Äärisionisti Kissinger: Amerikan ja Venäjän on aika liittoutua Kiinaa vastaan

Pahamaineinen juutalainen sotarikollinen ja Israelin laittoman ydinaseprojektin suojelija Henry Kissinger tahtoo, että Venäjä ja Yhdysvallat parantavat viralliset välinsä ja liittoutuvat yhdessä Kiinaa vastaan.

Kissingerin peliliikkeestä kirjoitti tunnettu amerikkalainen toisinajattelija Paul Craig Roberts. Ronald Reaganin hallituksessa valtiovarainministeriössä työskennellyt Roberts on vastustanut näkyvästi sionistisia sotia sekä pankkialisteista uusliberalismia.

Roberts on huolissaan Venäjän valtamedian uutisesta, jonka mukaan entinen ulkoministeri Kissinger tahtoo saattaa Donald Trumpin ja Vladimir Putinin saman neuvottelupöydän ääreen. Tavoitteena ei suinkaan ole maailmanrauha vaan sotilaallinen liittoutuminen Kiinaa vastaan.

Putin ja Kissinger ovat vanhoja ystäviä, ja molempia yhdistää rakkaus juutalaisvaltio Israelia kohtaan. Venäjä on viime vuosina lisännyt merkittävästi yhteistyötään Israelin kanssa, mikä on huolestuttanut Lähi-idän arabinationalisteja ja erityisesti Palestiinan vapautusliikettä.

Roberts on itse työskennellyt aikoinaan Kissingerin kanssa. Artikkelissaan hän painottaa, että ”Kissinger on erittäin hyvin tietoinen siitä, että Venäjällä vaikuttaa voimakas Amerikka-myönteinen eliitti”, jota länsi voi käyttää hyväkseen.

Kiina olisi täydellinen vihollinen uudelle Venäjän ja Yhdysvaltojen akselille, sillä Aasian nouseva suurvalta on tarjonnut huomattavaa tukea Israelia vastaan taisteleville sissiliikkeille.

Hizbollah.
Hizbollah.

Venäjä on sen sijaan pyrkinyt varmistamaan, etteivät sen Lähi-itään myymät aseet päätyisi esimerkiksi Hizbollahin käsiin. Sionistit raivostuivat esimerkiksi 2012, koska Kiina myi heidän mukaansa aseita suoraan Hizbollahille ja antoi samalla kovaa kritiikkiä juutalaisvaltiolle.

”On päivänselvää, että Israel yrittää miehittää Libanonin. Tästä ei ole epäilystäkään. Me puolustamme libanonilaisten oikeutta varjella itsenäisyyttään,” suurlähettiläs Wu Zexian tiivisti Kiinan linjan.

Tänä kesänä japanilainen The Diplomat puolestaan kirjoitti Palestiinan ja Kiinan diplomaattisesta yhteistyöstä liittyen Etelä-Kiinan meren kiistaan ja Israelin rikoksiin:

Kiina on pyrkinyt vahvistamaan Hamasin kansainvälistä legitimiteettiä poliittisena toimijana. Kiina on kieltäytynyt määrittelemästä Hamasia terroristijärjestöksi.

2006 Kiina toivotti Hamasin ulkoministerin Pekingiin, jossa hän toimi Gazan kansalaisten virallisena edustajana.”

Trumpin ulkopoliittiset viestit ovat olleet hyvin ristiriitaisia. Hän on ehtinyt sekä ihastuttamaan että vihastuttamaan sionisteja kritisoimalla yhtäältä Syyrian ja Irakin sotia sekä toisaalta vaatimalla Palestiinan etnisen puhdistuksen jatkamista.

Ei ole siis ihme, että Kissinger on heti Trumpin vaalivoitosta lähtien pyrkinyt varmistamaan, ettei uusi presidentti tule merkitsemään Israelin kansainvälisen ylivallan heikentymistä.

 

Lue myös:

Trump nimitti äärijuutalaisen kiihkoilijan suurlähettilääksi
”YK:n siirtokuntavastainen lausunto ei lopeta Israelin sortopolitiikkaa”

10 kommenttia

 1. Rockefellers & Rothchilds mukana isosti Kiinan taloudessa, ei anna vain kuvaa että Kiina olisi todellinen uhka.

  Pikemminkin saan kuvan että Kiina on vain osa samaa imperiumia, ja nämä valta pelit ym sota uhoilut ovat kaikki vain teatteria. ” he ” tarvitsevat aina uhan , se on osa businesta ja osa väkivaltaa joaka he luovat tarkoituksella .

  Sitäpaitsi, Kissinger on ollut jo kymmeniä vuosia Kiinan ystävä:

  ‘Old Friend’

  ”Kissinger, who published his history “On China” in 2011, has visited the country more than 80 times since a clandestine 1971 trip to pave the way for restored relations, meeting every Chinese leader since Mao Zedong, according Xinhua. State media heap praise on him during each visit, describing him as an “old friend of Chinese people.”

  https://www.bloomberg.com/news/articles/2016-12-02/china-grappling-with-trump-turns-to-old-friend-kissinger

  Jokin ei nyt todellakaan täsmää, ja sanoisin että kyse on teatterista.

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
  1. Vaikka Kissinger on ikivanha jäppinen, niin pelimiehenä ymmärtää, että Venäjä-kortti on pelattu loppuun ja uusi viholliskuva on tarpeen. Nixonin liennytysmatkalla Kiinaan 1972 mukana (tai hengessä) olleet amerikkalaiset globalistit ihastuivat ikihyviksi Kiinan kommunistiseen järjestelmään ja ottivat sen malliksi USA:n resursseilla toteutettavalla läntiselle NWO-projektille. Valmistavan teollisuuden kierrätys Kiinaan on ollut osa tätä suunnitelmaa, jolla on pelattu varallisuus ja ’ylpeys’ pois liian hyvin palkatulta ja poliittisista oikeuksistaan kiinni pitäviltä lännen kansalaisilta uuden uljaan orjayhteiskunnan tieltä.

   Plusääni(11)Miinusääni(0)
 2. Kiina ohitti Usan maailman suurimpana taloutena vuonna 2014 (BKT PPP). On täysin selvä asia että USA:n imperiumiin on tullut ensimmäinen suuri halkeama. On käymässä kuten Johan Galtung ennusti Irakin sodan aattona: USA supervaltahegemonian viimeiset 20-25 vuotta alkoivat silloin. Galtung lyhensi arvionsa alkuperäisestä 25 vuodesta Irakin vuoksi 20 vuoteen.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 3. Jo FDR täytti kaikki hallintonsa portaat kommunistisilla juutalaisilla. Teatteria tuo kaikki vastakkain asettelu on.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 4. Trumpin esikuntapäällikköä ja neuvonantajaa haastateltu Obaman viime aikaisista Venäjän ja Israelin vastaisista toimista,
  ja suhteiden korjaamisesta Venäjään ja Israeliin;
  ”12 29 16 Obama will bring the war with Russia Fox News”
  https://www.youtube.com/watch?v=wwmTA99Yd9U
  Priebus:
  http://www.infowars.com/trump-white-house-chief-were-not-interested-in-going-to-war-all-over-the-world/
  http://www.foxnews.com/transcript/2016/12/30/president-obama-retaliates-against-russia/
  Conway:
  ”Kellyanne Conway, ”Donald Trump Will FIX” Israel & Russia RELATIONS – Barack Obama RUINED”
  https://www.youtube.com/watch?v=QVQ4s4YPiCM
  ”Kellyanne Conway Breaks SILENCE On Obama Russian SANCTIONS & Israel(FULL VIDEO)!!!!”
  https://www.youtube.com/watch?v=KPvRsGRsXO8
  ”Conway wonders if Russian sanctions were intended to restrict Trump”
  http://edition.cnn.com/2016/12/29/politics/donald-trump-russian-sanctions-white-house-lisa-monaco-cnntv/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Soisi tuonkin miehen jo kuolleen. Tästä itserakkaasta jutkusta olisi ”vähiten” harmia, jos hän sensijaan vehtaisi nuorten naisten kanssa, kuten ulkoministerinä ollessaan.
  Puritaani Nixonilla oli jatkuva huoli, tästä naisiin menevästä ”älyköstä” mahdollisena skandaalin aiheuttajana. Äärimmäisen itserakas ja niljakas mies, siis aito juutalainen kaikkine ”hyveineen”.
  Yhdysvallat on jopa enemmän Israelin talutusnuorassa kuin Suomi Neuvostoliiton. Sen selittävänä tekijänä on se, että Neuvostoliiton ja Suomen välillä oli valtioraja.
  Sen sijaan USA on järsitty sisältäpäin kuin aikoinaan terve mökki, jonka tupajumit ovat järsineet sahajauhoksi. Se maa, johon juutalaiset ovat pesiytyneet on tuhon oma, aivan kuten Euroopassakin. Nämä puliveivarit ahnehtivat rahat ja varat itselleen petoksella ja muodostavat ”järjestöjä” kommunistien kanssa, jolla kuristetaan valkoisen alkuperäisväestön oikeuksia omassa maassaan, joka taas ulosmittautuu täydellisenä hyötynä juutalaisille ja heidän myötäjuoksija roduilleen, joita käytetään vain hyväksi nyrkkitappeluissa ja rikosten teossa, jota nimitetään ”poliittiseksi toiminnaksi”. Jos valkoiset sitävastoin vastaavat vihdoinkin pinnan palaessa samalla mitalla takaisin. Se on ihmisoikeusrikos ja rasismia… Noh, kylllähän Te tiedätte.
  Vanha sananlasku pitää tässäkin asiassa paikkansa. ”Ei savua ilman tulta.”

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 6. Ylellä puhuttiin niin makeasti venäjästä ja putinista niin arvasin jo siitä että putin ja trumppi liittoutuisivat yhdessä kiinaa vastaan.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 7. Obama yrittää nyt yhdistää maata ja demokraattien ja republikaanien riitoja sopuun;
  http://www.satakunnankansa.fi/maailma/obama-putin-ei-pelaa-joukkueessamme-14036079/?
  Obama: Putin ei pelaa joukkueessamme

  Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on huolissaan republikaaneista, jotka luottavat liikaa Venäjän presidentti Vladimir Putiniin. – On totta, että venäläiset haluavat puuttua asioihin ja he ovat myös puuttuneet. Olen huolissani niistä republikaaneista ja kommentoijista, jotka luottavat enemmän Vladimir Putiniin kuin amerikkalaisiin maanmiehiinsä, koska nämä maanmiehet sattuvat olemaan demokraatteja, Obama sanoi CNN-uutiskanavan mukaan.

  – Me olemme kaikki samassa joukkueessa, mutta Vladimir Putin ei ole joukkueessamme, presidentti täsmensi.

  Yhdysvaltojen tiedusteluviranomaiset kertovat tuoreessa raportissaan, että Venäjän presidentti Putin pyrki auttamaan republikaanien Donald Trumpia presidentinvaaleissa ja horjuttamaan demokraattien Hillary Clintonia.

  Trump tapasi tiedustelujohtajia aiemmin perjantaina. Tapaamisen jälkeen hän sanoi, että hakkeroinnilla ei ollut mitään vaikutusta vaalitulokseen.

  Venäjä on aiemmin kiistänyt syytökset siitä, että se olisi puuttunut Yhdysvaltojen vaaleihin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Venäjän kirkon johto yrittää edistää Venäjän ja USA:n suhteiden parantamista;
  http://tass.com/society/856819

  Church should promote Russia-US relations improvement — Patriarch Kirill

  The Russian Orthodox Church head said that most people in the United States are ”Christians who share the same values and belong to the same global Christian family” as Russians, urging the two nations to use this cultural affinity ”to build bridges, rather than deepen the divide” between the two countries.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat