Yhdysvallat ja CIA pakolaiskriisin taustalla?

Itävaltalaisjulkaisu Info-Direkt julkaisi raportin, jonka mukaan nimettömänä pysyvä itävaltalainen tiedustelulähde kertoo Yhdysvaltojen rahoittavan afrikkalaisten, romanien ja muiden Eurooppaan pyrkivien maahantuloa. Miljardeja dollareita sysätään demografiseen sodankäyntiin, mikä tuo vuosittain yli miljoona maahantunkeutujaa mantereelle, Venäjän länsipuolella sijaitsevaan osaan.

Jo pelkästään tänä vuonna jopa 800 000 odotetaan saapuvan Eurooppaan. “Turvapaikanhakijoiden” myötä syntyy myös väkivaltarikollisuutta ja epäjärjestystä, hyvinvointijärjestelmämme on kestokyvyn rajoilla ja kantaväestön vastaisia levottomuuksia esiintyy. Rotusotaa lietsotaan ja Euroopan valkoiset ovat kansanmurhan kohteena.

Vuotajalla, jonka Info-Direkt nimeää Itävallan liittovaltion asevoimien vastatiedusteluyksikön (Abwehramt) työntekijäksi, on viitteitä siitä, että yhdysvaltalaisryhmät maksavat ihmissalakuljettajille “pakolaisten” siirroista.

“Salakuljettajat vaativat huomattavia summia [rahaa] tuodakseen pakolaisia Eurooppaan. Olosuhteet ovat usein erittäin kehnot. Kaikesta huolimatta, tällä hetkellä kyydin hinta vaihtelee 7000 ja 14 000 euron väliltä, riippuen alueesta ja ryhmästä,” vuotaja kertoo.

Julkaisussa mainitaan että turvapaikanhakijoiden parissa työskentelevät poliisit ovat hyvin tietoisia hinnoista ja olosuhteista.

Artikkeli jatkuu, “Vain muutamat asiantuntijat sallivat luottamuksellisen tiedon valuvan julkisuuteen; yksikään ei halua tulla julki koko nimellään.”

Tästä huolimatta on toistuvia epäilyjä siitä että maahantulijoiden vyöry on osa Yhdysvaltain geopoliittista strategiaa.

Tiedustelulähde jatkaa: “On merkkejä siitä, että järjestöt Yhdysvalloista käsin ovat luoneet yhteisrahoitusjärjestelmän, ja he kattavat suurimman osan matkakuluista. Kaikilla Pohjois-Afrikasta saapuvilla pakolaisilla ei ole 11 000 euroa käteistä. Eikö kukaan kysy mistä rahat ovat peräisin?”

Tilanteen suhteen vallitsee uutispimento. Edes Itävallan asevoimien tiedusteluvirasto (Heeres-Nachrichtenamt), vastatiedusteluyksikön sisaryksikkö, “ei ole saanut tietoa asiasta, tai ei ole oikeutettu jakamaan sitä,” vuotaja kertoo.

Todellakin, Yhdysvaltain puolustushaarakomentajien neuvoston puheenjohtajan, kenraali Martin E. Dempseyn elokuussa 18. antama lausunto Irlannin puolustusvoimille näyttäisi tukevan näkemystä Yhdysvaltain sekaantumisesta Euroopan massiiviseen ihmisvyöryyn. Hän totesi humanitaarisen kriisin aiheutuvan 60 miljoonasta pakolaisesta – 42 500 perheestä, jotka ovat menettäneet kotinsa – ja mikä “ei tule olemaan vain lyhytkestoinen ongelma vaan … monen vuosikymmenten ongelma,” Dempsey tietenkin kiroaa monien maiden kansallismieliset, jotka vastustavat nykyistä, keinotekoisesti aiheutettua maahanmuuttoa.

Syyttäen kansallismielisiä virheellisesti “väkivaltaiseen ekstremismiin” ryhtymisestä, Amerikan ykköskenraali valitti väitetyistä ääriryhmistä, jotka haluavat puolustaa kansaansa sekä rajojaan, ja jotka ovat nostaneet kannatustaan parlamenteissa kautta Euroopan.

Dempsey kutsui tilannetta 20-vuotta kestäväksi ongelmaksi: “Tämä voi vaikuttaa mantereen vakauteen ja rauhallisuuteen.”

Hän asettaa tavoitteeksi kansallismielisyyden ja sen kaltaisten ajatusten kukistamisen, samaan tapaan kuin päättymättömän “terrorismin vastaisen sodan”, kutsuen heitä “uhaksi”.

Näin ollen Yhdysvaltain asevoimien strategiana on isänmaallisten eliminointi kaikkialla maailmassa, sillä kyseiset “ekstremistit” ja “ääriryhmät” ovat uhka kansainväliselle Uudelle Maailman Järjestykselle.

Dempsey kuitenkin ohittaa kaikessa hiljaisuudessa sen tosiasian, että Yhdysvallat ja Israel ovat luoneet koko maailmanlaajuisen pakolaisongelman jatkuvilla sodilla ja vallankumouksilla kaikilla kolmella mantereella. Se on osa pitkän tähtäimen strategiaa, jonka tarkoituksena ei ole vain luoda “Suur-Israelia” vaan “Suur-Kasaarivaltio”, joka ulottuu Pohjois-Afrikasta Lähi-idän lävitse, aina Itä- ja Keski-Eurooppaan.

Ranskan Calaisista, Etelä-Italiasta ja Kreikasta on kantautunut järkyttäviä kertomuksia satojen tuhansien muukalaisten aiheuttamista levottomuuksista.

Vapaasti ympäri mannerta viilettävät tai leireillä asustavat pakolaiset ylittävät paikallisen ja kansallisen kestokyvyn, mikä on vahingoksi paikallisille. Mustat ja romanitaustaiset tulijat ovat aiheuttaneet jyrkän nousun varkauksien, murhien ja raiskausten määrässä. He syövät isäntäväkensä kustantamaa ruokaa ja käyttävät heidän terveydenhoitopalvelujaan ja joskus jopa saavat hallitukselta stipendin. Pakoyrityksiä tapahtuu päivittäin, aiheuttaen turvallisuus- ja terveysriskejä.

Kaikkein selkein merkki lienee se että tulijat järjestävät harvakseltaan hyvin organisoituja – joskus väkivaltaisia – mielenosoituksia. Heillä on ammattimaisesti valmistetut kyltit ja bannerit, joissa vaaditaan “oikeuksia” pakolaisille. Tapauksessa täyttyvät kaikki CIA:n tukeman vallankumoukseen tähtäävän liikehdinnän merkit.

Info-Direktin vuotaja toteaa äärimmäisen tylysti: “Kyseessä ovat saman tuhoajat [Brandstifter] työssään, jotka puskivat Ukrainan kaaokseen vuosi sitten.”

Viittaus on selkeä. CIA etujoukkoineen, Israelin Mossadin kanssa, järjesti verisen vallankaappauksen Ukrainassa. He ovat vastuussa nykyisestä hirmuhallinnosta.

Kaukasialaisen rodun selviytyminen on vaakalaudalla. Kulttuurintuhoajat haluavat valkoisten vastaavan väkivalloin, jolloin he voivat asettaa poikkeustilan voimaan. Kansallismielisten tulee päästä valtaan ja pysäyttää valkoisten kansanmurha.

 

Lähde: Sanews.info

Lue myös:

Sorosin ja CIA:n suunnitelma epävakauttaa Eurooppa
Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset

11 kommenttia

 1. Tämä ”pakolaiskriisi” on Naton yritys saada Eurooppa polvilleen ja tuhotuksi. Naton komennuksessa CIA ja sen alaisuudessa toimivat rikollisjärjestöt hoitavat käytönnön työt. Rahoituksen hoitavat pääosin George Soros ja saudimiljardöörit. Georgo Soros on käytännössä Rothschildien bulvaani, edusmies ja PR-mies.

  On hyvä että vaihtoehtomedioissa nyt aletaan ymmärtämään tämän muslimi-invaasion todelliset kasvot.
  Nämä valloittajat eivät joudu maksamaan matkastaan mitään, toisin kuin valtamedia jaksaa väittää ja valehdella. Näille valloittajille maksetaan palkkaa tänne tulosta ja olemisesta täällä Euroopassa. Todennäköisesti myös näiden muslimivalloittajien perheille maksetaan suuria summia käteistä rahaa.

  Tärkeintä on ymmärtää se että Nato on pelkkä siionistirikollisten valloitusarmeija ja uuden maailmanjärjestyksen armeijan esiaste. Nato pyrki Ukrainan rikollisen vallankaappauksen avulla saamaan kolmannen maailmansodan Venäjää vastaan. Käytettiin valtavat määrät ”henkisiä” ja taloudellisia resursseja provosoimaan Venäjä kolmanteen maailmansotaan. Mutta kun siinä ei onnistuttu otettiin vaihtoehto B käyttöön. Muslimi-invaasio eli Euroopan tuhoaminen jokaisella mahdollisella tasolla.

  Tämä muslimi-invaasio on Naton gladio-tyyppinen operaatio jolla pyritään tuhoamaan Eurooppa ja Europpalaiset ja lopullisena tavoitteena ei ole sen enempää kuin valkoisen rodun kansanmurha.
  Sionistinen eliitti on tajunnut että se ei saa Euroopan ja Naton armeijoita edes kriisitilanteessa alkamaan teurastamaan Eurooppalaisia ihmisiä. Tämän takia eliitti on kutsunut Eurooppaan vähintään kymmenien tuhansien muslimimiesten muodostaman Naton kuolemanarmeijan, jonka tarkoituksena on saada Eurooppa kirjaimellisesti vuotamaan verta. Kun näille kymmenille tuhansille muslimisotilaille annetaan Naton puolesta modernit aseet niin voi kuvitella miten paljon Eurooppalaisten verta tullaan vuodattamaan.

  Ja samaan aikaan Eurooppalaisilta ollaan kieltämässä puoliautomaattiaseet ja tekemässä meistä kykenemättömiä puolustamaan itseämme. Onko tämä muka sattumaa ? Pariisin terrori-iskut olivat tietysti eri tiedustelupalveluiden suorittama False Flag-isku, jossa muslimiterroristeilla oli vain syntipukin rooli.
  Mutta tämä Euroopan kansojen kansanmurha on tarkoitus toteuttaa muslimien toimesta Naton aseilla.
  Toivon mukaan tämän eliitin märkä päiväuni ei koskaan toteudu, mutta olen aivan varma siitä että tämä muslimi-invaasion todellinen päämäärä on valkoisen kansan tuhoaminen tavalla tai toisella.
  Euroopan kansojen pitää nyt herätä ja taistella, sillä jos nyt emme puolusta oikeuttamme elää niin toista kertaa siihen ei tule vaan Euroopasta tulee osa islamilaista kalifaattia.

  Plusääni(52)Miinusääni(1)
  1. Pakko vielä lisätä tämä oma näkökantani.

   Tässähän sionistit oikeastaan toistavat ensimmäisen modernin ajan Valkoisen Kansan massamurhan eli bolshevistisen vallankumouksen.

   Silloinkin asiaa pohjustettiin kymmeniä vuosia ja silloin murhaajaksi saatiin ns. köyhä kansa (heidän tarinassaan), kun murhaajat olivat NKVD:N juutalaisia, jotka vuosien ajan organisoivat vanhan eliitin massamurhaa.

   Tätä tulevaa Valkoisen Kansan murhaa valmistellaan samalla tavalla sionisteille tyypilliseen tapaan kymmenien vuosien ajan ja, todellakin, muslimit tulevat nyt tekemään likaisen työn, mutta takuuvarmasti diannefeinsteinit ja anettékahanet ovat taustalla, se on vuorenvarmaa.

   Tämä on todellakin Valkoisen Kansan henkiinjäämistaistelu.

   Plusääni(14)Miinusääni(1)
 2. Kyseessä on todellakin Rothschild-sionistien suunnitelma, jonka tarkoitus on poistaa itsenäisten valtioiden rajat yhteiskunnallisella ja taloudellisella ”romahduksella” päämääränään Yksi maailmanhallitus. Kun maailmanhallitus on asetettu, sionisti-eliitin tarkoituksena on jakaa ihmiset hyödyllisiin ja hyödyttömiin, koska heidän mielestään maaplaneetalla ei ole tilaa meille kaikille. Ihmisten jaottelu tiettyihin ryhmiin on yksilöity sangen tarkasti rikollisorganisaatio-YKn suunnitelmassa nimeltä; Agenda 21.

  Kansan aseista riisuminen on osa sionisti-eliitin suunnitelmaa ja juuri siksi ihmisten aivopesu etenee täydellä voimalla varsinkin USAssa. Henkilökohtaisesti minun on vaikea uskoa, että jenkit luopuisivat aseista ilman taistelua, joten saattaa olla, että jonkinlainen suurkatastrofi on sionistien suunnittelupöydällä. Toivottavasti ei biologinen ase, koska se olisi tehokas syy siihen, että ihmisiä ryhdyttäisiin pakkotoimin eristämään. Huomionarvoista tässä ”gun control” tilanteessa on se, että USAn hallitus on laittanut pystyyn kaikessa hiljaisuudessa järkyttävän suuren määrän Fema Camps, eli keskitysleirejä. Niitä on poksahtanut piikkilanka-aitoineen eri osavaltioihin kuin sieniä sateella, eli jonkinlainen katastrofin jälkeinen ihmisten eristäminen heillä näyttää olevan mielessä. Useat silminnäkijät ovat muuten kertoneet, että poliisit siirtävät kodittomia väkivalloin Fema leireihin ja sen jälkeen he salaperäisesti katoavat… tämä on tietty täysin epävirallista tietoa. Virallinen tieto Fema-leirien olemassaolosta ja niiden lisääntymisestä kertoo sen, että ne on rakennettu kansalaisten auttamiseksi mahdollisten luonnonmullistusten ja suurkatastrofien varalta.

  Maailman tilanne on kaikessa kuvottavuudessaan mielenkiintoinen, sillä Saudi-arabian ja länsiliittoutuman yhteisestä ”euroopan tuhoamisprojektista” huolimatta, muslimien veljesliitolla on takuuvarmasti oma lehmä ojassa. Sitten sitä geopoliittista soppaa on vielä hämmentämässä suurvaltiot Venäjä, Kiina ja Iran, joten saas nähdä minne palikat lopulta putoavat. Snowdenilla saattoi muuten olla hyvinkin suuri osuus siihen, että Kiina ja Venäjä ryhtyivät ottamaan länsiliittoutumaan etäisyyttä. Meinaan vaan, että Snowdenin paljastukset saattoivat todellisuudessa olla paljon suurempia, mitä julkisuudessa on kerrottu.

  Plusääni(39)Miinusääni(2)
 3. Myös ISIS on CIA:n ja koukkunokka”eliitin” luomus… MOT.

  Plusääni(26)Miinusääni(1)
 4. Suomessa tätä politiikkaa puhtaimmillaan ajaa kasaarijuutalaisten juoksupojat Stubb ja Soini. Soini osasi älyttää ihmiset (allekirjoittaneenkin) puolelleen EU:ta ja euroa arvostelevilla sekä kansallista päätäntävaltaa puolustavilla puheillaan. Sipilä vaikuttaa hyväntahtoiselta hölmöltä; hyödyllinen idiootti.

  Suomessa hallitus vetoaa kansainvälisiin sopimuksiin, mutta vain niiltä osin kuin ne antavat mahdollisuuden päästää maahan ”turvapaikanhakijoita”. Aina vedotaan ihmisoikeuksiin ja turvapaikkaan, mutta millä tavalla ihmisoikeudet ja oikeus turvapaikkaan vaarantuisivat, jos turvapaikanhakija palautetaan siihen EU-maahan, josta tämä, siellä kuitenkaan rekisteröitymättä, tuli? Jokainen EU-maa lienee riittävän turvallinen palautukseen.

  Komukat ovat kautta Euroopan hyödyllisiä idiootteja ja heitä kasaarit käyttävät hyväksi, kuten tietämättömiä venäläisiä vallankumouksen aikana.

  Plusääni(28)Miinusääni(1)
 5. Herää kysymys miksei kukaan tee mitään esim massiiviselle invaasiolle suomeen?
  Rajavartiolaitos on hyödytön näköjään..samoin armeija ja poliisi.
  Mistä kansa saisi tulivoimaa ryhtyäkseen vastarintaan ja vaikka vallanvaihtoon?
  Itse olen valmis vaikka heti taistelemaan oikeiden suomaisten puolesta.

  Plusääni(25)Miinusääni(2)
  1. ”Kansakunta voi kestää typeryksensä, ja vieläpä kunnianhimoiset. Mutta se ei kestä valtion sisäistä maanpetosta. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan julkisesti. Mutta maanpetturi liikkuu portin sisäpuolella olevien joukossa vapaasti, hänen salakavalat kuiskauksensa kujilla, kuultuna itse hallituksen saleilla. Sillä maanpetturi ei näytä maanpetturilta; hän puhuu uhriensa korostuksella ja hän on heidän näköisensä ja hän käyttää heille tavanomaisia perusteluita, hän vetoaa halpamaisuuteen kaikkien mielen syvyydessä. Hän mädättää kansakunnan sielun, hän toimii salaa ja kaikkien tietämättä yön pimeydessä kaivaen maata kaupungin pilarien alta, hän saastuttaa valtion niin että se ei enää voi vastustaa. Murhaajaakin tarvitsee vähemmän pelätä.” – Marcus Tullius Cicero

   Plusääni(20)Miinusääni(1)
 6. Susanna Kaukisen kääntämä saksalaisen ’Der Spiegel’-lehden artikkeli:
  ”Pelko ja viha: Saksan Uusi Oikeisto nousee”, http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/12/pelko-ja-viha-saksan-uuden-oikeiston-nousu-spiegel

  Vaikka kysymys onkin valtamedia-lehdestä, niin artikkelissa sanottu asia lienee kutakuinkin totta – toinen asia on sitten mitä olennaista mahdollisesti jätetään tarkoituksellisesti sanomatta. (Saksassa monet internetin sensuroimatonta mediaa seuraavat käyttävät valtamediasta nimitystä ’Lügen Media’ eli ’valehtelu-media’ – samanlainen valehtelu-media huijaa suomalaisiakin.)

  Plusääni(6)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat