Vasemmistoaatteen valta suomalaismediassa

Suomalainen yhteiskunta hyökkäsi Magneettimediaa vastaan, sillä lehti julkaisi ”vääriä” näkökulmia yhteiskunnallisiin aiheisiin. Vaikka lakiin on kirjattu omantunnon vapaus, on se lähinnä sananhelinää. Kulttuurimme on täynnä arvoja, joita ei saisi kyseenalaistaa – muuten leimautuu mielipiderikolliseksi. Nämä arvot eivät kuitenkaan ole perinteisiä suomalaisia arvoja. Niiden historia on vain muutamia vuosikymmeniä vanha. 

Toisen maalimansodan jälkeen Neuvostoliiton läheisyys ja kotikutoinen maanpetollinen kommunistiliikkeemme vääristivät arvomme ja kulttuurimme. Koska itäinen uhka oli alati läsnä, oli kansallisesta edusta puhuttava varoen. Parasta oli olla tyystin hiljaa. Stalinismin nimiin vannoneet kommunistit (marxistit) sen sijaan saivat huutaa aatettaan niin kovaa kuin sielu sieti. Pian Suomi alkoi muuttua: vapaussodasta tuli luokkasota ja isänmaasta kirosana. Lisäpotkua tönkölle neuvostoperäiselle vasemmistolaisuudelle toi 60-lukulainen länsimainen kulttuurimarxismi, jota Magneettimediassakin on käsitelty. Se nosti luokkasodan rinnalle muun muassa feminismin, seksuaalivähemmistöt, pasifismin ja rotukysymyksen.

Lännen ja idän vasemmistolaisuudessa oli kosmeettisia eroja, mutta ne kummatkin tahtoivat muuttaa Suomen ja suomalaisten suhtautumisen omaan kansaan, kulttuuriin ja historiaan. Isänmaa tahdottiin tehdä naurunalaiseksi. Kulttuurivallankumousta puuhattiin ammattiyhdistyksissä, eduskunnassa, yliopistoilla, kulttuurielämässä ja monenkirjavissa järjestöissä. Kulttuurimarxismin logiikka oli kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että eurooppalaissyntyiset armeijan käyneet valkoiset ei-feministiset heteroseksuaalit ovat kaiken yhteiskunnallisen vääryyden alku ja juuri. Esikuviksi nostettiin Yhdysvalloissa mellakoineet mustat, homot, aseistakieltäytyjät, juutalaiset ja perhe-elämää inhoavat naiset. Terveiden elämäntapojen ja perhearvojen tilalle tuputettiin huumekulttuuria ja irtosuhteita.

Sotien jälkeisessä lännessä media ja viihdeteollisuus ovat merkittävin yksittäinen mielipidevaikuttaja. Kulttuurimarxismin arvot kirjoitettiin paperille yliopistoissa, mutta nuoriin ne juurrutettiin länsimaisen nuorisokulttuurin avulla. Asennemuutos alkoi uusia äänilevyjä kuunnellen, nuorisolehtiä selaten ja amerikkalaisia elokuvia katsellen. Varsinaiset raamit uudelle ajattelulle antoi kuitenkin massamedia. Sanomalehdet sekä television ja radion uutisankkurit alkoivat sanella sen, mikä oli hyvää ja mikä pahaa. Kulttuurimarxismin logiikka valtasi uutishuoneet ja toimitukset, ja käsiteltävät aiheet valikoitiin sen mukaisesti. Mikäli uutinen ei täyttänyt uuden kummallisen logiikan vaatimuksia (valkoisen heteroyhteiskunnan sisäänrakennetusta pahuudesta), ei uutista julkaistu tai sitten siitä kerrottiin vain valikoiden.

 

yle_sensuroi_vaarat_mielipiteet
Kuva: Mistä muukalaisviha johtuu? Kansa vastasi “väärin”, joten Yle päätti manipuloida äänestysvaihtoehtoja.

 

Suomessa vääristynyttä logiikkaa pönkittämään perustettiin lukuisia vasemmistolaisia toimittajajärjestöjä. Usein rahallista tukea saatiin suoraan Neuvostoliitolta. Suoranaista kommunistipropagandaa sekä ”tasa-arvoon” vetoavaa hienovaraisempaa puna-aatetta varjelivat yhdistykset kuten Toimittajaliitto, Kulttuurityöntekijäin liitto ja Yleinen lehtimiesliitto. Yhdistysten strategiaan kuului yliopistojen haltuunotto: mikäli halusi saada toimittajan koulutuksen ja kuulua ”piireihin”, täytyi olla vasemmistolainen. Esimerkiksi Tampereen yliopiston tiedotusopin laitoksen johtaja Kaarle Nordenstreng kuului Neuvostoliiton kyhäämään peitejärjestö International Organisation of Journalistsiin. Usein vasemmistotoimittajat saivat sisällön artikkeleihinsa suoraan pahamaineiselta tiedustelupalvelu KGB:ltä. Menettely tuhosi pian sen vähänkin objektiivisuuden ja moniäänisyyden, mitä suomalaisissa tiedotusvälineissä oli ollut. Vasemmistolaiset valtasivat viestimet Yleisradiosta Helsingin Sanomiin. Oli olemassa enää yksi totuus. Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen kulttuurimarxilainen eliitti on uudistanut ilmettään, mutta sen aate on edelleen sama. Siirtymää on tapahtunut Pohjoismaiden puoluepoliittisella kentällä kommunistipuolueista esimerkiksi vihreisiin. Ruotsissa 2012 tehdyn tutkimuksen mukaan vihreiden, vasemmiston ja sosiaalidemokraattien yhteenlaskettu kannatus toimittajien keskuudessa oli 70 % maan kaikista puolueista!

Räikeimmillään toimittajien vasemmistolaisuus (tai nykyisin vihervasemmistolaisuus) näkyy siinä, miten maahanmuuttoa, sukupuolivähemmistöjä, aseiden yksityisomistusta sekä puolustusvoimia käsitellään julkisuudessa. Homojen ”oikeus” mennä avioon ja jopa adoptoida lapsia on ollut suomalaislehtien lempiaihe jo vuosia. On kulttuurimarxistien ansiota, että kukaan ylipäätään puhuu niin järjettömästä asiasta kuin lastentekoon kykenemättömän pariskunnan ”oikeudesta” saada lapsia. Julkihomo Pekka Haavisto sai ennennäkemätöntä tukea toimittajilta ja kulttuuriväeltä presidenttivaaleissa. Aggressiiviset romanikerjäläiset ja laittomat siirtolaiset saavat myös loputtomasti sympatiaa. Kun maahanmuuttaja tekee rikoksen, ei suomalainen sanomalehti yleensä julkaise ihonvärin kaltaisia tuntomerkkejä silloinkaan, kun on todennäköistä, että vapaalla jalalla kulkeva roisto todennäköisesti syyllistyy uusiin rikoksiin. Suomalaisten turvallisuutta tärkeämpää on nykyään vastustaa ”rasismia”. Esimerkiksi marraskuun alussa Rovaniemellä maahanmuuttajamies tunkeutui häntä auttaneen naisen kotiin ampumalla tätä kasvoihin kaasusumuttimella. Tämän jälkeen maahanmuuttaja kaatoi naisen portaisiin ja yritti alkaa raiskaamaan tätä. Sivullisen ansiosta raiskaus jäi onneksi vain yritykseksi. Jostain syystä Yle ei kuitenkaan halunnut uutisessaan julkistaa raiskaajan tuntomerkeistä olennaisinta. Valtamedioiden sensuroidun uutisoinnin perusteella ei uskoisi, että maahanmuuttajat Lähi-idästä ja Afrikasta ovat rankasti yliedustettuja Suomen raiskaustilastoissa. Rikosylikonstaapeli Marja Vuennon mukaan luvut ovat todellisuudessa virallisia tilastojakin järkyttävämmät, sillä maahanmuuttajien suorittamista raiskauksista tehdään rikosilmoituksia harvemmin kuin suomalaisten tekemistä. Jostain syystä toimittajat haluavat kuitenkin pimittää meiltä tämän tiedon.

 

uk_koivulaaksorevfront
Kuva: Helsinkiläinen vasemmistoliiton kunnanvaltuutettu jakaa linkkejä väkivaltaisiin propagandavideoihin. Valtamedia pysyy vaiti.

 

Myös kansainvälisistä tapahtumista uutisoidaan monikulttuurisen vasemmiston näkökulmasta. Tällä hetkellä maailmalla puhuttaa Yhdysvaltalaisten ”nuorten” harrastus nimeltä Knockout (’tyrmäys’). ”Nuorista” on tullut kiertoilmaisu maahanmuuttajille. Jos Helsingin Sanomissa lukee, että ”nuoriso mellakoi Malmön lähiöissä”, voi olla varma, etteivät asialla olleet svantet ja gunnarit. Myös Knockout on etnisesti värittynyt ilmiö. Sitä harrastavat mustat ja latinotaustaiset ”amerikkalaiset”, jotka yrittävät lyödä ”satunnaisen” vastaantulijan tajuttomaksi yhdellä iskulla. Jostain syystä vastaantulijat sattuvat olemaan yleensä valkoisia. Tästä suuret lehdet eivät kuitenkaan meille kerro. Voi vain kuvitella, millainen kansainvälinen myräkkä nousisi, jos valkoiset nuoret alkaisivat joukolla hakkaamaan mustia ja latinoita tajuttomaksi. Ensimmäisen kerran Knockoutista alettiin Yhdysvalloissa puhumaan ”viharikollisuutena” vasta, kun mustat kävivät juutalaisen kimppuun Brooklynissä. Yllätys yllätys.

Toinen tänä vuonna ällistyttänyt tapaus oli se, miten Yhdysvalloissa ammutun mustan ja huumeisiin sekaantuneen Trayvon Martinin kuolemaa käsiteltiin Suomessakin. Trayvon Martinin ampui rikollisuutta torjuneeseen naapurustovahtiin kuulunut latino nimeltä George Zimmerman ajauduttuaan ensin tappeluun Martinin kanssa. Kummallista kyllä, Zimmermanin latinotaustaa ei juuri käsitelty valtamedioissa, vaan lukijoiden annettiin ymmärtää, että ampuja oli valkoinen rasisti, joka vain halusi tappaa mustan vastaantulijan. Lopulta Zimmerman vapautettiin syytteistä, mutta esimerkiksi Helsingin Sanomat ei pitänyt tätä merkkinä miehen syyttömyydestä, vaan siitä, että ”rasismi kytee USA:n oikeussaleissa”, kuten toimittaja Tuomas Niskakangaksen artikkelin otsikko kuului. Ampuminen oli ilmeisesti niin herkullinen lyömäase valkoisia vastaan, että Zimmermanin etninen tausta ja syyttömyys täytyi yksinkertaisesti yrittää kiistää, vaikka Internetin aikana tieto onkin kaikkien saatavilla.

Tutkimusten mukaan Martinin kuolemaa käsiteltiin amerikkalaisissa tiedotusvälineissä enemmän kuin vuoden 2012 Yhdysvaltojen presidenttivaaleja! Samaan aikaan, kun valtamediat ympäri maailmaa kauhistelivat tapausta, joukko mustia nuoria sytytti koulumatkalla olleen 13-vuotiaan valkoisen lapsen palamaan Kansasissa siksi, että tämä oli ”valkoinen poika”. Tapaus ei kuitenkaan ylittänyt edes Yhdysvaltojen kansallista uutiskynnystä, vaikka se oli poliisin mukaan selvä viharikos, kun taas Trayvon Martinin ampuminen ei ollut! Puolueetonta tiedonvälitystä kerrakseen. Vasemmistoliberaalien toimittajien lisäksi muun muassa lukuisista murhista, huumekaupasta ja prostituutiosta tunnettu terroristijärjestö Mustat Pantterit käytti Martinin kuolemaa propagandassaan hyväkseen. Missään vaiheessa media ei muistuttanut kansalaisia näistä seikoista:

 1. Yhdysvalloissa tehdään vuosittain noin 770 000 väkivaltaista mustien ja valkoisten välistä rikosta. Mustat ovat syyllisiä 85 prosentissa tapauksista, valkoisten osuus on 15 %.
 2. 33.6 % valkoisista raiskauksen uhreista on mustien raiskaamia. 0 % mustista raiskauksen uhreista on valkoisten raiskaamia.
 3. “Highlights from 20 Years of Surveying Crime Victims“ -tutkimuksen mukaan 90 % rasistisen rikollisuuden uhreista Yhdysvalloissa on valkoisia.

Nämä ovat paljon sokeeraavampia uutisia kuin Martinin kuolema, mutta jostain syystä niitä ei haluta koskaan käsitellä. Rotukysymys liittyi myös tässä tapauksessa vahvasti kiistaan aseiden omistusoikeudesta ja itsepuolustuksesta. Kun ei-musta ampuu mustan vaikkapa itsepuolustuksena, syytetään koko yhteiskuntaa rasismista, olipa todellinen motiivi mikä tahansa. Kun musta ampuu valkoisen, ei tapauksesta yleensä uutisoida. Kun musta ampuu mustan, onkin syyllinen aseteollisuus sekä lainsäädäntö, joka sallii kansalaisten omistaa aseita. Vasemmistomedian luoma stereotyyppi ampuma-aserikollisuudesta henkilöityy heteroseksuaaliin valkoiseen mieheen, joka ostaa laillisen aseen, koska haluaa tappaa mustia. Todellisuudessa leijonaosa Yhdysvaltojen ampuma-aserikollisuudesta tapahtuu mustien ja latinojengien välienselvittelyissä, laittomilla aseilla. Outoa, eikö?

Mustan rikollisuuden sijaan vasemmistolaiset toimittajamme demonisoivat mielellään valkoihoisia isänmaallisia ihmisiä. Esimerkiksi tänä syksynä teattereihin saapunut Leijonasydän-elokuva sai jättimäisen mainoksen Helsingin Sanomien verkkosivuilla, minkä lisäksi lehti toimitti varsin epäuskottavan haastatteluartikkelin elokuvan ”teemaan” liittyen. Toimittajat tahtovat leimata isänmaallisuuden kaljapöhnäisten häviäjien riidanhakuiseksi harrastukseksi. On helpompi kirjoittaa artikkeleita fiktiivisistä elokuvista, joissa maahanmuuttajat ovat lähes virheettömiä sankareita ja eurooppalaissyntyiset rasistisia rikollisia, kuin käsitellä todellisuutta, jossa roolit kääntyvät ikävästi päälaelleen.

 

hesari valehtelee
Kuva: Ulkomaiset tiedotusvälineet kertoivat, että äärivasemmisto mellakoi ja sytytti tulipaloja Saksassa. Helsingin Sanomat päätti kuitenkin valehdella ja syyttää rikoksista “äärioikeistoa”.

 

Vähemmistöjen lisäksi vasemmistolaiset toimittajat suojelevat toki myös omiaan. Joitain päiviä sitten vasemmistoliiton helsinkiläinen kunnanvaltuutettu Dan Koivulaakso jakoi Facebookissa silmitöntä väkivaltaa käyttävän ruotsalaisen vasemmistojärjestön propagandaa. Järjestö on syyllistynyt Ruotsissa tuhopolttoihin, puukotuksiin, joukkopahoinpitelyihin ja esimerkiksi kaasuiskuihin lapsia ja vanhuksia vastaan (koska nämä ovat olleet ”väärää mieltä” olevien ihmisten sukulaisia). Julkisten ja hyvinvointialojen liitossakin työskentelevä Koivulaakso jakoi sivuillaan linkkejä videoihin, joissa äärivasemmistolaiset nuoret pahoinpitelevät joukolla yksinäisiä kadulla kulkevia ihmisiä sekä hyökkäävät yöllä kirveiden kanssa ihmisten koteihin. Vaikka aiheesta syntyi jonkin verran keskustelua sosiaalisessa mediassa, ei yksikään valtamedia esimerkiksi haastatellut vasemmistoliiton johtoa tunnetun puolueaktiivin levittämästä pahoinpitelypropagandasta. Koivulaakso poisti nopeasti päivityksen, kun huomasi sen levinneen vasemmistopiirien ulkopuolelle. Kuvankaappaus vasemmistoliittolaispoliitikon päivityksestä kuitenkin leviää edelleen verkossa.

Median suhde isänmaallisiin taas on päinvastainen. Esimerkiksi Yle perui tänä syksynä muusikko Tero Vaaran televisioesiintymisen vain siksi, että tämä ei kannata Suomen nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa. Isänmaallisista toimijoista uutisoidaan järjestään vain negatiivisessa valossa. Esimerkiksi Yle ja Helsingin Sanomat ovat tänä vuonna käsitelleet paljon kansallismielistä järjestöä nimeltä Suomen Vastarintaliike. Järjestö on hiljattain esimerkiksi kampanjoinut nuorten huumeidenkäyttöä vastaan Jyväskylässä ja järjestänyt ilmaista urheilutoimintaa suomalaisille. Se oli myös ainut, joka uutisoi objektiivisesti Magneettimedian oikeudenkäynnistä verkkosivuillaan. Näitä asioita Yle ja HS eivät kuitenkaan ole maininneet. Sen sijaan uutisointi on keskittynyt muutamiin tapauksiin, joissa järjestön jäsenet ovat joutuneet tappelutilanteisiin äärivasemmistolaisten kanssa. Valtamediat ovat kuitenkin unohtaneet järjestelmällisesti kertoa vasemmiston osuudesta tapauksissa. Tilanne on hieman kuin 1900-luvun alussa, jolloin bolsevikkivallankumousta havitelleet kommunistit provosoivat väkivaltaa Suomessa. Lopulta kansallismielisten täytyi järjestäytyä suojeluskunniksi tai esimerkiksi Lapuan liikkeen riveihin, jottei maa olisi jäänyt Neuvostoimperialismin jalkoihin.

Kaikki kansallismielisyys ei tosin ole vastoin valtamedian filosofiaa. Siinä missä eurooppalainen nationalismi on kiellettyä, on sotarikoksiinkin johtava sionismi sallittua. Kun Jörg Haiderin johtama kansallismielinen Itävallan vapauspuolue sai vaaleissa tarpeeksi ääniä hallituspaikkaa varten, syntyi maailmalla mediamyrsky. Tiedotusvälineet varoittelivat ”holokaustilla” ja lietsoivat Itävallan-vastaisia talousboikotteja. Olisi parempi näännyttää ”väärin” äänestänyt kansa vaikka nälkään kuin antaa Haiderin demokraattisesti valitun puolueen toimia. Tämä siksi, että Haider oli aikoinaan todennut, että Kolmannessa valtakunnassa oli toimiva työllisyyspolitiikka. Kun sotarikollinen Ariel Sharon valittiin Israelin pääministeriksi, ei aiheesta syntynyt pienintäkään kohua. Haiderin ”rikos” oli puhua 1930-luvun Saksan työllisyyspolitiikasta. Sharonin rikoksiin kuuluvat siviilien joukkoteurastukset 1980- ja 2000-luvulla. Haider pahoitteli lausuntojaan, Sharon on edelleen järkkymätön sionisti ja väkivaltapolitiikan kannattaja.

Media tuntuu katsovan silmitöntäkin väkivaltaa sormien läpi, jos hyökkääjät ovat vasemmistolaisia, mustia tai esimerkiksi sionisteja. Kummallisimmatkin vaatimukset saavat innokkaan vastaanoton ja tukea, jos ”oikeuksiaan” penäävät ovat homoseksuaaleja tai aseistakieltäytyjiä. Missä on tavallisen kansan etuja ajava mediakulttuuri? Ehkä tässä artikkelissa tarjotut esimerkit auttavat ymmärtämään, kuinka tärkeää on, että meillä on tulevaisuudessakin Magneettimedian kaltaisia vaihtoehtomedioita, jotka viittaavat kintaalla kulttuurimarxistien vaatimuksille.

141 kommenttia

 1. Hmm…miksi tämä vasemmistolainen ja itään kallellaan oleva media sitten ajaa meitä Natoon, kuin käärmettä pyssyyn ja hyssyttelee Yhdysvaltain kapitalistien imperialististiset toimet vapauden ja demokratian sanansaattamiseksi, joka on tarkoitus nähdä hyväntekemisenä kaikenlaisia pahoja tyranneja vastaan? Miten vasemmistointellektuellien leimaaminen USA-vastaisiksi tai salaliittoteoreetikoiksi eri yhteyksissä puoltaa käsitystä vasemmistolaisesta valtamediasta?

  Minun näkemykseni on, että äärivasemmistolainen ääni saa tänä päivänä aivan yhtä pahasti nenilleen mediassa, kuin äärioikeistolainenkin, mikä ei sinänsä yllätä, sillä jokainen järkevä ihminen tietää, että ääripäät ovat yleensä pahasta.

  Plusääni(3)Miinusääni(3)
  1. No ei sinulla ole aivoja eikä silmiä. Neuvostoliittoa ohjattiin lännestä. Lännen pomot sallivat punamädätysen maissaan. Äärioikeistolaisuus on todellisuudessa ollut kuolemansynti länsimaissa sodan jälkeen ja sodanjälkeisten nationalistien joukkomurhien jälkeen kirjaimellisesti koko yhteiskunta tuntuu valmistautuvan ei-juutalaisen ”äärioikeiston” joukkotuhontaan.

   Kyllä ääärivasemmiston kanssa väitellään. Mutta varsin lempeästi. Vastustajaa kunnioitetaan ja konservatiivitkin ovat aika lailla heidän kanssaan samassa veneessä. Äärioikeistoksi luettu väki ja muu on jo lähes kriminalisoitu pois yhteiskunnasta ja pian keskustelustakin ihan lain nojalla.

   Koko oikeisto versus vasemmisto on aina ollut lavastusta eli oikeaa vastakkain asettelua ei ole. Kapitalismi on kommunismia, mikä pitäisi jokaisen jo nähdä. Siis juurikin tämä monopolikapitalismi, joka on hallinnut länsimaissa aina enemmän tai vähemmän ja koko ajan enemmän.

   Nimenomaan liberaalin oikeiston ajatusmaailma on erittäin lähellä äärivasemmiston vastaavaa. Juuri siksi et YLE:ssä juuri erota kokkarin tai kommarin ohhelmia ja lausuntoja ym. toisistaan.

   Sionistiänkyrät haukkuvat kylmän sodan juoksuhaudoistaan vasemman laidan punaisia. ”USA-vastaisuudesta” syyttely on melkoista ryömintää juutalaisen USA:n jaloissa. Et varmaankaan voi tosissasi väittää, että USA versus NL ja vastaava vastakkainasettelu käsittäisi kaikki vastakohdat yhteiskunnasta? Onko tällaisten katsomusten väittely todellista taistelua/väittelyä? Eikö yhteiskuntaan mahdu mitään muuta? Miksi sionistist haluaisivat, että mitään muita suuntauksia ei olisi?

   Plusääni(5)Miinusääni(1)
   1. Kuinka Skull and Bones nosti Hitlerin valtaan, rahoitti Saksan kansallissosialistista puoluetta – The Guardian

    Huhut Skull and Bonesin sekä amerikkalaisen ”ykkössuvun” suhteista Natsien sotakoneistoon ja Hitlerin valtaannousuun ovat käyneet kiivaina. The Guardian lehti sai käsiinsä erittäin arkaluonteista ja salaista materiaalia Yhdysvaltain kansallisesta arkistosta koskien Skull and Bones herran Prescott Bushin, George H.W. Bush juniorin isoisän, ja Kolmannen valtakunnan sotateollisuuden välisistä kauppasuhteista, joista Prescott Bushin illuminaattisuku rakensi myöhemmin merkittävän taloudellisen ja valtapoliittisen dynastiansa.

    Paljastetut dokumentit näyttävät toteen, että Prescott Bush oli johtavan ja natseille taloudellisesti kriittisen pankkifirman johtaja sekä lukuisten Wall Streetin firmojen osakkeenomistaja, jotka rakensivat mm. natsien teollisuutta, ylläpitivät taloudellista toimintaa sekä rakensivat Holokaust-koneiston kriittisimpiä alueita. Vasta vuonna 1942 kävi ilmi, että Prescott Bush syyllistyi maanpetosrikokseen avunannosta ja kaupankäynnistä vihollisen kanssa sodan aikana, jolloin illuminaattigangsteri Prescott Bush sai maanpetossyytteen avunannosta viholliselle Trading with the Enemy Actin alla, jonka johdosta hänen hankkimansa taloudelliset hyödyt myöhemmin jäädytettiin.

    Dokumenteista käy ilmi, että Prescott Bush toimi sodan aikana mm. Union Banking Corporation (UBC) pankkifirman johtajana, joka pesi natsien kultavarantoja ja rahaa. Union Banking Corporation oli toimittanut natseille vuosien 1931 ja 1933 aikana yli 3$ miljoonan dollarin edestä kultaa Natsi-Saksaan. Prescott Bush omisti lukuisten Wall Streetin Skull and Bonesin ohjailemien firmojen osakkeita, jotka tekivät natsien kanssa sekä ennen sotaa että sen aikana taloudellista, teollista ja teknistä yhteistyötä. Wall Streetin pörssiin listattu IG Farben valmisti ja toimitti natseille Syklon B -kaasua, jota käytettiin myöhemmin miljoonien juutalaisten massamurhaamiseen. IG Farbenin omistaja oli kuuluisa pankkiiri- ja öljyherra, Skull and Bonesin jäsen David Rockefeller. Myös Rockefellerin omistamat öljy-yhtiöt kuten Shell toimitti polttoainetta natseille ennen sotaa ja sen aikana. Tunnettu ja ensimmäinen IT-firma IBM rakensi natsien Holokaust-informatiikan, jolla ylläpidettiin tietokantoja, laskentoja ja rekisteröintiä juutalaisista. Tämä oli yksi kriittisimmistä hankkeista koko juutalaismurhaoperaatiossa, jonka natsit suorittivat. Prescott Bush omisti myös osakeanteja lukuisista firmoista, mm. juutalaisia orjatyövoimana käyttäneen mineraalikaivantoyhtiö Consolidated Silesian Steel Companysta (CSSC), joka käytti juutalaisia orjatyövoimana hakkuissaan mm. Auschwitzissa. Ja niin edelleen.

    The Guardian on saanut nämä dokumentit Kongressin kansalliselta kirjastolta, joka sijaitsee Washingtonissa sekä Marylandin yliopiston kansallielta arkistolta.

    Skull and Bonesin johtama taloudellinen, tekninen ja teollinen avunanto natseille toimi Wall Streetin illuminaattiherrojen ohjaamana. Skull and Bones rahoitti Hitlerin ja natsipuolueen valtaannousua, rakensi natsien kriittistä taloudellista, teollista ja sotilaallista infrastruktuuria sekä hyötyi taloudellisesti merkittävällä tavalla natsien käymistä sodista.

    Skull and Bones ohjasi Saksan kansallissosialistista puoluetta ja sen sotakoneistoa! Samaa he tekivät Venäjällä, jossa heidän kätensä heilui Staalinin selän yläpuolella. Skull and Bones suunitteli maailmansotaa ja teki sillä valtavat poliittiset ja taloudelliset hyödyt.

    http://www.theguardian.com/world/2004/sep/25/usa.secondworldwar

    On selvää, että illuminaattirosvot ovat kaiken takana. Illuminaattirikolliset murhasivat juutalaisia, suomalaisia, venäläisiä, saksalaisia, puolalaisia, ranskalaisia, brittejä ja lista jatkuu. Juutalaisviha on illuminaattimuurarien roskapropagandaa, eikä sillä ole mitään totuusarvoa. Se on valepuhetta, valetta kaikki. Heidän rosvokoplansa tunnetaan ja tiedetään, se paljastetaan viimeistä likatahraa myöten. Kuolema vapaamuurarien saastalle!

    Plusääni(3)Miinusääni(2)
     1. Missä vale? Kaikki mitä viesti pitää sisällään on The Guardianin artikkeli, jonka lähdeaineisto perustuu Yhdysvaltain virallisiin arkistoituihin kansallisdokumentteihin. Vai heittikö ideologia niin pahasti kuperkeikkaa, että vastaiskusi oli noin surkea? Tämä on naurettavaa leikkiä, avatkaa silmänne! Teitä viedää kuin pässiä narusta, eikä kukaan tee asialle yhtään mitään.

      Alex Jones on vienyt David Duken jo ajat sitten, siksipä tämä Duke on niin raivoissaan Alexista ja samoin hänen sokeat seuraajansa. Tosin suurin osa Duken seuraajakunnasta perustuu nykyään muslimeista. Muistan yhden David Duken videon, jossa hän ja hänen natsilaumansa tervehtivät muslimikatsojakuntaansa tervehdyksellä ”Salam aleukym my muslim brothers and sisters”.

      Hahhah mikä muslimikiihko!! Sellaisia ovat kaikki uusnatsipellet ja heidän vasemmistokolleegansa. Samoin ne, jotka eivät kestäneet Alex Jonesin tutkimustyötä kääntyivät New Age David Icken puoleen.

      Ihmiset eivät vain kestä katsoa tosiasioita silmiin kun tarpeeksi syvälle mennään. Kyllä informaatiota liikkuu jos sitä halutaan.

      Plusääni(1)Miinusääni(3)
     2. Kerran joku linkitti Guardianiin ja jutun piti osoittaa todeksi todellakin jotain tuollaista. Mutta ei sieltä mitään todisteita löytynyt. Ei edes väitetty olevan mitään todisteita. Ainoastaan Saksan ja USA:n yritysten kaupankäynnistä ja väitetyt nähdyt tositteet viittasivat ihmeen pieneen lukuun, vaikka kyseessä olivat maailman talouden veturit.

      kaikenlaista teoretisointia kyllä oli, mutta ei niin huimaa kuitenkaan kuin tässä.

      Guardian on kuitenkin valtamedia ja lisäksi vasemmistohörhöilyä, joten on todella naurettavaa yeensä kovin vakavasti viitata tällaiseen. Etenkään kun ei ole mitään kouriintuntuvaa ja kyseesä Hitlerin mustaaminen. Sitä brittimedia etenkin ja vassarit jaksavat tehdä kaikin mahdollisin keinoin. Erittäin suosittua on yrittää väittää Hitleriä joksikin huijaukseksi. Tämä pönkittää vasemmistoa, joka kokee hitlerismin kilpailijakseen ja urpolauma ei ymmärrä juuri vasemmiston olevan se huijaus, vaika kaikki on niin selvää. Esim. se, että nationalistit ovat päävihollisia ja etenkin kansallissosialistit. Vasemmisto on aina ollut juutalainen luomus ja työväline. Vasemmistolaiset ovat tosi säälittäviä. Aivokuollutta väkeä.

      Plusääni(5)Miinusääni(0)
     1. Ei onnistu. ”Korkein johto” koostuu 33 asteisista muurareista, jotka vannovat perkelettä jumalakseen. Tämä rosvo vihaa kaikkia kristittyjä ja juutalaisia. Herää jo!

      Plusääni(0)Miinusääni(2)
  2. Natoa tyrkytetään, koska sionistit hallitsevat mediaa ja Naton selkärankaa Yhdysvaltoja. Natoa vastaassa on lähinnä Venäjä ja Kiina. Suomella on hyvin pitkä raja Venäjän kanssa ja Suomen puolueettomuudesta on hyötyä Venäjälle, mutta tämänhän sionistit haluavat muuttaa, jotta Venäjä joutuisi keskittämään enemmän joukkoja Suomen rajalle. En usko Venäjän hyväksyvän Suomen Nato-jäsenyyttä, koska se joutuisi yhä enemmän Naton piirittämäksi ja valtavana maa-alueena sen olisi mahdoton puolustaa rajojaan tehokkaasti.

   Propaganda sanelee mihin ihmisten pitää uskoa, joten mikään ei ole toisesta maailmansodasta muuttunut. Suomalaisten halutaan uskovan, että Venäjä on paha ja Yhdysvallat hyvä, vaikka huomattavasti enemmän näyttöä on Yhdysvaltojen pahuudesta. Kansoja usutetaan toistensa kimppuihin röyhkeän ja valehtelevan eliitin toimesta. Sotien jälkeen eliitti maalailee itsensä sankarinsa ja vastapuolen paholaiseksi.

   Toisessa maailmansodassa Saksaa vastustivat vain sionistien hallitsemat valtiot, joihin kuului Ranska, Britannia, Neuvostoliitto ja Yhdysvallat. Toinen maailmansota alkoi, koska lännen mukaan Saksa oli loukannut Puolan koskemattomuutta. Länsi julisti sodan Saksaa vastaan, mutta ”jostain syystä” ei tehnyt samaa Neuvostoliiton kohdalla, vaikka sekin hyökkäsi Puolaan. Virallinen historia kertoo, että Hitler ja Stalin hyökkäsivät yhteistuumin Puolaan ja jakoivat sen keskenään, mutta lopultahan Neuvostoliitto ja Saksa olivat toistensa kurkuissa. Syy tähän löytyy Neuvostoliittoa, Britanniaa, Yhdysvaltoja ja Ranskaa hallitsevan eliitin geneettisestä samankaltaisuudesta, jonka kollegat olivat saaneet Saksassa juuri nahkasaappaasta.

   Virallinen historia on hyvin pitkälti sepitettyä valhetta ja erittäin epälooginen kokonaisuus. Historia pitäisi tutkia uudelleen puolueettomasti. Voitaisiin lähtä seuraavista olettamuksista: toinen maailmansota tapahtui, Adolf Hitler oli olemassa, juutalaiset ovat todellisia. Lähdetään näistä kolmesta faktasta liikkeelle sillä logiikalla, että kaikkea mitä ei voida aukottomasti todistaa ei myöskään tapahtunut.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Näinhän se meillä menee. Ja sitten yliopistot ovat täynnä nuoria ihmisiä jotka haluavat mennä opiskelemaan journalismia. Heille taotaan kuusi vuotta päähän mitä journalistin pitää tuottaa. Ja jottei omia ajatuksia olisi lainkaan. kokeet palkitsevat ne jotka parhaiten ja helpoiten hyväksyvät opetuksellisen sisällön. ne jotka hangoittelevat vastaan, joutuvat opiskelemaan vuosi toisensa jälkeen ja jäävät luokalleen niin pitkäksi aikaa että ovat vihdosta viimein aivopestyjä. Ja tuottavat juuri sellaista journalismia kuin halutaan.

  Mitä tulee puna-vihreä aatteeseen niin se on ollut selkeästi nähtävillä Suomessakin. Silloin kun SKP hajosi, tai oli hajoamaisillaan, kaikkitaistolaiset miehittivät alueellisen ympäristökeskukset. He pakenivat sinne ja kun samaan aikaan -90 taitteessa oli otettu vihreä-aate tapetille, heistä tuli ympäristön valvojia. Ympräistökeskuksissa heillä oli valtaa tsaarin ajan hallinnon mukaisesti. Ympäristökeskukset antoivat lausuntoja, joita pitää noudattaa kuin lakia, mutta koska ne eivät ole päätöksiä, niistä ei voi valittaa.

  Vanhat taistolaiset olivat löytäneet itselleen lokoisat oltavat, joissa pääsivät pätemään ja vaikuttamaan porvareden (luetaan yksityishenkilöiden) omakoti- ja rantasauna rakentamista vastaan. Kun he ottivat liittoonsa homot, oli heillä valmiina puolue jonka kannatus oli sen verran suurta, että eduskuntaankin päästiin. Kaksi hyljeksittyä ryhmää teki todella hienon ja kannattavan vaaliliiton. Asia, joihin muut pienpuolueet eivät lyhytnäköisyydeltään pysty.

  No, nyt kun vanhat taistolaiset ovat jäämässä eläkkeelle, on Suomi murroksen edessä. Valtiovalta koittaa ohjata kansaa ja sen ajatuksia toisaalle, mutta kansa tuntuu odottavan jotain suurta…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Länsimedia on epädemokraattisen valtakompleksin ensimmäinen tukipilari, joka ajaa harvainvaltaisen hegemonian epäkansallisia etuja. Nämä edut eivät tule koskaan palvelemaan isänmaata tai kansallista valtaa. Ainoa tavoite, joka vapaamuurarikontrollin ohjaamalla tietotyrannialla on, on kritisoida paikallisväestöä, paikalliskulttuuria, paikallista päätöksentekoa, paikallisia päättäjiä eli ns. kansallismielisiä itsenäisyyttä ja suvereeniutta puolustavia henkilöitä. Länsimedia on itseänsätuhoavan elitistisen globalismin agentti.

  Länsimedialla on selkeä viholliskuva, jolle se perustaa ahtaan uutiskuvansa. Uutisointi itsessään on kuin konflikti, jossa eritellään yleisölle hyvät ja pahat. Uutisointi on täysin keskittynyt hyvien ja pahojen ympärille, eikä näe ympäröivää maailmaa paradigman ulkopuolella. Tämä hassu hiekkalaatikkoleikki ruokkii ”Dan Koivulaaksoja” ja muita itseänsäpalvelevia rahalla ostettuja ja myytyjä ääliöaktivisteja, jotka todellisuudessa palvelevat toiminnallaan kansallisvaltioon soluttautuneita globalistirikollisia ja heidän järjestöjään. Dan Koivulaakso on yksi sellainen tunkeilija, joka palvelee harvainvaltaa. Koivulaakso on harvainvallan agentti.

  Toimittajista, papeista, tutkijoista ja opettajista on tullut politiikkaa harjoittavia aktivisteja, jotka harjoittavat poliittista toimintaa oman ammattialueensa välityksellä edistääkseen vallitsevien olosuhteiden muokkaamista ja muuttamista poliittisten päämääriensä mukaan. Kirkoissa saarnataan rasismista, tummaihoisista, homoseksuaaleista ja lesboista, mutta Jeesuksesta Kristuksesta ei saa hiiskua sanaakaan, synnistä vielä vähemmän. Jumalan Sanaa käytetään valikoivana poliittisena aseena, jota pilkataan röyhkeällä tavalla. Langettakoon Jumala rangaistuksensa näiden pilkkapuheisten hekumoitsijoiden päälle.

  Tutkijat rakentavat poliittisesti motivoituneilla tutkimuksillaan omia valtapoliittisia rakennelmia, joiden pohjalta nämä tutkija-aktivistit harjoittavat politikointiaan. Kuten Juha Ahvio lainaa teoksessaan Seksuaalivallankumouksen kulttuurimarxilaiset juuret sosiologian maisteri Terhi Saarelan pro gradu -työtä Helsingin yliopistosta ”Suomalaisen homo- ja lesboliikkeen poliittiset strategiat: vastarinnan mahdollisuudet ja rajat” vuodelta 1991, kaiken identiteettitutkimuksen, joka on osa julkista identiteettipolitiikkaa, tutkimuksellinen teoria perustuu sosiaaliseen konstruktivismiin, jossa todellisuudet löydetään. Sosiaalisen konstruktionistisen tietoteorian mukaan todellisuudet luodaan kielen avulla ja/tai valikoivalla todistusaineiston käytöllä. Tutkimuksen tavoitteena on rakentaa uutta terminologiaa, jota voidaan käyttää poliittisena aseena ja myöhemmin siitä muodostuu päätöksenteossa ja mediassa huomioonotettavaa tosiasiapuhetta. Yksi ehkä kuuluisimmista esimerkeistä akateemisen identiteettipolitikoinnin eli terminologisen rakennelman jalostamisessa yhteiskunnalliseksi oikeuskäytännöksi ja sen kautta koko yhteiskunnan sananvapautta sääleteväksi käsitteeksi tai jopa vallankäytön välineeksi, on noussut tuttu ”vihapuhe” termi. Se on hyvä osoitus konstruktiivisen tutkimuksen poliittisesta vaikutuksesta ja siitä, mihin se tutkimuksellaan kykenee yhteiskunnassa. Juha Ahvio määrittelee, että kriteerinä on ”oikeansuuntainen poliittinen vaikuttaminen ja päämääränä yhteiskunnallisten olosuhteiden muuttaminen.”

  Toimittajat toimeenpanevat tätä akateemisessa tutkimuksessa rakennettua poliittista termistöä ja luovat siitä yleisön mieliin näennäisen totuuden, joka ohjaa yleistä mielipidettä ja ihmisten käsitystä yhteiskunnallisesta ympäristöstä. Yleisö omaksuu nämä miljoonia kertoja peräkkäin toistetut mantrat ja mantroista tulee osa median vallankäyttöä, jonka avulla on helppo toimia toisinajattelevien vaientamiseksi. Tätä mediakorruption harjoittamaa vallankäyttöä voidaan kutsua sensuuriksi tai poliittisesti korrektimmin ilmaistuna valikoivaksi sananvapaudeksi.

  Tohtori Juha Ahvio kirjoittaa, että kyse on kokonaan uuden moraalin luomisesta ja perinteisen moraalin hylkäämisestä. Tutkijat ja toimittajat ovat poliitikkoja, jotka ajavat omaa valtapolitiikkaansa riippumattomuuden ja tutkimuksen nimissä. Näitä radikaalia islamismia, globalismia ja homoseksualismia edistäviä aktivisteja ovat kaikki, jotka toistavat korruptoituneen medialaitoksen valheita ja osoittavat valheellista sympatiaa näitä keinotekoisia uhreja kuten homoja ja muslimifanaatikkoja kohtaan.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 4. ”Follow the money”: Pakko nyt sanoa, että Ympäristökeskuksia ei ensinnäkään ole ollut olemassa enää moneen vuoteen – on Avit, Elyt jne. Toisekseen niissä ei pääasiallisesti päätetä rantasaunoista tai muusta rakentamisesta — Rakennusvalvonta ja kunnan/kaupungin kaavoituspuoli hoitaa tämän.
  Ympäristöön liittyvissä viroissa on kaikkien puolueiden ja ajattelutapojen edustajia. Jostain syystä perus oikeisto-populistilta ei vain useinmiten tahdo löytyä ammattitaitoa tai KIINNOSTUSTA luonto- ja ympäristöpuolen töihin. Kyse ei ole siis siitä, että mikään tietty taho olisi varsinaisesti töitä itselleen epärehellisin keinoin kahminut. Muut eivät vain ole niitä halunneet.

  Siinäpä ruinaatte nyt sitten ilman korkeakoulututkintoa, ettei asiat menekään kuten halusitte. Lukekaa korkealle ja hakekaa itse niitä virkoja niin ei tartte valittaa. Huomaisitte silloin, ettei yksittäinen työntekijä pysty käyttämään valtaansa niin, että alkaa omavaltaisesti jakelemaan lupia saunoihin ym., vaan homma hoidetaan tiettyjen asetusten ja ennen kaikkea Suomen lain kirjaimen mukaan. Salaliiton sijaan kyse on siitä, että päätöksiä tehdessä katsotaan hieman isompaa kuvaa kuin Matti Meikäläisen saunaa: siltä minkälainen Suomi halutaan esimerkiksi 20 vuoden tähtäimellä ja kuinka turvataan mahdollisimman hyvin rakkaan kotimaamme luontoarvojen säilyminen.

  Itse luotan ainakin luontokartoittajien tuloksiin ja ammattitaitoon, sekä siihen että ympäristölainsäädännön ja -määräyksien kiristämisellä pyritään tuomaan ennen kaikkea meille ihmisille pitkäkestoista hyvää: puhtaampia ja kalaisampia vesiä, luonnonrauhaa jne. Ruvetkaapas harrastamaan vaikka lintubongausta, niin saatte rikkoutuneen luontosuhteenne korjattua ja suhteellisuuden tajua elämään.

  Ja mikä ihme tämä Magneettimedian vasemmisto-vihreiden mollauslinja oikein on (puhumattakaan ala-arvoisista homo-puheista)? Kaikista puolueista löytyy väärin valtaa, kytköksiään ja asemaansa käyttäviä. Mitenkäs selitätte tällä kaavalla esimerkiksi Helsingin Sanomissa ei koskaan kirjoiteta mitään aidosti kriittista ydinvoiman lisärakentamisesta, vaikka Olkiluoto 3 on ollut täysi susi? Mitä viher-vasemmistolaisia ne sellaiset ovat, jotka ydinvoiman hyväksyvät? Samoin Greenpeace leimataan kaikessa valtamediassa hyvin paljon voimakkaammin kuin monessa muussa Euroopan maassa.

  Samoilla linjoilla pitkälti olen ensimmäisen kirjoittajan kanssa: ääriedustajat sama mistä suunnasta ovat valtamediassa heikoilla.

  Plusääni(0)Miinusääni(4)
  1. Eihän tuossa artikkelissa juuri luonnonsuojelusta puhuttu. Vihreily on ollut vain marxistien eli juutalaiseliitin väline, mikä näkyy juuri vihreiden toiminnan poainopisteissä. Mokutus ja antifa ja yleinen hihhulointi erinäisten muotiaatteiden parissa ja kaiken vanhan tuhoaminen on tärkeämpää eikä luonnonsuojeluun satsata kovinkaan, mikä näkyy kirjoituksessasikin. Vihreät kyllä osalla väestään suojelevat, mutta usein siis varsin valikoiden ja iso bisnes jyrää vihreiden dinosaurusten piittaamatta tästä.

   Luonnonsuojelu oli siis keppihevonen ja on, joten jotainhan siitä aina mälkätetään.

   Greenpeace on hyvin hämärä järjestö eli melko selvästi maailman korkeimman eliitin joku huijaus. Siksi se saakin valtavasti tilaa medioissa ja rahaa on. Lähes joka asiaan uutisissa kysytään mielipide Greenpeacelta muka vaihteohtoisena mielipiteenä. Maailmaneliitti jyrää sen kautta hiilidioksidikommunismia ym. Kaikki miljardöörijulkimot ja eturivin poliitikot ja kokonaiset valtiot vaativat aktiisteja Venäjällä vapaiksi. Greenpeacea ei suinkaan leimata valtamediassa. Yksinkertaisesti puhut palturia. Tietenkin yhteiskunnallisessa keskustelussa tuon kaiken täytyy herättää myös vastrarintaa. Mutta suuri valta jyräää haluamiaan asuioita juuri muotiaatteiden ja nuorison kautta. Niin taistolaisten kuin kunkin ajan eturivin ”intelligentsijan”.

   Hesari vyöryttää ydinvoimaa, mutta on siellä varmasti kriittisiäkin ääniä ollut. Joka taoauksessa se jyrää monta muutakin asiaa. Esim. monikulttuurisuutta ym.

   Omituinen trollaus sinulta ja olkiukkoa pukkaa siis oikein kunnolla.

   Vasemmistoaate on ollut muotia jo taistolaistoimittajien ajoista asti mediassa ja Tampereen toimittajakoulusta valmistuttu tärkeimpiin tehtäviin. Vasemmistouskonnolla eliitti mädättää maailmaa kohti Jew World Orderia tai se on jo. Kristinuskoa ajetaan alas ym. traditioita, joita eliitti perinteisesti on vihannut. Kaikki muotijutut ovat aina sama vanha kommunismi eri paketissa tai oikeastaan melko samassa.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
  2. Maailma on pelottava paikka, eikö olekin? Varsinkin kun törmää mollauslinjaan.

   On hyvä kysyä ”mikä ihmeen juttu” tämä oikein on, kun miltei kaikki suomalainen mediatoiminta kansainvälisistä mediajäteistä puhumattakaan, perustuu kolmen mediakonsernin yksinomistajuuteen? Nämä korruptoituneet median välityksellä yhteiskuntaa ohjailevat demokratiaa vääristävät vallankäyttäjät hallitsevat Suomen tiedonvälitysmarkkinoita ylivoimaisella asemalla. Ihmisten ajatuksia ja tietoisuutta ympäristöstä hallitaan täydellisesti. Se on vakava uhka jokaiselle suomalaiselle.

   Mediakartellin vallankäyttö näyttäytyy ankarana aiheiden valikoimisena ja seulomisena, jossa mediaeliitti valikoi mieleisensä aiheet sen mukaan, mihin suuntaan yhteiskunnan tietoisuutta tai poliittista ilmapiiriä halutaan viedä. Kansalaiset ovat massatietotyrannian aivopesemiä, eivätkä kykene edes havainnoimaan, ettei suurmedia ole puhdasta tiedonvälitystä, vaan julkisten suhteiden hoitoa. Yksinomistajuuteen keskittynyt suurmedia saa uutisaiheensa päivittäisellä tasolla ylhäältä käsin annettuna. Toimittajille on tehty selväksi, mitkä ovat ”hyvän uutisoinnin rajat”. Näitä viitekehyksiä ohjailee erilaiset agendat ja poliittisesti motivoituneet toimintaohjelmat, esimerkiksi poliittinen korrektius, joka ajaa useita eri puoluepoliittisia päämääriä ja osa-alueita, suojelemalla aihevalintoja sen mukaan.

   Poliittisesti korrekti toimintaohje edellyttää esimerkiksi täydellistä kunnioitusta homoseksuaaleja ja seksuaalivähemmistöjä kohtaan, radikaalin islamismin vesittämistä marginaaliseksi ääri-ilmiöksi, joka ei edusta Koraanin kirjoituksia tai islaminuskoa yleisesti, kristinuskon ja uskovaisten kristittyjen leimaamista ääriainekseksi, maahanmuuttopolitiikkaa vastustavien leimaamista rasisteiksi, EU-myötäjuoksupolitiikkaa kritisoivien leimaamista fasisteiksi, perinteistä reproduktiivista perhe- ja avioliittokäsitystä kannattavien leimaamista sortajiksi, seksuaalipolitiikkaa kritisoivien leimaamista foobikoiksi ja vihapuhujiksi ja niin edelleen. Nämä aihealueet ja niiden tehokas käyttö edustaa jo yksinomaan useamman kuin neljän nykyisen eduskuntapuolueen poliittisia tavoitteita ja puolueohjelmia, mukaan lukien Kokoomuksen EU- ja maahanmuuttopolitiikkaa, Vihreiden seksuaali-, identiteetti- ja tasa-arvopolitiikkaa, Vasemmistoliiton islam-, maaahanmuutto- sekä seksuaalipolitiikkaa ja RKP:n monikulttuurisia ohjelmia ja maahanmuuttopolitiikkaa.

   Media on poliittisen eliitin korruptoitunut vallankäytön ase, joka vaikuttaa vallankäyttäjien ja puolueiden menestykseen sekä uraan merkittävällä tavalla. Median tehtävänä ei ole vaikuttaa yhteiskunnassa, vaan välittää tietoa rehellisesti ja riippumattomasti. Näin ei ole, sillä medialla on olemassa selkeät tavoitteet siitä, mitä saa uutisoida ja siitä, mitä ei saa uutisoida. Se ei ole tiedonvälitystä. Se on kansalaisten – laajemmin ilmaistuna yhteiskunnan ohjailemista eli hallitsemista. Hyvä esimerkki median ja ylivoimaisen valtaapitävän eliitin liittoutumisesta on Yhdysvallat. Yhdysvaltain suurmedia kykenee mihin tahansa poliittisten vastustajiensa nujertamiseksi. Sama pätee Suomessakin. Valitettavasti ihmiset eivät tiedosta tosiasioista, vaan he elävät elitistisessä yliopisto- ja korkeakoulumaailmassa, jossa pätee samat ylhäältä asetetut normit ja toimintaohjeet sen perusteella, mikä on yleisesti hyväksyttävää ja mikä ei. Se ei ole vapautta. Se on kontrollia. Se on vallankäyttöä. Sitähän länsimaiset nuoret aikuiset rakastavat. Orjuus näyttää olevan yksi kasvavista trendeistä ja ihanteista, jota länsimaiset nuoret opiskelijat tavoittelevat elämänsä päämääränä.

   On hyvä tunnistaa ’mikä juttu oikein on kyseessä’, kun arvostellaan länsimaisen median kohtuutonta valtaa ja sen hallitsevan yhteiskunnallisen aseman vaikutuksia demokratiaan ja vallankäyttöön sekä kansalaisten asenteisiin ja yleiseen tietoisuuteen yhteiskunnassa. Kysymys on ennen muuta siitä tosiasiasta, että median uutisointi on sisällöllisesti köyhää ja se on köyhtynyt vuosikymmenien aikana yhä enemmän. Suurmedia on länsimaisen demokratian vallankäytön ase, joka palvelee valtaapitävää eliittiä ja suojelee sekä puolustaa sen ylivoimaista asemaa.

   Mieltäsi hallitaan. Se on fakta.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
  3. ”Six-pack” on sopiva nimi alkoholistikansan hallitukselle. Kerrohan, homovihervasuripelle, miten hihhulit pystyvät olemaan gay-lait läpiajaneessa hallituksessa! Kerrohan, homovihervasuripelle, miten vihreät (de bruna) pystyvät olemaan lisäydinvoimaa ajavassa hallituksessa!

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 5. Kenen syy? Miksi luovutamme yksilöllisen vallan puolueille. Puolueet ajavat omia etujaan. Puolueisiin
  vaikuttavat erilaiset yhteisöt jotka ajavat omia etujaan. Päätökset tehdään vallassa olevien eri puolueiden
  toimesta ja toiset puolueet eivät pääse päättämään mitään(valtakunnan tasolla) Ketä tämä palvelee ?
  Kaikein väihiten täällä alueella asuvien yksilöiden enemmistöä. Jos jokainen päättaisi ”ihan ite” meno voisi
  olla toisenlaista, valta tuo vastuuta myös yksilötasolla.

  Vastakkaisia ajatuksia, suuntauksia, tekoja ei yksilödemokratiakaan poista. Miksei ?
  Koska elämä ei voi olla mitään muuta kuin se mistä se syntyy. Vastakohdista.
  Ehkä vastakohtia olisi helpompi sietää ja hyväksyä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Länsimainen demokratia on pähkinänkuoressa televisiosta katsottua humpuukiviihdettä. Humpuukiviihde vetoaa valheellisesti ylhäältä käsin syötetyn ajattelun ja maailmankuvan omaksuneisiin kansalaisiin. Nämä kansalaiset ylläpitävät illuusiota, jonka mukaan heillä on valtaa vaikuttaa asioihin. Heidän vangittu mielensä on ainut todellinen kahle demokratialle. Länsimaalaiset on treenattu palvomaan ikoneja ja johtajia avian kuten rajan toisella puolella on tehty miltei vuosisata. Niin, ja Euroopassakin. Ja tehdään edelleen.

   Katso ympärillesi. Mitä näet? Mikään ei muutu. Miksi ei? Koska ihmiset ovat täysin hallittavissa tiedonvälityksen kautta. Tiedonvälitys ei koske pelkästään poliitikkoja tai mediaa, vaan ennen kaikkea korruptoitunutta ja keskittynyttä, kutistunutta tutkivaa maailmaa. Puolueet ajavat kaikki samoja päämääriä. Poliitikot puhuvat kaikki samalla tavalla samoista asioista. Uutistoimistot uutisoivat uutisissaan täysin samoja asioita, kymmeniä kertoja peräkkäin. Lehdet painavat materiaalia, joka ei eroa millään tavalla toisten lehtien aiheista. Nuoret ajattelevat kaikesta samalla tavalla. Aikuiset ovat kaikesta samaa mieltä. Tutkijat ylläpitävät samaa tutkimusteoriaa ja maailmankuvaa. Kaikki on pysähtynyt paikalleen. Maailmasta on tullut pieni paikka. Miksi?

   Koko maailma on kutistunut rusinaksi. Ihmisten aivot on kutistettu rusinaksi. Tässä on todellinen ongelma, joka länsimaailmaa vaivaa. Valitettavasti vanhempi sekä nyt myös uusi sukupolvi on täysin valtaeliitin juoksutettavissa. Kun valtaeliitti sanoo hypätkää, länsimaalaiset hyppäävät. Kun valtaeliitti huutaa: ”miehet seotkaa miehiin ja naiset naisiin”, ihmiset tekevät niin. Kun valtaeliitti huutaa hypätkää parvekkeelta alas ja uhrautukaa Obamalle, ihmiset tekevät niin.

   Miksi?

   Länsimaailma on ylhäältä johdettu elitistinen tyrannia, jota vapaamuurarit heiluttelevat mielihalujensa mukaan. Nämä roistot palvelevat jumalanaan saatanaa. Ehkä tässä yksi merkittävä tekijä kaikelle sille perversiolle ja sadismille länsimaisten humpuukidemokraattien mielissä. On aika todeta tosiasiat ja taistella vastaan. Meitä hallitaan ja kukaan ei tee asialle mitään.

   Taistele tätä korruptiota, valehteluja ja aivopesua vastaan! Ole vastarintataistelija.

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
   1. Eivät vapaamuurarit päätä asioista, vaan juutalaiset heidän takanaan. Juutalaiset omistavat mediat ja määräävät, mitä valtiollisissa tiedotusvälineissä sanotaan. He omistavat pankit ja lähes kaiken muunkin. He ohjaavat täydellisesti poliitikkoja.

    Sananvaoautta ei ole ollut aikoihin. Saat sanoa vain sellaista, miköä on juutalaisten mieleen eli palvelee juutalaisia. Muu on vihapuhetta. Suomi onmutes santanut nyt de facto kaiken määräysvallan Brysseliin, jossa on direktiivi joka ikiseen asiaan ja toimintaan elämässä. Etenkin siihen, mitä sanotaan mistäkin.

    Juutalaisten valta on hyvin ilmeinen, mutta silti ihmiset eivät tajua sitä tai asioiden todellista laitaa tässä asiassa kuin hyvin pieneltä osin. Suurin osa ei siis edes tajua mistään mitään. Ihmisistä siis. Loput pelkäävät kuten sinä sanoa suoraan kuka on kaiken takana.

    On opittu, että politiikassa luotetaan siihen, mitä ihminen sanoo tai ainakin että hesari ja muu media sanoo, kuinka asiat ovat. Siksi ihmiset eivät psty siihen ilmeiseen johtopäätökseen, että kuka meitä hallitsee vaikka he tajuaisivat sen, kenellä on pankkitoiminnan monopoli tai kuka omistaa mediat. Siis onhan selää, että näin ei voi olla, ellei tämä taho omaa myös kaikkea valtaa.

    Plusääni(3)Miinusääni(1)
    1. Juuri tuota vapaamuurarit haluavat väestön ajattelevan.

     Kyse ei ole kansakuntien tai ihmisryhmien välisestä taistelusta, vaan hengellisestä taistelusta häviäjä-saatanan ja Jeesuksen Kristuksen välillä. Taistelu on jo voitettu Golgatan ristillä yli 2000 vuotta sitten. Maailma on pahan vallassa ja se näkyy, kuten Raamattu sanoo. Perkeleellä on oma seurakuntansa maan alla, joka operoi muurarilooseissa. Tämä hengellinen mafia hallitsee kansakuntia ja kaikkia valtoja maan päällä, paitsi Jeesuksen Kristuksen seurakuntaa ja Hänen palvelijoitaan.

     Kuten Raamattu sanoo Efesolaiskirjeen kuudennessa luvussa tästä taistelusta:

     10 Lopuksi: vahvistukaa Herrassa, ottakaa voimaksenne hänen väkevyytensä. [2. Tim. 2:1]

     11 Pukekaa yllenne Jumalan taisteluvarustus, jotta voisitte pitää puolianne Paholaisen juonia vastaan. [Room. 13:12+ : Ef. 4:27+]

     12 Emmehän me taistele ihmisiä vastaan vaan henkivaltoja ja voimia vastaan, tämän pimeyden maailman hallitsijoita ja avaruuden pahoja henkiä vastaan. [Ef. 2:2]

     13 Ottakaa siis yllenne Jumalan taisteluvarustus, niin että kykenette pahan päivän tullen tekemään vastarintaa ja selviytymään taistelusta pystyssä pysyen.

     14 Seiskää lujina! Kiinnittäkää vyöksenne totuus, pukeutukaa vanhurskauden haarniskaan [Jes. 11:5]

     15 ja sitokaa jalkineiksenne alttius julistaa rauhan evankeliumia. [Jes. 52:7]

     16 Ottakaa kaikessa suojaksenne uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa pahan palavat nuolet. [1. Joh. 5:4]

     17 Ottakaa myös pelastuksen kypärä, ottakaa Hengen miekka, Jumalan sana. [Hepr. 4:12; Ilm. 1:16]

     18 Tehkää tämä kaikki rukoillen ja anoen. Rukoilkaa joka hetki Hengen antamin voimin. Pysykää valveilla ja rukoilkaa hellittämättä kaikkien pyhien puolesta

     Kysymys on vakavasta tosiasiasta. Jeesuksen Kristuksen seurakunta ja Pyhä Henki on todellinen opposition tätä saatanan, antikristuksen mafiavaltaa vastaan.

     Kääntykää Jeesuksen Kristuksen puoleen! Näette kaiken omin silmin! Nyt on tosi kyseessä! Maailma on katastrofin partaalla. Tehkää parannus ja kääntykää!! Jeesus Kristus kutsuu jokaista luokseen! Aamen.

     Plusääni(1)Miinusääni(3)
 6. Tää on niin suurta kusetusta koko soppa ettei mitää rajaa… Greenpeace on eliitin hallitsema järjestö joka on myös sen rahoittama.. Vähä kun Tieto Oy!!!!!!

  Annetaa Kreikkaan rahaa että ne voi ostaa jenkeiltä aseita ja luovutaa omasta vanhustenhuollosta..:D Ei jumalauta..

  Kaverini sveitsistä totes just et eikös suomikin irtaannu Eu:sta kohta ku perus suomalaiset voittaa seuraavat vaalit…? Nauroi ja totesin et hienosti nämäkin asiat uutisoidaan mailmalla.. 😀 Juu emme irtaudu, perus suomalaiset oli Eu:ta vastaa vaaleja ennen, nyt kelkka on jo käännetty 100% Eu:myönteiseksi, ja samaa hengevetoo hän totes et mikä se opposito täälä sit on? Nii in, mikä se on totesin itsekkin kun ei meillä ole sellasta muutakun vaaleissa..:D

  Sori avautumisesta mut voisi jatkaa tätä vaikka kuinka monta sivua.. Tämä Eu:un maa hajoo meidän käsiin näitte aivopestyjen kansalaisten takia.. hyvinvointivatio joka kieltäytyy hoitamasta eläkeläisiä..:D

  http://www.youtube.com/watch?v=E52mtSZN9D8

  Ex-muijakin totes et kyl sä oot pimee, että toi ny on van sattumaa..:D Tosin 98% asioista on ollu satttumaa mitä olen näyttänyt hänelle, mut sit ku ne toteutuu se ei enää muista mitää mitä olen sanonut, tai sit jos muistaa se on jälleen sattumaa..:D

  PERUS SUOMALAINEN

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 7. Vihreyden karmea todellisuus paljastui minulle lukiessani artikkeleita Fidel Castron kuubalaisista kommunisteista. Haastattelussa porukka nimitti itseään ”melooneiksi”, peittääkseen todellisen poliittisen värinsä. ”Olemme melooneita, vihreitä päältä, mutta punaisia sisältä”. Agenda-21 kuuluu osana NWO,n ,uuden maailmanjärjestyksen toteuttamiseen, ja sitä ajaa sekä sosialistit, että kapitalistit.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 8. Olisi hyvä tietää mitä tarkoittaa oikeisto ja vasemmisto, eli idealismi ja materialismi. No oikeiston rilosofistinen aate on aika osuvasti kuvattu raamatussa;

  Evankeliumi Johanneksen mukaan;
  1:1 Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.
  1:2 Hän oli alussa Jumalan tykönä.
  1:3 Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on.

  Juutalaiset ovat itseasiassa äärioikeistolaisia, eli idealisteja. Eihän kukaan turkkilainen, tai iranilainen(kasaari, arjalainen), kutsu itseään juutalaiseksi ellei tunnusta heidän harjoittamaansa uskontoa. Jopa ateistiset juutalaiset, tunnustavat eräällä tavalla uskontoaan, eiväthän he muuten kutsuisi itseään juutalaisiksi. Tosiasiassa juutalaiset ovat vain tavallisia ihmisiä, jotka ovat päättäneet opettaa kansoille jos toisillekkin, että he ovat Jumalan valittu kansa jne… Uskomalla tähän, pääsee taivaaseen. Tosin uskonnon mukana tulevat toki muutkin velvollisuudet, ja juutalaisten palvomiset, mutta se erikseen. Ne jotka eivät suostu uskomaan, on yleensä eliminoitu, tavalla jos toisellakin. Mm joidenkin epäuskoisien noitana polttaminen julkisesti, on saanut monetkin auliisti ottamaan uskonnon vastaan.

  Jeesus Kristus, oli itseasiassa ensimmäisiä antisemitistisiä johtajia, ja saarnasi juutalaisten uskontoa vastaan. Apostoli Paavali, muutti sitten Jeesuksen sanoman palvelemaan juutalaisten asiaa;

  Paavalin kirje roomalaisille;
  4:7 ”Autuaat ne, joiden rikokset ovat anteeksi annetut ja joiden synnit ovat peitetyt!
  4:13 Sillä se lupaus, että Aabraham oli perivä maailman, ei tullut hänelle eikä hänen siemenelleen lainkautta, vaan uskonvanhurskauden kautta.
  8:31 Mitä me siis tähän sanomme ? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?
  8:32 Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa?
  8:33 Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala on se, joka vanhurskauttaa.
  15:15 Kuitenkin olen paikka paikoin jotenkin rohkeasti teille kirjoittanut, uudestaan muistuttaakseni teille näitä asioita, sen armon kautta, jonka Jumala on minulle antanut 15:16 sitä varten, että minä olisin Kristuksen Jeesuksen palvelija pakanain keskuudessa, papillisesi toimittaakseni Jumalan evankeliumin palvelusta, niin että pakanakansoista tulisi otollinen ja Pyhässä Hengessä pyhitetty uhri.
  15:17 Minulla on siis kerskaukseni Kristuksessa Jeesuksessa palvellessani Jumalaa.

  Jumala jota Paavali palveli oli teitysti juutalaisten jumala. Näin Paavali ajoi juutalaisten asiaa, opettamalla kristinuskoa ja muuttamalla Jeesuksen sanoman juutalaisille suosiolliseksi. Tosin kaikkea ei ole saatu muutettua, siksi Jeesuksen puheista onkin huomattavissa juutalaisvastaisuus, eli antisemitismi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Se on aivan sama mitä äänestetään, mitään valtaa rahvaalla ei todellisuudessa ole.

  On vain juutalainen finanssi, joka huolehtii oikeasta ja vasemmasta, puolueista, ”demokratia keskustelusta”, historian kirjoituksesta, yhteiskunnallisesta keskustelusta, valeoppositioista, politiikasta, vaihtoehtomediasta ja valtamediasta ja sitä kautta kansan mielipiteistä.

  JOS kansa sattuisi asettamaan oman ehdokkaansa ja äänestämään tätä. Niin viimeistään Tieto Oy:n kin takana oleva juutalainen finanssi muuttelee äänestystulokset heti ääntenlaskuiltana. Helppoahan tämä on, tietotekniikka-aikana. Lahjotaan vain pari koodaria tai ”tarkastajaa”.

  Sama juutalainen Talmud finanssi oli myös neuvostoliiton ja kommunismin takana. Ja kaikkien isojen sotien ja vallankumousten synnyttäjänä viimeisien vuosisatojen aikana.

  Samat ovat kansainvälisen rikollisuuden eli ns. mafian takana, huumeiden tuotannon takana (Afganistanissako tarvitaan rauhanturvaajia?), itä-euroopan nykyisen ihmiskaupan takana ja ylipäätään kaiken demoralisaation takana.

  Ne jotka ryhtyvät pistämään hanttiin tälle juutalaiselle finanssille – tuhotaan. Näin myös kansallisosialistiselle Saksalle tehtiin vuonna 1945. Siksi nykyisin toukokuun alussa juhlitaan juutalaisen finanssin voitonpäivää.

  Ohessa lisää tietoa:


  ”Deanna Spingola discusses the Truth about Warfare, Genocide, Financial and Political Control, the NWO, who is really behind it, and how it operates. She also discusses the reasons for WWI and WWII and why the British elite felt compelled to destroy Germany, as well as the genocide by starvation in the Ukraine and India, and other instances of genocide.”

  JA


  ”How History is Fabricated via the Education System, the Church and Media Monopoly”

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 10. Magneettimediassa on paljon ihan oikeaakin asiaa, sääli että lehden patologinen juutalaisviha, antisemitismi, pilaa kaiken…

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 11. ”JUUTALAISET” EIVÄT OLE SEMIITTEJÄ,JOTEN MAGNEETTIMEDIA EI OLE ANTISEMITISTINEN VAAN ”JUUTALAISET” OVAT ANTISEMITISTEJÄ

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. http://www.haaretz.com/culture/books/the-gospel-according-to-sand-we-are-not-jews.premium-1.524748

  The Gospel according to Sand: We are not Jews

  http://www.autentico.org/oa09426.php

  THE COMMUNIST BACKGROUND OF THE NATIONAL COUNCIL OF CHURCHES

  http://www.frontpagemag.com/2010/mark-d-tooley/world-council-of-churches-the-kgb-connection/ World Council of Churches: The KGB Connection

  http://doctorjamespwickstrom.blogspot.fi/

  http://www.talkshoe.com/talkshoe/web/talkCast.jsp?masterId=58022&cmd=tc

  Kirkot ovat täysin kommunisti juutalaisten ja kryptojuutalaisten käsissä,Ottäkaa nyt hyvänen aika ihmiset selvää asioista,Turha nillittää kuinka täällä vainotaan juutalaisia kun juutalaiset huijaa teitä idiootteja.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Seuraavassa on kommentti nimellä ”Nyky-israelilaisten DNA” artikkeliin ” ”Muistutus Sauli Niinistön järkyttävästä kansan harhauttamisesta itsenäisyyspäivän alla” Verkkomediassa, http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=9248#kommentit :
  Joitakin poimintoja artikkelista ”How the Racial Hoax of the Jews Was Finally exposed”, http://www.texemarrs.com/042013/racial_hoax_exposed_article.htm :
  The newest DNA scientific studies, showing that the people known as the Jews of Israel—and, indeed Jews all over the world—are, in fact, of Khazar, not Israelite origins, is backed by the earlier work of historians.
  These historians found that their scholarly books and reports were immediately attacked by Zionists desperate to maintain the fiction that the Jews could trace their heritage all the way back to Abraham.
  The Zionists knew the truth—that they are not a race but a composite of many races. They had to keep up the myth that they were a homogenous race kept together by religion and community interests for 5,000 years. Only in this way could the Zionist Jews claim to be the seed of Abraham. Only as “Israelites” could the Jews claim possession to land where they and their ancestors had never been.
  The Zionists knew, too, that their genocide and ethnic cleansing against the Palestinians was not justified unless they, the Jews, had claim to the land. How else could they get the millions of evangelical Christians to support their horrible behavior?
  If they were suspected of being converts to Judaism and not actually the tribes mentioned in the Bible, it was all over for them. Their Lie would be out—they would be seen for what they are—imposters.

  ”In 2001, Dr. Ariella Oppenheim, of Hebrew University, a biologist, published the first extensive study of DNA and the origin of the Jews. Her research found that virtually all the Jews came from Khazar blood. Not only that but Oppenheim discovered that the Palestinians—the very people whom the Jews had been persecuting and ejecting from Israel’s land since 1948—had more Israelite blood than did the Jews. In sum, the vast majority of the Jews were not Jews; some of the Palestinians were.”

  ”Now comes the ultimate, definitive DNA study, by Dr. Eran Elhaik and associates at the McKusick-Nathans Institute of Genetic Medicine, Johns Hopkins University School of Medicine. Entitled, The Missing Link of Jewish European Ancestry: Contrasting the Rhineland and the Khazarian Hypotheses, and published by the Oxford Journal on behalf of the Society for Molecular Biology and Evolution, the study confirms Oppenheim’s research and the many scholarly books.

  Dr. Elhaik and the prestigious Johns Hopkins University School of Medicine conclude in their report: “The Khazarian Hypothesis suggests that Eastern European Jews descended from the Khazars, an amalgam of Turkic clans that settled the Caucasus in the early centuries CE and Converted to Judaism in the eighth century…Following the collapse of their empire, the Judeo-Khazars fled to Eastern Europe. The rise of European Jewry is therefore explained by the contribution of the Judeo-Khazars.”
  Ks. myös ”´Jews´ Are Not Descendants of Abraham”, http://www.texemarrs.com/042013/jews_not_descendants_of_abraham.htm

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Miten on selitettävissä että siinä ilmoitetaan juutalaisten määräksi 15,315,359 vuonna 1933 mutta vuonna 1948 juutalaisten määrä on likipitäen sama 15,753,638 ?

  Kouluissa, Yliopistoissa, Televisiossa asiantuntijat opettavat että Saksalaiset ovat syyllisiä 6 miljoonan juutalaisen kuolemaan kaasukammioissa keskitysleireillä. Mutta juutalainen kirjanpito kertoo jotain ihan muuta.

  ”If the German government under Adolf Hitler had – as alleged – murdered six million Jews those losses should have been reflected in the Jewish population numbers quoted in the World Almanac.
  The suspicions raised by above numbers concerning the veracity of the allegations made against the Hitler government are confirmed by the official three-volume report by the International Committee of the Red Cross, released 1948 in Geneva, according to which 272,000 concentration camp inmates died in German custody, about half of them Jews.”

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=85432

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 15. Huonoin lukemani kirjoitus vähään aikaa. Osa kommenteista ja kommenttiäänestyksistäkin kertoo paljon magneettimedian lukijoista ja tasosta.

  Plusääni(0)Miinusääni(3)
 16. Magneettimedia on ruskea megafooni joka vetää fasmismiin kallellaan olevia puoleensa kuin magneetti. Tämä on päivänselvää kaikille muille paitsi heille itselleen. Joko he ovat täysin tietämättömiä miltä heidän touhu näyttää tai sitten yrittävät peittää oikeita aikeitaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(3)
   1. ”Kansakunta ei ole olemassa talousjärjestelmää varten, eikä talousjärjestelmä pääomaa varten. Päinvastoin, pääoma palvelee talousjärjestelmää ja talousjärjestelmä palvelee kansaa.” – Adolf Hitler
    Kuten kaikki kunnon poliittiset ideologiat, fasismi on toimintaa ja aatetta; toiminnassa doktriini on läsnä ja se kumpuaa historiallisten voimien muodostamasta järjestelmästä ja muokkaa niitä voimia sisältä käsin. Sillä on siten muoto, joka korreloi ajan ja tilan kanssa, mutta sillä on myös aatteellinen sisältö, joka ilmentää historiallisen filosofian korkeampaa totuutta. Hengellistä vaikutusta maailmaan, kuten ihmisen tahto ylitse muiden, ei voi saavuttaa ilman käsitystä sekä hengellisestä että reaalitodellisuudesta, johon halutaan vaikuttaa, ja ympäröivästä todellisuudesta, josta hengellisyys kumpuaa. Ihmisten ymmärtämiseksi pitää oppia tuntemaan ihminen, ja ihmisen oppimiseksi pitää tutustua todellisuuteen ja sen lakeihin. Ei voi olla käsitettä valtiosta, mikä ei olisi itsessään eräänlainen mielikuva elämästä: filosofiaa tai intuitiota, logiikan kehyksessä kehittyvä ajatusten järjestelmä tai kiteytynyt visio uskosta, kuitenkin aina vähintään potentiaalisesti luonnollinen mielikuva maailmasta.
    Siten monia fasismin käytännön ilmentymistä, kuten puolueiden järjestäytymistä, opetusjärjestelmää ja kuria voidaan ymmärtää vain tarkastelemalla niitä suhteessa yleiseen elämänasenteeseen, hengelliseen suhtautumiseen. Fasismi näkee maailmassa enemmän kuin vain pinnalliset, materialistiset aspektit, jossa ihminen on yksilö, itsekeskeinen ja yksin, luonnonlakien armoilla, jotka vaistomaisesti yllyttävät elämään itsekkäitä hetkellisiä nautintoja varten. Fasismi näkee yksilön lisäksi valtion ja kansakunnan, yksilöiden ja sukupolvien sitoutumisen yhteen moraalin, yhteisten perinteiden ja elämänkatsomuksen kautta, joka tukahduttaa nautinnonhaluisen elämänjanon ja muodostaa arvokkaamman, ajan ja avaruuden rajoituksista vapaan elämän, joka perustuu velvollisuudentuntoon ja jossa ihminen voi uhrautuvaisuudella ja epäitsekkyydellä, itse kuolemalla, tavoittaa puhtaasti hengellisen olevaisuuden, josta hänen arvonsa ihmisenä muodostuu.
    Fasismin käsite on siten hengellinen ja kumpuaa yleisestä 1900-luvun reaktiosta 1800-luvun materialistiseen posivitismiin. Se on siten posivitismin vastainen, mutta positiivinen, ei skeptinen tai agnostinen, ei pessimistinen tai velton optimistinen, kuten ovat yleisesti doktriinit (kaikki negatiivisia), jotka asettavat elämän keskiön ihmisen ulkopuolelle, kun taas fasismin mukaan ihminen voi ja hänen pitääkin harjoittamalla vapaata tahtoaan luoda oma maailmansa.
    Fasismi haluaa ihmisen olevan aktiivinen ja keskittävän kaiken energiansa toimintaan, hänen tulee olla miehekkäästi tietoinen ympäröivistä vaikeuksista ja olla valmis kohtaamaan ne. Fasismi käsittää elämän ponnisteluna, jonka keskellä se haastaa ihmisen voittamaan itselleen arvoisensa paikan, ensisijaisesti muokaten itsensä (fyysisesti, älyllisesti ja moraalisesti) työkaluksi, jolla se saavutetaan. Niin kuin yksilölle, niin myös kansakunnalle ja koko ihmiskunnalle. Siksi fasismissa arvostetaan korkealle kulttuuria kaikissa muodoissaan (taiteet, tieteet, uskonto) ja koulutusta pidetään erityisen tärkeänä. Siten myös oma keskeinen arvonsa on työllä, jolla ihminen alistaa luonnon ja luo ihmisten maailman (taloudellisen, poliittisen, eettisen ja älyllisen).
    Tämä positiivinen käsitys elämästä on selvästi eettinen. Se sisältää koko todellisuuden kentän sekä sitä muokkaavat ihmisten teot. Yksikään teko ei jää moraalisen tuomion ulkopuolelle, mitään tekoa ei voi ajatella ilman kaikkialle ulottuvaa moraalista tarkoitusta. Siksi fasistin näkemys elämästä on vakava, ankara ja uskonnollinen, kaikki elämän ilmentymät tasapainoilevat moraalisten voimien ylläpitämässä maailmassa ja ovat henkisten velvollisuuksien alaisia. Fasisti halveksuu ”helppoa elämää”.
    Fasistinen käsitys elämästä on uskonnollinen, jossa ihminen määritellään suhteessa jumalaiseen lakiin, jolla on yksilöä suurempi puolueeton tahto ja joka nostaa hänet tietoiseksi osaksi hengellistä yhteisöä. ”Ne jotka eivät näe fasistihallinnossa enempää kuin uskonnollisten käytäntöjen opportunismin, eivät ymmärrä fasismin olevan hallintojärjestelmän lisäksi ennen kaikkea kokonainen ajatusmallien järjestelmä.
    Fasistin näkemyksessä historiasta ihminen on ihminen vain henkisen prosessin armosta, johon hän osallistuu osana perhettä, sosiaalista ryhmää, kansakuntaa, ja toimii osana historiaa, jonka muodostavat kaikki kansakunnat yhdessä. Siksi fasismissa arvostetaan perinteitä historiankirjoissa, kielessä, tavoissa ja sosiaalisen elämän säännöissä. Historian ulkopuolella ihminen on olematon, vähemmän kuin yksilö. Fasismi vastustaa siksi kaikkea 1700-luvun materialismiin pohjautuvia yksilöllisiä käsitteitä, se vastustaa jakobiinien utopioita ja keksintöjä. Se ei usko maalliseen ”onnellisuuteen” siten kuin 1700-luvun taloustieteilijät kirjoittivat ja siksi se vastustaa teologista ajatusta, että joskus tulevaisuudessa ihmiskunta voittaisi lopulta kaikki vaikeudet. Käsite on vastoin kaikkea kokemusta, joka opettaa elämän olevan jatkuvaa muutosta ja kehitystä. Politiikassa fasismi tavoittelee realismia, käytännössä halutaan käsitellä vain ongelmia, jotka ovat historiallisten olosuhteiden spontaaneja reaktiotuotteita ja löytävät (tai auttavat löytämään) omat ratkaisunsa. Vain astumalla sisään todellisuuteen ja ottamalla haltuun siinä toimivat voimat voi ihminen vaikuttaa ihmisiin ja luontoon.
    Yksilöllisyyden vastaisena fasismin näkemys elämästä painottaa valtion tärkeyttä ja hyväksyy yksilön vain siinä määrin kuin sen tavoitteet yhtenevät valtion kanssa, mikä tarkoittaa niin omaatuntoa kuin yleismaailmallista, ihmisen tahtoa osana historiallista kokonaisuutta. Fasismi vastustaa klassista liberalismia, joka oli reaktio absolutismiin ja teki tehtävänsä historiassa, kunnes valtiosta tuli kansan tahdon ja omatunnon ilmentymä. Yksilön nimessä liberalismi kielsi valtion.
    Valtion oikeudet ilmentäen yksilön todellista olemusta. Jos vapauden tulee olla elävien ihmisten ominaisuus, eikä individualistisen liberalismin keksimien epämääräisten mannekiinien, niin fasismi edustaa vapautta, ainoaa oikeaa vapautta, valtion ja kansalaisen vapautta. Fasismin käsite valtiosta on kaiken kattava, sen ulkopuolella ei ole ihmistä tai hengellisiä arvoja. Siten ymmärrettynä fasismi on totalitaarista ja fasistivaltio – kaikkien arvojen ja yksilöiden synteesi – tulkitsee, kehittää ja ilmentää kansakunnan elämää.
    Valtion ulkopuolella ei ole yhtäkään yksilöä tai ryhmää (poliittisia puolueita, kulttuurijärjestöjä, talousliittoja tai sosiaalisia ryhmiä). Fasismi vastustaa siten sosialismia, jolle valtion sisäinen yhtenäisyys (luokkien sulautuminen yhdeksi talouden ja hengellisyyden kokonaisuudeksi) on tuntematon käsite ja historia pelkkää luokkataistoa. Fasismi vastustaa myös ammattiliittoja luokkajärjestelmän aseina. Valtion piiriin tuotuna fasismi kuitenkin tunnistaa ne todelliset tarpeet, jotka synnyttivät sosialismin ja ammattiliitot, ja antaa niille ansaitsemansa arvon osana kilta- tai yritysjärjestelmää, jossa hajanaiset intressit koordinoidaan ja harmonisoidaan valtion parhaaksi.
    Ryhmittyneinä omien intressiensä mukaan yksilöt muodostavat luokkia, talouden tehtäviensä mukaisesti järjestäytyneinä he muodostavat ammattijärjestöjä, mutta ensisijaisesti he muodostavat valtion, mikä ei koostu pelkistä numeroista, yksilöiden lukumäärän muodostaessa enemmistön. Fasismi vastustaa demokratian ajatusta, jossa kansakunnan muodostaa enemmistö, jolloin valtio voi olla vain yhtä suuri kuin suurin joukko. Demokratian puhtain muoto saavutetaan, kun kansakuntaa tarkastellaan oikealta kantilta, laadun eikä määrän kautta, mahtavimpana ideologiana, koska kaikkein eettisimmät, aidoimmat ja johdonmukaisimmat puolet ilmenevät kansassa harvojen omatuntona ja tahtona, kenties jopa vain yhden, lopulta ilmentäen koko kansan omaatuntoa ja tahtoa, kansan parhaaksi, joka on etnisesti muokkautunut luonnollisten ja historiallisten olosuhteiden myötä yhdeksi kansaksi, samaa kehitystä ja henkistä muutosta tavoitellen. Kansa ei ole rotu tai maantieteellisesti määritelty alue, vaan kansakunta on muodostunut yksilöiden joukoista, joita yhdistää ideologia ja innoittaa halu elää ja vaikuttaa, itsetietoisuus ja persoonallisuus.
    Valtiossa kiteytyy tämä korkeampi persoonallisuus kansakuntana. Kansakunta ei luo valtiota. Se on vanhentunut luonnollisuuden käsite, joka mahdollisti 1800-luvun kansallisten hallitusten suosion. Se on valtio, joka luo kansakunnan, antaa vapaan tahdon ja siten todellisen elämän kansalle, joka on tietoinen moraalisesta ykseydestään.
    Oikeus kansalliseen itsenäisyyteen ei muodostu pelkästä kirjallisesta tai ideologisesta itsetietoisuuden muodosta, vielä vähemmän passiivisesta ja tiedostamattomasta de facto tilanteesta. Se kumpuaa aktiivisesta, itsetietoisesta ja poliittisesta tahdosta, joka ilmenee toimintana ja valmiutena todistamaan oikeutuksensa.
    Lyhyesti sanottuna se muodostuu valtion olemassa olosta. Valtio yleismaailmallisen eettisen tahdon ilmentymänä muodostaa oikeuden kansalliseen itsenäisyyteen.
    Kansakunta valtion muodossa on elävä, eettinen kokonaisuus vain niin kauan kuin se kehittyy. Toimettomuus on valtion kuolema. Siksi valtio ei ole vain auktoriteetti, joka hallitsee ja antaa yksilöiden tahdolle laillisen muodon ja hengellisen arvon. Se on myös valtaa, joka tuo tahtonsa julki ja jota arvostetaan myös rajojensa ulkopuolella, mikä todistaa käytännössä kehityksen kannalta välttämättömien päätösten yhteisöllisyyden. Tämä viittaa järjestykseen ja mahdolliseen laajentumiseen. Näin valtio samaistaa itsensä ihmisen tahtoon, jonka kehitystä eivät esteet hidasta ja joka saavuttamalla itseilmaisun todistaa rajattomuutensa.
    Fasistivaltio on korkeampana ja voimakkaampana persoonallisuuden ilmentymänä voima, mutta hengellinen. Se kokoaa kaikki ihmisen moraalisen ja älyllisen elämän ilmentymät. Sen toiminnot eivät siten voi rajoittua vain järjestyksen ja rauhan ylläpitämiseen, kuten liberaalien doktriini määritteli. Se ei ole pelkkä mekaaninen laite tilan määrittämiseen, jossa yksilö voisi vapaasti harjoittaa oletettuja oikeuksiaan. Fasistivaltio on sisäisesti hyväksytty säännöstö ja toimintatapa, koko henkilön kurinalaisuutta, se ei tunkeudu tahtoon eikä älyyn. Se edustaa periaatetta, josta tulee ihmisen keskeinen vaikutin sivistyneen yhteisön jäsenenä. Se ulottuu syvälle persoonallisuuteen, asustaa niin toiminnan kuin aatteen ihmisen, taiteilijan ja tiedemiehen sydämessä. Se on sielun sisin.
    Lyhyesti sanottuna fasismi ei ole vain lainsäätäjä tai instituutioiden perustaja, vaan myös opettaja ja hengellisen elämän edistäjä. Se tavoittelee niin elämän muotojen kuin sisällön uudistamista – ihmisen, luonteen ja uskon. Saavuttaakseen tavoitteensa fasismi käyttää kurinalaisuutta ja auktoriteettia, vaikuttaa sieluun ja hallitsee horjumatta. Siksi sen tunnukseksi on valittu liktorin vitsaskimppu (fasces), joka symboloi yhtenäisyyttä, voimaa ja oikeutta.

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
 17. Jos minulla olisi jääkiekkojoukkue ja valmentajaksi saisi ottaa joko Bruce Boudreaun tai Jussi Siitarisen, niin arvatkaa kumman ottaisin?

  Jos pitäisi tehdä essee 1900-luvun historiasta ja lähteenä saisi käyttää joko Ian Kershawia tai Jussi Siitarista, niin arvatkaa kumman valitsisin?

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 18. Onko sitten oikestolaisuus kaiken hyvä? Materialisti, vai idalaisti, siinä vasta kysymys? Tulen laittmaan tämän kirjoitukseni muihinkin blogeihin, jos ne huolivat.

  Ehkä suomalaisten väitettyyn alemmuskompleksiin on syynä uskonnonkin vaikutus? Uskonto joka meille niinsanotusti väkisin opetettiin, on alistava ja syyllistävä. Kristityt väittävät, että uskonto on se mukamas tuonut ihmisoikeudet ja kaiken hyvän. Tämän väittämän mukaan suomalaiset eivät viettäneet hyvää ja moraalista elämää, ennen kristinuskon valaisevaa aikakautta. Näin väitetään, että vain määrätyt ihmiset tietävät sen mikä on hyvää ja moraalista. Tosiasiassa ei ole näin, vaan kristinusko toi vainot (mm noitavainot), pakottamisen, alistamisen ja syyllistämisen (perisynti). Kristinusko oli siis eräänlainen vallankaappaus. Tämäntakia kristinuskontomme nostaa ne ihmiset meitä ylemmäksi, jotka ovat sen perustaneet.

  Juutalaista Apostoli Paavalia pidetään kristinuskon perustajana. Apostoli Paavali kertoi kirjeessään roomalaisille, miksi hän ajoi kristinuskon asiaa. Tässä saattaakin olla syy siihen että juutalaiset ovat maamme rikkaimmistossa yliedustettuna, verrattuna heidän määräänsä Suomessa. Eli näin uskonnolla hallitaan nykyäänkin. Luultavasti Amerikkalaisten rikkaimmisto on nostanut Suomen juutalaiset siihen asemaan missä he nyt ovat. Otteita Paavalin kirjeistä;
  Paavalin kirje roomalaisille;
  4:7 ”Autuaat ne, joiden rikokset ovat anteeksi annetut ja joiden synnit ovat peitetyt!(tarkoittakohan juutalaisia)
  4:13 Sillä se lupaus, että Aabraham oli perivä maailman, ei tullut hänelle eikä hänen siemenelleen lainkautta, vaan uskonvanhurskauden kautta.(Onkohan tässä vihjaus Viidenteen Mooseksen kirjaan;
  28:1 ”Jos kuulet Herran, sinun Jumalasi, ääntä ja pidät tarkoin kaikki hänen käskynsä, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, niin Herra, sinun Jumalasi, asettaa sinut korkeammaksi kaikkia kansoja maan päällä.
  28:9 Herra korottaa sinut hänelle pyhitetyksi kansaksi, niinkuin hän valalla vannoen on sinulle luvannut, jos sinä noudatat Herran, sinun Jumalasi, käskyjä ja vaellat hänen teitänsä.
  28:10 Ja kaikki kansat maan päällä näkevät, että Herra on ottanut sinut nimiinsä; ja he pelkäävät sinua.
  28:12 Herra avaa sinulle rikkaan aarrekammionsa, taivaan, antaakseen sinun maallesi sateen aikanansa ja siunatakseen kaikki sinun kättesi työt; ja sinä lainaat monelle kansalle, mutta sinun itsesi ei tarvitse lainaa ottaa.
  28:13 Ja Herra tekee sinut pääksi eikä hännäksi; sinä aina vain ylenet etkä koskaan alene, jos tottelet Herran, sinun Jumalasi, käskyjä, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, että ne tarkoin pitäisit,
  28:14 etkä poikkea oikealle etkä vasemmalle yhdestäkään niistä sanoista, jotka minä tänä päivänä teille annan, et seuraa muita jumalia etkä palvele niitä.)

  Ja sitten takaisin Paavalin kirje roomalaisille;
  8:31 Mitä me siis tähän sanomme ? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?
  8:32 Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa?
  8:33 Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala on se, joka vanhurskauttaa.
  15:15 Kuitenkin olen paikka paikoin jotenkin rohkeasti teille kirjoittanut, uudestaan muistuttaakseni teille näitä asioita, sen armon kautta, jonka Jumala on minulle antanut
  15:16 sitä varten, että minä olisin Kristuksen Jeesuksen palvelija pakanain keskuudessa, papillisesi toimittaakseni Jumalan evankeliumin palvelusta, niin että pakanakansoista tulisi otollinen ja Pyhässä Hengessä pyhitetty uhri.
  15:17 Minulla on siis kerskaukseni Kristuksessa Jeesuksessa palvellessani Jumalaa.(ja Jumala jota Apostoli Paavali palveli oli tietysti juutalaisten Jumala)

  Ei ehkä sekään ole sattuma, että juutalaiset omistavat maassamme lehdistössä suuren osan. Väittämä ettei tällä mukamas ole mitään merkitystä, on mielestäni naurettava. Voimme lukea lehdistä jatkuvasti Venäjää arvioivia artikkeleita. Ehkä niistäkin juutalaisista oligargeista on annettu väärä ja siloiteltu kuva, jotka on Venäjällä tuomittu rikoksista. Mainitsematta sitä, että juutalaiset kuvataan jatkuvati historiallisesti syyttä vainotuiksi, Jumalan valituksi kansaksi, jolla on taivaan avaimet taskussaan. Näin he antavat meille uuden tilaisuuden kuoleman jälkeen, jos uhraamme elämämme heidän oppiensa(uskontonsa) mukaan. Näin kristityt uhrautuvat Jeesuksen lailla ja olettavat että se parantaa maailman. Kuoleman jälkeen kristityt sitten palkitaan taivaspaikalla. Eläköön uhriuskonto!!!

  Sanalle “antisemitisti” on annettu “kaiken pahan ruummiillistuma” merkitys. Moni, ellei useammat, kaihtaa tuota leimaa itsessään. Näin juutalaiset hallitsevat, toisen-maailmansodan historialla. Naurettavana tässä asiassa on se, että sellaiset ihmiset kutsuvat ja pitävät itseään juutalaisina, jotka eivät voi juutalaisten uskonnon mukaan olla juutalaisia. Siis kuinka monta todellista-juutalaista on Suomessa? Hyväksyvätkö nämä ihmiset sen että ne poltettiin jotka eivät olleet puhdasrotisia?
  Viides Mooseksen kirja;
  23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.

  Kuitenkin voi jokaiselta kristityltä kysyä; kuinka voit olla kristitty, olematta antisemitisti? Johan aikoinaan Jeesuskin laukaisi sellaisia sanoja, jotka nykyaikana välittömästi sensuroitaisiin. Jeesus saisi nykyään myöskin antisemitismin leiman otsaansa. Ehkä syytteetkin vihapuheista. Jeesus puhuu vihapuheita juutalaisista näin;
  Evankeliumi Johanneksen mukaan;
  8:44 Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alustaasti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuuomaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.

  Oliko Jeesus siis ensimmäisiä antisemitistejä saarnaajia? Juutalaisten mukaan Jeesus oli äpärä, eli ei siiis täysin puhdasrotuinen juutalainen(ajalainen). Jeesuksen todellinen sanoma, minun mielestäni oli se, että juutalaiset ovat vain aivan tavallisia ihmisiä, aivan kuten kaikki muutkin. Juutalaiset(arjalaiset) väittävät että he ovat ihmisiksi muuttuneita jumalia. Sama sanoma on kaikissa arjalaisten peruatamissa uskonnoissa. Mm hindulaisuus. Yllättävää kyllä, tämä sama sanoma on kristinuskossakin;

  Evankeliumi Johanneksen mukaan;
  10:33 Juutalaiset vastasivat hänelle: ”Hyvän teon tähden me emme sinua kivitä, vaan jumalanpilkantähden, ja koska sinä, joka olet ihminen, teet itsesi Jumalaksi.”10:34 Jeesus vastasi heille: ”Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: ’Minä sanoin: te olette jumalia.

  Adolf Hitler oli lukenut mies. Hitler kuitenkin ei voinut tiedolla voittaa ja kumota materialista todellisuutta, siksi Hitler vihasikin materialisteja(kommunisteja). Lapsuuden taraumat jättivät häneen jälkensä. Ehkä tässä on hyvä syy kieltää poikalapsien ympärileikkaus? Materialismi vai idealismi? Siinä vasta kysymys. Ehkä materialistinen-idealisti, tai idealistinen-materialisti. Adolf Hitler torjui materian, eli Hitler oli idealisti. Tähän lienee syynä lapsuuden taraumat, jotka laittoivat Hitlerin torjumaan materian. Onko muillakin näin? Siksi fanaattinen idealisti eli äärioikestolainen Adolf Hitler kirjoittaakin näin;

  8.Luku. Poliittisen toimintani alku;
  Kuta abstraktisesti oikeampi ja siten valtavampi aate on, sitä mahdottomammaksi käy sen täydellinen toteuttaminen, niin kauan kuin se on ihmisten varassa.Jos asia olisi toisin, ei uskontojen perustajia voitaisi lukea tämän maapallon suurimpien ihmisten joukkoon.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. Maailman media laittoi raskaan huoravaihteen päälle.

  Nelson Mandelaa hehkutetaan mutta jätetään kertomatta mitä tällä hetkellä todella tapahtuu
  Etelä-Afrikassa.

  Mustat, neekerit tappavat ja murhaavat tuhansittain valkoisia joka vuosi Etelä-Afrikassa! Miehiä, naisia, lapsia.

  Tästä juutalaisvallan otteessa oleva media vaikenee.

  Valkoiset Etelä-Afrikkalaiset muodostivat toisen maailmansodan jälkeen tärkeän vastavoiman juutalaiskommunismin torjumiseksi Etelä-Afrikasta.

  Mustien tekemät viharikokset valkoisia kohtaan ovat saanet lähes kansanmurhan mittasuhteet.

  http://topconservativenews.com/2013/12/the-afrikaner-genocide/

  http://incogman.net

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 20. Mitä valkoiselle ihmiselle on tapahtumassa.

  Mikäli maahanmuutto ja rotusekoitus politiikan annetaan jatkua valkoinen mies ja nainen huomaavat olevansa vähemmistönä omassa maassaan kohta.

  Valkoinen väestö uhkaa kuolla sukupuuttoon. Vain Eurooppa ja USA voi kääntää suuntauksen. Mutta USAssa valkoisten osuus väestöstä vähenee kovaa vauhtia. Vielä 1960 luvun alussa yli 80 % USAn väestöstä oli valkoisia. Nyt valkoisia on enää reilut 60 %!

  Ellei seuraavan 10 vuoden aikana rajoja suljeta ja oteta käyttöön massakarkotuksia sekä kannusteta ei-valkoisia muuttamaan pois Euroopasta ja USAsta, silloin valkoisen rodun on lähes mahdotonta päästä pois tuhon tieltä.

  Vain päättäväiset ja tarpeeksi kovat otteet voivat vielä pelastaa valkoisen miehen ja naisen.

  http://trutube.tv/video/1550/Women-Against-White-Genocide-WhiteCircle11

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 21. Pahempaa in luvassa. Kun valkoiset ovat vähemmistönä, heidät kai murhataan. Johan vihakiihotus tällaista ennakoi kaikkialla ja valkoisia vastaan suunnattu väkivalta, jota viranomaiste katsovat sormien läpi tai ainakin siiytä rangaistaan tosi kevyesti eikä sitä noteerata.

  Etelä-Afrikka on pilottihanke tässä tai sitten lopullinen välien selvittely tapahtuu yhtäaikaa.

  Mielenkiintoista todella, kuinka tätä lommunistia juhlitaan. Eikös hän tapattanut niitä zulujakin vaikka kuinka?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 22. Kiitoksia.

  Olisit tosin voinut lisätä aiheelliseen ja ajankohtaiseen artikkeliin vielä sen tosiseikan, että siinä missä vasurit pupeltavat globaalia valtavirtaa, ”oikeisto” ei eväänsä liikauta asioiden oikaisemiseksi. Samaa poppoota kun ovat koko kööri.

  Hieman kun laitetaan liioittelemalla, voisi ehkä todeta, että on tieteellisesti todistettu ihmisen luontainen tarve uskonnolliseen kokemiseen. Tätä tukevat hautalöydökset tuhansien vuosien takaa aina Karl Marxiin saakka. Ja väittäisinkin, että eivät eurooppalaiset Kristinuskoa hylänneet, vaan se korvattiin jollain muulla.

  Monenkirjavia liikkeitä, joilla tuppaa useimmiten olemaan juutalainen johto. Näitähän riittää, marxismi/kommunismi, feminismi, globalismi jne. Esimerkiksi Karl Marx pöhni solidaarisuuden suoraan Uudesta Testamentista, laittoi sitten vielä kuvitteelliset bonukset päälle ja sai näin perinteisen eurooppalaisen Kirkon hajotettua. Ja hallittua myös, nykyiselläänhän suuri osa kristityistä kumartaa vapahtajanaan Israelia Kristuksen sijaan.

  Näille liikkeille on tavanomaista ylentää Matti tai Maija Meikäläinen herran ja hidalgon asemaan kuvitteellisella porkkanalla. Siinä vaiheessa kun tulee todellisen kepin vuoro, keskiverto tajuaa, että estradi on komeasti alle keskitason molopäiden hallussa, jotka ovat aina valmiit vetämään liikkuvat taakse ja myymään äitinsä, jotta vain saisivat pärstänsä telkkariin. Se sitten siitä ammattitaidosta ja yksilöllisyydestä, Talmudin mukaista rahvas massaa tässä lopulta ollaan.

  Eräs seikka kuitenkin, Marsalkka Mannerheim totesi jotain seuraavaan tapaan, en ole eläessäni nähnyt vastaavaa armeijaa kuin te. Koko kansa toimi yhtenä miehenä yhteisen tavoitteen eteen … En muista edes sinnepäin sanamuotoja, mutta aika selkeä sanoma kuiteskin. No se oli sota-aikaa, hyvä kun loppu niin päästiin taas nahistelemaan keskenään. Kansainvälisesti juutalaiset toimivat tänä päivänä hyvin paljon samaan tapaan kuin suomalaiset sota-aikaan. Ainut vaan, että kansainvälinen juutalainen ei ole puolustaja vaan hyökkääjä kaikilla rintamilla ilman virallista sodanjulistusta edes talouden puolella.

  Ja hyvin meneekin talmudismilla, vaikka kirja hullujen huoneella kirjoitettu luultavimmin onkin. Ovathan siitä osoituksena nämä kansainväliset juutalaisen kullin lutkuttajat kuten Dan Koivulaakso sun muut. Rahvaan ainoa oikeutus olemassaoloon on palvella meitä herrakansaa, juutalaisia.

  No, jokaisella armeijalla on oma hierarkia, tai onko kyse juutalaisten yhteisestä tavoitteesta vai Lontoon ja New Yorkin pankkiirien yksilöllisistä ja uskonnollisista tavoitteesta. Eikä tässä ole kyse juutalaisvihasta vaan juutalaiskylläistettymisestä.

  Sen verta kritiikkiä, että se oli puutteen ja politrukkien aikaansaama sisällissota, ei mikään vapaussota. Vapaussota viittaa aika lailla vapaustaistelijoihin, kuten musta rauhankyyhky ja kommariterroristi Mandela. Siinä kun länsimaiden johtajat kumartelevat Mandelan haudalla, Etelä-Afrikan talous menee yhä syvemmälle likakaivoon ja valkoisiin maanviljelijöihin kohdistuva silmitön rasistinen väkivalta sen kun kiihtyy.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 23. Tampereen mellakat olivat globaalin talousmafian hyväksynnän ja rahoituksen alla suoritettuja. ”Teimme mitä piti”, ”lakimiehet valmiina”, ”maksamme sakkoja osallistuneiden puolesta”, etc, kertoo järjestäytymisestä. Minkä vuoksi niitä rahoitetaan?

  Siksi koska EU etenee Suomessakin kohta plan vaiheeseen johon Kreikassakin on menty eli yksityisomaisuuksien ulosmittaamiseen. Tämä tapahtuu verojen ja kulujen silmittömällä nostamisella. Mm Kreikassa on jopa viisinkertaistettu pelkkiä kiinteistöveroja.

  Tämä johtaa puolestaan siihen että kansan mitta tulee täyteen. Siinä vaiheessa täytyy olla poliisin resurssit kunnossa. Poliisivoimia kasvatetaan samalla tapaa kuin USA:ssa eli ”sytyttelemällä pikku tulipaloja” siellä täällä, ruokkimalla sitäkautta pelkoa ja vetoamalla poliisin resurssien vähyyteen. Näin lisähankinnoilla on koko kansan tuki takanaan. Tampereen poliisin edustaja sanoi eilen että poliisin voimavarat olivat tapissa eli yhtään ei olisi kestänyt tulla enempää vastavoimaa

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Kannettavat tietokoneet ja älypuhelimet käsissä syntyneet anarkistinappulat ovat todellisia pelinappuloita oman ikänsä lisäksi myös vasemmistopomojen ja herrojen käsissä. Vasemmistolainen ökyeliitti ja heidän vapaamuurariherransa käyttävät ostettuja pikkuteinejä oman terroria ja kauhua kylvävän vasemmistoaatteen levittämiseen. On hyvin surullista, kun nuorisoa käytetään tuollaiseen väkivaltaan ja rikollisuuteen jonkin aatteen levittämisen puolesta. Vasemmistomuurarit ja heidän kannattajansa käyttävät nuorisoa rikollisiin operaatioihin, joiden tarkoituksena on järkyttää yhteiskuntaa. Käykin ilmi, että myös seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ajava SETA on antanut tukensa tälle rosvokoplalle.

   On merkillistä, kuinka länsimaissa varttuneet nuoret aivan syntyperästä riippumatta, mutta ennen kaikkea etniset taustat, hakevat tyydytystä omiin henkisiin tarpeisiinsa väkivallasta, paikkojen hajottamisesta ja riehumisesta. Aivan kuin he saisivat siitä jotain voimia. Sitähän he saavatkin. Uusi illuminati-sukupolvi vihaa Jumalaa ja elämää. Heidät on aivopesty ja ohjelmoitu tekemään niin. Viihdeteollisuus muodostaa yhdessä länsimaisen suvaitsevaisuuskoulun kanssa aivan uuden tasoisen pedagogisen sektorin, joka kasvattaa nuoria väkivaltaiseen ja anarkistiseen käytökseen. Media kasvattaa nuoria ja lapsia. Lapset ja nuoret saavat esikuvansa ja mallinsa länsimaalaisesta pornograafisesta ja sadistisesta hollywoodilaisesta mediasta. Ehkä yksi merkittävimmistä syistä länsimaisten nuorten ja myös vanhempien sukupolvien degeneroituneeseen itseänsätuhoavaan käytökseen.

   Elämä ja totuus on länsimaalaisten nuorten arkkivihollinen. Tässä suuniteltu tulevaisuus. Vapaamuurarit ja heidän elitistinen media on ajanut tätä agendaa jo vuosikymmeniä. Näitä elämän vihollisia ei saa kritisoida eikä heidän väkivaltaiseen menoonsa saa puuttua edes kouluissa. Miksi pedagoginen eliitti yhdessä viihdeteollisuuden kanssa ylläpitää tätä rappiokäytöstä? Psykologit ja psykiatrit ylistävät näitä ”tulevaisuuden toivoja” raporteissaan.

   Kouluissa nuoret hakkaavat toisiltaan hampaita ulos, katsovat puhelimistaan pornoa, haukkuvat toisiaan, tekevät ilkivaltaa kiinteistöille ja muiden omaisuudelle, kylvävät ympärillensä tuhoa ja kuolemaa. Miksi kukaan ei tee mitään? Ihmiset seisovat paikallaan sormi suussa ja odottavat psykologeilta ja heidän toitottajilta vastauksia. Mitään ei tapahdu. Nuoret tuhoavat itseänsä ja tulevaisuutensa. Ketään ei voisi vähempää kiinnostaa. On turvallista kommentoida lehtien taka että ’voi tätä nykynuorisoa’ tekemättä asialle yhtään mitään. Turvaväli on vanhojen sukupolvien syyllisyyttä yhteiskunnan ja nuorison tuhoon. Vanhat sukupolvet ovat luopuneet yhteiskunnan kristillisistä arvoista ja kurista. He ovat luovuttaneet viholliselle, joka uhkaa kansakuntaamme. He ovat kansakuntamme häpeäpilkku. Miksi he tekivät niin – ja tekevät sitä edelleen? Miksi he luopuivat Jumalasta ja Jeesuksen Kristuksen evankeliumista? En ymmärrä!

   Suvaitsevainen ideologia on ajanut tätä tuhon ja terrorin suuragendaa jo pitkän aikaa. Vanhat sukupolvet päästivät tämän lian ja roskan maahamme. He antoivat suostumuksia homojärjestöille ja heidän propagandakampanjoille. Vanhat sukupolvet ovat nopeita syyttämään tätä tuhoa rakastavaa sukupolvea kysymättä itseltään miten tähän on tultu. He ovat sokeita, massamedian hallitsemia, valtaapitävän ihmiselämää ja perheitä vihaavan tyrannian viirilippuja, joita massamedia heiluttelee suuntaan ja toiseen eliitin mielihalujen mukaan. Vanhat sukupolvet ovat menettäneet täydellisesti henkisen autoimmuunijärjestelmänsä kaiken viholliselta syötetyn suvaitsevaisuustuputuksen seurauksena. Suvaitsevaisuuslika on ollut kuin tappava virus vanhojen sukupolvien mielissä. He eivät ole aavistaneet, että akateeminen maailma liittoutui yhdessä median ja poliitikkojen kanssa isänmaata vastaan palvellakseen elitistisen globalismin agentteja. Näitä agentteja ovat kaikki ympärillämme havaitsemat myrkylliset virtaukset yhteiskuntamme sisällä kuten poliittinen korrektius tai homoylivaltaa kannattava seksuaalivapautusideologia.

   Tämä on vakava uhka jokaiselle suomalaiselle. Tulevaisuuden toivoissa kytee istutettu pommi, jonka länsimaalainen media, koulutusjärjestelmä ja viihdeteollisuus on nuoriin istuttanut. Se räjähtää vuosien päästä jokaisen homosympatisoijan kasvoille, joka silmänsä peittää tältä vakavalta rappiotilalta. Se on rappion palkka. He tekivät sen tietoisesti. He maksavat siitä. He luopuivat arvoistamme. He pettivät itseänsä, perheensä. Miksi?

   Länsimaalaiset on tuhon partaalla eivätkä he edes välitä siitä. Se näkyy kaikessa. Siksi isänmaata palvelevat asioista tietoiset yksilöt, eivät huligaanit ja puukkojunkkarit kaduilla. Me taistelemme vapaamuurareita vastaan, me taistelemme vapaamuuarien veljeskuntia vastaan. Viimeiseen hengenvetoon me taistelemme ja me myös taistelemme vastaan.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Ylimieliset länsinuoret ovat väkivaltaisia, kiittämättömiä röyhkimyksiä, jotka saavat henkistä tyydytystä ja nautintoa väkivallasta ja rikollisuudesta. Sitä heille on syötetty vuosi tolkulla. Noituutta, pornografiaa, saatanallista tappamista ja murhaamista, ateismia, kommunismia, pasifismia, luontoarvoja, homoseksualismia, transseksualismia, mustaa metallia – nuoret ovat täynnä syötettyä likaa!

    Massamedian ja hyvinvointivaltioutopiaa johtavan harvainvallan uskolliset alamaiset rohkenevat silti kysyä, ”mistä nuorten pahaolo johtuu”. Ehkä tyhmin fraasi, jonka voi esittää. Nuorten pahaolo johtuu siitä, että vanhat sukupolvet ovat täysin kykenemättömiä näkemään mitä ympärillä tapahtuu. He ovat sokeita kuin seinäkellot ja eliitti tietää sen erittäin hyvin. Vanhat sukupolvet ovat kansakuntaamme vastaan juonittelevien muuraririkollisten ja heidän humpuukiviihteen sokaisemia. Röyhkeillä ja orjuutetuilla länsimaisilla nuorilla ei ole mitään käsitystä ihmisarvoisesta elämästä. Nuorille syötetään henkistä rapaa kouluissa ja kotona. Nuoret halutaan tuhota. Koulut ovat oksettavan freudopsykologian ja kulttuurimarxilaisuuden koesikaloita, joissa nuoret rypevät pahaaoloaan. Lääkkeeksi tarjotaan psykologien ja psykiatrien loruja ja tuutilullaa-lauluja psykiatrisella kielellä. Sitten heidät potkitaan ovesta ulos ja näytetään henkistä keskisormea – ja nauretaan perään!

    Katsokaa ympärillenne. Mitä näette? Kuolemaa, väkivaltaa, pornografiaa, tuhoa. Tässä tulevaisuus. Tässä suuniteltu tulevaisuus. Mitä nuorilla on muuta kuin perjantai- ja lauantai-iltana bileet ja vetää pää täyteen illminatin kusta? Maanantaista perjantaihin ideologista suvaitsevaisuusoppia ja marxilaista roskaa pää täydeltä koulunpenkillä? Sitten taas on perjantai ja sama sekoilu jatkuu. Hieno elämä! Maailma on pysähtynyt paikalleen. Maailmassa ei tapahdu enää mitään. Nuorilta on ryöstetty elämä.

    Miettikää hetki! Tällaisessa humpuukiyhteiskunnassa me elämme. Koko elämä perustuu juhlimiseen tai naisten perässä juoksemiseen? Sirkushuveja ja leipää, ja vapaamuurarit nauravat partoihinsa. Eihän tätä pelleilyä voi elämäksi kutsua? Tiedätte tasan mitä kirjoitan. Ihmiset ovat täysin kahleissa – ja sokeita, aivopestyjä.

    Jeesus Kristus haluaa antaa nuorille uuden elämän. Jeesus haluaa antaa vapauden tästä vapaamuurarien valheyhteiskunnasta ja heidän valheistaa. Jeesus Kristus haluaa tehdä nuorista perheen isejä ja äitejä. Jeesus haluaa antaa teille vaimoja ja meihiä, joita saatte rakastaa puhtaasta sydämestä! Ajatelkaa miten mahtavaa! Jeesus haluaa näyttää, että Hän ei ole mikään uskovainen pellehahmo eikä hän ole sellainen niin kuin uskovaiset ovat, vaan elävän Jumalan Poika. Jeesuksen elämä on mahtavaa. Se on vapautta ja elämää! Se on puhtautta ja rikkautta. Saat nauttia siitä mitä teet. Saat nauttia vaimostasi. Saat nauttia arjesta. Saat nauttia elämästä. Eikö olekin lottovoitto? Saat perustaa perheen. Mikä mahtava asia. Ai että! Saat täyttää sielusi tyhjyyden totuudella. Elämällä.

    Kansakuntamme on orjuutuksen ja valheen kahleissa. Meidän täytyy taistella vastaan. Taistelu on Jeesuksen Kristuksen. Vain Jeesus Kristus voi vapauttaa ja avata silmät. Vapaamuurarit ja heidän hengellinen mafia hallitsee tätä maata. Avatkaa silmänne. Kaikki on silmienne edessä. ”Kellä korvat se kuulkoon”, kuten Jeesus sanoo.

    Tämä yhteiskunta on täysi vitsi, se ryöstää teidät kaikki. Tämä maailmanaika haluaa tuhota nuoret. Nuoret ovat hyökkäyksen kohteena, he ovat rikollisen mafiavallan uhreja.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
    1. Niin, Kristinuskohan on yksilön aktiivinen ja omaehtoinen valinta ja tuntemus. Tämä tekee Kristinuskosta individualistisen ja tasa-arvoisen uskonnon, mille ovat ominaista omatunto ja vastuun kantaminen, mutta yhtälailla ominaista ovat yksilöllinen henkinen vapaus ja luovuus. Tietysti, jos yleinen syyttäjä lähestyy kirjeen kanssa, missä sanotaan, että sinä sitten valitsit Kristuksen, jo kohta häkin ovet heilahtaa. Henkinen vapaus on kuitenkin semmoinen juttu, että siinä tiilenpäiden laskemisessakin on enempi harmoniaa kuin TalmudTV:n sontapaskassa, onhan ammattimuurareilla sentään jonkinmoinen ammattiylpeys toisin kuin vapaamuurareilla.

     Juutalaisuus sen sijaan perustuu oletukseen, että Jahve aktiivisesti valitsi passiiviset juutalaiset. Joku tietysti saattaisi arvuutella, että ettette vaan valinneet itse itseänne ja vielä piirtäneet jumalanne omaksi kuvaksenne. No, mennään kuitenkin alkuperäisen oletuksen mukaan. Yleisen syyttäjän kiikuttaessa juutalaisille kirjettä missä sanotaan, että olette sitten Jahven valittu kansa, sanovat juutalaiset siihen, että eihän se meidän syytä ole, Jahvehan meidät valitsi ja hänethän sinne putkaan pitäisi heittää. Aika hyvä syytesuoja, ja sen maallinen variaatio näyttää uppoavan medialla maustettuna kerta toisen jälkeen rahvaaseen kuin häkä narkkariin.

     Tähän kun vielä liitetään valittuvuuden periytyminen rodun sisällä, saadaan kollektiivinen uskonto ilman yksilöitä saatikka vastuuntuntoa. Aika helvetinmoinen aparaatti, missä yksikköjuutalaisen ainoa velvollisuus on olla se pettämätön koneenosa. Tottakai tämmöisellä rasistisella masiinalla johto ja hierarkia ovat.

     Tietysti, jos juutalaiset ovat oikeuttavasti valittuja, on se toinen poppoo eli rahvas sitten käänteisesti velvoittavasti valittu. Jos sitten joku juutalainen sattuisi lukemaan pyhät kirjat päin persettä ja ymmärtäisi Jahven valinneen hänet palvelijaksi ja paskan tonkijaksi, voisi ensimmäinen homma olla likaojan tyhjennys. Mutta eivät ne paskahommat siihen lopu, sen jälkeen pitäisi vetää viemärilinjat ja rakentaa suurkaupunki päälle, ja lentokenttä sekä lentokoneet ja tähtiobservatorio ja sen perään vielä ukko maata kiertävälle radalle ilman atomipommin avustusta. Ihmisen kyvyt ovat kuitenkin ylhäältä päin rajoitetut, ja siinä vaiheessa törmää yksilöllisyyteen. Toiseen suuntaan sen sijaan ei tunnu olevan mitään rajaa, miten alas ihminen voi vajota. Olisin vaan huomannut, että juutalaiset ovat innokkaampia polttamaan kuin rakentamaan siltoja ja syyttämään siitä sillan rakentajaa.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Erään Talmudin kohdan mukaan Jumala tarkoittaa juuri juutalaista kansaa.

      Käsittääkseni Jesus ei ollut juutalainen, vaan fariseuset, joihin edellinen suhtautui aika tylysti. Juutalaisuuden määritelmässä on ongelmia muutenkin kosolti.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     2. Israelissa juutalaiset pitävät itseään jumalana ( ja varmasti muuallakin ). Jeesus kyllä syntyi juutalaisesta juutalaiseen sukuun, jolla oli oma tarkoitus. Mutta kristittyinä ymmärrämme kuitenkin että Jeesus oli Jumalan Poika, mitä juutalaiset eivät taas ymmärtäneet eikä hyväksyneet.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 24. Tervepä terve, veljet ja siskot!

  Nelson ”Valkoistentappaja” Mandela on poissa. Tsekatkaa RAMZPAUL-sivuilta, kuinka Nelson laulaa ihan innoissaan, kuinka ”me tapamme valkoiset”, vähän mollissa tosin. 🙂 Kuinkahan talmudisti panisi suunsa, jos jokin länsimaiden presidentti hoilaisi puoluekokouksessa ” laa-laa-laa, me tapamme jutskut”… 🙂 Luoja meitä sellaisesta hirveydestä varjelkoon… Voi kauhiata. Täälläkin meidän kranneilla kaikki ovat kansallissosialisteja. Ohjuksia vain tännepäin…

  Mutta näinhän se menee. Valkoisia saa kuka tahansa tappaa, valkoisilla ei ole väliä.Valkoisten maat kuuluvat kaikille, aasialaisten aasialaisille, mutta meidän maat kaikille.

  Tsekatkaa myös ”Occidental Observer”. Siellä Kevin McDonald kuvaa hyvin juutalaisten käyttäytymistä, kuten aina.

  Tsekatkaa myös, kuinka ”Counter-Currents”-sivuilla Gregory Hood kertoo, kuinka vastarinta on rakennettava. Hän mm. mainitsee esimerkkinä IRA:n. Tähän ollaan tultu. Valkoisia jahdataan kohta säälittä. Odottakaapas vain, se nähdään ihan kohta Etelä-Afrikassa.

  Mutta se ei ole ohi ennen kuin se on ohi. Ja se ei ole ohi, ei totisesti. Valkoinen ihminen on ennenkin ollut selkä seinää vasten, joskus se onkin parasta – ei voi enää paeta totuutta – on taisteltava.

  Tuo RAMZPAUL on todella hauska kaveri, kannattaa seurata tarkkaan. Meitä samoin ajattelevia on paljon. Tämä tiedoksi NSA:lle, eiku NRA:lle. 🙂 National Rifle Association. Hieno nimi. Kansallinen kivääriliitto. Todella hieno nimi. VIISI MILJOONAA JÄSENTÄ. Viisi miljoonaa. Five million members. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 25. Hullunhauskaa !

  Nelson Mandelan muistoesineiden joukossa on ”Nelson Mandelan Necklacing Nancy”-nukke, jonka kaulan ympärille tai käden ympärille voi pujottaa autonrenkaan, jonka voi sytytää tuleen! Hullunhauskaa!

  Tämähän oli Nelsonin aka uudelleensyntyneen jeesuksen vaimon Winnie Mandelan (joka on tunnettu tasapainoisesta luonteestaan) kannattajien tapa käsitellä vastustajia.

  Nukke myös laulaa ”We will kill whites”. Hullunhauskaa!

  Muutenkin tulemme näkemään paljon psykoottisesti keskiruumistaan heiluttelevia ANC:n kannattajia. He kaikki ovat laulaneet monta, monta kertaa aina yhtä ihanan puoluelaulun: ”Me tappamme kaikki valkoiset!” Varmaan Saulikin saa kuunnella tätä. Hullunhauskaa!

  Nyt kun eteläafrikkalaiset kohta pääsevät eroon valkoisista niin maailma vihdoinkin varmaan löytää ratkaisun AIDS:in leviämiseen. Afrikkalaisilla (ja mustilla yleensä) on vankka tapimus sairastua AIDS:iin. Mutta takapuolta heiluttelemalla ja laulamalla tämäkin ratkeaa. Odottakaa vain. Black Power! AIDS sullekin! Se rikastuttaa Sinua! 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 26. Magneettimedia on ollut totuuden ja vapauden suojeluskunta maatamme miehittämää hirviövaltaa vastaan. Näitä suojeluskuntia ja niiden urhollisia sotasankareita maamme tarvitsee lisää. Taistellaksemme maatamme raiskaavaa saatanallista vihollisvaltaa vastaan me tarvitsemme tällaisia suojeluskuntia tueksemme. Ilman niitä emme kykene kuin yksittäisiin intellektuaaleihin pommi-iskuihin lehtien palstoilla, työpaikoilla, kouluissa ja muualla yhteiskunnassa. Silloinkin yksittäisen suojeluskuntalaisen tulta seuraa mittaamaton sensuurin, syyttämisen ja vainon pommitus. Joudumme elämään suojatulen varassa. Todellisia vapaustaistelijoita kansakuntamme puolesta on liian vähän. Yksittäisten vapaustaistelijoiden vastarinta illuminaattia ja sen agenttisukupolvea, massamediaa ja poliittista apinatarhaa vastaan on sitäkin kunniallisempi. Me pommitamme valtaapitävän miehittäjävallan valheita. Me emme antaudu valheille, emmekä tule antautumaan. Totuus ja rakkaus vapautta, perheitämme, Jumalaa, itseämme kohtaan on liian suuri antautuaksemme näille kriminaaleille valloittajille ja heidän likaisille operatiiveille.

  Yhteiskunta on palautettava takaisin vihollisvallalta ja sen liittolaisilta. Tätä pahaa vihollisvaltaa hallitsee ulkomainen massamedia, joka ajaa globalistien hyökkäystä isänmaatamme ja kansakuntaamme vastaan. Vastarintataistelijat ovat yksin ja heitä vastaan hyökätään aamusta iltaan. He joutuvat elämään piilossa, sillä maamme on täysin miehittäjävaltojen miehittämä ja kansa sen valheiden orjuuttama. Asioista tietoisia vastarintataistelijoita ei ole massamme paljoakaan. Nuoria sellaisia vielä vähemmän. Me emme ole luovuttaneet mieltämme ulkopuolelta hallitsevien tyrannien käsiin. Me olemme olleet suvereeneja yksilöitä, joita rikolliset gangsteripomot eivät ole kyenneet vangita valtahulluun orjuutukseensa. Sen vuoksi massamedia, muslimit, opiskelijat, opettajat, professorit, saatananpalvojat, homo-organisaatio, vapaamuurarijärjestö, globalistien hirmuvaltaa ajava suojelupoliisi ja korruptoituneet poliitikot vainoavat meitä, sillä he vihaavat vapautta ja elämää. Jopa uskovaiset ovat tämän maailman vietävissä sokeissa touhuissaan. Mutta me rakastamme elämää. Siksi me puolustamme perheitämme ja itseämme. Me suojelemme itseämme tältä pahalta kontrollin rikollisvallalta.

  Me taistelemme yksin ja loppuun saakka.

  Järjestäytykää intellektuaaleiksi vapaustaistelijoiksi kotonanne. Ottakaa asioista selvää. Pitäkää se hyvä sisällänne, mikä teissä on! Älkää antautuko. Jatkakaa taistelua! Tämä on meistä kiinni. Maamme on jo ryöstetty, mutta taistele sinä itsesi ja perheesi puolesta. Ole tietoinen ja vastusta. Tämä taistelu käydään mielissä, ei kaduilla. Sen vuoksi likainen globalistivalta on kauhuissaan nähdessään riippumattomia tiedonvälittäjiä, jotka eivät nuoleskele heidän likaista ja korruptoitunutta harvainvaltaansa, joka orjuuttaa koko kansakuntaa röyhkeällä petoksella. Globalistien etutoimiryhmät kylvävät kaduilla väkivaltaa ja terroria syyttääkseen isänmaan puolustajia näistä pahoista töistä ja teoista. He ovat ulkomaisten valloittajien agentteja ja meidän tehtävä on taistella heitä vastaan maltillisaggressiivisella vastarinnalla. Jos olet nuori ja olet aktiivinen tällä palstalla, tervehdin sinua! Olet sankari, eikä kukaan näe sitä. Olet hieno mies! Taistele loppuun asti.

  Pysykää maltillisina, mutta henkisesti aggressiivisina pommittajina. Teitä tarvitaan. Tämä taistelu ei pääty tähän! Nuoret opiskelijat ovat täysin näiden mafioosojen hallinnassa. Katsokaa nyt mitä pellejä kaikki nuoret opiskelijat ovat. Heitä hallitaan totaalisesti. Heidän viihteensä on täysin amerikkalaisten syöttämää oksennusta. He suorastaan rypevät kaikessa siinä mädässä, jota amerikkalainen saatanallinen viihdeteollisuus heille syöttää. Jos olet tämän apinalauman ulkopuolella, rikollinen illuminaattieliitti ja heidän operatiivinsa hyökkäävät kimppuusi. Psykiatrit, sosiaaliviranomaiset ja muut korruptoituneen valtarakenteen vakoojat haluavat sulkea sinut vankilaan. He haluavat väittää, että olet uhka ympäristöllesi sen vuoksi, että rakastat sitä. Eikö olekin sairasta?

  Meitä ei hallita amerikkalaisilla tappamispeleillä, seksiviihteellä tai illuminatin korruptoituneella poliittisella nukketeatterilla. Me näemmä kaiken tämän läpi ja länsimaailmaa hallitseva eliitti on kauhuissaan siitä. Se on kuin pyhän lehmän häväistystä heille. Katso kuinka raivoissaan akateemikot ja toimittajat ovat Magneettimedian kirjoituksista. He suorastaan raivostuivat Magneettimedian terveys- ja rokoteuutisista. Hulvatonta! Uusi sukupolvi on globalistien agenttisukupolvi, aivopesty palvomaan omaa tuhoaan. Me emme ole. Siksi sinun tulee olla ”orgaaninen intellektuaali”, lainatakseni luuserikommunisti Antonio Gramscia. Me taistelemme nimittäin vastaan. Pidä se hyvä mikä sinussa ja sinulla on ja kehitä taistelua. Ole aggressiivinen, mutta maltillinen sellainen.

  Välitätkö todella itsestäsi? Välitätkö todella perheestäsi? Välitätkö todella tulevaisuudestasi?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 27. Massamedian dogma on 2000-luvun kommunistinen manifesti, jonka vallankumouksellisena proletariaattina toimii länsimaisen illuminaattieliitin kasvattama sukupolvi. Länsimainen maailmanjärjestyksen hegemonia on ryöstänyt lapsemme ja nuorisomme. Vanhat sukupolvet ovat olleet täydellisen henkisen hyökkäyksen alla massamedian vaikutuksesta ja tulokset näkyvät kaikessa. Massamedia on sadistisen eliitin ruoska, jolla se ruoskii kansakuntia tuhoon. Jos et hyväksy illuminaattieliitin saastaa, länsieliitti hyökkää kimppuun, ottaen esimerkiksi Venäjän, jossa länsimedian ohjaamalle seksuaaliproletariaatille asetettiin suorat rajat heidän länsimaisen viihdeteollisuuden ja sen takana vaikuttavien herrojen propagandan levittämiselle. Eikä mennyt kauaa kun uutta lainsäädäntöä kritisoitiin hitleriläiseksi hirmulainsäädännöksi, vaikka kaikki mitä se tekee, on estää seksuaaliluonteisten tapahtumien ylläpitämisen julkisella paikalla yleisen siveellisyyden suojelemiseksi.

  Länsimainen illuminaattieliitti sanelee maailmalle kaiken median välityksellä. Aivan käsittämätöntä! Tyrannisella massamedialla on merkittävää vaikutusvaltaa kansakuntien edustuslaitoksissa. Se muokkaa yhteiskunnan tietoisuutta ja ilmapiiriä haluamaansa suuntaan. Se vaikuttaa kaikkeen.

  Massamediasta on kehittynyt tyranninen laitos, joka hallitsee kaikkia. Se hallitsee ihmisten mielipiteitä, ajatuksia, ajattelua, käyttäytymistä, asenteita, koko elämää, sen kautta yhteiskuntia ja kansakuntia. On selvää, että tällaisen vallan luovuttaminen valikoidulle informaatiolle aiheuttaa valtavaa tuhoa ihmisissä ja yhteiskunnissa. On esimerkiksi merkittävää, että vielä parikymmentä vuotta sitten koko länsimaailma kannatti miehen ja naisen välistä avioliittokäsitystä ainoana kestävänä mallina väestökasvun ylläpitämiseen. Nyt miltei jokainen länsimaalainen polvistuu homoperheiden ja homoliittojen edessä jumalisena instituutiona, joka edustaa absoluuttista tasa-arvoa ja hyvää ihmiskunnalle. Massamedia on leiponut perversiosta valtavan epäjumalan, jota palvovat niin papit kuin rivikansalaiset. Kaikki ovat homoevankeliumin intohimoisia apostoleja. Kaiken takana on? Sadistinen massamedia.

  Tuutilullaa, ei ole mitään hätää! Maailma on hyvä paikka niin kauan kuin homoilla on oikeuksia. Jos niitä ei ole, niin maailma on paha paikka. Jos te tiedätte tämän, te tiedätte kaiken. Tämän tasoista on massamedian uhkailu ja simputus nykyään.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 28. ”Generation Identitaire” puhuu:

  ”Me kehotamme nuoria ranskalaisia kohottamaan päänsä korkealle: kaiken ulkomaisen roskasakin keskellä; kaikkien niiden keskellä, jotka haluavat määrätä ajatuksemme ja kuinka elämme; valkoisen kulttuurin ja yhteiskuntiemme tuhoamisen keskellä; massamaahanmuuton keskellä; koulusysteemimme ei salli kertoa historiastamme ja kultturistamme; valheiden keskellä, jossa elätellään uskoa yhteiseloon, jolla ei ole toivoa… Me olemme ”Generation Identitaire”, me olemme vastarinnan etulinja!”

  ”Olemme ylpeitä perinteestämme ja tunnemme kohtalomme: meillä on vain yksi käsky – ÄLÄ PERÄÄNNY! Me olemme sukupolvi, joka on uhrattu, mutta emme ole menetetty. Sillä me aloitamme sodan niitä vastaan, jotka haluavat repiä meidät juuriltamme ja saada meidät unohtamaan keitä me olemme. Meidän unelmamme on vallata takaisin menetetty ja me tulemme tekemään sen!”

  ”Siitä saakka kun vuonna 1976 toteutettiin massiivisen afrikkalaisen maahanmuuton salliva ”perheidenyhdistämislaki” meidän kansaamme ei ole kukaan kuunnellut ja kukaan ei ole kysynyt meiltä, kenen kanssa me haluamme elää. Massamaahanmuutto on tuhonnut maamme. Maamme voi toipua sodasta tai talouskriisistä, mutta se ei voi toipua oman kansansa hävittämisestä. Ilman ranskalaisia ei ole Ranskaa!”

  ”Me olemme sukupolvi, jolta kaikki on varastettu: muistot, ylpeys, rohkeus.Toisin kuin jotkut maanmiehemme, me olemme päättäneet, että emme enää vetäydy! Me olemme päättäneet aloittaa hälytyksen, soitamme hälytyskelloja. Olemme taas löytäneet muistimme, tunnemme menneisyytemme. Me tiedämme, että tulevaisuuden ihminen on se, jolla on pisin muisti. Olemme päivittäneet sankariemme mallin. Me tunnemme urheat Thermopylain sankarit, vuoden 732 Poitiersin sankarit, me tunnemme Wienin porttien sankarit, me tunnemme Pyhän Liigan sankarit Leponton taistelussa. Me olemme päättäneet ottaa takaisin identiteettimme ja julistaa sodan vastustajillemme.”

  Kuulkaa, kuulkaa, Valkoinen Eurooppa puhuu.

  Valkoinen Eurooppa nousee ! Nuoret heräävät !

  Vapise, talmudisti….:)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Totta, totta.

   Jostakin on kuitenkin aloitettava.

   Generation Identitaire puhuu tyylillä, joka haastaa nuoret ajattelemaan toisin. Tärkeintä on liike, oivallus. Tiedän hyvin, etä talmudistien taktiikkaan on kautta aikojen kuulunut toisten (mm. kristittyjen ja muslimien) usuttaminen toistensa niskaan. Se on talmudistiklassikko.

   Jostain heräämisen pitää alkaa.

   Muuten, oletko koskaan katsonut filmiklassikkoa, ”Triumph Des Willens”. Ohjaajana kulttiohjaaja Leni Riefenstahl. Siinä Hollywood-sonta pannaan paikkaansa. 🙂 Hieno filmi, hieno tunnelma. Siinäkin herättiin…

   Herätys, herätys. Ei ketään vastaan, mutta vahvasti meidän puolta. Ei vastaan, mutta meidän suuntaan.

   Oikeastaan vain yksinkertainen vanha talmudistiperiaate: ”Mikä on hyväksi meille?”

   Se on herätys. 🙂

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Vaikka olisi saanutkin ei se silti vaikuta mitenkään siihen että paras keino taistella näitä tyyppejä vastaan on kansallissosialismi joka ottaa näiltä kaiken vallan pois ja siirtää sen takaisin tavallisille ihmisille.

    Ei mikään ihme siis että media viimeiseen asti yrittää pelotella meitä kuinka kauhea aate on kyseessä mutta esim vastaavasti nämä kaiken maailman kommarit pääsevät jauhamaan paskaansa teeveeseen 😀

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. No kerroppas yksikin poliittinen liike joka taistelee näitä illuminaatteja vastaan paremmin kuin kansallissoailistit?
    Itselläni ei ainakaan tule yhtään mieleen lähes kaikki puolueet ja järjestöt ovat näiden tyyppien hallussa…

    Jatka kumminkin internet soturi vain urheaa taisteluasi nwo:ta vastaan vaikka et lultavasti joka asiasta kansamme samaa mieltä ole. Ei ole varaa ruveta riitelemään keskenämme sillä 99% ihmisistä ei tiedä juurikan tiedä näistä asiosta vielä yhtikäs mitään.

    Jatkakaa tiedon levittämistä!

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Politiikka ja idealismi ovat okkultistieliitin vallankäytön muotoja. He hallitsevat kaikkea muuta kuin mieltäsi ja sieluasi toivonmukaan. Heillä on kaikki tarvittavat pommikoneet mitä ikinä kykenet kuvittelemaan. Heillä on kaikki tarvittava tietotaito ja voima mitä ikinä maan päällä tarvitaan. Siksi me sabotoimme heidän suunitelmiaan tiedotussodankäynnillä, sillä he eivät voi käyttää näitä voimia ilman ihmisten suostumusta, joka tapahtuu heidän aivopestyssä mielessään. Siksi he ovat ahkeria ja voimakkaita heidän kontrollin sanomiensa välittämisessä medioiden, koulutusjärjestelmien ja muiden tyrannisten laitosten kautta. Me paljastamme heidän valheitaan, me levitämme heidän valheitaan julki, me tuomme heidän korruptiotaa julki, heidän suunitelmiaan, heidän pahoja likaisia töitä, heidän operaatioitaan. Sota käydään ihmisten mielissä. Me sabotoimme ja vastustamme sitä tekemällä heidän työnsä vaikeaksi.

     Se, mitä he eivät hallitse, sitä he vastustavat. He vastustavat kaikkea omavaraisuutta ja immuniteettia. He vastustavat vapautta, sillä näillä okkultistisekopäillä ei ole valtaa sen yli. Vapaus on heidän vihollisensa. He haluavat tuhota sinut! Siksi he vihaavat ydinperhettä. Siksi he vihaavat heteroseksuaaleja. Siksi he vihaavat kansallista yhtenäisyyttä. He vihaavat kansalliskiihkoa. He vihaavat kansallista vastarintaa. He vihaavat ihmisiä. He vihaavat isänmaata. He vihaavat lapsia. He vihaavat nuoria. He vihaavat kaikkea vapaata ja hyvää. Me emme! Me taistelemme älykkäästi vastaan, informaatiosabotaasilla hyväksikäyttäen nykyistä tekniikkaa. Nykytekniikka on tuonut aivan uuden tasoisen sodankäynnin muodon vallankäytön pelikentille. He vihaavat kaikkea suvereniteettia ja autonomiaa, sillä nämä vapauden mekanismit eivät ole ulkopuolelta hallittavissa.

     Kuka voi vastustaa heitä? Tosiasiassa vain uskova, Jeesuksen Kristuksen palvelija voi taistella näitä rosvoja vastaan hengellisellä tasolla. Ne, jotka rakastavat totuutta. Ne, joita ei hallita pahuudella. Ne, jotka rakastavat perhettään. Ne, jotka eivät antaudu aivopesun kahleisiin.

     En ole kansallista suvereniteettia tai kansallista puolustautumista vastaan, mutta Hitler oli vain yksi näiden kontrollifriikkien sätkynukeista heiluen suuntaan ja toiseen. Emme taistele varsinaisesti ihmisryhmiä vastaan, vaan pahan voimia vastaan, kuten Raamattu sanoo. Et voi taistella näitä roistoja vastaan asein. Sinun tulee olla älykäs sabotaasipommittaja, vastustaen heidän valheitaan koulussa, työpaikalla, ystäväpiirissäsi, kadulla, junassa, bussissa, puhu julki, tuo esiin heidän valheitaan, taistele homojärjestöjen valheita vastaan, tee jotain äläkä antaudu heidän seksiviihteelleen, homopropagandalleen, poliittiselle valetoiminnalle, juoppokulttuuriin. Taistele suvereenina yksilönä heitä ja heidän korruptoitunutta valtadominaatiota vastaan. Ole yksilö ja taistelet pahaa vastaan!

     Efesolaiskirje 6

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Sinulla on kova tarve puolustaa juutalaisia. Kaltaisiasi kommentoijia on paljon. On törkeääväittääHitleriä joksikin eliitin sätkynukeksi. Käännät sujuvasti juutalaispuheet kansanryhmää vastaan kiihottamiseksi, joten lienet heidän asiallaan. Tuskin olet edes kristitty.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
   3. Tuota valeopposition kirrättämää väitettä SS:n pääkallotunnuksesta ei kukaan ole millään tavalla todistanut. Se on huijari Anthony Suttonin täysin perustelematon heitto. Koska tunus, niin on muka amerikkalaisesta yliopistosalaseurasta. Hah.

    Hitler juuri ei ollut sätkynukke, vaan ainoa oikea johtaja, joka vastusti kaikkea tätä pahaa ja oli kaikkien oikeiden asioiden puolella.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. 3. Waffen-SS-panssaridivisioona Totenkopf ja Allgemeine SS ottivat pääkallotunnuksesta 5. preussi­laisen husaari­rykmentiltä, jonka sotilaat käyttivät pääkallolakkia ja mustaa ­univormua jo vuonna 1744. Tällä ei ole mitään tekemistä Skull & Bonesin kanssa, se on siis valhetta, johon uskovat vain folihatut itse.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Tuo historianethän on Juutalaisten Bonnierien äänikanava, joten outoa, että nyt sieltä siteerataan ja peukutetaan. Ilmeisesti kun tieto sopii yksiin eräiden kantojen ja mieltymysten kanssa niin sitten tykätään, mutta jos on sitä vastaan, niin sitten se on juutalaismedian valheita. Miten sieltä tuutista voi valikoiden ottaa mitään? No ehkä se on mahdollista. Ehkä ei ole heille edullista väittää sitä kalloa Skulls and Bones yhteydeksi, koska silloinhan tuo järjestö saisi näkyvyyttä noinkin valtavirta kanavassa, joten pitäydytään tuon pikku detaljin osalta totuudessa, jotta suurempi häijyys ei tulisi esiin mitä tulee sen seuran olemassaoloon ja vaikutukseen Saksan vihollisten taustajoukoissa? ..joka pienellä tutkimisella voisi käydä ilmi.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 29. Kannattaa kuitenkin kuunnella Markus Willingeriä: ”Me taistelemme voittaaksemme Euroopan takaisin eurooppalaisille, Eurooppa on vain eurooppalaisille.”

  Siitä se alkaa. Ensin paalutetaan ja sitten… 🙂

  Eihän talmudistimedia tätä noteeraa eikä tätä tietenkään pidetä täysipäisenä, muta kuten kaikki tiedämme, kaikki suuret liikkeet alkavat jostakin. Voisin antaa esimerkkejä mm. Saksasta. 🙂

  Valkoinen Ihminen on hyvä ja kärsivällinen, lempeä ja anteeksiantavainen, mutta jopa Valkoiselle Ihmiselle voi tulla mitta täyteen. On tullut ennenkin. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 30. Valkoinen Nationalismi on Ainoa Oikea Tie.

  Katsokaa Israelia: Se on häpeämättömän juutalaisnationalistinen. Israel on englanniksi ”The Jewish State”. Muistakaa AINA mainita tämä, kun puhutte Israelista. Jos Israel tekee jotakin, esim. pommittaa lapsia ja naisia napalmilla (ihan tavallista Israelille), silloin JUUTALAISET pommittavat lapsia ja naisia napalmilla. ISRAEL=JUUTALAINEN=ISRAEL.

  Israel ei aukaisen rajojaan. Israelin rannikolle ei tule pakolaislaivoja, koska pakolaiset tietävät, että JUUTALAISARMEIJA upottaa pakolaislaivat tai hyökkää äärimmäisen väkivaltaisesti niiden kimppuun.

  Israel on JUUTALAISTEN VALTIO. Piste.

  Katsokaa Etelä-Afrikkaa: Kun nyt vihdoinkin Uudelleensyntynyt Jeesus eli Nelson Mandela on saatu haudanlepoon niin voidaan puhua valkoisten asemasta Etelä-Afrikassa. Se on huono, sillä ETELÄ-AFRIKKA ON MUSTIEN VALTIO. Tämä on tehty aivan selväksi.

  Mitä tästä kaikesta voi päätellä?

  Valkoinen Nationalismi on Meidän Tiemme. Juutalaisilla olkoon Israel. Afrikkalaisilla olkoon Afrikka. Kiinalaisilla olkoon Kiina.

  Meillä on Eurooppa. Valkoisen Ihmisen Eurooppa.

  Miksi juutalaisilla voi olla ”Juutalaisten Valtio”, mutta meidän täytyy luopua kulttuuristamme? Miksi rabbit voivat tutkia maahanmuuttajiën geenejä, mutta meidän täytyy avata rajamme kuin vähämieliset?

  Vaadin meille, Valkoisille Ihmisille oikeuden toimia kuin juutalaiset. Vaadin meille, Valkoisille Ihmisille, oikeuden toimia kuin Etelä-Afrikan mustat.

  Kuin ”Generation Identitaire”: Me emme enää peräänny! Me otamme Euroopan takaisin! Riittää jo nöyristely!

  Eurooppa eurooppalaisille. Israel juutalaisille. Afrikka afrikkalaisille. Kiina kiinalaisille.

  Valkoinen Ihminen, nouse ja ota paikkasi!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Miksi vapaamuurarit ja heidän okkultistinen kulttinsa saa jatkaa rikollisia menojaan vapaasti maassamme? Miksi he saavat hallita maatamme? Illuminaatti vihaa kansakuntia, valkoisia kristittyjä erityisesti.

   Minkä vuoksi juuri Eurooppa on ollut niin valtavan taistelun alla viimeisen 2000 vuoden ajan? Taistelulla on hengellinen merkitys, sillä Eurooppa oli ensimmäinen mantere, jolle superapostoli Paavali toi evankeliumin Jeesuksesta Kristuksesta. Tämän ilosanoman johdosta eurooppa on vapautunut pakanismista ja sen voimista ja rakentunut järjestelmälliseksi sivilisaatioksi, jonka perusta lepää voiton ilosanomassa, jonka globalistivallan soluttautuneet monikulturistit ja uusbolsevikit monimuotoisuudessaan ovat 2000-luvulla pyrkineet tuhota ja kieltää yhteiskunnallisena perustana. Homohyökkäys, islamfanatismi ja kiihkoateismi/tiedeuskovaisuus (sekularismi) ovat antikristillisyyden tuhoavia agentteja, jotka palvelevat sivilisaatiomme tuhoa illuminaatin suunitelmien mukaisesti.

   Kansakuntiamme vainoaa suuremmat voimat kuin juutalaiset. Illuminaatti on rakentanut henkisen valtakuntansa oman maamme päälle! Tämä valtakunta rakentuu seksiviihdemaailmasta, peruskoulutus- ja yliopistomaailmasta, homojärjestöistä, massamediasta, nuorisokulttuurista, vasemmistoideologioista ja korruptoituneista poliitikoista. Tätä valtakuntaa johtaa muurariveljeskunnat, jotka hallitsevat ihmisiä ja heidän vallotettuja mieliään tämän valtajärjestelmän avulla selkämme takana nauraen tuhollemme!

   He ovat todellinen uhka suomalaisille.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 31. Esimerkki valtamedian järjettömyydestä.

  Tottenham Hotspur on englantilainen jalkapallojoukkue, joka on profiloitunut ns. juutalaisjoukkueena. Sen kannattajat käyttävät pelaajista mm. nimityksiä ”yid” ja ”yiddo”. Tämä on slangia ja tarkoittaa juutalaista. Juutalaiset, jotka tietenkin määrittävät itse, mitä me muut saamme ajatella tai sanoa, kokevat sanan loukkaavaksi ja sitä ei saa käyttää kukaan muu kuin Tottenham-fani.

  Eikö ole hienoa?

  Juutalaiset laulava lehtereillä ”yid” sitä, ”yid” tää ja ”yiddo”, kun Tottenhamin pelaajat tekevät maalin. Kun vastapuoli käyttää tätä nimeä vaikkapa ottelun jälkeen Twitter-mediassa tyyliin: ”yid” hävisi niin poliisi tulee ja nostaa syytteen rasismista ja vihapuheesta.

  Huomatkaa, kuinka meitä nöyryytetään, kuinka yidit nauravat meille. He eivät voi nauraa tarpeekseen sitä, kuinka pehmeitä ja nöyriä me olemme….

  Nyt kun Iso-Britannian oikeuslaitos olisi valmis polvistumaan yidien edessä ja kieltämään sanan käytön niin itse pääministeri David Cameron on kiirehtinyt määrittelemään, että toki juutalaiset voivat sanaa käyttää, mutta ei kukaan muu.

  Ihan kohta, veljet ja siskot, kotiinne tulee siionistipoliisi kysymään, mitä kirjoitit, mitä sanoit, mitä ajattelit. Ja ei kuin vankilaan, jos vähänkin ajattelit väärin.

  Näin oli bolshevistisen vallankumouksen jälkeen ja näin on kohta, jos emme herää.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 32. Ilokseni voin kertoa, että YID-army eli Tottenham on saamassa kotonaan turpaansa Liverpoolilta. 🙂

  Kannattaa katsoa Tottenhamin kannattajakunnan valokuvia/videonauhaa. Onkohan mikään muu ihmisryhmä samanlainen?

  Suurissa plakaateissa lukee ”IDF”, joka tulee sanoista ”Israeli Defence Army”. Voi hyvä Luoja…

  Nämä brittijuutalaiset eivät todellakaan häpeile kertoa, mihin suuntaan heidän isänmaallisuutensa kallistuu. Oikeita ”IsraelFirstersejä” kaikki tyynni…

  Kuinka tavallista mahtaa olla, että jalkapallojoukkueen kannattajat julistavat kannatustaan vieraan maan armeijan bannereiden ala? Juutalaiset voivat näin tehdä. Se on niin juutalaista että.

  Ehkäpä minä rupean kannattamaan omaa joukkuettani ”Iranin tasavaltalaisarmeijan” bannerin alla… Allahu akbar! 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 33. Ihan pakko lisätä: Yiddot nöyrtyvät ihanasti. 🙂

  Nyt 0-4. Itkumuurilla on käyttöä.

  Bannerissani lukee jatkossa: ”IRIA” eli lyhennys sanoista ”The Islamic Republic Iran Army”. Minusta ihan sopivaa… Maailmalla on viimeistä huutoa kannattaa jalkapallojoukkuetta vieraan maan armeijan bannerin alla. Juutalainen näyttää tietä…

  Jiihaa! 0-4 !! 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 34. Vaikka taistelemme juutalaista (yli)valtaa vastaan, en mitenkään kannata islamia sen vastapainoksi.

  Olisimme vain orjia toisille isännille mikäli kävisi niin että islam ottaisi vallan lännessä.

  Emme tarvitse sen enempää juutalaisuutta kuin islamismiakaan.

  Me olemme isäntiä omassa talossamme – ja me määräämme.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Rohkenen olla eri mieltä.

   Otetaan esimerkiksi maurit ja Espanja. Tästähän puhutaan hyvin positiivisessa mielessä. Eräänlainen kulta-aika…

   Tietääkö kukaan historiasta aikaa, josta kristityt puhuisivat, että ”olipa ihana se juutalaisten ylivalta”. 🙂

   Ei, koskaan ei ole ollut hyvä, jos juutalaiset ovat päässeet niskan päälle, vai voiko joku valaista minua tässä asiassa?

   Päinvastoin, näyttää siltä, että aina kun siionisti häärää päällimmäisenä niin kristitylle jää kolkko kohtalo. Esimerkkejä: bolshevistinen vallankumous, Saksa ensimmäisen maailmansodan jälkeen, USA nyt.

   Etenkin nykyinen USA on kiinnostava. USA oli monien silmissä ”vapauden perikuva”, mutta mitä siitä on nyt tullut? Karmea hirviövaltio, jossa ihmisiä pidetään vuosikausia kidutettavana ilman oikeutta oikeudenkäyntiin; joka kylmästi tappaa ihmisiä atomipommilla; joka sotii kaikenaikaa ja kuin ihmeen kaupalla aina Israelin etujen mukaisesti; joka tappaa ihmisiä miehittämättömillä ohjuksilla maanalaisista bunkkereista; joka vakoilee omia kansalaisiaan ja kaikkia muita.

   Ei, kyllä muslimit ovat hyvä partneri siionisteihin verrattuna. 🙂

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 35. No oletetaan sitten mieliksesi että hitler oli heidän sätkynukkensa.

  Tämä ei vaikuttaisi kumminkaan siihen toimiiko kansallissosialismi nykypävänä parhaana vastavoimana näille nwo orjuuttajille (odotan edelleenkin sinulta parempaa vaihtoehtoa) ja vaikka hitler olisi heidän nukkensa ollutkin ei hän nykypäivänä täällä enää mikään itsevaltias ole.

  On täysin järjen vastaista kuvitella että ihmiset rahoittaisivat järjestöä joka avoimesti haluaa no jos ei nyt tuhota niin ainakin ottaa heiltä kaiken vallan pois.
  Mutta hei älä murehdi ne on jenkkejä rahoittaahan ne ääriislamisti terroristeja Syyriassakin ota nyt noista selvää 😀

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Sinulla on merkittava tarve ryhmittya jonkinlaiseen identifioitavaan ryhmittymaan, mika ei sinansa ole mikaan huono ajatus tai reaktiotapa. On hyvin luonnollista jarjestaytya tata pahaa korruptoitunutta valtaa ja sen kontrollin sokeita myotajuoksijakoiria vastaan. Kuinka voit vastustaa? Ei tarvitse liittoutua kenenkaan kanssa, kun vain ymmartaa kuka on todellinen vihollisesi. Sitten voit taistella yhdessa naita kriminaaleja vastaan. Tasta kaikessa on kyse. Ihmisoikeuksiesi puolustaminen, itsesi suojeleminen ja korruptoin vastustaminen on suurin vastarintaryhma, joka voi olla olemassa. Nain rajoittuneet mahdollisuudet meilla on eika natsioppositio valita todellisesta taistelusta naita pimeyden katyreita vastaan. Natsioppositio vaittaa, etta jos puolustat oikeuksiasi ja paljastat vihollisen juonia, olet valehtelija. Kaikki te olette illuminaatin juoksuttamia.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. En ole enkä luultavasti ikinä tulekkaan liittymään mihinkään järjestöön mutta symppaan kaikkia niitä jotka yrittävät sentään edes viedä asioita parempaan suuntaan edes jollakin osastolla.

    Sellaista ihmistä, puoluetta tai järjestöä joka on kanssani kaikesta samaa mieltä ei todennäköisesti tule ikinä syntymään.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 36. Näin on. Siksi me jatkamme vastarintaa yhdessä rintamassa valhetta ja sen palvelijoita vastaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Melkoinen älyniekka ”totaalifasisti” heittelee maailmanlopuntuomioita ihmisten päälle tuossa vuodatuksessa/vedätyksessä.

    Alex Jonesia kuvaillaan ”huumeriippuvaiseksi hulluksi juutalaiseksi ja saastaiseksi luomukseksi”, Webster Tarpley on ”toinen valehtelija, häiriintynyt” jne, Gerald Celente ”ärsyttävä, rahanahne ukko”, Alan Watt on ”mielenvikainen sairas ukko”, Luke Rudkowskilla on ”hyvin pieni älykkyysosamäärä” ja kaikilla muillakin on sivuston kirjoittajan mielestä ”alhainen älykkyysosamäärä”.

    Ja kirjoittaja itse oli galakseja murtava älyniekkasuperintellektuaali totaalifasisti Andrew Anglin. Huvittavaa hänen loruiluissaan ei pelkästään ollut juutalaisvihaaminen, vaan se tosiasia, että vuodatus piti sisällään kirjoittajan suursanavaraston, josta suurin osa väitteistä perustui teesille ”vähäinen älykkyysosamäärä” ja ”hullu ukko”.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 37. Kulttuurimarxismista:

  Olen pyytänyt ja pyydän taas.

  Voisiko joku mainita EDES YHDEN Hollywood-elokuvan, jossa on paha juutalaishahmo? Edes yksi. Kiitos.

  Tai tehdään helpommaksi.

  Voisiko joku mainita EDES YHDEN Hollywood-elokuvan, jossa EI OLE yhtä pahaa Valkoista Ihmistä? Kiitos.

  Luulisi, että näiden kahden kysymyksen miettiminen aukaisisi tolloimmankin silmät…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 38. Jew plans to hunt immigration critics in new TV show
  Robert Aschberg, a Jewish journalist in Sweden, is to launch a new TV show next spring, where he will visit the homes of Swedes who have written anonymous online comments which criticized immigration. In a poster for the show, Aschberg is seen posing with a baseball bat. “The time is gone when one could spread hate on the net without consequences. The hunt has begun,” it says. Aschberg’s grandfather, Olof Aschberg, was a banker who financed the Bolsheviks in Russia and stole valuable religious icons.

  Jew claims there is no Swedish people
  The Jew Eli Göndör, who is known for his support for Israel, writes in Aftonbladet, the largest daily newspaper in Sweden, that there exists no Swedish ethnic group. “A person should be considered Swedish from the moment he receives a Swedish citizenship,” he writes. In 2009, Göndör defended on television the Israeli massacre in Gaza, where 1500 non-Jews were slaughtered and Israel used chemical weapons.


  Hungarian government to pay 6,000,000 EUR for “Holocaust” indoctrination project
  Lawmakers in Hungary approved the use of six million euro for the “Holocaust Memorial 2014″ program, where Hungarians will learn that resisting Jewish power is a terrible crime.

  Read more http://www.destroyzionism.com/2013/12/22/todays-news-42/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Minä toivotan kaikki aschbergit tännepäin kylään. Mielellään pimeällä ja illalla. Syysmyrskyn aikaan. Pesäpallomailan kanssa voi tulla ”metsästämään”, jos kerran ”hunt is on”. 🙂

   Voidaan vaikka harjoitella, kuinka saalis juoksee, koirat perässä ja mies pyssyn kanssa passissa. 🙂

   Valkoinen Mies ei ole vielä historiaa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 39. Toivotan kaikille Veljille ja Siskoille Oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 40. Hyvää joulua kaikille taistelijoille. Ensi vuodesta tulee vielä paljon kovempi. Valmistautukaa nyt jo siihen henkisesti. Taistelutahtoa ja henkeä. Yhdessä. Kova sota edessä. Helpolla ei tulla pääsemään. Suomen ja koko sananvapauden puolesta. Magneettimedia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 41. Siunaa ja varjele meitä (virsi 584) – Suomalainen rukous

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 42. Hei vaan kaikille ja parempaa uutta vuotta!

  Halusin tuoda yhden pointin lisää tähän lehdistökeskusteluun. Kyse ei ole vain Suomesta, vaan koko pohjoismaisesta kartellista.

  Skandinaavinen media ja uutisointi on vieraan vallan omistuksessa. Kahdella ei-länsimaisia arvoja edustavalla perheellä sekä samoja ei-länsimaisia arvoja edustavilla suurpankeilla on lähes 100% mediamonopoli. Tämä kartellisoituminen on alentanut uutisoinnin ja viihteenkin tasoa huomattavasti. Yhä useampi on kyllästynyt puolueelliseen ja propagandanomaiseen tarjontaan, joka esittelee varsin valheellisen kuvan sisä- ja ulkopolitiikasta sekä maailmantapahtumista yleisesti.

  Lukijamäärien ja tilauksien pudottua vaaditaan lehdistötukea kartellille veronmaksajilta- huom! samoilta veronmaksajilta, jotka ovat kyllästyneet ala-arvoiseen uutisointiin ja peruneet tilauksensa.

  Määräaikaista tukea ehdottaa liikenne- ja viestintäministeriön lehtiasiain neuvottelukunta.

  Jos yksityisille ja/ tai lukuisiin petoksiin ja huijauksiin syyllistyneille pankeille jaettavat pankkituet veronmaksajien rahoilla ovat epädemokraattisia ja kilpailua vääristäviä, niin lehdistötuet kartellille ovat sitä yhtä lailla.

  Näin kirjoittaa Elina Grundström, vapaa toimittaja ja tietokirjailija, joka työskentelee journalistiikan vierailijaprofessorina Tampereen yliopistossa 2013–2014:

  “Aikakauslehtiä ja pian myös sanomalehtiä alettiin konseptoida ulkomaisten mallien mukaisesti. Amerikasta tuotiin Suomeen brändiguruja, jotka panivat toimittajat kirjoittamaan millintarkasti määritellyille juttupaikoille tarkkaan sovitulla tyylillä. Lehden ääni peitti alleen toimittajan oman äänen.”

  Pikemminkin on niin, etta lehden omistajan ääni peitti alleen toimittajan äänen. Etukäteen sovituista “linjauksista” oli ja on pidettävä kiinni. Omistajat sanelevat linjaukset joko suoraan, tai päätoimittajat saavat ohjeet esimerkiksi Bilderberg-klubissa. Helsingin Sanomien ex-päätoimittaja Mikael Pentikäinenkin kävi jopa kahdesti Bilderbergeissä hiotuttamassa toimituksellista “linjaustaan”.
  jatkuu….. http://pirona.fi/?p=564

  Vastaperustetussa Pironan makasiinissa muitakin hyviä artikkeleita. Kannattaa tsekata erityisesti nanoroboteista tiedeuutisissa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 43. Totta. ”Kissinger kreikkalaisista: “Meidän on iskettävä syvälle heidän kulttuurisiin juuriinsa”

  http://pirona.fi/?p=172

  Kreikan valtaeliitti koostuu juutalaisista poliitikoista. Venizelos ja papandreut ovat juutalaisia. Kiakki kuuluisan veronkiertolistan nimet olivat kreikanjuutalaisia. He ovat ajaneet maan tuhoon ja ryöstäneet sen, jotta voisivat orjuuttaa ja ryöstää koko maan lopullisesti. Ja tuhota kulttuurin kuten muut eurooppalaiste kulttuurit,

  Näitä lehden esittämiä asioita ei Uuden Suomen vasemmistopropagandisti ”Kreikan Hämis” ikinä kertonut. Hän onkin huijari ja vaikuttaa suorastaan palkatulta sumuttjalata muidne Usarin tyyppien tavoin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 44. Islam suhtautuu vihamielisesti perinteisiä länsimaisia arvoja vastaan. Vaikka juutalaisilla on raha ja media ja poliitikot niin islamilla on väkimäärä. Islam tarkoittaa alistumista. Se tarkoittaa että lännen on alistuttava sille. Tästä asiasta islam suostuu neuvottelemaan viime kädessä vain päätä lyhyempien kanssa.

  Balkan oli satoja vuosia turkkilaisten ikeen alla. Eli islamin miehittämä. Siitä oli kulta-aika kaukana.

  Kaarle Martel torjui islamin invaasion Eurooppaan 700-luvulla.

  Vaikka juutalaiset häikäilemättömästi käyttävät kehitysmaiden ihmismassoja aseenaan tuhotakseen perinteiset, yhtenäiset, kansallisvaltiot euroopassa, ei se että polvistuisimme islamin edessä millään tavalla helpota tai päästä meitä pois juutalaisen ylivallan otteesta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 45. ”Roman Frolov, who translated Artemov’s article and is in touch with nationalist circles in Russia, writes that “for each persecuted Pussy Riot member there are thousands of Russian men persecuted for as little as derogatory remarks about migrants made in social networks. However, you have heard nothing about them because mass media is not interested in them and they don’t have powerful advocates.””

  http://www.dailystormer.com/russia-10-years-in-jail-for-extremist-speech/

  Putinia kauan tukenut lubavitchiläinen Venäjän juutalaisyhteisöjen liitto ja sen päällikkö, Chabad Lubavitch -rabbi Berel Lazar (Berl Lazar), Venäjän päärabbi, tukee Putinia ja molempia tukevat juutalaisoligarkit Lev Leviev ja Roman Abramovich. Tiedän myös, että esim. Deripaska on juutalainen. Äseken teeveessä oli Mot-ohjelma siitä, kuinka Deripaska ryösti alumiinitehtaan valtion viranomaisten tuella eräältä iikemieheltä, joka pakeni ulkomaille. Venäjän juutalaiskongressi ja Vladimir Gusinsky on syrjäytetty

  -Venäjän juutalaisyhteisöjen liitto perusti Venäjänkielisten juutalaisten maailmankongressin. Sen johtaja on juutalainen Boris Shpigel (Spiegel ), joka on Johan Bäckmanin rahoittaja ja päällikkö. Boris Shpigel perusti liikkeen ”Maailma ilman natsismia”. Suomen antifasistinen komitea – Suomi ilman fasismia” on sen alajärjestö (johtaja Bäckman, joka on myös keskusjärjestön ylimmässä hallinnossa) Jäsenlistassa Suomen antifasistinen komitea on numero 34 ja Anti-Defamation League ADL numero 122). Jäsenlistat ja hallinnon kokoonpano ovat muuttuneet yksityisiksi (jo 2012 oli näin). Shpigel on Venäjän senaatin jäsen. Shpigelin suhteet Putiniin ovat läheiset Lazarin ja muiden juutalaisoligarkkien tapaan. Onko muita oligarkkeja ollenkaan, jos Putin on juutalainen? Shpigelin järjestö saa runsaasti tilaa Venäjän medioissa. Myös Bäckman saa paljon tilaa ja esittää Suomea koskevat asiat Hän on myös pitänyt puheen valkovenäläisille ja venäläisille kadeteille. (Ties mitä puheita onkaan pitänyt, joista ei ole tietoja tihkunut tänne asti.) Bäckmanin propaganda edustaa chabad-lubavichiläistä sanomaa eli hän ajaa pohjimmiltaan Nooan lakeja ja maailman alistamista juutalaiselle Sanhedrin-elimelle. Putinin ja venäjän tavoite on siis sama kuin kommunistiaikoina eli juutalainen maailmanvaltio. Sanhedrin on oikeasti ylin rabbituomioistuin ja esim. mielipuolisten nooalaislakien ylin valvoja. Nooalaislakien mukaan harhaopeista eli esim. kristinuskosta tuomitaan kuolemaan.

  -Vatikaani on tunnustanut myös juutalaiset nooalaislait. Ainakin nykyinen ja kaksi häntä edeltävää paavia ovat juutalaisia (tai sitten saksalainen paavi oli vain piski kuten koko katolinen kirkko, joka on siis nykyisin huijaus).

  -Helsingissäkin toimii Chabad-house vuodesta 2003. Houset ajavat nooalaislakeja ei-juutalaisille ja tukevat kaikkia juutalaisia. Amerikkalainen johtaja Benjamin Wolff on Ben Zyskowiczin ystävä. Rebbe Menachem Schneerson on nimittänyt Wollffin. Tällä hetkellä Chabad-lahkolla ei ole Schneerson-ylirabbia. Rebbe sai noolalaislait osaksi USA:n lainsäädäntöä. Bäckman ja Chabad-keskus muodostavat vahvan juutalaisvaikutuksen. Juutalaisvaikutus näyttää olevan maamme valeopposition takana. Se on luonut siis valevaihtoehtomediat ja valetoisinajattelijat. Heitä yhdistää yleisimmin putinismi.

  -USA ja Venäjä Chabad-juutalaisuuden alaisuudessa. Chabad-juutalaiset pitävät messiaanaan 1994 kuollutta Schneerson -nimistä päärabbiaan. Hassidi-lahko edustaa kabbalaa, mutta todellinen kabbala on salaisuus. Esim. Madonnan kabbala-opinnot ovat huijaus, sillä naiset eivät saa lukea kabbalaa eikä sitä paitsi juutalaisuuteen voi juuri kääntyä oikeasti. Talmudia sa lukea 40 vuota täyttänyt juutalainen mies

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 46. Hassua, kuinka Ranskan kuningas Frans I liittotui sulttaanin kanssa keisaria vastaan 1500-luvulla ja Ludvig XIV myös silloin kun kristityt taistelivat turkkilaisia vastaan Wienin porteilla. Tämän voi hyvällä syyllä todeta alhaiseksi toiminnaksi. Mutta se oli vastine jonnekin ranskalaiseen julistukseen.

  Ei muslimeille tarvi alistua. On siellä yhteistyömiehiäkin. Homma ja Memri aknnattaa sulkea. Ne ovat paskakanavia. Eläköön islamofasistinen yhteistyö!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 47. Saksalainen Duisburgin kaupunki on saanut kerta toisensa jälkeen tuntea, mitä islamofasistinen jihadismi tarkoittaa käytännössä. Uudenvuoden yönä useat duisburgilaiset kirkot joutuivat ”rauhanuskonnolle” luonteenomaisen hyökkäyksen kohteeksi. Kirkkojen ikkunoita kivitettiin ja ammuttiin raketeilla, muhamettilaisessa rutiinissa tärveltiin mm. alttarimosaiikkia. Käytetyt paukkupommit ja raketit ovat olleet niin voimakkaita, että yhden kirkon ikkunoissa käytetty panssarilasi meni pirstaleiksi. Islamofasistit menivät jopa niin pitkälle, että heittivät – ilmeisesti allahin tahdosta – paukkupommeja kirkkoon jumalanpalveluksen aikana.

  En uskalla edes ajatella minkälainen kohu syntyisi jos joku heittäisi papattimaton poksahtelemaan jonkin peräkujamoskeijan perjantaisen rukoushetken aikana. Koska kyseessä oli kristittyjen jumalanpalvelus, ei asiasta mainita kuin paikallislehden artikkelin välikappaleen sivulauseessa. Seurakunnat pyytävät poliisia turvaamaan kirkkojaan hartaiden muhamettilaisten hyökkäyksiltä, mutta poliisi puolestaan valittelee että ei resurssipulastaan johtuen voi turvata kristittyjen oikeutta harjoittaa omaa uskontoaan omassa maassaan.

  http://www.derwesten.de/staedte/duisburg/gewalt-gegen-kirchen-im-duisburger-norden-id6215163.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Mielestäni juuri muessinin kutsu ja vastaavat laulut ovat erittäin kauniita. Tavallaan kivitit moskeijaa puhumalla siitä halveksivasti. Samalla leimasit kaikkki ryhmät jonkun osaston käytöksen mukaan. Minusta tuon yleisen kristinuskon vastaisen sodan takana ovat saatanalliset voimat, joten kaikki hyökkäykset eivät ole muslimiräyhääjien työtä. Sellaisiakin voidaan kihottaa joltain taholta.

   Miksi ihmiset eivät ala puolustautumaan? Miksi he eivät pane johtajiaan viralta ja rankaise heitä? Oma vika osaksi.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 48. ”Myös Knockout on etnisesti värittynyt ilmiö. Sitä harrastavat mustat ja latinotaustaiset ”amerikkalaiset”, jotka yrittävät lyödä ”satunnaisen” vastaantulijan tajuttomaksi yhdellä iskulla.”

  Jenkit on ite keksiny Knockout-pelin ihan tyhjästä sen takia, että ne saisivat mustia vankilaan. (kyllä, kuulostaa uskomattomalta, mutta jos tutustut vanhankansan mentaliteettiin siellä ymmärrät. GOOGLAA sundown town). Monet videoista, mitä pyöritetään jenkkien mediassa on vanhoja. Osa niistä ei edes olla kuvattu jenkeissä! (Yksikin oli briteistä) ks. http://bit.ly/19CZVFd vertaa http://bit.ly/1k2XaXz

  Lisäksi mustat ovat lähes aina suojelevaisia valkoihoisia kohtaan.

  Kaikki pelaa tätä Knockout-peliä. Media sielläpäin haluaa väärinkäyttää tätä työkalua.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 49. Udelleen: Mielestäni juuri muessinin kutsu ja vastaavat laulut ovat erittäin kauniita. Tavallaan kivitit moskeijaa puhumalla siitä halveksivasti. Samalla leimasit kaikkki ryhmät jonkun osaston käytöksen mukaan. Minusta tuon yleisen kristinuskon vastaisen sodan takana ovat saatanalliset voimat, joten kaikki hyökkäykset eivät ole muslimiräyhääjien työtä. Sellaisiakin voidaan kihottaa joltain taholta.

  Miksi ihmiset eivät ala puolustautumaan? Miksi he eivät pane johtajiaan viralta ja rankaise heitä? Oma vika osaksi. (meni modeiluun)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 50. Juuri vihervasemmistolaiset ovat lyöttäytyneet yhteen islamilaisten liikkeiden kanssa. Omaa kulttuuriperintöään, kansallisia ja länsimaisia arvoja vastaan.
  Vuosittain Ruotsissa ja Norjassa tapahtuvat kymmenet tuhannet seksuaalirikokset eivät vaadi yhtäkään juutalaista yllyttämään rikollisia tekemään pahojaan. He tekevät sen kyllä ihan itse, vaikka maassa ei asuisi yhtäkään juutalaista. Nämä seksuaalirikolliset ovat lähes poikkeuksetta Afrikasta ja Lähi-idästä kotoisin olevia miehiä. Yleensä muslimeita.

  http://trutube.tv/video/12778/Oslo-Norway-Rape-Cases-Were-Committed-Exclusively-By-Arab-amp-African-Men

  Me olemme kahden luonteeltaan erilaisen ongelman kanssa puristuksissa.

  Yhtäältä juutalaiset joilla on raha, media ja poliitikot taskussaan vaativat että Eurooppaan päästetään valtoimenaan miljoonittain ihmismassoja kehitysmaista, Afrikasta, Lähi-idästä ja kauempaa. Juutalaiset vaativat että vanhat, perinteiset, yhtenäiset, valkoiset kansallisvaltiot romutetaan ja tilalle tehdään monirotuisia, monikulttuurisia yhteiskuntia joissa ei enää koskaan sen jälkeen tule olemaan valkoisia enemmistössä.

  Vielä tällä hetkellä vaikuttaa siltä että valitettavasti kovin pieni osa ihmisistä todella ymmärtää mitä on tapahtumassa, ja vaikka ymmärtäisivätkin eivät osaa yhdistää syitä ja seurauksia. Suurin osa ihmisistä ei näe niitä voimia jotka ovat tämän ”Terminaattorin” taustalla. Niitä voimia jotka painostavat ja
  vaativat valkoisia eurooppalaisia kansallisvaltioita hukuttamaan itsensä maahanmuuttotulvan alle. Nämä juutalaiset voimat ovat niin taitavasti poissa julkisesta valokeilasta että heitä on sen vuoksi vaikea suuren yleisön havaita.

  http://trutube.tv/video/1698/Dr-William-Pierce-The-Jewish-influence-on-immigration-

  Ennen kuin kamppailu tätä mahtavaa juutalaisvaltaa vastaan kyetään voittamaan, saati että onnistuttaisiin edes lyömään todellista kiilaa heidän maailmanvalloitus ohjelmaan tai agendaan, aikaa tulee kulumaan niin paljon(kaikesta päätellen), että sinä aikana menetämme käytännössä omat maamme, valtiot näille maahantunkeutuville kehitysmaiden ihmismassoille. Ja mikäli näin pääsee tapahtumaan, tulemme huomaamaan että me itse, tai ainakin lapsemme tulevat olemaan toisen luokan kansalaisia, vähemmistönä omassa maassaan, jonka edelliset sukupolvemme ovat rakentaneet kovalla työllä säästämättä verta, hikeä ja kyyneleitä. Kuvitteleeko joku että meitä tai meidän lapsiamme tullaan kohtelemaan jotenkin paremmin, kun jo nyt omat päättäjämme kohtelevat meitä näin huonosti.

  Kun islamilaisten osuus tästä maahantunkeutuvasta ihmismassasta saavuttaa tietyn määrän, se tulee johtamaan siihen että myös täällä Suomessa kuten on jo käynyt monissa muissa länsieuroopan maissa alkaa matalan intensiteetin sota jossa islamilaisia voimia edustavat tahot tuhoavat ensin rakennuksia ja patsaita ja sen jälkeen kun heidän määränsä vielä tästä entisestään kasvaa, he alkavat järjestelmällisesti vainoamaan valkoista kantaväestöä silmittömällä väkivallalla ja terrorilla.

  http://trutube.tv/video/10510/Muslimische-Demografie-Dritte-Welt-InvasionIslamisierung-Europa-ERWACHE-Massenimmigration-ist-Massenmord

  Me joudumme kamppailemaan samaan aikaan kahden luonteeltaan erilaisen ongelman kanssa.

  Miten saamme päättäjät katkaisemaan napanuoran niihin valtakeskuksiin joista tätä juutalaista maailmanlaajuista verkostoa johdetaan. Ellemme tässä onnistu ajoissa, maahantunkeutuvan tulvaveden(ihmismassojen) nousu on pysäytettävä joka tapauksessa – eikä siihen ole aikaa tuhlattavana.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 51. Ei hyödytä mitään kuitenkaan koko uskonnon pilkkaaminen ja vihaaminen.

  Kyllä näitä kaikkia järjestöjä ja jengejä selvästi ohjataan. Sama tahohan useimpien takana on.

  Tietenkin myös muslimimaailmassa on järki-ihmisiä ja massatkin myös pohjimmiltaan vain harhaan johdettuja jos sitäkään. Muutenhan olisi oikeutettua heidän puoleltaan vihata kaikkia valkoisia ja kristittyjä ym.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 52. Kovin pienellä järjellä islamilaista maailmaa johdetaan. Viimeisen tuhannen vuoden aikana kehitys on enemmän tai vähemmän polkenut paikallaan. Ainakin perinteisestä länsimaisesta näkökulmasta katsottuna.

  Vaikeat ajat ovat edessä.

  Meidän kannattaisi pitää ensisijaisesti nyt huolta omista. Kyllä
  muslimimaailmassa riittää äänitorvia heidän oman asiansa edistämiseksi – tai turmelemiseksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 53. Tiedän, tiedän. Piti lopettaa tänne kirjoittaminen, mutta ei sittenkään malta lopettaa.

  Oli nimittäin päivän HS:ssä oikea malliesimerkki siionistimediasta.

  Ykkösotsikko lukee näin: ”Lennokkilentäjän työ: tapa 10000 kilometrin päässä”

  Huomatkaa kuinka HS nostaa yhdysvaltalaisen valtioterrorismin arkipäiväiseksi työksi. Miehiä haastatellaan ja voivotellaan sitä, että he eivät saa tästä sivillien tappamisesta mitaleja. Toisaalta sentään tunnetaan hyvää mieltä että lasten ja naisten tappamisen jälkeen pääsee oman perheen luokse illaksi.

  Näin se menee: Illuminaatti tappaa siviilejä. HS nauraa päälle.

  Hyvä tietää: Siviilien tappaminen on ihan kosher. 🙂 Sitten vielä ih metellään, että on itsemurhapommittajia. On se kumma.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 54. Onko niitä yleensä niin paljon? Mielestäni se kuulostaa vain niin oudolta länsimaissa, että kaikkia autopommejakin väitetään itsemurhaiskuiksi. Lisäksi ne ovat useimmiten Mossadin tai sen apujärjestöjen rakentamia tai tilaamia ym.

  Arabimaiden johtajista sanoisin esim. Saddamia ja Gaddafia hyvin kyvykkäiksi. Siksi heidät murhattiin ja heidän maansa sai erikoiskohtelun. Tai ehkä se ei ole niin erikoista, vaan sama on luvassa kaikille paitsi Israelille. Ehkä vivahteet vaihtelevat eri aikoina eri puolilla maailmaa.

  Muslimimaissa on aina hallitsijat hallinneet hovijuutalaisten avulla samalla tavalla kuin Lännessä. Rahat lainattiin juutalaisilta ja kauppa käytiin etupäässä heidän kanssaan. Myös aatelisto oli samaa eliittiä ja yläluokkaa. On mieletöntä puhua huonoista johtajista, kun kerran kuninkaat jo Lännessä alkoivat olla marionetteja. Islamilaisessa maailmassa ovat myös salaseurat jyränneet jasieltähän vapaamuurarit tulivat.

  http://www.dailystormer.com/jewish-young-turks-and-the-armenian-genocide/

  Viime aikoina hyvät johtajat ovat harvenneet ja heille on käynyt kuten Hitlerille. Johtajat ovat yleensä joko kryptoja tai vapaamuurareita. En siis menisi kehumaan valkoisten johtajiakaan yleisesti.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 55. Brysselin Pravda on Brysselin Pravda ”vaikka voissa paistaisi”.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 56. EU on julistanut Marseillen kulttuuripääkaupungiksi.

  ”Kulttuurinrikastuttamis” ohjelma käy jo niin kovilla kierroksilla että p-ska lentää tuulettimeen.

  http://www.dailystormer.com/french-city-with-40-muslim-population-is-the-most-dangerous-city-in-europe/

  Kaupungissa vallitsee käytännössä poikkeustila. Kaupungin asukkaista noin 40% on islamilaisia.

  Eräs kommentti kiteyttää asian :

  The French are sandwiched between Jew government and Arab street thugs.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 57. Gourmet-uutisia:

  Minun mieliruokani on tästä lähtien ”Quenelle”.

  Tätä ei pidä sekoittaa ”quenelle”-tervehdykseen, joka on jotakin muuta. 🙂

  Kannattaa tutkia Google-haulla molemmat: ”Quenelle gestures”… Siionistit todellakin haluavat toimia ajatuspoliiseina. Kaikki mikä vähänkin viittaa siihen, että kaikki eivät totaalisesti ja ehdoitta rakasta kaikkia juutalaisia, on antisemitismiä ja näitä asioita ajattelevatkin pitäisi saada vastuuseen.

  NKVD on taas täällä. Genrichyagodat odottavat kulisseissa, että pääsisi näyttämään seinän paikkaa toisinajattelijoille…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 58. Quenelle kaikille! Maittavaa roomalaisperäistä sellaista.

  Olen tässä miettinyt, että on varmaan hauskaa olla siionisti. Rahaa ja valtaa on. Kaikki mediat hallussa. Hollywood taskussa. Pankit kaikki omia.

  Mutta, mutta. Jotain puuttuu siionistilta. Mitähän se olisi?

  Minäpä kerron.

  Mielenrauha. Ei saa siionisti rauhaa. Aina jollekin goyimille on vielä jäänyt jotakin ja yllättävän monilla goyimeilla on suht paljonkin rahaa. Tämä ei anna siionistille rauhaa.

  Ja lisäksi harmina on, että maailma on ihan täynnä antisemitistejä. Ajattelepa jotakin Spielbergiä tai Zuckerbergiä. Eivät varmaan oikein uskalla mennä ilman henkivartijaa ulos, kun ilkeät natsit odottavat kuolaten oven takana – ja pahat mielessä. 🙂 Olen joskus katsonut näiden huippusiionistien ilmeitä ja kehonkieltä, jos he ovat muualla kuin New Yorkin tai Los Angelesin norsunlutorneissa. He ovat peloissaan ja epävarmoja. Yrittävät hymyillä, mutta ei. Ei irtoa. Pelottaa.

  Mikähän siinä on? En minä pelkää omieni joukossa.

  Ai niin, hehän eivät ole meidän keskellämme omiensa joukossa. Hehän tietävät, että me olemme vihollisia, pahoja. Sellaisiksi meitä on haukutta jo kohta sata vuotta ja tuhat vuotta ennen sitä.

  Kummallista. En minä pelkää siionistia, mutta hän pelkää minua.

  Tuota kannattaa ajatella. Se on hyvin, hyvin mielenkiintoista. Siionisti pelkää. Kummallista. Onko hän tehnyt jotakin pahaa, kun hän pelkää.

  Minä en pelkää. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 59. Se oli kyllä Jagodan seuraaja Nikolai Jezov joka 1930-luvun puhdistuksen toteutti ..

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 60. Väärin. Sekä Jezov että Yagoda toteuttivat puhdistuksia ja sitäpaitsi ennen ja jälkeen niiden oli puhdistuksia joka puolella ja nälänhätiä ja siis tahallisia sellaisia.

  Valkoinen mies Venäjällä, Puolassa ja Tshekissä tuntuu olevan muutes sitä mieltä, että on lupa puhua mitä hvänsä jatehdä mitä hyvänsä. Mitään ei tunnusteta, vaan samatutaan niihin, jotka murhasi saksalaiset ja ajoi pois. Heistä ei koskaan taida olla omien rötösten tai yleensä todellisuuden ja tosiasioiden tunnustamiseen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 61. Sitä paitsi eikö ollut niin, että ensin oli Jezov ja sitte Yagoda minun muistini mukaan. No molemmat tietenkin olivat juutalaisia ja Berija myös.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 62. Eikö ole kummallista, kuinka koskaan ei järjestetä yhtäkään juutalaisten vetämää kongressia, jossa käsiteltäisiin bolshevikkivallankumouksen jälkeistä terroria?

  N:nteen potenssiin on haettu kansallissosialisteja kaikilta mantereilta jopa melkein vainajat on haudoistaan raastettu tuomiolle.

  Mutta kun 30 miljoonaa Valkoista Ihmistä murhattiin bolshevistisjuutalaisen vallankumouksen toimesta niin on kuin nämä murhatut eivät olisi ihmisiä ollenkaan. Ei ”holocaust-memoriaaleja”, ei ”holocaust-instituutteja”, vain kylmä hiljaisuus.

  Katsoin muuten tänään loistavalta ”The Occidental Observer”-sivustolta videon, jossa juutalaisten USA:ssa paljon puhuma ”White Privilege”-käsite saatiin näyttämään toisenlaiselta, kun paperi käännettiin ja alettiin puhumaan ilmiöstä nimeltä ”Jewish Privilege”.

  Muistakaa aina mainita tämä: ”Juutalainen etuoikeus”. Maailmamme on epäoikeudenmukainen, sillä me emme ole tasa-arvoisia, vaan joukossamme on ryhmä, jolla on etuoikeuksia – nimittäin juutalaiset.

  Juutalaisilla on enemmän rahaa kuin muilla. He ovat etuoikeutettuja, se on väärin ja se pitää korjata.

  Juutalaisten lapset ovat paremmin koulutettuja kuin muiden lapset. He ovat siis etuoikeutettuja, se on väärin ja se pitää korjata.

  Muistakaa aina mainita, kun puhutaan juutalaisista: He ovat rikkaita, rikkaampia kuin muut ja he ovat etuoikeutettuja. Tämä pitää korjata, sillä se on väärin.

  Juutalaisethan ovat aivan kuin Etelä-Afrikan valkoiset aikoinaan: Rikkaita ja etuoikeutettuja.

  Onko vallankumouksen aika? Pitäisikö esiin astua Valkoinen Genrich Yagoda?

  Sweet f…g justice. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 63. 2. jaksossa Haapasalo kohtasi myös sellaisia (järjestettyjä) isäntiä, joiden mukaan suurin osa vankileirien tarinoista olisikin ollut vain tarinoita ja että olisi vaikeaa saada selvää, mitä oikein tapahtui. Selvästi siis Venäj’llä on edelleen sama vallanpitäjä, joka haluaa taas palata kommunismiin tai vastaavaan totalitarismiin. Kommunistinen ääliö Haapasalo väitti Hitlerin kidutelleen myös eli veti Hitlerin rinnalle. Tässä siis haluttiin saada myös Saksa rinnalle ja mitätöidä omia mielikuvituksellisia kidutuksia. Hitleristä kuitenkin siis valehdeltiin (tässäkin) ohjelmassa.

  Minusta Hebollan ”valkoinen ies” -projekti ei toimi. Venäjällä opetetaan, että kommunismin julmuudet ja Euroopan naisten raiskaukset ym. olisivat ihan normaalia toimintaa. Ei vapauduta ei-venäläisistä johtajista, vaan uskotaan uudet valheet.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 64. Päpy: ”ensin oli Jezov ja sitte Yagoda minun muistini mukaan”

  Ahaa, tuo selittääkin aika paljon .. Useimpien muiden muistin mukaan Jezov oli Jagodan seuraaja, ja pani toimeen sen 1930-luvun Suuren Puhdistuksen (siis isoilla alkukirjaimilla). Sitten kun toimeksiantaja Stalinia itseäänkin alkoi hirvittää, tämä korvasi Jezovin Berijalla, jonka aikana palattiin (jo Jagodan aikana vallinneeseen) ’normaaliin’ stalinistiseen sortoon.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 65. Ai Stalinia hirvittää? Hah. No ei sillä kuule mitään väiä ole, missä järjestyksessä nuo ovat olleet. Mielenkiintoista, että skepolle vain 37 puhdistukset ovat ne Stalinin puhdistukset, kun siellä on tapettu koko ajan masoittain ihmisiä ja hirveät kidutukset päälle. Skepo väittää myös Stalnia hirvittäneen, vaikka siis Berijahan oli lastenraiskaaja ja murhaaja ja jatkoi valtavia puhdistuksia ja sitten oli vielä sodan ajan mielettömät massamurhat.

  Ilmeisesti esim. Ukrainan tapahtumat eivät ole mitään 1930-luvun alussa? Vain jotkut 1937 puhdistukset, joissa puolue siivotaan ja siis menee juutalaisiakin ja huipulta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat