Vieraskynä: Sisu kaulassa – Suomen Sisu eliitin työkaluna

Magneettimedia julkaisee vierailevan kirjoittajan artikkelin, joka käsittelee Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäyntiä sekä Suomen Sisun outoja hyökkäyksiä järjestöä vastaan. Myös Nykysuomi-vaihtoehtomedia julkaisi tekstin tänään.

26.10.2017 alkoi Suomen lähihistorian tärkein oikeudenkäynti. Nyt ei puhuta pelkästään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, maahanmuuttajien kritiikkisuojasta tai pikkumaisten kulttuurimarxistitoimittajien loukatuista tunteista. Ei. Nyt punnitaan se, onko poliittisella poliisilla (PolPo) rahkeita tuhota kansallismielisiä järjestöjä näiden ”väärän” ideologian vuoksi. Jos Vastarintaliike kielletään, pian vuorossa ovat muutkin maahanmuuttokriittiset järjestöt.

Poliisihallitus kertoi kieltokanteessaan yllättävän suorapuheisesti, että Vastarintaliike täytyy hävittää ”hyvien tapojen vastaisuuden” vuoksi. Kyse ei siis ole perinteisistä rikoksista vaan ”ajatusrikoksista”. ”Hyvien tapojen vastaisuus” on kaikkea sellaista maahanmuuttopoliittista ajattelua, jota Jari Taponen, Juha Sipilä, Alexander Stubb, Koko Hubara ja Riku Rantala eivät suostuisi allekirjoittamaan. PolPo pyrkii nyt Vastarintaliike-ennakkotapauksen varjolla kieltämään maahanmuuttokriittisiä ”ajatusrikoksia” esittävät järjestöt.

PolPon sortopolitiikka on kuitenkin osunut jo kipeästi eliitin omaan nilkkaan. Kielto-oikeudenkäynti ei ole säikäyttänyt kansallismielisiä vaan pikemminkin yhdistänyt ja motivoinut aiemmin hajanaista kenttää. 21.10.2017 Tampereella järjestettiin Vastarintaliikkeen aloitteesta sananvapausmielenosoitus, joka oli monien mielestä näyttävin ja voimakkain kansallismielinen marssi Suomessa miesmuistiin.

Kansallismieliset suomalaiset eivät siis suostuneet pelkäämään. Tampereelle matkasi useiden järjestöjen edustajia. Ennakkoon tapahtumaa mainostettiin lukuisissa kansallismielisissä vaihtoehtomedioissa. Paikalla oli myös Suomen Sisun väkeä, mutta heidän asemansa oli varsin erityinen. He joutuivat uhmaamaan oman järjestönsä johtoa osallistuessaan kaikille avoimeen sananvapausmarssiin.

Mistä ihmeestä on oikein kysymys? Miksi Sisun johto päätti eristäytyä muista kansallismielisistä juuri ennen historiallista mielenosoitusta ja oikeudenkäyntiä?

Sisu menee kaulaan valtamedian hyökätessä

Sisulla on jo vuosien ajan ollut vakavia ongelmia julkisuudenhallinnan kanssa. Koska järjestöön kuuluu nimekkäitä perussuomalaisia poliitikkoja, on ryhmä valtamedian jatkuvassa tarkkailussa. Ikävä kyllä Sisun johto ei ole kestänyt painetta. Järjestön johto on pakotettu toistuvasti irtisanoutumaan julkisuudessa ”ääriliikkeistä”, ”rasismista” ja ”uusfasismista”. Kuten kaikki tietävät, nämä ovat kulttuurimarxistisen valtamedian leimakirveitä, joilla julkista keskustelua manipuloidaan.

Kun kansallismieliset alkavat käyttää samoja termejä valtamedian kanssa, alistuvat he kulttuurimarxistisen mielipidemanipuloinnin välikappaleiksi. Osallistumalla julkisiin irtisanoutumisrituaaleihin ”maltillisina” esiintyvät kansallismieliset hyväksyvät vihollisen (valtamedia, kulttuurimarxistit, vanhat puolueet) luoman orwellilaisen retoriikan. Kulttuurimarxistien mukaan rajojen sulkemisen vaatiminen on jo itsessään ”rasismia”. Irtisanoutumalla ”rasismista” niin sanotut maltilliset siis antavat luovutusvoiton viholliselle ja viestivät kansalle, ettei rajojen sulkeminen ole ”realistinen” vaihtoehto.

Sisulla on siis mennyt monta kertaa sisu kaulaan, kun valtamedia on päättänyt hiillostaa järjestön johtoa. Ongelma on se, ettei johto ole vetänyt ylpeästi ja uhmakkaasti omaa linjaansa vaan säikähtänyt negatiivista julkisuutta ja tehnyt haitallisia myönnytyksiä viholliselle. Missä se paljon puhuttu ”sisu” on? Sisu ei ole vieläkään sisäistänyt, että median tavoitteena on nimenomaan pakottaa järjestö perääntymään, pyytelemään anteeksi ja tekemään myönnytyksiä. Näin media pyrkii nujertamaan kansallismielisen opposition.

sisu 1

Sisu ja Tampereen mielenosoitus

Viimeisin anteeksipyytely- ja irtisanoutumisrituaali suoritettiin hieman ennen Tampereen sananvapausmarssia. Eräät Sisun aktiivit olivat oma-aloitteisesti päivittäneet mielenosoituskutsun järjestön verkkosivuille. Media ja äärivasemmisto tietysti hurjistuivat. Sisu olisi kuitenkin voinut nauraa sananvapautta vihaavalle valtamedialle, mutta sen sijaan johto päätti perääntyä ja tehdä jälleen nöyryyttäviä myönnytyksiä viholliselle.

Ensin mielenosoituskutsu poistettiin järjestön sivuilta, minkä lisäksi Sisu ilmoitti selvittävänsä, ketkä olivat ”syyllisiä” kutsun tekemiseen. Järjestön puheenjohtaja Olli Immonen alkoi puolestaan vakuutella sosiaalisessa mediassa, ettei Sisu todellisuudessa ”tue tai ole mukana” mielenosoituksessa. Immonen ei saanut tietenkään viholliselta vastaukseksi sympatiaa vaan räkäistä naurua ja kyynistä ivaa. Kulttuurimarxistit huomasivat, että uhri oli paljastanut heikkoutensa, minkä vuoksi Sisulta alettiin vaatia heti lisää nöyristelyä ja myönnytyksiä. [1]

Tämän jälkeen hiljaiseloa kesti muutaman päivän ajan. Sisulla oli vielä tilaisuus lakaista tapaus maton alle ja keskittyä omiin asioihinsa. Sen sijaan järjestö päätti kerjätä lisää julkista hyväksyntää Vastarintaliikkeen kustannuksella. Kolme päivää ennen sananvapausmielenosoitusta Sisu julkaisi julistuksen otsikolla ”Suomen Sisu ei tee yhteistyötä Pohjoismaisen vastarintaliikkeen kanssa”. Uskoiko Sisu viimein vakuuttavansa kulttuurimarxistit? Jos uskoi, suunnitelma epäonnistui surkeasti. [2]

Julistuksessa muun muassa todetaan:

”Suomen Sisun käräjät kehottaa kansallismielisiä toimijoita miettimään tarkoin, kannattaako olla mukana sellaisessa mielenilmauksessa, jonka perimmäinen tavoite vaikuttaisi olevan jotain aivan muuta kuin julkilausuttu.”

”Suomen Sisu on toki hyvin huolissaan sananvapauden toteutumisesta tämän päivän Suomessa ja pyrkii toimimaan tilanteen parantamiseksi. Poliisihallitus on kuitenkin perustellut PVL:n kieltämistä sen aktiivien toistuvien laittomuuksien vuoksi – ei sen esittämien yhteiskunnallisten mielipiteiden vuoksi.”

”Suomen Sisun käräjät luottaa oikeuslaitoksemme harkintakykyyn edellä mainituissa pyrkimyksissä…”

”Suomen Sisun käräjät vaatii poliisihallitusta ryhtymään ripeisiin ja määrätietoisiin toimiin kaikkien väkivaltaisiksi tiedettyjen ääriliikkeiden nujertamiseksi.”

Lyhyesti: Sisu kehotti kansallismielisiä boikotoimaan sananvapausmielenosoitusta; Sisu valehteli, ettei PolPon kieltokanne Vastarintaliikettä vastaan ole ideologinen, vaikka kieltokanne nimenomaan ottaa toistuvasti kantaa järjestön ideologiaan [3]; Sisu vannoo luottavansa ajatusrikostuomioita kansallismielisille ja ehdollisia tuomioita pedofiileille jakavaan ”oikeuslaitokseen”; Sisu kannattaa Vastarintaliikkeen kieltämistä.

Kovin ruma lista. Eikö tämän pitänyt olla kansallismielisten ”yhteistyöjärjestö”?

Sisu ei onnistunut vakuuttamaan kansallismielisiä

Julkilausuma on saanut jo ansaitsemaansa kritiikkiä vaihtoehtomedioissa. Alla muutama tärkeä poiminta:

”Siihen nähden, miten vähän Sisu todella tekee suurehkosta jäsenmäärästään huolimatta, on kummallista ettei ’yhteistyöjärjestöksi’ itseään nimittävä porukka lähtenyt mukaan puolustamaan yhtä kaikkein pyhimmistä.

Tiedotteensa mukaan sananvapaus on yksi Sisun keskeisiä arvoja, mutta ilmeisestikään ei niin keskeinen, etteikö valtamedian ja valtiovallan paine sitä valtaistuimeltaan kykenisi pois pudottamaan. Minä näkisin Sisun murtuneen paineen alla ja hylänneensä ’yhden keskeisistä arvoistaan’, peläten tahraa kiiltävään kilpeensä.”

”Ottaen huomioon, että Sisun boikotoiman tapahtuman nimi oli ’Mielenosoitus sananvapauden puolesta’, kuulostaa arvopohjaeron käyttäminen syynä tällaiseen hölmöilyyn lähinnä tekopyhältä ’olemme parempia kuin ne’-tyyppiseltä salonki-nationalistien pisteiden kalastelulta.” [4]

”Miksi siis nolata itsensä heittäytymällä polvilleen vihervasemmiston eteen anelemaan hyvepisteitä, joita ei koskaan tule herumaan? Parempi hoitaa asiansa pää pystyssä ja anteeksi pyytelemättä. Meillä ei ole velvollisuutta selitellä mitään kenellekään.” [5]

Painavimman vastalauseen Sisun johdolle kansallismieliset kuitenkin esittivät 21.10. saapumalla sankoin joukoin Tampereelle tukemaan Vastarintaliikkeen oikeutta sananvapauteen. Mikäli Sisu luuli voivansa pelotella kansallismieliset pois Vastarintaliikkeen rinnalta, pettivät laskelmat pahasti. Sen sijaan Sisu itse sai eliitin edessä nöyristelevän nyhverön imagon, josta ei helpolla pääse irti.

Vielä 2015 Sisun johto kykeni perustelemaan saamattomuuttaan esimerkiksi Timo Soinin pahamaineisella ”harjalla” [6], mutta tekosyitä ei enää ole, sillä puolueen johtaja Jussi Halla-aho on itsekin sisulainen. Miksi nöyristely ja julkiset irtisanoutumisrituaalit jatkuivat Soinin syrjäyttämisen jälkeenkin? Miksi Sisun Vastarintaliike-artikkelin ”arvopohja”-retoriikka on matkittu suoraan sisulaisia perussuomalaisia selkäänpuukottaneelta Siniseltä tulevaisuudelta? [7]

sisu 2

Sisu pelaa kaksilla korteilla

Sisun jatkuvat ongelmat kumpuavat esimerkiksi siitä, että järjestö on pelannut aina kaksilla korteilla: toisinaan Sisu ottaa kärkevästi kantaa politiikkaan, välillä se taas väittää olevansa epäpoliittinen kulttuurijärjestö. Pakolaiskriisin puhjetessa Sisu ratsasti ylväästi maahanmuuttopolitiikan aallonharjalla ja kalasteli uusia jäseniä vaatimalla tiukempaa rajavalvontaa. Toisaalta Sisu väittää olevansa päivänpolitiikan yläpuolella, minkä vuoksi järjestö ei tarjoa selkeää yhteiskunnallista ohjelmaa.

Sisu vetoaa ”epäpoliittisuuteensa” aina, kun sen näkyvät aktivistit tekevät globalistista politiikkaa eduskunnassa. 2016 kansanedustajat äänestivät Suomen metsien yhtiöittämisen puolesta. Yhtiöittämisen pelätään johtavan siihen, että kaivosten tavoin metsämme myydään tulevaisuudessa ulkomaalaisten suuryhtiöiden raiskattavaksi pilkkahintaan. Sisun puheenjohtaja Olli Immonen seurasi perussuomalaista puoluekuria ja äänesti yhtiöittämisen puolesta. [8] Miten kansallismaiseman kauppaaminen sopii yhteen Sisun kansallismielisen ”arvopohjan” kanssa?

Sisun Halla-aho on puolestaan kannattanut kärkevästi TTIP- ja CETA-”vapaakauppasopimuksia”, jotka myös johtavat Suomen kansallisomaisuuden kauppaamiseen ulkomaille. Lisäksi ne alistavat Suomen lainsäätäjät ulkomaalaisten suuryhtiöiden käskytettäväksi välimiesoikeusjärjestelmän kautta. Eikö itsenäisyyden ja itsemäärämisoikeuden pitänyt olla Sisun korkeimpia arvoja? Kuinka TTIP ja CETA sopivat Sisun ”arvopohjaan”? [9] [10]

Muut kansallismieliset ovat seuranneet Sisun kaksilla korteilla pelaamista vuosien ajan nolostuneena sivusta, mutta järjestön öykkäröinti juuri ennen sananvapausmielenosoitusta on pakottanut monet viimein puhumaan. Esimerkiksi Vastarintaliike ei koko historiansa aikana ole hyökännyt kertaakaan Sisua vastaan järjestönä, vaikka sisulaisen Timo Hännikäisen käytös olisi tarjonnut siihen lukuisia tilaisuuksia. [11] Kun ”ei vihollisia oikealla” -periaatetta saarnaava Sisu kuitenkin ilmoittaa tukevansa PolPon kampanjaa Vastarintaliikettä vastaan, ei diplomatialle jää enää tilaa.

Ongelma ei rivijäsenissä vaan johdossa

On tietysti painotettava, että ongelma eivät ole Sisun rivijäsenet vaan järjestön johto. On myös kyseenalaista, kuinka todellinen Olli Immosen johtaja-asema on. Sisun Vastarintaliike-vastainen julistus ei nimittäin sisältänyt Immosen allekirjoitusta, eikä Immonen muutenkaan tahtonut keskutella asiasta julkisuudessa.

Sen sijaan joukko äärimmäisen liberaaleista mielipiteistään tunnettuja sisulaisia levitti julistusta sosiaalisessa mediassa: Kristian Viding, Jiri Keronen ja Teemu Lahtinen. [12] Tämä on johtanut jo arvuutteluun siitä, onko Immonen käytännössä bulvaani ja onko järjestössä käynnissä sisäinen valtataistelu, jossa liberaalit ovat nyt nujertamassa kansallismieliset.

Vaikka äärivasemmiston ”analyysissä” esimerkiksi Lahtinen yhdistetään usein ”IKL-tyyliseen fasismiin”, ovat hän, Viding ja Keronen kaikki amerikkalaistyylisiä oikeistoliberaaleja, joille ”markkinat” (lue: monikansalliset pankit) ja ”yksilönvapaudet” menevät valtion ja yhteisön edelle. Toisin sanoen heidän reaalipoliittiset tavoitteensa ovat vastakohta alkuperäiselle suomalaiselle kansallismielisyydelle, kuten vahvaa valtiota kannattaneelle IKL:lle.

Sisun liberaalisiipi edustaa islamkriittistä monikansallista kapitalismia, jolla ei ole lainkaan aatehistoriallista yhteyttä radikaaliin suomalaiseen kansallismielisyyteen tai esimerkiksi fasismiin ja kansallissosialismiin. Kansallismielisen mukaan esimerkiksi Suomen metsät kuuluvat kansakuntaa edustavalle valtiolle, kun taas oikeistoliberaalin mukaan metsät ovat pelkkää kertakäyttöistä kauppatavaraa.

Viding puolestaan on mukana Kokoomuksen toiminnassa, vaikka Orpon ja Stubbin puolue kantaa suurimpana hallituspuolueena raskaimman vastuun Suomen pakolaiskriisistä. Sisu on kehunut julkisuudessa, kuinka järjestöön kuuluu lähes kaikkien puolueiden edustajia. [13] Eikö kansallismielisten tulisi kuitenkin nimenomaan pyrkiä vastustamaan Kokoomuksen, Keskustan ja Sdp:n kaltaisia globalistipuolueita? Miksi ihmeessä kansallismieliset päästäisivät vihollisen selustaansa? Eikö nyt jos koskaan ole aika vetää selkeä raja meidän ja maanpetturipuolueiden välille?

Artikkelikuvassa Viding poseeraa yhdessä Kokoomuksen Ben Zyskowiczin kanssa. Zyskowiczin lääke Suomen pakolaiskriisiin on ”pakollinen vapaaehtoisuus”; kieroilevan kokoomuspampun mukaan globalistien ei tarvitse ”pakottaa” Suomea ottamaan vastaan järjettömiä määriä maahantunkeutujia, sillä teemme sen ”vapaaehtoisesti” poliitikkojemme määräyksestä! [14] Lisäksi hän on vastustanut ankarasti ajatusta siitä, että laittomat siirtolaiset palautettaisiin kotimaihinsa. [15] Mitä Sisusta kertoo se, että yksi järjestön johtajista tekee kaikesta huolimatta tiivistä yhteistyötä Zyskowiczin kanssa?

Viding on mielistellyt vihollista myös osallistumalla muun muassa Yleisradion kulttuurimarxistiseen Mahadura & Özberkan -ohjelmaan. [16] Hieman ennen Vastarintaliike-vastaista hyökkäystä Viding meni vieläkin pidemmälle pyrkimällä lepyttelemään sosiaalisessa mediassa avoimesti poliittista väkivaltaa kannattavaa äärivasemmistolaista Antti Pokkista! [17] [18] Viding kirjoitti Pokkiselle:

”Suomen Sisu ei ole koskaan ’sympannut’ natseja. Henk.koht. olen sitä mieltä että tämän voisi ilmaista vieläkin selkeämmin.”

”Itse teen parhaani että yhdistyksen linjaa terävöitetään jatkossa. Emme sympatiseeraa MITÄÄN väkivaltaista ääriliikettä.”

Viding myös piti äärivasemmistolaiselle Pokkiselle antamansa lupauksen, sillä pian keskustelun jälkeen Sisu hyökkäsi kotisivuillaan Vastarintaliikettä ja sananvapausmielenosoitusta vastaan. Tietenkään äärivasemmisto ei muuttanut käsitystään Sisusta. Vidingin nöyristely herätti vihollisessa vain sadistista nautintoa.

sisu 3

Sisu vaatii kansallismielisten boikotointia – kansallismielisten on boikotoitava Sisua

Räävittömintä kieltä käytti Sisuun pesiytynyt pienpuolueprojekteista tunnettu huomionkerjääjä Jiri Keronen, joka muun muassa kirjoitti julistukseen liittyen: ”Natsipoikien loukkaaminen oli yksi tuon kannanoton pointeista. Siinä siis ihan tarkoituksellisesti loukataan heitä.” Lisäksi Keronen vaati Vastarintaliikkeen ”hävittämistä planeetalta”. [19] [20]

Mikäli Olli Immosella oli ylipäätään mitään tekemistä Vastarintaliike-vastaisen julistuksen kanssa, hän tuskin olisi pyrkinyt loukkaamaan sillä ”natseja”. Immosen aiempi toiminta on osoittanut selvästi, ettei hänellä henkilökohtaisesti ole antipatioita kansallissosialisteja kohtaan.

Immonen ei kuitenkaan tunnu uskaltavan suitsia lainkaan järjestön kaapanneita ääriliberaaleja, kun nämä heittävät lokaa muiden kansallismielisten niskaan. Kun Teemu Lahtinen jakoi äärivasemmiston väärentämää kuvamanipulaatiota, jonka mukaan MV-lehden päätoimittaja olisi pedofiili, Immonen oli täysin vaiti. [21] Vaikka Sisu sanoutuu kyllä hanakasti irti ”rasismista”, ei se uskalla sanoutua irti omien vaikutusvaltaisten jäsentensä törkeistä rimanalituksista.

En osaa sanoa, mitä Sisussa on kulissien takana meneillään. En osaa sanoa, kuinka suurta osaa rivijäsenistä muutama äänekäs ääriliberaali edustaa. En osaa sanoa, mitkä Immosen todelliset arvot ovat. Sen kuitenkin tiedän, että monet Sisun rivijäsenet ovat täysin kyllästyneitä järjestössä kytevään anarkiaan. Tämän he kertoivat myös viime lauantaina Tampereella.

On tragikoomista, että ”kansallismielinen yhteistyöjärjestö” alkaa pelata valtamedian ja globalistien pussiin. On häpeällistä, että ”kansallismielinen yhteistyöjärjestö” kannustaa jäseniään boikotoimaan kansallismielisiä tapahtumia sekä tukemaan PolPon mielipidevainoa.

Monet ovat jo eronneet Sisusta protestina. Pidän heidän ratkaisuaan oikeana. Koska Sisu vaatii kansallismielisiä boikotoimaan toisiaan, ei kansallismielisillä ole muuta vaihtoehtoa kuin boikotoida Sisua.

 

Vieraskynä: K. Virtanen

 

Lähteet:

[1] https://twitter.com/ImmonenOlli/status/915491105713610752
[2] https://www.suomensisu.fi/susi-ei-tee-yhteistyota-pvln-kanssa/
[3] http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2017/03/haastehakemus.pdf
[4] http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/10/22/kolumni-arvo-pohja-ja-hurskasteleva-suomen-sisu/
[5] http://tuonenjoutsen.blogspot.fi/2017/10/miksi-en-todellakaan-ala.html
[6] https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000967532.html
[7] https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005261516.html
[8] https://www.vastarinta.com/perussuomalaisten-epaisanmaallinen-linja-jatkuu/
[9] https://www.vastarinta.com/halla-ahon-kanta-vapaakauppasopimukseen-tyrmistyttaa-aanestajia/
[10] http://www.vapaakauppa.fi/kauppasopimukset/ttip/
[11] http://www.vastarinta.com/vastine-timo-hannikaiselle/
[12] https://twitter.com/Teemu_Lahtinen/status/920590423382462464
[13] http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013031016766475_uu.shtml
[14] https://www.verkkouutiset.fi/nain-tulisi-valtava-pakolaisvirta-hoitaa-ben-zyskowiczin-ratkaisumallit-40797/
[15] https://www.verkkouutiset.fi/jos-alennetaan-talle-tasolle-ben-zyskowicz-ps-nuorten-johtaja-demonisoi-koko-uskontokuntaa-53240/
[16] https://areena.yle.fi/1-3970115
[17] https://twitter.com/viidinki/status/915516150129332225
[18] http://www.vastarinta.com/antti-pokkinen-kannustaa-vakivaltaan-kansallismielisia-vastaan/
[19] https://twitter.com/keronen/status/920965346810646528
[20] https://twitter.com/keronen/status/920965545859735552
[21] https://mvlehti.net/2015/09/16/ainakin-espoon-kaupunginvaltuutettu-teemu-lahtinen-syyllistyi-rikokseen/

13 kommenttia

 1. Suomi tarvitsee aidon kansallissosialistisen puolueen. Sille on sosiaalinen tilaus. Eläköön sananvapaus – Eläköön Voitto!

  Plusääni(24)Miinusääni(0)
 2. Mites nyt on ollut uutisissa paljastus kirja minkä sisältö on että Sipilä tiesi perussuomalaisten hajoamisesta etukäteen ja suunnitelmat oli valmiina. Olihan se sellaista teatteria että päädyin tuohon päätelmään silloin kun se tapahtui. Todellinen kysymys mielestäni kuitenkin kuuluu: Tiesikö Halla-Aho myös ja miksei muka tiennyt jos Sipilä tiesi?

  Olen Halla-Ahon tekemisiä seuranneena tullut siihen tulokseen että tyyppi on samanlainen maanpetturi kuin Soini. Tuo kesäteatteri ei muuttanut näkemystäni positiivisemmaksi. Näen siinä selkeän tarkoituksen : Persut olivat uppoamassa täysin Soinin mukana. Kun puolue laitettiin kahtia annettiin äänestäjille joilla ei vaihtoehtoa ole, venttiili tuhlata äänensä ja aikansa ja se on se että Halla-Aho Bergroth muka ei ole saanut näyttää vaan nyt hänen johdollaan laitetaan rajat kiinni.

  Perussuomalaisista ei kukaan avannut suutaan kun rajat avattiin kymmenille tuhansille paperittomille. Asia ei oikeasti näitä ihmisiä kiinnosta minkään vertaa. Ei auta myöskään että presidenttiehdokas Huhtasaari juoksentelee vähät väliä Israelissa ja saa media näkyvyyttä ylen ohjelmissa. Homma haisee edelleen siltä itseltään.

  Uskomustani tukee että media on alkanut suhtautumaan positiivisemmin Halla-Ahoon ja tehtaileekin nyt tämän kaltaisia etusivun otsikoita : ”Soini suuttui Halla-Ahosta” ”Syyt halla-Ahon suosioon” ”Ihana Halla-Aho perheellinen mies Blablabla. Ja jos olet sitä mieltä että tätä tehdään koska myös persujen äänestäjät lukevat iltalehtiä niin olen kanssasi erimieltä. Media ei anna senttiäkään köyttä vaan jahtaa väkisin omistajiensa vihollisia loppuun saakka. Media on päivästä yksi asti ollut mukana Suomen islamisoinnissa/kansanvaihdossa tekee sitä tappiokseen. Miksi jos kyse on vain rahasta?

  Toivoisin että joku joka suunnittelee Halla-Ahon äänestämistä jatkossa perustelee miksi Halla-Aho on luotettava. Jos ei hyviä argumenttejä löydy niin alkakaa mielummin etsiä oikeita vaihtoehtoja kuin menkää samaan retkuun vuodesta toiseen. En tosin osaa antaa suuntaa että mikä se oikea vaihtoehto voisi olla.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 3. Mitä tulee tähän artikkeliin niin eiköhän tästä sitten käy kaikille selväksi mikä tämä Suomen Sisu on sisimmältään.

  Paljastuksiin ja artikkeliin liittyen, mites aikoinaan Immosen twiittailu ja siihen jossain alle viikossa järjestetty massiivinen mielenosoitus lavoineen ja esiintyjineen. Järjestäjänä ja rahoittajana aivan varmasti valtio itse eli elämme maassa jonka hallitus masinoi mielenosoituksia haluamistaan aiheista kansalaisilleen. Kysymys tässä tapauksessa kuuluu :Tiesikö Immonen että tästä twiittailusta saadaan aikaan vastaava show etukäteen. Nytkun on näitä itsestään selviä”Sipilä tiesi perussuomalaisten hajoamisesta etukäteen” uutisia liikkeellä niin entäs tämä.

  Saihan se twiittinä aivan naurettavat mittasuhteet jos verrataan esim siihen mitä muut kuten Hirvisaari ovat aikojen saatossa kirjoitelleet. Sehän oli lähinnä vain yhden miehen tunnustus rakkaudestaan isänmaata kohtaan. Tuolla mielenosoituksella tuomittiin suunnitelmallisesti kansallismiellisyys valtion puolesta ja huijattiin kauniina kesäpäivänä kymmenet tuhannet kuuntelemaan lemppari artistejaan ja siinä sivussa vähän tuomitsemaan jonkun twiittailuja rabbin johdolla.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 4. Immosesta sen verran kun joku aiheesta kiinnostunut saattaa tämän lukea esim itse artikkelin kirjoittaja että miettikääs mitä tyyppi on tehnyt sen twiittaamisen lisäksi? Itselleni kun en ole mikään Suomen Sisulainen tai muuhunkaan järjestöön vielä kuuluuva niin sen twiittailu homman lopputulos ei ollut se että tyyppi on joku ikuinen epäjumala vaan lähinnä kaikki huomioon ottaen että olipas outo keissi. Pieni myyrän haju tarttui tyyppiin kerta koko mielenosoitus oli vaan nopealla aikataululla järjestetty kesäteatteri vuosimallia 2015. Persuihin kuuluvana ja rajat auki junassa 2015 eteenpäin mukana olleena ei jatkoon oli mikä tahansa miehiään.

  Muistan ne Janitskin pedofiili feikki kuvat ja jos olisin tossa vaiheessa ollut joku Sisulainen niin olisi kyllä alkanut hälytyskellot soimaan. Muistan myös erään toisen nimeltä Halla-Aho joka totesi Mvn olevan ruplarahoitteinen ja muistaakseni sanoi jotain muutakin. Ja tietenkin mitä teki kun rajat avattiin 2015? Ei mitään. Ei kiinnostanut edes facebookkia päivittää muuta kuin itkeä MVstä. Nyt on taas äänessä kun pitäisi miettiä mikä se maanpetturin tulevaisuus kansan silmissä on politiikassa ja varmaan asuntolainoja maksaa. Jostain syystä siellä mvssä on päädytty kuitenkin kaiken jälkeen ihailemaan tätä heppua. Janitskinia myöten. Jotain mitä en myöskään käsitä ollenkaan kaikki huomioon ottaen. Miten perussuomalaisiin saatiinkin näin monta äänestäjänsä pettäjää näin lyhyessä ajassa valikoitua? Voivat nauttia loppuelämänsä kansanedustajan monentonnin eläkettä ja mitään toivoa jatkosta politiikassa ei pitäisi olla mutta silti : Ollaan kaikki hiljaa syynä muka joku puoluekuri. Vitut on. Siellä ei ketään vaan kiinnosta oikeasti yhtään ja sionismi todennäköisesti edelleen päivän sana.

  Pelkästään yhdellä lupauksella ja asialla mentäisiin varmaan kerralla kärkipuolueeksi Suomessa: Rajat kiinni. Mietitään sitä neloskaljan tuloa kauppaan sitten vaikka myöhemmin kun nyt on vähän muutakin mielessä kuin joku hiton neloskalja kun kaduilla vaeltaa tuntemattomia kurkunleikkaajia. Eikä vaan kadulla vaan myös kouluissa lasten seassa alaikäisiksi lavastettuina.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 5. Taas jutkijat tekee kaikkensa soluttautuakseen oppistioihin jotka saavat keskutella kaikesta muusta paitsi kansallissosialismista joka on paras muoto mitä on tyhmä pitää olla jos haluaa maansa lainaavan rahansa jutkuilta jotka painaa sen tyhjästä!!!

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 6. Nämä kansallismieliset , pari esimerkkiä nykytodellisuudesta:

  – Saksan AFD puolue tanssii zionistien tahdin mukaan

  – USA:n Richard Spencer , alr-right johtohahmo on Zionistien asialla

  – Espanjan Katalonian ” itsenisyys liike ” on täysin zionistien hallinnon alainen liike

  https://wideawakegentile.wordpress.com/2017/07/24/catalonia-the-newest-european-kosher-state/

  Kuka muuten kykenee todistamaan ettei myös Suomen ns kansallismielinen siipi ole vain yksi lukemattomista zionistien johtamista operaatioista ? kuka mahdollisesti tukee Juha Kärkkäistä ?

  Kehen uskot ja oikeasti luotat ?

  Voit luottaa ainoastaan ja vain itseesi ja Jumalaan .

  Plusääni(12)Miinusääni(3)
 7. Kumpaa Soros rahoittaa enemmän Sisua vai SVL:aa? Tärkeää jossei tärkeintä tälle heimolle (Saatanan Synagooga) on jatkuva aktiivinen vastakkainasettelujen mahdollisuuksien etsimminen ja konfliktin ja riidan kylväminen.

  Plusääni(15)Miinusääni(4)
 8. PS-puolue julisti ennen vaaleja 2011, jotta sananvapautta on rajoitettava uskonrauhan suojelemiseksi lisää. Myös liian harhaisten kirjoitusten poistamiseksi. Viime vaalien alla persuja huolestutti antisemitismin lisääntyminen. Ei ihme, että nyt on nationalismi jo luokiteltu terrorismiksi, vihapuhetta on totuus syyttäjän arvioiminmotiivein, massoittain nettipoliiseja on palkattu ja netin massavalvonta tulossa pikavauhtia, samoin yksityisviestien vakoilu ja muu tiedusteluvaltuuksien lisääminen. Kansallissosialisteja lakkautellaan ym. ym.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 9. Ja PS on siis Vastarinnan lakkauttamishallituksen jäsen ja kaikki aikaansaannokset ovat tähän suuntaan ja toiseen suuntaan ei ole edes yritetty. HS kertoi juuri hankkeesta suurta oikeudenkäyntiä varten, jonka avulla netti puhdistetaan ”juutalaisvastaisesta” materiaalista, kun sellaista on alkanut nettiin takavuosina tulla. Massoittain nettipoliiseja on palkattu pitämään nettiä puhtaana ym.

  Ja Halla-aho liittyi Soinin puolueeseen ja oli sen kannatuksen takana ja kaikki muka mamukriittiset olivat hiljaa 9 vuotta. Immonen kehtasi äsken avautua vihapuhevainoista, vaikka kannatti lakeja 2011 muun puolueen mukana ja on tukenut tätä puoluetta koko ajan.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 10. Sitten kun kansallissosialismi on voittanut, sananvapaus alkaa epäilemättä kukoistaa, kuten muutkin kansalaisvapaudet!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 11. Suomen sisu, reilun 2000 jäsenen lilliputti järjestö kuvittelee olevansa isompikin toimija. Suomessa oikeat isänmaalliset ovat vielä toistaiseksi hiljaa….ja meitä on satojatuhansia…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat