Juutalaissotilaat ryöstelivät ja ulostivat pakolaisten asuntoihin

”Lähi-idän ainoan demokratian” sotilaat ovat jälleen osoittaneet kuinka paljon he välittävät siviilien ihmisoikeuksista ja hyvinvoinnista. Juutalaiset ovat esimerkiksi ulostaneet palestiinalaispakolaisten koteihin sekä jättäneet tappo- ja raiskausuhkauksia pienille tytöille.

Israelin hyökättyä Gazaan juutalaiset ovat pakottaneet suuria määriä palestiinalaissiviilejä jättämään kotinsa ja lähtemään pakolaisiksi. Aamuyöllä 20.7. sionistien tankit vyöryivät 52-vuotiaan perheenisä Ahmed Owedatin kotikylään. Owedatin 13-henkinen perhe pakotettiin jättämään kotinsa, josta tehtiin juutalaisten sotilaiden majoituspaikka.

Juutalaiset jättivät asunnon 18 päivää myöhemmin. Kotiin palannutta Owedatia odotti karmaiseva näky. Juutalaiset olivat heittäneet hänen tietokoneensa, televisionsa ja jääkaappinsa ulos ikkunasta. Huonekalut ja verhot oli viillelty rikki. Seiniin oli räjäytetty reikiä. Kuvottava haju leijaili Owedatin nenään. Juutalaiset olivat virtsanneet ja ulostaneet rottien tavoin asunnon sisälle siivoamatta jälkiään. Pinnoille oli kaiverrettu ja maalattu loukkaavia uhkausviestejä: ”Hyvä arabi on kuollut arabi!” ”Poltetaan Gaza maan tasalle!” ”Fuck Hamas!” Makuuhuoneen seinällä komeili vasta maalattu juutalaisten pyhä tunnus Daavidin tähti.

The Guardianin haastatteleman Owedatin naapurit kokivat saman kohtalon. Jo ennestään köyhillä suurperheillä ei ole rahaa korjata sionistien tekemiä tuhoja. Lähtiessään juutalaiset olivat varastaneet suurperheen isän kotonaan säilyttämät 10 000 dollarin säästöt.

Eräs valitun kansan tukikohdista oltiin perustettu palestiinalaiseen tyttökouluun. Lähtiessään juutalaiset jättivät jälkeensä lohduttoman näyn. Koulun lattiat olivat täynnä rikottua lasia ja kaikkialla lojui jätteitä ja homehtunutta ruokaa. Juutalaiset jättivät tytöille muistoksi visiitistään virtsaa, ulostetta sekä uhkaustekstejä kuten: ”Teidät raiskataan täällä!” ja ”Muistakaa, että teidän on nyt aika kuolla!” Koulun työntekijät pelkäävät, etteivät he ehdi siivota kaikkia sionistien tekeleitä ennen lukukauden alkua.

Israelin armeija ei tahtonut kommentoida The Guardianille ”sotilaidensa” porsastelua.

The Guardian

36 kommenttia

 1. Kommunistinen puna-armeija oli vastaava ja vastaavanlainen on myös Putinin juutalaisvaltion armeija.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Venäjä (huom. ei Neuvostoliitto) on vähemmän ”juutalaisvaltio” kuin Amerikka. Sinä höpötät tuota samaa tyhjää venäjänvastaista retoriikkaa koko ajan. ”Capitol Hill is Israeli occupied territory.” kuten Pat Buchananin joskus väitetään sanoneen.

   Vieläkö palvot Ukrainan ja ”Sveitsiläis”oligarkki Kolomoiskyn ”natsi”joukkoja ?

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
   1. Ne ovat eri tavalla juutalaisia. Et vain halua nähdä sitä tai teeskentelet. Venäjä omalla tavallaan jopa enemmän. USA.ssa ei ole holodenialismia kielletty eikä vielä gulageissa porukkaa. Pidän sinua juutalaisena ellet ole jokin tallukka joka on napsahtanut jonkun Daily Stormerin ja muiden vastaavien gurujen ja saittien ansaan ja suppeuteen.

    Golden Dawnin perustaja raportoi juuri kansallissosialistien todella taistelevan Ukrainassa juutalaista Venäjää vastaan ja jopa venäläisiä on tullut rajan takaa ja tietenkin Euroopasta taistelemaan. Miksi ihmeessä he valitsisivat Puten, jonka esi-isät jo olivat Holodomorissa mukana ja Leninin läheisiä apureita.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Repe ei ole ihan ajan tasalla nyky-Venäjän suhteen. Neuvostoliittoa ja Israelia voi toki verrata keskenään, mutta ei kannata sekoittaa siihen nyky-Venäjän armeijan sotilaita. Putinin Venäjä ei myöskään ole juutalaisvaltio. Georgia ja Ukraina ovat juutalaisvaltioita. Kaikkea valtaa Putin ei ole saanut vietyä venäjänjuutalaisilta, mutta heidän valtansa on supistunut huomattavasti Jeltsinin ajoista. Venäjän armeijassa juutalaisten asema on mitätön.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Valehtelet, koska kuulet jo Venäjän propagandasta, että juutalaisuus on vain lisääntynyt. Teikäläiset yrittävät vain viimeiseen asti kalastella valeoppositioon joka kuppikunnasta ihmisiä. Kaikki mainokset ovat osoittautuneet petokseksi:

  http://www.destroyzionism.com/2014/07/25/putin-jews-link-compilation/

  Talmud-väellä on tuolla kaikki ja sitten vielä koko systeemi on taas kuin NEuvostoliitto eli ei mitään rajaa näillä eikä muilla mitään oikeuksia.

  Esm. Baltiassa ja eri sodissa 20 vuoden aikana on kuultu samanlaisista kokemuksista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Israelissa yksinkertaisesti esiriput aukeavat ja todellinen, aito juutalainen tulee esiin. Lämmin, ihana, empaattinen. 🙂

  Aina ennen lasten tappamista rukoillaan ja pyydetään anteeksi pahoja tekoja. Empaattisesti, ja välittäen, vilpittömästi pahoillaan siitä, että taas tänäänkin lähetetään Hellfire-ohjus kouluun. Ei haluttaisi, mutta kun juutalaisten maa on vaarassa niin on nyt vain pakko pommittaa kouluja ja sairaaloita. Empaattisesti, välittäen. Juutalaisesti.

  Näin varmaan NKVD:n selleissäkin Venäjällä. Ei haluttu tappaa, mutta oli pakko. Empaattisesti, välittäen. Sydän karrella, oli pakko. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Näistä h.e.bollan riimittelyistä saisi jo satiirisen runokirjan:-D Oletko tallettanut kaikki kommenttisi jos kokoaisit niistä jonkun blogin?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Ei varmaan tarvitse tallentaa. Ne kaikki näytetään varmaan vielä samalla kun toinen pyörittää kammesta grillin yllä. 🙂

   Kirjoititko tuon? No, siitäs sait… Ja kirjoititko tuonkin? No, tuosta vielä vähän… 🙂

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Gideon on kovasti ”oikeamielisen” näköinen ja kovin, kovin kunnollisen oloinen, ei siinä mitään. Hän puolustaa omaa kansaansa, hänen kansaansa, joka on juutalaiskansa Israelissa. Olen aivan varma, että sellaista tilannetta ei Gideonin maailmassa ole, jossa hän puolustaisi Suomea Israelin aggressiota vastaan. Silloin hän olisi lojaali omalle kansalleen, joka on juutalaisvaltion juutalaiskansa. Tämä on mielipiteeni, siis minun mielipiteeni, johon minulla kaiketi lienee (vielä) oikeus. Vai onko tämäkin vaatimaton mielipide antisemitismiä ja kenties minut pitäisi viedä johonkin nkvd-tyyppiseen selliin hakattavaksi, kunnes ymmärrän olevani huono, arvoton ihminen?

   Sitten itse asiaan.

   Mielipideosastossa on muutamia seinähulluja kristittyjä, joiden mielestä kaikki maat ovat aina kuuluneet juutalaisille ja alueella vuonna 1948 asuneet palestiinalaiset olivat laittomasti vieraalla maalla ja juutalaiset vain tulivat omaan maahansa ja alkuperäisasukkaiden kuuluikin lähteä. Seinähulluja, siinä kaikki. Eli kuka tahansa vahvempi voi tulla tänne Suomeen ja lähettää meidät maanpakoon ja se on siinä sitten. Esim. ruotsalaisilla ja venäläisillä on luonnollinen oikeus maihimme, sillä hekin ovat jossakin historianvaiheessa olleet isäntiä. Roomalaiset ovat joskus isännöineet Juudeassa, joten jos vahva roomalaisarmeija (arjalaisarmeija) tulee ja ottaa Israelin niin se on siinä.

   Ihmiset ovat kunnollisen oloisia, ah niin kunnollisia, mutta he puhuvat kaksihaaraisella kielellä. Heille on vain yksi totuus. Juutalaisvaltion totuus.

   Minkäänlaista laajempaa kuvaa ei maalata eikä haluta nähdä.

   Minäpä maalaan.

   Israel perustettiin verelle ja terrorille vuonna 1948, de facto. Satojatuhansia palestiinalaisia ajettiin maastaan väkivalloin. Vuosikymmenien aikana palestiinalaisia on joukkomurhattu tuhansittain kuvottavissa rikoksissa mm. Shabrassa, Shatilassa ja Jeninissä. Vain muun muuassa. Nämä rikokset on tehty juutalaisvaltion ja sen sätkynuken avulla, de facto. Alkuperäisasukkaat ajetaan vuosi vuodelta kurjempaan tilanteeseen.

   Aina syyllinen kaikkeen on, ihme ja kumma, alkuperäisasukas, joka ei millään ymmärrä, että sen on polvistuttava juutalaisvaltion edessä ja mukisematta hyväksyttävä kaikki. Alkuperäisasukkaalla ei ole mitään oikeuksia, ei minkäänlaisia.

   Tiedättehän, että aina kun jostakin päin maailmaa löytyy satumainen taideaarre niin ensimmäisenä herää kansainvälinen juutalaisyhteisö ja huutaa kovaan ääneen: ”Meiltä ryöstetty! Meidän aarre!” ja sitten simsalabim, se luovutetaan sinne.

   Koska palestiinalaiset alkavat saada korvauksia maistaan ja kinteistöistään? Heidän kotinsa ja maansa ryöstettiin paljon myöhemmin… Nämä sönkötykset siitä, että ”eiväthän he siellä asuneet” on niin ala-arvoista sontaa, että en kehtaisi katsoa peiliin, jos kirjoittaisin sellaista, mutta niin nuo ah niin kunnon kristityt tekevät, tuosta vain.

   Niin tai näin, Palestiinan kansa taistelee hirmuvaltaa vastaan oikeutetusti ja juutalaisvaltion vaatimukset täydellisestä antautumisesta ehdoitta ovat tyypillisiä voittajavaltion vaatimuksia, mutta ne eivät ole silti oikein. Jos juutalaisvaltio on niin mahdottoman moraalinen niin juutalaisvaltio maksaa rahalla – ja reilusti. Kyllä rahaa on, sen me kaikki tiedämme. Toinen vaihtoehto on kohdella palestiinalaisia kuin ihmisiä, mutta sehän ei käy, ensin pitää polvistua.

   Mutta ei tässä ole vielä kuin pieni siru koko kuvasta.

   Israelin perustamisen jälkeen Lähi-Itä on tuhottu. Kuin ihmeen kaupalla Libanon on kaaoksessa, Irak on tuhottu, Libya on tuhottu, kaikki vahvat kansallisvaltiot on tuhottu. Ja aina USA:n toimesta. Jotenkin kuin ihmeen kaupalla tuli Israel ja tuli kuolemaa ja hävitystä. Tätä ei saa sanoa. Pitää sanoa, että ”Lähi-Idän ainoa demokratia”, mutta minä näen valtion, joka on hampaisiin asti aseistettu ja joka säteilee ympärilleen tuhoa.

   Tämä ISIS-jeesustelu on niin karmeaa sonnanjauhantaa, että ei paremmasta väliä. Ovatko kaikki lobotomiapotilaita? Muutama kuukausi sitten USA oli valmiina pommittamaan Syyriaa (tämä on se malli, jolla Lähi-Itä on tuhottu, vuoronperään siionisti osoittaa Obamalla (ääliö par excellence) maan, jota pitää pommittaa ja kuin kunnon sätkynukke konsanaan, Obama lähettää USA:n rahoilla koneet liikkeelle). Jos joku väittää, että näin ei ollut, hän valehtelee. No niin, sitten kun kaikkia ei oikein saatukaan mukaan niin Obama ja siionistit Euroopan rakkikoirineen ilmoittivat, että he tukevat Assadin vastaisia kapinallisia. Kieltääkö joku tämän?

   Ja sitten alettiin kaatamaan rahaa jihadisteille ja ups!, syntyi ISIS.

   Ja nyt vihdoinkin saatiin hyvällä syyllä pommikoneet liikkeelle. Mission accomplished.

   Strategia on selvä. Ensin luodaan ”terroristijärjestö”, sitten huudetaan kovalla äänellä: ”Oy, Obama, tuolla on terroristijärjestö! Oy, pommita heitä!”

   Ja sitten kunnon kristityt kiittävät Lähi-Idän ainoaa demokratiaa.

   Mausteena tähän päälle kaikki terroristipakolaiset lähetetään Eurooppaan kasvamaan korkoa, jotta joskus vuonna 2040-2050 voidaan tuhota koko Euroopan valkoinen kansa. Näinhän Venäjällä tuhottiin Venäjän kansa ulkopuolisten toimesta 1920-1940-luvuilla. Georgialaiset juutalaiset, puolalaiset, you name it. Tämä on Euroopalle suunniteltu malli: Ensin monikulttuurisuudella valkoiset vähemmistöön ja Eurooppaan mustia, arabeja, pakistanilaisia ja sitten masinoidaan vallankumous ja eipä aikaakaan, kun aseet puhuvat ja vähemmistö tapetaan.

   Jos haluatte uskoa toisin niin kysykää miksi juutalaisvaltio suojelee hysteerisesti rajojaan ja meidän pitää olla suojelematta? Miksi arabi on juutalaisille vaarallinen ja meille turvallinen? Miksi juutalaisvaltio ei ota pakolaislaivoja vastaan? Miksi juutalainen on nationalisti kotimaassaan ja maailmoja syleilevä monikultturisti Euroopassa?

   Gideon kaunis paketti ja ah niin kunnollinen, mutta hän puhuu kahdella kielellä. Meidän maassamme meille ja oman kansansa keskuudessa heille. Jos uskomme gideoneja, meidän kohtalomme on muutaman vuosikymmenen päästä nkvd-kohtalo.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Vielä yksi aivan ehdottoman keskeinen asia juutalaisista.

  Huomaa helposti, että nämä gideonit ovat ENSIN JUUTALAISIA ja vasta TOISSIJAISESTI SUOMALAISIA.

  Luuleeko joku, että nämä gideonit asettuisivat Suomen puolelle, jos tulisi aito konflikti, jossa pitäisi valita Suomen ja Israelin välillä. Aito, väkivaltainen konflikti. Minäpä kerron teille totuuden.

  Onnigideonit olisivat kategorisesti ja absoluuttisesti Israelin puolella. Tästä ei ole pienintäkään epäilystä. Ei pienintäkään. Onnigideonit ovat aidosti KAKSOISKANSALAISIA. He asuvat Suomessa, mutta he ovat JUUTALAISVALTION JUUTALAISIA, jos pitää valita.

  He aivan varmasti hylkäävät suomalaiset maanmiehensä, jos se auttaa pelastamaan juutalaisvaltion juutalaiset. Tästä voi jokainen seppo ja matti, jokainen liisa ja leena olla varma. Voitte tukea heitä ja heidän valtiotaan, mutta he eivät taatusti tue meitä ja meidän valtiotamme. Koska Israelissa on autettu Suomea? Koska on lähdetty maatiloille kibbutzoimaan? Koska on kerätty rahaa meille?

  Ehei, onnigideonit ovat se viides, kovin, kovin kaunis kolonna, joka muuttuu konflikin kohdalla meille uhaksi. Me toki olemme saaneet olla rauhassa, koska isoisämme kestivät vuonna 1944, mutta jos he eivät olisi kestäneet Kultarannassa asusi Abramovich ja vaeltaisimme kuin venäläiset loputtomassa suossa.

  Miettikääpä tuota. Luottaisitko onnigideoniin, jos Israel hyökkäisi Suomeen? Täysin mahdollista, tämä on Samson-doktriinin mukaan täysin mahdollista.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Vielä yksi kysymys a10:lle.

    Miksi juuri juutalaisyhteisöt esim. Ruotsissa, USA:ssa ja UK:ssa ovat erittäin liberaaleja maahanmuutossa ja monikulttuurisuudessa ja toisaalta erittäin nationalistisia Israelin suhteen.

    Kiistätkö tämän? Jos et kiistä, miten selität tämän?

    Olisi aika keskustella myös asioista ja lopettaa toisinajattelijoiden leimaamisen.

    Minulla on monia, monia muitakin kysymyksiä, mutta noista voi aloittaa. Tosin tältä päivältä riittää. 🙂

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Ruotsissa juutalaistaustainen väestönosa on hyvin perillä niistä ongelmista, mitä islamisoituneiden asuinalueiden muodostuminen on aiheuttanut. Muslimiväestön keskuudessa Ruotsissa esiintyy radikaalia antisemitismiä, eivätkä sikäläiset juutalaiset tätä ilmiötä vähättele.

     Plusääni(0)Miinusääni(1)
     1. Kaikella kunnioituksella, mutta te filosemiitit välttelette johdonmukaisesti hankalia aiheita.

      Kuin kärppä olette väläyttelemässä natsikorttia (minua se ei haittaa, se on kohta suositus :), mutta kun kysytään selvää asiaa niin ei millään tule vastausta.

      Minä kysyin, miksi juutalaisyhteisöt ovat ensimmäisinä tukemassa liberaalia maahanmuuttoa meidän maihimme ja toisaalta eivät mitenkään kannata minkäänlaista muiden kuin juutalaisten maahanmuuttoa Israeliin. Onko tuohon vaikea vastata?

      Lisäksi kysyn: Oletko tosiaan sitä mieltä, että onnigideonit muka taistelisivat Israelia vastaan kriisitilanteessa? Uhraisiko onnigideon henkensä puolustaakseen minua, suomalaista miestä, hänen veljeskansaansa vastaan? Vastaa suoraan, onko kysymys muka vaikea?

      Minä vastaan heti. Minä olen heti valmis taistelemaan Israelia, juutalaisvaltiota vastaan, jos se uhkaisi kriisitilanteessa Suomea. Puolustaisin silloin myös onnigideonia.

      Huomasitko, ei ollut lainkaan vaikeata vastata, se oli helppoa, hyvin helppoa.

      Kerro nyt minulle, mitä onnigideon tekisi?

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     2. Kysymyksenasetteluusi sisältyy valhe, siksi siihen ei voi suoraan vastata. Israelin kansalaisuus on mahdollista saada muidenkin kuin etnisesti tai uskonnollisesti juutalaisten.

      Asevelvollinen Suomen kansalainen puolustaa tätä maata kaikissa tilanteissa.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Mikä valhe? En kysynyt kansalaisuuden saamisesta. Kysyin siitä, että miksi juutalaiset kannattavat meidän valkoisissa valtioissamme liberaalia maahanmuuttoa, mutta itse ovat äärimmäisen tarkkoja omasta etnisestä erityislaatuisuudestaan?

  Toisaalta teikäläisiltä on turha kysyä mitään. Eihän heprean kielessä ole sanaa reilu tai jos on, se on synonyymi tyhmälle. 🙂

  Mutta hei! Iloinen uutinen: Minä lähden Iraniin. Menen sinne tutustumaan Arteshiin, ehkäpä minäkin voin kantaa korteni kekoon, käyväthän Suomen juutalaiset elvistelemässä lapsia tappavassa IDF:ssä ja jihadistejakin on jo maastamme löytynyt niin helkkari, minä autan Arteshia. Ydinfysiikka on pääalani. 🙂

  Näinhän se on.

  Suomen juutalaiset köyvät Israelin armeijaa, Suomen somalit liittyvät ISIL:iin. Minäpä menen ja liityn Iranin vallankumoukselliseen armeijaan. Tämähän on maan tapa. Ollaan niin suomalaisia, niin suomalaisia, mutta vieraan maan asepuvussa patsastellaan.

  Iran, here I come!

  Nyt SUPO rajalle valvontaa ja Mossadille herätys. 🙂 Minä olen varmaan se kaikkein vaarallisin. Mitäs noista jihadisteista, mitäs noista juutalaisista vieraan maan armeijassa, mutta nyt on hätä, se menee Iraniin! Apuuvva!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kysymyksesi muuttui näköjään taas sisällöltään. Suomi ei ole mikään ”valkoinen valtio” niin kuin sinä kuvittelet. Antisemitistisiä www-sivuja lukemalla sinulle on syntynyt juutalaisista käsityksiä, jotka eivät pidä paikkaansa.

   Juutalaisilla on erittäin huonoja kokemuksia muiden valtioiden tiukasta maahanmuuttopolitiikasta. Natsi-Saksasta ja sen haltuun ja hallintaan joutuneilta alueilta paenneiden juutalaisten oli hyvin vaikea päästä mihinkään turvaan, vaikka he olivat lähtömaissaan vainottuja ja suorassa hengenvaarassa. Tämä on keskeinen historiallinen syy siihen, miksi monet Israelin ulkopuolella asuvat juutalaiset kannattavat nykyään liberaaleja maahanmuuttokäytäntöjä.

   Taas esitit valheen. Heprean kielessä on reilua merkitsevä sana. Voit kokeilla vaikka Googlen kääntäjäpalvelun avulla. Eikä sen synonyymi takaisin käännettynä ole tyhmä. Kaikenlaiseen roskaan sinä uskotkin.

   Artesh on muuten Iranin tavallinen maavoimat. Vallankumouskaarti tai ”Iranin vallankumouksellinen armeija” on erillinen rinnakkainen sotilaallinen organisaatio.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Tässä vielä muistin virkistykseksi:

  http://grizzom.blogspot.fi/2014/08/world-view-conversations-with-rodney_8.html

  Lisää linkkejä Juutisen jutun kommenteissa (”Lännen media sitäjatätä”)

  Ei tässä maailmassa pärjää millään pölkkypään logiikalla. Tuossakin sanotaan, että niin Poroshenko, Erdogan kuin Putinkin ovat juutalaisia. Juuri juutalaisaisoihin perehtyneen tulisi olla tietoinen siitä, että juutalaiset oavt kaikkialla vahvoissa asemissa. Sitten kun sen on tajunnut ja että näin oli aika paljon jo 1800-luvulla ja kautta aikojen: rikkaat ja vaikutusvaltaiset ja sitten on vielä oma kansa tukena blokina ja kaikki salaseurat (vapaamuurarit esim. vannovat palvelevansa vastedes juutalaista kansakuntaa) ja koko tarmo keskittyy maailman haltuunottoon eri lonkeroin ja peitetoimin, niin silloin he ovat lähes kaiken takana. Tämä tulee tuoda esiin, katsoa tosiasioita silmiin eikä haaveilla ja unelmoida. Jos joku sanoo, että juutalaiset sitä ja juutalaiset tukee jotain, niin ensin sanonut ei voi olla etulyöntiasemassa. juutalaiset tukevat yleensä lähes kaikkia tahoja (paitsi eivät natseja). Silloin ei kannata haksahtaa valeoppositioon ja huijaukseen, koska se on usein se pahin vaihtoehto (siksi on se täky). Sinä jahtaat Puten kanssa natseja….

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Ehtoota, tässä kommentointiketjussa on paljon asiaa ja mielipiteitä puoleen ja vastaan. ”Ma olen vain lolliteemanttipuurija”, joten odotankin sitä loppua joka on korruption ja valheen huipentuma. Tarpeeksi paskaa niin sitten se tapahtuu, ja hyvä niin.

  Ei ihmisen perusluonnetta voida poistaa jollain supernaturaalilla spektaakkelilla, aina löytyy mätämunia kusemaan omaan pesään jne. V-I-L-H on aivan oikeassa siinä että totaalinen planeetan hävitys on ainoa keino lopettaa perkeleen/saatanan valta täällä.

  ps. Ensimmäinen maailmansota oli kun Eurooppa teki invaasion amerikkaan, eli sitä neljättä odotellessa. Kävi sitten minulle tai muille mitenvaan. Kaikki muutos on ainoastaan parempaan. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Sitä olen ihmetellyt ja miettinyt, että kun kaikki suurvallat (Venäjä, Kiina, USA), myös EU ja melkein kaikki muutkin maat, ovat jo juutalaisten taskussa, niin mitä järkeä on nyt lietsoa Ukrainan avulla Venäjän ja USA/EU välille konfliktia? Varmaan on myös niin, että juutalaisten hallussa oleva media lietsoo molemmin puolin vastakkainasettelua ja yrittää saada konfliktia aikaiseksi. Mutta mikä on tavoite ja päämäärä mahdollisella sotilaallisella konfliktilla idän ja lännen välillä? Missä vaiheessa astuvat mukaan Kiina ja Iran? Koitetaanko saada katseet pois lähi-idästä ja Israelin touhuista? Jos kaikki valtiot, Iran mukaan lukien, ovat jo juutalaisten taskussa, niin onko niin, että he (juutalaiset) vain käyttävät näitä valtioita hyväksi epäjärjestyksen, vastakkainasettelun ja kaaoksen luomiseksi joka puolella. Ja kun tarpeeksi hulluksi menee, niin sitten voidaan tuoda se heidän ajamansa maailman hallitus kuvioihin mukaan, jolla saadaan näennäinen rauha aikaiseksi. Kunhan kyselen ja ihmettelen..

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Äärimmäisen tarkoituksenhakuinen kysymys! Toivon vastauksia paljon ja pitkää ketjua siittä mitä lähteä märehtimään. Toinen kysymys on, että mm. repe sanoo, että Putin on varmasti jude. Vaikea uskoa, että on ainakaan niiden asialla. Jos on niin on vetänyt ittensä levyksi niiden valloitustielle häh? Jos Putin ajaa niinkuin jutkut yleensä vain omaa omiensa etua – okei tarkennuksena sionistit niin mitä me enää kirjoitellaan??? Entä Kiina ja Brics? Onko kinkit jutkuja tai varmasti ostettuja sionisteja, brassit? Nyt kaikki lisää leipää pöytään, koska ollaa asioiden ytimessä siinä millä massoihin vedotaan tai ollaan vetoamatta!

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Viittaus lisätietoihin ei TODELLA ollut ”aaaaaalle kuinka ihanaa kun isä oli rikas ja minä varakas pelle ja kaverit on rikkaita ja kello näkyy”. S_S kysyi hyvän kyssärin ja siihen lihaa luiden päälle.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Oma näkemykseni on, että itä- ja länsibolshevikit pyrkivät vastakkaisuudellaan neutraloimaan heidän yhteisen todellisen ongelman, eli länsi-Ukrainassa pinnan alla vuosikymmenet kyteneen nationalistisen antibolshevikki vallankumouksen. Se jos pääsisi leviämään itään, olisi ensin Moskovan juutalaisoligarkit kusessa. Ja samaa matkaa kun Pekingissä Tsiang Kai-sekin nationalistikinuskit kyllästyvät tekemään 16 tunnin päiviä riisimukin palkalla, olisivat myös lännen juutalaispankkiirit kusessa. Se olisi velkapohjaisen globalisaation loppu.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Nimenomaan näin ja ihan yksinkertaista kuten muutkin vastaavat syyt ja trolleja nuo kyselijät

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kukas se on trolli? Lisää leipää aiheesta, koska mä haluan tajuta asian varmasti. Onko Putin kenen puolella ja ketä vastaan. Kaikki venäläisiä miljardöörejä vai vain osaa ja ketkä ajaa NWO asiaa niin edelleen.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Ei tässä mistään trollaamisesta ole kyse vaikka kyselenkin. En tunne niin hyvin tuota Ukrainan tilannetta ja historiaa, että voisin jonkin selkeän johtopäätöksen tapahtumien syistä ja seurauksista tässä vaiheessa jäsentää, ja että miten Ukrainan kriisi, ja kaikki muut kriisit, nivoutuvat koko maailman tilanteeseen. Minua kiinnostaa vain täydellinen totuus. Sen suhteen olen tinkimätön. Kiitos JSL asiallisesta vastauksesta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Noissa jutuissa on kommenteissa ainakin runsaasti linkkejä:

  Kuinka lännen valtamedia vääristelee ja jättää lukijat uutispimentoon?

  Tässä on lopun inkit erittäin suositeltavia aloitukseksi.

  Venäjän turvatoimet ”tuomittavia”, lännen aggressio ”humanitaarisuutta”

  Tuolla on jotain laukaustenvaihtoa. Nimim. Päpyllä paljon linkkejä.
  Ukrainan historiaa:

  http://barnesreview.org/pdf/TBR2002-no5-4-15.pdf

  http://christogenea.org/articles/ukraine-or-jewkraine

  Nämä kannattaisi lukea kai ehkä ihan ensiksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. oki. Näitä pitää tutkia. lisää infoa tähän ketjuun niin saadaan hyvää faktaa sionisteja vastaan kun tavataan niitä. Saunan takana 🙂

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat