Video: Todellinen Auschwitz oli täysin erilainen kuin luulit!

Ranskan poliisin jahtaama historiantutkija Vincent Reynouard on tuottanut uuden englanniksi tekstitetyn videon siitä, millainen työleiri Auschwitz todellisuudessa oli.Video: tekstitykset hammasratassymbolista.

Reynouardin video on suunnattu niille, jotka suunnittelevat matkustavansa Puolaan Auschwitzin työleirille, joka toimii nykyään museona. Esimerkiksi Ranskassa lukiot ja korkeakoulut järjestävät oppilaille jatkuvasti yhteismatkoja Auschwitziin. Ennen matkoja nuoret ehdollistetaan ”oikeanlaiseen” mielentilaan näyttämällä heille kuvia sodan aikana kuolleiden ruumiista.

Reynouardin mukaan monet pitävät Auschwitz-museota pelottavana ja vakuuttavana todisteena juutalaisten ”joukkotuhonnasta” juuri siksi, että heidät on etukäteen ehdollistettu psykologisesti.

Näyttämällä kuvia kuolleista ihmisistä ja kertomalla valheellisia tarinoita ”natsien ihmiskokeista” turisteja pyritään säikyttelemään jo ennen saapumista leirille, jota lukemattomat ihmiset ovat kuvailleet varsinaiseksi antikliimaksiksi.


Video: Saksalaiset pyrkivät tekemään vankien oloista mahdollisimman viihtyisät.

Reynouard kertoo mustan huumorin sävyttämänä, kuinka tavallisista rakennuksista, kuten pesutiloista tehdään holokaustipropagandan avulla kauhutarinoiden näyttämöitä. Kun vangit saapuivat työleireille, heidät pestiin ja heidän hiuksensa leikattiin sekä vaatteet desinfioitiin kulkutautien torjumiseksi. Pesutiloilla siis pelastettiin ihmishenkiä.

Kun turistit viedään pesutiloihin, heille ei kuitenkaan kerrota kulkutaudeista. Sen sijaan Auschwitz-museo on tekaissut hölmöjä tarinoita ”natseista”, jotka esimerkiksi parturoivat juutalaisia repimällä hiukset näiden päästä paljain käsin. Todellisuudessa hiukset leikattiin tietysti saksilla. Reynouard kysyy retorisesti, miten ”natseilla” olisi edes ollut aikaa alkaa repiä jokaiselta uudelta vangeilta hiuksia pois, kun uusia vankikuljetuksia tuli koko ajan.

Erilaisten valheellisten kauhutarinoiden lisäksi Reynouard käy muun muassa läpi valokuvia terveistä ja hyvin ruokituista vangeista sekä saksalaisten ponnisteluista vähentää kuolleisuutta leireillä. Leireillä kuoli vankeja erityisesti siksi, että liittoutuneet pommittivat jatkuvasti Saksan huoltoinfrastruktuuria, minkä vuoksi lääkkeistä ja ruoasta oli esimerkiksi Auschwitzissa kova pula.

Mikäli sukulaisesi tai ystäväsi on aikeissa matkustaa Auschwitziin, katsokaa Reynouardin video yhdessä! Näin tuttavasi osaa suhtautua tarvittavalla kriittisyydellä museon työntekijöiden satuiluun.

 

Fred Leuchter kertoo tarinansa

Toinen mielenkiintoinen tänä syksynä julkaistu revisionistinen video on kaasukammioasiantuntija Fred Leuchterin haastattelu.

Leuchter oli ensimmäinen ihminen, joka tutki väitettyjen murhakaasukammioiden Zyklon B –sinihappopitoisuuksia. Hän joutui kansainvälisen vainon kohteeksi todettuaan, että kemiallisten testien perusteella väitteet esimerkiksi Auschwitzin ”kaasukammioista” olivat valheellisia. Juutalaiset ovat onnistuneet perumaan Leuchterin julkisia puhetilaisuuksia, jotta kiusalliset tiedot toisen maailmansodan todellisista tapahtumista eivät pääsisi leviämään.

Haastattelussa Leuchter kertoo muun muassa holokaustirevisionismin historiasta, vankilakokemuksistaan, juutalaisten tekemistä uhkauksista, tieteellisestä kaasukammiotutkimuksesta, Ernst Zündelin legendaarisesta oikeudenkäynnistä, rikollisvaltio Israelin politiikasta sekä toisesta maailmansodasta.

Leuchter kertoo, että juutalainen lobbausjärjestö B’nai B’rith levitti jopa huhua, että hän itse oli rakentanut keskitysleirien kaasukammiot toisessa maailmansodassa Hitlerin käskystä! Vainon ja psykologisen painostuksen tavoitteena oli pakotta Leuchter kiistämään tutkimustensa tulokset.

Lisäksi Leuchter kritisoi David Irvingin ja Mark Weberin kaltaisia revisionisteja, jotka ovat yrittäneet saada julkista hyväksyntää väittämällä, että saksalaiset ”kaasuttivat pieniä määriä juutalaisia”. Leuchter pitää Irvingiä ja Weberiä raukkamaisina valehtelijoina. Historioitsijat eivät nimittäin ole voineet todistaa, että yhtään ihmistä olisi murhattu kaasulla saksalaisten hallinnoimilla leireillä.

Leuchter ei kiistä etteikö joitain juutalaisia oltaisi teloitettu leireillä. Teloitukset olivat rangaistuksia vakavista rikoksista kuten murhista. Kaasun sijaan rikoksiin syyllistyneet teloitettiin yleensä ampumalla. Monesti vangit ehtivät itse rangaista varkauksiin, väkivaltaan ja murhiin syyllistyneitä vankeja ennen vartijoiden väliintuloa.

Samat käytännöt olivat voimassa sodan aikana kaikkien maiden vankileireillä. Saksalaisleirien juutalaisvangit eivät siis olleet mikään poikkeus.

 

Lue myös:

Kiista ”holokaustin” todenperäisyydestä
3D-malli paljastaa Auschwitzin kaasukammiohuijauksen
Auschwitz-päällikön ”tunnustus” on väärennös

3 kommenttia

 1. http://moranen.blogspot.fi/2008/02/auschwitz-matkani-pleiri.html

  http://moranen.blogspot.fi/2008/02/auschwitz-matkani-birkenau-osa-1.html

  http://moranen.blogspot.fi/2008/02/auschwitz-matkani-birkenau-osa-2.html

  Morasen Auschwitz-matka.

  Ei mene kauaa, kun muissakin maissa revarit lentävät vuosiksi linnaan. Myös kaikki holorevisionismin tietoutta julkisesti levittävät. Väärinajattelijoita tullaan jahtaamaan. Kenties rajummatkin otteet ovat käytössä tai onhan niitä jo nöhty, kun revareita on murhattu ja pahoinpidelty. Mutta kai kuolemantuomiokin on pian arkipäivää. Juutalaiset laittavat giljotiininsa pystyyn joka maahan

  Plusääni(28)Miinusääni(1)
  1. Tässä yksi syy siihen että totuuden tuomista julki aktiivisesti on jatkettava ja entistä vahvemmin vain. Erityisesti yksilötasolla. Jokainen jolle valkenee asian laajuus ja miten se vaikuttaa nykypäivän elämään erittäin sairastuttavasti on velvollisuus levittää tietoisuutta lähipiirissään. jne.

   Voi olla että tiedon levitykseen syntyy itsestään sisäinen velvollisuus kun ymmärtää millainen vaikutus sillä on normaaliin inhimilliseen elämään. Itse olen kokenut sen näin, kun asia alkoi minulle valkenemaan hiljattain.

   Koen myös ettei peliä ole menetetty vielä läheskään, onhan heidän myyräntyö pirullisen salassa leviävää mutta kun valheet alkavat valjeta hiukan isommalle porukalle, rakennelma alkaa sortumaan kiihtyvällä vauhdilla.

   Info, jokainen voi miettiä osaltaan miten sen leviämistä voi vauhdittaa. Ja liittoutuminen ”heränneiden” kesken miettimään mikä olisi paras taktiikka toimia, samaa taktiikkaa he käyttävät meitäkin kohtaan.
   Porukassa on voimaa! Jokainen joka on selannut tähän asiaan liittyen nettiä tietää missä ”meidän” porukka on.

   Plusääni(12)Miinusääni(1)
   1. Omavaraisuus on se juttu. Jokainen on itse vastuussa omavaraisuudestaan. Keskusvalta pitää nujertaa ja hallinto siirtää kylätasolle. Olemalla riippuvaisia vallanpitäjistä (raha, suurteollisuus) luomme orjuutemme. Mitä tarvitset on usein eri asia kuin se mitä haluat. Ei pidä olla riippuvainen juutalaisten leivästä ja sirkushuveista. Kalastakaa, marjastakaa, viljelkää. NOSTAKAA RAHANNE POIS PANKEISTA.

    Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat