6 terveysskandaalia, joista Yhdysvaltain hallitus ei halua sinun tietävän

Ihmiset eivät muista – kuinka yleinen ja kuinka naurettava ongelma. Mutta mikä pahinta, se ei edes ole heidän oma vikansa.

Valtamedia yksinkertaisesti vaikenee suurimmista skandaaleista. Tosin massat unohtavat kovimmat opetukset, ja jatkavat syöden ja juoden ja käyttäen reseptillä kemikaaleja, jotka sekoittavat heidän aivotoimintaansa. Ihmiset eivät enää kykene ajattelemaan selkeästi, vielä vähemmän muistamaan hallituksen ja rikollisen lääketeollisuuden tekemiä hirveyksiä. He voivat toistaa samat teot kerta toisensa jälkeen. He pitävät muutaman vuoden taukoa, jotta ihmiset ehtivät unohtaa.

Tottakai ihmiset muistavat yksittäisiä historiallisia tapauksia, mutta eivät usko että samanlainen kohtalo uhkaisi heitä. Ihmiset kyllä tietävät, että roskaruoka aiheuttaa terveysongelmia, mutta he eivät tiedä että reseptilääkkeet ovat suurin yksittäinen kuolinsyy ja sairauksien aiheuttava Yhdysvalloissa. Amerikkalaiset pelkäävät tartuntatauteja, missä ei ole mitään väärää. Lääketeollisuus lietsoo pelkoa ammattimaisesti ja valmistaa rokotteita, jotka aiheuttavat enemmän ongelmia kuin sairaudet joita niillä yritetään ehkäistä. Koska suurin osa ihmisistä elää kuplassa, he menevät lähimpään kauppaan tai lääkärin vastaanotolle. Sieltä he saavat yhä lisää elohopeaa, formaldehydiä, alumiinia ja natriumglutamaattia. Ja kyllä, joka kolmas amerikkalainen kärsii soluperäisestä ”sairaudesta” joka on parannettavissa. Puolet näistä ihmisistä kuolee täysin hoidettavissa olevaan tautiin, eivätkä he edes tiedä tai kokeile luonnollisia vaihtoehtoja, jotka ovat olleet olemassa ja joita on käytetty menestyksekkäästi tuhansien vuosien ajan. Todella surullista ja äärimmäisen ikävää.

Maailman maiden hallitukset ovat tienneet 40 vuoden ajan, että tuhkarokkorokote aiheuttaa neurologisia vauriota jotka eivät parane koskaan. Mistä tämä johtuu? Monet rokotteet sisältävät antibiootteja. Antibioottikuurilla olevalle lapselle annetaan lisää rokotuksia, jotka vaurioittavat immuunijärjestelmää ja mahdollistavat injektoitavien elävien virusten aiheuttaman epäluonnollinen, ylimitoitetun immuunivasteen joka vauriottaa keskushermostoa ja aivoja pysyvästi.

Tiesitkö, että rokottamisen tarkoituksena ei ole ehkäistä tartuntoja? Pitää paikkansa. Itse asiassa rokotuksen jälkeinen asymptomaattinen infektio tehostaa ja pitkittää immuunivastetta, mikä vahingoittaa myeliinikerrosta, saaden aikaan kroonisen infektion. Aiheuttajina elävät virukset, joita rokote sisälsi.

Oletko koskaan kuullut Vioxxin tarinaa? Todennäköisesti et, vaikka kyseessä on tunnettu reseptilääke. Vioxxin tapaus on täydellinen esimerkki siitä kuinka synteettiset lääkkeet lähes aina pahentavat asioita. Vioxx (rofekoksibi) on tulehduskipulääke, jota on määrätty yli 2 miljoonalle ihmiselle, jotka kärsivät nivelereuman aiheuttamasta yleisestä kivusta ja jäykkyydestä tai leikkauksen jälkeisestä kivusta.

Vioxxin tunnettuja sivuoireita ovat muun muassa vatsakipu, verioksennus, veriuloste, selittämätön painonnousu, flunssan kaltaiset oireet ja epätavalliset mustelmat tai verenvuodot. Tästä huolimatta ihmiset halusivat ottaa ihmelääkettä parantaakseen kehnon ruokavalionsa, joten lääkärit määräsivät muutaman miljoona reseptiä, eikä kukaan kysynyt kysymystäkään. Kun valmistajan, Merckin, tutkimus osoittautui vääristetyksi, ihmiset alkoivat kysyä kysymyksiä. Tämä tapahtui oikeussaleissa, joissa päätettiin saisivatko kuolleiden potilaiden perheet miljardikorvaukset. Kahden tutkimuksen mukaan Vioxx on ollut ehkäpä historian vaarallisin lääke omassa lääkekategoriassaan.

Jos kärsit lähi- tai kaukomuistin menetyksestä, on parempi hoitaa asia kuntoon ennen kuin on liian myöhäistä. On aika puhdistaa elimistö kemikaaleista jotka laskevat älykkyysosamäärää ja jouduttavat muistinmenetystä. On aika paljastaa kemikaalilääkkeiden todellinen historia, joka on pimitetty massoille suunnatuista historian ja lääketieteen kirjoista. On aika oppia ja olla unohtamatta kuutta lääkeskandaalia, jotka Yhdysvaltain hallitus haluaa sinun unohtavan tai joista sinun ei tarvitsisi edes tietää:

1. Tuhkarokkoskandaali: Vuodesta 1972 lähtien Ison-Britannian hallitus on tiennyt, että MPR-rokote voi aiheuttaa subakuuttia sklerosoivaa panenkefaliittia (SSPE). Se on rappeuttava aivotulehdus, joka vaikuttaa lapsen muistiin, käyttäytymiseen ja koordinaatiokykyyn. Tauti aiheuttaa kohtauksia, sokeuttaa ja johtaa lopulta kuolemaan.

2. Vioxxin kauhutarina – yksi historian vaarallisimmista lääkkeistä, joka aiheutti tuhansille ihmisille sydänvaivoja ja aivohalvauksia!

3. Järjetön guatemalalainen lääketieteellinen koe viattomilla ihmisillä, jossa Yhdysvaltain hallitus tartutti miehille kupan ja antoi heidän kärsiä.

4. CDC valehteli ja sanoi poistaneensa elohopean (tiomersaali) rokotteista, vaikka sitä on ainakin kuudessa rokotteessa. Esimerkiksi tietyt influenssarokotteet sisältävät elohopeaa 25 000 kertaa enemmän kuin mitä Ympäristövirasto on asettanut raja-arvoksi vedelle. CDC suosittelee niitä raskaana oleville naisille ja vastasyntyneille!

5. Yli vuosikymmenen ajan CDC on vannonut, että rokotteet eivät aiheuta autismia. Tämä siitäkin huolimatta, että heidän oma tutkimusryhmänsä havaitsi, että MPR-rokote nosti autismitapausten määrää afrikkalaisamerikkalaisilla pojilla, jotka rokotettiin ennen kolmen vuoden ikää.

6. Tappavaa talidomidia käytetään edelleen kemoterapialääkkeenä, vaikka se aiheuttaa epämuodostumia ja kehityshäiriöitä sikiöille.

Liika on liikaa, on aika suhtautua terveyteen uudella tavalla; on aika lopettaa kemiallinen kidutuskampanja! Toisen maailmansodan jälkeen amerikkalainen lääketiede otti käyttöön kolmikärkisen lähestymistavan, jolla poliitikoista tulisi sikarikkaita. Näitä ”kärkiä” olivat lääkkeet, rokotteet ja kemoterapia. Ihmiset ajettaisiin käyttämään hyödyttömiä lääkkeitä myrkyllisellä ruoalla ja pelottelemalla tartuntataudeilla. Tämä toimi yhdeksässä tapauksessa kymmenestä. Kaikki luonnonmukaisesti tuotettu ja luonnollinen ruoka tultaisiin sivuuttamaan. Vain reseptilääkkeet, rokotteet ja kemoterapia olisivat sallittuja ja suositeltuja hoitomuotoja, sivuvaikutuksista ja hoidon toimivuudesta riippumatta. Vertaisarvioiduista tutkimuksista tuli pelkkä vitsi. Lääkeyhtiöt ja suuryritykset tekaisivat tulokset ja tarjosivat vääristeltyä tilastotietoa. Heidän maksetut apurinsa ja hännystelijänsä (toimittajat, akateemikot ja ”julkiset” tieteilijänsä) toistaisivat heidän valheitaan ja propagandaansa rahaa vastaan.

Skandaalit olkoon todisteita, älä anna historian toistaa itseään. Olet oman itsesi paras puolustaja. Perehdy aiheeseen ja toimi sen mukaisesti.

 

Lähde: NaturalNews

Lue myös:

Video: Lääketeollisuus on pahempi kuin mafia!
Lääketeollisuus selviää murhastakin
Hallituksen rokoteasiantuntijat myöntävät MPR-rokotuksen aiheuttaneen autismia
Autismin syynä elohopea ja rokotukset?

13 kommenttia

 1. MV lehden ase esittely :

  ”Video: Aseiden ihmeellinen maailma – IWI X-95 -kivääri
  Ase on suunniteltu muslimien lahtaamiseen. IWI tulee sanoista Israel Weapon Industries”

  Kuvitelkaa mikä meteli olisi noussut jos vastaavasti MV olisi esitellyt aseen kertoen että se on suunniteltu Juutalaisten lahtaamiseen, tai kristittyjen .

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 2. Kodin pellervo lehdessä oli artikkeli Helsinkiläis naisesta, joka sai luukatoon lääkitystä.
  Seurauksena hiusten lähtö, toinen henkilö menetti hampaitaan samasta lääkkeestä johtuen. Ei korvauksia.
  Itse maksettava 15 000 euron hammaslääkäri lasku.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. Ihan mieletön skandaali on myös tämä :

  http://www.naturalnews.com/055048_DEET_chemical_binary_weapon_cognitive_confusion.html

  USA.n hallitus on nyt todistetusti käyttämässä kemiallisia aseita sen omia kansalaisia vastaan, ne aseet on vain ”luokiteltu ” torjunta-eineiksi , jos ne olisivat luokiteltu aseiksi olisivat ne YK: sääntöjen mukaan laittomia massatuho-aseita. Se mitä Bolsevikit tekivät Neuvostoliitossa silloisin menetelmin, tapahtuu juuri nyt USA:ssa toisin menetelmin käyttämällä kemiallisia aseita , koko usa alkaa olla yhtä gulag leiriä koska ne ruiskuttavat ne kemialliset aseet ruokaan, ja ilmaan, ja suostuttelevat sitten vielä ihmiset sivelemään niitä itse iholleen ZIKA viruksen pelossa.

  Tää on nyt jo niin saatanallista touhua että meikäläinenkin menee jo hiljaiseksi. Kehoittaisin oman terveyden takia välttämään kaikkia usa:ssa tuotettuja ruoka-aineita, juomia…koska suuri osa siellä tuotetuista aineista lienee altistunut noille myrkuille, koska levittävät niitä myös ilmasta käsin.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Eikö nimimerkki tunne perkelettä ja hänen valtaansa? Hänen vallassaanhan ovat suomalaiset ja koko ihmiskunta. Ja eikö nimimerkki todellakaan tunne Jeesusta Kristusta, joka voitti ristintyössään perkeleen ja teki tyhjäksi hänen tekonsa, joita nimimerkin kommenttikin päivittelee:

   ”Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot” (1. Joh. 3:8).

   Miksei nimimerkki julista Jeesusta Kristusta? Mikseivät Suomen totuussivustot julista Jeesusta Kristusta? Mikseivät Suomen tiedotusvälineet suurella voimalla julista Jeesusta Kristusta, jotta perkeleestä ja hänen teoistaan päästäisiin? Miksei perkeleestä haluta eroon?

   Miksi Suomen totuussivustot ja tiedotusvälineet hylkäävät Jeesuksen Kristuksen ja elävän Jumalan (jonka yhteyteen Jeesus Kristus on tie) ja jättävät kaiken vallan perkeleelle – niin Suomessa kuin kaikkialla? Miksi sitten päivitellään? Kaikki on maailmassa perkeleenpalvontaa (luonnollisen, syntiinlankeemuksessa turmeltuneen ihmisen palvontaa), ja mistään hinnasta perkeleestä ei tahdota eroon. Silti päivitellään ja toimitaan turpamoottoreina yötä päivää, loputtomiin. Jeesuksen hylkäävät totuussivustot ajavat yksin perkeleen, juutalaisten, muslimien, suomalaisten ja koko ihmiskunnan asiaa, joka valitettavasti on jumalanvastaisuuden asia, kaiken tuho.

   Plusääni(1)Miinusääni(3)
   1. Yllä olevaa kommenttiani ei julkaistu, meni (kuten kaikki kommenttini) ”odottamaan hyväksyntää” – ehkä julkaistaan sitten kun ei enää ehdi uusien kommenttien listaan eikä kukaan saa tietää, että keskusteluun on tullut totuuttakin julistava kommentti.

    Tämä Magneettimediakin estää perkeleenvastaista ja Jeesusta Kristusta (tie pois perkeleestä ja maan tuhosta!) julistavaa kommentointiani, ja se ei valitettavasti ole totuustoimintaa vaan valheeseen hukuttavaa ja tuhoon vievää toimintaa.

    Tälläkin hetkellä neljä kommenttiani (kaikki ne) ”odottaa hyväksyntää”. Pari vanhempaa on kirjoitettu jo kolme vuorokautta sitten. Näin MM saa tehokkaasti estettyä totuuden esiin tulon sivuillaan. Mikä MM:n tarkoitus ja päämäärä onkin, ainakaan se ei ole totuus ja Suomen kansan pelastuminen (joka on yksin Jeesuksessa Kristuksessa, parannuksenteossa). Ehkä täällä vain perkele (luonnollinen ihminen) raivoaa. Ehkä se on tarkoitus. Voisin sanoa enemmänkin, muttei maksa vaivaa. Siirrän katseeni muualle, ja jätän tämänkin paikan hukkumaan omaan mahdottomuuteensa. Ei millään pahalla, mutta totuus on sanottava. Teiltä puuttuu Jeesus ja hänen mukanaan kaikki. Niin yksinkertaista kaikki on.

    Plusääni(0)Miinusääni(4)
  2. Joo, ’mieletön’ on harvinaisen hyvä ilmaisu kuvaamaan kyseistä naturalnews:in artikkelia.

   Muutama makupala: kyllähän melkein aine kuin aine on vaarallinen päästessään ruoansulatuskanavan ja maksan ohi verenkiertoon ja edelleen veri-aivokynnyksen läpi aivokudokseen, mutta jutusta ei ainakaan helposti löydy mitään siitä, miten iholle levitetty hyttyskarkote pääsee aivoihin asti. Ja sitten samassa kappaleessa selitetään ensin, että jonkin aineen täytyy ola aivan kamalaa, kun se on ’läheistä’ sukua hermokaasuille (mitä nyt on fluoria lisätty, jnpp.) ja seuraavassa lauseessa todetaan että saman molekyylin eri isomeeristen muotojen myrkyllisyydessä on iso ero ..

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Muutama hajakommentti:

  Vettä käytetään suurempia määriä ja pidempään kuin influenssarokotetta, joten toki pitoisuusrajan tulee olla alempi. Saatu kokonaismäärä on se mikä ratkaisee.

  Autismi ja muut sen kirjoon riippuvat häiriöt korreloivat lähinnä perimään, vaikka lopullisia laukaisevia tekijöitä ei vielä tarkasti tunneta. Rokottamiseen ei ole korrelaatiota.

  Talidomidi lähinnä estää verisuonten kasvua sikiöllä ja pikkulapsilla, ja aiheuttaa siten epämuodostumia. Se estää sitten myös verisuonien kasvamista eräisiin syöpäkasvaimiin, joten on näissä tapauksissa ihan asiallinen syöpälääke, jos potilas ei ole enää kasvuiässä eikä raskaana.

  Plusääni(1)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat