Journalistiliitto yllyttää vakoilemaan maahanmuuttovastaisia suomalaisia!

Journalistiliiton Journalisti-lehti julkaisi torstaina artikkelin ruotsalaisesta monikulttuurisuutta kannattavasta lehdestä, joka on erikoistunut tietomurtoihin. Liitto antaa ohjeita myös suomalaisille poliittisille toimittajille.

Kuten on uutisoitu, suomalainen valtamedia on tällä viikolla aloittanut sensuuri- ja valehtelukampanjan, koska kriittinen kansalaiskeskustelu vastaanottokeskuksista on käynyt kuumana. Verkkosivujen kommenttipalstoja on suljettu ja ”asiantuntijahaastatteluissa” näkyvyyttä on annettu vain Thomas Elfgrenin kaltaisille piinkoville kulttuurimarxisteille. Kansalaisia on myös opastettu piilottamaan laittomia siirtolaisia viranomaisilta.

Luonnollisesti myös Journalistiliitto on kavunnut aallonharjalle taistelussa rajavalvontaa vastaan. Anna-Sofia Niemisen ja Johanna Hannon toimittamassa Journalisti-lehden artikkelissa ”Antirasismin äänitorvi” haastatellaan ruotsalaista Daniel Poohlia, jonka ammatti on vakoilla poliittisia toisinajattelijoita.

Varsinainen artikkeli on tasapaksua huttua, jossa lämmitellään lähinnä uudelleen ontuvia Immonen–Breivik-rinnastuksia. Mielenkiintoisinta artikkelissa ovat sen lopussa annetut vinkit maahanmuuttovastaisten ihmisten vakoiluun. Expo nimittäin ei ole tavallinen ”tutkivien toimittajien” ryhmä, vaan se on vuosien ajan kerännyt laitonta henkilörekisteriä poliittisista vihollisistaan ja tehnyt ”journalismia” tietomurtojen avulla.

Journalistiliiton vinkit.
Journalistiliiton vinkit.

 

Palkintoja poliittisesta rikollisuudesta

Exposta kirjoitettiin Magneettimediassa viimeksi keväällä, kun suomenruotsalainen lehdistö julkaisi mittavan tukun Magneettimedia-vastaisia artikkeleita. Tuolloin ”asiantuntijalähteinä” käytettiin muun muassa Expon työntekijöitä.

Expolla on vahvat siteet sekä äärivasemmistoon että juutalaiseen suurpääomaan. Expo on erikoistunut rikolliseen tiedonhankintaan, maahanmuuton vastustajien julkiseen painostamiseen sekä ylläpitämään laitonta rekisteriä ideologisista vastustajistaan. Expon entinen johtaja David Magnusson myönsi 1998 Ruotsin tietosuojavaltuutetulle, ettei ryhmä ole hakenut tarvittavia lupia henkilörekisterin ylläpitoon. Virkavalta ei kuitenkaan ole estänyt sitä keräämästä koko pohjoisen Euroopan suurinta tietokantaa vastustamistaan ihmisistä.

Bonnier-konsernin johtaja Carl Bonnier.
Bonnier-konsernin johtaja Carl Bonnier.

Expon ja ja siitä innostusta ammentavan Researchgruppenin kaltaiset järjestöt saavat Ruotsissa tehdä avoimesti yksityisyyttä ja tietoturvaa loukkaavia rikoksia maahanmuuttopolitiikkaa arvostelevia ihmisiä vastaan

Vaikka Expo ja Researchgruppen ovat suomalaiselle yleisölle tuntemattomia nimiä, tekevät ne Ruotsissa tiivistä yhteistyötä valtamedian, suurten puolueiden ja jopa varakkaiden liikemiesten kanssa. Viime vuonna Researchgruppenin hakkerit saivat arvostetun tutkivan journalismin Guldspaden-palkinnon rikoksistaan. Toimittajien, vasemmiston ja monopolikapitalistien yhteinen tavoite on pitää Ruotsin väestö- ja talouspoliittiset rajat auki vapaalle liikkuvuudelle. Sekä vasemmisto että oikeisto hyötyvät isänmaallisten mielipidevainoista.

Keitä sitten ovat Journalistiliiton kavahtamat ”äärioikeistolaiset”? 2011 ruotsinjuutalaisen Bonnier-konsernin julkaisemissa koulukirjoissa alettiin määritellä nuorille, mitä puolueita saa äänestää ja mitä ei. Jopa hyvin maltillinen maahanmuuttokriittinen Ruotsidemokraatit-puolue leimattiin Bonnierin yhteiskuntaopin Nya Millenium –oppikirjassa käytännössä rikolliseksi terroristijärjestöksi.

Kun Expo, Pohjoismaiden valtamedia tai Journalistiliitto puhuvat ”äärioikeistosta”, voivat he tarkoittaa siis todellisuudessa äärimaltillista perussuomalaisten tai ruotsidemokraattien äänestäjää. Tietosuojarikosten potentiaalisten uhrien kirjo on siis äärimmäisen laaja.

 

Äärivasemmistolaisia ja juutalaispankkiireita

Juutalainen Expo-aktiivi Aschberg kertoo metsästävänsä maahanmuuton vastustajia.
Juutalainen Expo-aktiivi Aschberg kertoo metsästävänsä maahanmuuton vastustajia.

Suuret sanomalehdet, kuten Expressen ja Aftonbladet ovat julkaisseet Ruotsissa esimerkiksi äärivasemmistolaisten hakkereiden hankkimia tietoja maahanmuuttokriittisten yksityishenkilöiden välisestä viestittelystä. Maahanmuuton vastustajat – eli ”nettivihaajat”, kuten Ruotsin media asian ilmaisee – listataan nimineen, valokuvineen ja asuinalueineen koko kansan ihmeteltäviksi.

Tammikuussa Expressen ajoi vainokampanjallaan maahanmuuttokriittisiin ruotsidemokraatteihin kuuluneen Mattias Philipsonin itsemurhaan.

Juutalainen miljonääritoimittaja Robert Aschberg perusti jopa oman televisiosarjan (Trolljägarna), jossa toimittajat tunkeutuvat Internetiin esimerkiksi maahanmuutosta tai juutalaisista kirjoittelevien ihmisten koteihin.

Pankkiirisukuun syntyneellä Aschbergillä on yhteyksiä sekä Expoon että Researchgruppeniin, joiden toimintaa hän on avokätisesti myös rahoittanut. Lukemattomien muiden poliittisesti aktiivisten juutalaisten tavoin Aschberg oli nuorena ”luokkasotaa” ja avointa marxismia lietsonut bolsevikki. Ikääntyessään hän ymmärsi, että Euroopan kulttuurin tuhoaminen on paljon tehokkaampaa suurpääoman avulla.

Anna-Sofia Nieminen ja Johanna Hanno eittämättä tietävät Expon työskentelytavat, vaikka Journalisti-lehti yrittää maalata järjestöstä ruusuista ja maltillista mielikuvaa. Tänä vuonna saatiin jo ensimmäiset merkit siitä, että myös suomalainen lehdistö on valmis tekemään tietoturvarikoksia poliittisina vihollisinaan pitämiään kansalaisia vastaan.

Syksyllä kiihtynyt keskustelu pakolaisuudesta radikalisoi toimittajia entisestään.

 

Lue myös:

Vasemmistoaatteen valta suomalaismediassa
KV: Myös Ruotsin lehdistö vainoaa isänmaallisia

51 kommenttia

 1. Suomalainen lehdistö on tietenkin Suyomessa toimiva juutalainen lehdistö.

  Plusääni(56)Miinusääni(5)
 2. Journalistiliitto ei varsinaisesti edes ole mikään toimittajien tai journalistien järjestö. Se on vain yksi monista valtaa pitävien kumileimasimista. Presidentti Mauno Koivisto käytti nimitystä sopulit näistä tuholaisista. Osuva kuvaus näistä ”journalisteista” on verenhimoiset hyeenat raatelemassa ihmisraatoja.

  Plusääni(43)Miinusääni(4)
 3. Tämä `persevuori` todellakin hyökkää pesäpallomailoineen ja kameraryhmineen niiden ihmisten koteihin, jotka ajattelevat maahanmuuttomaltillisesti. Olettekos nähneet moista julkeutta? Valitettavasti en löytänyt tähän saumaan sopivaa videota. Niitä on ja toivoisin jonkun lähettävän sellaisen.

  Plusääni(44)Miinusääni(2)
 4. Johan tässä ollaan poliisin internetseurannassa poliittisten näkemysten/mielipiteiden vuoksi, joka hetki. Ei mitään uutta.

  Plusääni(32)Miinusääni(1)
   1. Avasin totuuksia tuon kristinuskon takana, kohdallani Jeesus ei toimi, mutta ihmisille se sallitaan. Ajaton Olemus kun on auki niin ei ole helppoa.

    En viitsi hirveämmin nyt asioista puhua, liika hörhöily ei hyvästä asioita tuntemattomille. Jeesus on hyvä ystävä ei tietäville, mutta häntä todella seuraten aukeaa joillekin toinen.

    Tutustuhan sinäkin saturnaaliseen veljeskuntaan (=seuraavat tahot) ja sen vaikutukseen näissä maailmanuskonnoissa. Paavi jo vaihdettiin kertaalleen, kun tehtiin rauhaa heidän kanssaan. Nyt mennään Temppeliherrojen kanssa eteenpäin, mm. ufosalaisuutta osaltamme vaalien.

    Plusääni(0)Miinusääni(6)
 5. Vesa ilkka laurio olisi tarvetta sinun avullesi! Kuinka saisin sinuun yhteyttä! Olen yrittänyt kauan kertoa mitä juutalaiset tekevät mailmalla ja suomessa ja lähimmät rakkaat ihmiset elävät haavemailmaissa ja olen vuosia yrittänyt kertoa, mutta eivät halua luopua valheellisesta ajatus mailmastaan! Jos voisit auttaa jollain tapaa! Voin vaikka maksaa, että saisin nämä ihmiset hereille!! Rupeaa vain aika käymään vähiin kun mailman menoa katsoo! Kuka yrittää väkisin saada sodan aikaan peittääkseen tekemän ihmiskunnan ryöstön! En ole mossadin agentti tai mitään muutakaa! Mutta rupeaa olemaan niin epätoivoista yrittää kertoa heille miksi kaikki tapahtuu! Esim miksi maahantulijoista suurinosa on miehiä eikä naisia ja lapsia! He eivät millään näe mikä sen tarkoitus on ja ketä takana! Nyt tarvisi apua! Vaikka kiistämättömiä faktoja esitän aiheesta ei kuuntele kun ei ole pukua päällä niin ei uskota ja ei ole professorin tutkintoa! Vaikka vuosia tutkinut asiaa ja päivä päivemmältä asia vaan käy selvemmäksi, niin ei aina vaan joutuu näkemään suurta vaivaa yrittääkseen kertoa kuka hallitsee rahamailmaa, mediaa, politiikkaa ja kuinka vapaamuurarius liittyy kaikkeen ja ihmiset eivät tunnu tajuavan kuinka korruptoitunut järjestelmä on ja ketä siitä hyötyy ja ketä sen takana on! Kaikki valheet hitleria kohtaan ovat sanoin kuvaamattoman kauheita ja vaikka kuolen ennemmin kuin lähen mukaan valtamedia paskaan! Oisiko kukaan 10v uskonut kuinka mailma OIKEASTI TOIMII! Kaikki on pelkkää valhetta ja paskaa!! Demokratian on mahdotonta toimia koska se joka omistaa valtamededian tulee aina ohjailemaan kansan mielipidettä heidän haluamaan suuntaan!

  No kysymys oli lauriolle kuinka mahdollista saada sinuun yhteyttä!

  Plusääni(25)Miinusääni(3)
  1. Valitettavasti et pysty voittamaan ignorant. Jarjella ei ole mitaan tekemista naiden toleroivien joukossa ja sen lisaksi ovat super ignorant.
   Hukkaat vain aikaasi ja frustratiosi kasvaa. Tee paatoksia keiden kanssa haluat olla tekemisissa niin pitkalle kuin se olosuhteiden pakosta on mahdollista, sorry, monia muutoin ihan ok persoonia, mutta ajatelevat perseella.

   Plusääni(10)Miinusääni(2)
  2. Joskus haavemaailmassa eläminen voi olla tuskattomampaa, jotkut vain eivät halua elää siinä, minä mukaanlukien, sehän on raukkamaista.
   Mutta että saisit heidät kääntämään kelkkansa, on lähes mahdotonta, jos heillä ei ole kiinnostusta aiheeseen.

   Plusääni(13)Miinusääni(1)
  3. Magneettimedian toimitukselle.

   Minusta yllä oleva nimimerkki ”Minän” kommentti on ansiokas otettavaksi jatkokäsittelyyn. Kommentti on aito ja siinä esiin nouseva huoli on ajankohtainen ja ehkä yleinenkin Suomessa tällä hetkellä. Ehdotan toimitukselle harkittavaksi, voisiko tästä ”Minän” kommentista muokata artikkelin yleisesti kommentoitavaksi ja erityisesti yhteisesti vastattavaksi.

   Vedän vähän yhteen ”Minän” huolenaiheita:

   1. Kuinka saada ihmiset havahtumaan ja näkemään, mitä juutalaiset tekevät maailmalla ja Suomessa?

   2. Kuinka saada ihmiset näkemään, kuka yrittää väkisin saada sodan aikaan peittääkseen tekemänsä ihmiskunnan ryöstön?

   3. Miksi maahantulijoista suurin osa on miehiä eikä naisia ja lapsia; mikä on sen tarkoitus ja mikä taho on sen takana?

   4. Kuinka saada ihmiset ymmärtämään, kuka hallitsee rahamaailmaa, mediaa, politiikkaa ja kuinka vapaamuurarius liittyy kaikkeen?

   5. Kuinka ihmiset saadaan tajuamaan, kuinka korruptoitunut järjestelmä on ja ketkä siitä hyötyvät ja ketkä ovat sen takana?

   6. Valtamedia esittää sanoinkuvaamattomia ja kauheita valheita Hitleriä kohtaan.

   7. Kaikki on pelkkää valhetta ja sontaa; kuinka saada ihmiset näkemään, kuinka maailma oikeasti toimii.

   8. Demokratia ei voi toimia, koska valtamedian omistama taho tulee aina ohjailemaan kansan mielipidettä haluamaansa suuntaan.

   Nimimerkki ”Minä” on hätääntynyt siitä, että lähimmät rakkaat ihmiset elävät haavemaailmassa eivätkä halua luopua valheellisesta ajatusmaailmastaan. He eivät millään näe, mikä on sen takana, että maahantulijoista suurin osa on miehiä. He eivät kuuntele faktoja eivätkä usko niitä. He eivät tajua, kuinka korruptoitunut järjestelmä on.

   ”Minä” on kauan, vuosia, yrittänyt kertoa. Hän pyytää apua, että hänen lähimpänsä saataisiin hereille. Asialla on jo kiire. Yritykset kertoa lähimmille, miksi kaikki tapahtuu, alkavat olla jo epätoivoisia. ”Minä” on vuosia tutkinut asiaa ja se on koko ajan tullut hänelle selvemmäksi, mutta siitä huolimatta hän joutuu näkemään suurta vaivaa yrittääkseen kertoa, kuka hallitsee asioita. ”Minä” vaikka kuolee ennemmin kuin lähtee mukaan valtamedian sontaan.

   ”Minä” on syvällisellä tavalla huolissaan yhteiskunnasta ja lähimmäisistään. Hän ihmettelee, mikseivät hänen lähimmäisensä suostu näkemään totuutta. ”Minällä” on ilmeisen hyvä sydän ja halu toimia totuuden hyväksi. Mutta hän on joutunut umpikujaan, kun ympäristö on kuuro hänen esiin nostamilleen totuuksille ja siksi joutunut, kuten ymmärrän hänen tarkoittavan, jopa olemassaolossaan vaaraan. ”Minässä” tulee esiin aikamme syvällinen kriisi.

   Hän on kääntynyt minun puoleeni edes jonkinlaista apua saadakseen, mutta Magneettimediassa on monessa yllä esitetyssä asiassa parempia vastaajia ja auttajia kuin minä, esimerkiksi nimimerkki ”Repe” kykenee luotettavasti hallitsemaan laajojakin asiakokonaisuuksia ja moni muu on perillä kapeammista asiakokonaisuuksista. Siksi näen hedelmällisenä sen, jos ”Minän” huolenaiheita ja avuntarvetta käsiteltäisiin yhdessä, ensin Magneettimedian toimitus parhaaksi katsomallaan tavalla omassa artikkelissaan ja sitten muut sen kommenteissa. Toivon vain, että siitä kommenttiosastosta jätetään pois perustelemattomat heitot ja mielipiteet ja pyritään perusteltuihin faktoihin.

   Mitä itseeni tulee, olen minäkin samantapaisella tutkimustyöllä tullut näkemään samat asiat jotka ”Minä” on nähnyt. Suhtautumiseni on kuitenkin toisenlainen kuin hänellä. Olen näet kristitty ja näen Suomea ja Eurooppaa uhkaavan luhistumisen ja tuhon ansaittuna Jumalan rangaistuksena mm. yleisen Jumalan sanasta luopumisen, yleisen jumalanpilkan, lastenmurhien (aborttien) ja viralliseksi muotoutuvan homoseksuaalisuuden vuoksi. Jumala jo aikoinaan rankaisi ihmiskuntaa samoista syistä vedenpaisumuksella ja tuhoamalla Sodoman ja Gomorran kasvillisuutta myöten. Siksi näen Suomea ja Eurooppaa uhkaavan hirvittävän tuhoutumisen esiin nostamisen nuhteluna kansalle, että kansassa tapahtuisi parannus, siis sydämen hätään joutuminen syntisyyden ja helvetinuhan vuoksi (katumus) ja uskoon tarttuminen syntien anteeksiantamuksen saamiseksi. Tämä on maallisten totuuksien esiintuomisteni perimmäinen tarkoitus. Uusien totuuksien esiin tuominen näet tuo valoon sen, millaiseen valheeseen kansa on sallinut itsensä ja yhteiskuntansa hukkua. Valheessa rypeminen on jopa niin syvää, että monet totuudet tuntuvat monesta utopialta. En näe mahdolliseksi sitä, että parannusta tekemättä kansa omaksuisi mitään totuuksia, ja varsinkaan sitä, että tämä läpeensä syntinen kansa voisi omin voimin kammeta sivuun Jumalan ansaitut rangaistukset parannusta tekemättä (eihän Jumalan viha ja sen syy silloin poistu!). Viittaan tässä Joonan kirjan 3. lukuun Vanhassa testamentissa (Niiniven väki teki parannuksen, kun kuuli Jumalan uhkaavan hävittää Niiniven syntien vuoksi, ja nähtyään todellisen parannuksenteon Jumala perui uhkauksensa).

   Elän uskoni ansiosta sieluni puolesta Jumalan iankaikkisessa valtakunnassa, eikä minua liikuta lainkaan, jos kuolen tai menetän kaiken omaisuuteni. Ruumiini ja omaisuuteni puolesta olen esivallan alainen, mutta sieluni puolesta elän Jumalassa. Viimeisenä päivänä ruumiinikin nousee ylös ja liittyy sieluuni ja niin elän ikuisesti autuudessa Jumalan yhteydessä uudessa maassa ja uusissa taivaissa, jotka Jumala on omilleen (Jeesuksessa pelastuneille) luvannut luoda, 2. Piet. 3:10-13. Tämä maailma tuhoutuu Jeesuksen tulemuksen voimasta.

   En siis ole umpikujassa enkä epätoivoinen minkään suhteen. Tiedän, ettei mikään tapahdu sattumalta; kaikki on Jumalan hallinnassa, myös perkele. Tulee myös tietää, että kun puhutaan juutalaisista ei-juutalaisen maailman tuhoajina eri tavoin, niin silloin puhutaan itse asiassa perkeleestä, joka ohjaa ja hallitsee Kristuksen hylänneitä juutalaisia (Joh. 8:44). Ja perkele puolestaan on Jumalan kontrollissa. Siksi kaikki meitä uhkaava tuho on Jumalan rangaistusta. Ulospääsy on ainoastaan Jeesuksen Kristuksen meille hankkiman syntien anteeksiantamuksen vastaanottaminen sydämen uskolla (jonka Jumalan sanassa vaikuttava Pyhä Henki vaikuttaa).

   ”Minä” ei maininnut kansamme tai läheistensä syntisyyttä, joten arvelin itse ratkaisuksi löytämäni tien (Kristuksen) olevan toisenlainen kuin hän odottaa tai tahtoo (en tiedä, mutta oletan). Voisin tietysti luetella monia konkreettisia valheita, huijauksia, rikoksia jne., mutta ”Minä” tuntui jo olevan selvillä niistä. Mainitsen vain, että juutalaiset ovat saaneet niskaotteen ei-juutalaisesta maailmasta (joka on yhtä syntinen kuin juutalainen maailma) velkaan perustuvan raha- ja pankkijärjestelmänsä ansiosta. Siinä raha itsessään on velkaa, tulee kiertoon vain lainaa pankista ottamalla. Pankit luovat rahat (= myöntämänsä lainat) tyhjästä, pelkkänä kirjanpitotoimena. He eivät koskaan lainaa talletustileillä olevia rahoja. Kyseessä on laillistettu rahanväärennystoiminta. Koska korkoihin ei erikseen luoda rahaa, yhteiskunnassa on koko ajan takaisin pankeille maksettavaa enemmän kuin rahaa on olemassakaan. Tämä pakottaa (keskimäärin) yhteiskunnan koko ajan ottamaan lisää velkaa entisistä selviämiseksi. Näin syntyy väkisin velkakierre, velkaorjuus, kaikki orjuus ja lopulta tuhoutuminen. Joka hallitsee velkaa (siis ”rahaa”), hallitsee kaikkea. Korko- ja lainahanoillaan ja velkaehdoillaan (ja kiristämällä) juutalainen pankkitoiminta säätelee ja hallitsee koko maailmaa. Siksi juutalaiset (he toimivat tiukassa yhteistyössä keskenään) hallitsevat maiden hallituksia, tiedotusvälineitä, koululaitoksia, armeijoita, oikeuslaitoksia, jopa hengellistä elämää. Suomen poliittiset puolueet ovatkin juutalaisuuden haarakonttoreita, päättäjämme heidän lakeijoitaan ja yhteiskuntamme juutalaistunut yhteiskuntarakennelma. Tuo velkarahaorjuus on sekin Jumalan rangaistus, nykyisinhän liki koko maailma on luopunut oikeasta Jeesuksesta (Vapahtajasta) ja evankeliumista. Evankeliumi on ainoa voima, joka sitoo perkeleen (ja siten myös juutalaisen vaikutuksen ja muun jumalattoman vaikutuksen).

   Mitä tulee ”Minän” pyyntöön privaatista yhteydenpidosta, niin en ole sulkenut sitä pois. Haluan vain ensin katsoa, miten käy tälle Magneettimedian toimitukselle osoittamalleni ehdotukselle. Toivon myös muiden ryhtyvän vastaamaan ”Minälle” parhaaksi katsomallaan tavalla.

   Plusääni(24)Miinusääni(3)
   1. Lisäyksenä totean vielä, että maallista valtakuntaa (valtiota, joka koostuu enimmäkseen pahoista ja jumalattomista) hallitsemaan Jumala on asettanut esivallan eli maan johdon:

    ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden” (Room. 13:1-5).

    Esivalta on Jumalalta. Se on Jumalan palvelija. Sen tehtävänä on rangaista pahantekijöitä (puolustautua vihollisia vastaan ja rangaista rikollisia ja muita pahantekijöitä). Esivallalle on oltava alamainen (ellei se käske toimimaan Jumalan sanaa vastaan: ”Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä”, Ap. t. 5:29). Esivalta toimii lakien, rangaistusten ja puolustussotien kautta. Jeesus Kristus hallitsee siis maallista valtakuntaa esivallan välityksellä ja hengellistä valtakuntaa (kirkkoa) Jumalan sanan välityksellä.

    Esivallan tehtävänä on puolustautua vihollisia vastaan vaikka puolustussotien avulla. Koska juutalainen velkaperusteinen raha- ja pankkijärjestelmämme vie väkisin velkaan, velkaorjuuteen ja lopulta tuhoon, se on hyökkäys maatamme ja kansaamme vastaan. Sen vuoksi esivallan tulisi sanoutua irti siitä ja sen takana olevista tahoista. Esivaltamme kuitenkin palvelee tuota raha- ja pankkijärjestelmää ja sen takana olevia tahoja. Silloin esivaltamme suorittaa maassamme kansanmurhaa. Se palvelee vihollista. Esivaltamme palvelee myös rikollisuutta (esim. lastenmurhat aborteissa) ja turmelusta (esim. homoseksuaalisuus).

    Esivaltamme on huono esivalta, joka laiminlyö tehtävänsä. Miksi meillä on sellainen esivalta? Koska Jumala on antanut meille sellaisen esivallan. Miksi? Rangaistukseksi meille syntiemme vuoksi. Jumala sallii vihollisten, rikollisten ja muiden pahantekijöiden tuhota tämän maan ja kansan. Olemme siis ansainneet huonon esivallan, jonka laiminlyönnit tuhoavat meidät. Kun esivaltamme ei rankaise pahantekijöitä vaan asettuu puolustamaan heitä ja toimii heidän kumppaneinaan, meillä ei ole julkista turvaa pahantekijöitä vastaan. Koska Raamattu kieltää yksityisen koston (kaikki kostaminen on säädetty esivallan tehtäväksi), meillä ei ole käytännössä minkäänlaista turvaa. Olemme vihollisten ja rikollisten armoilla. Hirmuinen on tämä Jumalan rangaistus.

    Lähtökohta sille, että maahan saadaan oikea, luja esivalta, on Jumalan vihan poistaminen yltämme. Se tapahtuu parannuksenteon kautta: katumuksen kautta ja uskon kautta. Jumalan vihan syy on synti, ja synnistä päästään ottamalla vastaan Kristuksen meille hankkima syntien anteeksiantamus. Silloin tapahtuu niin, että syntyy halu ja sisäinen pakko lopettaa esim. lastenmurhat ja hylätä kokonaan homoseksuaalisuus. Silloin Jumalan viha poistuu ja hän suo meille siunauksensa ja johdatuksensa. Silloin hän vaikuttaa niin, että maahan saadaan turvaksemme oikea esivalta, joka toimii tehtäviensä mukaisesti. Sellainen esivalta sanoutuu irti tuhoisasta juutalaisesta raha- ja pankkijärjestelmästä ja sen takana olevista tahoista. Sellainen esivalta alkaa puolustautua vihollisia vastaan ja rangaista pahantekijöitä.

    Olemme hyvin lähellä tuhoutumista. Olemme ansainneet sen. Muutos tapahtuu vain Jumalan sanan kautta. On tapahduttava parannus. On saatava oikeita Jumalan sanan (lain ja evankeliumin) julistajia (Jumalalta on rukoiltava sellaisia). On kuultava heitä. Jumalan sanaa on ahkerasti tutkittava. Synti on pantava pois.

    Kaikki näet on Jumalan käsissä. Tie Jumalan yhteyteen on Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus. Ilman Jumalaa jäämme perkeleen orjuuteen ja tuhoudumme, sekä ajassa että ikuisuudessa (helvetti).

    Plusääni(18)Miinusääni(2)
    1. “Kun minä kutsuin ja te estelitte, kun ojensin kättäni eikä kenkään kuunnellut, vaan te vieroksuitte kaikkia minun neuvojani, ette suostuneet minun nuhteisiini, niin minäkin nauran teidän hädällenne, pilkkaan, kun tulee se, mitä te kauhistutte; kun myrskynä tulee se, mitä te kauhistutte, kun hätänne saapuu tuulispäänä, kun päällenne tulee vaiva ja ahdistus. Silloin he minua kutsuvat, mutta minä en vastaa, etsivät minua, mutta eivät löydä. Koska he vihasivat tietoa, eivät valinneet osaksensa Herran pelkoa eivätkä suostuneet minun neuvooni, vaan katsoivat kaiken minun nuhteluni halvaksi, saavat he syödä oman vaelluksensa hedelmiä ja saavat kyllänsä omista hankkeistaan. Sillä yksinkertaiset tappaa heidän oma luopumuksensa, ja tyhmät tuhoaa heidän oma suruttomuutensa” (Snl. 1:24-32);

     ja:

     “Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat? Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja hänen voideltuansa vastaan: ‘Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä’. Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; Herra pilkkaa heitä” (Ps. 2:1-4).

     “Ja sinä pelastat nöyrän kansan, mutta sinun silmäsi ovat ylpeitä vastaan, sinä alennat heidät” (2. Sam. 22:28).

     Luther: Oikea saarna herättää pahennusta

     “Voi teitä, kun kaikki ihmiset puhuvat teistä hyvää – – Autuaita olette te, kun ihmiset vihaavat teitä ja erottavat teidät yhteydestään ja herjaavat teitä ja pyyhkivät pois teidän nimenne ikään kuin jonkin pahan – Ihmisen Pojan tähden” (Luuk. 6:26, 22). Maailma voi kärsiä saarnaamista, kunhan vain ei julisteta Kristusta. Tämä johtuu siitä, ettei se tahdo kuulla niitä totuuksia, joita hän julistaa, että viisaat ovat tyhmiä, pyhät syntisiä ja rikkaat kadotettuja. Sellaisista sanoista joutuu maailma pois suunniltaan.

     Kristityille sitä vastoin, ja erikoisesti saarnaajille, on hyvä tietää, että heidän täytyy kärsiä vainoa, kun he oikein saarnaavat Kristusta. Mikään muu ei voi olla mahdollista, sillä OIKEAN KRISTILLISEN SAARNAN MERKKINÄ ON JUURI SE, ETTÄ SE HERÄTTÄÄ PAHENNUSTA, ERITTÄINKIN SUUREN, PYHÄN, OPPINEEN JA VIISAAN KANSAN KESKUUDESSA. JOS SITÄ VASTOIN SAARNAA PALJON YLISTETÄÄN JA KIITETÄÄN, NIIN VOI OLLA VARMA SIITÄ, ETTEI SE OLE OLLUT TOSI KRISTILLINEN.

     Raamattu: Kristittyjä kaikki vihaavat

     “Te joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden” (Matt. 10:22).

     Silti, yksi pahimmista rangaistuksista on olla julistamatta pelastavaa Jumalan sanaa tälle kansalle ! Jollei jopa pahin ?

     Plusääni(7)Miinusääni(0)
 6. Tuleepa mieleen Demla ja myöskin M.Illman – jotakin olennaista yhtäläisyyttä, sysimustaa pimeyttä!

  Plusääni(13)Miinusääni(2)
 7. Vähät journalistiliiton ohjeista. Kyllähän sitä muutkin voivat ”harrastusmielessä” ylläpitää listoja.
  *Poliitikot, jotka ovat toimineet kansan etua vastaan
  *Virkamiehet, jotka ovat toimineet kansan etua vastaan, sekä sortaneet valtaväestäs
  *Journalistit, jotka ovat levittäneet propagandaansa kansan edun vastaisesti
  *Tuomioistuinten virkamiehet, jotka ovat toimineet kansan edun vastaisesti ja nakertaneet oikeuslaitoksen uskottavuutta.
  *Evlut kirkon henkilöstöstä ne, jotka ovat käyttäneet asemaansa mädättääkseen moraalia ja käyneet omaa kansaansa vastaan.

  Koittaa vielä aika, kun nämä listat …tyhjennetään 😉

  Plusääni(27)Miinusääni(3)
 8. Kaikista pakkomamuttajista löytyy aina jotain netistä. Ynnä, että virkamiehen tulee esiintyä omalla nimellään. Nimeltä mainitsematon neekeriadoptoija on jo julkisuusarvonsa vuoksi helppo tapaus. Lieneekö tuo ohrana enemmän, kuin jäävi…juurikin uussukulaisuussuhteidensa vuoksi?

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
 9. 6. Etsi logiikka. Äärivasemmiston tominnassa on oma ”logiikkansa”. Heillä on ideologiset, ”psykologiset” ja ”sosiologiset” syynsä toimia kuten toimivat. Älä hämmästele, vaan opettele ymmärrtämään ”logiikkaa”.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 10. Mädätetyllä esivallalla ei kansa tee mitään. Eikä sellaista pidä totella. Myöskään äänestämisellä ei ole merkitystä koska vaalien lopputulos on ennalta ohjattu haluttuun tulokseen tai vääristelty. Näin ollen on katsottava että esivalta on menettänyt legitimiteettinsä.

  Tällainen esivalta on irtisanottu tehtävästään tai sen toimivalta on rauennut kun ratkaiseva osa kansasta näin on päättänyt.

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
  1. Onpa surkeaan tilaan kansa demokratiallaan maansa saattanut! Peräänkuulutatko sinä uusia vaaleja? Niissä kansa valitsee itselleen entistä pahemman esivallan ja korjaa vaalien manipuloinnin tuomalla tilalle entistä salakavalammat manipulointitekniikat. Miksi pahemman? Tästä syystä:

   ”Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen” (2. Tim. 3:13);

   ”…sillä niiden (epäpyhien ja tyhjien puheiden) puhujat menevät yhä pitemmälle jumalattomuudessa” (2. Tim. 2:16).

   Ei siis ole mahdollista saada maahan parempaa esivaltaa. Se on täysin mahdotonta.

   Mitä esivaltaan yleisesti tulee, sitä ei pidäkään pidäkään totella, jos se käskee valehtelemaan (esim. holokaustihuijaus) tai muuten toimimaan Jumalan sanan vastaisesti. Mutta sikäli kuin esivalta vielä toimii Jumalan sanaa loukkaamatta, sitä tulee totella. Se on Jumalan palvelija pahojen rankaisemiseksi. Ja Suomen kansa kokonaisuudessaan on paha, äärettömän paha.

   Todennäköisesti Jumala joko hävittää tämän kansan tai panee sen voimatoimin kuriin (luovuttaa viholliselle tai asettaa maan valtiaaksi hirmutyrannin/lahtaajan).

   Silloin vihdoin tämän krpälauman suut saadaan tukkoon.

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
   1. Nonniin,

    esivallan tehtävä on panna pahat kuriin, tarvittaessa kuolemantuomion (”miekka”): ”sillä se (esivalta) ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee” (Room. 13:4). Demokratiassa kansa valitsee vaaleissa esivallan. Valitseeko kansa esivallaksi kansan rankaisijoita ja kansalle kuolemantuomioita langettavia henkilöitä? Ei. Kansa valitsee esivallakseen kansan nuolijoita ja kansan tahdon toteuttajia. Siksi koko yhteiskunta väkisin muodostuu perkeleen pesäksi, maanpetturilääväksi, umpikieroksi pettureiden karuselliksi, lastenmurhakammioksi, homoriettauden kauhistukseksi, synagogaksi, alapääporttolaksi, jumalattomien ja saastaisten paratiisiksi, suunsoittoareenaksi, itsemurhahirreksi ja krpätoimistoksi.

    Plusääni(8)Miinusääni(0)
 11. Vesa-Ilkka Laurio:

  ” Ja Suomen kansa kokonaisuudessaan on paha, äärettömän paha.”

  Tämä ei pidä paikkansa. Olemme Kainuun muinaiskuninkaiden jälkeläisiä – tekijäkansa. Kansana olemme rauhaa hakevia, mutta tarpeen tullessa puolustamme itseämme.

  Georg Orwell: ”Se joka hallitsee menneisyyttä, se hallitsee tulevaisuutta. Se joka hallitsee nykyhetkeä, se hallitsee menneisyyttä.”

  Historiamme on useaan kertaan kirjoitettu uusiksi – valheeksi. Siksi meidän hienosta historiasta ei kerrota niin kuin ei kerrottu N-liitossa Venäjällä asuvien kansojen historiasta. Kun historian hävittää, ihminen on juureton – näin esim. kommunismin vietävissä.

  Meidän tehtävä on tuoda Suomen oikea historia esille. Näin ihmiset löytävät juurilleen. Kristinuskohan tuli idän kautta Suomeen; 500 jkr, täältä sitten Ruotsiin.

  Takaisin juurille ja Suomella on hieno tulevaisuus.

  Plusääni(6)Miinusääni(6)
  1. ”Olemme Kainuun muinaiskuninkaiden jälkeläisiä – tekijäkansa. Kansana olemme rauhaa hakevia, mutta tarpeen tullessa puolustamme itseämme.”

   Rikolliset nilkit on päästetty tänne valtaan – juurikin tämän ”tekijäkansan” sallimana, eli aktiivisesti äänestämällä, ja samalla passiivisesti mm. ao. maanpetokset vuosikymmenien ajan sallimalla. Tälläinen toimintako on sitä ”itsensä puolustamista” ja tätä ”rauhaa” jota kohti halutaan hakeutua ? Todellakin ?

   Rikoslaki määrittelee maanpetoksen:

   ”1.liittyy vihollisen asevoimiin,
   2.osallistuu sotatoimiin tai muihin sotilaallisiin toimiin Suomea vastaan,
   3.palvelee sellaisissa vihollisen sotilas- tai siviilitehtävissä, jotka välittömästi edistävät sotatoimia Suomea vastaan, taikka
   4.ryhtyy yhteistoimintaan vihollisen kanssa tai muulla vastaavalla tavalla vihollisen eduksi vahingoittaa Suomea,
   on tuomittava maanpetoksesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.”

   Ja mitä vielä, nuo ovat ennemminkin PÄÄSYVAATIMUKSIA korkeisiin yhteiskunnallisiin tehtäviin tässä(kin) pakanavaltiossa.

   Että näin nämä Jumalan sanan hyljänneet ”hyvät ihmiset” ovat asiansa hoitaneet.

   Vaikka onhan tästä varoitettu…

   Sananl. 16:25 – ”Miehen mielestä on oikea monikin tie, joka lopulta on kuoleman tie.”

   ”Koska he vihasivat tietoa, eivät valinneet osaksensa Herran pelkoa eivätkä suostuneet minun neuvooni, vaan katsoivat kaiken minun nuhteluni halvaksi, saavat he syödä OMAN vaelluksensa hedelmiä ja saavat kyllänsä OMISTA hankkeistaan. Sillä yksinkertaiset tappaa heidän OMA luopumuksensa, ja tyhmät tuhoaa heidän OMA suruttomuutensa” (Snl. 1:24-32);

   … mutta ei näköjään ole pahemmin kiinnostanut.

   Eikä voikaan, koska Suomen kansa pitää itseään OMANA jumalanaan.

   Ugh !!!

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
 12. Savitotuudelle:

  Itsepetos. Självbedrägeri. Selfdelusion. Selbsttäuschung. Illusione. Sui fraudatio.

  Jos sinunkaltaisesi pääsevät äänestämään, kaikesta tulee savipeltoa ja valheilluusiota.

  Plusääni(6)Miinusääni(2)
 13. Suomen kansa on ollut rikosten uhri. Syyllistämällä heidät tästä on sama asia kuin syyllistäisi raiskauksen uhrin. Kun rikokset yleensä tulevat käräjäoikeuden käsiteltäväksi, tämä on hyvin raskasta rikoksen uhrille. Tiedän tapauksen, jossa raiskattu on toipunut itse raiskauksesta, mutta kun asia tuli oikeuskäsittelyyn, se oli niin raskasta hänelle, että tappoi itsensä.

  Suomen kansan on raskasta käsitellä tätä päivää, joka on vallanpitäjien toimesta täynnä räikeitä rikoksia. Tällainen käytös on hyvin inhimillistä. Silmien täytyy aueta, että vaalitulokset eivät todellakaan ole niitä mitä on äänestetty, vaan tuloksia on käsitelty. Samoin käsitellään useita oikeusprosesseja, esim. 1990-laman uhrit ovat kertoneet useita tällaisia tapauksia.

  Urho Kaleva Kekkonen roikkui sairaana miehenä koko 1970-luvun vallassa etteivät nämä voimat (Koiviston ja Sorsan johdolla) pääsisi valtaan. Useita murhia on tehty SDP:n sisällä varmistaakseen vallan vaihtumisen ”oikeille” tahoille.

  Suomen Kansa on rikosten uhri.

  Plusääni(5)Miinusääni(4)
  1. Savitotuudelle.

   Itsepetos. Självbedrägeri. Selfdelusion. Selbsttäuschung. Illusione. Sui fraudatio.

   Ei Suomen kansa ole rikosten uhri. Koiviston ja Sorsan joukotkin ovat ydinsuomalaisia (suomalaisuuden perikuvia). Rikosten uhreja ovat ne, jotka Suomen kansa on murhannut aborteissa, laillisesti jo n. 700 000 lasta. Murhat kansa suorittaa ”lääkäreiksi” ja ”sairaanhoitajiksi” kutsumiensa murhaajien avulla. Lastenmurhalait (aborttilait) koskevat koko kansaa, joten koko kansa on lastenmurhiin syyllinen pois lukien ne, jotka julkisesti ovat vaatineet lastenmurhien lopettamista. Ystävät, sukulaiset, oikeusviranomaiset, terveydenhoitoviranomaiset ja päättäjät ovat mukana lastenmurhissa, jotka suoritetaan paloittelumurhina tai tuskallisina tukahduttamisina (lääkkeillä tuhotaan kohdun pintakerros, jolloin lapsen hapen-, ravinnon- ja nesteensaanti estyy).

   Kansa on tuhonnut demokratiallaan lujan esivallan, joka rankaisee pahantekijöitä (vihollisia, rikollisia, moraalin turmelijoita jne.). Tilalle kansa on virallisesti, äänestämällä, asettanut esivallan, joka toteuttaa kansan tahtoa (vihollisille antautumista, vihollisten ylistämistä, rikollisuutta, homoseksuaalisuutta, lastenmurhia, viinansaantia ja kaiken totuuden julkituonnin kieltämistä). Kun kansa tällä tavalla tekee maasta vihollisten ja rikollisuuden pesän, moraalittoman porttolan ja alkoholisammion, se tekee rikoksen.

   Kun kansa on vesittänyt kirkon, nostanut raamatunvastaisesti naiset papeiksi, vesittänyt vuoden 1992 suomennoksessaan Raamatun, hylännyt oikean Jeesuksen Kristuksen (Vapahtajan) ja tehnyt hänestä vain jonkinlaisen käyttäytymisen esikuvan, tehnyt kirkosta aborttien ja homoseksuaalisuuden hyväksyjän, vesittänyt kirkon opin jne., se on tehnyt taivaaseen asti nousevan rikoksen: avannut keskelle Suomea ammolleen sysimustan helvetinaukon, josta koko kansa vierähtää ikuiseen helvettiin. Kun koko kansa on hylännyt oikean Jeesuksen, se on halunnut jäädä perkeleen omaksi (syntiinlankeemuksen peruina), ja se on äärimmäistä vihollisuutta, rikollisuutta, turmelusta, röyhkeyttä ja kansanmurhaa (koko kansa hukkuu ikuiseen kuolemaan, sielun kuolemaan).

   Luulisi jokaisen tietävän, millaisen helvetinpesän kansa demokratiallaan on tänne luonut.

   Lopetan tähän.

   On käsittämätöntä, että maassa hilluu tuollaisia savitotuuksia ja itsensä ja toistensa pettäjiä.

   Irvokasta!

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
 14. 7. Äärioikeiston tunnistat siitä, että he haluavat ulkoistaa kaiken monikansallisille korporaatioille (esim. valtion infran ja teollisuus), kannattavat keskuspankin ulkoistamista ja rahanluonnin keskittämistä yksityispankeille. Esim. Suomen valtamediat ovat täynnä tällaisia ajatuksia.

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
 15. Kiitoksia asiallisesta keskustelusta 🙂

  Jepulisjepsis: ”Rikoslaki määrittelee maanpetoksen:

  ”1.liittyy vihollisen asevoimiin,
  2.osallistuu sotatoimiin tai muihin sotilaallisiin toimiin Suomea vastaan,
  3.palvelee sellaisissa vihollisen sotilas- tai siviilitehtävissä, jotka välittömästi edistävät sotatoimia Suomea vastaan, taikka
  4.ryhtyy yhteistoimintaan vihollisen kanssa tai muulla vastaavalla tavalla vihollisen eduksi vahingoittaa Suomea,
  on tuomittava maanpetoksesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.””

  Desantteja tuomittiin jatkosodassa suuret määrät. On mahdollista, että näin toimitaan tulevaisuudessakin.

  Vesa-Ilkka Laurion logiikka ontuu: miten Suomen kansa on vastuussa yksilöiden toimista, siis Koiviston ja Sorsan Suomen kansan selän takana tehtyyn velmuiluun? Olenko minä vastuussa Sinun teosta, oletko sinä vastuussa minun teoista?

  On tärkeää ymmärtää minkälainen ihminen on. Logiikkanne mukaan kiroatte juuri itsenne Suomen Kansan edustajina. Jos kiellätte olevanne Suomen Kansaa, eikö liikuta lähellä tuota maanpetosta?

  Suomen lakeja täytyisi noudattaa. Vapaamuurarit toimivat petoksellisesti Suomen Kansan selän takana.

  Plusääni(5)Miinusääni(8)
  1. Savi at 16.44

   Hupiveikko tämä savi. ”Selän takana tehty velmuilu” juuri on Suomen kansan perusluonne, kuten demokratian tuloksistakin (yhteiskunnan tilasta) näkyy – ja myös sinusta! Lisäksi Suomen kansa on lukuisia kertoja valinnut nuo kanssavelmunsa vaaleissa hoitamaan omia asioitaan. Lisäksi vastuu koko valtiovallasta on kansalla, myös päättäjiensä kontrollivastuu: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§). Ja jälkihoito: Miksi sitten Koivisto edelleen on vapaana? Koska Suomen kansalla on KAIKKI VALTA (diktatorinen valta) valtiovallan toiminnassa ja maassa, kansan tehtävä on pitää huoli siitä, ettei kukaan (esim. vapaamuurarit) toimi petoksellisesti ja saa vaikutusvaltaa sen selän takana. Ja kaikkihan näkevät, missä ja kenellä tässä logiikka ontuu, heh.

   Suunsoittaja tämä savi. Kiero leuanlouksuttaja. Samaa laatusarjaa kuin lähes koko muukin kansa. Ei ole mikään ihme, missä tilassa yhteiskunta on. Näitä tosinarreja riehuu kaikkialla.

   Plusääni(5)Miinusääni(3)
 16. Vesa-Ilkka Laurio:

  ”On käsittämätöntä, että maassa hilluu tuollaisia savitotuuksia ja itsensä ja toistensa pettäjiä.”

  Kymmenen käskyä, kohta 8. Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi.

  Plusääni(3)Miinusääni(8)
  1. Hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah.

   Savi on savi. Ja ”jumalinen” kaiken lisäksi” Hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah.

   Lopeta ensin valehtelu Suomen kansan luonteesta. Tai itse asiassa kaikista asioista. Lopeta ensin valehtelu kaikista asioista. Oikeaa nimeäkään savella ei ole. Täällä vaan hillutaan ilman nimeä, ettei kukaan tietäisi. Hah hah hah.

   Plusääni(6)Miinusääni(2)
 17. Vesa-Ilkka Laurio: ”Kun kansa on vesittänyt kirkon, nostanut raamatunvastaisesti naiset papeiksi, vesittänyt vuoden 1992 suomennoksessaan Raamatun, hylännyt oikean Jeesuksen Kristuksen (Vapahtajan) ja tehnyt hänestä vain jonkinlaisen käyttäytymisen esikuvan, tehnyt kirkosta aborttien ja homoseksuaalisuuden hyväksyjän, vesittänyt kirkon opin jne.,”

  Ei Suomen Kansa ole tätä tehnyt, vaan eliitti, jota johtaa vapaamuurarit.

  Mielestäni jokainen Suomessa enemmän liikkunut (ei siis Kehäkolmosen sisällä vain) tietää, että enemmistö kansasta ei allekirjoita noita toimia.

  Plusääni(3)Miinusääni(7)
  1. Laurio taitaa olla eliitin miehiä. Eikö juuri eliitille olisi makoisinta syyllistää virheistään ja rikoksistaan itse kansaa? Vähän kuin paska valmentaja syyttäisi huonosta menestyksestä joukkuetta.. Pelottelu ja syyllistäminen ovat klassisia keinoja ihmisten alistamiseen ja hallintaan.

   Plusääni(4)Miinusääni(5)
  2. Kyllä kansa ja kansan poliittiset vaikutuskanavat puolueet ovat painostaneet kirkon muuttamiseksi Jumalan sanan kirkosta kansankirkoksi. Kirkko ei enää perustu Jumalan sanaan vaan kansan sanaan (korvasyyhyyn). Esim. naispappeus syntyi vastoin Raamattua. Oppi on vesitetty, ja nyt kansan sana jyllää (esim. lastenmurhat ja homoseksuaalisuus hyväksytään). Kirkkokansan edustajisto kirkolliskokous määrää, miten Raamattua ”tulkitaan”, ja näillä ”tulkinnoilla” sivuutetaan Raamatun sana (hyvänä esimerkkinä juuri naispappeus). Kansa vääntää aina kirkon opetuksen mieleisekseen (korvasyyhynsä mukaiseksi) uhkaamalla erota kirkosta, jos opetusta ei muuteta korvasyyhyn mukaiseksi. Jos kirkko olisi säilyttänyt kirkkokurin ja puhtaan opin, kansa olisi lähes kokonaan poistunut kirkosta ja kirkko jäänyt rutiköyhäksi (kirkollisveron määrä olisi jäänyt pieneksi). Tuskin kirkkoa olisi enää olemassa. Kansa on pysynyt kirkossa, koska kirkko on vesitetty jumalattoman kansan jumalattoman korvasyyhyn mukaiseksi. Nykyinen ev.-lut. kirkko on jumalattomien ulkokultailijoiden kirkko. Ei olisi ihme, jos kirkko olisi pian porttola, elämäntaitokeskus, synagoga tai moskeija – kansan tahdosta.

   Lähes koko kansa allekirjoittaa kirkon muutoksen. Siksihän se liki kokonaisuudessaan siihen kuuluu (monet siihen kuulumattomatkin toivottavat kirkon muuttumisen kansankirkoksi tervetulleeksi).

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
   1. Poliittiset vaikutuskanavat yms. eivät edelleenkään ole koko kansa. Sinun pitäisi kysyä jokaiselta kansalaiselta hänen mielipidettään eikä niin että sinä päätät heidän puolesta. Eli koska et tiedä koko kansan tuntoja, on valheellista julistaa kansaa sellaiseksi.

    Plusääni(3)Miinusääni(3)
 18. Magneettimedian kommenttiosastot ovat täynnä valehtelijoita. Kansan kuva. Alkaa taas vaikuttaa hyvin vastenmieliseltä. Ehkä on viisainta jättää krpälauma soittamaan suuta keskenään. Hukkukoon Suomi edelleen valheisiin, jos sitä kerran halutaan.

  Plusääni(5)Miinusääni(3)
 19. Vaikka monessa asiassa olekin ”Jumalan mies Laurion” kanssa samoilla linjoilla, niin siltikään en voi ymmärtää, mistä kumpuaa viha ja halveksunta omaa kansaa kohtaan. Onko niin, että taivasvaltakunnan kansalaisena olet niin parempi, kuin me muut?
  Sen sijaan, että hakataan kanssaihmisiä ”pyhällä totuudella” olisi parempi miettiä keinoja nostaa kansakunta jaloilleen, eikä monopolisoida uskontoa omalle totuudelle sopivaksi.
  Tehrään nyt perkele jotain, sillä syyttely ja syyllistäminen ei juurikaan auta.
  Ja vaikken mikään hihhuli olekkaan, niin sananlaskuista löytyy kohta… Tyhmä se, joka toisia pilkkaa, ymmärtäväinen pysyy vaiti.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
  1. Vihaan tämän kansan syntisyyttä, Kristuksen hylkäämistä. Kristuksen hylätessään ja häntä kaikin tavoin pilkatessaan tämä kansa jää perkeleen, vieraan, valtaan. Vihaan syntiä, perkelettä, perkeleen valtaa. Miksi tuon sen julki? Johtaakseni kansan pelastumiseen, vapaaksi perkeleestä ja synnistä. Siksi kansaa on nuhdeltava synneistä synnintunnon herättämiseksi (katumus) ja lohdutettava sitten sydämen hätään syntiensä vuoksi joutuneita evankeliumilla, syntien anteeksiantamuksella (katumusta kansassa en ole vuosien mittaan missään havainnut, ja siksi ei ole syntynyt tilanteita, joissa kuuluu julistaa vain evankeliumia; kansa on nähdäkseni paatunut, uppiniskainen).

   Se, mitä teen nuhtelun ja Kristuksen avulla, on rakkautta. On rakkautta vapauttaa ihminen saatanan vallasta ja viedä hänet Jumalan yhteyteen, ikuiseen elämään autuudessa.

   Mitä ”jaloilleen nostamiseen” tulee, EN ole nostamassa saatanalaumaa jaloilleen siitä viemäristä, johon se riehunnallaan (demokratialla, turvan auki pitämisellä) on itsensä vienyt.

   Mitä ”totuuteen” tulee, Jumalan sana on totuus (Joh. 17:17), ei saatanalauman sana.

   Mitä ”jotain tekemiseen” tulee, olen väsymättä julistanut juuri sitä: on tehtävä parannus (katumus + usko), jolloin saatana kaikkoaa ja Jumala tulee sydämiin asumaan (Joh. 14:23). Silloin Jumala kuulee rukoukset. Saamme siunauksen/johdatuksen. Hän ohjaa meidät karikkojen läpi.

   Jos minut leimataan tyhmäksi, niin olkoon. Menkää menojanne, sinne minne saatanan hallitsema pimeä sydämenne teidät vie.

   Tule, Herra Jeesus!

   Plusääni(7)Miinusääni(1)
   1. On olemassa sanonta: asenne ratkaisee. Jokainen Uutta Testamenttia lukenut tietää, että Jeesus nuhteli voimakkaasti nimenomaan farisealaisia pappeja(voidaan verrata päättäjiin). Hänellä oli ymmärtäväinen asenne synnintekijöihin siis tavan kansaan.
    Jotenkin vain aina hihhulit tekevät väkinäisen vaikutuksen. No, kukin tyylillään.

    Plusääni(1)Miinusääni(2)
    1. Vai Jeesus synnin rakastaja!

     Kyllä on julkeaa tämä väki täällä. Perkeleessä oikein riekutaan! Jeesuksen rakkaus on sovitusteko: kuolema ristillä suuressa tuskassa saatanalauman syntien vuoksi. Pelastaakseen saatanalauman.

     Hävytön on tämä hillitön nilkkilauma täällä. Loputon lauma.

     Plusääni(6)Miinusääni(1)
     1. Ero farisealaispappien ja syntisen kansan välillä oli siinä, että farisealaispapit eivät ottaneet vastaan Jumalan Pojan sanaa mutta syntinen mutta paatumaton kansa otti sen vastaan helpommin (tuli katumukseen ja uskoon).

      Farisealaispappeihin kohdistui sen vuoksi äärimmäinen nuhtelu:

      ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” (Matt. 23:33). Koko Matt. 23. luku on tulista nuhtelua.

      Suomalainen saatanalauma (papit + kansa) on äärimmäisen paatunut; koko elämä perustuu Jumalan (jonka yhteyteen tie on Jeesus) hylkäämiselle ja jumalanpilkalle. Koko kansalle kuuluu äärimmäinen nuhtelu:

      ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?”

      Kansaa odottaa nyt maallinen tuomio (maa ja kansa tuhotaan) ja perään tulee tuomio helvettiin.

      Tule, herra Jeesus!

      Plusääni(6)Miinusääni(3)
 20. Meillä fennoilla oli ihan kelpo oltavat, ennen ristiretkiä kunnes ulkomainen mädättäjä toi miekalla ristusta meille. Voisiko päällemme satava paska johtuakkin siitä, että hylkäsimme esi-isiemme Jumalat ja vaihdoimme uhrilehdot ympärileikattuun puusepänpoikaan?

  Tuolloin kansamme oli hajanaisempi, eikä kyennyt puolustautumaan mädätystä vastaan. Nyt islamilaisen ”puolikuuretken” aattona toivoisin kansamme yhdistyvän. Nyt vielä vihollisen voisi torjua. Tosin ensimmäinen este on eduskuntatalossa…mikä ei kuitenkaan asiaansa panostava panostajaa estäisi….

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 21. Jos tuon oli takoitus olla kehu, niin kiitos..
  Jos taasen kyseessä oli loukkaus, niin suurkiitos 😀

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat