Video: saksalaisia teurastettiin Puolassa ennen toista maailmansotaa

Suomeksi tekstitetty video Adolf Hitlerin pitämästä puheesta 19.9.1939 valottaa toisen maailmansodan piilotettuja taustoja. Saksa joutui hyökkäämään Puolaan, koska puolalaiset olivat aloittaneet saksalaisvähemmistön väkivaltaisen vainon. Hitler suojeli omiaan.

Hitler puhui Danzigissa raaoista teurastuksista, jotka jopa Puolan hallitus oli myöntänyt. Kymmeniätuhansia syntyperäisiä saksalaisia murhattiin heidän etnisen taustansa vuoksi. Lapsetkaan eivät säästyneet väkivaltaisuuksilta. Uhreja silvottiin ja häpäistiin. Eikä Puolan hallitus tehnyt käytännössä mitään vainojen estämiseksi.

Hitler oli noussut Saksan johtajaksi, sillä hän oli luvannut äänestäjille palauttavansa Versailles’n häpeärauhan yhteydessä Saksalta riistetyn kunnian. Hitler nosti Saksan taloudellisesta ahdingosta ja vannoi suojelevansa naapurivaltioiden saksalaisvähemmistöjä – ja hän oli sanojensa mittainen.


Saksalainen uutisraportti 23.8. kertoi saksalaisten kokemasta vainosta Puolassa.

Saksalaisvastainen väkivalta kärjistyi Brombergin (Bromberg kuului alueisiin, jotka riistettiin Saksalta ensimmäisen maailmansodan jälkeen) verilöylyssä 3.9.1939. Yhden päivän aikana murhattiin 5 500 saksalaista. Järkyttävään provokaatioon ei kuitenkaan tartuttu. Hitlerin oli kuitenkin lopulta tehtävä sotilaallinen interventio suojellakseen Puolassa asuvia saksalaisia.

30.8.1939 Hitler oli tehnyt Puolalle ehdotuksen: 1919 vedetyt rajat säilytettäisiin, Danzig (jonka väestöstä 97 % oli saksalaisia) palautettaisiin Saksalle ja vajaan 100 kilometrin moottoritie ja junarata rakennettaisiin Länsi- ja Itä-Preussin välille (Schönlankesta Marienwerderiin). Lisäksi toteutettaisiin puolalaisten ja saksalaisten väestönvaihto. Kansainvälisten pankkiirien käskystä Britannian ulkoministeri lordi Halifax käski Puolaa kieltäytymään neuvotteluista Saksan kanssa. Näin toinen maailmansota syttyi. Saksa pakotettiin sotaan, joka johti kansainvälisten pankkiirien voittoon sekä eurooppalaisten veriseen tappioon.

bromberg5
Kuvia saksalaisvastaisista pogromeista Puolassa. Näitä Yle ja Helsingin Sanomat eivät näytä.

bromberg1 Bromberg, Leichen getöteter Volksdeutscher bromberg3 bromberg4

Voittajavaltioiden kirjoittama historia toisesta maailmansodasta ja sen synnystä on täynnä valheita. Hitler ei havitellut ”maailmanherruutta” eikä hän halunnut sotaa. Hänen ainut ”rikoksensa” oli, ettei hän katsonut saksalaisten kokemia vääryyksiä sormien läpi. Puolalaiset teurastiva saksalaisia, joten Hitlerin oli pakko puuttua asiaan. Puolalla oli kaksi vaihtoehtoa; se olisi voinut tehdä sovinnon Saksan kanssa. Saksan sijaan Puola valitsi Neuvostoliiton ja Englannin ja joutui maksamaan tästä kalliin hinnan.

Puolalainen historioitsija Piotr Zychowicz on viime vuosina haastanut maansa virallisen, kommunistien saneleman historiankirjoituksen toisen maailmansodan tapahtumista. Vaikka Zychowicz onkin erittäin kriittinen Saksaa kohtaan (ja uskoo jopa ”holokaustiin”), on hän ravistanut Puolan julkista keskustelua toteamalla, että Stalin ja Churchill olivat Puolan todelliset viholliset. The Ribbentrop-Beck Pact –kirjassaan hän kysyy, mitä olisi tapahtunut, jos Puola olisi liittynyt antikomintern-sopimukseen. Zychowiczin mukaan puolalais-saksalainen yhteistyö olisi voinut kaataa maailmanhistorian verisimmän diktatuurin eli Neuvostoliiton. Yhteistyö olisi myös säästänyt Puolan vuosien 1939–41 katastrofeilta, kuten Katynin joukkomurhalta ja väestönsiirroilta Kazakstaniin.

WPolityce-lehdelle antamassaan haastattelussa Zychowicz myös muistuttaa, että liittoutuneiden propaganda Hitlerin suhteesta puolalaisiin on aina ollut valheellista. Ennen kuin Saksan ja Puolan välit tulehtuivat lopullisesti 1939, Hitler puhui Puolasta ja sen kansasta vuosien ajan kunnioittavasti. Hän kehui puolalaisia sotilaita ja piti naapurikansaa luonnollisina kommunisminvastustajia. Puolan valtiojohto teki kuitenkin kohtalokkaan virheen alistumalla Englannin käskyvaltaan ja provosoimalla Saksan sotaan. Sodan myötä myös puolalaisiin kohdistunut retorikka Saksassa muuttui täysin. Zychowiczin mukaan kaikki asiakirjat osoittavat, että Hitler tahtoi vilpittömästi rauhaa Saksan ja Puolan välille.


Suomenkielisen tekstityksen voi valita hammasratassymbolista.

Uutisoimme hiljattain Hellstorm-dokumentista, joka myös käsitteli saksalaisvastaisia ihmisoikeusrikoksia toisessa maailmansodassa. Dokumentti on nyt tekstitetty myös suomeksi ja sen voi katsoa Youtubesta yläpuolelta.

 

Lue myös: Hitler ja pankkiirit: korko-orjuuden murtaminen

19 kommenttia

 1. Väestönvaihto tarkoitti sitä, että karkotetut olisivat saaneet äänestää alueestaan ja terroristiset väestönsiirrot olisi peruutettu. Tämä olisi ollut ihan kv. oikeuden pohjalta lähtenyt ratkaisu siis Käytävään, jota Puola oli tyhjentänyt vuosia kiihtyvään tahtiin. Tältä pohjalta olisi aloitettu neuvottelut. Esim. Sudeettimaassa tehty ratkaisu oli samankaltainen.

  Vuonna 1939 ja vielä keväällä Saksa ei puhunut väestöstä, mutta vaino oisi tietenkin pitänyt lopettaa. Silloin pyydetiin vain sovintoa, valtatietä ja rautatietä Itä-Preussiin ja Danzigia, joka oli siis täysin saksalainen ikivanha suurkaupunki.

  Plusääni(15)Miinusääni(3)
 2. Magneettimedia opettaa, että holokaustia ei tapahtunut ja todisteita holokaustista ei yksinkertaisesti ole eikä siksi holokaustiin tule uskoa, kun se Oikeasti on vain myytti ja propagandistiseen aineistoon perustuva valhe.

  Tältä pohjalta tiedustelen… Millä perustein meidän tulee pitää tätä Magneettimedian tämänkertaista artikkelia totuudenmukaisena?

  Plusääni(8)Miinusääni(30)
 3. Peräänkuulutin yhtäläistä asennetta ja toimituksellista linjaa uutisoinnin suhteen oli kausti mikä hyvänsä. Todistustaakka kuuluu väitteen esittäjälle kertoipa tämä vaikka Kaustisten kansanmusiikkijuhlista. En esittänyt yhtä ainoata väitettä holokaustista taikka saksalaisiin kohdistetuista julmuuksista.

  Plusääni(4)Miinusääni(13)
 4. Magneettimedian ressukolla ei ole edes käsitystä siitä, kuinka suuri luku on kuusi miljoonaa. Kuitenkin niin monta juutalaista Hirviö Aatu apureineen teurasti. Naiset, lapset, vammaiset mukaanlukien. Käsittämätön määrä ihmiskohtaloita, myös aivan tässä lähellä täydelliset puhdistukset Norjassa, Baltian maissa jne. Ruotsilla oli onneksi rohkeutta pelastaa viattomia ihmisiä.

  Puolustelkaa sitten tällaista julmuutta! Mikäli olisitte itse nähneet tai kokeneet tätä aikaa tai edes opetelleet läksynne, tuskin heittelisitte tätä potaskaa ilmaan.

  Plusääni(6)Miinusääni(44)
  1. ”Mikäli olisitte itse nähneet tai kokeneet tätä aikaa”

   Miten voit tietää paremmin kuin silloin eläneet mitä tapahtui ? Televisiostako näit, vai luitko jonkun valheita täynnä olevan kirjan ?

   Montako bolsevismi teurasti ? Ja montako se tulee vielä teurastamaan ?

   Koska asioiden selvittämisestä saa jo tuomioita, niin sota ei selvästikään ole vielä ohi.

   http://www.talouselama.fi/uutiset/kaleva+magneettimedian+yhteisosakko+pysyi+korkeimmassa+oikeudessa/a2307516

   Plusääni(20)Miinusääni(4)
  2. Ari Haavisto ja kipalakki. Juutalaiset on koko ajan tiputtaneet lukua 6. miljoonasta alas päin, sitä mukaa kun on oikeata tietoa asiasta löytynyt.kyse ei ollut juutalaisten järjestelmällisestä tuhoamisesta, vaan että siitä että Hitler halusi että vallan pois juutalaisilta, jotka käyttivät valtaansa saksalaisia vastaan ja pelasivat kaiken toisten juutalaisten pussiin, ja saksalaiset eivät hyötyneet juuri mitään. Juutalaiset luo yhteiskuntiin oman yhteisönsä, minkä tarkoitus on lypsää isäntäkansa kuivaksi, ja tehdä jutkujen tilipussit lihaviksi. Juutalaisia ”eivät koske” meidän lait, koska olemme goyimeita eli jätettä. Ja meidän paskahousupäättäjät ovat kaikki heidän leirissään. jos eivät olisi he eivät olisi päättäjiä.

   Ja kannattaa kattoo toi Hellstorm-dokkari tuosta ylhäältä, niin selviää minkäläinen holokausti tapahtui ww2:n jälkeen!

   Plusääni(17)Miinusääni(4)
 5. En noita videoita tai Hellstorm dokkariakaan ole vielä katsonut, joten en tiedä mainitaanko asia niissäkin, mutta ainakin tällä J4G sivulla jonka alta toinen noista videoista näyttäisi olevan, sanotaan myös, että ihan ensimmäiset konkreettiset laukauksetkin(tai pommit?) olisivat tulleet Puolan puolelta. Eli kyseessä ei siis olisi ollut pelkkä diplomaattinen uhittelu ja poliittinen yhteistyökyvyttömyys jonka ansiosta Saksa olisi ryhtynyt hyökkäykseen.

  http://justice4germans.com/peace-prize/

  ”Poland delivered the first blow, and Hitler announced,

  “Since dawn today, we are shooting back,”

  when he spoke to the Reichstag on September 1, 1939. “Shooting back” is not the statement of an aggressor.”

  Plusääni(15)Miinusääni(5)
 6. Puola järjesti 40 rajavälikohtausta viimeisen rauhanviikon aikana. Myös ainakin kuusi Wehrmachtin raportoimaa tunkeutumista yöllä eli tunteja ennen Saksan hyökkäystä. Eräästä näistä Beck kertoi Ranskan lähettiläälleen eli sieltä puoleltakin on todistus. Tietenkin Danzigin saartaminen täysin muutama päivä ennen sotaa oli selvä provokaatio Puolan puolelta myös. Tietenkin siis silmittömän vkivallan ohella saksalaisväestöä kohtaan. Kesän aikana Saksaan oli saapunut 110 000 pakolaista Puolasta. Loppuväestöä oltiin tappamassa joko heti tai tuholeireihin viemällä, kuten sitten sodan jälkeen jatkettiin.

  Plusääni(19)Miinusääni(5)
 7. Kuulemma Mainilan laukauksetkin ammuttiin kuitenkin Suomen puolelta vaikka propagandistit ovat vuosikymmenein kuluessa saaneet jo jotkut uskomaan, että näin ei olisi. Totuus voittaa aina!

  Plusääni(5)Miinusääni(14)
  1. Sikamainen propagandisti iski heti. Uskomaton koneisto jauhaa estäen totuuden tulon ilmi. Erityisen törkeää on roistovaltio Puolan pulmustelu. Uskomattoman röyhkeää. Törkeää rikollisuutta on väittää totuutta Bäckmanin juutalaisvelehteluksi. Olet itse Bäckmanin juutalaisporukan läntinen skepovastine.

   Plusääni(12)Miinusääni(1)
 8. Taustalla on salaseuran laaja ja pitkäaikainen kusetus.
  Näillä tarinoilla peitellään tietyn salaseuraryhmän toimintaa ja etenemistä…

  Vaikuttaisi että taustalla toimii erittäin kiero ja mielenvikainen ”kansa”.
  Toimii myös suomessa ja on aiheuttanut sodat jotta voivat edistää agendaansa salassa, maita vallaten ja kantaväestöt tuhoten.

  Asiaa selvitellään ja seurataan mm. täällä.
  https://www.facebook.com/groups/661582927304921/

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
  1. Mikä salaseura tuo muka on? amerikan perustajat ovat vapaamuurareita. Nämä on näitä fundamentalistien pelleilyjä. Illuminati on ehkä ranskalainen valistuksen ajan jäänne jota voi opiskella nykyään vaikka kirjeopistossa.

   Plusääni(1)Miinusääni(3)
 9. Täytyy myöntää että holokausti on aivan totta ja luku 6 miljoonaa myös. Täytyy myös pettyneenä myöntää että Aatulta jäi holokaustyö myös pahasti kesken.

  Plusääni(0)Miinusääni(19)
 10. On valitettavaa ja pelottavaa ,että Hitlerin ja Venäjän elokuussa Moskovassa tehty valtioiden välinen sopimus , jossa mm. Puola jaetaan ( sotilaalisesti onnistuneesti syyskuussa 39) ko. maiden kesken verhotaan Hitlerin saksalaissyntyisten kansalaisten suojelemiseksi Puolassa .Saksalais-venäläisellä sodanjulistuksella koko Puola jaettiin veljellisesti syksyllä1939 ko. maiden sotavoimien kohdattuessa toisensa syyskuussa 1939 . Suomi välttyi vielä Rippentrop -sopimuksen mukaiselta Venäjän miehityksltä sankarillisesti käydyn Talvisodan ansiosta .
  Periaatetta , syntyperältään oman maan kansalaisia voi suojella toisen itsenäisen maan alueella on viimeksi Euroopassa herätelty henkiin mm.Ukrainassa jja Krimillä ja esim .Putinin puheita tulkiten oikeudeksi suojella venäläissyntyperäisiä muissakin Länsimaissa .
  Vale ei muutu todeksi valehtelemalla ja oman käden oikeus on aina tuomittavaa ja vaarallista erityisesti valtioiden välillä .

  Plusääni(2)Miinusääni(3)
 11. Hitlerhän yritti rauhaa vielä 31.8. saakka. Molotovin kanssa solmitulla sopimuksella yritettiin painostaa Puolaa ja Englantia rauhaan. Koko sopimus oli muutenkin Ranskan ja Englannin sotapolitiikan syytä. Puola saa syyttää myös täysin itseään. Kyllä siinä oli kysymys tietenkin myös saksalaisväestön pelastamisesta. Olennaista on kuitenkin muistaa, että kyse oli koko saksan olemassaolosta. Jos Puola ja Ranska olisivat päässeet aloittamaan sodan syyskuussa huonojen kelien aikaan, olisi Saksa ollut mennyttä. Puolaa oli vaikea pidätellä jo elokuussa, kun Länsimaat lupasivat tukea joka tapauksessa. Tällaisista lupauksista ja selvistä kehotuksista provosoida Saksa sotaan eli pakottaa Saksa sotaan huomaa, että sota oli tulossa joka tapauksessa. Syykin on selvä. Saksa haluttiin tuhota pankkimafian ja sen orjavaltioiden taholla.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat