Vetykarbonaatti / Hiilidioksidi lääketieteen hoitokeinona

Lääketieteellinen vallankumoukseni on yksinkertainen. Korvataan vaaralliset, tehottomat ja kalliit merkkilääkkeet tehokkaammilla, turvallisilla ja halvoilla lääkinnällisillä perusaineilla. Valtavirran lääketiede on kuitenkin itsepäinen ja tuottokeskeinen ja haluaa pysyä vaarallisissa, kalliissa ja tehottomissa lääkkeissä huolimatta siitä kuinka moni ihminen kuolee näihin haitallisiin hoitoihin.

Lääketieteellinen yhteisö pysyy edelleen tietämättömänä perustason aineista ja miten ne voisivat vaikuttaa syöpään. Yhdysvaltojen syöpäjärjestö todistaa sivuillaan tietämättömyytensä vetykarbonaatista ja ihmisen fysiologiasta:

Natriumvetykarbonaatti, joka tunnetaan myös ruokasoodana, on joidenkin vaihtoehtohoitojen mainostama syöpähoito. Tämä hoito perustuu teoriaan, että syövän aiheuttaa hiivatulehdus, jonka natriumvetykarbonaatti voisi tuhota. Tätä väitettä ei tue tieteelliset tai kliiniset todisteet ja se on vastoin yleisesti hyväksyttyjä onkologian ja mikrobiologian tosiasioita. Saatavilla olevat tieteelliset todisteet eivät myöskään tue ajatusta natriumvetykarbonaatin toimivuudesta minkään syövän hoidossa tai että se pystyisi parantamaan hiiva- tai sienitulehduksia.

Tämä lausunto osuu kauas totuudesta, mutta olen nähnyt lääkärien, kuten Andrew Weil, nielevän sen kakistelematta. Natriumvetykarbonaatti on loistava ja välttämätön ensiapupoliklinikoilla käytetty lääke, jolla on vahvoja vaikutuksia järjestelmässä tasapainottaen solujen jännitettä, solujen ja kudosten pH:ta, hapettaen ja nostaen hiilidioksiditasoja. Nämä ihmiset hylkäävät voimakkaan lääkkeen suoralta kädeltä. Ovatko ihmiset niin aivopestyjä, etteivät voi harkita mielipidettään ennen kuin hylkäävät kaikkialla maailman ensiapupoliklinikoilla käytetyn lääkkeen?

Mielestäni on traagista miten sekä syöpäjärjestö että tri Weil mollaavat Tullio Simoncinin löydöksiä hiivan ja sienten osallisuudesta syövän kehittymiseen. Onkologiassa tunnustetaan infektioiden joskus aiheuttavan syöpää (se pätee silloin myös sieniin) ja varmuudella on todettu useiden myöhäisvaiheen syöpäpotilaiden kärsivän infektioista (se koskee myös sieniä). On hyvin vaikeata löytää pitkälle kehittynyt syöpätapaus, jossa potilas ei kärsisi myös infektiosta ja ruokasooda vain sattuu olemaan loistava sienten tappaja sekä bakteerien ja virusten nujertaja, varsinkin jodin kanssa käytettynä.

Ruokasoodaa on helppo käyttää kylvyssä, suun kautta tai hengittäen vaporisaattorilla keuhkosyöpää hoidettaessa. Tämä on kaikkein halvin hoito top 10 –listallani ja se on nopeavaikutteinen. Se osuu suoraan kasvaimen ytimeen sekä yksittäisiin syöpäsoluihin vetämällä maton alta. Miten?

Natriumvetykarbonaatti tähtää syövän sydämeen lähes saman tien nostamalla solun pH:ta, solun jännitettä, solun happitasoa ja hiilidioksiditasoa. Kaikki tietävät, ettei syöpäsolu pidä hapesta eikä alkaloinnista, joten ruokasoodan hylkääminen syöpähoitona on sulaa hulluutta.

Äitini parani kaksi vuotta sitten syövästä ruokasoodalla ja vaahterasiirapilla. Hänellä oli 10 cm leveä ja 25 cm pitkä kasvain, joka puhkaisi hänen keuhkonsa kahdesti (siten se löydettiin). Hänellä oli 3b-asteen non-Hodgkinin lymfooma. Parantuminen vei häneltä kolme kuukautta, mutta hän onnistui. Monet kiitokset ruokasoodahoidon kirjasta ja äitini hengen pelastamisesta. –Vince Barnes

Kaikki luonnollisessa allopatian hoitomuodossani on helppoa ja laillista kuin aspiriini, mutta voin luvata kaikkien suosittelemieni lääkinnällisten aineiden olevan satoja, ellei tuhansia, kertoja turvallisempia. Jotkin uudemmista tuotteista, kuten CBD (kannabinoidi ilman THC:tä), saattavat aspiriinin häpeään sekä tehokkuuden että turvallisuuden suhteen.

Ruokasooda on yhtä yleinen kuin aspiriini maailman kaikissa apteekeissa, mutta älykkäimmätkin lääkärit epäonnistuvat sen mahtavien ominaisuuksien tunnistamisessa. Tri Garry Gordonin ryhmässä käydään keskusteluja aiheesta. ”Käytin suonensisäistä natriumvetykarbonaatin hoitoa tri Tullio Simoncinin ohjeiden mukaisesti, mutta en saanut kovin merkittäviä tuloksia potilaissani”, kirjoitti tri Victor A. Marcial-Vega, laillistettu onkologi.

Hän olisi saanut parempia tuloksia, jos olisi käyttänyt ruokasoodaa suun kautta ja ihon läpi annosteltuna bikarbonaattitasoja nostaakseen, jolloin vaikutus olisi ollut jatkuva, hoitomuoto turvallisempi, paljon halvempi ja takuuvarmasti saavuttanut kaikki kudokset ja läpäissyt kaikki esteet.

”Useat potilaat sanovat hyötyvänsä ruokasoodasta ja melassista alkaloidessaan yhtä tai toista. Ihmettelen tätä, sillä ruokasooda on happo, jota yleensä käytetään happopuskurina. Sitä paitsi ylimääräinen bikarbonaatti katoaa hiilidioksidina eikä tarjoa sisäistä puskurointia. Huolimatta siitä, miten paljon happoa käyttää, se ei muutu emäkseksi”, kirjoittaa tri Myron Berney.

Taidan olla ainoa lääkäri maailmassa, joka voi nousta parrasvaloihin bikarbonaatin puolesta, sillä olen ainoa lääkäri, joka on tutkinut asiaa tarpeeksi kirjoittaakseen aiheesta kirjan ja tehnyt täyden lääketieteellisen tutkielman siitä. Tri Simoncini käyttää bikarbonaattia, mutta kokemukseni mukaan hänkin tietää vain vähän sen farmakologisista ominaisuuksista ja kaikista sen vaihtoehtoisista käyttötavoista.

Hiilidioksidi on juuri se, mikä luo ruokasoodan ideaalin lääkevaikutuksen. Hiilidioksidi laajentaa verisuonet, jotta enemmän happea pääsee kulkemaan ja se on vain yksi kohonneen hiilidioksiditason vaikutuksista.

Bikarbonaatti on amfolyytti, tarkoittaen sen voivan olla joko happo tai emäs riippuen siitä, minkä kanssa se reagoi.

 • Jos bikarbonaatti-ioni reagoi hapon kanssa, se toimii emäksenä ja hiilidioksidia vapautuu. H+ + HCO3 <==> H2O + CO2
 • Jos bikarbonaatti-ioni reagoi emäksen kanssa, se toimii happona. OH + HCO3 <==> HOH + CO3
 • Normaalisti sitä pidetään emäksenä, sillä se nostaa veden pH:ta vastaanottamalla protonin HCO3 + H2O <==> H2CO3 + OH
 • Mutta jos bikarbonaattia lisätään vahvaan emäksiseen liuokseen, se itse asiassa laskee pH:ta luovuttamalla protonin HCO3 + OH <==> CO32- + H2O

 

Hiilidioksidilääketieteen perusta on natrium- ja kaliumvetykarbonaatin käyttö. Lyhyesti sanottuna kun potilas nostaa hiilidioksiditasoa käyttämällä bikarbonaattia tai hengityksen uudelleenoppimista, hän nostaa hiilidioksiditason lisäksi pH:ta ja solun jännitettä.

Tässä vastaus tri Berneylle: Veteen lisättynä bikarbonaatti muuttaa sen pH:n emäksiseksi, ei happamaksi. Kehokin hyötyy korkeammista pH –lukemista, eli alkaloinnista. Tiesittekö, että natriumvetykarbonaatin jatkuva runsas annostelu suojaa sydän- ja rintakehäleikkauspotilaita akuutilta munuaisvauriolta (AKI)?

Tänä vuonna julkaistussa tutkimuksessa todettiin suun kautta nautitun bikarbonaatin helpottavan vatsakalvodialyysi (PD) potilaiden hyperfosfatemiaa metabolisen asidoosin kautta. Ruokasoodaa annettiin suun kautta yhteensä 3,9 g joka päivä kuukauden ajan. Suun kautta otettuna se paransi seerumin bikarbonaattipitoisuutta merkittävästi, 19:stä 24,9:ään. Tulokset osoittivat, että 69 prosentilla hoidetuista potilaista fosfaattitaso oli alle 5,5 ja kalsiumfosfaatti tuotteet alle 55, jotka ovat KDOQI:n suosittamat tavoitetasot. Tutkijat päättelivät, että suun kautta nautittu natriumvetykarbonaattihoito korjaa metabolista asidoosia.

Useat lääketieteen ammattilaiset uskovat ruokasoodan käytön lääketieteessä olevan huono ajatus. Yrittäkääpä vakuuttaa ensiavun lääkäri siitä, kun hänen potilaansa veri kiehuu happamuudesta. Hän antaa tietysti potilaan verenkiertoon bikarbonaattia pelastaakseen potilaan hengen. Lääkärit, jotka kieltäytyvät käyttämästä natriumvetykarbonaattia, ovat itse asiassa lääkäreitä, jotka eivät tiedä paljoakaan lääketieteestä.

Natriumvetykarbonaatti ei ole pelkästään alkaloiva, kuten jokainen useamman teelusikallisen päivässä nauttinut voi todistaa. Asianmukaisesti tarkkailtuna annosteluna suun kautta tai kylvyn mukana saadaan virtsan pH nousemaan kahdeksaan, joka on kaikkein paras arvo ideaalin terapeuttisen vaikutuksen aikaansaamiseksi syöpää ja muita vakavia sairauksia vastaan, mukaan lukien influenssa. Ruokasooda pelasti henkiä suuren Espanjan taudin aikaan vuonna 1918 ja se voisi pelastaa miljoonia nykyään, jos lääkärit ottaisivat siteet silmiltään ja hyväksyisivät tämän huippulääkkeen käyttöön.

Todellisuudessa paras yhdistelmä on natrium- ja kaliumvetykarbonaatti, joten suosittelen kapseleita, jossa nämä on jo valmiiksi yhdistetty. Uskokaa tai älkää, maailman kaikkein köyhimmilläkin on helposti saatavillaan eräs kaikkein halvin ja turvallisin syöpähoito – tavallinen ruokasooda.

Mukavuudenhaluisille ehdotan helposti nautittavaa bikarbonaattiyhdistelmää, jossa on natriumvetykarbonaatin lisäksi kaliumbikarbonaatti, joka on tarpeellinen syöpäpotilaille ja monelle muulle. Tätä hoitoa seuratessa ei voi käyttää ennalta määrättyjä annostuksia, sillä päivittäin seurattu virtsan pH määrittelee annostelun.

Kemoterapiassa olevien syöpäpotilaiden tulee tietää, että kemoterapian sivuvaikutukset: syöpäsolujen rikkoutuminen, kasvaimien tuottamat hormonit ja lisämunuaisten korvautuminen kasvaimilla, voivat aiheuttaa veren kaliumarvojen korkean nousun, kertoo Manual of Clinical Oncology. Korkeat kaliumarvot voivat aiheuttaa lihasheikotuksia, tunnottomuutta ja kihelmöintiä, epänormaaleja sydänrytmejä, lihashalvauksia, hengitysvaikeuksia ja jopa sydämen pysähdyksiä ja kuoleman. Sen lisäksi erittäin korkeat valkosolujen tai verihiutaleiden määrät voivat aiheuttaa teennäisen kaliumarvojen nousun verikokeessa.

Johtopäätös

Perinteiset onkologit käyttävät bikarbonaattia syövän hoitamiseen, he eivät vain kehu sillä. He eivät käytä sitä tietoisesti, mutta kun he puskuroivat myrkyllisiä kemoaineita bikarbonaatilla, he itse asiassa estävät potilaan kuolemisen pöydälle myrkkyshokista, kun he pumppaavat myrkkyjä verenkiertoon.

Tri Tullio Simoncini ei ole ollut Arm & Hammerin paras mainossankari, mutta hän on lääketieteen sankari pistäessään koko lääkärin uransa vaaraan. Hänen menetelmänsä on vaikeasti kopioitavissa, kuten useat lääkärit ovat raportoineet. Se ei kuitenkaan tee hänen valinnastaan syövän hoitamisesta ruokasoodalla väärää.

Erikoishuomautus: Tri Myron Berney osui oikeaan kertoessaan bikarbonaatin käyttämisestä melassin, eikä vaahterasiirapin, kanssa sanoessaan: ”Suosin melassia, joka on sokeriruo’on kasvismehutiiviste ilman useimpia sokereita. Melassi on täynnä vitamiineja ja kivennäisaineita. Syötävien kasvien lehdistä tehty mehu on tavallinen syövän hoitomuoto, kuten myös monet hivenaineet ja vitamiinit, niin miksei sokeriruo’on mehusta redusoitu melassi?”

Olen samaa mieltä blackstrap melassista (kolmesti keitetty, vähäsokerinen) ja siksi kehotan ihmisiä välttämään vaahterasiirapin käyttöä, mutta en suosittele melassinkaan käyttöä, paitsi tietyissä myöhäisvaiheen tapauksissa. Minun hoidossani potilaat yleensä saavat kaikki aminohapot, vitamiinit ja kivennäisaineet suosimieni superfoodien kautta.

Alkuperäinen artikkeli linkkeineen: http://blog.imva.info/medicine/bicarbonatecarbon-dioxide-medicine/

7 kommenttia

 1. 123.lle.

  Kuulostat ihan verkkomedian kommentoija-klovni kkkkl.ta.
  A.sharon on puheissaan myöntänyt esim.juutalaisten ylivallan usa.ssa.

  Oletko maksettu vastaanväittäjä vai mielenvikainen trolli?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Sharon sanoi sen Israelin radiossa. Juutalaiset komentavat nyt tuossa valta-asemassa ja ovat kieltäneet goyimia sanomasta samaa, mitä juutalainen puhuu. Tuo puhe oli tarkoitettu vaain juutalaisen korvaan.

  Vastaavaalla tavallahan juutalaiset ovat sensuroineet version Talmudista goyimeille ja sitähän 123 yritti kaupitella Talmudina. He haluavat salata vielä osalta goyim-massoja rasisminsa ja vihansa. keskenään he ovat kansa ja jopa rotu, mutta goyim ei saisi sanoa, että joku juutalainen voisi olla lojaalimpi muita juutalaisia kohtaan kuin sotä maata kohtaan, jossa asuu. Usein annetaan ymmärtää tai käsketään goyimin sanoa toisille goyimeille, että juutalaisuus olisi vain uskonto. Etenkin 1800-luvulla monet juutalaiset salasivat paljon assimiloituessaan vain osittai, että olivat edelleen juutalaisia. Samalla tavalla väitettiin juutalaisuutta uskonnoksi, jotta ei tarvinnut kirjata ylös sitä, kuinka monta juutalaista USA:ssa oli 1800-luvun lopulta 1900-luvun puolelle. Juutalaiset olivat niin vahvoilla, että pystyivät imemään massiivissesti juutalaisia laillisetsi ja laittomasti USAaan tuolloin. I maailmansodan jälkeen ei juuri muita Euroopasta huolitti kuin juutalaisia. He kuitenkin tulivat muka saksalaisina, ranskalaisina tai venäläisinä ym. Jostain syystä esim. muita saksalaisia ei maahan päässyt.

  Vastaavastihan esim. A. Toaff saattoi julkaista tutkimuksen rituaalimurhista hepreaksi, mutta kun kirja käännettiin italiaksi, siihen iski sensuuri.

  http://bloodpassover.com/index1.htm

  Tuolta voi tsekata, mitä jätettiin pois.

  Toinen esimerkki: Kun Wiesel julkaisi romaanin, jossa juutalaiset katunuoret huvittelivat maailmansiodan jälkeen rosvoamalla saksalaisia siviilejä ja raiskaamalla saksalaisia naisia, käännösversiossa raiskaukset oli korvattu lemmiskelyllä.

  Mielenkiintoista on, että jos 123:n tapaan juutalainen jyrisee, että näitä hepreankielisiä juttuja tai Talmudin rikollista sisältöä ei saa paljastaa, niin EU tai kanadan hallitus rankaisee niitä, jotka oligat paljastaneet totuuden. He tarjoavat sensuroituja versioita ja määräävät EU:n väittmään mustan valkoiseksi. Juuri siksi 123:lla oli otsaa vaatia vastuuseen ihmisiä, jotka pajastivat sen, mitä tuossa kirjassa kerrotaan (Laurion linkki). Siis vaastuuseen kuuluu se, joka paljastaa, mitä juutalaiset israelissa ajattelevat ja ostavat lukemisekseen. Eivät nuo rasistiset juutaalaiset. No eiväthän rasistiset juutalaiset Israelissa tietenkään vastuuseen tekemisistään ja sanomisistaan joudu.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Niin kyllähän Illman tottelee ja ottaa tiedot wikistä, jos valiokansa niin vaatii. Tuossa on Toaffin kirja ja oikeastaan kaksi eri versiota. En tunne kitrjan sisältöä, mutta näemmä se on jotenkin kiusallinen ja tietenkään ei merkitse mitään, vaikka kyseessä olisi yliopistoprofessorin ja Italian päärabbin pojan tutkimus. Uuden lain mukaanhan ei merkitse mitään, onko jokin esitys tottta tai siis jos se toistaa juutalaisten itsensä mietteet. Se, mikä sopii Juppiterille, ei sovi härälle. Jos juutalaiset vaativat, että jotain ei Suomessa saa sanoa, niin sitä ei saa sanoa, vaikka mikä olisi kyseessä.

   Mieenkiintoista, että puheenaiheen mainitseminen on jo rikos. Toaff ilmeisesti väittää, että joissakin lahkoissa tapauksia olisi keskiajalla esiintynyt. Vaikka asiaa on vaikea olemassa olevan lähdeaineiston ollessa maallikon ulottumattomissa todeta, murhia näyttäisi minustakin selvästi historiassa esiintyneen ja ehkäpä vieläkin. Damaskos ja Beilis-prosessi 1911 ovat nähdäkseni selviä tapauksia.

   Joka tapaiuksessa muitakin murhia voidaan tarakstella rituaalinomaisena, jos niitä ylistetään ja esitetään jumalan pyhittämiseksi. Talmudissahan sanotaan ei-juutalaisen veren vuodatusta uhriksi jumalalle ja Israelissa ja USA.ssa on netin perusteella henkiköitä, jotka ihannoivat esim. Breivikin tai Hebronin joukkomurhia.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Michael Hoffmann (Judaism Discovered) ja Texe Marrs (radiobodcast) ovat sanoneet, että Toaff olisi myöntänyt rituaalimurhia olleen keskiajalla. Tuskin rumat murhajutut muuten olisivatkaan vaikuttaneet esim. Isabellan päätökseen karkottaa juutalaiset Espanjasta 1492 (kääntyminen kristinuskoon hyväksyttiin ja käännynnäiset saivat jäädä) ja juuri kumotun karkotuksen uusimiseen Englannissa 1290-luvulla, kun juutalaiisa oli juuri haluttu veronkerääjiksi.

   Niin tuo uusi laki on mielenkiintoinen, kun faktatieto tai juurikin jonkun viitteen esittäminen ihan valtavirtajuutalaisen suusta (esim. Sharonin puhe tai artikkelit, joissa todella ylistetään ja ylpeillään sillä, että juutalaiset omistavat USA:n ja maailman mediat ja muut vaikutusvaltaiset asemat) voidaan julistaa ”vihamielisten motiivien” vuoksi esitetyksi ja harkinnan mukaan julistaa rikolliseksi esitykseksi. No juuri mielivaltaa ja tyranniaa varten lait on säädetty. Ja nimenomaan juutalaispuheiden hiljentämiseksi ja juutalaisten näkökuömasta kiusallisten tyyppien hiljentämiseksi ja terrorisoimiseksi. Juutalaisten määräyksestä. Kuten muuallakin maailmassa. Talmudin NWO on ovella.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. 123.lle.

  Kukaan järkevä ihminen ei puolustele siionistien rikoksia/juutalaisten ylivaltaa.

  Miksi jauhat tutkintapyynnöistä Magneettimediaa tai Repeä vastaan jotka
  kertovat samoista asioista kommenteissaan kuin a.sharonkin?

  Eikö olisi järkevämpää kritisoida israelia/heidän päättäjiään eikä aiheesta
  keskustelevaa kommentoijaa tai mediaa?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Miksi tuo terroristi (123) saatäällä solvata ja uhkailla joka välissä? Kommentoijia saattaisi olla enemmän, jos hänet siivottaisiin pois.

  Ei kai orja EU sentään kiellä jtain esitystä vain siksi, että joku juutalainen väittää sen olevan ehkä haitallinen joillekin juutalaisille. Tai kyllähän se taitaa kieltää. Mutta silti turhaa mielestäni sietää tuota räkytystä. Kun tämä on ainoita sivuja Suomessa, jossa asioista puhutaan, niin miksi sallia juutalaisten yrittää röyhkeästi vaientaa kaikki puheet täälläkin? paljastavaa sinänsä, että on röyhkeyttä tehdä tutkintapyyntöjä ja vaatia trolliarmeijan kera kaikkien juutalaispuheiden vaientamista. Ovatpa nuo juopuneita vallastaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Tällaiset jungerit saattavat salata hyvän hoitomuodon, vaikka olisivat sillä parantuneetkin. He ovat eliittiä, joka ei palvele Suomen kansaa. Joka maassa jo eliitti saa hyviä hoitoja, joita tavallinen kansa ei saa eikä niistä kerrota. Saksassa esim. eliitti sai eri sikapiikin kuin kansa jne.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat