Video: Valkoisten kansanmurha ja juutalaisten rooli

Lännen rajat ovat auki kolmannelle maailmalle. Varakkaat juutalaiset järjestöt kehuvat avoimesti, että he aikovat muuttaa koko Euroopan rodullisen väestöpohjan.

”Rasisminvastustaminen” tarkoittaa todellisuudessa valkoisten vastustamista. Vapaan maahanmuuton haitat kasaantuvat kokonaan länsimaiden valkoisen kantaväestön harteille. Militantit vähemmistöryhmät puhuvat jo avoimesta sodasta valkoisia vastaan. Arjessa rotusota merkitsee rotujenvälistä väkivaltarikollisuutta, jossa uhrin asemassa ovat lähes aina valkoiset. Norjan pääkaupungissa Oslossa 100 % tuntemattoman uhrin raiskaavista ovat ei-valkoisia maahanmuuttajia. 90 % uhreista on valkoisia norjalaisia naisia.

Valtamedia ei aiheesta puhu, ja ”rasismia” käsittelevissä elokuvissa ”pahiksen” rooli varataan aina valkoisille. Tiedotusvälineet eivät koskaan muistuta seuraavista tosiasioista:

 • Yhdysvalloissa tehdään vuosittain noin 770 000 väkivaltaista mustien ja valkoisten välistä rikosta. Mustat ovat syyllisiä 85 prosentissa tapauksista, valkoisten osuus on 15 %.
 • 33.6 % valkoisista raiskauksen uhreista on mustien raiskaamia. 0 % mustista raiskauksen uhreista on valkoisten raiskaamia.
 • “Highlights from 20 Years of Surveying Crime Victims“ -tutkimuksen mukaan 90 % rasistisen rikollisuuden uhreista Yhdysvalloissa on valkoisia.

Edes ”maahanmuuttovastaiset” puolueet eivät yleensä uskalla puhua juutalaisten roolista länsimaiden maahanmuutto-ongelmassa. Tällä videolla pääsevät ääneen juutalaiset ja maahanmuuttajat itse. He kertovat suunnitelmistaan meidän – valkoisten eurooppalaisten – varalle. Aiotko alistua uhrin asemaan? Uskallatko katsoa todellisuutta silmiin? Jaa tämä video ystävillesi!

 

Lue myös: Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret, Psykologiset syyt valkoisten syrjäyttämiselle, Rodun ja psykopatian yhteydestä

5 kommenttia

 1. Kalergin sitaatti antaa ymmärtää, että koko monikulttuurisuuden idea on tuoda paras aines valkoisesta massasta esiin sekoittamalla heikompi aines tummaan massaan. Mielestäni tämä on kuitenkin vaarallinen ajatus, koska siihen voi helposti tuudittautua tyyliin: ”Ei minun tarvitse tehdä mitään, koska homma on jo hoidossa.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Minusta tämä Spectre on kuin ilmetty kansansa jäsen.

  Hän näyttää sellaiselta. Hän puhuu kuin sellainen. Hän toimii kuin sellainen. Hän vihaa kuin sellainen. Hän on sellainen. Sitä hän juuri täsmälleen on. Sellainen.

  He kaikki ovat sellaisia. Sellaisia. Tiedättehän, sellaisia.

  Sellaisia he ovat. Ja heidän maansa on Israel. Siellä he asuvat. Siellä he pommittavat naisia ja lapsia kouluissa. Samaan aikaan he istuvat mäellä ja nauttivat juomista ja pikkupurtavista. Ja hurraavat heidän armeijalleen, joka tappaa naisia ja lapsia kouluissa. Sillä he ovat sellaisia. Sellainen se sellainen kansa on, se tekee niin. Se kansa tekee niin. Se hurraa nojatuolissa, kun lapsia ja naisia kuolee. Sellaisia he ovat.

  Sellainen on heidän maansa. Heidän maansa ja heidän kansansa. Se on sellainen.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. Juutalaisten omistama media ei tästä asiasta yleensä kerro.

  Jos valkoinen nainen joukkoraiskataan kymmenen mustaihoisen toimesta uutinen saatetaan piilottaa muutamalle riville ja nopeasti sen jälkeen häivyttää ihmisten mielistä.

  Mutta anna olla jos yksikin mustaihoinen henkilö saa kuonoonsa – vaikka pelkästään itsepuolustustilanteessa – tästä tehdään etusivun uutinen ja asiaa jauhetaan päiväkaudet julkisuudessa. Lopuksi juutalaisten omistama media antaa sen vaikutelman kuin syy olisikin valkoisissa. Ellei valkoisessa uhrissa niin ainakin kollektiivisesti valkoisissa.

  Etelä-Afrikassa käytännössä 100% kaikesta väkivaltarikollisuudesta valkoisia vastaan on
  mustaihoisten tekemiä.

  Ja jos käy niin että jostain kumman syystä joku erillistapaus jossa mustaihoinen todetaan yksiselitteisesti syylliseksi – tällöin juutalaismedia väheksyy tapausta ja yrittää vedota mustaihoisen rikollisen sosiaalisiin ongelmiin, köyhyyteen ym.

  Jokainen poliitikko, virkamies, viranomainen tai kansalaisjärjestön edustaja joka kieltää että tätä ongelmaa on edes olemassa(valkoisten tappaminen ja terrorisointi) ilmeisesti muuttaisi mieltään nopeasti kun hänen oma valkoinen tytär joukkoraiskattaisiin näiden elukoiden toimesta viereisessä puistossa.

  Ongelma on todellinen ja se pahenee. Ellei tähän ongelmaan puututa nyt ajaudutaan siihen tilanteeseen että valkoisten on pakko ottaa laki omiin käsiinsä oman henkensä ja terveytensä varjelemiseksi. Rikollisethan ovat jo ottaneet lain omiin käsiinsä – lain joka ei anna meille suojaa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Tuo Barbara Lerner Spectre, on nähnyt tuon videon aiemmin ja edelleen en oikeastaan voi tajua kuinka röyhkeä tämä nainen voi olla, ihan avoimesti ja häpeämättä kertoo että juutalaiset ovat Euroopan mamu liiken takana, käsittämätöntä.
  Niin, tyyppillinen Divide & Conquer strategia, hajoita maat sisäisesti tuomalla ulkmaalaisi jota kaikenlaisia etnisiä kitkoja syntyisi.

  In 1999, she immigrated to Sweden and settled in Stockholm, joining her husband Philip, who was then serving as the Rabbi of the Stockholm Synagogue, and in 2000 she wrote the foundational paper to the Swedish government for the formation of Paideia, the European Institute for Jewish Studies, which she has continued to direct. In its 10 years of existence (2011) Paideia has educated over 200 persons from 35 countries for leadership positions in the renewal of Jewish culture in Europe.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Barbara_Lerner_Spectre

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat