntää perseestään kirjaimellisesti ”tuo on oikeassa, koska sen sivuston minäkin tiedän…” ”televisiokin kertoi tämän asian, sen on oltava totta” ”…koska sen sanoi presidentti” ”luin sen maksullisesta lehdestä”

  Puhutaan siis joukko tyhmyydestä lyhyesti, joka on aivovamma.
  Se ei ole periytyvää, mutta tarttuvaa, koska pelko omasta hyväksyttävyydessä”ja miltä näytän muiden silmissä” on nykypäivänä niin kovinkin suuressa roolissa.

  Ja tämän jokainen lapsi ymmärtää. He siis matkivat. Halu olla suosittu/suosiossa.
  Mutta jokainen lapsi ymmärtää myös sen, kun tulee petetyksi eli totuus paljastuukin paskapuheeksi/valheeksi.
  Ja se on, kun paljastuu totuus lapsen/aikuisen mielessä, sillä on tuhoisat seuraukset valehtelijalle/valehtelijoille.
  Mutta valitettavaa on se tosiasia, että mennään sukupolvia eteenpäin ennekuin yksi suvusta herää todellisuuteen.

  Tämän tartunnan: joukko tyhmyys on minun silmissäni saanut jotakuinkin koko suomi, ellei koko maailma jossain määrin.
  Mutta, totuuden aika ei ole vielä tarpeeksi media sexikästä, siksi elämme väittelyiden/mielipiteiden kulta-aikaa, joka on bisnestä, heille ketkä meistä vähiten välittävät: Kiusaajat.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 16. Thanks to Jewish economic control that enabled them to eviscerate American manufacturing and industry—with a tidy profit to Jewish middle-men—America is now fully dependent on global trade for its survival. America can no longer survive without a constant infusion of foreign trade that is completely controlled by Jewish economic policy.

  And one man, Donald Trump, is supposed to reverse all this?

  How can anyone be so naive as to believe that any one person, or even a small group of people, could ever reverse this continuous parade of long-standing historical trends that began with the Rothschilds’ accumulation of a major portion of the world’s wealth?

  This should be especially obvious considering Jews have all the wealth to fund their agenda with, while the goyim are left with little more than angry words.

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 17. Koululaisille, opiskelijoille ja heidän vanhemmille sekä opettajille:

  Tulostakaa tämä kirjoitus ’Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä?’ ja viekää koulujen opettajien huoneeseen. Laittakaa myös ilmoitustaululle. Lähettäkää postissa opettajille ja rehtoreille.

  Taitaa opetushallituksen vitutuskäyrä ainakin nousta.

  Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä?

  Plusääni(35)Miinusääni(1)
 18. Kuka on Arvi Pihkala? Artikkelissa lainatut filosofit ja kirjailijat ovat onneksi tunnistettavissa. Suosittelen tutustumaan perusteellisesti linkkien takana oleviin artikkeleihin. Taustamateriaalin määrä on suuri, tarkistin vain osan. Kuitenkin ilmeni, että Reichin teorioihin suhtaudutaan kriittisesti myös vasemmiston julkaisuissa (Kansan Uutiset) ja Bell Hooksin aggressiivisin teko oli tietokoneen näppäinten painelu. Väkivaltaisuus, jopa murhan ajattelu on melko tavallinen aihe kirjallisuudessa, eikä murhaamisesta kirjoittaminen ole himmentänyt klassikoiden kuten Fedor Dostojevskin arvostusta. The Mick -sarjan kuva ja teksti ei mitenkään selvitä sitä, miten suomalainen koulujärjestelmä olisi vaarassa, etenkin kun suomalainen Fox ei sitä näytä. Olen Arvi Pihkalan kanssa samaa mieltä siinä, että koululaitoksessa on ongelmia, mutta hänen esittelemänsä filosofit ja taiteilijat eivät vaikuta opetukseen niin kuin hän antaa ymmärtää.

  Plusääni(2)Miinusääni(13)
 19. Vapahtajamme Jeesus Kristus on sanonut että olisi parempi näille pienten pahentajille panna myllynkivi kaulaan ja upottaa meren syvyyteen.

  Plusääni(12)Miinusääni(2)
 20. Kirjoitin tämän miljoona vuotta sitten:

  Raamatun oltava koulujen tärkein oppiaine

  Uskonpuhdistaja Martti Luther (1483-1546), joka on verrattomasti maamme päättäjien yläpuolella, kirjoittaa lasten ja nuorten koulutuksen tärkeimmästä asiasta, jota ilman kaikki koulutus on turhaa:

  ”Ennen kaikkea tulisi korkeakouluissa ja alemmissa kouluissa pyhän Raamatun ja evankeliumin olla tärkeimpänä ja yleisimpänä oppiaineena nuorille pojille. Ja kunpa Jumala soisi, että jokaisessa kaupungissa olisi myös tyttökoulu, jossa tytöt saisivat kuulla evankeliumia yhden tunnin joka päivä. – –

  ”Oi, kuinka vähän me välitämmekään poloisesta nuorisosta, jonka johtaminen ja opettaminen on annettu meidän tehtäväksemme! Siitä seuraa raskas tilinteko, kun emme aseta heidän luettavaksensa Jumalan sanaa; heidän käy, niin kuin Jeremia sanoo (Valit. 2:11-12): ’Minun silmäni ovat itkusta hiuenneet, minun sisukseni kuohuvat, minun maksani on maahan vuodatettu tyttären, minun kansani, sortumisen tähden. Sillä lapset ja imeväiset nääntyvät kaupungin kaduilla. He sanovat äideillensä: Missä on leipää ja viiniä?, kun he nääntyvät niin kuin kaatuneet kaupungin kaduilla, heittävät henkensä äitiensä syliin.’ Me emme näe tätä hätää ja surkeutta, emme näe, kuinka nytkin nuoriso nääntyy ja surkeasti joutuu perikatoon keskellä kristikuntaa, koska siltä puuttuu evankeliumi, jota sille aina tulisi opettaa ja teroittaa. – –

  ”Mutta jos korkeakouluissa pyhä Raamattu ei saa hallita, niin sitten tosiaankaan en neuvo ketään lähettämään niihin lastansa. Jos ei Jumalan sanaa alituiseen teroiteta, niin kaikki on vain turmioksi; niinpä näemmekin, minkälaista väkeä kasvaa ja on korkeakouluissa. Se ei ole kenenkään muun syy kuin paavin, piispojen ja prelaattien, joiden tehtäväksi on määrätty tämänkaltainen huolenpito nuorisosta. Sillä korkeakoulujen tulisi kasvattaa pelkkiä Raamattuun hyvin perehtyneitä henkilöitä, joista sitten tulisi piispoja ja pappeja ja jotka seisoisivat eturivissä vastustamassa harhaoppisia, perkelettä ja koko maailmaa. Mutta missä niitä nyt on? Pelkään pahoin, että korkeakoulut ovat suuria helvetin portteja, jos niissä ei innokkaasti harjoiteta pyhää Raamattua ja teroiteta sitä nuorisolle” (Luther: An den christlichen Adel deutscher Nation usw., St. L. X, 340-341).

  ”Ihmisjärki opettaa vain ihmisen kättä ja jalkaa; Jumala yksin opettaa sydäntä” (Luther: Tischreden, W-T, 1071).

  On suuresti ihmeteltävä sellaista maan johtoa, joka lasten ja nuorten kouluttamisessa tietoisesti hylkää Jumalan sanan ja siten turmelee ja tuhoaa heidät ja saman tien koko kansan. Mistä sellaiset päättäjät tänne ovat tulleet? Mitä he ovat? Ja ennen kaikkea: mitä he täällä tekevät? Miksei heitä ole ajettu pois? Koulumme totisesti ovat kauheita helvetin portteja ja kansamme jo liki kokonaan turmeltunut, tuhoutunut, ja näkee suunnatonta hengellistä nälkää. Miksi kaiken annetaan tuhoutua ja sortua, eikä kukaan tee mitään? On voimallisesti alettava julistaa Jumalan sanaa, Raamattua, ei tekopyhästi, vaan sydämestä. Tarvitaan sydämen kristittyjä, jotka ovat niitä todellisia lääkäreitä, todellisia opettajia ja todellisia pappeja. Jos heitä ei ole, on vain helvetti.

  Layrio

  Plusääni(24)Miinusääni(5)
 21. Kirjoitin tämän miljoona vuotta sitten.

  Rahvas kasvattamassa lapsiaan, osa 1

  Suomi on, kuten tiedetään, kansanvalta eli demokratia: “Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§), ja koska kansasta 99,6% on rahvasta, Suomi on rahvaan yksinvalta, rahvaantyrannia. Lasten julkisesta kasvatuksesta ja sen tuloksista on vastuussa rahvas.

  Tämä on kertomus siitä, millaisiin tuloksiin rahvaantyrannia on lastenkasvatuksessa päässyt. Kertomuksen pohjaksi otan kolme maan tiedotusvälineiden asiaa koskevaa artikkelia (korostukset minun):

  I Hs.fi 14.10.2012: “HS-kysely: Psyykkisesti sairaat lapset vievät koulurauhan useissa luokissa”:

  ”Osa Suomen koululaisista on niin huonossa kunnossa, etteivät he pysty työskentelemään puolta tuntia pidempään. Pulpetit ja tappouhkaukset lentävät, opettajat ja kouluavustajat pitävät riehuvaa lasta kiinni. Tällaista on arki jo alakoulussa, kertovat opettajat. Vakavista psykiatrisista ongelmista kärsivät lapset viettävät suurimman osan ajasta koulussa. Hoitoon pääsy kestää byrokratian takia yhä kauemmin, eikä kaikkia edes oteta hoitoon. – ’Tuntuu, että hoidon saaminen riippuu siitä, onko oppilaalla oikean tyylisiä ongelmia. Kaikkia ei oteta hoitoon, kun arvioidaan, ettei siitä ole hyötyä. Lapsi voi olla hoitoon joko liian terve tai liian kipeä’, sanoo Helsingin oppilashuollon päällikkö Vesa Nevalainen.

  ”Osa lapsista on niin huonossa kunnossa, että pystyy työskentelemään vain puoli tuntia päivässä. Joillakin on koko ajan yksi aikuinen vieressä vahtimassa äkillisten raivonpurkausten varalta. Vielä nyt iso osa näistä lapsista on sijoitettu pieniin erityisluokkiin. Tämän vuoden alussa tavoitteeksi kuitenkin asetettiin, että heidät sijoitettaisiin jatkossa tavallisille luokille. Se ei kuitenkaan ole onnistunut. Esimerkiksi Espoossa on jouduttu perustamaan niin sanottuja etappi-luokkia, joille saadaan nopeasti siirrettyä vaikeasti oireilevia lapsia. Jo ekaluokkalaisilla on vaikeita käyttäytymisen ja tunne-elämän ongelmia. Espoossa on heitä varten erityisluokka, jossa on vain kahdeksan oppilasta ja kolme aikuista, joista yksi on psykiatrinen sairaanhoitaja. – ’Silti aikuiset eivät aina tahdo pärjätä heidän kanssaan’, Espoon koulutoimenjohtaja Kaisu Toivonen sanoo. Helsingin Sanomien haastattelema erityisopettaja sanoo, että näiden lasten ongelmia ei ratkaista kurilla eikä rangaistuksia koventamalla. He tarvitsevat hoitoa. – ’Vielä viisitoista vuotta sitten lapsissa oli paljon kasvattamattomia. Heille piti asettaa rajat, se auttoi. Nyt on välillä ihan sama, mitä rajoja asetan, siitä ei ole hyötyä. Lapset tarvitsevat hoitoa’, erityisopettaja sanoo.

  ”Vanhemmat voivat kuitenkin olla hoidon esteenä. Lasta ei saada tutkimuksiin, jos he eivät suostu, eikä hoito onnistu ilman yhteistyötä. Lasta ei myöskään voida siirtää erityisopetukseen, jos vanhemmat eivät halua. Helsingin Sanomien haastattelema opettaja kysyy, miksi kouluun voi tulla missä kunnossa tahansa. Hänen mielestään koulukuntoisuudelle pitäisi asettaa jokin raja.”

  II Hs.fi 14.10.2012: “Opettajat kertovat häiriöoppilaista: Pulpetit lentävät, saksia vahditaan”:

  ”Helsingin Sanomat pyysi opettajilta kokemuksia oppilaista, jotka eivät ole koulukuntoisia. Opetusalan ammattijärjestö OAJ välitti kirjeet nimettöminä. Tässä osia niistä.

  ”Yhtenä päivänä… ’Ekaluokkalainen alkoi yhtäkkiä sotkea lyijykynällään hirveän raivon vallassa matematiikan oppikirjaansa. Hän heitteli kirjansa, kynänsä ja pulpettinsa kohti muita. Huusi, äänteli ja raivosi. Mitään kontaktia häneen ei saatu. Silmissä leiskui raivo. Kannoimme hänet koulunkäyntiavustajan kanssa käytävään. Hän riehui, potki, hakkasi, kynsi ja puri meitä. Jouduimme käytävällä pitelemään häntä, jottei hän tekisi itselleen mitään pahaa. Tässä tilanteessa muut ekaluokkalaiset jäivät yksin ihmettelemään tilannetta. Paikalle hälytettiin rehtorit katsomaan lapsen koulukuntoa. Hänet päätettiin laittaa kotiin rauhoittumaan. Onneksi koululääkäri kirjoitti lähetteen lasten psykiatriselle. Vähintään kerran viikossa soitin sinne ja kerroin tapahtumista luokassa. Ja siellä aina todettiin, että heillä on lääkäripula ja pitkät jonot. Myöhemmin oppilas hakkasi viittä luokkamme oppilasta niin, että he joutuivat käymään terveydenhoitajan luona tarkistamassa ruhjeensa. Päätettiin, että hän aloitti koulupäivänsä vasta ruokailusta. Konfliktit jatkuivat. Hän hermostui aina, kun teimme jotain käsillämme, esim. kirjoitimme tai leikkasimme saksilla. Välillä hän oli ‘lomalla’ koulusta. Vanhemmatkin istuivat oppitunneilla rauhoittelemassa. Lopulta lapsi pääsi sairaalaan. Ja sieltä pois. Hänet palautettiin takaisin muiden oppilaiden joukkoon, koska koettiin, ettei hänelle ollut apua psykiatrisesta hoitojaksosta. Pohdin, että kuinka me tavalliset riviopettajat sitten pärjäämme tällaisten lasten kanssa?’

  ”Aku Ankka auttaa. ’Tilanne tältä syksyltä: Yläkoululainen, jonka poistin luokasta, uhitteli oven raossa palava sytkäri kädessään, etten saa sitä häneltä pois. Ovea en saanut kiinni, jalka oven välissä, luokassa olevat oppilaat olivat peloissaan, mitä tapahtuu. Ratkaisu: Kuraattori kehottaa oppilasta istumaan tunnilla ja lukemaan Aku Ankkaa, jotta opettaja pystyisi opettamaan.’

  ”Soita 112. ’Oppilasta ei saatu psykiatriseen hoitoon, koska vanhemmat eivät jaksaneet taistella hoitopaikasta. Tilanne oli luokassa erittäin raskas: jatkuvaa jännityksessä olemista, tsekkaamista, ettei ole saksia tai teräviä kyniä saatavilla jne. Tilanne kesti useita kuukausia. Rehtorin ohje oli, että ensin soitetaan kotiin ja ellei koti hae oppilasta pois, soitetaan 112. Tilanne päättyi oppilaan kannalta traumaattisesti huostaanottoon ja sitä kautta hoitopaikan saamiseen. Mietin vain, miten paljon vähemmän traumaattinen tilanne olisi ollut jos oppilas olisi päässyt asianmukaiseen hoitoon ajoissa.’

  ”Ei pärjää sairaalassa. ’Sairaalakoulun opettaja totesi, että osa oppilastani ei pärjäisi edes sairaalakoulussa. Olisivat todennäköisesti suurimman osan ajasta osastolla, koska eivät ole koulukuntoisia. Osan oppilaiden kohdalla hoito on viivästynyt. Yhden kohdalla johtuen hoitavan tahon mokasta, toisen kohdalla johtuen siitä, että vanhemmat ovat kieltäytyneet hoidosta.’

  ”Tappouhkauksia. ’Oppilas on sylkenyt opettajia, lyönyt, potkinut, heittänyt tuolilla sekä uhannut useasti tappaa. Hän on piirtänyt vihkoonsa lukuisia kuvia, joissa opettajia tapetaan erilaisilla aseilla. Hoitava taho on todennut, että oppilaan hoitoa ei voi aloittaa, koska hän ei siihen vielä kykene. Silti hän voi olla koulussa. Asiaa on pyritty ratkaisemaan siten, että oppilaan koulupäivää on lyhennetty 3 tuntiin. Sekin on liikaa, mutta 2 tuntia ei onnistu, koska iltapäivähoito ei ala niin aikaisin. Missä lapsi olisi tämän ajan?’

  ”Uintia lattialla. ’Lapsi pystyy työskentelemään päivässä 10-30 minuuttia. Loppuajan hän riehuu luokassa, juoksentelee, konttaa, ui lattialla, piiloutuu, kiipeilee ikkunoista, karkaa, on väkivaltainen toisia oppilaita tai aikuisia kohtaan. Lapsi on useaan otteeseen kiinnipidossa. Lapsen koulunpäivät on lyhennetty 3 tuntiin, mutta hänen päivänsä on usein katkennut väkivaltaiseen käytökseen toisia kohtaan ja ylipäänsä suureen olemisen vaikeuteen luokassa. Oppilas on sitonut koko syksyn viereensä yhden aikuisen, joka on käytännössä joutunut toimimaan ‘lapsenvahtina’ koko ajan.’

  ”Haarukalla lyömistä. ’Luokassa on tänä syksynä tehty noin 50 väkivaltailmoitusta sekä opettajiin että avustajaan kohdistuneen väkivallan vuoksi. Ja tässä ei ole mukana ne väkivaltatilanteet, joissa lapsi lyö, hakkaa, kuristaa tai potkii luokkatoveriaan. Väkivalta on usein lyömistä, potkimista, raapimista, sylkemistä, tavaroitta heittelyä, päällä lyömistä, haarukalla lyömistä, kynällä lyömistä jne.’

  ”Käytävät tyhjiksi. ’Minua on lukemattomia kertoja uhattu tappaa, huoriteltu, uhattu teräaseilla. Minua kohti on heitetty kirjoja, tuoleja, pulpetteja ja kaikkea mahdollista luokan irtainta. Olen joutunut tyhjentämään käytäviä ja ohjaamaan oppilaita luokkiin aggressiivisesti käyttäytyvän oppilaan tieltä. Osa näiden lasten vanhemmista on ollut hyvin huolissaan jälkikasvunsa käytöksestä, osan mielestä lapsen huonon käytöksen syynä on ollut epäpätevä ja asiansa osaamaton opettaja. Joidenkin huoltajien mielestä opettajat ja koulun henkilökunta tekevät heidän lastensa elämästä helvettiä lastensuojeluilmoitusten ja kotiasioihin puuttumisen muodossa.’

  ”Tuoleja niskaan. ’Päälleni on syljetty, minua on tönitty, potkittu, lyöty ja purtu. Minua on nimitelty ja huoriteltu. Minua kohti on heitetty sählymaila sekä päähäni on heitetty kivi. Olen osallistunut useisiin kiinnipitotilanteisiin, joissa oppilaat eivät ole läheskään aina olleet omia oppilaita. Olen myös joutunut puuttumaan tilanteeseen, jossa oppilas on heitellyt ruokalassa tuoleja syömässä olleiden oppilaiden päälle.’

  ”Tarjolla tukityyny. ’Luokassa on ollut 6-8 oppilasta ja kaksi aikuista. Oppilaita on tuettu monin tavoin: Käytössä on tunne-elämän säätelyyn liittyvät kortit, taulut ja liikennevalot sekä sohvia, joissa levätä. On stressipallo, tunnemittari sekä tukityyny. Opettaja on ollut oppilaan kanssa ulkona jokaisella välitunnilla. Opiskeltavaa oppiainesta on eriytetty, apuna on käytetty mm. kuvatukea ja musiikkia. Jokainen koulupäivä on aloitettu yhteisellä aamupiirillä, jossa on käyty läpi koulupäivään liittyvät oleelliset asiat, siirtymät ja mahdolliset muutokset.’

  ”Raiskaan teidät. ’Kahdella oppilaalla on vakavia ongelmia. Toinen on jo ala-asteen lopulla naisopettajia painavampi ja uhoaa ja uhkailee väkivallalla. Hän kiusaa ja suorastaan rääkkää henkisesti muita, haastaa tappeluihin ja tönii, tarttuu kurkusta jne. välitunneilla. Vaatii aikuisten jatkuvaa vieressä oloa, jotta kaikilla olisi edes suurin piirtein turvallista. Toinen on päihdekonkari ja pikkurikollinen, jota suojaa vain nuori ikä. Hoitopaikkaa on yritetty saada noin kaksi vuotta. Lapsi huutaa kurkku suorana pahaa oloaan monella tavalla: ‘Vittu minä tapan ja raiskaan teidät kaikki, saatana että ahdistaa, raiskaan teidät perseeseen, paloittelusurmaan teidät.’ Raivokohtaukset ovat päivittäisiä.’

  ”Huoli lapsista. ’Välillä on todella surullinen olo näiden lasten puolesta. Täytyykö heidän yrittää itsemurhaa tai pahoinpidellä törkeästi joku, ennen kuin hoitopaikka löytyy? Pienluokat ovat pahimmillaan kuin lasten loppusijoituspaikkoja. On uskomattoman väärin sijoittaa samaan luokkaan esimerkiksi oppimisvaikeuksista kärsiviä lapsia väkivaltaisten ja vaarallisten oppilaiden kanssa.’

  ”Sydän särkyy. ’Tiedän tilanteen, jossa koulun perusteltu lastensuojeluilmoitus oppilaasta on peruttu huoltajan painostuksen vuoksi. Kyllä sydän särkyy tällaisissa tapauksissa oppilaan puolesta.’

  ”Tulevaisuus? ’Osa näistä psyykkisesti erittäin vaikeasti oireilevista lapsista on saatu hoitoon ja kuntoutettua lääkehoidon ja erilaisten terapioiden avulla. Minunkin 20 vuoden aikana kohtaamista lapsista, nykyisistä aikuisista, on hyvissä ammateissa, toivomissaan jatko-opiskelupaikoissa ja kiinni elämässä. Osa toistaa vanhempiensa mantraa ja kasvattaa jo uutta sukupolvea huorittelemaan ja hakkaamaan koulun aikuisia. Kuinka monta Jokelaa ja Columbinea tarvitaan, että lasten hätä huomataan?’”

  Plusääni(23)Miinusääni(1)
 22. Rahvas kasvattamassa lapsiaan, osa 2

  III Verkkolehti Uusi Suomi 15.10.2012: “Mitä väkivaltaisille lapsille voi tehdä? ‘Tilanne karkaa käsistä’”:

  ”Päiväkodin, esikoulun ja koulun tiiviimpi yhteydenpito voisi olla yksi ratkaisu lisääntyvään kouluväkivaltaan, arvioivat Uuden Suomen kuntavaalikierroksen jyväskyläläiset panelistit.

  ”Helsingin Sanomien artikkelissa opettajat kertovat joutuvansa toistuvasti oppilaiden väkivaltaisten hyökkäysten kohteeksi. Keskusteluun on noussut ajatus koulukelpoisuuden arvioinnin ottamisesta käyttöön. Siten voitaisiin määritellä pitäisikö oppilas oppituntien sijaan ohjata hoitoon. Panelistit pitivät väkivaltaongelmaa hyvin todellisena. Heidän mielestään se on pahentunut viime vuosina. Koulukuntoisuuden arviointi voi panelistien mukaan tapahtua vain varhaislapsuudessa, jolloin asioihin voitaisiin vielä vaikuttaa.

  ”Vihreiden kaupunginvaltuutettu Touko Aalto arvioi myös opettajien keinojen puuttua esiintyvään väkivaltaan olevan vähäisiä. – ’Opettajien tilanne on ongelmallinen siinä mielessä, että oppilaiden keskinäiseen väkivaltaan puuttuminen saattaa tuoda syytteen jopa opettajalle. Pelkään, että tilanne on karkaamassa käsistä. Odotan hallitukselta, opetusministeriöltä ja OAJ:lta nopeita toimia pelkkien selvitysten sijaan’, sanoo Aalto Uudelle Suomelle. Panelisteista Aalto ja kokoomuksen Pauli Partanen arvioivat syyksi sen, että kodit ovat ulkoistaneet kasvatustehtävän jollekin kolmannelle osapuolelle, kuten koululle, yhteiskunnalle tai Internetille. Partasen mukaan asian korjaaminen tulee kalliiksi. – ’Ei tätä lisärahalla ratkaista. Lapset tarvitsevat kasvatusta ja vanhempiensa rakkautta. On parempi, että ongelmiin voitaisiin puuttua etukäteen ennakoidusti, kuin hakea lisärahaa kalliisiin korjaustoimenpiteisiin’, sanoo Partanen. Kansanedustaja ja Jyväskylän kaupunginvaltuutettu Mauri Pekkarinen (kesk.) korostaa kotien ja koulun yhteistyön tärkeyttä pirstaloituneessa, levottomassa maailmassa. – ’Koulun ja perheen yhteistyön lisääminen on avainasemassa. Ylisuuria luokkakokoja pitäisi pienentää. Oppilashuoltoon on saatu rahaa, mutteivät lisäykset tekisi pahaa’, Pekkarinen toteaa. Opetusministeri Jukka Gustafsson (sd.) on torjunut ajatuksen koulukelpoisuusarvioiden käyttöönotosta, vaikka tilanne on vaikea. – ’Lähtökohtaisesti pitää pyrkiä pitämään lapset koulutyössä mukana’, sanoi Gustafsson HS:lle. Uusi Suomi ei tavoittanut panelisti Riitta Mäkistä (sd.) aiheen tiimoilta.

  ”Uuden Suomen kuntavaalikiertue jatkuu tiistaina Jyväskylässä. Tilaisuudessa alustaa apulaiskaupunginjohtaja Pekka Utriainen. Paneelikeskustelussa mukana Touko Aalto (vihr.), Riitta Mäkinen (sd.), Pauli Partanen (kok.) ja Mauri Pekkarinen (kesk.).”

  Tämä vaikuttaa kovasti luihulta ja pirulliselta. Toisella puolella ovat lapset ja koululaiset, toisella Helsingin Sanomat, Uusi Suomi, opettajat, rehtorit, kouluavustajat, Helsingin oppilashuollon päällikkö Vesa Nevalainen, lapsia vahtimassa olevat aikuiset, psykiatrinen sairaanhoitaja, Espoon koulutoimenjohtaja Kaisu Toivonen, Helsingin Sanomien haastattelema erityisopettaja, vanhemmat, opetusalan ammattijärjestö OAJ, koululääkäri, kuraattori, sairaalakoulun opettaja, “hoitava taho”, Uuden Suomen kuntavaalikierroksen jyväskyläläiset panelistit, vihreiden kaupunginvaltuutettu Touko Aalto, kokoomuksen Pauli Partanen, kansanedustaja ja Jyväskylän kaupunginvaltuutettu Mauri Pekkarinen ja opetusministeri Jukka Gustafsson.

  Yksissä tuumin vikapääksi ja ongelman lähteeksi todetaan lapset. Heille tarjotaan “psykiatrista hoitoa”, so. hermostomyrkyillä (“psyykenlääkkeillä”) tuhoamista, aivojen silpomista psykokirurgialla (eri asia kuin neurokirurgia), diagnooseilla leimaamista ja huostaanottoa. Tämä on rahvaantyrannian anti lapsille. Ongelmaksi nuo lapsia syyttävät tahot eivät tunnusta itseään eikä kukaan eroa virastaan ilmeisen epäonnistumisen vuoksi, ei edes opetusministeri. Syy on lasten. Ongelma ovat lapset. Näin toteavat rahvaan superrahvaat (maan johto ja virkamieskunta), ja sillä siisti.

  Kuitenkin lapset ovat vanhempiensa, koulujensa ja ympäröivän yhteiskunnan kuva. Vika on vanhemmissa, joilla tietenkin on vastuu lapsistaan, kouluissa ja koko yhteiskunnassa, joihin lapset ovat reagoineet niillä heiveröisillä lapsenresursseillaan, joita heillä on itseään puolustaessaan aikuisia rahvassaatanoita vastaan.

  Eivät onnistu Helsingin Sanomat ja Uusi Suomi yrityksissään maalata kauhea kuva lapsista ja esittää itsensä ja muut ykkösrahvaat “terveinä” ja yhteiskuntakelpoisina. On pirullista ja vastuutonta syyllistää lapset ja valkopestä varsinaiset syylliset, Suomen aikuisväestö ja sen kauttaaltaan turmeltuneet yhteiskuntainstituutiot.

  Rahvas ja sen yhteiskuntatyrannia on täysin tunteeton ja raaka. Lapset tuhotaan, koska he haittaavat rahvaan jokapäiväistä elämää ja koska rahvas ei tiedä, kuinka tuollaisia lapsia kasvatetaan.

  Toimintatapa on muualta tuttu: Koska rahvas on perustuslain säädöksellä yksinvaltias Suomessa, se on edustajiensa välityksellä tehnyt lastenmurhista (aborteista) laillisia. Rahvas tuhoaa lapset, jotka haittaavat sen elämää. Se on murhannut jo kuusisataa tuhatta lasta. Murhien käytännön toimenpiteet on delegoitu rahvaantyrannian kouluttamille murhaajille, joita kutsutaan “lääkäreiksi”, ja murhat on naamioitu “perhesuunnitteluksi” ja “raskauden keskeyttämisiksi” ja rahvas tekeytyy tietämättömäksi, että se tekee lastenmurhia. Rahvas, 99,6% Suomen kansasta, on murhaajarahvas.

  Tuollaisen rahvaan lapset luonnollisesti häiriintyvät ja kärsivät, kun vanhemmat ja ympäristö ovat tunteettomia murhaajia ja tuhoajia. Lapset suorastaan hätääntyvät ja ovat pakokauhussa, kun todellinen rakkaus puuttuu. Tiedän, mitä Suomen aikuiset ovat: tunteettomia valehtelijoita, väkivallantekijöitä, teeskentelijöitä, huijareita, omaistensa pettäjiä, hyväksikäyttäjiä, itsekkäitä oman edun tavoittelijoita, jumalattomia pilkkaajia, pahantahtojia, salakavalia toistensa tuhoajia, mustamaalaajia, selän takana puhujia ja selkään puukottajia, ja sellaiset toden totta ovat kelvottomia vanhemmiksi.

  Kuten syntymättömille lapsille tarjotaan kuolemaa, koululaisille tarjotaan psykiatrista hoitoa, psykiatrisiin sairaaloihin sulkemista ja huostaanottoa, mikä on yhtä kuin henkinen tappaminen. Tätä rahvas ajaa. Lapset siirretään “psykiatreiksi” kutsuttujen puoskareiden käsiin kidutettaviksi ja vangittaviksi, ja sitten näille psykiatreille ja heidän laitoksilleen sekä huostaanotettujen “hoitolaitoksille” maksetaan rahvaan verovaroista tukia. Näin rahvas tässäkin pesee kätensä ja siirtää vastuun rahvaan tukemille yksityisille yrityksille, jotka nettoavat lapsista koko näiden “hoidossa” olon ajan. Selvästikin Helsingin Sanomien ja Uuden Suomen artikkeleiden tarkoituksena on tukea lasten leimaamista koulunkäyntikelvottomiksi ja hoitoa tarvitseviksi ja edistää heidän sijoittamistaan noiden hoito- ja huostaanottolaitosten nettoamisobjekteiksi. Yritykset luonnollisesti pyrkivät saamaan niin monen lapsen kuin mahdollista “hoitoa tarvitsevaksi” ja “koulukelvottomaksi”, jotta ne saisivat suuret ja pysyvät tulot verovaroista. Ehkä lapset tuhotaan lääkkeillä tai psykokirurgialla “kasveiksi”, jolloin lapsilla voidaan rahastaa koko heidän elämänaikansa. Tämä motiivi on artikkeleissa läpinäkyvä. Kaikki huutavat yhdessä voimakkaita toimenpiteitä lasten toimittamiseksi “hoitoon”. Suomi on kaikin puolin lastentuhoajakansa ja lasten hyväksikäyttäjäkansa.

  Rahvaantyrannia on kieltänyt lasten kasvattamisen terveellisellä kurituksella, joka on todellista rakkautta (lapsi tuntee, että hänestä välitetään ja että hänet ohjataan oikealle tielle). Lempeä ja rakkaudesta lähtevä ruumiillinen kuritus ei ole pahoinpitelyä vaan rakkautta. Sen rahvas on kieltänyt lain voimalla! Merkillinen rahvas: ensin kielletään lempeä ruumiillinen kuritus “pahoinpitelynä” ja sitten murhataan lapsia aborteissa ja tuhotaan heitä psykiatrien kemiallisella, kirurgisella ja sosiaalisella (lapset leimataan loppuiäksi) pahoinpitelyllä ja eristämällä heitä “hoitolaitoksiin” eroon vanhemmistaan. Todella ilkeämielinen lastenvihaajakansa tämä Suomen kansa! Nyt kun lasten kuritus heidän oikealla tiellä pitämisekseen on kielletty, seuraukset ovat avoimesti näkyvissä: lapset kärsivät ja oireilevat sisäisesti hylättyinä ihmisraunioina artikkeleissa yllä kuvatulla tavalla. Syyllinen on tämä saatanallinen kansa, eivät lapset.

  Syyllisiä ovat ennen kaikkea rahvaan naiset, kun he ovat laiminlyöneet tehtävänsä lasten hoitajina ja kasvattajina. Rahvaan naisia on joka paikassa riehumassa henkisinä porttoina yhteiskunnassa, vaikka naisten paikka on kotona lapsia kasvattamassa ja kotia hoitamassa. Kun äidit eivät ole kotona hoitamassa lapsiaan, lapset alkavat oireilla ja ajan mittaan jopa tuhoutua. Lisäksi naisia ei ole tarkoitettu toimimaan yhteiskunnan viroissa; jos toimivat, kaikki alkaa vesittyä ja tuhoutua, kuten Suomesta nähdään. Karmea näyte rahvaan naisten totaalisesta kyvyttömyydestä yhteiskunnallisessa toiminnassa ovat nuo yllä toisessa artikkelissa mainitut narrimaiset oppilaiden tukitoimet: tunne-elämän sääntelyyn liittyvät kortit, taulut ja liikennevalot, sohvat, joissa levätä, stressipallo, tunnemittari ja tukityyny! Näin nämä naiset julistavat omaa kyvyttömyyttään ja katastrofiaan. Tässä tehdään koululaisista raakaa pilkkaa! Ei ihme, että lapset reagoivat. Koulut ovat täynnä sinne täysin sopimattomia ihmisiä, kypsymättömiä ja pinnallisia ihmisiä ja henkisiä porttoja, jotka eivät tiedä mitään itsestään, elämästä ja kasvatuksesta ja jotka vain tuhoavat lapset perversioillaan, sijaistoiminnoillaan ja kyvyttömyydellään, jonka lapset vaistoavat. Lapset huutavat käytöksellään, että pois tieltä kyvyttömät ilkeät kiusaajat. Lapset puolustautuvat, ja se on tervettä.

  Aina on ollut joitakin lapsia, jotka on jouduttu sulkemaan häirikkökäyttäytymisen vuoksi laitokseen. Silloin heidät on suljettu koulukoteihin, kasvatuslaitoksiin tms. mutta ei koskaan psykiatrien käsiin kemiallisesti ja kirurgisesti tuhottaviksi ja diagnooseilla eliniäksi leimattaviksi. Ennen kurittomat lapset ohjattiin oikealle tielle lujalla kurilla ja ystävällisellä kouluttamisella ja työnteolla, nyt lapset hylätään tuhottaviksi ja rahastettaviksi. He myös tuhoutuvat – ja heidän mukanaan koko yhteiskunta ja kaikki täällä.

  Plusääni(14)Miinusääni(3)
 23. Rahvas kasvattamassa lapsiaan, osa 3

  Siteeraan kirjoitustani “Lasten kurituksen kieltävä laki on vihaa lapsia kohtaan”:

  Suomen laki kieltää lasten fyysisen kurituksen. Kuritta kasvaneet lapset kuitenkin tuhoavat kaiken, koska he katsovat voivansa vapaasti toteuttaa synnillisiä lihallisia himojaan ja rakentaa yhteiskunnan ja koko elämänsä niiden varaan.

  Uskonpuhdistaja Martti Luther on kirjoittanut:

  ”Kurita poikaasi, niin hän sinua virvoittaa ja sielullesi herkkuja tarjoaa’ (Snl. 29:17). Tietäkööt vanhemmat, etteivät voi tehdä Jumalalle, kristikunnalle, itselleen eivätkä lapsilleen mitään sen parempaa palvelusta kuin kasvattamalla lapsensa oikein. Olkoon heille siis tärkeää, että hoitavat lapsensa hyvin: eivät pidä heitä muuna kuin kalliina, iankaikkisena aarteena, jota Jumala on käskenyt heidän varjella, etteivät perkele, maailma ja liha saisi varastaa ja turmella heitä. Jumala on näet tuomiopäivänä vaativa lapset vanhemmilta, ja näiden on silloin tehtävä ankara tili heistä. Hurskaat vanhemmat, jotka oikein rakastavat lapsiaan, eivät saa hymyillä heidän tottelemattomuudelleen eivätkä sitä hyväksyä; heidän on rangaistava heitä sekä sanalla että pehmoisella vitsalla. Sellaiset ovat rakkauden lyöntejä, joita olemme velvolliset lapsille antamaan Jumalan käskyn mukaan. Tällainen kuritus ei sitä paitsi ole vahingollista vaan hyödyllistä, niin kuin Salomo sanoo: ’Joka vitsaa säästää, se vihaa lastaan; mutta joka häntä rakastaa, se häntä ajoissa kurittaa’, ja Siirak: ’Joka rakastaa lastansa, se pitää hänet aina kurissa, että hän sitten saisi iloa hänestä’.”

  Jumalan sana ilmoittaa yllä olevien raamatunkohtien lisäksi seuraavaa:

  “Joka vitsaa säästää, se vihaa lastaan; mutta joka häntä rakastaa, se häntä ajoissa kurittaa” (Snl. 13:24).

  “Poikani, älä pidä Herran kuritusta halpana äläkä kyllästy hänen rangaistukseensa; sillä jota Herra rakastaa, sitä hän rankaisee, niin kuin isä poikaa, joka hänelle rakas on” (Snl. 3:11-12).

  “Katso, autuas se ihminen, jota Jumala rankaisee! Älä siis pidä halpana Kaikkivaltiaan kuritusta” (Job 5:17).

  “Ette vielä ole verille asti tehneet vastarintaa, taistellessanne syntiä vastaan, ja te olette unhottaneet kehotuksen, joka puhuu teille niin kuin lapsille: ‘Poikani, älä pidä halpana Herran kuritusta, äläkä menetä toivoasi, kun hän sinua nuhtelee; sillä jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa; ja hän ruoskii jokaista lasta, jonka hän ottaa huomaansa’. Kuritukseksenne te kärsitte; Jumala kohtelee teitä niin kuin lapsia. Sillä mikä on se lapsi, jota isä ei kurita? Mutta jos te olette ilman kuritusta, josta kaikki ovat osallisiksi tulleet, silloinhan te olette äpäriä ettekä lapsia. Ja vielä: meillä oli ruumiilliset isämme kurittajina, ja heitä me kavahdimme; emmekö paljoa ennemmin olisi alamaiset henkien Isälle, että eläisimme? Sillä nuo kurittivat meitä vain muutamia päiviä varten, oman ymmärryksensä mukaan, mutta tämä kurittaa meitä tosi parhaaksemme, että me pääsisimme osallisiksi hänen pyhyydestään. Mikään kuritus ei tosin sillä kertaa näytä olevan iloksi, vaan murheeksi, mutta jälkeenpäin se antaa vanhurskauden rauhanhedelmän niille, jotka sen kautta ovat harjoitetut” (Hebr. 12:4-11).

  “Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus” (Ilm. 3:19).

  “Kurita poikaasi, kun vielä toivoa on; ethän halunne hänen kuolemaansa” (Snl. 19:18).

  “Hulluus on kiertynyt kiinni poikasen sydämeen, mutta kurituksen vitsa sen hänestä kauas karkoittaa” (Snl. 22:15).

  “Älä kiellä poikaselta kuritusta, sillä jos lyöt häntä vitsalla, säästyy hän kuolemasta. Vitsalla sinä häntä lyöt, tuonelasta hänen sielunsa pelastat” (Snl. 23:13-14).

  “Vitsa ja nuhde antavat viisautta, mutta kuriton poika on äitinsä häpeä” (Snl. 29:15).

  “Kun meitä tuomitaan, niin se on meille Herran kuritusta, ettei meitä maailman kanssa kadotukseen tuomittaisi” (1. Kor. 11:32).

  “Herran pelko on tiedon alku; hullut pitävät halpana viisauden ja kurin” (Snl. 1:7).

  “Autuas se mies, jota sinä, Herra, kuritat” (Ps. 94:12).

  “Hyvä oli minulle, että minut nöyryytettiin: niin minä opin sinun käskysi” (Ps. 119:71).

  “Lyököön minua vanhurskas: se on rakkautta; kurittakoon hän minua: se on öljyä minun päähäni, siitä minun pääni älköön kieltäytykö” (Ps. 141:5).

  “Tietoa rakastaa, joka kuritusta rakastaa, mutta järjetön se, joka nuhdetta vihaa” (Snl. 12:1).

  “Köyhyys ja häpeä kuritusta vierovalle, kunnia nuhdetta noudattavalle!” (Snl. 13:18).

  “Viisas poika kuulee isän kuritusta, mutta pilkkaaja ei ota nuhdetta kuullaksensa” (Snl. 13:1).

  “Hullu pitää halpana isänsä kurituksen, mutta joka nuhdetta noudattaa, tulee mieleväksi” (Snl. 15:5).

  “Kuritusta noudattava on elämän tiellä, mutta nuhteet hylkäävä eksyy” (Snl. 10:17).

  “Jumalattoman vangitsevat hänen rikoksensa, ja hän tarttuu oman syntinsä pauloihin. Kurittomuuteensa hän kuolee ja suistuu harhaan suuressa hulluudessaan” (Snl. 5:22-23).

  “Kuule, poikani, isäsi kuritusta äläkä hylkää äitisi opetusta, sillä ne ovat ihana seppele sinun päähäsi ja käädyt sinun kaulaasi” (Snl. 1:8-9).

  “Kuule neuvoa, ota kuritus varteen, että olisit vasta viisaampi” (Snl. 19:20).

  “Tartu kiinni kuritukseen äläkä hellitä; säilytä se, sillä se on sinun elämäsi” (Snl. 4:13).

  “Joka kuritusta vieroo, pitää sielunsa halpana; mutta joka nuhdetta kuuntelee, se saa mieltä” (Snl. 15:32).

  “Kasvattakaa heitä (lapsianne) Herran kurissa ja nuhteessa” (Ef. 6:4).

  Joka siis kurittaa lastaan, se rakastaa häntä, ottaa hänet todellisesti huomaansa, poistaa hulluuden hänen sydämestään, pelastaa hänet kuolemasta ja tuonelasta ja antaa hänelle viisautta sekä myöhemmin vanhurskauden rauhanhedelmän. Sellainen lapsi on autuas.

  Joka taas ei kurita lastaan, se vihaa häntä ja haluaa hänelle kuolemaa. Sellainen lapsi on äpärä ja äitinsä häpeä.

  Joka ottaa halulla vastaan kuritusta, se rakastaa tietoa, oppii Jumalan käskyt, saa kunnian, on viisas ja tulee yhä viisaammaksi, tulee mieleväksi, on elämän tiellä, saa ihanan seppeleen päähänsä ja käädyt kaulaansa sekä ottaa vastaan elämänsä.

  Joka hylkää kurituksen, se on pilkkaaja, hullu ja järjetön, saa osakseen köyhyyden ja häpeän, eksyy, pitää sielunsa halpana ja kuolee kurittomuuteensa.

  Lasten kurituksen kieltävä Suomi siis vihaa lapsiaan ja haluaa heille kuolemaa. Suomalaiset lapset ovat äpäriä ja äitiensä häpeitä. Suomi ei ota lapsiaan todellisesti huomaansa, ei poista hulluutta heidän sydämistään, ei pelasta heitä kuolemasta ja tuonelasta, ei anna heille viisautta eikä vanhurskauden rauhanhedelmää. Suomalaisten lapset eivät ole autuaita vaan onnettomia ja epätoivoisia.

  Koska laki on pakkokeino, Suomi pakottaa kaikki suomalaiset vihaamaan lapsiaan ja haluamaan heille kuolemaa. Suomi tekee väkisin lapsistaan äpäriä ja äitiensä häpeitä. Suomi väkisin estää suomalaisia rakastamasta lapsiaan ja ottamasta heidät todellisesti huomaansa. Suomi väkisin estää vanhempia ottamasta hulluutta lastensa sydämistä ja työntää väkisin suomalaiset lapset kuolemaan ja tuonelaan. Suomi väkisin estää antamasta lapsille viisautta ja vanhurskauden rauhanhedelmää. Suomalaisista lapsista tehdään väkisin onnettomia ja epätoivoisia.

  Koska Suomessa on lailla kielletty kurittamasta lasta, suomalaisia lapsia estetään oppimasta rakastamaan tietoa ja Jumalan käskyjä, heiltä väkisin viedään kunnia ja viisaus, heitä väkisin estetään pääsemästä elämän tielle ja ottamasta vastaan elämäänsä, heistä tehdään väkisin pilkkaajia, hulluja ja järjettömiä, heille tuotetaan väkisin köyhyys ja häpeä, heidät johdetaan väkisin eksyksiin, heidät pakotetaan pitämään sielunsa halpana ja heidät pakotetaan kuolemaan kurittomuuteen.

  Tämä jumalaton, kyvytön ja sokea päättäjäjoukko, joka Suomea hallitsee, ja tämä yhtä jumalaton, kyvytön ja sokea kansa, joka heidät on päättäjikseen valinnut, on tekonsa vuoksi ansainnut ankaran rangaistuksen. Jumalan edessä tämä luopunut ja sokea kansa, joka lain voimin levittää turmelusta kaikkialle, on helvetin ansaitsevassa tilassa. Suomen kansa on ansainnut kaikki mahdolliset vitsaukset, jopa se itse tuottaa ne, esimerkiksi omat lapsensa. Nämä ilman kuria kasvaneet lapset tuhoavat nyt kaiken, kuten jokainen voi nähdä. He tuhoavat itsensä, vanhempansa, yhteiskunnan, sanalla sanoen kaiken. Mitään ei jää jäljelle.

  [siteeraus päättyy]

  Suomen kansa, jumalaton rahvastyrannia, kaikin tavoin tuhoaa lapsiaan ja jopa työntää heitä helvettiin. Rakkautta ei Suomen kansalla ole, sen sijaan tuhoa, murhaa ja teeskentelyä sillä on. Lasten kärsimys Suomessa on rahvaan itsensä aiheuttamaa, ja rahvaan tulisi mennä itseensä, jotta lasten kärsimyksestä päästäisiin. On hirvittävä häväistys, ettei rahvas (Suomen aikuiset ihmiset) tunnusta syyllisyyttään vaan syyttää lapsia! Hirvittävää on myös se, että tässä itse asiassa paljastuu viha, jopa julkinen viha, lapsia kohtaan.

  Korjaavien toimenpiteiden kohteeksi kuuluisivat siis suurin osa vanhemmista ja tuo edellä mainittu joukko Helsingin Sanomat, Uusi Suomi, opettajat, rehtorit, kouluavustajat, Helsingin oppilashuollon päällikkö Vesa Nevalainen, lapsia vahtimassa olevat aikuiset, psykiatrinen sairaanhoitaja, Espoon koulutoimenjohtaja Kaisu Toivonen, Helsingin Sanomien haastattelema erityisopettaja, vanhemmat, opetusalan ammattijärjestö OAJ, koululääkäri, kuraattori, sairaalakoulun opettaja, “hoitava taho”, Uuden Suomen kuntavaalikierroksen jyväskyläläiset panelistit, vihreiden kaupunginvaltuutettu Touko Aalto, kokoomuksen Pauli Partanen, kansanedustaja ja Jyväskylän kaupunginvaltuutettu Mauri Pekkarinen ja opetusministeri Jukka Gustafsson.

  Rahvaalta puuttuu rakkaus, kyky hoitaa ja kasvattaa lapsia. Kylmyys tekee lapsistakin rakkaudettomia. Rakkaus tulee vain Jeesuksen Kristuksen anteeksiantamuksen myötä, kun Jumalan Henki syrjäyttää sydämessä perkeleen. Suomen kouluista on kuitenkin poistettu Jumalan sanan opetus, lasten syntistä sydäntä (syntiinlankeemuksen peruina kaikki ihmiset ovat luonnostaan syntisiä) kurittavan Jumalan lain (käskyjen) opetus sekä lapset sisäiseen rakkauteen ja iloon vievän evankeliumin opetus. Asialla tässäkin ennen kaikkea Suomen naispuolinen rahvas, joka tässäkin paljastaa yhteiskunnallisen kelvottomuutensa ja tuholuonteensa. Jopa kristinuskon, yhteyden Jumalaan ja rakkauteen, he haluavat tuhota!

  Mutta rahvas (saatanalauma) jatkakoon. Ja nyt sitten punaista peukutusta lykkäämään. Layrio

  Pimpelipompeli, tilulilu.

  Plusääni(8)Miinusääni(18)
 24. https://m.youtube.com/watch?v=HO4rAYk

  Pizzagate Pedogate Dutch Whistleblower Real Big Money Revelations by an Insider

  Surullista katsottavaa tämän finanssi sisäpiirien korkeimmilla tasoilla ollut hollantilainen mies paljastaa sionisteista todella järkyttävää tietoa. Ei varmasti magneettimedian lukijoille hirveästi uutta, mutta vahvistaa lisää vain käsityksiä siitä kuinka nämä juutalaiset tuhoaa planeettaa mitä hirvittävimmillä tavoilla!!!!

  Plusääni(24)Miinusääni(0)
  1. Muista nyt, että kaikki juutalaiset eivät talmudia lue vaan vain nämä ”ärhäkimmät” maapallon alistajat. Eivätkä hekään ole oikeasti edes juutalaisia. Suurin osa juutalaisista on täysin syyttömiä siinä missä muutkin maapallon ihmiset.

   Plusääni(8)Miinusääni(5)
   1. Kyllä synagogien oppi on Talmud. Juutalaisuus ja juutalainen käytännön elämä on rabbien (ja siten Talmudin) raudanlujassa otteessa. Juutalaisuus ei ole mikään ”rotu” tai etnisyys vaan uskonnon kaapuun puettua kansallisen elämän maallista lakia. Juutalaisuudessa ei ole mitään rakkautta tai armoa (Jeesus Kristus puuttuu), sillä juutalaisuus perustuu 613 lain ulkonaiseen täyttämiseen (siis farisealaisuuteen, ulkokultaisuuteen – sydän pysyy syntisenä, vaikka ulkonaisesti teeskennellään hurskasta ja ”Jumalan kansaa”). Jeesus sanookin, ettei yksikään juutalainen (siis fariseus) täytä lakia, koska he vain ulkokultailevat ”uskontonsa” mukaisesti:

    ”Eikö Mooses ole antanut teille lakia? Ja kukaan teistä ei lakia täytä” (Joh. 7:19).

    Juutalaisuuden 613 lakia on koottu esim. täällä:

    http://www.jewfaq.org/613.htm

    Niiden orjuudessa juutalaiset elävät, sydän – syntiinlankeemuksen peruina – syntisinä. Heidän ulkokultailunsa ei auta mitään, ja se on syvimmiltään Jeesuksen Kristuksen eli Vapahtajan pilkkaa ja siten jumalanpilkkaa.

    Nuo 613 lakia perustuvat juutalaisuuden suuren auktoriteetin, Moses Maimonideen, kokoamaan lakikokoelmaan, ja hän on koonnut ne Vanhasta testamentista Talmudin ja itsensä tulkitsemina. Mitä Raamatun antamiin 10 käskyyn tulee, Talmud kääntää ne kaikki päälaelleen. Juutalaisuuden pyhä kirja on Talmud (ei Vanha testamentti), ja Talmudin tehtävä on kiertää ja vesittää Vanha testamentti (siis kumota Jumala). Rabbi Ben Zion Bokser kirjoittaakin:

    ”Tämä ei ole mikään harvinainen käsitys, ja sitä esiintyy aika ajoin niin juutalaisten kuin kristittyjen keskuudessa – että juutalaisuus olisi heprealaisen Raamatun uskonto. Se on tietenkin väärä käsitys. Juutalaisuus ei ole Raamatun uskonto” (Judaism and the Christian Predicament, 1967, s., 59, 159).

    Muutama valaiseva sitaatti lisäksi:

    ”Talmud on tähän päivään asti ollut juutalaisen uskonnon sydänveri. Mitä tahansa lakeja, tapoja tai seremonioita noudatammekaan – olimmepa ortodoksijuutalaisia, konservatiiveja, reformijuutalaisia tai vain ajoittaisia sentimentalisteja – me noudatamme Talmudia. Se on yhteinen lakimme” (Herman Wouk: This is my God: The Jewish Way of Life, 1959, s. 181).

    ”Nykyajan juutalainen on Talmudin tuote” (Michael Rodkinson englanninkielisen Talmud-käännöksensä sivulla XI)

    ”Edelleen Talmud hallitsee kokonaisen kansan mieliä, joka kunnioittaa sen sisältöä jumalallisena totuutena” (Michael Rodkinson: ”The History of the Talmud”, vuoden 1903 Talmud-käännöksen johdanto).

    ”Juutalainen uskonto, sellaisena kuin se nykyisin on, on tullut läpi vuosisatojen suoraan fariseuksilta. Heidän johtavat ajatuksensa ja metodinsa saivat ilmaisunsa hyvin laajassa kirjallisuudessa, josta hyvin suuri osa on yhä olemassa. Talmud on tuon kirjallisuuden laajin ja tärkein yksittäinen osa” (Universal Jewish Encyclopedia 1943, kohta ”Pharisees”).

    ”(Vuonna 70 j.Kr. tapahtuneen temppelin tuhoamisen jälkeen) fariseukset ohjasivat juutalaista elämää; koko juutalaisuuden historia rakennettiin uudelleen farisealaiselta näkökannalta. – – Farisealaisuus muovasi juutalaisuuden luonteen ja juutalaisen elämän ja ajatustavan näihin päiviin asti” (Jewish Encyclopedia 1905, luku ”Pharisees”).

    ”Suullinen oppi (Talmud; alkuun tuo oppi kulki suullisena, kirjalliseen muotoon se saatettiin 500-luvulla j.Kr.) on Kaikkivaltiaan Isän suusta tullut” (Lazarus Goldschmidt Talmud-saksannoksensa esipuheessa). Goldschmidtin mukaan Talmudia käytetään kouluissa ja kodeissa ja se on juutalaisen kansan elinhermo.

    Mitä nimimerkin julistamaan ”syyttömyyteen” tulee, kaikki ihmiset ovat syyllisiä Jumalan edessä:

    ”Mutta me tiedämme, että kaiken, minkä laki sanoo, sen se puhuu lain alaisille, että jokainen suu tukittaisiin ja koko maailma tulisi syylliseksi Jumalan edessä” (Room. 3:19).

    ”Sen tähden, niin kuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema, niin kuolema on tullut kaikkien ihmisten osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet” (Room. 5:12).

    Jokainen luonnollinen (siis Kristuksessa pelastumaton) ihminen on sydämessään jokaisen Jumalan lain rikkoja, asuuhan syntiinlankeemuksen peruina perkele luonnostaan jokaisen ihmisen sydämessä. Perkeleestä kumpuavatkin useimmat kommentit täällä.

    Kaikki muut ovat perkeleen orjia (ja syyllisiä) paitsi oikeat kristityt, joiden sydämistä Jumalan sanassa vaikuttava Pyhä Henki (= Jumala itse) on karkottanut perkeleen. Pyhä Henki on astunut heidän sydämissään perkeleen tilalle.

    Juutalainen ”uskonto” Jeesuksen Kristuksen hylätessään syöksee juutalaiset helvettiin. Tämä on hyvin säälittävää. Siksi juutalaisille tulee julistaa a) oikeaa Jumalan lakia (kymmentä käskyä), että tulisivat sydämen katumukseen, ja b) Jumalan evankeliumia, että tulisivat uskoon ja perkele joutuisi kaikkoamaan heidän sydämistään.

    Plusääni(33)Miinusääni(2)
 25. On olemassa yksi hyvä syy, miksi meidän ei pidä itse kasvattaa lapsiamme: EMME OSAA. Julkinen koululaitos on antanut meille niin huonon koulutuksen, että meillä ei ole edes kykyä kasvattaa ja opettaa omia lapsiamme.

  https://jonrappoport.wordpress.com/2017/04/30/the-best-reason-not-to-home-school-your-children/

  Opettaminen jo lähtökohtaisesti on edellisen sukupolven tiedon ja taidon siirtämistä seuraavalle sukupolvelle. Siksi opettamisen opettamisen pitäisi olla yksi oppijärjestelmän tärkeimmistä arvoista.

  Plusääni(4)Miinusääni(3)
 26. Ei kaikki vanhemmat ole sokeasti uskoneet kaikkea sitä paskaa mitä indoktrinoidaan lapsiin koulussa. On niitä onneksi myös sellaisia vanhempia jotka todella ovat kykeneviä kotiopettamaan lapsiaan.

  Mädätetty koulujärjestelmä ja ympärillä vellova jatkuva propaganda ovat tehneet suurta vahinkoa.

  Parasta mitä nuorelle lapselle voi tapahtua on että hänet ainakin pariksi vuodeksi otetaan pois koulusta ja annetaan kotiopetusta.

  Maailmanympäripurjehdukselle koko perhe ja kotiopetusta ja elämänkoulua. Sillä parin vuoden mittaisella maailmanympäripurjehduksella se lapsi oppii enemmän asioita kuin koko peruskoulun aikana asenteellisten feministiopettajien homekoulussa.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 27. Outoa, esim. Outokumpu enempää kuin Talvivaara tai muu valtion yhtiö tuskin koskaan on tuottanut kuin tappiota, jotka rahoitetaan kela n saamista sairaspäivä rahojen maksuun tarkoitetulla rahalla..
  sairaille kela ei maksa vaan antaa kielteisiä päätöksiä lautakunnissaan joissa ei ole käsittely aikalarajaa lainkaan ( minun tuöeläke päätös palautettiin kielteisenä kun se makasi 11 vuotta pöydällä ( lukuun otta matta 2 vuoden välein tulevaa keinotekoista lisätiedustelua) koska sairaspäivärahoilla rahoitetaan valtion yhtiöitä ja se on kelan pää bisnes..

  on hyvin outoa että kärkkäinen yrittäjänä tulee valtion yhtiöitä.. joka nimeen omaan on sairailta kumppanista, koska ne rahoitetaan sairaille kuulivilla rajoilla..
  kansa ei tiedä sitä koska elämme autoritaarisessa sosiaalidemokraattisessa julkis helvetti taloudessa, jossa ei toimi muu kuin kuppaus. lobbaus ja virkamies rikollisuus..

  mikäli valtion yhtiöt välitilinpäätöksessä tuottavat voittoa.. johtajat nostavat tuoton veran omia miljoona lisä etuja.. erorahoja..lisäeläkettä….myös alko tuottaisi tappiota jos se joutuisi elämään kilpailussa..

  julkisterveydenhoito ovat syrjiviä ja toimivat kuin kommunisti kauppa..virkamihistö saa suuret lihapalat taka ovelta ja etuovesta tulevia sairaita haukutaan kuin juutalaista mielisairaaksi.. vainoharhaisella Freudin opeilla.
  joka traumatisoi suomalaiset ja synnyttää isänmaa vihaa..

  on täysin käsittämätöntä että kärkkäinen ei vielä ole avannut silmiään että ainut jotenkin toimiva julkispalvelu on verotoimisto..
  jos autoritaarista toimimatonta julkista jatketaan..mikään ei toimi ..ja kansa kääntyy isänmaata vastaan jos palveluja ei yksityistetä..koska kukaan ei siedä maata jossa A 4 lappu makaa virkamiesten pöydällä 11 vuotta virkamiehistö tavara mitä sana työkyvytön tarkoittaa ..

  jos kelaa ei yksitistetä ja julkisplavelujen tilalle tehdä vakuutus tai muuta toimivaa terveydenhoito järjestelmää.. suomalaiset tulevat yhä kuolemaan hoitamattomuuteen..
  tuhansia kuolee syöpään. kun rinta – tai muista pateista ei oteta naytteitä kunnes 3 viikkoa ennen kuolemaa.. sanotaan että rinta syöpä levinnyt koko kehoon.. koska siihen saakka julkisella patiti oli ”. hyvänlaatuisia” eikä kukaan ottanut naytettä.. moni olisi selvinnyt hengissä jos olisi se paha amerikkalainen vakuutus,
  vakuutus yhtiön on pakko maksaa tutkimus ja hoito, koska muuten vakuutus yhtiö vaihtuu..
  virkamafia sortaa kansaa, eikä vero orjan henki ole tutkimisen arvoinen suomen autoritaarisessa sorto virkamies koneistossa..

  vaikuttaa SDP aivopesu pesulasta tulevilta valheilta.. jkansainvälisen mafian ja ilmiöiden osalla kärkkäinen on harvinaisen paljon töitä tehnyt ja pitävät paikkansa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 28. ”Homolobbausjärjestöt pyrkivät tuhoamaan ihanteen siitä, että pojista kasvaa rohkeita ja maskuliinisia sekä tytöistä herkkiä ja äidillisiä.”

  Olenko nyt ihan oikea ihminen vastustamaan kulttuurimarxismia, feministejä yms. kun olenkin tällainen amatsoninainen, enkä suojeltava? Vähän saanut kokea ulkopuolisuutta vain ihan harrastuksieni takia ja siksikin, kun kehtaankin alkaa puolustamaan itseäni, jos joku minua uhkaa. Ihan jo ammattini takiakin olen oppinut puolustautumaan, joten koen sen velvollisuudekseni vapaa-ajallakin. Mua vaan suoraan sanoen ällöttää jos mua kohdellaan kuin jotain herkintä astiaa. Ihan kuin menisin tuosta vain rikki. Myönnän, olen nuoresta lähtien ihaillut Xenan kaltaisia naisia, mikä lienee syynä urheilullisuuteeni ja vahvuuteeni. En vain halua olla se suojeltava, haluan pelastaa. Pienenä tyttönäkin haaveilin poliisin tai palomiehen ammatista. Harrastan nyrkkeilyä, ampumarataa, itsepuolustuslajeja ja koripalloa. Voipi olla, että kokoni (180 cm oon) on määritellyt että minkälainen mun ”pitäisi” olla. Itse kun siihen kokoon myös aina yhdistän heikkouden tai vahvuuden.

  En vain tunne yhtään femakkoa, joka olisi kuin mä. Kaikki ne femakot, jotka tunnen, ovat läskejä, sukupuolettomia ja sinitukkaisia kirjallisuus/taidellisuushaahuilijoita. Harvoin niitä urheilu kuten raudan nosto kiinnostaa.

  Enkä ole ikinä sanonut itseäni mieheksi ja vaatinut muita sanomaan mua, kun ”nyt vain tunnen niin”. Vai onko joku nainen ”miesten” ammattia tai harrastusta tehdessä vaatinut käydä miesten vessassa, pukukopissa yms. tai toisin päin?

  En käsittääkseni ole sukupuolineutraali, muunsukupuolinen yms. vaan nainen.

  Plusääni(13)Miinusääni(2)
 29. Uskomatonta paskaa syötetään tässä artikkelissa, koskien Paulo Freiren kriittistä pedagogiikkaa, elämäntyötä ja sen motiiveja koskien. Et sentään vetänyt samaa lokaan vapautuksen teologeja, jotka olivat ihan samalla asialla. Samoin on laita Frankfurtin koulun, aivan mielivaltaisen tulkinnan kanssa.

  Plusääni(2)Miinusääni(22)
  1. ”FRANKFURTIN KOULUKUNTA: SALALIITTO RAPPIOON ”,
   http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

   Samaa KOMMUNISTISTA saastaa on feminismi:
   Yhdysvaltain kommunistipuolue alunperin loi feminismin, https://www.henrymakow.com/000180.html
   Neuvostoliitossa feminismi oli kielletty.
   Mikä on selitys tälle ristiriidalle?
   Feminismi on yhteiskuntaa epävakauttava ”ismi!
   Sellaista kommunistit halusivat Yhysvaltoihin ja muihin ei-kommunistisiin maihin mutta tietenkään ei Neuvostoliittoon eikä muihin kommunistimaihin.

   Toivatko Neuvostoliiton alasajon jälkeen vihreisiin liittyneet taistolaiskommunistit mukanaan myös feminismin, joka näyttää nyt olevan vihreiden kovaa ydintä?!

   Plusääni(11)Miinusääni(0)
 30. Kuka voisi olla (((syyllinen)))? Hmmm…

  Saksanjuutalaista sukua oleva Paavo Lipponen tahtoi jokaiseen Suomen kouluun ”holokausti”-valhekirhjan ”Jotta emme koskaan unohtaisi”.

  Kun olin yläasteella 90-luvulla, tuli ulos semifiktiivinen elokuva ”Schindlerin lista”. Kaikkien piti mennä katsomaan se — omilla rahoilla. Aika jutkuilua. En mennyt, vaan menin kotiin.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
  1. Olit jo silloin viisas ja osasit käyttää omia aivoja.
   Holohoaxilla on ollut tärkeä merkitys sionistien etnosenriselle juutalaisvaltio hankkeelle. Sekä psykologisesti että taloudellisesti. Sen avulla on kerätty valtava määrä rahoitusta rikollisen ja rasistisen Israelin rakentamiseen Lähi-itään ja sen avulla on kansaan iskostettu suuri määrä angstia kuten artikkeli kertoo
   The Holocaust as Trauma Brainwashing in the New World Order
   https://www.veteranstoday.com/2018/09/29/the-holocaust-as-trauma-brainwashing-in-the-new-world-order/

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 31. Tässä julkaisussa on viime aikoina ollut ongelmia joidenkin kuvien latautumisen kanssa. Admin hoi, jotain pitäisi korjata.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat