Yle valehteli jälleen somalien taloudellisesta ”hyödyllisyydestä”

Joudumme usein oikaisemaan Yleisradion valheita liittyen maahanmuuton ja etenkin afrikkalaisten pakolaisten vaikutuksiin Suomen talouteen ja hyvinvointiin.

Toimittaja Peter Westerholm kirjoittaa Yle kolumnissaan ”Kiitos Suomen somalit”, että mustat siirtolaiset ovat tulevaisuuden suomalaisia. Westerholm ei malta olla kertomatta kuinka innoissaan hän on tästä: ”Sinä edustat sitä muutosta, jota Suomi tarvitsee.”

Westerholm tukeutuu kivikautisiin olkiukkoihin ja väittää, että maahanmuuton vastustajat (joita myös yhä useammat Westerholmin toimeentulon kustantavat veronmaksajat ovat) eivät ole rationaalisia poliittisia toimijoita, vaan ”erilaisuuden” pelkääjiä. Westerholm itse ei sen sijaan pelkää vaan on niin urhea, että on valmis toivottamaan vaikka koko Afrikan Suomen elätettäväksi. Elätämmehän me jo Westerholmiakin.

 

Somalia ei voi verrata saksalaiseen

Yleisradion ja esimerkiksi Helsingin Sanomien perinteisin tapa valehdella maahanmuutosta on siteerata tutkimuksia, joissa on seurattu koulutettujen valkoisten ihmisten suoriutumista uudessa eurooppalaisessa kotimaassa. Tästä olemme nostaneet esimerkiksi University College Londonin tohtori Tommaso Frattinin ja professori Christian Dustmannin tekemän tutkimuksen, jossa selvitettiin eri maahanmuuttajaryhmien taloudellista hyödyllisyyttä.

Koska kulttuurimarxistien mukaan ”kaikki ihmiset ovat samanlaisia”, ulotetaan koulutettujen eurooppalaisten kokemukset koskemaan kaikkia ”maahanmuuttajia”: ”Jos Hans-lääkäri Münchenistä tuo Suomeen mukanaan talouskasvua, niin miksei myös Abdi Mogadishustakin?”

Todellisuus on tietysti paljon karumpi. Rotu erottaa eri maahanmuuttajaryhmät toisistaan. Kuten olemme uutisoineet aiemmin, somalien vaikutukset länsimaiseen yhteiskuntaan ovat samat niin Suomessa kuin Yhdysvalloissa.

Muistakaa antaa suoraa palautetta, kun valtamedian toimittajat käyttävät valtaansa väärin!

 

Julkinen sektori houkuttaa

Suomi on vetovoimainen paikka laajan julkisen sektorinsa vuoksi. Yhdysvalloissa somalit ovat keskittyneet Minnesotaan, sillä osavaltiossa toimii paljon valtiollisia vapaaehtoisjärjestöjä. Verovaroilla rahoitetut ryhmät järjestivät somaleille asunnot, englanninoppitunteja ja sosiaalipalvelut. Somalimaahanmuuton myötä raiskauksien, ryöstöjen sekä satunnaisen väkivallan määrä on huomattavasti lisääntynyt Minnesotassa.

Syitä Somalian veriselle poliittiselle kaaokselle on pyöritelty valtamediassa päätymättä mihinkään johtopäätöksiin. Vaikka länsimaihin tulevat somalit saavat veronmaksajilta toimeentulon sekä toimivan infrastruktuurin ja sosiaalipalvelut, kulkeutuvat Afrikan ongelmat usein tänne heidän mukanaan.

Somalian naapurivaltioiden keskimääräinen älykkyysosamäärä lukeutuu maailman matalimpiin, se on 63–69:n välillä. Somalia on puolestaan niin epävakaa valtio, ettei sinne ole uskaltauduttu edes tekemään älykkyystestejä. Valtioissa, joissa kansalaisten älykkyysosamäärä on matala, esiintyy yleensä muita valtioita enemmän rikollisuutta, köyhyyttä ja syrjäytymistä. Avokätiset tulonsiirrot tai vapaa siirtolaisuus länsimaihin eivät auta näihin ongelmiin.

somaliterroristi

 

Taloudelliset vaikutukset

”Suomi on taloudellisesti aika pahassa jamassa,” Westerholm kirjoittaa Ylen kolumnissaan. Jos hän olisi oikeasti huolissaan Suomen tulevaisuudesta, ei hän suu vaahdossa vaatisi kansallisvaltioiden rajojen kaatamista, vaan tutustuisi huolellisesti aiheesta tehtyyn tutkimukseen. Onko Westerholm valmis myöntämään, että afrikkalainen maahanmuutto ajaa Suomen vielä ”pahempaan jamaan”? Vai onko taloudellinen itsemurha kulttuurimarxistien mukaan eettinen velvollisuutemme, jos samalla pystymme poistamaan ”rasismin” viimeisetkin rippeet suomalaisesta yhteiskunnasta?

Dosentti Kyösti Tarvainen on kertonut esimerkiksi Norjassa tehdystä tutkimuksesta. Selvityksen mukaan kolme eri maahanmuuttajaryhmää eroavat radikaalisti toisistaan heidän taloudellisen vaikutuksensa osalta – länsieurooppalaiset, itäeurooppalaiset ja Euroopan ulkopuolelta tulevat ei-valkoiset.

”Heihin liittyvät keskimääräiset rahalliset tuotot valtiolle maahanmuuttajan koko elämän ajalta ovat:

  • ei-länsimainen maahanmuuttaja – 500 000 euroa (-4.1 milj. Norjan kruunua)
  • itäeurooppalainen maahanmuuttaja – 100 000 euroa (-0.8 milj. Norjan kruunua)
  • länsimainen maahanmuuttaja + 100 000 euroa (+0.8 milj. Norjan kruunua)”

Onko Yleisradiolla pokkaa näyttää näitä tilastoja veronmaksajille?

 

Lue myös: Talousblogisti: Suomi pärjää ilman maahanmuuttoa

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat