Veteraanitoimittaja puhuu juutalaisten vallasta, juutalaiset raivostuvat

Kanadalainen historioitsija ja pitkän linjan toimittaja Gilles Proulx on joutunut valtamedian ja juutalaisjärjestöjen hampaisiin. Häntä syytetään ”antisemitismistä”, koska kirjoitti kolumnin, jossa hän kertoi juutalaisten vallasta länsimaissa.

Kolumni julkaistiin viime viikolla Le Journal de Montréalissa, joka on koko Pohjois-Amerikan suurin ranskankielinen lehti. Kiihkeitä reaktioita herättäneen kolumnin julkaisun jälkeen Proulx kutsuttiin kertomaan lisää ajatuksistaan Radio X -kanavalle. Proulx kertoi, että hän tahtoi nostaa aiheen julkisuuteen siksi, että Israel teurastaa Gazassa siviileitä ilman mitään järkevää syytä. Mainittava on, ettei radio-ohjelman juontaja kyennyt kumoamaan ensimmäistäkään Proulx’n argumenttia.

Lehtikolumnissaan Proulx muun muassa kirjoittaa, että Israel pystyy diasporassa elävän vaikutusvaltaisen juutalaisedustuksen avulla ohjailemaan suurten länsimaiden ulkopolitiikkaa. Kuten tunnettu espanjalaiskirjailija Antonio Gala teki hiljattain, myös Proulx analysoi syitä sille, miksi juutalaiset on historian aikana potkittu ulos niin monesta maasta:

Diaspora on levittäytynyt maailman joka kolkkaan. Juutalaiset pyrkivät taloudelliseen kontrolliin, minkä vuoksi isäntäväestö on usein alkanut vihata heitä. Näin kävi Espanjassa esimerkiksi inkvisition aikana ja sama toistui Hitlerin Saksassa (…) Diasporan vaikutusvalta on äärimmäisen suurta esimerkiksi Pariisissa, New Yorkissa, Torontossa, Ottawassa ja Montrealissa. He voivat manipuloida hallitusta vaikuttamalla mielipiteisiin, uhkailemalla ja painostamalla. Hallituksista on tullut marionetteja.”

Juutalaisten ja sionistien asiaa ajava Centre for Israel and Jewish Affairs (CIJA) ilmoittaa olevansa huolissaan siitä, ettei kukaan ole julkisuudessa kyennyt todistamaan Proulx’n väitteitä valheellisiksi. Juutalaisjärjestön edustaja Eta Yudin kutsui lausuntoja ”klassiseksi antisemitismiksi”, muttei halunnut tarkemmin kertoa, mikä Proulx’n johtopäätöksissä oli pielessä. Yudin on pettynyt siihen, etteivät tavalliset kanadalaiset ole lynkanneet ”antisemitistitoimittajaa” julkisuudessa, vaan päävastuu mustamaalauskampanjassa on jätetty juutalaisten itsensä hartioille. Juutalaisjärjestön virallisen lausunnon mukaan on tuomittavaa, että Kanadan valtamediassa on ylipäätään julkaistu mitään sionisteja loukkaavaa materiaalia.

Pro-JDL-rally-2011-

CIJA ei ole ainut juutalaisjärjestö, joka on vihainen Israel-vastaisesta puheesta kanadalaismediassa. Kesäkuun alussa Jewish Defense League -terroristijärjestön kanadalainen haara uhkasi murhata iranilaiselle Press TV -kanavalle työskentelevän toimittajan samasta syystä.

National Post

6 kommenttia

 1. Kanadan lain ja olot kun ovat tiedossa, niin lubavich-mafiosot järjestävät miehen pian hautaan tai linnaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. (Viesti poistettu; selkeästi rikolliset tekstit ja niistä seuraavat sanktiot eivät vie asiaamme eteenpäin.) -Toimitus

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Kyllähän sionistit saavat olla mitämieltä tahansa, ei sitä pidä ottaa tosissaan. Ei kukaan ota tosissaan minunkaan mielipiteitä. Miksi sitten aina kohkataan jonkun juutalaisen sanomisista? Ai niin, siksi että he omistavat median.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Onkohan se nyt sitten valtaa jos 2 % vähemmistön edustajat johtaa yli 50 % ( Murdoch taitaa olla rajatapaus, toisaalta tuossa on muutama ei-juutalainen laskettu vaimon perusteella) kuudesta suurimmasta mediatalosta USA:ssa.

  ”Of the twelve(12) senior executives of the “Big Six” media corporations, nine(9) are Jews or have Jewish spouses. This is a numerical representation of 75%. Jews are approximately 2% of the U.S. population.*”

  http://thezog.wordpress.com/who-controls-big-media/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Murdochin juutalaisuus on sittemin paljastettu. Hänen juutalaissuuttaan peiteltiin vaikka hänen linjansa oli sionistisin. Hän on lisäksi Rothschildin satelliitti ja luomus Pesim. Piperin mukaan. Kaikkia tieto ei näemmä ole tavoittanut.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat