Suomennettu Hellstorm-dokumentti jälleen katsottavissa!

Toisen maailmansodan todellinen holokausti oli liittoutuneiden terroripommituskampanja Saksaa vastaan. Sodan jälkeen liittoutuneiden rikokset on käytännössä lakaistu pois julkisesta historiasta. Esimerkiksi Yleisradio ei noteerannut pommitusten vuosipäivää tänä vuonna millään tavoin.

Sosiaalisen median omistavat suuryritykset ovat viime kuukausina käyneet ankaraa sensuurisotaa Hellstorm-dokumenttia vastaan. Nyt dokumentin voi jälleen katsoa suomalaisin tekstityksin. Tekstitykset voi valita hammasratassymbolista.

Niin sanottuun juutalaisten holokaustiin liittyy lukemattomia vuotuisia merkkipäiviä, joiden varjolla Yleisradio ja muu valtamedia pakkosyöttää eurooppalaisille valkoista häpeää ja kansallista itseinhoa. ”Holokaustin” muistopäivinä valtamedia väittää, että kansallismielisyys johtaa aina lopulta ihmisoikeusrikoksiin. Ei ihmekään, ettei esimerkiksi Dresdeniä tai muita liittoutuneiden sotarikoksia tahdota julkisesti muistella. Valtamedian logiikallahan voitaisiin todeta, että länsimainen liberalismi johtaa aina lopulta Dresdenin kaltaisiin siviilien joukkomurhiin.

Tekeillä oleva Hellstorm-niminen dokumentti sukeltaa menneisyyden lehdille, jonne Hollywood ei koskaan tule menemään. Hellstorm kyseenalaistaa voittajien kirjoittaman historian. Samannimiseen kirjaan pohjautuva dokumentti kertoo kuinka liittoutuneet raiskasivat sodan raunioittaman Saksan ”demokratian” nimissä. Mikä tahansa rikos on valtamedian mukaan oikeutettu, mikäli se tehdään kansainvälisyyden, parlamentarismin, sionismin tai monikulttuurisuuden puolesta: liittoutuneiden terroripommitukset, kommunistisotilaiden harrastamat joukkoraiskaukset, saksalaisvastaiset pogromit, osittain toteutunut Morgenthau-suunnitelma (Henry Morgenthau oli Yhdysvaltojen juutalainen valtiovarainministeri, joka vaati, että saksalaiset siviilit joukkomurhattaisiin keinotekoisella nälänhädällä), antautuneiden saksalaissotilaiden järjestelmällinen teurastus ja sodan jälkeen toteutunut Saksan kulttuurillinen murha.

Sekä kansainvälinen eliitti että vasemmistoliberaali valeoppositio ovat yhtä mieltä siitä, että ainoastaan Auschwitz ja Schindlerin lista ovat soveliaita symboleja toisen maailmansodan kärsimyksille. Kommunistit ja oikeistopoliitikot tekevät joka vuosi yhteistyötä, jotta Dresdenin muistomarssit Saksassa saataisiin pysäytettyä. 13.2. dresdeniläinen Frauenkirche-kirkko piti Pegida-liikkeen vastaisen jumalanpalveluksen kunnianosoituksena toisen maailmansodan voittajien kannattamalle monikulttuuriselle ideologialle. Feministiset, vasemmistolaiset ja sionistiset järjestöt jopa juhlistavat julkisesti saksalaissiviilien teurastusta. Monissa Euroopan maissa on kiellettyä tutkia liittoutuneiden väitteitä juutalaisten ”holokaustista”, mutta on täysin sallittua vaatia valkoisten eurooppalaisten murhaamista.

Saksassa on kiellettyä kiistää juutalaisten "holokausti". Saksalaissiviilien murhaamisen vaatiminen on sen sijaan laillista. Kuvassa vasemmistolaisia.
Saksassa on kiellettyä kiistää juutalaisten ”holokausti”. Saksalaissiviilien murhaamisen vaatiminen on sen sijaan laillista. Kuvassa vasemmistolaisia.
Juutalaisten, sionistien ja vasemmiston yhteisessä mielenosoituksessa vaadittiin saksalaissiviilien murhaamista.
Juutalaisten, sionistien ja vasemmiston yhteisessä mielenosoituksessa vaadittiin saksalaissiviilien murhaamista.
Dresdenissä poliittinen eliitti ei uskalla muistella julkisesti liittoutuneiden sotarikoksia. Pommitusten muistopäivänä otettu kuva Magneettimedian lukijalta.
Dresdenissä poliittinen eliitti ei uskalla muistella julkisesti liittoutuneiden sotarikoksia. Pommitusten muistopäivänä otettu kuva Magneettimedian lukijalta.

Kansallinen Vastarinta julkaisi 13.2. Dresdenin terroripommituksia käsittelevän artikkelin:

”Helmikuun 13. päivänä 1945 puolustuskyvytön saksalainen kaupunki ja yksi Pohjois-Euroopan merkittävimmistä kulttuurikeskuksista joutui kansanmurhan ja barbarian aallon runtelemaksi. 14 tunnin sisällä kaupunki muuttui raunioiksi, ja noin kolmasosa sen asukkaista – mahdollisesti puoli miljoonaa ihmistä – menehtyi kaikkien aikojen pahimmassa verilöylyssä.”

”Ihmiset tunsivat olonsa kuitenkin melko turvalliseksi; vaikka tunnelma oli synkkä, houkutteli sirkusesitys tuona iltana paljon katsojia, jotka toivoivat unohtavansa hetkeksi sodan kauhut. Karnevaaliasuihin pukeutuneet pikkutytöt koettivat nostattaa yleisön mielialaa. Vaikka vaisut hymyt tervehtivät nauravia tyttöjä, parani tunnelma illan aikana.”

”Kukaan ei osannut aavistaa, että 24 tunnin kuluessa nämä samat viattomat lapset kuolisivat Churchillin tulimyrskyssä. Kukapa tätä tiesi silloin. Venäläiset olivat tietysti raakalaisia, mutta ainakin amerikkalaiset ja britit olivat ’kunniallisia’.”

”Eräs eloon jäänyt silminnäkijä kertoi, kuinka ’naiset kantoivat lapsia juosten ylös ja alas katuja, leningit ja hiukset tulessa, huutaen, kunnes he lyyhistyvät tai kun rakennukset romahtivat heidän päällensä’. Ensimmäisen ja toisen iskun välillä oli kolmen tunnin tauko. Tämän laskettiin hämäävän siviilit pois suojistaan.”

1945-dresden-pyresdresden-leichen-1945

”Koneet lensivät matalalla kaupungin yllä tulittaen kaikkea liikkuvaa, mukaan lukien pelastusajoneuvoja, jotka kiirehtivät paikalle pelastamaan eloonjääneitä. Yksi isku kohdistettiin Elbe-joen rannoille, missä ihmiset olivat värjötelleen yön aikana.”

”Sveitsin kansalainen kuvaili käyntiään Dresdenissä kaksi viikkoa iskujen jälkeen: ’Näin irronneita käsiä ja jalkoja, silvottuja ruumiita ja poikki menneitä päitä, jotka olivat vierineet sinne tänne. Joissain paikoissa ruumiita oli vielä niin paljon, että minun piti raivata tieni niiden läpi, jotten olisi tallannut käsiin ja jalkoihin.’”

”Kuolleiden määrä oli ällistyttävä. Dresdenin holokaustin täyden laajuuden voi ymmärtää paremmin, kun ajatellaan, että yli 250 000 – ehkä yli puoli miljoonaa – ihmistä menehtyi 14 tunnin sisällä, kun taas Hiroshimassa kuolleita arvioidaan olleet 90 000–140 000.”

holocaustindresden”Rikoksista puhuttaessa Dresdenin holokausti nousee varmasti ensimmäiseksi. Emme kuitenkaan näe tänään elokuvia, jotka tuomitsisivat tämän pirullisen verilöylyn. Emme myöskään nähneet yhtään liittoutuneiden lentäjää tai Sir Winstonia syytetyn penkillä Nürnbergissä. Lentäjiä itse asiassa palkittiin ansiomerkein näiden teoista Dresdenissä. Eihän heitä olisi voitu syyttää, sillä hehän ’seurasivat vain käskyjä’.”

”Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Nürnbergin tuomioistuin olisi jättänyt Dresdenin ruumisröykkiöt huomioitta. Kävi nimittäin niin, että syyttäjäpuoli esitti valokuvia Dresdenin kuolleista ’todisteena’ väitetyistä kansallissosialistien juutalaisiin kohdistamista hirmuteoista keskitysleireillä! Churchill – tuo hirviö, joka vastasi Dresdenin verilöylystä – aateloitiin, ja loppu on historiaa.”

Sionistit ja monikulttuurisuuden kannattajat perustelevat mielellään näkemyksiään juutalaisten väitetyllä holokaustilla. ”Euroopan on avattava rajansa, sillä ahdasmielisyytemme voi muuten johtaa toiseen holokaustiin.” ”Syyria ja Iran on pommitettava maan tasalle, sillä Israel-vastaisina ne voivat toteuttaa Lähi-idässä holokaustin.” Ja niin edelleen. He eivät tahdo myöntää, että heidän omien aatteidensa nimissä toteutettiin toisen maailmansodan karmivimmat ihmisoikeusrikokset. Ja rikokset jatkuvat edelleen.

Jokainen objektiivisesta historiankirjoituksesta kiinnostunut voi ottaa yhteyttä Hellstorm-dokumentin tuottajiin. Dokumentin on määrä valmistua tänä vuonna, mutta tuottajat ottavat mielellään monenlaista apua vastaan aiheesta kiinnostuneilta. Dokumenttia voi tukea esimerkiksi rahalahjoituksin ja linkittämällä trailereita sosiaalisessa mediassa. Filmin rahoittamiseen osallistuvat voivat saada vastapalkkioksi esimerkiksi DVD-version dokumentista, kun se on valmis, tai nimikirjoituksella varustetun Hellstorm-kirjan.

 

Lue myös: Amerikkalaisraiskaajat terrorisoivat siviileitä toisessa maailmansodassa

31 kommenttia

 1. onkohan naton armeija samanlainen raiskareitten armeija kuin usa:n ja juutalaisen bolsevismin armeija?
  kuten juutalainen sionisti Mordechai Kedarir haluaa että palesteenialaiset naiset raiskataan.

  kaikki sodat toistavat juutalaisten vihaa meitä muita vastaan,vasalli valtiot toimivat heidän käskyjen mukaan,mm ranska.saksa.suomi.ruotsi.norja.austraalia.ja lista jatkuu…

  Plusääni(55)Miinusääni(4)
  1. On se kyllä näppärää ja niin kovin yksinkertaista tuo propaganda juutalaisvihan lietsomiseksi; niin että sen suoltamisen oppii varmasti jopa tyhmimmätkin ihmisyksilöt…! On ihmeellistä millaista valheellista puppua näissä suolletaan; kuten esim. tuollaiset ”raiskareitten armeija kuin usa:n ja juutalaisen bolsevismin armeija”…? -Minkä ihmeen ”juutalaisen”…?

   Mikä jostain bolsevimista, tai monista muistakin asioista tekee muka sellaisen, että siihen pitää laittaa etuliite ”juutalaisen”, siltikään vaikka ko. aatteen kannattajissa olisi ollutkiin huomattava määrä juutalaisia? Kannattaa nimittäin ottaa huomioon ettei rodulla ole tuollaisissa, tai yleensäkään oikeastaan mitään oleellista merkitystä, paitsi tietenkin juuri silloin, kun se halutaan erityisesti mainita -miksi? Näihin retorisiin kyseenalaistamiseeni ja ihmettelyyni annan heti -totuudellisen- vastauksen, ja se on se, että bolsevismista, ja monista muista tekee (väitetysti) ”juutalaisen”, se tarkoitushakuisuus jonka päämääränä on taaskin vain mahdollisimman suuren juutalaisvihan lietsominen, kuten 75v. sitten natsisaksassa

   ”juutalaisten vihaa meitä muita vastaan”… -Niinkö että juutalainen se nyt vaan on sellainen että se vihaa -meitä- (kaikkiako?) muita, ja on -vastaan- (meitä -kaikkia muitako vastaan?) Huomatkaa myös meitittely, ja ”vastaan” sanan valinta, esim. ”kohtaan” sanan sijaan; nämä oleellisia asioita propagoimisessa, vihantunteiden herättämiseksi täytyy propagoimisella yrittää saada kohderyhmälle uskotelluksi, että ”ne vihaa meitä kaikkia muita”… -tarvitsematta edes selittää, että miksiköhän ”niillä” olsi muka jotain syytä ”vihata meitä kaikkia”. (?) Ottaen huomioon senkin, että kun juutalaisethan ovat bisneksen taitajia, niin miksiköhän he muka ”vihaisivat” meitä, jotka kaikki olemme heille potentiaalisia asiakkaita ja heidän bisneksiensä edellytys…??? Tuollaisen omituisen logiikan mukaanhan kaikki kauppiaatkin vihaavat tietysti kaikkia asiakkaitaan…???

   Ja sitten: ”vasalli valtiot toimivat heidän käskyjen mukaan”…? Öööh, tota noin, siis niinku miten ne sitten toimii? No, eihän tällaista tietenkään kuulu kysellä, kun propagandaa ladellaan, kertoen kaikelaista täysin absurdia, mutta eihän sen niin väliä, pääasia kunhan se on vain, tässä tapauksessa mahdollisimman tehokkaasti juutalaisia mustamaalaavaa, muka ”tietoa”, jossa ei ole todellisuudessa kuitenkaan mitään sellaista merkitystä, jota väitetään olevan. Otetaan esim. tuollainen äärimmäinen ääriesimerkki, kuten tuo Mordechai Kedarir, jonka eteen tietysti ylikorostava maininta ”juutalainen sionisti”. Totuus siitäkin tapauksesta on kuitenkin jotain vastaavaa, mitä oli joukkomurhaaja Brejvik Norjassa.

   Tällainen ällöttävän valheellinen propaganda on verrattavissa siihen, että norjalaisiakin alettaisiin mustamaalaamaan sen mukaan mitä Brejvik teki. Jokainen varmasti ymmärtää, miten absurdia sellainen olisi. Mutta täällä, Goebbelsin oppeja seuraten, taitaa hyvinkin toimia joidenkin korvienvälissä jälleen kerran se, että mitä ronskimpaa valhetta, niin sitä ahnaammin jotkut sitä ahmivat lukemistokseen, ja vieläpä nielevät nämä jutut totuuksina (???) osaamatta enää olla edes alkeellisimmalla tavalla terveesti kriittisiä… Äly hoi, järki älä jätä…! HEI HALOO…!!! EIKÖ IHMISKUNTA OLE VIELÄKÄÄN OPPINUT…???

   Plusääni(1)Miinusääni(25)
   1. Tavanomaista Reiska, pyrit tekemään väitteestä naurunalaisen, jolloin sen todenperäisyyttä ei tarvitse todistaa puolesta eikä vastaan. Ujutat väliin valetta kultin keskushallinnosta riippumattomasta juutalaisesta, joka tekee bisnestä. Juutalaiskultissa yksityishenkilön bisnes on kielletty. Ainoastaan rahapainon hyväksymät kuviot ovat sallittuja.

    Plusääni(16)Miinusääni(1)
   1. Vesa, pyydän että jatkat kirjoitteluasi tällä sivulla. Olen samaa mieltä kanssasi siitä että useimmat suomalaiset ovat Pirun palvojia ja pakanoita. Tämä rienaajien, huorintekijöiden ja saatanallisten pakanoiden ja ateistien ja punikkien täyttämä maa ei ole taistelemisen arvoinen.

    Ainoa tufva on Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa, jonka tämä suomalainen irstas, rienaava ja Luciferia tietäen tai tietämättään palvova kansa on hylännyt. Ellei suomalaiset tee parannusta synneistään koko Suomi tulee tuhoutumaan, mikä olisikin aivan ansaittua.

    Ikuinen kadotuskin jo odottaa suurinta osaa tätä saatanallista, pimeyttä rakastavaa kansaa.

    Plusääni(17)Miinusääni(19)
    1. Kirjoitat vilpittömästi, ja Pyhä Henki minussa sanoo minulle, että kirjoitat Pyhässä Hengessä.

     ”Sen tähden minä teen teille tiettäväksi, ettei kukaan, joka puhuu Jumalan Hengessä, sano: ’Jeesus olkoon kirottu’, ja ettei kukaan voi sanoa: ’Jeesus olkoon Herra’, paitsi Pyhässä Hengessä” (1. Kor. 12:3).

     Sen tähden kiitän Herraa sinusta. Katson sinun sanasi Herran sanaksi. Yllä olevaa sivustoa minulla ei enää ole, mutta nyt katson Herran sinun kauttasi ilmoittavan, että minulla täytyy olla sivusto. Aioin pystyttää ainakin kristillisen sivuston syksymmällä (levättyäni; olen väsynyt suunsoittoon kaikkialla; ”Yltympäri jumalattomat rehentelevät”, Ps. 12:9; valtava perkeleenvyöry on täyttämässä koko maanpiirin), mutta laitan nyt vaikka heti huomenna jonkin sivuston pystyyn ja ilmoitan sen osoitteen sinulle täällä tässä samassa paikassa. Jeesuksen paluu on nyt hetkenä minä hyvänsä. Kirjoittelen siinä tahdissa kuin Herra minua ohjaa.

     Ole varma, että vilpittömät sanasi ja koruton Herraan luottamisesi tekevät vaikutuksen moneen sieluun. Todellinen taistelu on sielujen voittaminen perkeleen vallasta Herralle;

     ”että he kääntyisivät pimeydestä valkeuteen ja saatanan vallasta Jumalan tykö ja saisivat uskomalla minuun (so. Jeesukseen Kristukseen) synnit anteeksi ja perintöosan pyhitettyjen joukossa” (Ap. t. 26:18).

     Plusääni(15)Miinusääni(13)
     1. Tämä on hyvän ja pahan välinen taistelu fyysisessä maailmassa.
      Jokaisen on otettava paikkansa ja valittava puolensa viimeistään nyt.
      Kyse ei ole leikistä, maailmamme olemassa olo on vaakalaudalla.
      Jokainen joka haluaa auttaa maailmaa pysymään oikeudenmukaisiena ja hyvänä paikkana elää, on tehtävä oma osans
      Jos et tee mitään se tarkoittaa että hiljaisesta annat suostumuksesi Saatanan ja pimeyden valtaa.
      Eli nyt jokainen käyttäköön omia kykyjään, kirjoittaa, puhuu, rukoilee, ym ja seisoo Jeeskusen , Valon rinnalla pimeyttä vastaan!

      Plusääni(13)Miinusääni(4)
 2. Nyt video on vedetty pois suomalaisten silmiltä: ”VIDEO EI OLE KÄYTETTÄVISSÄ MAASSASI”.

  Löysin YouTubesta vain yhden version (saksankielinen), joka vielä näkyy. Siinä onneksi on säilynyt suomenkielinen tekstitys (klikkaa rataskuviota). Lataaja on Renegade Broadcasting.

  Levittäkää!

  Plusääni(25)Miinusääni(4)
  1. Ilmoitin asiasta videon tekijälle Kyle Huntille, ja hän vastasi, että video on YouTubessa bännätty maailmanlaajasti. Hän yrittää korjata tilanteen.

   Mutta eipä tällä ole väliä. Ihmiskuntaa ei millään tavalla kiinnosta mikään totuus mistään asiasta, sillä nykyisin jokainen katsoo itsensä ja himonsa ainoaksi olemassa olevaksi totuudeksi. Tämän kommentinkin olisin voinut jättää kirjoittamatta. Kaikki kommenttini.

   Plusääni(27)Miinusääni(4)
 3. Terve Vesa Ilkka….oletko poistanut ne sivustot/linkit jotka mainitset täällä ylhäällä…vai onko nämä N$An $UPOCIAt käynyt niitä poistamassa ?

  Plusääni(5)Miinusääni(4)
 4. Kokoan tähän, mistä Hellstorm-video löytyy tällä hetkellä suomeksi tekstitettynä:

  http://www.mediafire.com/watch/lzza02g6bg4dizl/Hellstorm_holokausti.mp4.

  https://www.youtube.com/watch?v=oIcCsxQltG4 (suom. teksti rataspyörästä)

  https://www.youtube.com/watch?v=7DhwNyTu-OA (saksankielinen, suom. teksti rataspyörästä)

  Tällaista ne tahot, jotka nyt ovat mamutuksenkin ja Euroopan tuhoamisen takana, saavat aikaan. Ja perkelehän ei tunne rajoja jatkossakaan.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 5. Hitleriltä ei kulunut kuin seitsemän vuotta ennen kuin oikeat ilmapommitukset alkoivat. Länsi ja Neuvostoliitto katselivat aikansa ja päättivät, että tämän jätkän sotaleikit lopetetaan. Raivoraitis Hitler oli huumeisiin ja houreisiin taipuvainen. Aika moinen viaton ihmislapsi joutui huuruisten houreiden uhreiksii. Onneksi STALIN VOITTI!

  Raimo Kivioja

  Plusääni(0)Miinusääni(14)
  1. Niin, tyranni ja ihmiskunnan vihollinen voitti. Valitettavasti. Toki se oli hyvin merkittävä, mutta vain yksi taistelu vapaiden ihmisten ja tyrannian välillä. Hitlerin henki elää vahvana kansallismielisten keskuudessa ja sillehän sinä kommari et mitään mahda!

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
  2. Paskat Stalin mitään voittanut!

   Ilman Länsi-liittoutuneiden apua Neukkula olisi jyrätty alle vuodessa.

   Sodan loppupuolella suurin osa Neukkulan sota materiaalista ja jopa rautatie kiskoista/kalustosta oli Lännen sota-apuna annettua.

   Ihailemasi Stalin murhasi valtansa aikana eri arvioista riippuen 25-40 milj. ihmistä.

   Kukahan mahtoi olla huuruisten houreiden vallassa??

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
 6. Thomas Goodrich, kirjan ”Hellstorm – The Death of Nazi Germany 1944-1947” tekijä, ilmoittaa tarvitsevansa rahalahjoituksia uutta kirjaansa varten (nimeksi suunniteltu ”Summer 1945 – Germany, Japan and the Harvest of Hate”). Ks. tarkemmin hänen blogiartikkeliaan täällä:

  http://thomasgoodrich.com/truth-volunteers-needed/

  Itse lähetin jo lahjoituksen (Paypalin välityksellä). Hänen kiitoksensa olivat niin ylitsevuotavia, että mies tosiaan tarvitsee tukea.

  Tuosta hänen aiemmin ilmestyneestä kirjastaan on tehty myös dokumenttifilmi Hellstorm Exposing the Real Genocide of Nazi Germany full:

  https://www.youtube.com/watch?v=FUt-yxJODxI

  (tuosta filmistä oli versio, jossa oli suomenkielinenkin tekstitys, mutta se on näköjään hävinnyt sensuuritoimien seurauksena; en ainakaan löytänyt sitä).

  Suunnitteilla olevasta kirjasta on suunnitteilla myös dokumenttifilmi. Jos lahjoittaa yli 50 dollaria, saa aikanaan signeeratun kirjan + dokumenttifilmin DVD:nä.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat