When Jews Rule The World

Brother Nathanael on syntynyt juutalaisena, saanut juutalaisen kasvatuksen, käynyt juutalaisia kouluja ja kääntynyt myöhemmin ortodoksikristityksi (hylännyt siis Talmudin Jumalan sanana). Kerron seuraavassa suomeksi, mitä Brother Nathanael videolla sanoo.

Aluksi Brother Nathanael kertoo juutalaisesta taustastaan ja siitä, kuinka hänelle juutalaisissa kouluissa opetettiin, että joskus juutalaiset hallitsevat maailmaa. Olipa nimityksenä “messiaaninen aika”, “maailmanrauhan aika” tms., kaikki tarkoitti sitä, että maailman ei-juutalaiset olisivat modernin juutalaisuuden alamaisuudessa.

Sitten Brother Nathanael kysyy, millaisia ovat juutalaisen kontrollin merkit ja enteet – mistä siis juutalaisvallan tunnistaa. Hän luettelee joitakin merkkejä, jotka osoittavat lopunajan tulleen (hän siis ilmoittaa juutalaisvallan tarkoittavan lopunaikaa, maailmanlopun aikaa):

Rahanluonti on juutalaisissa käsissä. Juutalainen yksityinen keskuspankki FED toimii maailman supervallan, USA:n, keskuspankkina, ja se hallitsee maailman supervallan rahaa. Tämä tarkoittaa sitä, että juutalaiset hallitsevat maailmaa.

Juutalaisten luja ote lainsäädännöstä on nielaisemassa USA:n perustuslain. Esimerkiksi juutalaisten (senaattori Carl Levinin johdolla) ajama NDAA-laki (National Defense Authorization Act) säätää, että USA:n armeija voi pidättää USA:n kansalaisia ilman oikeudenkäyntiä. Lisäksi juutalaiset (senaattori Dianne Feinsteinin johdolla) ovat ajaneet läpi lain, jonka mukaan siviililakeja voidaan panna toimeen armeijan voimatoimin. Tämä kaikki on vastoin USA:n perustuslakia. Tämäkin osoittaa juutalaisten olevan maailmanvallassa.

Joukkotiedotusvälineet ovat juutalaisten hallussa, ja tämä todistaa suoraan juutalaisvallan.

Juutalaiset ovat eturyhmiensä kautta tuoneet USA:n (ja lähes kaikkien muidenkin maiden) koulujen opetusohjelmiin homoseksuaalisuuden ja holokaustin (huijaus) opetuksen. Amerikan opettajaliitto on juutalaisessa johdossa. Brother Nathanael esittelee pari juutalaisten ei-juutalaisten lapsille suuntaamaa homo-opetuskirjaa, kirjan “Daddy’s Roommate” (“Isin huonekaveri”; kuvaa homojen yhteiselämää) ja kirjan “Daddy’s Wedding” (“Isin häät”; kuvaa homohäitä). Holokaustivalhetta opetetaan holokaustihuijari Elie Wieselin “Night”-kirjan avulla. Juutalaiset ovat siis saaneet otteeseensa nuorten mielet ja sielut, ja tämä osoittaa heidän olevan vallassa.

Kansainvälinen juutalainen finanssikapitaali on asettanut ei-juutalaisten maiden ja niiden keskuspankkien johtoon apureitaan (esim. Goldman Sachs on asettanut apureitaan Euroopan maiden ja EKP:n johtoon, esim. Mario Montin Italian pääministeriksi).

Brother Nathanael toteaa sitten, että useimpia tämä kaikki ei kiinnosta, kun pää on täynnä olutta, psyykenlääkkeitä ja urheiluviihdettä. Mutta niille, jotka ovat hereillä, yksi asia varma: JUUTALAISVALTA ON JO TÄÄLLÄ.

12 kommenttia

 1. Siitä seuraa se että yhä useampi ihminen herää ja kertoo eteenpäin valheista joita 123 ja levittelevät ja totuus paljastuu yhä useammalle.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. miten joku idiootti voi vielä puolustaa näitä sionisti-sikoja ? Jokainen joka enemmän tutkii asioita maailmassa niin maailman pahuus on kiteytynyt sionisti-keskuspankkiireihin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Siksi että näiden juutalaisten hallussa on valtamedia joka aivopesee ihmisiä tappelemaan toisiaan vastaan. Sama tilanne on suomessakin. Erkot ja Bonnierit hallitsevat suomalaista mediaa suvereenisti. Siihen vielä muut kristilliset sionistit jotka on vähintään yhtä fanaattisia. Vielä rapparit päälle jotka ovat yleensä johtavissa asemissa monissa tärkeissä viroissa kuten oikeuslaitoksessa , poliisissa, koulutuksessa, Ylessä ym. ym. Tärkeä asia on että nämä sionistit hallitsevat kustannustoiminnan täysin, joten aivopesu alkaa heti 1. luokalta kouluissakin.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Jussi ja Repe ! Te loukkaatte jatkuvasti juutalaisia ja Israelin valtion olemassaolo oikeutusta. Kiellätte holokaustin, muka ei koskaan olisi ollutkaan. Miksi historian tuntemus on kolahtanut kiville?
    JUMALA näkee asiat toisin, kuin te. Valheet ovat syntiä, joista voi tehdä parannuksen.

    Plusääni(0)Miinusääni(3)
     1. Raamatun mukaan me kaikki olemme syntisiä, olemme valehtelijoita jos väitämme toisin. Ainoa ratkaisu on tehdä valinta, ja kääntymällä VAPAHTAJAMME puoleen, anomalla syntejämme anteeksi.
      Rukous kannattaa pitää jokapäiväisenä asiana.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Eihän oikeita alkuperäisiä juutalaisia ole enää olemassakaan! Rotschildit ja Rockefellerit ja muut isot KASAARIJUUTALAIS suvut ja porukat ovat ottaneet alkuperäisten juutalaisten paikan ja esiintyvät nyt sorrettuina holokaustin jälkeisinä ”alkuperäisinä” juutalaisreppanoina. Mitä kusetusta!!!! Jeesus Israel porukkaakin kusetetaan ihan urakalla!

   Plusääni(2)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat