Yle-toimittaja esiintyi yhdessä Varisverkoston perustajasisäpiiriin kuuluvan kanssa

Vastarintaliikkeestä usein kirjoittanut Yleisradion toimittaja Marko Hietikko osallistui hiljattain poliittiseen keskustelutilaisuuteen, jossa hän esiintyi yhdessä Varisverkoston perustajasisäpiiriin kuuluvan Mikael Brunilan kanssa.

Paljastimme Brunilan aseman Varisverkostossa elokuisessa artikkelissamme ”Li Anderssonilla tiiviit siteet väkivaltavasemmistoon”.

Varisverkosto on Suomen ainut poliittinen ryhmä, joka kannattaa avoimesti aloitteellista väkivaltaa toisinajattelijoita vastaan. Se on kerännyt myös tukea raiskauksesta ja murhanyrityksistä epäillyille ruotsalaiskommunisteille.

Kuten elokuisessa artikkelissa osoitimme, ovat järjestön aktiivit verkostoituneet tiiviisti Suomen valtamedian kanssa. Tämän vuoksi Brunilan ja Hietikon yhteisesiintyminen ei ole yllättävää. Brunila puhui tapahtumassa muun muassa suuremman ”antifasistisen rintaman” rakentamisesta.

uk_brunila_hietikko
Kuvakaappaus: Twitter.

Tilaisuuden järjesti helsinkiläinen ”liberaali” ajatushautomo Agenda. Paikalla oli puhumassa myös ”ääriliikkeiden tutkija” Helene Lööw. Lööw oli surullinen siitä, että väkivaltavasemmisto on menettänyt voimansa Ruotsin kaduilla.

Parhaiten voimasuhteiden muutosta kuvasi Lööwin mukaan Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen vappumielenosoitus 2016, jonka aikana yksikään väkivaltainen ”Antifa”-ryhmä ei uskaltanut näyttää naamaansa kaupungissa.

Keskustelutilaisuusvideon voi katsoa TÄÄLTÄ.

 

Julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

3 kommenttia

 1. Kansallismieliset kannattavat omaa kansaansa sekä sen kansallista lakia ja yhteiskuntajärjestystä ja siten tukevat niiden viimekätisiä puolustajia poliisia ja armeijaa.

  Internationalistiset vasemmisto-kommunistianarkistit sen sijaan ovat näiden täydellinen vastakohta.

  Siksi poliisin ja varsinkin poliitikkojen salliva suhtautuminen vasemmistoanarkistien väkivaltaan on kummallista, kuin vasemmistoväkivalta ei olisi väkivaltaa lainkaan, tai kuin vasemmistoväkivalta olisi pyhää, kuin pyhää sotaa kaikenlaisen kauniin ja hyvän kuten ihmisarvon puolesta kansallismielisyyden mörköä vastaan.

  Asiallinen perusteltu maahanmuutto aidot paperit kunnossa OK, mutta paperiton tai väärennetyillä papereilla tapahtuva perusteeton ja valheellisilla perusteluilla maahantunkeutuminen EI.

  Maahantunkeutuminen on maahanhyökkäys, ja sellaisena siihen tulee suhtautua ja myös vastata.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Tämä ei nyt varsinaisesti liity yllä olevaan aiheeseen, mutta ”maahan tunkeutumisesta” tuli mieleeni.. Luin juuri paikallislehdestä erään jutun yhteydessä Saharoff-nimisestä herrasta, joka on tullut Pietarista Suomeen kauppiaaksi Venäjän vallankumouksen jälkeen. Sukunimen hän suomensi Sarvamaaksi. Suvun vesat ovat menestyneet hyvin omissa ammateissaan ja heitä on ollut mm. Ylellä ja europarlamentissakin eräs heppu. Lieneekö kyseessä alun perin juutalainen suku? Ja siitä eteen päin tuli mieleeni, liekö Suomen ns. vanhojen pohattasukujen taustoja tutkittu enempi, esim. mistä tulleet, alkuperäinen sukunimi ja suvun taustatiedot. Saattaa olla hyvinkin juutalaisia monen menestyvän suvun taustalla, koska he ovat eteviä huijaamaan raha-asioissa, kiskomaan korkoja jne. ja siis menestyvät usein taloudellisesti elämässä. Tätä aihetta pitäisi tosiaan tutkia enempi.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat