Viha Venäjää kohtaan kuohui Münchenissä; Yhdysvalloista ei ole turvaa

NATOn pääsihteeri Jens Stoltenberg puhumassa Münchenin turvallisuuskokouksessa (2023). Felix Hoerhager/DPA/AP/TT.

Virallinen Suomi on julistanut sodan Venäjää vastaan tunnetuin menetelmin, ja siten se on syössyt maansa ja kansalaistensa päälle kirouksen. Suomen poliittiset valtaapitävät manaavat Venäjän häviötä, eivätkä ymmärrä, että Yhdysvaltojen johtama läntinen liittouma aloitti myös Ukrainan sodan, kun sitä vastoin Venäjä on käyttänyt, ja edelleen käyttää voimaa sodan lopettamiseksi. On aivan turha tuudittautua hädän hetkellä Yhdysvaltojen apuun. Nimittäin Yhdysvaltojen huomatessa ettei se saavuta päämääräänsä Venäjän suhteen, se tekee päätöksen Suomen jättämisestä kuin nallen kalliolle.   

Marin ja Niinistö Münchenissä 

Marin julistaa kuin automaatio niitä iskulauseita, joita Yhdysvaltoja hallitseva eliitti haluaa hänen lausuvan. 

Marin kertoi hiljattain Münchenin turvallisuuskokouksessa kiittäneensä julkisesti siitä tuesta, mitä Yhdysvallat ovat osoittaneet Ukrainalle.1 

– Me emme yksin Euroopassa pärjäisi, vaan tarvitsemme tätä (Yhdysvaltain) tukea. On erittäin tärkeää, että (varapresidentti) Kamala Harris omassa puheessaan toisti sen viestin, että Yhdysvallat ei ole lähtemässä mihinkään, vaikka tulevaisuudessa vaalien kautta valta voisikin vaihtua. Mielestäni tämä oli erittäin tärkeä ja painava viesti. 

Marinin mukaan Ukraina ja Ukrainan tilanne on ollut läsnä turvallisuuskokouksen kaikissa keskusteluissa. Marin painottaa, että Ukrainalle annettavan avustuksen pitää jatkua. 

Marin esitti, että Ukrainan aseellinen tukeminen on keskustelussa kaikissa pöydissä alituisesti. Hänen mukaansa jatkossa Ukraina tarvitsee tuekseen entistä raskaampaa kalustoa, ammustoimituksia sekä ohjuksia. 

Marinin mukaan Ukrainan pitää voittaa sota, sillä maailmalle ei voida lähettää viestiä siitä, että hyökkäämällä aggressiivisesti toiseen maahan voi voittaa jotakin. [Mutta, kun hyökkääjänä oli Yhdysvaltojen johtama transatlanttinen liittouma? Toim. huom.

– Venäjän on hävittävä sota ja Ukrainan pitää voittaa. Tämä on aivan selvä asia. 

Lisäksi Marin hehkuttaa lapsellista intoa uhkuen yhdysvaltalaiskanavan CBS:n 60 Minutes -ohjelman haastattelussa, että Venäjä on kuulemma uhka koko Euroopalle ja siksi on taattava, että Ukraina voittaa. Sama levy siis pyörii päällä lakkaamatta. 

Marinin puheet ovat kuin koneellista toistoa, ja lapsellisia iskulauseita, joita hän ei mitenkään perustele. Herää todellakin epäilys, että onko hänet jossakin oikeasti aivopesty toistamaan robottimaisia iskulauseita, jotka palvelevat eliitin poliittisia intressejä niin kauan, kunnes on siirrytty uudelle poliittiselle asteelle. 

Nämä iskulauseet oli annettu kokouksessa Marinin tehtäväksi, luonnollisesti Niinistö vihaa Venäjää viimeiseen suomalaiseen saakka, haluaa luovuttaa Suomen poliittisen ja sotilaallisen hallinnan Yhdysvalloille, ja myös Brysselille. Niinistö haluaa ratifioida Suomen NATO-jäsenhakemuksen vaikka ennen Ruotsia tai Ruotsista piittaamatta, jos vain Turkki ja Unkari sen sallivat. Toivottavasti eivät salli. 

Yhdysvallat jättää vielä Euroopan oman onnensa varaan 

Niinistö ja erikoisesti Marin sekä muut Suomen poliittiset NATO-fanaatikot ovat hankkiutuneet tietyn globaalin eliitin käskyttämänä, ilman mitään syytä, Venäjän viholliseksi. Mädäntyneellä Suomen poliittisella koneistolla, kuten sen yhdellä rattaalla eli Marinilla, ei ole juolahtanut sellainen oleellinen asiantila mieleen, että mikäli Yhdysvallat eli sitä kontrolloima kasaarimafia ei onnistu saamaan Euroopan ja Ukrainan avulla Putinin hallintoa nurin, eikä federaatiolle nukkehallintoaan, niin siinä tapauksessa Yhdysvallat vetäytyvät Ukrainasta, ja ne poistuvat myös Suomesta, vaikka sota olisi jo puhjennut Euroopan ja Venäjän välille. Täten Suomi olisi täysin yksin. Tässäkään tilanteessa ei auttaisi, vaikka Marin tai joku muu vastaava sanoisi, että Venäjän on hävittävä tämä sota ja meidän ja Ukrainan on voitettava. Tämä on aivan selvää. 

Kun Yhdysvallat eivät aseellisesta ylivoimastaan huolimatta päässeet päämääräänsä Vietnamin sodassa vuosina 1955–1976, se jätti Vietnamin. Paneutumatta tähän tässä yhteydessä enempää voidaan kuitenkin huomioida, että Yhdysvallat eivät olleet sitoutunut koko voimallaan Vietnamin sotaan sekä kaihtoivat Etelä-Vietnamin armeijan takia tappioita. Mutta Vietkong ja Pohjois-Vietnamin armeija halusivat välttämättä voittaa sodan suurista tappioista välittämättä.   

Yhdysvallat ei salli Itä-Aasian alueen voimistumista 

Kiinan viesti on NATOlle, toisin sanoen NATO-maille ja viimekädessä Yhdysvalloille se, että lopettakaa ongelmien aiheuttaminen. Keskeisin syy Euroopan nykyiseen ”turvallisuusongelmaan” on tiettyjen NATO-maiden [käytännössä Yhdysvaltojen, toim. huom.] vaatimus absoluuttisen turvallisuuden tavoittelusta sekä tiettyjen maiden poliittisesta syrjäyttämisestä, totesi Kiinan YK-suurlähettiläs Zhang Jun.2 

Täsmällisemmin sanoen Yhdysvalloilla ja tietyillä sen liittolaisilla ei ole mitään vaatimusta tavoitella ehdotonta turvallisuutta, jos sitä ei vain käytetä pelkästään tekosyynä maailmanvaltaan tähtäävälle toiminnalle, mikä on tietysti se pääsyy, miksi turvattomuus ja maailmansodan uhka häilyy maailman yllä. Turvattomuuden lisääntymisen syynä siis on transatlanttisen liittouman taloudellisen, sotilaallisen ja poliittisen hegemonia-aseman ulottaminen myös Itä-Aasiaan.  

Maailman hegemonian siirtymiseen Kiinan vaikutukseen on jo tapahtumassa. Jo vuosia sitten Kiinan valtaeliitti näki, että Kiinalla on keskeinen rooli tulevaisuudessa mahdollisessa uuteen järjestykseen siirtymisessä. Kiinalla on ollut tavoitteena synnyttää systeemi, joka palvelisi nimenomaisesti Kiinan etuja, mikä järjestelmänä voitaisiin esittää koko ihmiskunnan tavoitteina. Näin esittivät Gungwu Wang ja Yongnian Zheng (2008).3 

Mädäntynyt järjestelmä pitää heittää kaatopaikalle 

Virallinen Suomi on tavallaan julistanut sodan Venäjää vastaan hyvin tunnetuin menetelmin, ja siten hankkien maansa perikatoon ja kansalaistensa päälle kirouksen. Mutta toisaalta valtiollisia instituutioita myöten täysin mädäntynyt järjestelmä joutaakin lopullisesti luhistua. Venäjän myötävaikutuksella voidaan lopulta saavuttaa Suomeen todellisen itsenäisyyden. 

Nykyinen Suomi, joka on todellisuudessa yksi Brysselin maakunnista, ja mikä on vielä Yhdysvaltojen holhouksessa, ei voi ikinä nousta itsenäisyyden kukoistuksen ilman  ulkopuolista voimaa ja hyvin radikaalia valtiollista murrosta, sillä poliittiset valtio- ja maanpetturit, mitkä vaihtuvat idioottivarmasti saman negatiivisen globalisaation hengenheimolaisiksi, joka neljäs vuosi, pitävät huolen rappiolinjan jatkumisesta ja ylikansallisten pääomanimperiumien etujen täyttymisestä.  

Markku Juutinen 

Lähteet 

 1. MTV-uutiset (18.2.2023). Niinistö Münchenin turvallisuuskokouksen mietteistä: ”Miten maailma vielä tästä pelastuisi” – Marin painotti Venäjän tappion tärkeyttä 
 1. RT. (18.2.2023). ‘Stop being a troublemaker,’ China tells NATO. https://www.rt.com/news/571700-un-china-nato-troublemaker/  
 1. Wang, Gungwu & Zheng, Yongnian (2008). China and the New International Order. 

——— 

Sanna Marin: The 60 Minutes Interview -CBS News 

Slate (16.12.2014). Why Did the U.S. Lose the Vietnam War? Why did America lose the Vietnam War? (slate.com) 

9 kommenttia

 1. JUUTALAISTEN MAAILMANVALTA ON TOSIASIA
  USA on totaalisesti juutalaisten kontrollissa. Juutalaiset pyrkivät maailmanvaltaan USA:n avulla.
  Miksi muuten USA:lla on lähes 800 sotilastukikohtaa maapallon eri puolilla. Juutalaisten ohjaama kansainvälinen valtamedia ei tätä tietenkään kerro, vaan puhuminen juutalaisten maailmanvallasta katsotaan ”antisemitismiksi”. Eurooppa on myös juutalaisten vallassa Unkaria ja Valko-Venäjää lukuun ottamatta. Suomalaiset poliitikot ovat innokkaita EU:n käskyjen toteuttajia. Suomi ei ole enää itsenäinen valtio. Suurin syy tähän on heikko ja pelkurimainen presidentti Sauli Niinistö, joka luottaa vieraan apuun eikä itsenäiseen Suomeen. Nimenomaan Niinistö on saattanut Suomen USA:n sotilasvallan alamaiseksi ja tuhonnut Suomen hyvät välit Venäjän kanssa. Toivottavasti Unkari ei ratifioi Suomen NATO-hakemusta. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.maunosaari.fi/blogi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  https://novahierosolyma.fi/
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(19)Miinusääni(2)
 2. MSC

  Münchenin Turvallisuuskonferenssi.

  AIKA: 17. – 19.2. 23

  PAIKKA: Hotel Bayerischer Hof Münchenissä, Baijerissa, Saksassa.

  PUHEENJOHTAJA: Christoph Heusgen

  LÄSNÄ:
  Huomattava joukko johtavia virkamiehiä ja
  Valtionpäämiehiä sekä
  Järjestöjä.

  AIHE:
  1.) Sota Ukrainassa.
  2.) Suurvaltojen (Länsi – Itä) välinen kilpailu globaalissa geopolitiikassa.
  3.) Kehittyvien maiden vastahakoisuus UWO-hanketta kohtaan.
  4.) Hyökkäys länsiliiton hegemonian vastustajia vastaan.
  5.) Moninapaisen maailmanjärjestyksen uhka.

  LOPPUTULEMA: Länsiliitto paniikissa.

  Yleisesti tästä: Munich Security Conference.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Munich_Security_Conference#

  Mynchenin konferenssin motto on ollut: Rauhaa vuoropuhelun kautta! Mistähän vuoropuhelusta lienee kysymys koska ensimmäistä kertaa 20 vuoteen Moskovaa ja Teherania ei edes kutsuttu mukaan konferenssiin. Toisekseen länsiliitto on menettänyt pysyvästi vuoropuhelun kehittyvien maiden kanssa.

  Mitään `Rauhaa vuoropuhelun kautta` ei aiotakaan Venäjän ja Kiinan suhteen vaan sotaa.

  Mynchenin kokouksen päähuoli liittyy Idän ja Lännen väliseen geopoliittiseen valtakilpailuun. Länsiliitto näyttää menettäneen täysin kehittyvien maiden luottamuksen. Toinen huoli liittyi Lähi-Idän muuttuneeseen asenteeseen länsiliittoa kohtaan (1. – 4.).

  1.) Länsi-Aasian (Lähi-Idän) kasvu globaaliksi tekijäksi energiapolitiikassa.
  2.) Länsi-Aasian maiden lähentyminen Kiinan ja Intian kanssa.
  3.) Washingtonin turhautuminen Saudi-Arabian irtiottoon länsiliiton ohjailusta.
  4.) Venäjän ja Kiinan vaikutusvallan kasvu Länsi-Aasiassa.

  Venäjä ja Kiina ovat tarjonneet kehittyville mailla solidaarisuutta (kumppanuutta) ja molemminpuolisia etuja. Kehittyvien maiden ryöstelyyn tottunut länsi ei pysty vastaamaan tähän haasteeseen.

  Sen sijaan länsimaat ovat harjoittaneet jo kauan kehittyvien maiden ryöstöpolitiikka (IMF + korporaatiot) josta seuraavassa teoksessa:

  Maailma yhtiöiden vallassa.
  https://like.fi/kirjat/maailma-yhtioiden-vallassa/

  Länsimaat ovat jo kauan aikaa puuttuneet väkivalloin kehittyvien maiden politiikkaan sekä aiheuttaneet lukuisia sotia. Ne kehittyvät valtiot jotka eivät ole noudattaneet länsimaisia määräyksiä ovat joutuneet säännöllisesti pakotteiden kohteeksi.

  On arvattavaa että Mynchenin konferenssin jälkeen kehityspolitiikan ja -yhteistyön merkitys länsimaisessa keskustelussa yltyy mutta tällä on käänteinen puolensa (1. – 2.):

  1.) Kehitysapuun budjetoitiin 1 245 miljoonaa euroa vuonna 2021: valtava summa rahaa – tulokset heikkoja?
  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tuulakeinnen/kehitysapuun-budjetoitiin-1-245-miljoonaa-euroa-vuonna-2021-valtava-summa-rahaa-tulokset-heikkoja/

  2.) `Kehitysavun antaminen köyhille maille ei ole johtanut niihin tavoitteisiin, jotka sille alun perin asetettiin. Äärimmäinen köyhyys on häviämässä lähinnä sellaisissa maissa, joille kehitysapua ei ole annettu – vaikka virallinen propaganda toista väittääkin`.
  Kehitysavun kirous.
  https://kauppa.intokustannus.fi/kirja/kehitysavun_kirous/

  Mynchenin konferenssin päähuoli näyttää liittyneen siihen että Ukrainan konflikti ei saanut kehittyvien maiden kuten Latinalaisen Amerikan, Afrikan ja Aasian maita mukaan kannattamaan Yhdysvaltain ajamaa UWOa (Unipolar World Order = Yksinapaista maailmanjärjestystä) hanketta eristää Venäjä.

  Mynchenin konferenssin taudinkuvaan kuului olla puhumatta Länsiliittouman sisäisen sosiaalisen koheesion hajoamisesta. Länsimaiden kansalaiset eivät enää luota omiin hallituksiinsa jotka eivät pysty tekemään itsenäisiä poliittisia ratkaisuja ilman Yhdysvaltojen ohjailua. Länsiliiton ajama Yhdysvaltain UWO-hanke on hajoamassa omissa maissaan sekä sisäisesti että ulkoisesti.

  Emmanuel Macronilta pääsi Mynchenissä tänne asti raikuva `tuskan parahdus`: `I am struck by how much we are losing the trust of the Global South` koska kehittyvät maat eivät luota enää Yhdysvaltain UWO-järjestyksen legitimiteettiin ja oikeudenmukaisuuteen.

  Tulikohan Emmanuel Macron ottaneeksi huomioon että hänen mainitsemansa `globaali etelä` koetaan kehittyvissä maissa viittauksena kolonialismiin. Tuskin – koska eihän länsimaat ole tähän asti pystyneet kehittyvissä maissa muuhun kuin sodanlietsontaan, kiristykseen, lahjontaan ja uhkailuun ajaessaan omia etujaan kehittyvien maiden kustannuksella.

  Venäjän ja Kiinan vaihtoehtoinen malli kehittyville maille on huomattavasti vetovoimaisempi koska se perustuu vastavuoroisuuteen ja solidaarisuuteen. Tämän takia Länsivallat eivät voi sietää esimerkiksi Kiinan Vyö- ja Tie-hanketta. Niinpä se esitetään länsimaissa uhkakuvana ja vastineeksi tarjotaan omaa mallia.

  Münchenin turvallisuuskonferenssissa keskustelua käytiin etupäässä Ukrainan ukrainaan liittyen jossa viitattiin että Ukrainan tilanne kytkeytyy koko sääntöpohjaisen maailmanjärjestyksen tilanteeseen eli Yhdysvaltain UWO (Unipolar World Order = Yksinapaisen maailmanjärjestyksen) hankkeeseen.

  Aivan samalla tavalla kuin 28.-30.6.2022 pidetty Madridin Nato-huippukokous joka on nähtävä Naton hajoamisen alkuna on 17.-19.2. 23 pidetty Mynchenin konferenssi nähtävä Länsiliiton hajoamisen alkuna. Länsiliiton eri maiden kansalaisten mitta on täysi omiin hallituksiinsa ja niiden sotaisten poliitikkojen rauhankyvyttömyyden takia ja tämä johtaa yhä paheneviin mellakoihin.

  Yhdysvallat on vetäytymässä Ukrainasta niin kuin se on tehnyt niissä useissa maissa jotka luottivat sen petolliseen apuun kuten esimerkiksi Vietnam, Afganistan, Irak, Syyria ym. Yhdysvallat on tehnyt tehtävänsä Ukrainassa ja Ukraina saa mennä – eli pärjätä omillaan joka johtaa arvattavaan seuraukseen. Nyt ovat uudet sotatantereet avattavana: Suomi, Iran ja Kiina.

  Tullessaan turvatakuineen- ja vakuutuksineen sekä aseapuineen paikalle Yhdysvallat yksinkertaisesti raiskaa `humanitaarisen offensiivin` apukeinoin kohdemaansa joka on luottanut Yhdysvaltain ystävyyteen.

  Näillä näkymin tämä tulee olemaan Suomen kohtalo koska Yhdysvaltain sotaisesta lähihistoriasta ei oteta opiksi. Yhdysvaltain nyrkin – Naton – läsnäolo Suomessa täyttyy jo MoU-sopimuksessa ja kahdenvälisissä liitoissa transatlanttisten Yhdysvaltojen ja Britannian kanssa.

  Toiveet Unkarin ja Turkin Nato-ratifioinneista ovat teatteria. Suomi ei tarvitse tämän enempää Naton täysjäsenyyttä kuin mitä sillä nyt jo on eli Suomen ei tarvitse mennä Natoon koska Nato tulee luvan kanssa Suomeen ja toteuttaa tullessaan regiimin vaihdon.

  Seuraavassa linkissä lienee se pahin Nato-kytky – edellisten lisäksi – joka oikeuttaa Länsiliiton sotilastoimet Suomessa.

  Operation Atlantic Resolve.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Atlantic_Resolve#:~:text=Operation%20Atlantic%20Resolve%2C%20though%20not%20a%20%22named%22%20operation%2C,It%20was%20funded%20under%20the%20European%20Deterrence%20Initiative

  Liittolaissopimustensa myötä Suomi on kytketty myös EFPhen niin kuin edellisessäkin tapauksessa vaikka virallisia dokumentteja siitä ei esitettäisikään.

  NATO Enhanced Forward Presence.
  https://en.wikipedia.org/wiki/NATO_Enhanced_Forward_Presence

  Yhdysvaltojen Ukrainasta vetäytymisen ennakkomerkit ovat olemassa. Näin se alkaa niin kuin se on alkanut monissa muissakin maissa. Kiova kokee länsiavun riittämättömäksi ja alkaa kiukutella omaksi vahingokseen.

  `Toimittaja oli kysynyt, mitä Zelensky kertoisi `kasvavalle joukolle amerikkalaisia`, jotka suhtautuvat yhä kriittisemmin miljardien veronmaksajien rahoihin, jotka lapioidaan Kiovan kassaan.

  Virkamiehet ovat viime aikoina ilmaisseet huolensa `Ukrainan väsymyksestä` ja yleisön tuen heikkenemisestä Bidenin hallinnon Ukraina-politiikalle, myös GOP:n kasvavan vastarinnan keskellä`.

  Toimittaja esitti kysymyksensä tilanteeseen jossa Yhdysvaltain kansalaisten köyhtyminen ei enää ole hallittavissa.

  Matt Gaetz Steps Out Of Line On Ukraine
  https://www.zerohedge.com/political/matt-gaetz-steps-out-line-ukraine

  `Jos he (amerikkalaiset) eivät muuta mielipidettään ,,, he menettävät Naton, he menettävät Yhdysvaltojen vaikutusvallan, he menettävät johtoaseman, josta he nauttivat maailmassa` (Laukoi Zelenskyi).

  Zelensky Berates, Threatens Unsupportive Americans. (Tästä oli uutisjuttu MV-lehdessä).
  https://www.infowars.com/posts/zelensky-berates-threatens-unsupportive-americans/

  Edellisen linkin mukaan V.Zelenskyi ilkkuu kuinka Yhdysvaltain maailmanlaajuinen johtajuus on vaarassa. Ja niinhän se onkin – istuuhan Yhdysvallan hallinnossa samoja siionisteja kuin Kiovan hallinnossakin. Sama haittailmiö on nähtävissä esimerkiksi Venäjän oligarkki-kysymyksessä. Eikö venäläiset huomaa että he kantavat kyytä povellaan?

  Yhdysvaltain vaikutusvallan alasajo johtuu kansainvälisen siionistiliikkeen painostuksesta Yhdysvaltain hallintoon joka toteutuu sekä sisältä (zog) että ulkoa (lobby) päin ja jonka tarkoitus on ajaa Yhdysvallat perikatoon, viedä Euroopan Unioni ja Euraasian Unioni törmäyskurssille ja aloittaa sotatoimet Irania ja Kiinaa vastaan; koska Suur-Israel.

  Jews in the Biden Administration.
  https://www.jewishvirtuallibrary.org/jews-in-the-biden-administration
  List of Jewish members of the United States Congress
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_members_of_the_United_States_Congress
  List of Jewish American politicians.
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_American_politicians
  Israel lobby in the United States.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Israel_lobby_in_the_United_States
  Israel lobby in the United Kingdom.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Israel_lobby_in_the_United_Kingdom

  Kosmopoliitti siionisti ei ole koskaan ollut eikä tule koskaan olemaan lojaali sille maalle jossa hän vaikuttaa. Sellainen hempeily ei yksinkertaisesti kuulu siionistin sanavarastoon. Tämä on olennainen osa siionistista uskontoa eli kuolemankulttia – näin se on aina ollut.
  Kol Nidre
  https://en.wikipedia.org/wiki/Kol_Nidre

  Tästä ei mene kauan kun Ukrainassa pinnan alla muhinut käymistila saa oikean sisällissodan luonteen eikä sitä pidätä Kiovan hallinnon autoratiivinen ote omasta kansastaan. Silloin näemme oikean sisällissodan joissa aseina käytetään länsiliiton tukipakettien aseita. Siitä tulee hyvin verinen sisällissota. On mahdollista estää se – mutta epäilenpä.

  Ei voi kuin säälitellä ukrainalaisia. He ovat jo kertaalleen kokeneet siionistien tuhovoiman Holodomorissa mutta nyt he kokevat jo toisen `holodomorin`. Venäjä on kokenut vastaavan siionistisen ryöstö- ja murharetken vallankumouksen ja glasnostin/perestroikan aikana.

  Kansainvälisen khazaarimafian – maailman voimakkaimman rikollissyndikaatin – kolmas sota- ja hävitysretki Venäjälle on menossa parhaillaan Ukrainan kautta. Tämän takia Suomen sotarintaman avaus on Venäjää vastaan on työn alla.

  Me suomalaiset luulemme että Nord Stream 1 ja 2 kaasuputkiin kohdistuneet terrori-iskut (ala Yhdysvallat ja Norja) eivät kosketa meitä. Iskut toteutettiin osaksi Tanskan Bornholmin CIA-tukikohdan vaikutuksella ja Ruotsin osuus jää toistaiseksi hämärään.

  Se mitä Suomen selän takana on tapahtunut ja tulee tapahtumaan vaikuttaa Suomeen sen geopoliittisen sijainnin takia koska Suomi sijaitsee muiden Pohjoismaiden ja Venäjän välissä. Muut Pohjoismaat tietävät tämä seikan ja käyttävät sitä hyväkseen geostrategisissa suunnitelmissaan.

  Tavalla tai toisella Suomi sotketaan Länsiliiton toimesta itselleen tuhoisaan sotaan Venäjää vastaan. Ensimmäinen vakava askel tähän suuntaan on jo otettu – sota valtakirjalla Länsiliiton puolesta Ukrainassa Venäjää vastaan.

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
  1. Noi tyypit on kaikki valehtelijoita ja samoin niiden kokousten anti ja suuret julkilausumat ovat kaikki valetta. myös samat pällit istuu monesti eri maiden hallituksissa ja on toki muutenkin selvää, että valehtelevat, mutta siis myös kaikki hallitukset valehtelevet.
   Tämä oli selvää ainakin thaimaalaisille käydessäni siellä vuodenvaihteessa. He sanoivat, että kaikki hallitukset valehtelevat ja varmaankin ovat oikeassa.

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
 3. Kiirettä pitää!

  Suomen armeija = Naton nostoväki.

  `Jävla Finland, mitä te olette tekemässä` (Ann Linden).

  `Natoon liittymistä vastaan äänestivät Veronika Honkasalo (vas), Katja Hänninen (vas), Anna Kontula (vas), Markus Mustajärvi (vas), Matti Semi (vas), Ano Turtiainen (vkk) ja Johannes Yrittiaho`.
  Eduskunta hyväksyi Suomen liittymisen Natoon äänin 184-7.
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000009425245.html

  Koska Suomella ei ole Naton suhteen mitään ennakkoehtoja – mukaan lähdetään ilman varauksia niin Suomeen otetaan ydinaseita, pysyviä sotilastukikohtia ja Nato-joukkoja mutta on huomattava ruotsalaisten ilkkuva mielipide että ,,,

  ,,, `Ne (Suomen varuskunnat) ovat osa Natoa, suomalaiset varusmiehet ovat käytännössä osa Naton joukkoja. Siinä mielessä keskustelu on ehkä hieman erikoinen. No, tuleeko tänne ulkomaalaisia, ikään kuin pysyviä joukkoja?

  Se on sitten toinen kysymys, ja historian merkit viittaavat siihen, että tuskinpa on näin. Näin ei ole tapahtunut uusissa Nato-maissa useaan vuosikymmeneen. Se tuskin on Natonkaan mielestä mielekästä`.

  Nato-tukikohta Suomeen? Puolustusministeri Kaikkoselta tulee 2 reunaehtoa.
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/nato-tukikohta-suomeen-puolustusministeri-kaikkoselta-tulee-2-reunaehtoa/ar-AA1859RR?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=aa8a91c3b31844f09a37cd8d83f0131d&ei=17

  Naton osaamiskeskus, tukikohta tai johtoporras ovat Länsiliiton välttämättömiä toimenpiteitä Suomen tilanteessa – muutoin ei Naton sotilasvallankaappaus Suomessa tule toimimaan. Joka ikinen suomalainen varuskunta on jo ennakkoon Nato-tukikohta.

  Eduskunta äänestää Suomen Nato-jäsenyydestä keskiviikkona – eduskuntakeskustelussa nousivat esille ydinaseet ja Naton tukikohdat.
  https://www.msn.com/fi-fi/urheilu/other/eduskunta-%C3%A4%C3%A4nest%C3%A4%C3%A4-suomen-nato-j%C3%A4senyydest%C3%A4-keskiviikkona-eduskuntakeskustelussa-nousivat-esille-ydinaseet-ja-naton-tukikohdat/ar-AA182lhM?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=1c22a3d4101b4d01be8475aef5ff883b&ei=17

  Haavisto: `Suomen ydinaselinja ei muutu`! Eihän se muutukaan koska jatkossa ns. `Suomen ydinaselinja` ei ole enää Suomen ydinaselinja vaan se on 100 % Naton ydinaselinja – täsmennettynä Yhdysvaltain ydinaselinja.

  Te ette tarvitse Natoa rauhan aikaansaamiseksi Ukrainaan mutta Nato tarvitsee teitä sodan aikaansaamiseksi Suomeen. Te ette välttämättä mene Natoon mutta Nato tulee välttämättä Suomeen. Sillä ei enää ole merkitystä pääsettekö te Naton täysjäseneksi vai ette. Ainoastaan sillä on merkitystä mitä te olette jo tehneet Naton yhteensovittamisen hyväksi Suomessa ja se on paljon se.

  Kansallinen Nato-lainsäädäntö viedään eduskunnan hyväksymisen jälkeen presidentin vahvistettavaksi joka vahvistaa lainsäädännön kaiketi heti kun eduskunta on sen hyväksynyt ellei sitten äidy vitkuttelemaan juttua.

  Antti Kaikkonen puolestaan sanoi, että Suomi ei ole ydinaseita hamuamassa eikä niitä ole kukaan Suomeen tyrkyttämässäkään.

  AKlta jäi sanomatta että isommassa kuvassa noinkin mitätön virkaheitto kuin hän itse on ei päätä tämän kaltaisista asioista. Kun Nato vie Suomessa – suomalaisten poliitikkojen toimesta – sotilasvallankaappauksen maaliinsa niin silloin ei enää kysytä suomalaisten poliitikkojen mielipidettä.

  Suomi on Natolle herkullinen kohde koska Ulko- ja turvallisuuspolitiikan johto ei aseta minkäänlaisia ennakkoehtoja tai varaumia Suomen Nato-jäsenyydelle. Suomessa Natolle on varattu avoimet ovet. Kai Mykkänen luonnehti päätöstä tämän eduskunnan tärkeimmäksi. Hänen mielestään jäsenyyteen ei pidä tehdä mitään kansallisia varaumia.

  Mykkäsen mainitsema `tärkeimmäksi` saa oikean sisällön silloin kun sitä kuvataan Suomen historian kohtalokkaimmaksi päätökseksi ewö.

  Suomen päättäjät eivät voi tehdä enää minkäänlaisia kansallisia varaumia koska Suomi/Nato-sopimukset sekä julkiset että ei-julkiset estävät sen. Nato tulee Suomeen huolimatta siitä oletteko te täysjäseniä vai ette ja silloin tapahtuu regiimin vaihto jolloin teidän puolestanne päätetään – jo nyt saati jatkossa.

  Kun tämä manööveri on tehty niin sitten Länsiliitto vetäytyy Suomen taistelukentältä ja jättää Suomen kansallisen armeijan selviytymään omillaan. Normaalioloissa Suomen armeijakunta kun ei tukea tarvitse – ja tämä otetaan Länsiliitossa huomioon.

  Venäjää vastaan valmisteleva sotakabinetti (hutva tai utva) tästä:
  Hallituksen ulko- ja turvallisuuspoliittinen ministerivaliokunta.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Hallituksen_ulko-_ja_turvallisuuspoliittinen_ministerivaliokunta

  Minun (Mykkänen) mielestäni Suomelle olisi etu, jos Suomeen perustettaisiin Naton osaamiskeskus puolustukseen liittyen.

  Naton kyberpuolustuksen osaamiskeskus jossa Suomi on toistaiseksi tukijajäsenenä.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Naton_kyberpuolustuksen_osaamiskeskus

  Naton osaamiskeskuksen puuhailu Suomeen lujittaisi Länsiliiton aikeita entisestään sotkea Suomi sotaan Venäjää vastaan. Suomi on JO yhteensovitettu hyökkäysliitto Naton kanssa riittävästi – ainoastaan sota puuttuu – mutta pian ei puutu sekään.

  Samaan aikaan muualla maailmassa (1. – 3.):

  Yhdysvallat on vetäytymässä Ukrainasta mutta yllyttää Suomen sijaissotaan Venäjää vastaan ja onnistuu siinä.

  1.) Yhdysvaltain hallinnossa kritiikki maansa toimista Ukrainassa on kasvamassa joka tuleekin olemaan peruste että Suomi jää lopulta yksin.
  These 69 House Reps Voted Against Ukraine Military Aid.
  https://www.newsweek.com/these-69-house-reps-voted-against-providing-ukraine-aid-1686658

  2.) Yhdysvaltain hallinto on saamassa yhä kasvavan määrän merkittäviä eturivin toimittajia arvostelemaan sen toimia kuten mm (nimet mv-lehdestä).

  Jeffrey Sachs as Righteous Rogue Elephant.
  https://www.unz.com/runz/jeffrey-sachs-as-righteous-rogue-elephant/
  Ray McGovern.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ray_McGovern#Personal_life
  Seymour Hersh.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Seymour_Hersh
  John Mearsheimer.
  https://en.wikipedia.org/wiki/John_Mearsheimer
  Douglas Macgregor.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Douglas_Macgregor

  Edellisistä Seymour Hersh lienee ainut toimittaja joka noudattaa puhtaasti valikoivaa Yhdysvaltain hallintoon kohdistuvaa paljastusten linjaa. Ilmiselvät Yhdysvaltain hallinnon rikkomukset ovat jääneet Hershiltä huomiotta mutta Nord Stream 1 ja 2 eivät ole jääneet.

  Nato-maa Norja saatiin suorittamaan Yhdysvaltain tuella valtiollisen terrori-iskun Nato-maa Saksaa ja samalla koko EUta vastaan. Myöskään Venäjä ei jääne sivustaseuraajaksi.

  Hershin paljastusten valikoivuus johtuu ensiksi siitä että hän on pesun kestävä siionisti jolloin siionisteille vahingoksi koituvia paljastuksia ei tehdä (kuten 911) ja toiseksi siitä että Yhdysvaltain terrori-iskut koskien Nord Stream 1 ja 2 tuhoamista jotka suoritettiin yhteistyössä Norjan kanssa kestävät kyllä paljastuksen Yhdysvaltojen osalta mutta Norja joka houkuteltiin siihen mukaan ei kestä paljastusta; koska Saksa, muu EU ja Venäjä.

  Yhdysvaltojen mielestä Norja ei ole riittävän vihamielinen Venäjää kohtaan – siispä sitä on rohkaistava. Näin ollen Hershin tietovuoto oli tilattu Yhdysvaltain hallinnolta.

  3.) Kansalaisaktivismi nousee laajalla rintamalla kaikkialla länsimaissa.

  `Rage Against the War Machine -osallistujat haluavat Yhdysvaltojen lopettavan Ukrainan aseiden rahoittamisen, hajottavan Naton, leikkaavan Pentagonin budjettia ja neuvottelevan rauhasta`.
  Rage Against the War Machine.
  https://www.mainepublic.org/news/2023-02-19/rage-against-the-war-machine-participants-rally-in-bath-and-westbrook-to-protest-the-billions-of-dollars-the-u-s-is-spending-to-arm-ukraine

  Rage Against The War Machine protests, which saw participants rally to oppose US funding of the war in Ukraine.
  https://www.hitc.com/en-gb/2023/02/20/rage-against-the-war-machine-protests-against-nato-and-us-funding-of-ukraine/

  Raivo sotakonetta vastaan laajenee – aivan samalla tavalla kuin Vietnamin tapauksessa aikoinaan.
  https://www.youtube.com/results?search_query=Rage+Against+The+War+Machine+protests

  Rage Against War Machine protest the billions of dollars the U.S. is spending to arm Ukraine.

  Seuraava juttu osoittaa että päätös Natoon liittymisestä oli tehty kysymättä kansalta yhtään mitään?

  `Julkisuudessa on aiemmin näyttänyt siltä, että nimenomaan kansalaisten mielipide oli Nato-jäsenyyden lähtölaukaus. Näin ei kuitenkaan ollut`.

  Ministerit paljastavat: Suomen turvallisuus oli veitsenterällä Ukrainan sodan alkaessa – pahin skenaario oli pöydällä.
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000009412052.html

  Nato-prosessissa näyttää olleen kolme julkista tavoitetta: 1.) että Suomi voi hakea jäsenyyttä + turvallisuuslupaukset, 2.) Ruotsi mukaan ja 3.) kaikilta Nato-mailta vihreä valo joista yksikään ei toteutunut mutta ,,,

  Kun eduskunta hyväksyi (1.3.2023) Suomen liittymisen Natoon äänin 184-7 sillä avattiin ne ovet jotka näyttivät aikaisemmin sulkeutuvan. MoUn mukaan `Suomi päättää siten kaikissa oloissa itse, ryhtyykö se toimintaan, jossa isäntämaatuesta tarvitsee sopia` ,,, ja niinhän tuo näyttää tekevänkin.

  Suomen ja Naton yhteisymmärryspöytäkirja (MoU).
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_ja_Naton_yhteisymm%C3%A4rrysp%C3%B6yt%C3%A4kirja

  Suomen johtavien poliitikkojen Nato-valintoja voidaan hyvällä syyllä verrata kuutioon jonka jokaisella sivulla lukee ratkaisu: Suomi/Venäjä sota. Kaikissa tapauksissa kun käännät kuution `kumoon` ja luulet sen olevan rauhanomainen ratkaisu niin siinä lukee: Suomi/Venäjä sota.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
  1. NATO saa halpatyövoimaa. Varusmiehen päiväraha vaihtelee 5,40 eurosta aina 12,50:een. Sillä kelpaa jo länsiliittoumaa puolustaa. NATO:n onneksi Suomen kansa ei juurikaan tiedä, kuinka liittouma toimii ja niinpä motivaatio maanpuolustukseen säilynee korkealla. Suomi siis jatkaa jo hakkapeliittojen ajalta tutulla ryysyläispalkkasoturilinjalla — olletikin, että korvaus on tällä kertaa todella mitätön. Ei edes Ruotsin aikonaan röyhkeä kuningas olisi kehdannut esittää mitään tällaista. Me jotka tiedämme, mikä NATO on, olemme motivaatiomme menettäneet kaoottisen ja epädemokraattisen liittämisprosessin myötä. Joku kannustava käytäntö tähänkin varmaan keksitään.

   Plusääni(12)Miinusääni(0)
 4. Not only will the US military industrial complex fall apart. So will everything else. Bureau of Labor Statistics:
  Electricians, plumbers and carpenters Estimated 84% are
  WHITE HETEROSEXUAL MALES
  Other construction and extraction occupations 82%
  Installation, maintenance and repair occupations 80%
  Machinists, welders, and technicians 78%
  Airline pilots, truck drivers, heavy equipment operators 76%
  Farmers and ranchers 72%
  Firefighters and police officers 70%
  Electrical, Mechanical, Aerospace and Civil Engineers 65%
  White men are 3/4 to 4/5 of those doing actual work, whereas the other classes are paper-pushers and parasites

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 5. JUUTALAISET UKRAINAN ARMEIJAN JOHDOSSA
  Ukrainan hallituksessa ovat presidentin ja pääministerin lisäksi puolet hallituksen jäsenistä juutalaisia. Ukrainan armeijaa kouluttaa myös Israelin tiedustelupäällikkö Mossad. Nyt on menossa Siionin Viisaiden operaatio Ukrainan konfliktissa eli kolmas maailmansota. Kysymys on Venäjän valloittamisesta juutalaisten ohjaamaksi nukkevaltioksi. Typerät eurooppalaiset, jotka ovat vapamuurarien johtamia, ovat menneet mukaan juutalaisten operoimaan sotaan. Tulossa on lisäksi sota Kiinaa vastaan, jota juutalaisten johtama USA on provosoimassa. Jos suomalaiset menevät NATO:on, niin pääsevät vielä Venäjän lisäksi sotimaan Kiinaa vastaan. NATO pitää Venäjää ja Kiinaa vihollisinaan. Nyt suomalaiset järkiintykää! Irti NATO:sta ja EU:sta!
  Benjamin Kivilohkare, miles Domini

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 6. EU:N SOTAHULLUUS JA SUOMEN NATO-JÄSENYYS KAMMOTTAVAA POLITIIKKAA
  EU varaa miljardi euroa tykistöammuksiin Ukrainalle. Asemasodassa tykistö tekee karmeaa jälkeä vastapuolen puolustajista. Nyt Ukrainassa on menneillään asemasota ja kuolinluvut ovat korkeat. Tällaista EU on tukemassa. Suomi ei aseta NATO-hakemukseen mitään varaumia ydinaseista eikä Suomeen sijoitetuista NATO:n tukikohdista. Ydinsodassa Suomi joutuisi ensi-iskun kohteeksi. Mutta NATO-kiihkoilijoilla on tietenkin haaveena Venäjän häviäminen ja ehkä myös Karjalan ja Petsamon palauttaminen Suomelle. Mielisairasta politiikkaa. Suomi on vallankumouksen tarpeessa, ilman sitä Suomi tuhoutuu lopullisesti. Vallankumouksen lippuna on Totuus, joka ei pala tulessakaan: Irti EU:sta, eurosta, isäntämaasopimuksesta ja NATO:sta. Jumala Suomea suojelkoon!
  Benjamin Kivilohkare, miles Domini

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 7. Eduskuntaäänestys translaista (HE 189/2022 vp) 113/69

  Sukupuoli-identiteetin juridinen vahvistaminen!

  Uusi translaki = laillistettu perversio!

  Ritarien aika on ohi – naissukupuoliset ovat omillaan!

  Suomi – sekä ulkoisen että sisäisen uhan edessä!

  Niille jotka hankitsevat naissukupuolen äänioikeuden kumoamista ja heidän vaalikelpoisuutensa lakkauttamista saavat nyt revanssinsa. Naisasialiikkeet ja sen telaketjufeministit tekivät itselleen jotakin paljon pahempaa kuin edellisen lauseen toive.

  Erityisesti lähetän terveisiä Tytti Tuppuraiselle ja hänen naiskollegoilleen – mepeille ja Suomen johtaville naispoliitikoille – erinomaisesta työstä torpata Suomen Nato-jäsenyys (Unkari ja Turkki). Itse en olisi keksinyt noin tehokkaita keinoja. Vaatii taitoa – toivottavasti tulokset pysyvät!

  Saatananan palvojien temppelin mukaan noin puolet sen jäsenistä on osa LGBT-yhteisöä Kuvittele että olisit kertonut jollekin vaikkapa 1970-luvulla että aiot leikata peniksesi pois ja jättää jättimäisen avoimen haavan lantioosi vain sen tähden että voisit teeskennellä olevasi vastakkaista sukupuolta.
  https://i0.wp.com/www.dailyveracity.com/wp-content/uploads/2022/06/238_2014_1038_Fig1_HTML.png?w=609&ssl=1

  Juuri tähän (ed. linkki) uuden translain voimaan saattamisella kannustetaan. Epävarmoja – herkässä kehitysvaiheessa olevia – nuoria rohkaistaan silpomaan kehonsa.

  Mutta mitä helvettiä nämä Suomen pahamaineiset poliittiset politrukit tekevät – kaiken jäljempänä esitetyn jälkeen – lasten ja nuorten keskuudessa?! Viimeinen paikka jossa heidän tulisi esiintyä! Mitähän vanhemmat ajattelevat?
  https://www.is.fi/viihde/art-2000009395516.html

  Uudessa translaissa on kysymys kapinasta Jumalan säätämää miehen ja naisen välistä avioliittoinstituutiota vastaan. Hankkeen taustavaikuttajia ovat yleensä LBGT-siionistiaktivistit ja yllyttämänsä naisasialiikkeet.

  Onkohan LGBT-väki tullut ajatelleeksi että uusi translaki mahdollistaa nimilistojen kokoamisen jolloin DVVn (Digi- ja ViestintäVirasto) rekisterimerkintää muuttuneesta sukupuoli-identiteetistä voidaan myöhemmin käyttää todisteena lähetteessä deprogrammoitavaksi uudelleenkasvatusleireille.

  Kannattaa muistaa että yhteiskuntien säännöt ja normit eivät ole pysyviä – mikä nyt on sallittua on myöhemmin kiellettyä – jopa rangaistavaa.

  Sukupuoli-identiteetin muuttaneita ei voitaisi jäljittää niin helposti mikäli he olisivat pysyneet `kaapeissaan`. En kehoita heitä menemään takaisin `kaappeihin` – kehotan heitä menemään `maan alle` – suojallakseen itseään. Aikaisemmin kukaan ei olisi kiinnittänyt heihin huomiota mutta nyt heidän henkilöytensä on mahdollista saada vaivatta selville.

  Biologista sukupuolta ei voida muuttaa subjektiivisen kokemuksen pohjalta rekisterimerkinnällä teeskentelemällä transsukupuolisuutta (muunsukupuolisuutta) vaikka uusi transalki näin yllyttääkin herkässä kehitysvaiheessa olevia sukupuoli-identiteetin vaihtoon ja siihen yhteiskunnassa jopa kannustetaan.

  Uusi translaki korvaa aikaisemman mutuun (musta tuntuu) perustuvan translain säännöksen siten että nyt kuka tanansa miessukupuolinen voi vaihtaa sukupuoli-identiteettinsä naissukupuoleksi ainoastaan teeskentelemällä olevansa naissukupuolinen. Hänen ei tarvitse leikkauttaa edes `mikkihiirtään`.

  Sukupuolia on vain kaksi joka seikka tulee selvästi esille esimerkiksi ihmisen perimässä (geeniperimä tai genomi). Perintöaines siirtyy vanhemmilta jälkeläisille – miehellä yDNA ja naisella mtDNA – eikä sitä voida muuttaa.

  Miehillä perintöaines yDNA (isälinja) siirtyy suoraan alenevassa linjassa isältä pojalle ja naisen perintöaines (mitokondriaalinen) mtDNA (äitilinja) siirtyy aina äidiltä lapsille. Genomeja ja niiden informaatiota ei voi vaihtaa eikä niitä voida kieltää.

  Uudessa translaissa kannustetaan sukupuoli-identiteetin muuttajaa harhaluuloon eli ajatusharhaan (deluusioon) joka on todellisuutta koskeva käsitys tai ajatus jota henkilö pitää totena vaikka se on todistettavasti epätosi. Näin hänet saatetaan elämään sivupersoonansa kautta. Esimerkiksi paranoidiselle skitsofrenialle ominaisia ovat monesti paranoidiset harhaluulot.

  Sukupuoli-identiteetin vaihtaneen vilpittömyyttä ei voida enää todistaa koska uuden translain voimaantullessa se ei perustu enää biologiaan eikä lääketieteeseen. Mielikuvat ja tunteet olla muunsukupuolinen liittyvät neuroosiin eli elimellisiin syihin perustumattomaan psyykkiseen häiriöön.

  Menetelläkseen oikein olisi muunsukupuolisia kohdeltava mielenterveyspotilaina ja rohkaistava heitä säilyttämään todellisuudentajunsa. Nyt menetelläänkin aivan päinvastoin jolloin psyykkisessä ristiriidassa kamppailevaa kannustetaan sukupuolen vaihtoon ja siten elämää tuhoaviin mielialahäiriöihin.

  Uudessa translaissa sukupuoli-identiteetin vaihdon kynnystä on madallettu aikaisempaan lakiin verrattuna siten että hakijan vilpittömyyttä sukupuolen vaihdokseen ei voida enää tarkistaa tai todentaa millään tavalla. Hakijan mielikuvat ja tunteet (fantasiat) sukupuoli-identiteetistään ovat nyt ratkaisevassa asemassa.

  Tämä johtaa lain väärinkäytöksiin ja ei-toivottuihin ilmiöihin naissukupuolta kohtaan.
  https://www.fressis.fi/assets/uploads/2016/10/Ilmio.jpg

  Tuleeko kenellekään mieleen että onko olemassa mitään muuta keinoa häpäistä ja tuhota trans-aate näin tehokkaasti kuin hyväksyttää se eduskunnan toimesta kerrotuilla ehdoilla. Eduskunnan hyväksymä uusi translaki häpäisee koko alkuperäisen trans-aatteen. Ehkäpä näin oli tarkoituskin.

  Uuden translain perimmäisenä tarkoituksena näyttää olevan naissukupuolen oikeuksien loukkaus koska biologisten naisten oikeudellinen asema mitätöidään. Ja kun se mitätöidään niin se mitätöidään hyvin tehokkaasti. Ko. laki ei palvele mitään muuta kuin miessukupuolen oikeuksia. Tämä seikka tulee häiritsemään viipeellä koko yhteiskuntajärjestystä.

  Uusi translaki on myös tehokas hyökkäys yhdenvertaisuuden ja itsemääräämisoikeuden periaatteeseen koska ko. laki luo aivan uusia syrjinnän muotoja naissukupuolta kohtaan. Heiltä (she) viedään uudistetun lain voimalla oikeus keholliseen yksityisyyteen ja turvallisuuttaan joka vahingoittaa heidän olentoaan. Valitettavasti teinit maksavat tästä korkeimman hinnan.

  Tästä lähtien `saalistajat` – ne miessukupuoliset seksuaalirikolliset – jotka ovat syyllistyneet rankkoihin lapsiin, teineihin ja naisiin kohdistuneisiin väkivallantekoihin kuten pahoinpitelyihin, kidutuksiin, raiskauksiin ja jopa tappoihin löytävät nyt aivan uuden kanavan täyttää sairaita fantasioitaan.

  Mutta Suomen johtaville poliitikoille sääli näyttää olevan sairaus ja pelko veren heikkoutta:
  Broken teddy bear.
  https://img.freepik.com/premium-photo/teddy-bear-is-sick-bed-his-arm-is-broken-his-head-is-broken-from-accident_112699-1196.jpg?w=2000

  Koko transyhteisö tullaan jatkossa leimaamaan juuri näiden seksuaalirikollisten tekojen kautta koska ovathan he tehneet asianmukaisen ilmoituksen DVV-rekisteriin joka mahdollistaa heidän toimintansa.

  Vaikea uskoa etteikö päättäjät olisi olleet näistä haittavaikutuksista jo ennakkoon tietoisia. Heidän motiivejaan täytyy ohjata jokin muu seikka – joka ei kestä päivän valoa.

  Mitä tarkoittaa, että sukupuoli on konstruktio?
  https://jounimartikainen.blog/21-mita-on-sukupuolikonstruktivismi/#:~:text=Mit%C3%A4%20tarkoittaa%2C%20ett%C3%A4%20sukupuoli%20on%20konstruktio%3F%20Sukupuolella%20tarkoitetaan,miehen%C3%A4%2C%20tytt%C3%B6n%C3%A4%20tai%20poikana%20olemiseen%2C%20sek%C3%A4%20suhteet%20toisiinsa.

  3.4.2023 voimaan tulevan sukupuolen vahvistamista säätelevän lain (ns. translaki) mukaan hakija voidaan vahvistaa Digi- ja väestötietovirastossa muunsukupuoliseksi eli toiseen sukupuoleen kuuluvaksi.

  Suomessa muutos tapahtuu toistaiseksi vain naisesta mieheksi ja ja miehestä naiseksi koska kolmatta juridista sukupuolivaihtoehtoa ei ole vielä säädetty. Mutta Seta ry (Seksuaalinen tasaarvoisuus ry) puuhastelee tähänkin `epäkohtaan` muutosta (Hon, Han ja Hen sekä orastava pedofilian hyväksyminen).

  Sukupuolen juridista vahvistamista koskeva lyhyt historia.
  https://seta.fi/ihmisoikeudet/tasa-arvo-ja-yhdenvertaisuus/translaki/

  `Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä,
  jotka uskovat minuun,
  sen olisi parempi,
  että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja
  hänet upotettaisiin meren syvyyteen` (Mat 18:6).
  (Jeshua messias).

  Uusi translaki mahdollistaa sukupuolimerkinnän muuttamisen väestötietoihin ilman aikaisemmin vaadittavaa lääketieteellistä selvitystä. Uuden sukupuolimerkinnän jälkeen henkilöä tulee kohdella sen perusteella mikä hänen sukupuolirekisterinsä väestötiedoissa ilmoittaa.

  Uudistettu translaki erottaa juridisesti vahvistetun ja samalla lääketieteellisen sukupuolen vain sillä perusteella että hakija kokee kuuluvansa toiseen sukupuoleen. Tämän kaltaiseen iljetykseen riittää ainoastaan kun muuttaa sukupuolimerkintänsä väestötietoihin hakemuksen perusteella josta seuraa hakijan henkilötunnuksen vaihtuminen.

  Tieto muuttuneesta henkilötunnuksesta välitetään sitemmin väestörekisterijärjestelmän kautta muille viranomaisille – niille joille se on mahdollista välittää kuten pankeille, vakuutuslaitoksille jne.

  Passit ja henkilöllisyystodistukset joutuvat uusittaviksi muuttuneen sukupuoli-identiteetin myötä. Sähköinen asiointi verkossa estyy toistaiseksi aina siihen asti kunnes uusi henkilöllisyystodistus tulee voimaan.

  Julkisessa keskustelussa on pohdittu sitä voiko uusi translaki johtaa väärinkäytöksiin kuten siihen että naiseksi tekeytyvä mies ajautuu vankilaan naisten osastolle, laistaa asevelvollisuuden, häivyttää alkuperäisen identiteettinsä tai menee vain naisille tarkoitettuihin tiloihin kuten naisten pukuhuoneisiin tai naisten saunaan.

  Mistähän moinen valju epäily väärinkäytöksistä johtuukaan koska näinhän siinä juuri tuleekin käymään. Uuden translain hyväksyttäjät asettivat monet viattomat naissukupuoliset todelliseen vaaraan ja uhkaan.

  Uudessa translaissa prosessi etenee näin: Sukupuolimerkinnän muutosta hakee täysi-ikäinen Suomen kansalainen (tai asuinpaikka on Suomessa) hakemuksella > hakemuksessa ilmenee hakijan oma selvitys > hakemus julkaistaan DVVn (Digi- ja ViestiVirasto) verkkosivuilla > DVV lähettää hakijalle selvityksen uuden sukupuoli-identiteetin vaikutuksista hakijan uusiin oikeuksiin ja velvollisuuksiin > DVV informoi hakemuksen käsittelyvaiheista > harkinta-ajan (30 pv – 6 kk) jälkeen hakijan tulee vahvistaa hakemus.

  Aikaisemman translain voimassa ollessa jolloin ehtona oli lääketieteellinen selvitys ja lisääntymiskyvyttömyys hakemuksia jätettiin noin 200 vuodessa. Uudistetussa translaissa hakemusten määrän on arvioitu lisääntyvän.

  Mikäli syntyisi tilanne jossa mieshenkilö joka on saanut uuden sukupuoli-identiteetin pelkällä ilmoitusmenettelyllä kertoo olevansa nainen ja haluaa päästä vain naisille varattuihin tiloihin vaikka ei näyttäisikään naiselta niin häntä tulisi kohdella kuin naista koska hänen henkilöllisyystodistuksensa osoittaa että hän on nainen. Uudessa translaissa vahvistettua sukupuolta tulee pitää henkilön sukupuolena.

  Hypoteettisesti ajateltuna: syntyykö Suomessa nyt riitatilanne, jos esimerkiksi mieheksi määritelty henkilö korjaisi sukupuoltaan ja haluaisi siirtyä sen jälkeen naisten sarjaan kilpailemaan? - Ei siihen ole ennakkotapausta tai -ratkaisua.
  Suomen translaki jätti urheiluväen pattitilanteeseen – `Ei ole ennakkotapausta`.
  https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/82ca8a01-3c95-4c0b-ae41-1dec26755890

  Vai niin, etteikö ole ennakkotapausta. Ennakkotapauksia on muualla maailmassa joista tässä yksi:

  Transeksuaali on voittanut neljä naisten urheilukilpailua peräkkäin – Lyönyt uusia ennätyksiä.
  https://mvlehti.net/2023/03/01/transeksuaali-on-voittanut-nelja-naisten-urheilukilpailua-perattain/

  Kansainvälinen naisten urheilukonsortio, naiskilpailujen suojelemista vaativa ryhmä, reagoi uutiseen väittämällä, että se oli räikeä esimerkki `sukupuolisesta syrjinnästä`!. Valitettavasti tämänkaltainen kommentti koetaan `syrjintänä` – `että semmonen tapaus tällä kertaa`.

  Translakien hyväksynnän jälkeen perinteinen urheilu ei ole enää perinteistä urheilua – se on aivan jotakin muuta. Mutta yksi ehto tässä täyttyy ja se on naissukupuolten urheilutulosten alasajo. Ei ole enää olemassa ns. naisurheilua ja sen lajeja.

  `Moni nuori, joka saa lähetteen sukupuoli-identiteetin tutkimuksiin, kärsii vakavista mielenterveysongelmista. Ne haittaavat identiteettikehitystä nuoruusiässä ja silloin ei ole turvallista päätellä, että ihmiselle olisi eduksi lähteä tekemään fyysisiä interventioita, jotka aiheuttavat huomattavia haittavaikutuksia, kuten hedelmättömyyttä` (Riittakerttu Kaltiala).

  Pitäisikö alaikäisen saada korjata juridinen sukupuolensa? Psykologi ja nuorisopsykiatri vastaavat.
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d083a4e7-c3d2-4342-85d0-4f39a1f0ab52

  Mutta uusi translaki on nähtävä ensimmäisenä askeleena kohti pedofilian hyväksyntää jonka hyväksyttämistä on ajettu jo hyvän aikaa.

  Tämä on 1.) luettelo nykyisistä ja entisistä 2.) pedofiilien puolestapuhuja ryhmistä, jotka tukevat 3.) lasten seksuaalista hyväksikäyttöä.
  1.) List of pedophile advocacy organizations.
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_pedophile_advocacy_organizations
  2.) Pedophile advocacy groups
  https://en.wikipedia.org/wiki/Pedophilia#Pedophile_advocacy_groups
  3.) Child sexual abuse.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Child_sexual_abuse#

  Uusi Transalki ei vahvista enää Mutuun ( = musta tuntuu) perustuvaa sukupuoli-identiteetin vaihtamista (sivupersoona) niin kuin aikaisemman lain voimassa ollessa koska nyt sukupuoli-dentiteetin voi vaihtaa kuka tahansa hautessaan ja mistä tahansa vakuttimesta. Suomalainen yhteiskunta on saatettu turvattomuuden tilaan.

  Todistettavasti (empiirisesti) on olemassa vain kaksi sukupuolta – mies ja nainen. Sukupuoli-identiteetin kirjaaminen DVVn rekisteriin muunsukupuoliseksi ei muuta miessukupuolta naissukupuoleksi eikä naissukupuolta miessukupuoleksi vaikka hakija niin itselleen uskotteleekin.

  `Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa,
  Jumalan kuvaksi hän hänet loi;
  mieheksi ja naiseksi hän loi heidät` (1 Moo 1:27).

  SISÄLLYS

  0 ALUKSI
  I JOHDANTO
  II EDUSKUNTAKESKUSTELU UUDESTA TRANSLAISTA
  III NUKKELAAKSO
  IV DETRANSITIO
  V SUKUPUOLI-IDENTITEETIN MUUTOKSEN LÄHTEILLÄ
  VI IHMISOIKEUSKESKUS
  VII EDUSKUNTA HYVÄKSYY TRANSLAIN
  VIII SUKUPUOLI-IDENTITEETIT
  XI SEURAUKSET
  X LOPUKSI

  0 ALUKSI

  Transsukupuolisuuden määritelmä:

  Transsukupuolisuus (aik. transseksuaalisuus) tarkoittaa ettei henkilön sukupuoli-identiteetti vastaa hänen omasta mielestään hänen biologista sukupuoltaan. Tämä ristiriita saattaa aiheuttaa hakijalle sukupuolidysforiaa, eli voimakasta pahaa oloa ja ahdistuneisuutta (1. – 3,) .

  1.) Transsukupuolisuus.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Transsukupuolisuus
  2.) Sukupuolidysforia ja sen erilaiset ilmenemismuodot tästä.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Sukupuolidysforia
  3.) Kuvassa transsukupuolinen.
  https://media.npr.org/assets/img/2022/10/31/climatechange-3_vert-1dd30528c97f87118f8826b4e9981279d630901a-s1100-c50.jpg

  Translain läpimenoa ajoivat seuraavat yhteiskunnalliset vaikuttajat (1. – 4.) jotka tulevat olemaan myös vastuussa tulevista naisten, teinien ja lasten häirinnöistä, raiskauksista ja tapoista.

  Suomessa vallan nelijako toimii seuraavasti: 1.) lainsäädäntövaltaa käyttää eduskunta, 2.) toimeenpanovaltaa käyttävät presidentti sekä valtioneuvosto, 3.) tuomiovaltaa käyttävät riippumattomat tuomioistuimet ja 4.) mediavaltaa käyttää Mediapooli.

  Ihannetapauksessa vallan nelijakoa harjoittavassa maassa kaikki neljä vallankäytön elementtiä olisivat riippumattomia toisistaan ja vahtisivat toistensa tekemisiä. Suomessa vallan nelijako ei toteudu koska samat henkilöt voivat olla sekä säätämässä että toimeenpanemassa ehdottamiaan lakeja.

  Mutta Suomessa vallan nelijako toimii käänteisesti jolloin vallankäytön neljä elementtiä vahtivat toisiaan siten että päätökset tehdään konsensuksessa jolloin toisten varpaille ei hypitä. Eihän koira polje toisen koiran hännälle.

  Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta joka valvoisi maan perustuslain toteutumista joten Suomi ei ole noudattanut EUn oikeusvaltioperiaatteen vaatimusta. Suomessa perustuslain toteutumista valvoo lakeja säätävän eduskunnan jäsenistä muodostettu perustuslakivaliokunta joka toteuttaa perustuslain ennakkovalvontaa.

  Uudistettu Translaki kävelee yli Suomen perustuslain 1.) `ihmisarvon loukkaamattomuuden`, 2.) yhdenvertaisuuslain syrjintäpykälän, 3.) lain naisten ja miesten tasa-arvoisuudesta sekä ns. epävirallisen 4.) viharikoslainsäädännön ,,,

  ,,, koska käsiteltävänä olevalle aiheelle on annettu uusi merkitys ja voimassa olevat lait on tulkittu muuttuvien olosuhteiden mukaan ja sovitettu siihen sopiviksi – aikakauden hengen mukaisesti. Alkuperäisestä lain hengestä ei ole enää tietoakaan.

  1.) Valtiosääntö turvaa ihmisarvon loukkaamattomuuden ja yksilön vapauden ja oikeudet sekä edistää oikeudenmukaisuutta yhteiskunnassa.
  Suomen perustuslaki.
  https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731

  2.) Lain tarkoituksena on edistää yhdenvertaisuutta ja ehkäistä syrjintää sekä tehostaa syrjinnän kohteeksi joutuneen oikeusturvaa.
  Yhdenvertaisuuslaki.
  https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2014/20141325

  3.) Lain tarkoituksena on estää sukupuoleen perustuva syrjintä ja edistää naisten ja miesten välistä tasa-arvoa sekä tässä tarkoituksessa parantaa naisten asemaa.
  Laki naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta.
  https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1986/19860609

  Todellisuudessa biologinen ja luonnollinen sukupuolijako – miessukupuoleen ja naissukupuoleen – muodostaa perustan tasa-arvolaille jonka yhtenä tarkoituksena on edistää naisten asemaa mutta uusi translaki toimii juuri päinvastoin – se heikentää ratkaisevasti naisen asemaa.

  Tasa-arvolaki, viralliselta nimeltään laki naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta (SDK 609/1986 on Suomessa voimassa oleva laki, jonka tarkoitus on vähentää sukupuoleen liittyvää syrjintää ja edistää naisten ja miesten välistä tasa-arvoa yleensä ja erityisesti työelämässä. Lain tarkoituksena on myös estää sukupuoli-identiteettiin tai sukupuolen ilmaisuun perustuva syrjintä.

  4.) Suomen lainsäädännössä ei erikseen mainita vihapuhetta eikä aseteta sille rangaistuksia, kuten on esimerkiksi Saksassa. Rikoslaissa on kuitenkin lukuisia pykäliä, joiden perusteella vihapuheen levittäjää vastaan voidaan nostaa syyte. Vihapuheen rangaistavuutta selventää esimerkiksi rikoslain 11 luvun pykälä 10.

  Viharikos on epävirallinen käsite jota voidaan käyttää kun viitataan rikoslain mainitsemaan rangaistuksen koventamisperusteeseen missä perusteena on rikoksen tekeminen esimerkiksi seksuaaliseen suuntautumiseen perustuvasta vaikuttimesta taikka niihin rinnastettavasta muusta vaikuttimesta.
  Viharikos
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Viharikos

  `Koko tätä mielivaltaista järjestelmää pönkitetään vihapuhelaeilla, jotka estävät avoimen kritiikin ja keskustelun aiheesta` (Tapio Puolimatka).

  0 JOHDANTO

  Uuden translain hyväksymisestä (joka on nähtävä vain ovenavauksena paljon pahempiin perversioihin) ja siitä koituvista seurauksista ovat vastuussa seuraavat poliitikot. He ovat vastuussa päätöksistään senkin jälkeen kun jättävät eduskunnan ja vilkuilevat olkansa taakse kävellessään kaduilla:
  Katso kartasta, miten kansan­edustajat äänestivät.
  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009345006.html

  `Laki transseksuaalin sukupuolen vahvistamisesta (SDK 2002/563) eli translaki on Suomen laissa esiintyvä säädös, joka käsittelee transsukupuolisten ihmisten sukupuolen juridista vahvistamista`.
  Translaki
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Translaki

  Aikaisempi laki transseksuaalin sukupuolen vahvistamisesta (2002) jota on muutettu useaan kertaan.
  https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2002/20020563

  Marinin hallitus 1.) aloitti translain uudistuksen keväällä 2021 virkamiehistä muodostuvan työryhmän lisäksi perustamalla täysin jäävin ja siten puolueellisen seuranta- ja arviointiryhmän 2.), joka valmisteli hallituksen esitystä uudeksi translaiksi.

  1.) Marinin hallitus joka on vastuussa translain voimaantulosta.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Marinin_hallitus
  Marinin hallituksen ministerit.
  https://valtioneuvosto.fi/marinin-hallitus/ministerit
  Marinin hallituksen ryhmäkuva.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/1d/Marinin_hallituksen_nimitys_10.12.2019_%2849199007427%29.jpg/1280px-Marinin_hallituksen_nimitys_10.12.2019_%2849199007427%29.jpg

  2.) Virkamiehistä muodostuvan työryhmän lisäksi nimitettiin seuranta- ja arviointiryhmä joka muodostui järjestöistä (a. – b.):

  a.) Seta
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Seta
  b.) Trans
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Trans_(yhdistys)Trans
  c.) Amnesty
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Amnesty_International

  `Eduskunta on hyväksynyt (äänin 113 – 69) uuden translain (2023) – katso miten kansanedustajasi äänesti`. (he ovat – ei kollegiaalisessa – vaan henkilökohtaisessa vastuussa – omasta äänestään)
  https://yle.fi/a/3-12688511

  `Tämä kaikki on muuttumassa uuden translain myötä` (HS).
  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009336931.html

  Translain hyväksymisen myötä muuttuu sukupuoli-identiteetin vaihtaneen elämä mm. seuraavasti:

  – Sukupuolen juridinen korjaaminen perustuu henkilön omaan arvioon hänen sukupuoli-identiteetistään.
  – Laki erottaa toisistaan sukupuolen juridisen vahvistamisen ja lääketieteellisen prosessin.
  – Hakemus perustuu sukupuolen vahvistamisesta henkilön omaan selvitykseen hänen sukupuolen kokemuksestaan.
  – Sukupuolen korjaaminen väestötietojärjestelmään ei vaadi lääkärin lausuntoa.
  – Lakiuudistus poistaa vaatimuksen lisääntymiskyvyttömyydestä.
  – Hormonihoitojen seurauksena ilmenevä hedelmättömyys täyttää lisääntymisvaatimuksen.
  – Transsukupuolisuus ei tarkoita sitä että henkilö haluaa aloittaa lääketieteelliset hoidot sukupuolen korjaamiseksi.
  – Lakiuudistus mahdollistaa vanhemmuusnimikkeiden muuttamisen jolloin
  – Vanhemmuusnimike voitaisiin muuttaa väestötietojärjestelmään vastaamaan vahvistetun sukupuolen mukaista nimikettä.
  – Esimerkiksi lapsen synnyttäneen transsukupuolisen äiti-nimike voitaisiin muuttaa isäksi mikäli henkilö korjaa sukupuoltaan.
  – Sukupuolen juridinen korjaaminen on mahdollista vain täysi-ikäisille.
  – Sukupuolen voi korjata väestötietojärjestelmään korkeintaan vuoden välein.

  Aika näyttää minkähänlainen lainsäädännöllinen ja muu revohka translain voimaantulosta koituu koska mainittu prosessi tulee vaikuttamaan hyvin moneen lakiin ja säädökseen sekä käytäntöihin joita on rukattava sukupuoli-identiteettinsä vaihtaneiden (vähemmistön) ehdoilla.

  II EDUSKUNTAKESKUSTELU UUDESTA TRANSLAISTA

  Eduskuntakeskustelun painopiste ko. asiassa oli väärä.

  Keskustelun olisi pitänyt lähteä olemassa olevien ja tulevien uhrien ehdoilla jotka ovat aikeissa muuttaa sukupuoltaan eli miten tulisi menetellä estääkseen sukupuoli-identiteetin vaihtamisen ja ettei nuorisomme joutuisi koskaan päätöksentekijöiden väkivaltapäätösten kohteiksi.

  `Sanna Marin (SM) pyysi (26.1.2023) edus­kunta­keskustelua trans­suku­puolisilta anteeksi` eduskunnan kyselytunnilla käytyä keskustelua transsukupuolisilta.
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000009353218.html

  Eduskuntakeskustelussa ilmeni huoli siitä että translaki mahdollistaisi väärinkäytökset jolloin ihmiset voisivat hakea sukupuolen vaihtoa muista kuin sukupuoli-identiteettiin liittyvistä syistä.

  Hallitus ei kuitenkaan korjannut lakia siten etteivät väärinkäytökset olisi mahdollisia vaan katsoi näiden puheenvuorojen olevan pikemminkin loukkaus trans-ihmisiä kohtaan.

  Tässä kohtaa lakiuudistusta jätettiin mahdollisuus auki (tahallaanko?) muille kuin vilpittömille transsukupuolisille käyttää lakiuudistusta jollakin muulla tavalla.

  Eduskuntakeskustelun edetessä Sanna Marin – näytellen loukkaantunutta – maalitti keskustelukumppaneita ja pyysi tekopyhästi anteeksi transsukupuolisilta eduskunnassa käytyä keskustelua transsukupuolisista.

  SMn tekopyhää `anteeksipyyntöä` voisi verrata tilanteeseen jossa kiukkuinen teini nimittelee vaikkapa isäänsä siaksi. Myöhemmin teini tulee katumapäälle ja päättää pyytää anteeksi. Niinpä teini menee sikalaan ja sanoo: Anteeksi hyvät siat että loukkasin teidän tunteitanne nimittelemällä isääni siaksi!

  SM tulee kohtaamaan tekojensa seuraukset ei ainoastaan tässä käsiteltävänä olevassa transsukupuolisuusasiassa vaan myöskin monessa muussa asiassa mikä liittyy hänen ministerikauteensa.

  Monet transsukupuoliset tulevat menettämään mielenterveytensä ja joutuvat `nukkelaaksoon` (aiheesta jäljempänä enemmän). Useat transsukupuoliset tappavat itsensä ja toiset tapetaan. Näin se menee suuressa maailmassa jonka meno on nyt tuotu Suomeen.

  Päihderiippuvuus on tullut monelle transsukupuoliselle arkipäiväksi koska he eivät tule kestämään ympäristönsä ja itsensä välistä identiteettimurrosta. Kun silvotut nuoret heräävät harhoistaan he tulevat olemaan hyvin katkeria SMn kaltaisille yllyttäjille koska heidät oli johdettu harhaan.

  Translain hyväksyminen johtaa viipeellä väkivaltakäyttäytymiseen jolloin esimerkiksi monet rehdit kansalaiset ajautuvat omankäden oikeuteen puolustaessaan herkässä kehitysvaiheessa olevia lapsiaan vaikkapa dragqueenin kynsistä kouluissa. Mutta mitä tekee yhteiskunta – se tuomitsee vanhemmat jotka puolustavat lapsiaan.

  Politiikan seksuaalistaminen ja sen seurauksena yhteiskunnan toimijoiden taivuttelu mainittuihin perversioin vieraannuttaa suuren joukon kansalaisia päivän politiikasta eivätkä he enää luota ja/tai kunnioita politiikkojansa lainkaan.

  III NUKKELAAKSO

  Sefardijuutalais taustainen Jacqueline Susann julkaisi vuonna 1966 kirjan `Valley of the Dolls` jonka painokset saivat niin suuren suosion että ko. teos rekisteröitiin `Guinness World Records` ennätysten kirjassa.

  `Se (Nukkelaakso) on maailma, missä taikakeino rauhaan ja unohdukseen ovat `Nuket`. Pillerien täyttämä maailma – rauhoittavat pillerit, unipillerit, punaiset pillerit, siniset pillerit – pillerit, jotka saavat todellisuuden katoamaan`.

  Valley of the Dolls (1966, suom. Nukkelaakso 1968).
  Jacqueline Susann
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Jacqueline_Susann

  Translaissa ja sen seurauksissa on jotakin samaa kuin Jacgueline Susanin kuvaamassa `Nukkelaaksossa` jossa tulokkaat (Hollywoodissa) pyrkivät esimerkiksi malleiksi tai näyttelijöiksi mutta huomaavat myöhemmin olevansa addiktoituneita päihteisiin ja opiaatteihin.

  Vain murto-osa uusista tulokkaista onnistuu saavuttamaan tähteyden ja nekin jotka sen saavuttivat ovat vaarassa sortua nukkelaaksoon – niin kuin on käynytkin koska alalla on paljon houkutuksia joita harvat kestävät. Tämän seikan tuntevat monet suomalaiset viihdetaiteilijat.

  Mutta Translain hyväksyminen uudeksi normaaliksi on jo astetta vakavampi destruktion muoto koska siinä tuhotaan tietoisesti nuorten ihmisten kehollinen koskemattomuus ja mielenterveys.

  Esimerkiksi sotavankileirien tehokkaaksi koettu menetelmä tuhota vangin persoonallisuus kritiikillä ja itsekritiikillä (mind control, Mantzurian kandidat, Mk-Ultra jne.) luoden uhriin kaksi tai useampia sivupersoonallisuuksia on vastaava mitä sukupuoli-identiteettikriisissä olevalle Suomessa tapahtuu kun yhteiskunta häntä siihen kannustaa. Mitä nuoremmalla iällä mielen pirstominen toteutetaan sitä tehokkaampia tuloksia saadaan.

  Nyt lapset ottavat hormoneja, kastroivat itsensä kemiallisesti ja monissa tapauksissa katkaisevat sukuelimensä ja kiinnittävät tai luovat synteettisiä sukuelimiä jäljittelemään vastakkaista sukupuolta.
  https://i0.wp.com/www.dailyveracity.com/wp-content/uploads/2022/06/Screen-Shot-2022-06-01-at-7.07.17-PM.png?resize=1024%2C642&ssl=1

  Satanists Worship a Trans Demon Conceptualized 1,000 Years Ago — LGBT Community is Literally Satanic.
  https://www.dailyveracity.com/2022/06/02/satanists-worship-a-trans-demon-conceptualized-1000-years-ago-lgbt-community-is-literally-satanic/

  Kuvittele nyt, että jokainen arvostettu psykologi, lääkäri, median keulakuva ja poliitikko ei vain mainosta tätä normaalina, vaan edistää ja rohkaisee sitä aina kun mahdollista. Polttoaineen lisäämiseksi tuleen kaikki ne, jotka katuvat leikkaustensa läpikäymistä tai transsukupuolisuutta, tuomitaan vihamielisiksi, kiihkoilijoiksi ja yleensä pahoiksi.

  Mielenhallinnan perehtyneet deprogrammoijat; Kirjassaan: `The 13 Illuminati Bloodlines by Fritz Springmeier & Cisco Wheeler` kuvaavat hallitusten (CIAn) ja satanististen liikkeiden käyttämiä erilaisia tekniikoita jakaa/tuhota persoona:

  Chapter 9: The Science of Mind Manipulation by Psychological Programming.
  http://www.whale.to/b/sp/9.html

  IV DETRANSITIO

  `Detransition (jota joskus kutsutaan retransitioniksi) on prosessi, jossa transsukupuolinen tunnistaminen tai sukupuolenvaihdos pysäytetään tai palautetaan` (1. – 5.).

  `Detransition on transsukupuolisen tunnistamisen tai sukupuolenvaihdoksen lopettaminen tai kääntäminen joko sosiaalisin, oikeudellisin tai lääketieteellisin keinoin`.
  1.) Detransition
  https://en.wikipedia.org/wiki/Detransition

  2.) `Menin transhoitoja katuvien ihmisten tapaamiseen` (video 9:12):

  3.) `Sanojat tuntuvat rinnastavan transprosessin johonkin kampaajalla käyntiin tai tatuoinnin ottamiseen tms., ja heiltä tuntuu menneen ohi aivan kaikki pointit, joita detransitioitujat ovat yrittäneet nostaa esille, nimittäin mielenterveysasiat`.
  `Ihan itse hoitoihin menit ja nyt syytät muita niistä` – Transkokemus ja trauma`.
  https://mustaorkidea.blogspot.com/2020/02/ihan-itse-hoitoihin-menit-ja-nyt-syytat.html
  `Olin jo joitakin vuosia aikaisemmin tajunnut, että kiinnostukseni naisiin on huomattavasti suurempaa kuin kiinnostukseni miehiin, mutta oma sukupuolidysforiani tuli siihen väliin ja sotki kaiken`.
  https://mustaorkidea.blogspot.com/search/label/detransition

  4.) `Ulostulo: Tältä näyttää transhoitoja katuva ihminen` (video 5:35).

  5.) `Joudun elämään rikotussa kehossa loppuikäni (fysiologiset vaikutukset, transliikkeen vastuuttomuus)` (video 39:52).

  Sukupuolenvaihdosta hakevien nuorten määrä on korkein, mitä se on koskaan ollut, mutta vähän kerrotaan siitä, kuinka moni heistä katuu päätöstä myöhemmin ja huomaa olevansa tyytymätön uuteen sukupuoleensa.

  Jotkut eivät tule esille kertomaan katumustaan häpeänsä tähden koska heidät on johdettu harhaan ja petetty jopa yhteiskunnan toimijoiden taholta. Toiset eivät tule esille kertomaan katumustaan koska he eivät kestäneet shokkiaan herätessään todellisuuteen vaan luopuivat elämästään.

  Yhä kasvava `katujien` joukko on vaiettu systemaattisesti transaktivistien ja yhteiskunnan vastuuttomuuden takia. Heitä ei haluta julkiselle keskusteluareenalle koska se voisi herättää monet jotka ovat vielä epävarmoja transsukupuolisuudestaan.

  Vaikka transsukupuolisuuden ja drag queenien ilmiö näyttää olevan modernin moraalisen relativismin sivutuote, se on itse asiassa raamatullinen ja tuomittiin kokonaan kauhistukseksi yli 2,000 vuotta sitten.
  https://i0.wp.com/www.dailyveracity.com/wp-content/uploads/2022/06/Screen-Shot-2022-06-01-at-6.56.45-PM.png?resize=1024%2C509&ssl=1

  `Minua huolestuttaa suuresti, mihin kenttä on mennyt`, psykologi Laura Edwards-Leeper kertoi Stahlille. `Minusta tuntuu, että se, mitä tapahtuu, on paikoin epäeettistä ja vastuutonta`.
  60 Minutes Story Focuses on Transition Regret, Gets Slammed.
  https://www.advocate.com/transgender/2021/5/24/60-minutes-story-focuses-transition-regret-gets-slammed

  `Sukupuolenkorjauskirurgiaan erikoistunut urologi Miroslav Djordjevic on nähnyt `käänteisten` leikkausten lisääntyneen transsukupuolisten naisten keskuudessa, jotka haluavat miesten sukuelimensä takaisin`.
  Transgender Surgery: Regret Rates Highest in Male-to-Female Reassignment Operations.
  https://www.newsweek.com/transgender-women-transgender-men-sex-change-sex-reassignment-surgery-676777

  `Transaktivistinen nainen, joka detransitio vuonna 2018, on herättänyt kiistoja väittämällä, että monet ihmiset, joilla on sukupuolenkorjaus, katuvat päätöstä ja haluavat palata alkuperäiseen sukupuoleensa`.
  Hundreds of trans people regret changing their gender, says trans activist.
  https://www.news-medical.net/news/20191007/Hundreds-of-trans-people-regret-changing-their-gender-says-trans-activist.aspx

  Mutta: `Jotkut LGBT-myönteiset ryhmät haluavat tehdä terapeuteille laittomaksi kannustaa lapsia omaksumaan heteroseksuaalisuuden tai biologisen sukupuolensa ja odottavat lainsäädännöllisiä voittoja`.
  Therapy bans and trans regret.
  https://wng.org/roundups/therapy-bans-and-trans-regret-1617226954

  V SUKUPUOLI-IDENTITEETIN MUUTOKSEN LÄHTEILLÄ

  `Kulttuurimarxismin tarkoitus on nujertaa yhteiskuntaa koossa pitävät voimat, kuten ydinperhe (isä, äiti ja heidän biologiset lapsensa), heteroseksuaalisuus, sukupuoliroolit, kansallisvaltiot, omintakeinen kulttuuri ja vaurastuminen`.

  Vieraskynä: Kulttuurimarxismi – mikä se on ja miksi sinun on tärkeää tietää siitä?


  `Entäpä kulttuurimarxilaisuus? Miten se liittyy homoliikkeeseen, feminismiin ja sukupuolten kieltämiseen`?
  https://www.tv7.fi/arkki/ojares-ahvio/kulttuurimarxismi-ja-lgbt-osa-1-2_p81730/

  `Kulttuurimarxilaisuus on äärioikeistolaisessa keskustelussa 1990-luvun lopulta lähtien käytetty käsite, joka on liitetty erityisesti Frankfurtin koulukuntaan`.
  Frankfurtin koulukunta.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Frankfurtin_koulukunta
  `The Frankfurt School and `Critical Theory`.
  https://www.marxists.org/subject/frankfurt-school/index.htm

  Rainbow warriors: the Jews who fought for LGBT + rights.
  https://www.thejc.com/lifestyle/features/rainbow-warriors-the-jews-who-fought-for-lgbt-rights-1.485871
  Timeline of LGBT Jewish history.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_LGBT_Jewish_history#
  List of Jewish LGBT-organizations.
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_LGBT_organizations
  List of LGBT Jews.
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LGBT_Jews#Academics

  VI IHMISOIKEUSKESKUS

  Ihmisoikeuskeskus on riippumaton ja itsenäinen asiantuntijaelin. Sen lakisääteisiin tehtäviin kuuluvat perusoikeuksien ja ihmisoikeuksien edistäminen muun muassa koulutuksen, tutkimuksen, selvitysten ja kansainvälisen yhteistyön kautta. Se toimii hallinnollisesti eduskunnan oikeusasiamiehen yhteydessä.

  `Ihmisoikeuskeskus (1. – 3.) pitää myönteisenä sitä että sukupuolen vahvistaminen toteutuisi tulevaisuudessa ilmoitusmenettelynä`.
  https://bin.yhdistysavain.fi/1586428/VmP2nhpWM2XY8wk1VyWR0YmZQo/Ihmisoikeuskeskuksen%20lausunto%20hallituksen%20esityksest%C3%A4%20laiksi%20suk.pdf#:~:text=Viite%20HE%20189%2F2022%20vp%20Asia%20Hallituksen%20esitys%20eduskunnalle,laiksi%20sukupuolen%20vahvistamisesta%20%28nk.%20translaki%29%20sosiaali-%20ja%20terveysvaliokunnalle.

  YKn lapsen oikeuksien yleissopimuksen 3. artiklan mukaan lapsen etu tulee ensisijaisesti ottaa huomioon lapsia koskevassa toiminnassa. Lapsen oikeuksien sopimuksen 8. artiklan mukaan sopimusvaltiot sitoutuvat kunnioittamaan lapsen oikeutta säilyttää identiteettinsä.

  Lapsen oikeuksien komitea on todennut että sukupuoli on identiteettiin liittyvä piirre. Sopimuksen 2. artikla sisältää syrjinnän kiellon jonka lapsen oikeuksien komitea on todennut kattavan myös lapsen sukupuoli-identiteetin.

  Sopimuksen 12. artiklan mukaan sopimusvaltiot takaavat lapselle joka kykenee muodostamaan oman näkemyksensä oikeuden vapaasti ilmaista näkemyksensä kaikissa itseään koskevissa asioissa.

  1.) Ihmisoikeuskeskus.
  https://www.ihmisoikeuskeskus.fi/
  2.) Ihmisoikeuskeskus ja Translaki.
  https://www.ihmisoikeuskeskus.fi/@search?q=Translaki
  3.) Sukupuolen oikeudellinen vahvistaminen (Ihmisoikeuskeskus).
  https://bin.yhdistysavain.fi/1586428/F1PgMOtDWLsHj9nGwGWM0V3LQL/sukupuolen_oikeudellinen_vahvistaminen_FINAL.pdf

  VII EDUSKUNTA HYVÄKSYY TRANSLAIN

  Eduskunta hyväksyi translain selkein lukemin. Translakia kannatti 113 kansanedustajaa. Translakia vastusti 69 edustajaa. Poissa äänestyksestä oli 17 kansanedustajaa.

  `Nämä eivät ole köyhien ja huonossa terveydentilassa olevien ihmisten tarpeita. Nämä ovat rikkaiden, vaikutusvaltaisten miesten tarpeita, jotka haluavat tulla luokitelluiksi naisten joukkoon – – naisten yksityisyyden menetys, naisurheilun tuhoaminen ja kielen turmeltuminen ovat vain näiden tavoitteiden oheisvahinkoja`. (Joyce 2022: 229)

  `Se (Translaki) loukkaa naisten oikeuksia poistaessaan biologiset naiset oikeudellisena kategoriana ja palvelee miesten etuoikeuksia varmistamalla, että miehet saavat pääsyn naisille tarkoitettuihin tiloihin ja voivat halutessaan esiintyä naisten edustajina`.

  Kansanedustajan avustaja Jukka Salmi veti esille `tasa-arvovaltuutetun` kortin mikäli häntä arvostellaan sukupuoli-identiteetistä.

  `Kansanedustajan avustaja Jukka Salmi irvaili translaista – ilmoitti viettävänsä aikaa edus­kunnan naisten saunassa`.
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000009366870.html

  VIII SUKUPUOLI-IDENTITEETIT

  Sukupuoli-identiteetti tarkoittaa yksilön käsitystä omasta sukupuolestaan. Sukupuoli-identiteetin käsitteen teki tunnetuksi psykologi John Money 1960-luvulla. Moneyn teorian mukaan lapsi omaksuu tytön tai pojan sukupuoli-identiteetin vähän yli kahden vuoden ikään mennessä.
  Sukupuoli-identiteetti.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Sukupuoli-identiteetti

  `Muunsukupuolinen tai ei-binäärinen (engl. non-binary) on henkilö, jonka sukupuoli-identiteetti ei ole osa kaksijakoista sukupuolijärjestelmää, ja kuuluu näin sukupuolivähemmistöihin.

  Muunsukupuolisuus on kattotermi henkilöille, joilla on ei-binäärinen sukupuoli, eivät ole identiteetiltään (vain) miehiä tai naisia, vaan sekoitusta näistä molemmista, jotain muuta sukupuolta tai sukupuolettomia`.
  Muunsukupuolisuus.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Muunsukupuolisuus

  On ainakin 80 tapaa kuvata sukupuoli-identiteettiä. Tämä ei tarkoita sitä että on olemassa 80 eri sukupuolta mutta on olemassa vähintään 80 erilaista kulttuuritermiä kuvaamaan sukupuolirakenteita.

  Alla oleva luettelo on kokoelma termejä jotka viittaavat erilaisiin sukupuolitunnisteisiin mutta se ei ole kattava luettelo. Listaan voitaisiin lisätä lisää sukupuoli-identiteettejä useista muista kulttuureista ympäri maailmaa.

  81 Types Of Genders & Gender Identities (A To Z List).
  https://helpfulprofessor.com/types-of-genders-list/

  XI SEURAUKSET

  Agatha Christien (1890 – 1976), Arthur Conan Doylen (1859 – 1930) tai Hemming Mankelin kirjoittamat rikosjännärit – aikuisten sadut – eivät yllä tosielämän rikostapausten jännittävyyteen. Todellisuus on satuakin ihmeellisempää.

  Valtaosa sarjamurhaajista on osoittautunut homoiksi joiden seksuaaliset taipumukset liittyvät usein bedofiliaan. Heidän tekonsa ovat kauhistuttavia koska usein ne sisältävät julmaa kidutusta jonka aikana nuoren uhrin sydän voi pysähtyy pelkästä kauhusta.

  Seuraavassa vain pieni otos (1. – 6.) niistä sadoista sarjamurhaajista joista esimerkiksi ensimmäisten kolmen (1. – 3.) aktiivikausi lasten ja nuorten murhaajina; William Bonin, Randy Kraft ja Patrick Kearney toteutui lähes yhtä aikaa.

  1.) William Bonin (36 + uhria).
  https://en.wikipedia.org/wiki/William_Bonin
  2.) Randy Kraft (60 + uhria).
  https://en.wikipedia.org/wiki/Randy_Kraft
  3.) Patrick Kearney (21 + uhria).
  https://en.wikipedia.org/wiki/Patrick_Kearney
  4.) Luis Garavito (190 + uhria).
  https://en.wikipedia.org/wiki/Luis_Garavito
  5.) 37 Famous Serial Killers Of Children.
  https://www.ranker.com/list/famous-serial-killers-of-children/ranker-crime
  6.) List of serial killers by number of victims.
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_serial_killers_by_number_of_victims

  Tämä on luettelo merkittävistä väkivaltaisista teoista LGBT-henkilöitä ja -organisaatioita vastaan. Esimerkkejä ovat korjaava raiskaus, henkirikos, homojen haukkuminen ja muun tyyppinen pahoinpitely:
  List of acts of violence against LGBT people.
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_acts_of_violence_against_LGBT_people

  `Lesbot, homot, biseksuaalit ja transsukupuoliset (LGBT) kokevat usein seksuaalisuuteensa, sukupuoli-identiteettiinsä tai sukupuolen ilmaisuunsa kohdistuvaa väkivaltaa`.
  Violence against LGBT people (edellisen pääartikkeli tästä).
  https://en.wikipedia.org/wiki/Violence_against_LGBT_people

  Maissa, joissa homoseksuaalisuus on laillista on raportoitu homoseksuaalisten ihmisten joutuneen kiusaamisen tai fyysisen väkivallan tai jopa henkirikoksen kohteeksi.

  Seuraava on maailmanlaajuinen luettelo ihmisistä, jotka tapettiin transsukupuolisuuden vuoksi. Luettelo ei sisällä itsemurhia, tapaturmaisia kuolemia tai ennenaikaisia kuolemia:
  List of people killed for being transgender.
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_people_killed_for_being_transgender#1990s

  Vastaaja voi väittää pitäneensä samaa sukupuolta olevien seksuaalisia edistysaskeleita niin loukkaavina tai pelottavina että heidät provosoitiin reagoimaan. He toimivat itsepuolustukseksi.
  Gay panic defense.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Gay_panic_defense

  Cissukupuolisiin ikätovereihinsa verrattuna trans- ja muunsukupuolisilla nuorilla on lisääntynyt riski joutua uhriksi, minkä on osoitettu lisäävän heidän päihderiskiään.
  Violence against transgender people.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Violence_against_transgender_people

  X LOPUKSI

  Bash Back!
  https://en.wikipedia.org/wiki/Bash_Back!
  Translain uudistusesitys ajaa miesten etuoikeuksia (Tapio Puolimatka).
  https://oikeamedia.com/o1-194003
  Asiantuntijalausunto liittyen hallituksen esitykseen laiksi sukupuolen vahvistamisesta (HE 189/2022 vp). (Tapio Puolimatka).
  https://oikeamedia.com/o1-191600
  Translain uudistus luo juridisen fiktion ehdoilla elävän yhteiskunnan. (Tapio Puolimatka).
  https://oikeamedia.com/o1-189600
  Translakiesityksen sukupuolioppi syrjii naisia ja hämmentää lapsia. (Tapio Puolimatka).
  https://oikeamedia.com/o1-186900
  Translaki eduskunnan käsittelyyn (Tytti Salenius).
  https://oikeamedia.com/o1-188306
  Transgender-ideologinen translaki edistää transhumanismia (Juha Ahvio).
  https://oikeamedia.com/o1-189400
  Translain uusinta voi johtaa sananvapauden kaventumiseen.
  https://www.ess.fi/paakirjoitus-mielipide/4102048
  Miten käy naisten turvallisuuden, jos translaki uudistuu?
  https://www.ts.fi/lukijoilta/5350942
  Voiko sukupuolimerkinnän muuttaa, jotta pääsee naisten saunoihin?
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/fcdfce3c-cc2b-44e6-9cfb-b510f68eb3be
  Translain uudistuksen vaikutus asevelvollisuuteen.
  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jiihooantikainen/translain-uudistuksen-vaikutus-asevelvollisuuteen/
  Naisia raiskaavat transseksuaalit miehet ovat naisia – Skotlannin pääministeri.
  https://mvlehti.net/2023/02/01/naisia-raiskaavat-transseksuaalit-miehet-ovat-naisia-skotlannin-paaministeri/

  Ruthie Henshallin tulkitsema kappale peilaa aikaamme. Jotakin hyvin salakavalaa ja pahaa on tapahtunut perhe-instituutiolle:

  `Oli aika,
  jolloin miehet olivat ystävällisiä
  Kun heidän äänensä olivat pehmeitä
  Ja heidän sanansa kutsuivat
  Oli aika,
  jolloin rakkaus oli sokea
  Ja maailma oli laulu
  Ja laulu oli jännittävä
  Oli aika
  Sitten kaikki meni pieleen`.

  Ruthie Henshall – I Dreamed A Dream.

  On kuitenkin Kaikkein Korkein Jumala taivaissa jolle viimekädessä me kaikki olemme vastuussa tekemisistämme ja tekemättä jättämisistämme:

  `Katkaiskaamme (נתק = nathaq = vetää, repiä ulos) heidän kahleensa (מוסר = mowcer = siteensä, sidoksensa), heittäkäämme päältämme heidän köytensä (עבת = aboth = köytensä). Hän, joka taivaassa asuu, nauraa (שחק = sachaq = nauraa); Herra pilkkaa (לעג = la`ag = halveksuu, pilkkaa) heitä` (Psa 2:3-4).

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat