Yle painosti Osuuspankkia viikkoja Vastarintaliikkeen vuoksi – julkaisi lopulta loka-artikkelin

Eilen Yleisradio julkaisi painostusartikkelin, jonka tavoitteena oli lakkauttaa Vastarintaliikkeen Kadulle.com-kaupan toiminta. Yle-toimittaja Jussi Eronen paljasti, että painostus jatkui kulissien takana viikkoja.

Yle-toimittaja Sara Rigatelli julkaisi artikkelin siksi, että hänen mielestään ”natseilla” ei ole oikeutta pyörittää verkkokauppaa, vaikka verkkokaupan toimintaan ei liittyisikään mitään laitonta.

Suomalaisten veronmaksajien elättämä Rigatelli pyrkii tuomaan Suomeen ulkomailta tuttua mallia, jossa valtamedia pyrkii tuhoamaan kansallismielisen opposition tilanteissa, joissa poliisi ei voi suoraan puuttua opposition toimintaan.

Painostuksen kohteena oli Osuuspankki, jonka maksujärjestelmää on Ylen mukaan käytetty Kadulle.com-sivuilla.

Rigatelli antoi julkisuudessa kasvot painostuskampanjalle, mutta sosiaalisessa mediassa kampanjaa on ajanut yhtä suurella tarmolla toinen Yle-toimittaja, Jussi Eronen.

Eronen paljasti Twitterissä, että Yle oli painostanut Osuuspankkia jo viikkoja ennen uutisen julkaisua. Kun Osuuspankki ei suostunut puuttumaan täysin laillisen Kadulle.comin toimintaan Ylen painostuksesta huolimatta, aloittivat toimittajat lopulta julkisen lokakampanjan pankkia vastaan.

Suomalaiset veronmaksajat joutuvat siis elättämään toimittajia, jotka kiristävät poliittisin motiivein yrityksiä ensin kulissien takana ja tarvittaessa mediavaltaansa hyväksikäyttämällä.

eokadullecom

Lopulta Osuuspankki alistui ja antoi valheellisesti ymmärtää, että Kadulle.com olisi syyllistynyt kiihottamiseen kansanryhmää vastaan.

Valtamedian toimintamallien radikalisoituminen kertoo karua tarinaansa siitä, että isänmaalliset suomalaiset joutuvat tulevaisuudessa kestämään entistä kovempaa painetta.

Vaikuttaa kuitenkin siltä, ettei painostuskampanjalla ollut lopulta lainkaan vaikutusta kaupan toimintaan. Vastarintaliike julkaisi tänään artikkelin, jossa se mainostaa kauppaa ja muistuttaa eri tavoista, joilla järjestöä voi tukea.

Kadulle.comista voi ostaa muun muassa paperisen Vastamedian ja Magneettimedian.

 

Lue myös: Journalistiliitto yllyttää vakoilemaan maahanmuuttovastaisia suomalaisia!

7 kommenttia

 1. Kiitos Yle kun annoitte ilmaista mainosta nettikaupalle. Pitääkin heti käydä ostoksilla 🙂

  Plusääni(30)Miinusääni(0)
 2. Ei tässä mistään. Vanha sanonta sanoo:”Don’t get mad, get even”. Minä otan henkilökohtaiset rahani pois paikallisen Osuuspankin tililtä ja vien ne yksityiseen säästöpankkiin. Ei sielä paljoa ole, mutta on sielä sen verran että matematiikkaa osaamaton pankinjohtaja soittelee vähän väliä sijoitusneuvoja. Ja tässä se nähdään: Kun koko ajan on pitänyt rahat käyttötilillä (eikä korkeakorkoisella) niin ne saa yhdellä kertaa sieltä pihalle. Siinä saakin sitten pankinjohtaja etsiä rahoillani myönnetyille veloille uudet takuumiehet.

  Tämä ei ole henkilökohtaista. Tämä on vain businesta.

  Plusääni(23)Miinusääni(0)
 3. YLE:n politurukkitoiminta ja asemoituminen on sitä luokkaa, että nämä punakmreerit ovat itse kirjotittaneet tuomiolausekkeensa. Laulun sanoin he ovat ”ottaneet tietoisen riskin”, joka kestää yhtä kauan kuin he itse elävät ja hengittävät. Verovaroilla toimiva paska ämpäri suojatyöpaikkoineen, joissa ”toimitustyö” on vihakampanjoiden ja vihapuheen tuottamista sekä vallheiden suoltamista vailla minkäänlaista länsimaista kunniallista käsitystä, että TOTUUS on se ohjenuora jonka mukaan ja jota kohti on toimittavat rehellisesi kansalaisia, eli asiakkaitaan kohti. Maksamme pakkoveroa toiminnasta jonka tuotokset ovat pelkästään ”huonoa asiakaspalvelua” ja ”tuotteet ala-arvoisia laadultaan.
  YLE on kulttuurimarxistien joukkio, jota voi kutsua nimelllä: ”Kunniattomat paskiaiset”. Olisi jännä tietää osaako tämä järjestäytynyt rikollisjoukkia lopettaa valehtelunsa ”kotikynnykselle”, vaan jatkuuko se myös kotiolissa. El ekaluokkalaiselle koulukkaalle toimittaja -äippä sanoo, ”Pieni punikkini, mene kadun yli aina kun punaisella.”

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
  1. Kommunisti bolsevikit ovat murhanneet ja raadelleet mielivaltaisesti syyttömiä ihmisiä neljä kertaa enemmän kuin Hitlerin poliittinen toiminta. Kansallissosialistinen puolue pelasti Saksan WWI jälkeen sekasortoisesta sisäpoliittisesta tilanteesta, eikä vähinpänä mielikuvituksellinen inflaatio. Saksassa oli käytössä mm. miljardin Saksan markan seteli. Juutalaiset bolsevikit ja neuvostokommunistit ym. mädättäjät (nyk. kulttuurimarxistit) homot, lesbot, huorat… etc. Elipä hetken kommunistinen valtiojärjestyskin Saksassa ja maan tulevaisuus näytti Isä Aurinkoisen eli Josif Stalinin paratiisin luomukselta. Se, että Hitler pääsi ja nousi valtaan, koska häntä tukivat itse heikot ja hajanaisena voimaryhmittymänä ns. porvaripuolueet ja muut kommunismin vastustajat. Koska porvarillisista puolueista itsestään ei ollut mihinkään ratkaisevaan toimintaan, siis heillä ei ollut munaa tehdä ns. ”likaista työtä” eli tässä tapauksessa pelastaa Saksa bolsevikki juutalaishegemonialta. Silloin heidän katseensa siirtyi Adolf Hitlerin Kansallissosialistiseen puolueeseen ja sen suorantoiminnan miehiin. Eikäpä Saksan Werhmactillakaan ollut hampaankolossa tätä seikkaa vastaan ainakaan niin suurissa määrin, että olisi torjunut kyseisen perin tomeran miehen.
   Mitä taas tulee Hitleristä ja Saksasta WWII jälkeisessä ”historiankirjjoituksessa”, täytyy muistaa, että se on ”voittajan historiaa ja ennen kaikkea juutalaisten estotonta pauhantaa. Juutalaiset ovat tappaneet ja tapattaneet kautta maailmanhistorian yhteenlaskien paljon enemmän muita etnisiä ryhmiä. En edes viitsi enkä jaksa luetella niitä, sillä määrä ja tapahtumapaikat ovat niin lukuisat. Mutta ymmärrettävästi pyhän maan asukkaat pitävät tästä suukkunsa napissa eivätkä hiisku sanaakaan. YK on juutalaisten käsissä, joten juutalaisten ”kärsimyksiä” muistellaan ja ”juhlistetaan” tuon tuostakin. Niin kuin kukaan muu ei olisi tässä maailmassa kärsinyt.
   Hitler rakennutti moottoritieverkoston Saksaan, jonkalaista ei tuohon aikaan ollut missään muualla. Hän työllisti kansan ja antoi hävitetylle ja häpeärauhan kärsineelle kansalle takaisin itsetuntonsa sekä tunteen siitä, että Saksalla voi olla vielä tulevaisuutta.
   Winston Churchill tunnettu englantilaispolitiikko kirjoitti, että jos Saksa kuitenkin nousee Versaillesin rauhan kovista ehdoista huolimatta uhkaamaan Ison-Britannian taloudellista valtaa ja hegemonia-asemaa sekä kilmpailemaan merenkulussa ja kilpailemaan teollisuudessa. Silloin Saksa täytyy tuhota ja raunioittaa uudella sodalla kivikauteen sekä viedä siltä kaikki ellämisen ja kulttuuriset edellytykset olla osatekijänä Euroopassa ja maailmassa.
   Kun asioista ottaa selvää, silloin ”joutuu” kirjoittamaan enemmän. Jos lainaa valmista 1000 krt. märehdittyä pötsitavaraa. Voi heittä ”yleispätevän” ja linkki siihen päälle.
   Jos kuvittelee, että maailma ja sen historia on ”ON ja ”OFF” -asia. Siinä erehtyy ja pahasti.

   Plusääni(13)Miinusääni(0)
 4. Yle pitää puhdistaa näistä vihervasemmistolaisista ja palauttaa puolueeton uutisointi sinne. Ylellä ei ole mahdollisuutta ottaa puoluekantaa, koska toimii verorahalla. 90% Suomalaisista ei pidä nykyisestä uutisointi tyylistä ja sen osoittaa vaihtoehto medioiden yli 10x lukukerrat valtamedian uutisiin somessa. Tämän aivopesun pystyi jo silloin ennakoimaan, kun ylevero luotiin. Tiesivät, että suurinosa porukasta olisi luopunut tv-luvasta. Tätä voi miettiä, kun 80miljoonan asukkaan Saksassa on valtiollisella tv-kanavalla sama budjetti. Kuka kusettaa ja ketä?

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 5. (((Globaalieliittii))) ja sen rakkikoirat eli maanpetturilakeijat hyökkäävät juuri nyt joka puolella maailmaa erittäin aggressiivisesti kaikkien kansallismielisten kimppuun kaikilla rintamilla.

  Isänmaallisia ihmisiä vainotaan sosiaalisesti, poliittisesti, taloudellisesti ja aina vain enemmän myös fyysisesti. Tämä on fakta, jonka kanssa on juuri nyt elettävä.

  Mutta se pistetään visusti mieleen. (((Valtaa pitävä etninen ryhmä))) käyttäytyy näin ja siksi sitä kohtaan ei ole tarvetta tuntea pienintäkään armoa, kun valta vaihtuu. Me emme ole tätä sotaa pyytäneet, tämän sodan on aloittanut se (((juureton, kansainvälinen klikki))), josta Hitlerkin puhui.

  Nykymeno on täydellistä toistoa Hitleriä edeltäneestä ajasta. Koko (((länsimainen media))) on totaalisesti vain yhtä mieltä. On huvittavaa nähdä, kuinka itseään ”toimittajina” pitävät ihmiset ovat menettäneet kaiken alkeellisimmankin taidon tuoda esille asian eri puolia.

  Esimerkiksi Vastarintaliikkeen jäseniä syytetään ”mellakasta” Jyväskylässä viime vuonna. Tällöinhän ilmeisesti joku vasemmistolainen provokaattori sai naarmuja, mahdollisesti. Ja tätä kutsutaan ”mellakaksi”.

  Samaan aikaan anarkistit eli (((eliitin))) verikoirat hyökkäävät avoimesti poliiseja vastaan ja ovat todistetusti esim. tarkoituksella vahingoittaneet poliisien hevosia (kuvaa hyvin näiden ihmissontien maailmaa, että he rääkkäävät viattomia eläimiä), mutta oliko kyseessä ”mellakka”? Ehei, tällaisen äärimmäisen väkivaltaisen joukkion johtaja pääsee aina myöhemmin television ajankohtaisohjelmaan sankarina. Sitten ovat ”ekoterroristit”, jotka polttavat esim. busseja. Ja muistattehan videon, jossa Tampereella joukko naamioituneita paskoja (vasemmistolainen pelkää aina näyttää naamaansa) hakkasi viatonta sivullista, joka oli kaiken lisäksi liikuntavammainen. Oliko kyseessä ”mellakka”? Ei tietenkään, se oli sitä ”parempaa väkivaltaa”.

  Entä sitten paljon ihaillut neekerimellakat USA:ssa? Näitähän kutsutaan nimellä ”Black Lives Matter” jne., mutta todella usein ne päätyvät suoranaiseksi väkivaltakarnevaaliksi. Ovatko ne mellakoita? Ei tietenkään, ne ovat vain ”mielenosoituksia”.

  AIVAN KAIKKI tässä yhteiskunnassa on nykyisin samalla tavalla.

  Eniten ”sananvapaudesta” puhuvat ne, jotka haluavat koko ajan supistaa sananvapautta. Eniten ”mellakoista” rikoksena puhuvat ne, jotka todellisia mellakoita tukevat ja suunnittelevat. Eniten ”väkivallasta” puhuvat ne, jotka kieltäytyvät näkemästä sitä väkivaltaa, jolla kansa joka päivä alistetaan.

  Meidän (((eliittimme))) ja sen lakeijat ovat menettäneet kaikki oikeutensa tällä tavalla. He eivät pelkästään sorra meitä, he kirjaimellisesti haluavat tappaa meidät. Kirjaimellisesti. HE HALUAVAT TAPPAA MEIDÄT.

  Mutta: Me olemme kansa! Me seisomme kansan puolella! Jokainen kansaamme vastaan säädetty laki kirjataan ylös, jokainen sitä lakia säätämässä ollut nimi on muistissa. Jokaisen kansaa pilkkaavan, kansaa ahdistelevan, kansaa solvaavan toimittajan nimi on tiedossa. Jokainen kansaamme murhaava murhaaja on tiedossa.

  Tulkoon pimeys ja tulkoon sortovalta, mutta jokaisen kansaa vihaavan ja kansaa sortavan on syytä tietää, että kansa vastaa niin kuin kansalle huudetaan. Kansa nousee ja kansa muistaa.

  Samppanjat ja kaviaarit juuttuvat (((herran))) kurkkuun ja lakeijatoimittajat voivat ehkä nyt olla voimansa tunnossa, mutta jo nyt he tietävät, että koko ajan heidänkin maailmassaan on ihmisiä, jotka VIHAAVAT HEITÄ, SYNKÄSTI, SYVÄSTI ja eivät koskaan, milloinkaan unohda.

  Tähän ei enää auta lakien säätäminen ja yhdistysten kieltäminen.

  Me olemme kansa! Wir sind das Volk!

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat