Vieraskynä: Lopullinen ratkaisu, osa 1

”Minun kaunani” –sarjan kolme aiempaa osaa käsittivät nyky-suomen ja Euroopan ongelmista itselleni raskaimmat. Kaikki kolme osaa: ”Minun kaunani, osa 1”, ”Pakolaiskriisin syylliset – minun kaunani, osa 2”, ”Kaikki saatanan sopimukset – minun kaunani, osa 3”.

lakko2_versio2Neljäs osa, kuten lupasinkin, käsittelee minun ehdotuksiani yllä mainittujen ja muidenkin ongelmiemme ratkaisemiseksi. Ehdotukseni saattavat kuulostaa ajoittain radikaaleilta ja olen joskus saanut kuulla niiden olevan jopa mielenvikaisia mutta siltikään en ole vielä tähän päivään mennessä kuullut varteenotettavia vasta-argumentteja ajatuksieni käytännöllisyydelle tai mielestäni edes niiden oikeudellisuudelle.

Tässä vaiheessa on sanottava että läheskään aina en pidä humanistisia perusteluja valideina.

Kenties juurikin kykyni sivuuttaa moderni, liberaali ”oikeuskäsitys” antaa minulle mahdollisuuden olla ajatuksieni kanssa radikaali.

Tai kenties syy vain on niin Suomen kuin koko maailman mädännäisyydessä sekä ihmiskunnan totaalisessa rappiossa?

On syy mikä vain yhteiskunnallisten syiden ja mielenvikaisuuden väliltä, on yleisin kuvaus mielipiteistäni ollut ”radikaali”. Enkä minä ole sitä koskaan edes yrittänyt saati tahtonut oikaista.

Ajoittain ajatukseni on nähty niin radikaalina että ihmiset ympärilläni yrittävät pakottaa minut pysähtymään, miettimään asiaa heidän näkökannaltaan ja perustelen kantani kuinka vesitiiviisti tahansa, nielemään heidän kantansa huolimatta siitä kuinka järkevä tai mielestäni eettisesti oikein se on.

En tiedä onko ironiaa vai vain surullista että muun muassa juuri näiden ihmisten näkökannat ovat teini-iästä saakka olleet filosofisen ja poliittisen radikalismini ”siemeninä”.

Mitä taas tulee itse artikkeliin, huomasin jo alkumetreillä että kaiken sullominen yhteen artikkeliin olisi tehnyt siitä valtavan pitkän ja siten kenties vaikeamman sisäistää.

Olen huomannut että artikkeleissani ja näkökannoissani on tarpeeksi pureskeltavaa jo ”normaalissa mitassaan” ja siksipä pilkon myös ratkaisuni kolmeen erilliseen artikkeliin.

Tuntuu mielekkäältä aloittaa artikkelisarjani ratkaisujen perkaaminen sen ensimmäisestä osasta jossa puhuin maamme valtaapitävien rajattomalta tuntuvasta petturuudesta ja yleisestä rappiosta.

Asiat jotka toin esiin ko. artikkelissa ja joita olen sivunnut niin monessa artikkelissani ennen sitä (mm: ”Lastensairaala on suuri kusetus”), liittyvät suoraan siihen kuinka luotettavana me todella voimme pitää näitä verorahoilla sikailevia, omaa etuaan ajavia, kansainvälisen siionistisen* rahaeliitin pussiin pelaavia, kansansa kapitalismin vuoksi pettäviä rottia?

Maamme on modernin maailman mittapuilla seitsemättä vuotta lamassa. Vallassa ovat 12 vuoden aikana olleet poikkeuksetta joko keskusta tai kokoomus ja Siltikään nämä petturit eivät löydä vikaa itsestään! Vika on lähes yksinomaan kansassa, yrittäjissä ja kansan ”kustannuksissa”. Meille toitotetaan kuinka me olemme liian kalliita ylläpitää valtiolle jonka koko olemassaolo perustuu sen tarpeellisuuteen kansan asioiden hoitamiseksi ja, nyt tarkkana, siihen että me annamme sen olla olemassa ja toimia niinkuin se toimii.

Ystävä joka luet tätä artikkelia, poliittiset mielipiteet pois heitettynä ja vailla katkeruutta tai kaunaa kysyn: Miksi Me annamme tämän jatkua?

Ratkaisuni kaiken poliittisen rappion ja todellisen talousrikollisuuden, siis sen jota harjoittavat jo valmiiksi satumaisen rikkaat ihmiset jotka toiset samanlaiset ovat valtaan pelanneet, poistamiseen ovat seuraavat:

 1. Hallitus, eduskunta ja oikeastaan koko se järjestelmä joka sen takana on, tulisi hajoittaa. Kansaan vaikuttaa vaalien alla liian moni asia joka estää kansalaisia tekemään objektiivisen valinnan: rahalla ostettava medianäkyvyys, ehdokkaiden valehtelu, maahan lyöty kansallinen itsetunto, uskon puute siihen että asiat voivat muuttua (oikeat äänet muuttuvat protestiääniksi) jne… Sen lisäksi nykyinen järjestelmä suosii kaikin tavoin niitä joilla jalka on jo oven välissä. Samalla lakkautuslistalle menisivät puoluetuet.
 2. Suomeen olisi saatava kahdesta erillisestä osasta koostuva eduskunta. Toiseen puoliskoon tulisivat yliopistojen professuureista koostuvan lautakunnan valitsemat, tehtävään heidän mielestään parhaiten kykenevät, kansamme pystyvimmät yksilöt ja toiseen puoliskoon kansan demokraattisesti äänestämä osa. Päätöksenteko tapahtuisi niin että joko tuo demokraattisesti valittu osa (A) ehdottaa lakia tms. ja tuo yliopistojen valitsema osa (B) hyväksyy sen käsiteltäväksi. B:n esittelemänä tuota hyväksyntää ei A:n toimesta tarvita. ”Käsittelyllä” tarkoitan puhtaasti äänestämistä tai kansanäänestystä. Erilaisia valiokuntia muodostettaessa on pidettävä huolta siitä että valiokunnissa on tasaedustus molemmista eduskunnan osista. Samalla lakiin olisi kirjattava että eduskunnan tehtävänä on valita keskuudestaan Pätevimmät yksilöt hoitamaan ministerien tehtäviä. Sen lisäksi mikäli demokraattisesti valittu osa katsoo ettei toinen osapuoli hoida tehtäviään vaaditulla tasolla, on sillä valta eduskunnan äänestyksen ja/tai kansanäänestyksen perusteella hajoittaa joko tuo osa eduskuntaa tai eduskunta kokonaan. Kansanäänestyksiä tulisi lisätä muutenkin ja mielellään niin että aloite kansanäänestyksen järjestämisestä on eduskunnalla.
 3. Mitä tulee aikaan ennen vaaleja, olisi vaalimainokset sähköisissä massamedioissa kiellettävä kokonaan. Rahalla ostettava ruutuaika tekee vaaleista epätasaiset ja edesauttaa täten vääränlaisen aineksen valituksi tulemista. Eduskuntaan tai muihinkaan valtiomme päättäviin elimiin ei kaivata omaa ja kaltaistensa etua ajavia raharikkaita. Jokaisen ehdokkaan olisi toimitettava lista vaalilupauksistaan YLE:lle sekä eduskunnalle että pidettävä vastaava lista omassa tallessa myöhempää vertailua varten. Mikäli valittu edustaja toimii vaalilupauksiaan vastaan vaikka väittää muuta, Suomeksi valehtelee, olisi tästä tuomittava viran menetyksen lisäksi vankeusrangaistus. Todellakin… Kansanedustajan valehtelusta olisi tehtävä rangaistavaa kaikin tavoin. Myöskin kynnystä syyttäjän toimiin kansanedustajia vastaan olisi laskettava tuntuvasti.
 4. Lopuksi Kaikki lait jotka koskevat kansanedustajia ja sellaisiksi tahtovia, heidän avustajiaan ja kaikkia niitä muurahaisia jotka ovat tekemisissä valtiollisen ja kunnallisen tason päätöksenteossa tulisi tarkistaa. Kaikkia seurauksia tulisi koventaa aina pitkiin, ehdottomiin vankeustuomioihin saakka sekä tutkimuskynnyksen ala-”rimaa” tulisi alentaa tuntuvasti. Maanpetos on maanpetos ilman sotaa tai muuta poikkeustilaakin. Mikäli maanpetos kuulostaa liian dramaattiselta, voitaisiin puhua kansanpetoksesta. Jokainen hallitus vähintään vuodesta 1995 tulisi asettaa tutkinnan alaiseksi.

Tottakai tällainen uudistus vaatisi niin valtiollisten medioiden (YLE) uudistamista aina henkilöstöä myöden kuin poliisi- ja oikeuslaitoksen yhtä laajamittaista uudistamista ja tutkintaa. Kaikenlainen korruptio on kitkettävä pois. Sitä ei edesauta YLE:n ja muiden kultapossukerhon jäsenten masinoimat roskamediat jotka jättävät heille haitallisen totuuden julkaisematta, sensuroivat mielipiteitä, valehtelevat ja värittävät tosiasioita mielensä mukaan.

Kun tämä kansanedustajien ja sitä kautta ministereiden valintaprosessi on saatu järkeistettyä, voidaan keskittyä muidenkin ongelmien hoitamiseen. Niin kauan kun kansanedustajapaikka on käytännössä rahalla ostettavissa, ei Suomella ole mahdollisuutta saada tehtäviä hoitamaan todella kansamme parasta ja pystyvintä osaa. Nykyisellä mallilla esimerkiksi veronkierto raharikkaiden toimesta on tehty niin helpoksi että kiinnijääminen on edes teoreettisella tasolla mahdotonta sillä ”rikosta ei tapahdu” yhtiöiden ja säätiöiden omaisuutta veroparatiiseihin siirrettäessä. Miksi tälle ei tehdä mitään? Koska näistäkin asioista on päättämässä henkilöt jotka ovat lähestulkoon järjestäen mukana tällaisessa valuutan maastapoistossa.

Kasapäin uusia lakeja on tehtävä ja vanhoista perattava kasapäin pois jotta hyväveliverkostojen ja raharikkaiden jättiomaisuuksien suojelu saataisiin loppumaan.

Veronmaksuvelvollisuus on kaikilla, ei vain työväellä.

Suomella on valtava määrä sitoumuksia rahan lahjoittamiseen ulkomaille eikä Rothschildin keskuspankki ainakaan auta maatamme pitämään kiinni hedelmistään. Koko pankin tarkoitus kun on ohjata valuutta ulos valtioiden kassasta ja kansalaisten taskuista, suuryritysten kirstuun. Tällaiselle pankille meidänkin valtiomme on antanut oikeuden toimia valtion rahoittajana: 1, 2.

Tässä on siis kyse kansalaisten rahoista. Ei pankin omista. Kyse on 9 000 000 000 000 taalasta. Siis yhdysvaltain dollarista. Kuinka paljon luulette että on vedetty ohi Suomessa? Kuka keskuspankin toimintaa tutkii? Tässä vielä uudestaan lista kaikista Rothschildin omistamista pankeista: RealitiesWatch.com Löytyykö tuttuja?

Valtiovaltamme tukee kansainvälisen raha- ja valtaeliitin omia pyrkimyksiä. Se ei aja kansan etua vaan tekee kaikkensa jotta me, kansa, kärsisimme mahdollisimman paljon heidän rikastumisestaan. Tämä näkyy muunmuassa monikulttuurisuuden oheistuotteena saatavasta bisnesmahdollisuudesta. Kansanperintö, verenperimä ja kulttuuri ovat toisarvoisia seikkoja bisneksen tiellä.

Miksi luulette ettei yksikään leikkauslista tai veronkorotus koske poliitikkoja tai kaikkein rikkaimpia? Miksi Suomi hyväksyy jokaisen EU:n, YK:n, NATO:n ja kansainvälisen rahaeliitin vaatimuksen? Miksi me emme merkitse tämän kaiken keskellä mitään ja heidän rikastumisensa on kaikki kaikessa? Miksi valtiovalta antaa yrityksien paeta maasta halpatuotantomaihin? Miksi Suomi on mukana pelastamassa lähestulkoon jokaista hukkuvaa yksityispankkia?

Koska he ovat samaa kerhoa. Todellista kultapossukerhoa. He suojelevat toisiaan ja vastineeksi poliitikot saavat rahoituksen ja medianäkyvyyttä kampanjoilleen. Meistä viis…

Globalisaatio, riistokapitalismi ja monikulttuurisuus ovat oireita jotka johtuvat niin hallitsijoistamme kuin ajasta jossa elämme. Me olemme kapitalisteille vain karjaa joka saa olla olemassa niin kauan kun se tuottaa rahaa ja alistuu heidän absoluuttiseen valtaansa. Siksi minä en katsoisi pahalla myöskään aseellista vallankumousta. Mikäli vallankumouksen tavoitteet olisivat suomalaisuuden ja ihmisyyden asialle edullisia, olisin varmasti itsekin mukana vallankumouksellisten joukoissa. Valitettava tosiasia vain on että koko yhteiskuntamme on suunniteltu ja rakennettu suojelemaan raha- ja valta-eliittiä ja se tekee muutoksesta, demokraattisella tai väkivaltaisella tavalla, erittäin vaikean. Loppujen lopuksi valta ja avaimet ongelmien ratkaisuun ovat kansalla joten kysynpä uudestaan: Miksi me annamme kaiken tapahtua?

Tämä oli mielestäni ensimmäinen mielipidekirjoitusta muistuttava artikkelini ja otan siitä vastaan palautetta erittäin mielelläni.

Koska keskustelu blogin kommenttiosiossa on kaikkien osapuolten osalta erittäin vaivalloista, kutsun kaikki halukkaat keskustelemaan asiasta osoitteeseen https://www.facebook.com/SuulasKansalainen

Kiitos ajastanne.

*”Sionisti” ei ole kiertoilmaus sanalle ”juutalainen”. Tämä artikkeli ei väitä, että tekstissä nimetyt juutalaiset edustaisivat koko juutalaista kansaa tai toimisivat tietyllä tavalla siksi, että he ovat juutalaisia. Sellaisen väittäminen olisi Suomessa rikollista.

 

Alkuperäinen artikkeli julkaistu Suulas Kansalainen –blogissa 14.10.

7 kommenttia

 1. Kirjoituksessa esitetään ohjelma valtaapitävien petturuudesta ja rappiosta (talousrikollisuudesta) pääsemiseksi osana laajempaa ohjelmaa, jolla halutaan ratkaista kirjoittajan raskaimmiksi kokemia nyky-Suomen ja Euroopan ongelmia.

  Ohjelman mukaan valtaapitävien petturuudesta ja rappiosta päästään uudistamalla valtionhallinto, valtiollinen media ja poliisi- ja oikeuslaitos ja kitkemällä pois korruptio. Kirjoittaja ei sulje pois aseellisen vallankumouksen mahdollisuutta.

  Ohjelma on määrä toteuttaa kansan omin voimin: ”Miksi ME annamme tämän jatkua?” Kirjoittajan ”raskaimmiksi kokemiin ongelmiin” ei kuulu kansan syntisyys ja jumalattomuus, ei myöskään hänen oma syntisyytensä ja jumalattomuutensa. Hän ei ota huomioon sitä mahdollisuutta, että huono esivalta on Jumalan rangaistus kansan jumalattomuudesta, jolloin ratkaisu ongelmiin olisi kansan parannuksenteko.

  Nähtävästi kirjoittaja ei ole kristitty. Silloin hän elää edelleen syntiinlankeemustilassaan (eli perkeleen orjuudessa) kuten lähes koko muukin kansa. Hän kokeekin huonon esivallan KAUNAN aiheeksi (koko hänen ohjelmansa nimenä on ”Minun kaunani”). Hän on oikeassa ja maan johto väärässä. Loogisesti hän tahtoo hajottaa maan johdon ja uudistaa sen. Itseään ja kansaa hän ei uudista.

  Mitä tähän on sanottava?

  Jumalan sana ilmoittaa, että maan johto on AINA Jumalasta, oli maan johto millainen hyvänsä. Maan johto ei ole ihmisistä, vaikka niin näyttää joskus ulkonaisesti olevan (kansanvalta). Jumalan sana ilmoittaa myös, että maan johto on JUMALAN PALVELIJA, ei kansan palvelija. Kansan palvelijaksi maan johtoa voidaan sanoa vain silloin kun kansa on kristitty kansa, jossa Jumala asuu – silloin Jumalan palveleminen on enemmän tai vähemmän kansan palvelemista. Kun kansa on syntinen ja jumalaton, kuten Suomen kansa nykyisin, silloin maan johdon tulee Jumalan palvelijana rangaista pahaa kansaa. Kyseessä oleva raamatunkohta on seuraava:

  ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä EI OLE ESIVALTAA MUUTOIN KUIN JUMALALTA; NE, JOTKA OVAT, OVAT JUMALAN ASETTAMAT. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä SE ON JUMALAN PALVELIJA, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska SE ON JUMALAN PALVELIJA, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden” (Room. 13:1-5).

  Raamatunkohdasta ilmenee myös, että kansan nouseminen maan johtoa vastaan tuottaa kansalle tuomion, jolloin olot vain huononevat.

  Onkin niin, että huono esivalta, Jumalan asettamana, on rangaistus kansan jumalattomuudesta. Rangaistuksesta päästään vain kansan parannuksenteon kautta. Joonan kirjan (Vanhassa testamentissa) kertomus Niiniven kaupungista antaa esimerkin: Jumala lähetti Joonan julistamaan Niiniven väestölle, että Jumala tuhoaa Niiniven sen pahuuden ja väkivallan vuoksi. Niiniven kuningas ja hänen mukanaan muu väestö tulivat aitoon katumukseen, jolloin Jumala perui uhkauksensa tuhota kaupunki:

  ”Kun Jumala näki heidän tekonsa, että he kääntyivät pois pahalta tieltänsä, niin Jumala katui sitä pahaa, minkä hän oli sanonut tekevänsä heille, eikä tehnyt sitä” (Joona 3:10).

  Tässä on asian ja Suomen nykyisen tilanteen perusta. Kansan syntisyys johtaa maan tuhoutumiseen kaikin tavoin. Kyseessä on Jumalan rangaistus. Kun siis – kirjoittajan sanoja käyttääkseni – maan johto on ”verorahoilla sikailevia, omaa etuaan ajavia, kansainvälisen siionistisen rahaeliitin pussiin pelaavia, kansansa kapitalismin vuoksi pettäviä rottia”, ”satumaisen rikkaita ihmisiä”, ”hyvävelijärjestelmän” jäseniä, ”kultapossukerhon” jäseniä” ja ”raharikkaita”, niin tämä asiaintila on täsmälleen se, mitä kansa on Jumalan silmissä ansainnut. Kun tämä ymmärretään, napina loppuu ja parannuksenteko nähdään oikeaksi tieksi yhteiskunnallisten olojen parantamiseksi.

  Raha- ja pankkijärjestelmästä kirjoittajalla on ilmeisen puutteellinen näkemys. Hän kertoo, että maa on seitsemättä vuotta lamassa ja että maata johtavat petturit eivät löydä vikaa itsestään vaan lähes aina kansasta, yrittäjistä ja kansan ”kustannuksista.” Maata johtavat petturit tukevat kirjoittajan mukaan Rothschildin keskuspankkia, jonka tarkoitus on ohjata valuutta ulos valtioiden kassasta ja kansalaisten taskuista suuryritysten kirstuun. Tämä ulos ohjattava raha on kirjoittajan mukaan ”kansalaisten rahaa”, ei pankin rahaa.

  Todellisuudessa kuitenkin kansa itse on valitsemiensa edustajien välityksellä hyväksynyt maahan juutalaisen velkaperusteisen rahajärjestelmän. Kansa myös antaa sen olla olemassa ja toimia niin kuin se toimii. Kyseisessä rothschildiläisessä raha- ja pankkijärjestelmässä raha tulee kiertoon vain velkana, pankeista sitä lainaksi ottamalla. Rahamme ei siis ole varsinaista rahaa lainkaan vaan velkaa. Jokaisen liikkeellä olevan rahan joku on ottanut lainaksi pankista. Jos kaikki maksaisivat pankkivelkansa pois yhtaikaa, mihinkään ei jäisi rahaa.

  Kun pankit myöntävät lainoja, ne eivät lainaa mitään omaansa tai edes talletustileillä olevia rahoja vaan luovat lainattavat rahat tyhjästä, pelkkänä kirjanpitotoimena. Pankit siis luovat uutta rahaa lainoja myöntäessään. Tällainen uuden rahan luominen tyhjästä pelkkää kynää liikuttamalla tai tietokoneen näppäimistöä näpyttämällä on luonnollisesti rahanväärennystoimintaa. Koska kyseinen toiminta on myös Suomen kansan ja sen edustajien laillisesti hyväksymä, kyseessä on laillistettu rahanväärennystoiminta.

  On huomattava, että koska pankit eivät lainaa mitään omaansa, kukaan ei ole pankeille mitään velkaa, eikä voi olla. Koska pankit eivät lainaa mitään omaansa, ne eivät koskaan allekirjoita lainasopimusta. Pankit eivät mitenkään voi vahvistaa velan olemassaoloa. Tilikirjoistaan ne eivät voi esittää otetta, joka todistaisi, että ne ovat lainanneet jotain omaansa. Luodessaan lainoja myöntäessään uutta rahaa tyhjästä pankit lainaavat vain tyhjää (vaikka sillä tavalla liikkeelle tulleita seteleitä käytetäänkin rahoina). Tyhjän lainaaminen ei muodosta velkasuhdetta.

  Koska siis raha tulee liikenteeseen vain velkana, yhteiskunnassa on olemassa rahaa sen verran kuin sitä on otettu lainaksi. Nousukausi on sitä, että velkaa (rahaa) on paljon, ja laskukausi on sitä, että velkaa (rahaa) on vähän. Kuitenkin yhteiskunnassa on pankeille takaisin maksettavaa enemmän kuin rahaa on olemassakaan. Rahaa on olemassa yhtä paljon kuin velkaa on otettu, mutta takaisin on maksettava tuo määrä + korko. Koska korkoon ei erikseen luoda rahaa, yhteiskunnassa on (keskimäärin) jatkuva lisävelan ottamisen pakko entisistä veloista selviämiseksi. Näistä jatkuvista lisälainoistakin on maksettava korkoa. Syntyy väkisin velkakierre, velkaorjuus ja lopulta hirveä rahanpuute (yhä suurempi osa väestön tuloista menee lainanhoitokuluihin ja yhä enemmän yritykset ja tuottajat joutuvat siirtämään kasvavia lainanhoitokuluja hintoihin) ja tuho – kuten Suomessa nyt.

  Vaikka siis pankit lainaavat käytännössä pelkkää tyhjää (järjestelmä pysyy pystyssä vain yleisön luottamuksen turvin; itse rahoilla ei mitään itsenäistä arvoa, kolikoita lukuun ottamatta), ne vaativat maksamaan lainat takaisin. Kaikki raha on siis pankin rahaa, ei ”kansalaisten rahaa”, kuten kirjoittaja esittää. Meillä ei ole rahajärjestelmää lainkaan, on vain velka- ja kontrollijärjestelmä. Ja koska meillä on velka- ja kontrollijärjestelmä ”rahajärjestelmänä”, päättäjämme ovat pankkiirien orjia, koko yhteiskunnan toimintahan perustuu rahaan (suoraa vaihtokauppaa ei ole juuri missään). Myös kansa on pankkiirien absoluuttinen orja. Kaikki tässä maassa on pankkiirien yksityiskohtaisesti sanelemaa. Olemme puhdas orjamaa. Koska raha (velka) sanelee kaiken yhteiskunnan toiminnassa, pankkiirit sanelevat kaiken. Koron vuoksi velkoja on mahdoton maksaa koskaan kokonaan takaisin (velkaa on aina enemmän kuin rahaa), ja yhteiskunnassa on aina oltava riittävä määrää rahaa yhteiskunnan pyörittämiseksi. Orjuudesta on niin ollen nykyjärjestelmässä mahdoton päästä. Ainoa keino on sanoutua irti juutalaisesta raha- ja pankkijärjestelmästä ja luoda oma kansallinen, velkaan perustumaton rahajärjestelmä (valtionveloista voidaan päästä julistamalla velkakirjat laillisiksi maksuvälineiksi tai maksamalla ne omalla uudella kansallisella rahalla).

  Yllä sanotusta seuraa, että valtiovaltamme on PAKKO tukea kansainvälisen raha- ja valtaeliitin pyrkimyksiä (tuo eliitti määrää lainaehdot, lainan saamisen mahdollisuudet, koron suuruuden; mm. maamme nykyinen mamuttaminen on tuon juutalaisvetoisen eliitin sanelema, ns. Coudenhove-Kalergi -suunnitelma Suomen ja koko Euroopan tuhoamiseksi juutalaisen maailmantyrannian tieltä). Jos pankit sulkevat lainahanat, koko yhteiskunta luhistuu muutamassa päivässä. Elämme hirvittävässä orjuudessa. Orjuuttajat myös hallitsevat maan johdon ja puolueiden lisäksi myös mediaa, koulujen ja yliopistojen opetusohjelmaa, maassa tarjolla olevaa kirjallisuutta, armeijaa, jopa kirkkoa – kaikkea. Hirvittävä on tämä Jumalan rangaistus väkisin orjuuttavan raha- ja pankkijärjestelmän (ja sen takana olevan juutalaisuuden) muodossa!

  Kun siis kirjoittaja valittaa, että valtiovaltamme ei aja kansan etua, niin totuus on se, ettei se edes pysty ajamaan kansan etua. On myös niin, että mitä enemmän päättäjämme matelevat pankkiirien (ja takana olevien juutalaisten) edessä, sitä lievemmin pankkiirit maahamme ja kansaamme suhtautuvat. Kansa voi sitä paremmin mitä enemmän se on orja (sitä enemmän se saa lainaa). Käytännössä olemme tuhoon tuomittuja nykyisessä raha- ja pankkijärjestelmässä, sillä velka kasvaa koron vuoksi väkisin koko ajan.

  Suomessa ei ole omaa päätäntävaltaa missään tärkeässä asiassa, orjia kun olemme. Tärkeimmät päätökset tehdään EU:ssa. Meillä ei ole omaa rahapolitiikkaa, omaa ulkopolitiikkaa eikä omaa lainsäädäntövaltaa (eikä niin ollen riippumatonta tuomioistuinlaitosta), joten meillä ei ole mitään itsenäisyyttä. Orjuuden vuoksi voimme vain tuhoutua yhä enemmän.

  Maamme ja kansamme tuhoutuminen on Jumalan rangaistus. Kirjoittaja kirjoituksessaan yllä pyrkii pelastamaan Suomen ymmärryksensä mukaan, mutta kuinka se voisi onnistua, jos Jumalan viha kansamme yltä ei poistu? Kirjoittaja sanoo puolustavansa (mahdollisesti vaikka aseellisella vallankumouksella) ”suomalaisuutta” ja ”ihmisyyttä”. Kuitenkin, kuten jokainen tietää, suomalaisuus on nykyisin esivaltaa ja kaikkea auktoriteettia (Jumalan järjestyksiä) vastaan taistelemista, lasten murhaamista aborteissa, viinanjuontia, homoseksuaalisuutta, jumalanpilkkaa, huorintekemistä, huumeiden käyttöä, roskaviihdettä, valhetta, huijaamista, väkivaltaa, maanpetoksellisuutta ja maan aktiivista tuhoamista. Kirjoittajan pyrkimys on siis pyrkimystä ylläpitää tätä perkeleenpesää (Suomen maata ja kansaa). Kun hän lisäksi tahtoo hajottaa valtionhallinnon rakenteet ja luoda kansan voimin uudet, hän nousee – kuten raamatunkohta yllä toteaa – Jumalan säätämystä vastaan ja hankkii itselleen ja kansallemme tuomion, olojen pahenemisen, kenties lopullisen tuhon.

  Loppuun huomautus kirjoittajan toteamuksen ”koko yhteiskuntamme on suunniteltu ja rakennettu suojelemaan raha- ja valtaeliittiä – – miksi me annamme kaiken tapahtua?” johdosta: Yhteiskuntamme yksinvaltias on vuosikymmeniä ollut kansa itse lain nimenomaisella määräyksellä: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§).

  Valtiovaltaansa kansa on hoitanut ryyppäämällä, televisiota katselemalla, viihteellä olemisella, lastenmurhia tekemällä (abortit), huoraamalla, homoilemalla, pilkkaamalla Jumalaa, veljeilemällä vihollisen kanssa ja haukkumalla kaikkea auktoriteettia.

  Tulos näkyy olla todetusta.

  Vesa-Ilkka Laurio

  Plusääni(4)Miinusääni(3)
    1. Mitenkäs at 17.52

     Hyvä havainto, kiitos.

     Ymmärtääkseni tämä (Hoosea 8:4) koskee Jumalan Vanhassa testamentissa kuninkaasta antamaa lakia (Uutta testamenttia koskevat Uudessa testamentissa annetut lait ja ne Vanhassa testamentissa annetut lait, jotka uudistetaan Uudessa testamentissa). Laki kuuluu seuraavasti:

     ”Kun tulet siihen maahan, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa, ja otat sen omaksesi ja asetut siihen ja ajattelet: ’Minä asetan itselleni kuninkaan, niin kuin on kaikilla kansoilla, jotka minun ympärilläni asuvat’, niin aseta itsellesi kuninkaaksi se, jonka Herra, sinun Jumalasi, valitsee. Aseta joku veljistäsi kuninkaaksesi; älä korota hallitsijaksesi muukalaista miestä, joka ei ole sinun veljesi. Mutta älköön hän hankkiko itselleen paljon hevosia älköönkä viekö kansaa takaisin Egyptiin hankkiakseen paljon hevosia, sillä Herra on teille sanonut: ’Älkää enää palatko tätä tietä’. Älköönkä hän ottako itsellensä monta vaimoa, ettei hänen sydämensä luopuisi pois; älköönkä hän kootko itsellensä ylen paljon hopeata ja kultaa. Ja kun hän on noussut valtaistuimellensa, kirjoituttakoon hän itsellensä kirjaan jäljennöksen tästä laista, joka on leeviläisten pappien huostassa. Ja hän pitäköön sen luonaan ja lukekoon sitä, niin kauan kuin elää, oppiaksensa pelkäämään Herraa, Jumalaansa, ja noudattamaan tarkoin kaikkia tämän lain sanoja ja näitä käskyjä, ettei hänen sydämensä ylpistyisi hänen veljiänsä kohtaan ja ettei hän poikkeaisi käskyistä, ei oikealle eikä vasemmalle – niin että hän ja hänen poikansa kauan hallitsisivat Israelin keskuudessa” (5. Moos. 17:14-20).

     Jumala siis ilmoitti, kuka on valittava. Kuninkaan oli oltava yksi veljistä (ei muukalainen). Hänen sydämensä ei saanut luopua pois. Hänen tuli lukea Jumalan lakia, oppiakseen pelkäämään Jumalaa ja noudattaakseen kaikkia Jumalan lain sanoja.

     Jumalan mielessä oli siis teokratia, hänen oma suora hallintansa. Hän suostui kuitenkin siihen, että hän määräsi sijaisekseen valitsemansa henkilön. Tämä käy ilmi siitäkin, että jos kuninkaat eivät olleet Herralle kuuliaisia, he lakkasivat olemasta kuninkaita (esim. 1. Kun. 11:31-36).

     Hoosea, joka oli yksi pohjoisen valtion (Israelin) profeetoista, julisti Israelille tuomion mm. sen vuoksi, ettei Israel ollut valinnut kuninkaita yllä mainitun lain mukaisesti (Jumalan valinnan mukaisesti). Esimerkiksi moni kuningas oli noussut valtaan teloittamalla edeltäjänsä.

     Plusääni(2)Miinusääni(1)
 2. Erinomainen artikkeli!

  Suomen koko poliittinen johto ja puoluelaitos sekä osa virkamieskuntaa on kuin iljettävälle löyhkäävä suuri mätäpaise.
  Koska mm. rikollisten vallanpitäjien Suomen tuhoamisagendaa ajavassa, pelkäksi propagan suoltajaksi korruptoituneessa valtamediassa todellinen tutkiva journalismi on jo kauan sitten kuollut, valtaosa ihmisistä
  ihmisistä elää kuin jonkinlaisessa horroksessa, erilaisten tosiasiallisesti rikollisten tahojen sätkynukkeina, tiedostamatta minne heitä vedetään kuin pässiä narusta. (Englantia ymmärtäville suosittelen amerikkalaisen Steven Yatesin artikkelia ””TAKING THE RED PILL”THE REAL MATRIX”, http://www.newswithviews.com/Yates/steven.htm)

  Ihmisten käyttäytymistä manipuloiva ja psyykeä kierouttava aivopesu aloitetaan itse asiassa jo koulussa – esim. kulttuurimarxilainen/feministinen jo lapsille syötettävä seksuaali-”valistus”, mamu-, homo- ja lesbopropaganda, milloin räikeämmin ja milloin peitetymmin – tämä luonnollisesti moraaliltaan täysin korruptoituneiden poliitikoiden/virkamiesten tuella ja suostumuksella sekä kuten aikuisillekin esimerkiksi asetettu aikaisempi lesbo-predidentti ja nykyinen homo-ministeri. – Suosittelen myös Markus Janssonin artikkelia ”Kulttuurimarxismi – mikä se on ja miksi sinun on tärkeää tietää siitä?”, http://markusjansson.blogspot.fi/2015/05/kulttuurimarxismi-mika-se-on-ja-miksi.html (Jansson sanoo olevansa ”36-vuotias libertaari, skeptikko ja ateisti”). Meidän ja länsimaiden yhteiskunta yleensä on jo siinä pisteessä mihin em. propagandalla on pyrittykin – Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman näin:

  ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

  Samoin poliittinen aivopesu aloitetaan jo koulussa mm. EU-propagandalla – historiassa ei tietenkään kerrota miten maanpetturit huijasivat suomalaiset luovuttamaan itsenäisyytensä ja alistumaan EU:n provinssiksi: ”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella”, http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella. Aivopesuun kuuluu edelleen mm. ilmastohuijaus- ja holokaustihuijaus-propaganda – ja tietenkin velkaponzi-rahajärjestelmästä vaikeneminen.

  Politiikan lisäksi löytyy yhteiskunnasta joukko muitakin huomattavia mätäpaiseita – osa kytköksissä politiikkaan ja poliitikoihin – joiden olemassaolon todelliset tutkivat journalistit ja heidän palveluksensa hyväksyvä KORRUPTOITUMATON valtamedia pystyisi paljastamaan. Internetissä näitä paljastavia artikkeleita on paljonkin – yhtenä esimerkkinä joukko magneettimedian tekstejä – mutta niiden löytäminen edellyttää tiettyä aktiivisuutta ihmisiltä ja niin ollen ne jäävät useimmilta lukematta. Samoin on olemassa joukko tässäkin suhteessa hyviä kirjoja – esim. Seppo Konttisen ”Kansallisomaisuuden ryöstö” ja itävaltalaisen politiikan tutkijan Karl Steinhauserin kirja ”EU – huomispäivän Super-Neuvostoliitto” runsaan 20 vuoden takaa.

  Mitä tulee mm. tämän artikkelin kommentointiin, niin kaikki eivät halua tietojaan vakoilukone Facebook’iin.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 3. https://www.youtube.com/watch?v=8wNMgxQFZpg

  Mikä on tämä Kai Murros miehiään? Kovin on radikaalit puheet ainakin. Jopa kehottaa valehtelemaan ja myös väkivaltaisiin, armottomiin ja brutaaleihin tekoihin, kunnes sen aika tulee. Miksi Murros ei kykene rauhanomaisen totuuden julistamisen kautta kaatamaan nykyisiä pamppuja vallasta? Esim. holokaustihuijauksen esiintuominen suurella voimalla, ja se, että juutalaiset ovat identiteettivarkaita, väittäessään olevansa ’Jumalan valittuja’. Totuus kaataa valheen, mutta nämä ’vallankumoukselliset’ eivät totuudesta paljon puhu. Miten musta tuntuu, että tässä on taas yksi eksyttäjä lisää.

  2. Tess. 2: 1-17:

  ”Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet, ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille? Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen. Mutta me olemme velvolliset aina kiittämään Jumalaa teidän tähtenne, veljet, te Herran rakastetut, sentähden että Jumala alusta alkaen valitsi teidät pelastukseen Hengen pyhityksessä ja uskossa totuuteen. Siihen hän on myös kutsunut teidät meidän evankeliumimme kautta, omistamaan meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kirkkauden. Niin seisokaa siis, veljet, lujina ja pitäkää kiinni niistä opetuksista, joita olette oppineet joko meidän puheestamme tai kirjeestämme. Ja meidän Herramme Jeesus Kristus itse ja Jumala, meidän Isämme, joka on rakastanut meitä ja armossa antanut meille iankaikkisen lohdutuksen ja hyvän toivon, lohduttakoon teidän sydämiänne ja vahvistakoon teitä kaikessa hyvässä työssä ja puheessa.”

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. Luotettava lähde sanoo Murroksen olleen vielä ihan hiljattain marxilainen vasemmistolainen. Nyt hän saarnaa perussuomalaishenkistä islam-vihaa ja siis vaikenee holohoaxista ym. Jostain syystä hän on radikaalin kansannousuhenkisen valkoisen väen suosiossa jo vuosia. En ole juuri perehtynyt kuin muutamaan juttuun, mutta ne olivat Sarastuksessa, johon tuolla tyypillä on suhteita. Siis kauhistuttavaan kakka-Sarastukseen. Kummallista hurmoshenkistä kansannousun saarnaamista. Pimeältä tyypiltä tuntuupi

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat