Vetyperoksidi elämän eliksiiri?

Luonnossa vapaana esiintyvä vetyperoksidi valkaisee, mutta sitä on käytetty myös monien sairauksien hoitoon. Kuinka se toimii?

Vetyperoksidi on tuttu hiusten valkaisuaineista ja haavan puhdistuksesta, mutta kuinka sitä voisi käyttää kroonisten sairauksien hoitoon?
Yrittäjä Pekka Lahtinen Suomen Happituotteesta myy vetyperoksidia ja muita elimistöä hapettavia tuotteita. Hänen mukaansa lukuisat asiakkaat ovat saaneet tuotteista suuren avun.

– Apu on löytynyt sydänsairauksiin, astmaan, hiivaan, reumaan, diabetekseen, väsymykseen, anemiaan, verenpaineeseen, syöpään…
Lahtinen itse päätyi vetyperoksidin pariin pahan allergian vuoksi. Hän sai allergiaansa siitä avun ja innostui perehtymään asiaan lisää. Viimein hän perusti vetyperoksidia maahantuovan ja siitä tehtyjä tuotteita myydän yrityksensä vuonna 1992.

Vetyperoksidin vaikutus perustuu sen sisältämään happeen sekä Nobel-palkitun tutkija Otto Warburgin teoriaan siitä, että syöpäsolut, bakteerit, virukset ja sienet kukoistavat vähähappisessa ympäristössä, koska näinen aineenvaihdunta on anaerobinen. Vetyperoksidi parantaa hapen avulla. Kyllästämällä solut ja kudokset hapella vetyperoksidi edistää tervettä, happeen perustuvaa aineenvaihduntaa. Elimistö muuttuu emäksisemmäksi ja siten anaerobisille vihollisille epäotollisemmaksi paikaksi elää.

Vetyperoksidista lääkinnällisessä käytössä on olemassa vähän tutkimusta, mutta positiivisia kokemuksia sitäkin enemmän.
– Vetyperoksidin käytössä ei ole mitään pitkäaikaisia sivuvaikutuksia. Voimakkaina pitoisuuksina se maistuu pahalle ja saattaa aluksi aiheuttaa kuvotusta tai pahoinvointia. Nämä oireet menevät ohi puolessa tunnissa, Lahtinen kertoo.

Ainoa este vetyperoksidin käytölle on siirrännäiselin, jota elimistö saattaa alkaa syrjiä parantuneen vastustuskyvyn vuoksi. Samoin kilpirauhasen liikatoimintaan tämä lääke ei auta, sillä vetyperoksidi kiihdyttää aineenvaihduntaa.

Vetyperoksidi on käytännössä vettä ja happea. Sitä syntyy ilmakehässä, kun otsoni sekoittuu ilman kosteuteen. Tästä muodostuu vetyperoksidia, joka sataa alas vetenä ja lumena. Vetyperoksidia esiintyy luontaisesti tuoreissa hedelmissä ja vihanneksissa. Sitä on myös äidin maidossa, erityisen korkeina pitoisuuksina sitä on kolostratumissa, ensimaidossa.

Tieteellisiä tutkimuksia vetyperoksidista löytyy lähinnä Amerikasta, jossa vetyperoksidia on tutkittu suonensisäisesti annosteltuna. Näissä tutkimuksissa positiivisia tuloksia havaittiin muun muassa syövän ja sydän- ja verisuonitautien yhteydessä.

Rotilla kasvainten kasvu tyrehtyi vetyperoksidikuurin jälkeen. Syövän hoidossa ihmiset ovat kuitenkin varovaisia, sillä pelkkään vaihtoehtohoitoon on hätätilanteessa vaikea luottaa. Lahtisen mukaan vetyperoksidilla on kuitenkin saatu syöpähoitojen aiheuttamat sivuoireet kokonaan kuriin.

Lahtisen mukaan tieteellistä tutkimusta vetyperoksidista saakin odotella.
– Vetyperoksidi halpana luonnontuotteena ei kiinnosta lääkefirmoja, koska sitä ei saa patentoitua. Ilman lääkefirmoja tutkimusrahoitusta ei tahdo saada.

Evira kielsi sisäiseen käyttöön tarkoitetun vetyperoksidin myynnin muutama vuosi sitten. Kielto perustui Lahtisen mukaan arveluttaviin perusteluihin.
– Aluksi Evira perusteli kieltoa eräällä nettikeskustelulla, jossa joku oletti vetyperoksidin olevan vaarallista. Sittemmin Evira perusti kieltonsa tutkimuksen, jossa hiirille juotettiin pelkkää vetyperoksidiliuosta. Hiirten mahalaukkujen limakalvoilla ilmeni ongelmia. Oma näkemykseni on, että mikäli hiirille olisi juotettu lisäksi puhdasta vettä, ongelmia ei olisi ilmennyt, Lahtinen kertoo.

Lopullista päätöstä myyntikiellosta ei ole vielä tullut. Suomen Happituote muutti kuitenkin sisäiseen käyttöön tarkoitetun tuotteen käyttötarkoitusta, ja vetyperoksidiliuosta voi nyt ostaa jalkakylpynä.
Lahtinen on Eviran tarkkailun vuoksi muutenkin varpaillaan ja pitää yrityksestään matalaa profiilia.

Vetyperoksidi helposti räjähtävänä aineena kuulostaakin radikaalilta lääkinnällisessä käytössä. Ohjeiden mukaisessa käytössä ei ole kuitenkaan Lahtisen mukaan ole riskitekijöitä. Erittäin korkeina, yli 70 % pitoisuuksina vetyperoksidi räjähtää herkästi ja hapettaa voimakkaasti. Vahvaa vetyperoksidia ei kuitenkaan ole käytössä kuin teollisuudessa, eikä sitä saa lähettää postissa. Suomen Happituote toimittaa 6-prosenttiseksi laimennettua vetyperoksidia.

Vetyperoksidin mainetta polkee myös elimistölle haitallisten happiradikaalien myytti, jossa ei Lahtisen mukaan ole perää.
– Happi on aina elimistölle terveellistä ja siksi vapaat radikaalit, joissa on happea, eivät ole vaarallisia. Sen sijaan vapaat radikaalit, joissa ei ole happea, vaan elimistöön kuulumattomia myrkkyjä, eivät ole hyväksi terveydelle.

Myös perusterveelle vetyperoksidin ylimääräinen happiatomi saattaisi tehdä hyvää, sillä tutkimusten mukaan nykyihmiset elävät jatkuvasti lievässä happivajauksessa. Ilman happipitoisuus on laskenut toisen maailmansodan jälkeisestä ajasta kolme prosenttia. Kaupungeissa on mitattu jopa 10 prosentin happipitoisuuksia, mikä on puolet normaalista. Ilma on muinoin ollut moninkertaisesti hapekkaampaa, sillä kallioihin jääneistä ilmataskuista on mitattu 35 prosentin pitoisuuksia.

– Ilmansaasteet, kivennäisten puute, sokeri, alkoholi, tupakka, ruuan keittäminen, antibiootit, ympäristöstä tulevat myrkyt ja liikunnan puute kuluttavat elimistöstä happea ja laskevat happipitoisuutta, Lahtinen listaa.

Säännöllisesti nautittuna pieni annos vetyperoksidia pitää siis yllä perusterveyttä, karkottaa väsymystä, puhdistaa elimistöä ja kiihdyttää aineenvaihduntaa.
Erään tutkimuksen mukaan hapekas elimistö, johon vetyperoksidin nauttiminenkin tähtää, nuorensi ihmiskehon biologista ikää jopa parikymmentä vuotta.

Onko tässä elämän eliksiiri?

Vetyperoksidi
• Vetyperoksidia saa haavanpuhdistusaineena apteekista, mutta sen sisältämien stabilointiaineiden vuoksi sitä ei kannata nauttia sisäisesti.
• Suomen Happituote Oy myy lisäaineetonta vetyperoksidia ulkoiseen käyttöön ja muita happituotteita myös sisäiseen käyttöön. Lisätietoa löytyy Suomen happituotteen kotisivuilta www.kolumbus.fi/lahtin sekä Pekka Lahtisen kirjasta Happi O2 – Uusi tapa hoitaa sairauksia. Kirjasta löytyy myös tarkat ohjeet vetyperoksidin käytöstä.

Lisätietoa:

Alternatives in Cancer Therapy – Hydrogen Peroxide; Ross, R.Ph. Pelton, Lee Overholser
http://educate-yourself.org/cn/hydrogenperoxidecancertherapybookexcerpt.shtml
The Many Benefits of Hydrogen Peroxide by Dr. David G. Williams
http://educate-yourself.org/cancer/benefitsofhydrogenperozide17jul03.shtml
Hydrogen Peroxide v. Prostate Cancer by Bill Munro (Oct. 14, 2005)
http://educate-yourself.org/cn/hydrogenperoxideandprostatecancer14oct05.shtml
Hydrogen Peroxide Nasal Sprayer & Garden Applications by Bill Munro (Feb. 7, 2005)
http://educate-yourself.org/cn/hydrogenperoxide07feb05.shtml
Hydrogen Peroxide by Walter Grotz
http://educate-yourself.org/cn/hydrogenperoxidewaltergrotz20nov04.shtml

Lähteet koonnut Riikka Söyring.

Lue lisää:

1800-luvulla vetyperoksidilla parannettiin lavantautia ja kuppaa

34 kommenttia

 1. Vetyperoksidi on voimakkaasti hapettava aine.

  AIka rohkeaa usuttaa ihmiset juomaan sitä.

  Plusääni(0)Miinusääni(3)
 2. ”5–8 %-liuokset luokitellaan ärsyttäviksi aineiksi. 8–50%-liuokset luokitellaan terveydelle haitallisiksi aineiksi. Tätä voimakkaammat vetyperoksidiliokset luokitellaan hapettaviksi ja syövyttäviksi aineiksi. Jatkuva vetyperoksidin käyttö suuvedessä – laimeanakin – saattaa aiheuttaa ns. karvakielen eli kielen filiformisten papillojen liikakasvun.”

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 3. On olemassa paljon tutkittua tietoa hapen puutteen osuudesta erilaisiin kipuihin ja tulehduksiin. Hapen puutteen taustalla on usein ravinnosta saatavien proteiinien muuttuminen sellaiseen muotoon, että autoimmuunijärjestelmä ei toimi luonnon tarkoittamalla tavalla. Täällä pohjoisessa näitä proteiineja saadaan erityisesti viljatuotteista. Nopeat hiilihydraatit ja sokerin runsas käyttö näyttävät pahentavan haittoja. Tätäkin tietoa on turha etsiä THL:n sivuilta. Allergiat, usein toistuvat päänsäryt, krampit tai hidas palautuminen rasituksesta pitäisi johtaa välittömästi ruokavalion tarkistukseen. Viljatuotteet ovat ensimmäinen karsintakohde ja tulokset tuntuvat yleensä muutaman päivän sisällä. Ellei tällaisella poissuljentamenetelmällä löydy syypäätä, kannattaa tarkistaa perusvitamiinien ja hivenaineiden saanti. Niissä meillä on pahoja puutteita ruoan tuotanto- ja jalostusmenetelmistä johtuen.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Mutta miten vaikuttaa hapettava vetyperoksidi nautittuna?

  Vetyperoksidin happi reagoi herkästi joutuessaan kosketuksiin orgaanisen aineen kanssa.
  Tähän kai perustuu aineen desinfioiva vaikutus?
  Ensimmäisenä se huuhtelee suun ja nielun limakalvoja, sitten joutuu kosketuksiin vatsalaukun seinämän ja sisällön kanssa.

  Eipä taida elimistö päästä ylimääräisestä hapesta nauttimaan?

  Lähinnä ärsyttää limakalvoja?

  Tämä nyt on tällaista pohdiskelua peruskoulukemian pohjalta.

  Kumman moni vaihtoehtorohto tuntuu olevan yleislääke lähes kaikkiin vaivoihin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Sinä tunnut pohdiskelevan kaikkea ja vielä mielellään niin, että yrität dissata kaiken luonnollisen lääketieteen tieltä. Onhan netti käytössäsi ja siinä vielä hakutoiminto.

   ”Tästä Miika Sallinen kertoo aika paljon kirjassaan Otsoni- ja vetyperoksidi hoidot. Vetyperoksidia pitää laimentaa hyvin paljon. Käytetyt määrät ovat luokkaa 0,45% -0,6 prosenttiin.

   Nauttiminen aloitetaan yleensä laittamalla 6%:n vetyperoksidia vesilasiin, jossa se laimenee. Aluksi otetaan 0,5 ml vetyperoksia kolme kertaa päivässä. Sitten sitä suurennetaan 0,5 ml kerrallaan, kunnes vesilasissa on 10 ml vetyperoksidia.”

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Vetysupreroksidista en osaa sanoa mitään. Mutta käyn otsonihoidossa tilanteessa, jossa terveydenhoito ei ole kyennyt hoitamaan vuodessa säärihaavaa kuntoon. Loppukesästä saakka siirryttiin kolme kertaa viikossa hoitamaan, mutta vielä joulukuussa tilanne oli täysin seisahduksissa. Moneskohan antibiotti jouduttiin laittamaan? En enää muistakkaan.

   Sitten lähdin kuukausi sitten otsonihoitoon. Nyt haava on puoliksi parantunut. Syvä kraateri on kasvanut pohjastaan umpeen, vain pinnalla on vain pienentynyt reikä.
   Joten en tiedä, miksi pitäisi halveksia, kun tämäkin hoito on kertakaikkisen tehokas. Näyttäisi siltä, että kahdessa kuukaudessa saadaan pian haava umpeen. Viimeistään kolmessa kuukaudessa. Ja terveydenhoito on nujunnut reijän – infektion kanssa vuoden.

   Juuri laitoin otsoninveden tulemaan taas.
   Ja vuoden aikana on jouduttu lopettamaan biologinen lääkitys säärihaavainfektion takia, sekä sytostaatti jouduttu hyllyttämään samasta syystä. Vasta kun otsonilla saatiin infektio rauhoittumaan, päästiin sytostaattia jatkamaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. http://keskustelu.skepsis.fi/html/KeskusteluViesti.asp?ViestiID=327515

  Skepsis – Keskustelu

  Aihealue: Vaihtoehtoiset hoitomuodot ja *logiat
  Otsikko: Re: Siitä vain särpimään vetyperoksidia!
  Kirjoittaja: Juha.Keränen
  Päiväys: 05.02.2011
  Viestinumero: 327515
  Juha.Keränen kirjoitti 05.02.2011 (327508)…

  >Puoskarointiohjeissa vain
  >mielikuvitus on rajana: http://www.
  >magneettimedia.com/?p=4724

  Artikkelihan on mielestäni suora mainos ja kehoitus vetyperoksidin sisäiseen käyttöön, vaikka jutun mukaan Evira on nimenomaan sen kieltänyt.

  Eli lehtiartikkeli opastaa mistä ”puhdasta” vetyperoksidia saa lipitettäväksi ja sitten ko. firma myy ainetta ”jalkakylvyksi”.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Itsekin ennen uskoin että sitä mitä ei ole tutkittu,ei ole olemassa.Mutta kun käytännössä itse poistin 10 vuoden selkä ja niskakivut parissa tunnissa niin sen jälkeen olen kyennyt vapautumaan Auktoriteettiuskosta.Kaikkea kun ei voida,ehditä tai viitsitä tutkia.Jos lihas ei saa happea(on jumissa),niin se kipeytyy.Jenkeissä on lääkäri nimeltä John Sarno, joka hoitaa selkäkipuisia puhumalla,loistavin tuloksin.Ihmisiä katsoessa huomaa miten henkinen taakka heijastuu kehon asentoihin,niin sanotusti jännittää.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Pistän paremmaksi: HNO3-yhdisteessä on yksi happiatomi enemmän ja lisäksi vielä typpeä, joka tunnetusti parantaa monia vaivoja!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Nokitan!
  H2SO4!

  On minullakin yksi positiivinen kokemus luontaishoidoista.

  Tyttären varpaan tulehdusta hoidin piharatamon lehdellä parin tehottoman antibioottikuurin jälkeen.

  En kuitenkaan riennä julistamaan antibiootteja hyödyttömiksi ja lääkäreitä taitamattomiksi.
  Tai suosittele piharatamoa kaikkiin vaivoihin vatsanpuruista syöpään.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Noinko musta-valkoisesti ajatttelet asioista? Jos antibiotti ei auta monenkaan kuurin jälkeen, ja sitten toinen hoito auttaa, niin tulkitsetko tuon julistukseksi antibiottia vastaan? Tuollaisen viestin sain kommentistasi. Eivät kokemukset tee tuota julistusta, vaan lukijan oma asenne.

   Antibiottikaan ei ole kaikkivoipa, se vaatii tietyt edellytykset, ja jos niitä ei satu siinä onglematilanteessa olemaan, eihän se auta vaikka kuinka kuuri kuurin perään työnnetään. Tilanne vain heikkenee, bakteerista tulee yhä vastustuskykyisempi. Antibiottikin tarvitsee keholta tietyt perusedellytykset.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. ”Sinä tunnut pohdiskelevan kaikkea ja vielä mielellään niin, että yrität dissata kaiken luonnollisen lääketieteen tieltä. Onhan netti käytössäsi ja siinä vielä hakutoiminto.”

     Missä kohtaa tässä mollataan lääketieteen keinoja? Ei minusta yhtään missään, vaan moitittiin Sinua, että et ikäänkuin pysty antamaan ennakkoluuloiltasi tilaa muille vaihtoehdoille. Lähinnä tuli tunne, että Sinä enemmänkin mollasit. Eihän tuossa ole hitustakaan vastakkainasettelusta kyse.

     Niin, en osaa hahmottaa, onko tuo Vetyperoksidi millä lailla tämän otsonihoidon kanssa tekemisissä. Syntyykö siinä tuota yhdistettä. Jos syntyy, niin suosittelisin perehtymään ja käyttämään tuota otsonoitua vettä, sittenhän peruskoulun kemia tulisi todennettua, onko se ymmärretty oikein vai onko virheellisesti.

     Mitä antibiotteihin tulee, niin holtittoman käytön johdosta alkaa olla monissa sairaaloissa melkoinen hätätila, kun bakteerit ovat tulleet resistensseiksi sille. Lääkärini sanoi, että Keski- ja Eteläeuroopassa leikkaukset alkavat olla jo hirvittävä riski, koska sairaalabakteerit ovat saaneet ylivallan jo siellä. Niin että leikkauksiin ei tahdota mennä kuin viimeisessä hengenvaarassa.

     Onhan se MRSA saastuttanut jo täällä meilläkin joitain sairaaloita. Sen johdosta jotkut sairaalat yrittävät pitää tiukkoja määräyksiä, ettei se leviäsi heille koska siihen ei antibiootit tehoa. Minutkin kutsuttiin takaisin sairaalaan parin kuukauden kuluttua, kun kävi ilmi, että samalla osastolla oli ollut hoidossa MRSA kantaja, ja nyt testattiin kaikki samaan aikaan olevat potilaat. Huvittavaa, kun joka kerran, kun hoitajat tulivat huoneeseen, olivat pukeutuneita kuin avaruusoliot, ja lähtiessä vaatteet roskiin, vaikka arvelivat, ettei se minuun ole mitenkään voinut tarttua, koska olin osaston toisessa päässä, ja vielä yhden hengen huoneessa. No ei ollut tarttunut. Mutta viikonverranhan tuohon selvittelyyn aikaa meni.

     Tosin Staphylococcus aureus on minullekkin aiheuttanut sairaalabakteeri-infektion, jonka sain sairaala Mehiläisestä leikkauksesta 20 vuotta sitten, eikä siihen tehonnut mikään Suomessa käytössä ollut antibiotti. Vasta sitten, kun Suomeen tuotiin uusi antibiotti, jota täällä ei vielä oltu käytetty, sain ensimmäisenä potilaana sitä, niin se vasta puri.
     Ja toisen kerran saman bakteerin kynsissä sairaalassa olin letkuissa 2 kk, ja antibiootilla lähes vuoden. Mutta MRSA:ksi kumpikaan ei ollut muodostunut. MRSA testeissä olen edelleen negatiivinen.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. ”Kaiken luonnollisen hylkääminen…”. Anteeksi tyhmä kysymys, mutta mitäköhän ”luonnollista” on vetyperoksidin juomisessa?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Sepä tässä hämmästyttää kummastuttaa keski-ikäistä kulkijaa.

   Vaihtoehtohoitojen kannattajat korostavat hoitojensa luonnollisuutta ja lääkkeidensä olevan luonnosta peräisin.

   Mikäpä ei olisi?

   Se että jotain ainetta on pieniä määriä syötävissä kasveissa tai muuten on puhdas luonnontuote ei tee aineesta suurempina annoksina automaattisesti terveellistä.

   Monet rohdoskasvitkin ovat hyvinkin myrkyllisiä.

   Artikkelissa kehutaan vetyperoksidin koostuvan vain vedestä ja hapesta, elimistölle pelkästään tarpeellisista aineista.

   Tämä ei tarkkaan ottaen pidä paikkaansa, vetyperoksidi on ominaisuuksiltaan toisenlainen kuin vesi, joskin se hajoaa helposti vedeksi ja otsoniksi, otsoni sitten reagoi kiivaasti.
   Tähän perustuu vetyperoksidin hapettava, syövyttävä, ärsyttävä ja desinfioiva ominaisuus.

   Toki moni kemiallinen yhdiste voidaan hajoittaa osiin ja osoittaa että tämähän koostuu pelkästään hyödyllisistä ja harmittomsta aineista niin kuin nimimerkki teeP:in esimerkki typpihaposta osoittaa.

   Mielestäni on arveluttavaa julkaista artikkeli vetyperoksidin sisäisestä käytöstä vielä mainostaen firmaa
   mistä sitä voi ostaa, vaikka ko. firmaa on kielletty myymästä ainetta sisäiseen käyttöön.

   Se, että vetyperoksidia on joskus 1800- luvulla käytetty lääkkeenä ja sittemmin se on hylätty,
   kertoo mielestäni siitä että tiede on mennyt eteenpäin.
   Pseudotieteilijät mielellään penkovat tieteen roskakorista hylättyjä ideoita.

   Pienellä googlauksella selvisi että vetyperoksidia käytetään nykyään enää märkivien tai erittäin likaisten haavojen puhdistukseen.
   Lienee parasta pitäytyä siinä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. ”Se, että vetyperoksidia on joskus 1800- luvulla käytetty lääkkeenä ja sittemmin se on hylätty,
  kertoo mielestäni siitä että tiede on mennyt eteenpäin.”

  Niin. Vetyperoksidi on halpaa eikä sitä voi patentoida.

  Otetaan esimerkki nykytieteestä: kielletään hamppu lääkekäyttöön koska eihän sillä lääkeyhtiö mitään tienaa ja potilaskin saattaa parantua. Sitten syötetään ADHD:a sairastaville lääkkeitä jotka sisältävät amfenatiivi johdannaisia. Tämmöistä p.skaa se lääketeollisuus suoltaa jopa pienille lapsille.
  Esim. Burana on särkylääke jota kannattaa mainostaa. Se tuottaa tarpeeksi syötynä potilaalle lääkeriippuvuuden ja näin on Buranakierre valmis ja lääkeyhtiö tienaa.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Turha tähän vetyperoksidin sisäistä käyttöä koskevaan keskusteluun on muita lääkkeitä on vetää.

   Kannabiksella ja amfetaminista johdetulla Ritalinilla ei ole mitään tekemistä tämän kanssa.
   Eikä keskenään.
   Muuta kuin että amfetamiini ja kannabis ovat huumeita.

   Ritalin on tuonut helpotusta monen neurologisista syistä levottoman lapsen elämään, joskin ilmeisesti
   erityisesti U.S.A:ssa on ylidiagnosointia ja ylilääkitsemistä tapahtunut.
   Jokainen häiriköivä kakara saa kuulemma ADHD- diagnoosin ja pillerit.

   Kannabiksen lääkekäyttöä kyllä tutkitaan maailmalla, vastikään tuli TV:stä dokumenttiohjelma aiheesta.

   Medikalisaatio on kyllä ongelma ja särkylääkkeitä ei pitäisi popsia kuin pastilleja.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Tuo väitehän kertoo, että on hylätty erittäin tehokas ja hyvä hoitomutoa, joka peittoaa edelleen tänäkin päivänä lääkeiteteellistä hoitoa. Miksi hemmetissä eivät sitten ole hoitaneet säärihaavaani vuodessa kuntoon, miksi eivät ole kyennet? On antibiotit, on salvat, on siteet ja on desinfiointiaineet, mutta säärihaava on ollut ja pysynyt tiukasti aiehuttaen vakavia häiriötä muiden sairauksien hodolle.

   Mutta nyt on himpun päälle kuukausi hoidettu otsonilla, ja tulokset ovat häkellyttävän hyviä. Myös ympäristökudoksien verenkierron osalta. Missä se kehitys näkyy, kun edelleen otsonihoito on se tehokkain ja toimivin hoitoa?
   Miniä muuten juonkin sitä otsonivettä. Että se siitä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Järkeen käy kyllä märkivän haavan hoito desinfiointiaineella mutta ei sen juominen.
  Hurjimmilla hörhösivuilla kehottivat tekemään vetyperoksidilla suolihuuhtelun, huhhuh…

  Hapettavan aineen juominen ei kyllä tarkoita sitä että elimistö siitä happea saisi.

  Hoitsujen keskustelufoorumilta bongasin keskustelun vetyperoksidin käytöstä haavojen hoidossa.
  Joissakin sairaaloissa ei käytetty ollenkaan, joissakin niin kuin mainittu, märkivien tai erittäin likaisten havojen puhdistukseen.

  Syy kuulemma että yleensä vetyperoksidilla puhdistettu haava paranee hitaammin koska aine vaurioittaa kudosta.

  Voisi kuvitella että säärihaavaan saattaisi tehota(maallikon päätelmä).
  Ulkoisesti.

  Kritiikkini kohdistuikin nimenomaan aineen juomiseen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Juha, Sulla ei näytä olevan harmainta aavistustakaan esim. säärihaavojen taustoista. Puhut aivan puuta heinää. Otsonin käyttö säärihaavoissa ei ole se desinfioiva juttu lainkaan. Maailma on täynnä desinfioivia aineita, vaan se hapen saanti kudoksiin, se on se tärkein juju.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Pyörrän siis lauseeni ”Voisi kuvitella että säärihaavaan saattaisi tehota(maallikon päätelmä).”.

    Edelleen olen sitä mieltä että ei ole perusteltua juoda vetyperoksidia, siitähän tässä kommenttiketjussa on kysymys.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Nykyihminen tarvitsee todella emäksisöintiä. Ravintotottumukset perustuvat virtsahappoja tuottaviin, puriinirikkaisiin raaka-aineisiin, ja vetyperäisten happamien jätteiden poistuminen kehosta estetään huumeella, joka sulkee munuaisten virtsahappoerityksen.

  Emäksisöinti vetyperoksidilla on menetelmänä samanlaista alkemistihengessä tapahtuvaa puoskarointia, kuin koululääketiedekin. Tuijotetaan yhteen molekyyliin, unohtaen kokonaan, että ihminen on kemiallinen prosessi, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen.

  Jos keho on happamoitunut, se on happamoitunut väärien elämäntapojen seurauksena, ja paras tapa korjata tilanne, on muuttaa ne elämäntavat, jotka aiheuttavat happamoitumista. Eikö terve järki sano tämän vertaa?

  Olen itse puhdistamassa kehoani kofeiini, ym happojäämistä. Sunnuntaina tulee 3 vuotta siitä kun join viimeisen kahvikupilliseni. Vieroitushoito jatkuu edelleen, ja koen joka päivä kofeiinimyrkytyksen oireita, kun kiteytyneet kofeiinin virtsahapot sulavat kudoksista verenkiertoon.

  Ihme, että Evira ei ole suostunut tutkimaan kofeiinin rajoittamattoman myynnin järkevyyttä, vaikka se toteaa eräässä tutkimuksessaan kofeiinin aiheuttavan mielenterveysongelmia 10 prosentille koko väestöstä, ja että ne diagnosidaan aina väärin. Nyt Evira estää vetyperoksidin sisäisen käytön, joka korjaisi kofeiinin aiheuttamaa kroonista happomyrkytystä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Hei!

  Eräs ystäväni on vakuuttunut, että vetyperoksidi tehoaa myös syöpään. Häneltä leikattiin syöpäkudosta suolesta ja nyt hän ottaa lääkärinsä tietämättä vetyperoksidia. Tuntuu hurjalta, että leikattuun suoleen jalkavetenä myytävän vetyperoksidin ottaminen tippoina parantaisi. Luulisi, että puhdistusaine renssaisi vähäisimmätkin omat bakteerit pois…Taitaa usko parantaa enemmän kuin aine itsessänsä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Pakko sanoo et suurin osa tän kommentoijista on niin kujalla kuin voi olla.

  Avatkaa oikeesti silmänne ja käykää vähän lukemassa asiasta ennen kuin täällä esitätte asiantuntijaa.

  Tottakai vetyperoksidi on haitallista sisäisesti nautittuna, JOS pitoisuus on liian korkea. Vesikin on epäterveellistä liian suurina määrinä.

  Jos vaivauduitte käymään noi linkit läpi, jotka tässä artikkelissa oli ja sen lisäksi teitte vähän tiedonhakua Googlella niin tietäisitte mistä puhutte. Sen sijaan täällä esitätte pätevää peruskoulun kemian oppituntien perusteella.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Vanha keskustelu, mutta kommentoitava. Mitä painaa niiden ihmisten sana, jotka ovat saaneet avun laimennetusta vetyperoksidista? Itse kuulun näihin, jotka saivat avun unettomuuteen, astmaan ja krooniseen väsymykseen. En minä parantunut ole täysin vaivoistani, mutta huomattavaa helpotusta olen saanut ja SE ON JO PALJON, lääkkeistä sain vakavia sivuvaikutuksia. Ja nykylääketieteen taustoja tutkiessa ja haittoja saatuaan moni muukin on alkanut etsiä vaihtoehtoja lääketieteelle. Tutkijat ja lääkärit, jotka työskentelevät näiden luonnollisten/parantavien hoitomenetelmien parissa eivät voi laajasti puhua tutkimuksistaan ja kokemuksistaan, heidät leimataan puoskareiksi, heidän lääkärin oikeutensa viedään jos he eivät pidä matalaa profiilia, saattaa joutua vankilaan tai jopa menettää henkensä. Tästä yhtenä esimerkkinä useat rokotteita tutkineet lääkärit, jotka ovat havainneet selkeän yhteyden rokotteiden ja autismin välillä ja jopa parantaneet autistisia lapsia Gcmaf-nimisellä proteiinilla. Sairauksia ei saa parantaa, maailmassahan on tietyn eliitin mielestä muutenkin liikaa väestöä. Sairauksien oireita saa lievittää lääkkeillä, jotka aiheuttavat lisää oireita ja jopa kuoleman. Sairashan tämä maailma onkin ja siihen on vain yksi todellinen ”lääke”, Jeesus Kristus.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 15. Todella asiallista keskustelua 🙂
  Kehon emäksisöinti on se juttu jota VP:lla haetaan ja myös otsonihoidolla.
  Silloin ei virukset,bakteerit ja hiivat pääse leviämään liiaksi kehossa tai häipyy kokonaan. Meidän suoliston hyvät bakteerit sitä vastoin tykkää uusista elinoloista ja vatsa kiittää. Kaikki sairaudet tulee suoliston kautta ja kun sen saa kuntoon paranee loputkin vaivat.

  Vanha konsti parempi kuin pussillinen,lääkeyhtiöille patentoituja uusia

  Hauskaa Pääsiäistä

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 16. Hyvää keskustelua aiheesta.
  Sairastin koronan 11 kk sitten. Koronan jälkeen palautumiseni päivän rasituksista on ollut kehnoa. Olen seurannut omaa palautumistani jo vuosia sykevälivaihtelua mittaavalla laitteella, joten vuosien data on käytettävissä. Ennen koronaa palautuminen yön aikana oli 90-100% yleensä.
  No, koronan jälkeen palautuminen on ollut 0-35%. Aamuisin kun olen herännyt, on tuntunut siltä, että olo on valmiiksi väsynyt. Tämä sai aikaan mielialan laskun ja elämänilokin tuntui olevan kadoksissa.
  Aloin käyttämään 6% VP:a siten, että teelusikallinen aamuin ja illoin lasilliseen vettä sekoitettuna. Olihan se ihmeellistä huomata, että viikon käytön jälkeen palautuminen 100% ja olo samanlainen, kuin ennen koronaa. En uskonut aikaan vaikutukseen ja olin 3 viikkoa käyttämättä ainetta. Tuloksena 0-35% palautuminen yön aikana.

  Nyt otan aamuin illoin tuon pienen märän ainetta. Olo on hyvä ja virtaa riittää.

  Kaikissa asioissa vaikutukset ja erot ovat yksilöllisiä ja täytyy muistaa, että omakohtaisia kokemuksia ei kukaan toinen voi kiistää.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat