Li Anderssonilla tiiviit siteet väkivaltavasemmistoon

Kansallinen Vastarinta otti tänään vaihtoehtomedioihin yhteyttä, kun julkaisun verkkosivut otettiin alas kahden tuoreen paljastusartikkelin jälkeen. Magneettimedia julkaisee tänään kirjoitetun ”Li Anderssonilla tiiviit siteet väkivaltavasemmistoon” –artikkelin kokonaisuudessaan.

Muistutamme myös sananvapauden vihollisia siitä, etteivät itsenäiset mediat tule hiljentymään painostuksen vuoksi.

* * *

Uutisoimme eilen suomalaisen äärivasemmiston järjestämästä konserttikiertueesta, jonka tavoitteena on värvätä alaikäisiä mukaan laittomuuksiin. On selvinnyt, että järjestäjillä on tiiviit yhteydet vasemmistoliiton puoluejohtoon.

Kuten eilen kirjoitimme, viikonlopun musiikkitapahtuman takana on äärivasemmistolainen Varisverkosto, joka on nimeään myöten ammentanut innoituksensa ruotsalaiselta isoveljeltään, Revolutionära Frontenilta (RF).

RF:n koko toiminta perustui vuosien ajan käytännössä pelkkään rikollisuuteen, joka kohdistui yleensä äärivasemmiston vihaamiin yrittäjiin ja poliittisiin aktiiveihin. Usein impulsiivisen väkivallan uhreiksi joutuivat kuitenkin käytännössä sivulliset kansalaiset, sillä suurilta osin maahanmuuttajista koostunut RF hyökkäsi toistuvasti vahingossa esimerkiksi ”natseina” pitämiensä ihmisten naapureiden kimppuun. Lopulta tämä johti järjestön lakkauttamiseen.

Suomalainen äärivasemmisto ei ole kuitenkaan viisastunut lainkaan RF:n toilailun opetuksista. Nyt vastaavaa väkivallan ja uhkailun toimintaformaattia ollaan tuomassa tänne, ja agitaattoreiden kohderyhmä on konserttikiertueen mainonnan perusteella alaikäiset ihmiset. Mikäli olet huolestunut Varisverkoston järjestämästä kiertueesta, voit ottaa yhteyttä Tanssisali Lutakkoa isännöivään Jelmu Ry:hyn ja kysyä heidän kantaansa asiaan.

Puhelin: 014 617 866
Sähköposti: info[at]jelmu.net
Facebook: https://www.facebook.com/lutakkoclub/
Twitter: https://twitter.com/Lutakkoclub
Henkilökunta: http://www.jelmu.net/yhteystiedot

Julkaisimme edellisessä artikkelissa jo joidenkin Varisverkoston keskeisten vaikuttajien nimiä. Kuten odottaa saattoi, toimintaan on vuosien varrella hakeutunut paljon yhteiskunnasta syrjäytyneitä elämäntaparikollisia, jotka eivät ole esimerkiksi puoluepolitiikkaa seuraaville lainkaan tuttuja nimiä. Poikkeuksiakin kuitenkin on.

Varisverkoston perustamisesta tiedotettiin julkisesti 13.2.2014, jolloin järjestön nimi mainittiin ensimmäistä kertaa keskeisillä äärivasemmistosivuilla. Verkoston pohjaa oli kuitenkin rakennettu jo kauan julkisuudelta salassa. Varisverkosto oli perustanut Facebookiin kaupunkikohtaisia työryhmiä, jotka muutettiin salaisiksi vasta hieman ennen kuin järjestön perustamisesta ilmoitettiin virallisesti 13.2. Julkisuuskuvastaan huolissaan olleet Varisverkoston taustahenkilöt eivät tahtoneet, että ulkopuoliset voisivat liittää heidät Facebookin kautta aloitteellista väkivaltaa kannattavaan äärijärjestöön.

Tietoja Varisverkoston perustamissuunnitelmista oli kuitenkin vuotanut ulkopuolisille jo ennen helmikuun puoltaväliä. Koska esimerkiksi ”Varis Helsinki” –ryhmä oli aiemmin kaikille avoin, kuka tahansa saattoi tutustua listaan sisäpiirihenkilöistä, jotka toivat Revolutionära Frontenin mallia kannattavan ääriliikkeen Suomeen.

4.2. otettu kuvakaappaus osoittaa, että sisäpiiriin kuuluivat muun muassa vasemmistoliiton puheenjohtajan Li Anderssonin läheiset ystävät Mikael Brunila ja Dan Koivulaakso sekä vasemmiston puoluelehden Kansan Uutisten toimittaja Emilia Kukkala:

Varis Facebook 4 2 2014
Kuvakaappaus 4.2.2014.
Mikael Brunila luennoi MTV3:n katsojille "ääriliikkeistä" kevättalvella 2013 eli vuosi ennen Varisverkoston julkistamista.
Mikael Brunila luennoi MTV3:n katsojille ”ääriliikkeistä” kevättalvella 2013 eli vuosi ennen Varisverkoston julkistamista.

Pelaamista kaksilla korteilla

Paljastus sisältää sylikaupalla ironiaa, koska erityisesti Koivulaakso ja Brunila ovat vuosien ajan pelanneet kaksilla korteilla. Kulissien takana he ovat rakentaneet Suomeen avoimesti laittomuuksiin kannustavaa äärivasemmistoliikettä, mutta valtamedian edessä he ovat esiintyneet ”huolestuneina ääriliikkeiden ja väkivallan vastustajina”.

Koivulaakson uskottavuus koki ensimmäisen kovan iskun jo viime vuoden lopulla, kun Vasemmistonuorten foorumi joutui tietovuodon kohteeksi. Foorumiviesteissään Koivulaakso peräänkuuluttaa ennakoivaa väkivaltaa toisinajattelijoita vastaan, kaasusumuttimien käyttöä aseena ja “erittäin brutaalia AFA:aa”. AFA on lyhenne, joka tarkoittaa “antifasistista toimintaa”. Koivulaakson mukaan näkyvien vasemmistovaikuttajien kannattaa osallistua väkivaltaiseen toimintaan “täysin anonyymisti”. Tällä halutaan ilmeisesti suojella emopuolueen mainetta, ja tätä periaatetta myös Varisverkosto on toteuttanut.

2013 Koivulaakso jakoi sosiaalisessa mediassa edellä mainitun Revolutionära Frontenin propagandaa pian sen jälkeen, kun poliisi oli tehnyt laajoja etsintöjä törkeistä väkivaltarikoksista epäiltyjen RF-aktivistien koteihin.

Vaihtoehtomediat kirjoittivat laajasti esimerkiksi Vasemmistonuorten foorumin tietovuodosta, mutta valtamedia pyrki vaalimaan ”antirasistien” mainetta täydellisellä uutishiljaisuudella. Sosiaalisessa mediassa toimittajat perustelivat sensuuripäätöstä esimerkiksi väittämällä, etteivät foorumiviestit ole relevantteja, koska ne ovat jo muutaman vuoden vanhoja.

Koivulaakson osallisuus Varisverkoston perustajasisäpiirissä kuitenkin osoittaa, ettei hänen arvonsa ja toimintamallinsa ole muuttuneet lainkaan vuosien varrella. Kuten eilen uutisoimme, verkoston jäsenet iloitsevat julkisesti esimerkiksi äärivasemmiston ulkomailla tekemistä puukotuksista ja ovat kannustaneet väkivaltaan Suomen Sisua vastaan. Muutamia otteita Varisverkoston sivuilta:

”Antifasismi on aina itsepuolustusta, on se sitten reagointia fasistien hyökkäyksiin tai aloitteellisempaa.”

”Toinen tutkinta koskee epäiltyä törkeää pahoinpitelyä viime syyskuussa Tukholmassa, kun natsistinen Svenskarnas Parti (Ruotsalaisten puolue) piti mielenosoituksen Tukholman keskustassa. RF:n jäsenet pahoinpitelivät slovakkialaisen uusnatsin, jota natsit ja heidän imussaan valtamedia on nimittänyt ’viattomaksi sivulliseksi’…”

”Toisessa tapauksessa poliisi epäilee RF:n jäseniä törkeistä pahoinpitelyistä, vahingonteoista ja laittomasta uhkauksesta, jotka sattuivat RF:n hyökättyä Svenskarnas Partin ja FNU:n (Förbundet Nationell Ungdom) järjestämään tukikonserttiin 30.9.2012.”

”Työmme koostuu muun muassa mielipidevaikuttamisesta, keskusteluista, tapahtumien järjestämisestä sekä tarvittaessa fyysisistä yhteenotoista fasistien kanssa.”

”On selvää, että jos natsit yrittävät palata kaduille he joutuvat piilottelemaan poliisirivistön takana tai kohtaamaan avointa vastarintaa. Katupartioiden lomautuksen jälkeen teemme parhaamme, etteivät natsit pysty järjestämään muutakaan säännöllisesti toistuvaa julkista toimintaa.”

Viimeinen lainaus julkaistiin Varisverkoston epäonnistuneen katupartioiskun jälkeen alkaneen julkisuudenhallintakampanjan yhteydessä. Vaikka ryhmä vakuutti jatkavansa väkivaltaansa ja olevansa täydessä iskussa, siirtyi verkoston toiminta kaduilta kokonaan Internetiin pian katupartioyhteenoton jälkeen.


Kiihotusta väkivaltaan ja yhteistyötä valtamedian kanssa

Väkivaltaisesta uhosta tekee outoa myös se, että Varisverkoston taustahenkilöt ovat itse tehneet tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa. Kun Dan Koivulaakso teki kunnianloukkausrikosilmoituksen oululaisesta Junes Lokasta, esitutkintamateriaalista selvisi, että Koivulaakso oli käynyt helmikuussa 2013 avautumassa Suojelupoliisille, koska hän pelkäsi ”äärioikeistoa”.

Koivulaakson ja Anderssonin pitkäaikainen ystävä Aleksi Lilleberg on yksi Varisverkoston näkyvimmistä johtajista, kuten kirjoitimme artikkelissa ”Kuka uhkailee kirjailijaa?”. Äärivasemmistolaisessa sosiaalikeskus Satamaa käsittelevässä blogissa Lillebergiä on syytetty vallatussa talossa oleskelleen naisen pahoinpitelystä.

Kaksilla korteilla pelaa myös Koivulaakson ja Li Anderssonin kanssa Äärioikeisto Suomessa -kirjan kirjoittanut Mikael Brunila, joka on tovereidensa tavoin esiintynyt julkisuudessa ”ääriliikeasiantuntijana” ja rauhanaktivistina.

Brunilan nimen löytyminen Varisverkoston perustajaryhmästä ei yllätä, koska hän käytännössä vaati vuosi sitten Vastarintaliikkeen mielenosoituksen pysäyttämistä voimakeinoin. Marxilaiseen Ny Tid –lehteen kirjoittanut Brunila myönsi, että äärivasemmisto oli etukäteen varautunut elokuussa 2015 katuaktivismiimme Neste Oil Rallin yhteydessä, sillä se on ollut monivuotinen perinne. Brunilan mukaan antifasisteilla ei kuitenkaan ollut uskallusta yrittää laajamittaista väkivaltaista hyökkäystä aktivistiemme kimppuun, mikä tietysti harmitti häntä.

Ny Tidin lisäksi monet muut suomalaismediat ovat tehneet yhteistyötä äärivasemmiston kanssa. Muutama kuukausi sitten Brunila myönsi sosiaalisessa mediassa, että juuri hän luovutti hakkereiden rikollisesti hankkiman kansallismielisiä koskevan aineiston Helsingin Sanomien toimittajille Laura Halmiselle ja Tommi Niemiselle. Kun Suomessa järjestettiin kesällä 2015 kansallismielinen konsertti, Hufvudstadsbladet ja Helsingin Sanomien Nyt käyttivät valheellisten mustamaalausartikkeleidensa lähteenä nimenomaan Varisverkostoa.

Varisverkoston perustajasisäpiiriin kuuluvalla Emilia Kukkalalla on puolestaan ollut jopa oma poliittinen keskusteluohjelma Yleisradiolla.

Alla olevassa kuvakaappauksessa Li Anderssonin ystävien perustama järjestö kerää tukea murhanyrityksestä epäillylle Nick Staffasille ja raiskauksesta epäillylle Adam Taylorille. Heidät vangittiin vuosia jatkuneen vandalismin, laittomien uhkauksien, taponyrityksien ja törkeiden pahoinpitelyiden kierteen jälkeen. Tahtooko vasemmistoliitto todella samaa Suomeen?

Avunkeräystä vankilaan tuomituille väkivaltarikollisille.
Avunkeräystä vankilaan tuomituille väkivaltarikollisille.
"Kuolleet kusipäät eivät äänestä." RF:n murhapropagandaa Ruotsidemokraattien äänestäjiä vastaan.
”Kuolleet kusipäät eivät äänestä.” RF:n murhapropagandaa Ruotsidemokraattien äänestäjiä vastaan.

 

Artikkeli julkaistu alunperin osoitteessa Vastarinta.com

20 kommenttia

 1. Näyttääpä Varisverkoston jäsenissä olevan Riia Colliander (Riia HC) eli sama hupakko joka rekisteröi Soldiers of Odin –tavaramerkin.

  Plusääni(33)Miinusääni(2)
 2. Tuo ylin kuva antaa hyvän käsityksen Anderssonin kompetenssista: nenän kaivuu.

  Plusääni(23)Miinusääni(1)
 3. Varisverkosto yms. isänmaanviholliset = kommarit saavat mitä tilaavat. MURSKATKAA VARISVERKOSTO!

  Plusääni(26)Miinusääni(2)
 4. Tosiasiahan on, tietenkin, että vasemmistolainen ”antifasistinen” väkivalta on organisoitua yhteiskunnan suojelemaa väkivaltaa. Itse asiassa tätä väkivaltaa rahoittaa globaali eliitti, jonka suurin huolenaihe on nationalismi (paitsi tietenkin juutalainen nationalismi, jota kaikki eliitin jäsenet rakastavat ja ihailevat).

  Nämä ”antifasistit” ovat niitä samoja ihmisiä, jotka juutalaisbolshevistisen vallankumouksen jälkeen tappoivat kymmeniä miljoonia ihmisiä. Esim. NKVD:n johto oli jo tällöin erittäin vahvasti juutalaismonopolin käsissä. Nämä ihmiset, nämä koivulaaksot, tuskin jaksavat odottaa sitä aikaa, jolloin he saisivat hakata ja kiduttaa jal lopulta tappaa ihmisiä erilaisissa selleissä ja kellareissa.

  Keulahahmot, erilaiset anderssonit, ovat vain kaunis paperi tämän kammottavan tappajajoukon peitteenä. Nämä tällaiset ihmiset kirjaimellisesti rakastavat väkivaltaa, he eivät myöskään tunne mitään myötätuntoa raiskattuja lapsia ja naisia kohtaan. He ovat epäihimisiä. He ovat isännän, sionistin, palkkaamia demoneja.

  Jos joku vielä uskoo tämän kaiken sonnan jälkeen, että maamme on hyvissä käsissä ja että johtajamme ovat muka kansan asialla, sallikaa minun nauraa. Johtajamme ovat huoranneet meidät je he viis välittävät siitä, että maassamme elää väkivaltainen alakulttuuri, jota valtiovalta suojelee.

  Johtajiimme ei voi luottaa. He ovat maanpettureita, kaikki tyynni.

  Plusääni(48)Miinusääni(1)
 5. Onko Vastarinnan kotisivut joutuneet kyberhyökkäyksen kohteeksi vai mistä on kysymys?

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 6. Stubb oli kokoomuksen keulahahmo ja lisäksi pääministerinä ja valtiovarainministerinä. Anderson on nyt vasemmistoliiton keulahahmo, kysymys kuuluu ovatko kumpikin RKP:n käenpoikia?

  Mitä mieltä ”vasemmistolainen” Anderson on siitä suomenruotsalaisena, kun Suomessa on salattu vuoden 1818 tapahtumat, jossa vapaussodan tai sisällissodan eräät joukkosurmat ainakin Länsi-Uudellamaalla, Lahdessa ja Forssan alueella vaikuttavat etniseltä puhdistukselta ja paikallista suomalaisväestöä tapettiin. Epävirallisen arvion mukaan punaisia ampuneiden teloitusryhmien jäsenistäkin noin 2/3 oli ruotsinkielisiä. Tieto on toistaiseksi vahvistamaton, joten siihen on suhtauduttava varauksella. Valkoisten joukossa olleet ruotsalaissotilaat syyllistyivät raakoihin sotarikoksiin kostaessaan aiemman kapinallishallinnon alueella eläneille siviileille, joista valtaosa oli täysin syyttömiä ihmisiä. Masentavimpia esimerkkejä ovat tapaukset, joissa teloitettavien etnisyys tarkistettiin: ruotsin kieltä osaavat otettiin sivuun ja pelkkää suomea taitavat ammuttiin. Ruotsalaissotilaat syyllistyivät Suomessa suomalaisten naisten ja tyttöjen joukkoraiskauksiin. Lahdessa sotilaat raiskasivat metsässä 150 naista ja tyttöä, iältään 14-25-vuotiaita. Lopuksi naiset ammuttiin. Asialla oli August Ehrensvärdin johtama saaristolaisten vapaaehtoisjoukko. Suomenruotsalainen vapaaehtoisjoukko eteni vuoden 1918 huhtikuun puolivälissä lähes taisteluitta Turkuun, josta se sai lisävahvistusta ja jatkoi Loimaan kautta Forssaan. Punaisten sotilaat eivät murhanneet tai vanginneet joukko-osaston sotilaita, mutta silti vapaaehtoisjoukko tappoi ”punaisia” (= syyttömiä siviilejä) silmittömästi. Tekojen laittomuus havaittiin myöhemmin ja Forssan-Jokioisten sotatuomioistuimen pöytäkirjat hävitettiin.

  Lähde: Tauno Tukkisen kirjat: http://suom.webs.com/

  Plusääni(13)Miinusääni(3)
  1. Ja vastaus kuuluu, eivät ole. Molemmat ovat Wall Streetin ja myöhemmin Tel Avivin käenpoikia niin kuin koko Suomen poliittinen johto aina punakaartin johdosta lähtien. Hieman käryää jutkunlutkuttaja tässä kommentissa. Jos halutaan tehdä selkoa Suomen Kansalaissodasta, täytyy mennä vähintään 1. Maailmansotaan, FED actiin ja sen rahoituksen myötä punaisten Bolshevikkien vallankaappaukseen ja kansanmurhaan Venäjällä. Kaiken takaa löytyy kuin löytyykin eräs etninen vähemmistö, mutta se ei ole suomenruotsalaiset.

   Kristuksen miehenä tunnen, että Totuus on se paras oikeus ja hyvitys teloitetuille molemmin puolin. Tässä kommentissa kuitenkin lähdetään vääntämään maailmanpoliittisesti pienestä myllerryksestä suurempaa, jottei tarvitsisi mainita erästä j-sanaa, noin tulevan ylennyksen toivossa. Ja se j-sana ei tosiaan ole Kristus Nasaretilainen.

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
 7. Hallitus rahoittaa tätä kontrolloitua oppositiota. Eliitin hyödyllisiä idiootteja ja eivät edea näe sitä..

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 8. govt:hey mr banker- here is 5 billion! lend it to small businesses will ya?

  bank:No. but we will take the money

  govt:ok have the money….cmon mr banker please?????

  bank:No you will have to beg and be austere for a few years to please us then we might start lending soon on a drip feed only basis utill we have made everyone suffer properly and let them know how things work on this planet, tell them you are in talks with us and we promise to release a few quid to some poorer folks but not too much eh?

  govt:yes mr banker- but can you tell them we made you do it?
  so we can still feel important? and people who really dont know better will admire us and respect us and let us sit in this nice warm government building for longer?

  bank:Maybe…now grovel…i have client who wants to put a nuclear reactor in one of your countries beauty spots and an oil giant who wants some laxer regulations….

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 9. Kyllä tämä on tiedossa eduskunnassa ja supolla. Siksihän Li valittiinkin, koska eduskunnan pellet käyttävät Litä yhteyshenkilönä usuttamaan antifa-pellet eu-kriittisten kimppuun yrittäen luoda pelkoa.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 10. Olen tämän sanonut ennenkin ja sanon vielä kerran.

  Yhteiskunta on vihollisen, meille vihamielisen eliitin käsissä. Yhteiskunta ei suojele eikä tue omaa kansaa. Kansamme johto palvelee vierasta eliittiä, joka maksaa meidän johtajillemme ruhtinaallisesti siitä, että he hylkäävät oman kansansa.

  Tässä ei nyt auta itku markkinoilla. Vihollinen ei kansaa sääli, se on valmis kirjaimellisesti tuhoamaan kansan.

  Jokaisen isänmaallisen ihmisen pitää ehdottomasti verkostoitua ja liittyä yhteen niiden ihmisten kanssa, jotka vielä kantavat huolta tästä kansasta ja tästä maasta. Poliittisia puolueita on turha vilkuilla, on aivan yhdentekevää, mikä puolue menettää/lisää kannatustaan, kuten olemme nähneet, he kaikki pettävät meidät, välittömästi, kun herrahissin ovi aukeaa. Jokainen kansanedustaja, jokainen puolue. Yksikään kansanedustaja ei ole noussut puolustamaan kansaa, ei yksikään. Ei yhtäkään sanaa kansan puolesta.

  Apua saa vain aidoilta kansallismielisiltä ihmisiltä.

  Liittykää heihin. Olkaa mukana. Heitä voi tukea rahallisesti, mutta kannattaa mennä mukaan. Voin vakuuttaa, heitä on paljon, paljon enemmän kuin voisitte ikinä kuvitella. Tiedän omasta kokemuksestani, että he ovat kaikki, järjestään, fiksuja hyviä ihmisiä. Ei marssita rivouksia huutaen ja paikkoja särkien,kuten eliitin demonit, antifasistit.

  Mielenosoituksiin voi myös mennä, mutta mukavampaa on mennä joukolla. Hyvässä seurassa, ja voin kertoa, että kun on mukana näiden oikeiden ihmisten seurassa, ei tarvitse pelätä. Ei enää koskaan, eikä mitään.

  Maailman mitassa tällä hetkellä miljoonat ihmiset ympäri maapallon ovat heräämässä tähän kauheaan todellisuuteen: Taas kerran sama demoni on tappamassa meidän kansaamme. Meitä uhkaa täydellinen tuho. Ja siksi ihmiset nousevat, se näkyy jo aivan kaikessa, pienissä ja isoissa asioissa. Vastassamme oleva sionistidemoni on armoton ja ei tunne sääliä, mutta se tulee häviämään. Aivan varmasti.

  Mukaan vain ! Ja tiedättekin jo, mistä järjestöstä puhun. Siellä EI OLE KONTROLLOITUA OPPOSITIOTA ja kaikki sanat sanotaan niin kuin ne kirjoitetaan, ihan siitä riippumatta, millä kirjaimella sana alkaa.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 11. Vastarinnan sivut alhaalla! Kerjäävätkö jutkut verta nenästä ja muurarit!!

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 12. Honottaja Lillukalla on aina olleet niin tyhmät jutut, että vaalitenteissä kukaan ei vaivaudu edes haastamaan sitä, sen annetaan laukoa niitä ulkoaopeteltuja typeryyksiään ihan omassa rauhassaan.

  Vaikka sen kaikki näkee että tuo mulkosilmäinen toljottelija ei tajua yhtään mitään mistä se puhuu ja vielä vähemmän taloudesta tai mistään muustakaan, niin voisi sen joku pistää vähän selittelemään niitä täysin ristiriitaisia toisensa kumoavia höpötyksiään.

  Ehdottomasti jälkeenjääneet tai jopa kehitysvammaiset pikkurikolliset ovat taatusti juuri samalla aaltopituudella Lin kanssa. Siinä yhdistyy täydellisesti vähälahjaisuus ja täydellinen kusipäisyys.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 13. Mitä näille punikki nartuille tehtiin vuonna 1918 Suomessa? Tässä maassa on ennenkin punikit kuriin latettu.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat