Video: Kuinka juutalaiset ovat kohdelleet mustia

Ranskalaiskamerunilaisen koomikko Dieudonné M’bala M’balan kokema vaino on nostanut juutalaisten ja mustien väliset yhteiskunnalliset suhteet keskusteluun myös Euroopassa. Myös Magneettimedia on kirjoittanut usein ”Ranskan Farrakhaniksi” kutsutusta koomikosta. Mutta kuka on alkuperäinen Farrakhan?

Mustan Nation of Islam (NOI) -järjestön johtaja Louis Farrakhan on mies, jota sionistit pelkäävät. Kun mustat nousivat Yhdysvalloissa kapinaan, jakautui väestö sionisteille uskollisiin ja heitä vastustaviin. Farrakhanin liike on jatkumoa mustalle radikalismille, joka ei säästellyt sanojaan kritisoidessaan juutalaisten rasistista asennetta muita kansoja kohtaan.

NOI, Farrakhan ja Dieudonné tahtovat muistuttaa niin valkoisia kuin värillisiäkin siitä, että juutalaiset olivat erittäin tärkeässä asemassa esimerkiksi mustan orjakaupan aikaan. Vaikka juutalaiset järjestöt sanovatkin kannattavansa ”monikulttuurisuutta”, ei kyse ole kunnioituksesta muita kansoja kohtaan. Juutalaiset haluavat esimerkiksi ajaa mustat afrikkalaiset maahanmuuttajat ulos Israelista. Juutalaisvaltio on jopa pakkosteriloinut maahan tulleita etiopialaisnaisia.

Dieudonné kädessään "The Secret Relationship Between Blacks and Jews Vol. 2: How Jews Gained Control Of The Black American Economy"
Dieudonné kädessään The Secret
Relationship Between
Blacks and Jews Vol.
2: How Jews Gained
Control Of The Black
American Economy

Kirjoitimme orjakaupasta Dieudonnén elämää käsittelevässä artikkelissa ”Älä naura! Se on juutalaisvastaista!”:

Nation of Islam -järjestön tutkimusyksikkö on murskannut myytin siitä, että juutalaisilla ei olisi ollut mainittavaa roolia transatlanttisessa orjakaupassa. Samalla he nostivat esiin erään historian vaietuimmista aiheista kolmen juutalaislähteitä suoraan siteeraavan teoksen voimin…

Kirjat todistavat aukottomasti, että juutalaisilla ei ollut vain huomattava, vaan ylivoimainen asema mustien orjakaupassa. Juutalaiset olivat alalla vertaansa vailla! He hallitsivat kauppaa, he päättivät käytännöistä ja käärivät voitot. Jopa Jewish Telegraph Agency vahvisti hiljattain, että jättimäinen joukko hollantilaisia juutalaisia osallistui orjakauppaan. Jewish Daily Forward puolestaan myönsi 2013, että ’Suurin osa etelävaltioiden juutalaisista puolusti orjuutta ja monet heistä jopa vaativat orjakaupan rajua laajentamista.’

The Secret Relationship Between Blacks and Jews -kirjan voi ladata Radio Islam -verkkosivuilta. Nation of Islamin mukaan orjakauppa oli vasta mustien kokeman taloudellisen riiston alku. Hyväksikäyttö on jatkunut aina näihin päiviin asti. Juutalaiset painostusjärjestöt ovat olleet kauhuissaan kirjasta.

Juutalaisten rasismi mustia kohtaan on ehkäpä länsimaiden suurin tabu holokaustitutkimuksen ohella, sillä se rikkoo tarkoin varjellun myytin juutalaisista ”uhrikansana”. FOI, Farrakhan ja Dieudonné kutsuvat juutalaisia rikkaaksi etuoikeutetuksi luokaksi, jolle mustilla on vain välinearvoa. Niin Farrakhan kuin myös Dieudonné ovat tuominneet jyrkästi juutalaisvaltio Israelin olemassaolon ja toiminnan. Molemmat ovat esimerkiksi vierailleet Libanonissa osoittamassa solidaarisuutta paikalliselle väestölle.

Koska Farrakhan ei ole nöyristellyt Israelin edessä, ovat lukuisat länsimaiset sionistivaltiot hyökänneet häntä vastaan. 1980-luvulla hän esimerkiksi sai maahantulokiellon Englantiin mielipiteidensä vuoksi. Juutalaiset painostusjärjestöt kuten Anti-Defamation League hyökkäävät Yhdysvalloissa kaikkien järjestöjen kimppuun, jotka uskaltautuvat tekemään yhteistyötä Farrakhanin kanssa.

Farrakhan on saanut kannatusta myös yllättäviltä tahoilta. David Duken sivuilla julkaistussa Dieudonnéa käsittelevässä artikkelissa lainataan Nation of Islamin tekstiä ja kannustetaan kansojen väliseen yhteistyöhön sionismia vastaan. Farrakhan itse on kehottanut valkoisia varjelemaan omaa perintöään ja olemaan sekoittumatta mustien kanssa. Kansojen sekoittuminen tuhoaa lopulta kaikkien identiteetin.

Radio Islam on kerännyt paljon mielenkiintoisia videoita Farrakhanin puheista. Suomalaisten ja maahanmuuttajien välisen yhteisymmärryksen nimissä kehotamme levittämään niitä mahdollisimman laajalle!


 

Arvi Pihkala

9 kommenttia

  1. Sionistista paskapropagandaa! Israelin terroristi-iskut yritetään videolla laittaa muslimien piikkiin. Valhe! Israel on syyllinen 911-operatioon. Tämä Anonymous-video on tuotettu Israelissa. Kaaos arabimaissa oli myös Israelin luoma – anonyymeja pseudo-netti-henkilöllisyyksiä käyttäen Facebookissa ja muissa ns. sosiaalisissa medioissa. Sosiaalisista medioista on tullut Israelin ja sionistien ase kaaoksen luomisessa maailmaan.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. Täysin oikea kommentti.

    Israel ja siionistit ovat selkeästi syyllisiä Lähi-Idän kaaokseen. Tämä on selvääkin selvempää, jollei ole siionisteja rakastava lobotomiapotilas. Riittää, kun katsoo Israelin syntyhistoriaa ja sen jälkeen alkanutta asteittaista Lähi-Idän tuhoa.

    Siionisti tuo aina tuhoa – ja vain tuhoa. Odotan ilomielin vastapuolelta kommenttia, jossa osoitetaan edes yksi aikakausi ihmiskunnan historiassa, jossa juutalaiset/siionistit olisivat tuoneet hyvinvointia. Odotan ja odotan, mutta kukaan ei kerro.

    Sen sijaan kristityille ja muslimeille siionistin kalmainen koura merkitsee kurjuutta aj lisää kurjuutta.

    Kannattaa muuten miettiä sitäkin, että kuinka juuri Israelin perustamisen jälkeen kristittyjen ja muslimien välille aukeni juopa? Miksiköhän?

    Minä vastaan: Koska se on siionistin etu.

    Päästä siionisti valtaan – ja olet tuhon oma. Sosiaalisesti, kulttuurisesti, taloudellisesti ja sotilaallisesti. Näin se on.

    Ilmeisesti ainoa toivo on, että siionistit käyttävät tuomiopäivän aseitaan. Ehkäpä silloin tyhmimmänkin silmät avautuvat, kun kokonaisia kaupunkeja tuhotaan. Toisaalta, tietenkin, tämän likaisen työn tekevät polvillaan olevat amerikkalaiset… Tietenkin. 🙂

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
 1. Elokuvien ja kirjojen kautta meille suomalaisille on tullut tutuksi mustien historia ja mustien taistelu USA:ssa. Kaikesta mitä olemme kuulleet, nähneet ja lukeneet, voisi luulla, että suurin osa eurooppalaisten Afrikassa ostamista orjista olisi päätynyt USA:han tai CSA:han (Confederate States of America).

  Kuitenkin vain 5% afrikkalaista orjista kuljetettiin USA:han. Brasilia otti vastaan suurimman osan ja 37% kaikista afrikkalaisorjista päätyi Brasiliaan. Mutta kuka meistä Magneettimedian lukijoista on kuullut orjien kurjasta elämästä Pohjois-Brasilian sokeriruokoviljelmillä? En minä ainakaan, vaikka olen henk. koht. käynyt useilla paikkakunnilla Brasiliassa: Rio, Sao Paulo, Salvador (de Bahia), Porto Alegre jne. Brasilian mustat yhdistetään elämäniloon – Rion karnevaali, peleihin Cobacabanan rannoilla ja maailman parhaisiin jalkapallon pelaajiin.

  USA:n elelävaltioissa juutalaiset omistivat monet viljelmät, joissa orjia käytettiin. Enemmistö CSA:n juutalaisista kannatti Rebel-kulttuuria ja lauloi Dixie-lauluja ja halusivat säilyttää mustien aseman orjina. Ehkä voimmekin todeta, että Hollywood on pyrkinyt laittamaan mustien orjuuden valkoisten kristittyjen historialliseksi taakaksi ja vapauttanut juutalaiset orjien omistajat ja hyväksikäyttäjät 100%. Kuten arvostettu Farrakhan mainitsee, juutalaiset olivat se kansanryhmä, joka vastasi orjakaupasta Afrikasta käsin ja teki suuret voitot afrikkalaisorjien laivaamisella Pohjois-, Keski- ja Etelä-Amerikkaan. Neekerit eivät olleet juutalaisille edes ihmisiä, ja siksi he eivät kokeneet mitään omantunnontuskia kuljettaessaan miljoonia mustia orjuuteen. USA:n historia, joka siis koskee vain 5% orjista, on puhdistettu juutalaisten rikoksista, sillä juutalaiset omistavat Hollywoodin, lehdistön, tv-kanavat ja kirjapainot, jotka julkaisevat vain ne kirjat, jotka muodostavat historian juutalaisten mielen mukaiseksi.

  New York City ei ollut Jew York City vielä sisällissodan aikana, vaan Charleston CSA:n puolella oli mantereen tärkein kauppa-ja juutalaiskaupunki. 70% Pohjois-Amerikan viennistä oli etelävaltiosta ja suurin osa juuri juutalaisten kauppiaiden käsien kautta Charlestonissa.

  Historian kirjoittajat valitsevat, mikä jää historiaan, kuten Farrakhan asian mainitsi yllä.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Erittäin mielenkiintoinen kommentti.

   Tuon tähän myös kiinalaisen näkökulman.

   Tiedättehän nuo juutalaisten järjestöt, joissa tippa linssissä valvotaan, ettei vain valkoinen ihminen sorra muita rotuja. Loputonta, täysin loputonta, itkemistä intiaaneista, mustista, juutalaisista. Aina on mustaa sorrettu, aina on juutalaista sorrettu jne. jne. Aamusta iltaan, vuodesta vuoteen, itku kuuluu rikkaan siionistiporukan loistopalatseista.

   Kukaan ei tietenkään ole koskaan kuullut pahasta juutalaisesta Israelissa, senhän me jo tiedämmekin, sellaisia ei voi olla. Pahaa juutalaista ei kertakaikkiaan voi olla. Ei ainakaan kirjoissa, elokuvissa ja tässä maailmassa.

   Mutta on toinenkin ryhmä, jossa ei ole pahaa ihmistä: Kiinalaiset.

   Huomatkaa, kuinka kiinalainen voi tuhota Tiibetin, ei kiinnosta juutalaista, ehei. Kiinalaiset voivat tappaa uiguurit, se on aivan sama siionistille, sillä siionisti elää siitä, että valkoiset hävitetään. Valkoisten maailma pitää saada polvilleen ja ”monikulttuuriseksi” eli massaksi, jota on helppo juoksuttaa surkeaan elämään.

   Siionistille vahva Kiina on iso apu ja ihana asia, sillä näin me kannamme rahamme, työpaikkamme ja teknologiamme kiinalaisille, jotka ovat selkeästi Aasian juutalaisia. Hekin vähät välittävät ihmisoikeuksista, moraalista ja ylipäätänsä mistään muusta kuin omasta vallastaan – ja rahasta. He ovat siis juutalaisia.

   Meitä valkoisia peluutetaan tässä tuhoamaan taloutemme, kulttuurimme ja kansamme. Jos me emme nouse ylös mudasta ja ala jakamaan iskuja niin kohta meitä ei enää ole. On vain vellova monikulttuurine massa ja herrakansa Israelissa ja Kiinassa. Meidän ylitsemme on puhaltanut tuuli – ja meitä ei enää ole.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 2. Meillä ”demokrattisessa” valtiossa jossa on ”sananvapaus ja mielipidevapaus” näistä asioista saa keskustella yllättävän vähän. Niitä ei saa tuoda julkiseen keskusteluun eikä niistä saa puhua julkisilla paikoilla. Näillä foorumeillakin tekstejä seuraillaan ja pikkuisenkin ”virallista historiaa” poikkkiteloin kirjoitetut kommentit säästetään myähempiä tutkimuksia varten.

  Mikä on virallinen historia? Meille Suomalaisille se on opetettu eri tavalla kuin Ranskalaisille tai Espanjalaisille tai Venäläisille. Tällä hetkelläkin Ukrainen kansa taistelee ihan eri sotaa kuin mikä meille uutisten välityksellä kerrotaan. Ainakin jos on uskominen Ukrainalaisten omiin kertomuksiin. Ja miksei olisi, ovathan he paikan päältä tulleita.

  Niin kauan kun sionistit eivät osaa elää rauhassa muiden kansojen kanssa ja heillä on tarve alistaa muut orjikseen, minä en osta ensimmäistäkään tuotetta joka on juutalaisten omistuksessa. Vähän samalla tavalla kuin he julistivat boikotin ennen maailmansotaa Saksalaisille tuotteille. En toki lähde maalailemaan daavidin tähtiä ikkunoihin, koska niitä saisi maalailla monen yrityksen ikkunoihin, mutta tuotteet joiden alkuperämaa tai valmistaja ei ole selkeästi kerottu tai jota en tiedä, jäävät hyllyyn.

  Onneksi on LIDL.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Erään poliitikon sanoin:

  Maailmalla on yksi ongelma: Israel, Israel ja Israel. 🙂

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 4. Senegalin edustalla sijaitseva Gorée-saari otettiin vuonna 1978 UNESCO:n World Heritage Site listalle. Nykyinen kansainvälinen emävalhe on, että saari on ollut aikoinaan orjakaupan keskus. Siellä ovat käyneet itkemässä Obama perheineen, Nelson Mandela, Stevie Wonder (katselemassa ympärilleen?), George Bush ja 200.000 muuta VIP-turistia vuosittain. Todellisuudessa vain 33.562 afrikkalaista kuljetettiin 300m x 900m kokoisen saaren kautta Atlantin toiselle puolelle.

  Koska Afrikasta lähetettiin noin 12,5 miljoonaa afrikkalaista orjiksi Brasiliaan (37%), muihin Etelä-ja Keski-Amerikan valtioihin ja siirtomaihin (56%) ja USA:han (5%), niin kyseiseltä saaren kautta Uuteen Maailmaan ei ole lähetetty kuin 0,002% orjista eli vain promillen viideskymmenesosa.

  Valhetta voi verrata holokaustivalheeseen. Kenet näemme seuraavaksi Gorée-saarella pyytämässä anteeksi? Siitä on tullut samanlainen pyhäinvaelluspaikka kuin Auschwitzistakin. Samat valheet.

  En kiellä sitä, etteikö afrikkalaisia todellakin olisi laivattu Atlantin yli 12,5 miljoonaa. Se on vain tapahtunut muista satamista kuten Ghanasta ja maailman kalleimmasta kaupungista, Angolan Luandasta. Senegal sai luotua emävalheen siksi, että UNESCO:n pääsihteeri oli senegalilainen vuosina 1974-87. Näin helppoa on luoda emävalheita. Holokaustivalhe oli samanlainen.

  Jo vuonna 1959 Raymond Mauny, Sorbonnen yliopiston ensimmäinen professori afrikkalaisessa historiassa, ilmoitti historiankirjoitukselle olleen tuntematonta Gorée saaren käytetyn orjakauppaan. Myös amerikkalaiset historianprofessorit Philip Curtin (Johns Hopkins University, Baltimore), Ralph Austen (University of Chicago) ja Ana Lucia Araujo (Howard University, Washington) ovat kutsuneet ”Orjataloa” huijaukseksi.

  Gorée historiallisen museon entinen johtaja, Abdoulaye Camara on osoittanut aiempia piirroksia, jotka on piirretty rannikolta saareen katsoen. Niistä näkyy, että jo 1700-luvun lopulla saarelle oli rakennettu linnoitusmuurit, jotka olisivat estäneet orjien kuljetuksen talolta merelle. Skeptikkoja riittää, kuten Auschwitzissäkin. Uskomatonta on se valheiden määrä, jotka YK ja UNESCO syöttävät meille historiallisina totuuksina. Jos et usko, joudut vankilaan.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat