Venäjä: puolesta vai vastaan?

Venäjä-peikko räyhää ja rienaa jälleen valtamedian lööpeissä. Tällä kertaa arvuutellaan, oliko Putin Amerikan demokraattipuolueen korruption paljastaneen tietovuodon takana. Mutta miksi Venäjä jaksaa kiinnostaa kaikkia poliittiseen kantaan katsomatta? Onko idän ja lännen vastakkainasettelu aitoa?

Sekä itsenäiset että valtavirtaiset mediat ovat viimeistään Ukrainan kriisin puhjettua kiertäneet Venäjä-kysymystä kuin kissa kuumaa puuroa. Valtavirtaisen valemedian kanta aiheeseen on harvinaisen yksiselitteinen: Putin on saatanan ruumiillistuma ja syyllinen kaikkeen aina Syyrian kriisistä pakolaistulviin ja Euroopassa uudelleen nousevaan nationalismiin.

Lisäksi kaikki keinottelukapitalismia, Israelia, Euroopan unionia, TTIP-pankkivaltasopimusta, Natoa, Yhdysvaltoja, homolobbya, suuria tiedotusvälineitä ja hallitsematonta maahanmuuttoa kritisoivat mediat ja puolueet ovat joko tietoisesti tai tietämättään Putinin agentteja. Valtamedian hellimästä salaliittoteoriasta ei suureellisuutta puutu.

Valtamedian Putin-salaliittoteorioita on säännöllisesti käsitelty myös Magneettimediassa, sillä kansallismielisten artikkeleiden vuoksi Venäjä-leimakirves heiluu usein meidänkin julkaisuamme kohden.

Itse asiassa valtamedian käymän informaatiosodan strategia on melko nerokas. Vielä muutama vuosi sitten isänmaallisuuden käsite oli jotakuinkin kirosana kaikkien ”tiedostavien” toimittajien ja muiden kosmopoliittien korvissa. Kun kansallismieliset puolueet ja järjestöt alkoivat Euroopassa kartuttaa kannatusta, päätti eliitti kuitenkin yhtäkkiä kääntää kelkkaansa ja kaapata isänmaallisuuden sekä kansallismielisyyden käsitteistön itselleen.

Ukrainan kriisin jälkeen lehdistö on alkanut kertoa aivan uudenlaista tarinaa isänmaallisuudesta: isänmaallisia eivät olekaan nationalistit vaan Yhdysvaltojen, Israelin ja EU:n tähtilipuille uskollisuutta käsi sydämellään vannovat kulttuurimarxistit, jotka talvisodan hengessä taistelevat nyt idän konservatiivista petoa vastaan.

Maanpettureita ovat sen sijaan patriootit, joiden epäluulo Euroopan unionia ja homomarsseja kohtaan on suorastaan epäilyttävän hyvin linjassa Kremlin politiikan kanssa. Mikäli joku kehtaa ajaa perinteisiä arvoja järjestelmällisesti puolue- tai järjestötoiminnan kautta, voi hän hyvinkin olla osa maanalaista viidettä kolonnaa – Putinin agentti, joka rapauttaa Suomea sisältä käsin valmistellen näin maaperää itäiselle valloittajalle otolliseen muottiin.

Putin propaganda 12

Kummallisia liittolaisuuksia Venäjä-tekosyyn varjossa

Isänmaallisuusretoriikan harharetken lakipiste saavutettiin tänä keväänä. Kaksi entistä ”verivihollista”, juutalaisen Erkon suvun omistama valemedia Helsingin Sanomat sekä perussuomalainen ”maahanmuuttokriitikko” Jussi Halla-aho polttivat rauhanpiippua ja liittoutuivat itsenäisyysmielisiä medioja vastaan.

Yllättävä tapahtumaketju alkoi Magneettimedian uutisesta, jonka mukaan Halla-aho on EU-parlamentissa tukenut aktiivisesti Saudi-Arabian ääri-islamistista hirmuhallintoa. Uutinen levisi nopeasti vaihtoehtomedioissa, koska Halla-aho on nimenomaan profiloitunut ääri-islamin vastustajana.

Halla-ahon toimintaa pystyi selittämään vain laajemman maailmanpoliittisen kontekstin avulla: Saudi-Arabia on Israelin, Yhdysvaltojen ja lännen liittolainen aivan kuten Halla-ahokin. Lisäksi Halla-aho on tukenut ”länsimaista” Amerikka- ja pankkialisteista politiikkaa kannattamalla TTIP:tä sekä EU:n sanelemaa pakolaispolitiikkaa.

Miten tämän kaikki liittyy Venäjään? Sen sijaan että Halla-aho olisi Helsingin Sanomien haastattelussa perustellut tukeaan ääri-islamismille, ulkomaalaisten pankkien poliittiselle ylivallalle, EU:n maahanmuuttopoliittiselle diktatuurille tai muille Suomen itsenäisyyttä tuhoaville linjauksilleen, hän pelasi Putin-kortin.

HS-haastattelun otsikko oli: ”Jussi Halla-aho epäilee: Venäjä rahoittaa Euroopassa ja Suomessa hajaannusta aiheuttamaan pyrkiviä toimijoita”. Halla-aho ei yrittänytkään puolustella epäisänmaallista politiikkaansa; kunhan leimasi kaikki Saudi-Arabia-uutisesta järkyttyneet ääri-islamismin vastustajat Putinin kätyreiksi. Näin helppoa vastuun pakoilu nykyään on.

On jo korkea aika kirjoittaa selventävä artikkeli Venäjä-kysymyksestä, sillä putinistileimasinta tullaan käyttämään vastaisuudessa entistä ahkerammin.

Kansallismielisiä äänestäjiä vaaleissa petkuttavat puolueet tulevat varmasti yhä useammin perustelemaan petollista politiikkaansa Venäjä-tekosyyllä. Väitetään, ettei vaihtoehtoja pakkomonikulttuurisuudelle ja EU-liittovaltiolle ole, sillä mikäli poltamme sillat länteet, iso paha Putin marssii panssareineen Suomeen alta aikayksikön.

Oman lisänsä Venäjä-soppaan tuovat myös vasemmisto ja muut perinteiset imperialismikriitikot, joiden uusi sukupolvi on valmis liittoutumaan länsikapitalistien kanssa Putinin ”homofobista” ja ”militaristista” hallintoa vastaan.

Änkyrävasemmiston ikääntynyt polvi sen sijaan seuraa maailmanpolitiikkaa valkosinipunaraidalliset fanilasit silmillään eikä suostu uskomaan, ettei esimerkiksi Venäjän talouspolitiikka eroa juuri lainkaan ”amerikkalaisimperialistisesta” mallista.

latuffvenaja

Yhdet standardit Venäjälle – toiset Amerikalle

Kun valtamedian Venäjä-kirjoittelua alkaa seurata kriittisesti, ensimmäisenä osuu silmään yleisön aivokapasiteettia ankarasti aliarvioiva kaksinaismoralismi.

Amerikan demokraattipuolueen sähköpostivuodosta uutisoineita suomalaistoimittajia ei lainkaan kiinnostanut maailman johtavan suurvallan presidenttipuolueen korruptio. Sen sijaan kaikki huomio keskittyi vuodosta syytettyyn Venäjään.

Kun lännessä jättiläismäiset investointipankit käyttävät rikollisesti (1, 2) hankittuja varojaan valtapuolueiden ja jopa EU:n kaltaisten elinten korruptoimiseen (1, 2, 3, 4), on kyseessä liberaalin eliitin mielestä business as usual – lobbaus nyt vain kuuluu markkinavetoiseen demokratiaan.

Näkökulma on täysin toinen, kun katse kääntyy itäiseen korruptioon. Tästä surkuhupaisa esimerkki oli viime keväänä nopeasti lässähtänyt Panaman paperit –”kohu”, jossa juutalaisen George Sorosin palkkaamat toimittajat pyrkivät osoittamaan Putinin korruption. Veroparatiisivuodot vihjasivat, että monet Putinin sisäpiiriläisistä säilyttivät rahojaan vähintäänkin hämäräperäisissä paikoissa.

Vaikka Putin itse ei ollut listalla, käytettiin venäläispresidenttiä kaikkien Panama-uutisten keulakuvana. Miksi yhtä ankaria standardeja ei sitten sovelleta Goldman Sachsin rahoittamiin länsimaisiin johtajiin? Miksei Panaman papereista kirjoittaneeet mediat muistuttaneet, että veroparatiisi oli alunperin rikollista rahaa sotapolitiikkansa tueksi keränneen Yhdysvaltojen hanke?

Kaksinaismoralismin ja nälvimisen voi toki jättää omaan arvoonsa; ei tiedottaminen Venäjälläkään järin laadukasta ole.

Ikävä kyllä kyse ei ole pelkästään tahattoman koomisesta vainoharhaisten Nato-bimbojen ”trollijahdista”. Venäjä-hysterialla on karuja ja konkreettisia vaikutuksia lukemattomien suomalaisten arkeen.

Julkisuudessa käydyllä Venäjä-keskustelulla pyritään nimittäin oikeuttamaan Suomen itsetuhoinen politiikka, jonka ensimmäisiä uhreja ovat kotimaiset yrittäjät. Vuosi sitten Yle uutisoi, että kolmasosa Suomen Venäjän-viennistä katosi, kun päätimme liittyä lännen sanelemiin talouspakotteisiin. Hieman aiemmin Helsingin Sanomat oli uutisoinut Suomen kärsineen pakotteista enemmän kuin Venäjä itse. On pieni ihme, että eliitti on kyennyt uskottelemaan kansalle, että pakotteissa on kyse kansallisesta edusta.

Venäjä on polttava poliittinen kysymys, jota kommentoidaan yleensä vain typerillä iskulauseilla puolesta tai vastaan. Suomalaisten yrittäjien sekä Suomen kansakunnan turvallisuuden vuoksi on elintärkeää, että aihetta alettaisiin viimein analysoida viileästi.

192625586

”Kaikki lännen vastustajat ovat putinisteja!”

Analyyttistä otetta kaivataan jo siksi, että valtamedia on myöntänyt pyrkivänsä tietoisesti hämmentämään keskustelua ja termien merkitystä.

Venäjän ”informaatiosodan” ekspertiksi itsensä kruunannut länsi-intoilija Saara Jantunen kertoi Ylen Ykkösaamu-ohjelmassa jo viime lokakuussa, että hän käyttää ”Venäjä-trolli”-nimitystä myös sellaisista tahoista, jotka eivät edes pidä Putinista. Riittää, että ollaan ”länsivastaisia”.

Lehdistö seuraa nyt uskollisesti johtajaa ja syyttää kaikkia EU:n, Amerikan ja pankkien sanelemaa politiikkaa kritisoivat suomalaiset Putinin agenteiksi eli maanpettureiksi.

Tarjoammekin seuraavaksi monipuolisen Venäjä-keskustelun edellyttämän tietopaketin. Aloitamme erityisesti kansallismielisiä kiinnostavista aihesita: kuinka itänaapurin eliitti suhtautuu nationalismiin, juutalaisiin, holokaustirevisionismiin ja muihin sananvapauskysymyksiin.

Monet ovat väittäneet, että yllä mainitut teemat ovat kuitenkin ”epäolennaisia”, koska Putin on reaalipoliitikko. Väitteen mukaan presidentti on salaa piinkova kansallismielinen, jonka on kuitenkin olosuhteiden pakosta tukahdutettava kaikki radikaalit nationalistiset liikkeet, hankittava tukea juutalaisilta ja hehkutettava kommunistisen Neuvostoliiton perintöä juhlapuheissa.

Siksi artikkelin toinen puolisko koostuukin laajemmista teemoista, kuten Venäjän ulko- ja turvallisuuspolitiikasta sekä suhteista ulkomaisiin jättipankkeihin.

Millaisia kouriintuntuvia todisteita on olemassa siitä, että Putin pyrkii murskaamaan yksityisten pankkien maailmanpoliittisen hegemonian? Entä tukeeko hän taistelua sionismia vastaan Lähi-idässä?

Kyse ei ole vain Venäjästä ja Putinista.

Järjestäytyneiden juutalaisten valta Venäjällä kasvaa

Muun muassa Foreign Policy –lehdessä työskennellyt Joshua Keating kirjoitti 2014 artikkelin, jossa hän totesi, että äärimielinen juutalaislahko Chabad Lubavitch hallitsee Venäjän juutalaisyhteisöä ja että sen edustajat ovat erittäin läheisissä väleissä presidentti Vladimir Putinin kanssa.

Ulkopuolisille juutalaisten vallan kasvaminen näyttäytyy esimerkiksi suurina synagogien ja juutalaismuseoiden rakennushankkeina, jotka on kustannettu röyhkeästi veronmaksajien varoilla.

Keatingin haastattelema Venäjän juutalaiskongressi myönsi, että valtion päättäväisen toiminnan vuoksi juutalaisvastaisuus on Venäjällä supistunut voimakkaasti viimeisten 10 vuoden aikana. Keatingin mukaan Putinin lähipiiriin kuuluu lukuisia juutalaisia. Putin on myös henkilökohtaisesti sekaantunut oikeusjuttuihin, kun juutalaisia on syytetty esimerkiksi korruptiosta. Presidentti on tehnyt tuomioistuimille selväksi, ettei Venäjällä sallita ”antisemitismiä”. Juutalaisten tuomioita on jopa kumottu jälkikäteen.

Keating totesi, että suurinta vaikutusvaltaa Venäjällä nauttii FEOR-juutalaisfederaation päärabbi Berel Lazar (1, 2). Lazar sai koulutuksensa Yhdysvalloissa, mutta nykyään hän on ”Putinin henkilökohtainen rabbi”. Lazarin mukaan ”Putin on juutalaisten ystävä” ja ”Venäjä on Euroopan turvallisimpia paikkoja juutalaisille”. Putin on kutsunut juutalaisia muistelemaan kanssaan esimerkiksi toista maailmansotaa ja rahoittanut avokätisesti juutalaisten toimintaa valtion kirstusta.

Keatingin mukaan juutalaiset ovat ostaneet asemansa Putinin sisäpiirissä sionistimiljardöörien varoilla. Esimerkiksi veritimanteilla rikastunut juutalaistaustainen rikollinen Lev Leviev on tukenut heimonsa poliittista työtä Venäjällä.

Juutalaisten historiaa tutkivan professori David Shneerin mukaan Venäjän juutalaiset noudattavat ikivanhaa strategiaansa soluttautumalla poliittisen vallan ytimeen korruption avulla. Jo keskiajalla Euroopassa tunnettiin ilmiötä selittävä jiddišinkielinen termi ’shtadlanut’. 2012 The Jerusalem Post julkaisi artikkelin: ”Putinin puolella seisoo juutalaismiljardöörien armeija”.

Esimerkiksi Sotšin olympialaisten yhteydessä Putinin pitkäaikainen juutalainen ystävä Arkady Rotenberg sai ”yllättäen” valtiolta muhkean 7 miljardin dollarin sopimuksen.

Putinin siteet maan juutalaisyhteisöön ovat vankalla pohjalla eivätkä rajoitu vain yksittäisiin kädenpuristuksiin ja valokuvaussessioihin. Keväällä 2015 Venäjän johtaviin juutalaisiin lukeutuva Aleksandr Boroda vahvisti Putinin ”suojelevan meitä juutalaisia”. Borodan mukaan julkinen valta tukee juutalaisuutta Venäjällä huomattavasti avoimemmin kuin esimerkiksi Euroopassa tai Amerikassa.

Kun selvisi, että Putin palaisi presidentiksi 2012, Jewish Telegraphic Agency kirjoitti, että valtaosa juutalaisista huojentui kuullessaan uutisen. JTA:n mukaan Putin oli ensimmäinen presidentti, joka pyrki aktiivisesti etäännyttämään Venäjää maan ”antisemitistisestä” perinnöstä. Lazar arvioi, että valtaosa juutalaisista äänesti Putinia presidentinvaaleissa.

Putin on vakiovieras Venäjän juutalaisten museoissa ja temppeleissä. Lisäksi hän pitää yhteyttä kansainväliseen juutalaisyhteisöön. 2014 hän järjesti Moskovassa kokouksen ulkomaalaisten rabbien kanssa. Putin ja juutalaisjohtajat keskustelivat sulassa sovussa muun muassa Hitleristä, antisemitismistä ja Israelista. Ehkäpä raskauttavinta kuitenkin on, että Putin on lähihistorian pahimman länsimaalaisen sotarikollisen, juutalaisen Henry Kissingerin, henkilökohtainen ystävä.

2015 amerikkalainen Forbes-talouslehti julkaisikin artikkelin, jonka mukaan ”Putinissa on paljon pahaa, mutta ainakaan hän ei ole juutalaisvastainen”.

chabad-moscow

Kansallismielisten poliittinen vaino Venäjällä

Juutalaislobbareille annetut lupaukset eivät ole jääneet vain sanojen tasolle. Putinin aikana valtio on tehostanut ankarasti painostustoimiaan kansallismielisiä vastaan.

Jo 2005 Putin ”pyysi anteeksi” venäläisten ”rasismia” ja lupasi, että maan väkivaltakoneisto tulee ”pyyhkimään skinheadit ja fasistiset elementin pois Venäjän poliittiselta kartalta”. Putinin mukaan poliisin täytyy varmistaa, että Venäjä pysyy ”monietnisenä maana”.

2012 Venäjä alkoikin rakentaa tietokantaa ”ääriajattelijoista”, joihin myös kansallismieliset luetaan. 2014 duuma päätti kieltää kansallissosialististen ja fasististen symbolien käytön. Samana vuonna Putin allekirjoitti joukon lakeja, jotka takasivat kovennettuja rangaistuksia kansallismieliseen toimintaan ”syyllistyneille” venäläisille. Esimerkiksi ”ääriryhmän muodostamisesta” voi maassa joutua neljäksi vuodeksi vankilaan.

Holokaustimyytistä kriittisesti puhuvat venäläiset voivat saada linnaa sen sijaan jopa viisi vuotta – puoli vuosikymmentä! 2015 Ruotsissa vieraillut venäläinen Stanislav Vorobjev vahvisti, etteivät lait suinkaan ole kuolleita kirjaimia, vaan niitä sovelletaan aktiivisesti kansallismielisiä vastaan.

On totta, että Venäjä on käyttänyt monikulttuurisuuskysymystä toisinaan propaganda-aseena länttä vastaan. Maaliskuussa Kreml muistutti, että Euroopan valtiot ovat epäonnistuneet säälittävästi pakolaispolitiikassaan. Toisaalta Putin itse on toistuvasti painottanut, että venäläinen yhteiskunta on kansojen, kulttuurien ja uskontojen sekava mosaiikki – ja niin tuleekin olla (1, 2, 3).

Presidentti on myös ”tuominnut militantin nationalismin nousun” Länsi-Euroopassa. Putinin luottoideologi Alexandr Dugin on vienyt etniseen kansallismielisyyteen ja erityisesti valkoisiin ihmisiin kohdistuvan vihan äärimmilleen kummallisissa teksteissään:

”Tuen mustia. Valkoinen sivilisaatio – sen kulttuurilliset arvot ja valheellinen, ihmisarvonvastainen yhteiskuntamalli, jonka he rakensivat – siinä ei ollut mitään etuja. Kaikki tulee johtamaan valkoisten vastaisiin pogromeihin maailmanluokan mittakaavassa.

Venäjä tulee säästymään tuholta, sillä me emme ole puhdasverisiä valkoisia. Haaskalintujen tavoin käyttäytyvät monikansalliset yhtiöt, sorto ja muiden alistaminen, mukaanlukien MTV [Music Television, yhdysvaltalainen musiikkitelevisiokanava. Suom. huom.], homot ja lesbot – ne ovat valkoisen sivilisaation hedelmiä, mistä on välttämätöntä hankkiutua eroon.

Niinpä olen punaisten, keltaisten, vihreiden ja mustien, mutta en valkoisten, puolella. Asetun täysin sydämin Zimbabwen kansan puolelle.”

Vaikka Venäjän työttömyysluvut ovat rumaa katsottavaa, Putin julisti 2013, että maan työmarkkinat tarvitsevat ”uutta verta – koulutettuja ja työteliäitä ihmisiä, jotka ovat valmiit muuttamaan Venäjälle ja pitämään sitä uutena kotimaanaan”. Ulkomaalainen orjatyövoima houkuttelee siis myös idän eliittiä.

Venäjän hallitus pyrkii oikeuttamaan monikulttuurisen, juutalaismielisen ja antinationalistisen politiikkansa toisen maailmansodan perinnöllä: ”Venäjä on aina taistellut fasismia ja natseja vastaan!” Putinin puolustajien mukaan tämä on laskelmoitua reaalipolitiikkaa: ainahan johtajat pyrkivät yhdistämään kansaa vetoamalla historiallisiin sotiin ja voittoihin.

Kriittisemmät äänet kuitenkin toteavat, ettei ylikansallisen juutalaisen marxismin oppia saarnannut ja miljoonia etnisiä venäläisiä teurastanut Neuvostoliitto yksinkertaisesti voi olla myyttinen esikuva, johon kansallismielinen hallitus voisi tukeutua.

2014 uutisoitiin, että Venäjän ainut neuvostoaikainen vankileirimuseokin joutui sulkemaan ovensa, koska sitä syytettiin ”fasismista”. Samana vuonna Venäjä teki YK:n yleiskokouksessa aloitteen, jossa kaikkia maita kannustettiin taistelemaan entistä päättäväisemmin ”natsismin ihannointia, rodullista syrjintää, muukalaiskammoa ja suvaitsemattomuutta” vastaan.

284312-putin

Ukrainan kriisin syylliset

Kansallismielisessä liikkeessä kahtiajako suhteessa Venäjään kärjistyi huomattavasti Ukrainan kriisin vuoksi.

Kuten tulemme myöhemmin artikkelissa osoittamaan, ”idän ja lännen kamppailu” (johon Ukraina-kysymys kiinteästi liittyy) on kautta lähihistorian ollut yleensä vain monikansallisen pankkipääoman käsikirjoittamaa teatteria. Ja vaikka teoriamme ei vakuuttaisikaan lukijaa välittömästi, ei Ukrainan kriisi siltikään ole tekosyy, jonka varjolla kansallismieliset voisivat perussuomalaisten tavoin yhtäkkiä luikkia Naton ja Euroopan unionin selän taakse piiloon.

Kuten Yhdysvaltojen Israel-lobbysta kuuluisan teoksen kirjoittanut politiikan tutkimuksen professori John Mearsheimer on todennut, Amerikan johtama länsi räjäytti Ukrainan ruutitynnyrin täysin tietoisesti. Foreign Affairs –lehden artikkelissaan ”Why the Ukraine Crisis is the West’s Fault” Mearsheimer osoitti, että ilman lännen vuosia jatkunutta sotilaallista uhkailua Venäjällä ei olisi ollut pätevää poliittista motiivia (tai tekosyytä) irrottaa Krimiä Ukrainasta.

Mearsheimerin mukaan ongelmien ydin on sotilasliitto Naton laajentuminen kohti Venäjän rajanaapurivaltioita. Venäjän kaltaiset suuret alueelliset mahdit eivät ole koskaan historian aikana sallineet kilpailijavaltioidensa johtamia sotilasliittoumia lähistölleen (Yhdysvallat kutsuu tätä Monroen opiksi), minkä vuoksi Naton laajentaminen on ollut erittäin tietoinen provokaatio.

Naton lisäksi Yhdysvallat liittolaisineen ovat pyrkineet laajentamaan myös EU:ta kohti itää ja tukemaan miljardeilla dollareilla Itä-Euroopassa toimivia amerikkalaismielisiä poliittisia järjestöjä. Mikäli Venäjä tai Kiina pyrkisivät laajentamaan sotilaallista tai poliittista vaikutuspiiriään vastaavalla tavalla kohti Eurooppaa tai Yhdysvaltoja, olisi lännen reaktio aivan yhtä aggressiivinen.

Naton laajentuminen alkoi 1990-luvulla Bill Clintonin ollessa Yhdysvaltojen presidentti. 1999 Nato laajeni Tšekkiin, Unkariin sekä Puolaan, ja 2004 Bulgariaan, Viroon, Latviaan, Liettuaan, Romaniaan, Slovakiaan ja Sloveniaan. Venäjä oli kehityksestä raivoissaan, mutta heikon taloutensa ja armeijansa vuoksi se ei voinut tehdä mitään estääkseen Naton laajentumista.

Huhtikuussa 2008 Nato kiristi ruuvia ja ilmoitti havittelevansa Venäjän suuria rajanaapureita, Ukrainaa ja Georgiaa. Julistus oli niin ylimielinen, että Ranska ja Saksa sanoutuivat siitä irti, sillä sen pelättiin lietsovan sotilaallista konfliktia Venäjän kanssa. Putin totesikin, että Ukrainan ja Georgian liittäminen Natoon merkitsisi ”suoraa uhkaa” Venäjän kannalta.

Venäjän uhkauksista huolimatta länsi päätti jatkaa vaikutuspiirinsä laajentamista, mikä johti lopulta suurvaltapolitiikan pelinappuloiksi joutuneiden ukrainalaisten tragediaan.

NATO_3026739a

Mistä Venäjän tuki IMF:lle Ukrainassa johtui?

Nyt eliitti pyrkii käyttämään Venäjä-mörköä ja Ukrainan kohtaloa tekosyynä EU-liittovaltion vahvistamiseksi ja Suomen liittämiseksi Natoon.

Mearsheimer kuitenkin muistuttaa artikkelissaan, ettei Venäjän väitetyistä imperialistisista suunnitelmista ollut merkkejä ilmassa ennen Ukrainassa syntyneitä levottomuuksia ja vallankaappausta helmikuussa 2014. Putinin toimet Krimillä yllättivät lännen poliitikot ja Naton täydellisesti. Kyse oli nopeasta reaktiosta lännen provokatiivisiin toimiin Ukrainassa.

Kuten Mearsheimer kirjoittaa, ei Venäjästä yksinkertaisesti ole Euroopan alistajaksi, minkä vuoksi keskustelu Suomen Nato-jäsenyydestä ei ole turvallisuuspolitiikkaa vaan jotain aivan muuta:

[Venäjä on] heikentyvä suurvalta, jolla on ikääntyvä väestö ja yksiulotteinen talous. Sen sotilaallinen motittaminen ei ole tarpeellista. [Naton laajentaminen] antaa Moskovalle vain hyvän tekosyyn aiheuttaa lisää ongelmia Itä-Euroopassa.”

Mearsheimerin artikkelin mukaan länsi on siis tarjonnut polttoainetta sekä hyvän verukkeen Venäjälle kalistella sapeleitaan ja näyttää sotilaallista voimaansa myös rajojensa ulkopuolella.

Maailmanpolitiikasta ja rahoitusmarkkinoista aktiivisesti kirjoittava Brandon Smith pitää mahdollisena, että kyseessä ei ollut Venäjän kannalta pelkkä onnenkantamoinen.

Kriisin puhjettua Venäjä nimittäin lobbasi sen puolesta, että Kansainvälinen valuuttarahasto IMF ottaisi Ukrainan talouden haltuun! Eikö ”länsimaisen” IMF-pankin pitäisi olla Venäjän verivihollinen? Vielä kummallisemmaksi tilanne muuttui, kun IMF määräsi Ukrainaa jatkamaan taisteluaan Venäjää vastaan. Näin sekavaan asetelmaan Mearsheimerin valtiokeskeisellä teorialla ei ole enää juuri mitään kommentoitavaa.

Miksi Venäjä ajoi Ukrainan IMF:n syliin, kun länsimainen finanssieliitti on yhdessä kuorossa vaatinut entistä kovempaa sotilaallista voimaa itänaapuriamme vastaan?

Lopulta Ukrainan kriisistä hyötyivätkin eniten monikansalliset pankit, jotka kykenivät sodan vuoksi sitomaan maan velkaorjuuteen, josta se ei välttämättä koskaan pääse irti.

Kupletin juoni on tullut tutuksi jo esimerkiksi Kreikasta: Ukraina hukutettiin tarkoituksella niin syvälle ulkomaalaiseen velkaan, ettei se kykene selviytymään lainojen ja korkojen takaisinmaksuista. Niinpä Ukraina joutuu selvittämään velkansa avaamalla rahoitusmarkkinansa ulkomaalaisille hyväksikäyttäjille, yksityistämällä kansallisomaisuuttaan ja luovuttamalla rikkautensa ylikansallisille pankeille. Miten Venäjä uskoo hyötyvänsä tästä?

IMF-Ukraine-kyivpost.com_

Kansallismielisten suhde Venäjään ja Ukrainaan

Risuja tulee antaa myös Ukrainan nykyistä roistohallitusta puolusteleville ”kansallismielisille”, joiden mielestä juutalainen ammattirikollinen Petro Porošenko on Venäjä-ystävällistä Viktor Janukovytšia pienempi paha.

Jopa istuvaa hallitusta ”radikaalimmat” ryhmät ovat osoittaneet palvelevansa sionisteja ja globaalikapitalisteja. ”Äärioikeistolainen” Oikea sektori on vakuutellut toistuvasti uskollisuuttaan juutalaisia kohtaan (1, 2, 3).

”Uusnatseiksi” kutsuttu Azov-pataljoona on puolestaan todennut voivansa lähettää miehiään Syyriaan taistelemaan Bashar al-Assadin liittolaisia vastaan – toisin sanoen tukemaan Israelia ja ääri-islamisteja!

Nato–Venäjä-väittelyssä jätetään yleensä huomioimatta se, miksi amerikkalaisjohtoinen sotilasliitto alkujaan perustettiin. Naton kotisivujen mukaan tavoitte on alusta lähtien ollut edistää Euroopan liittovaltiokehitystä ja vastustaa eurooppalaisnationalismia. Tämän tulisi olla tarpeeksi hyvä syy vastustaa Natoa kategorisesti ja kaikkialla.

Pohjoismaista Vastarintaliikettä lukuunottamatta yksikään kansallismielinen järjestö Suomessa ei ole kuitenkaan suostunut esittämään selkeää ulko- ja turvallisuuspoliittista ohjelmaa, joka haastaisi valtamedian ylläpitämät suurvaltapoliittiset olkiukot.

Opportunistit tahtovat jättää ”Nato-option” pöydälle, vaikka se tarkoittaisi EU-liittovaltiota ja pahimmillaan kansallismielisyyden kieltävää lainsäädäntöä.

Putin ei ole antisionisti

Turvallisuuspoliittisesta keskustelusta tulee entistä mutkikkaampaa, kun Ukrainasta siirrytään Lähi-itään.

Idän ja lännen vastakkainasettelu kärjistyi entisestään, kun Venäjä alkoi pommittaa Syyriassa Assadin hallintoa vastustavia terroristeja. Monien mukaan operaatio todisti, että Venäjä taistelee itsenäisten valtioiden puolella dollari-imperialismia vastaan. Skeptikot ovat vastanneet tähän, että Venäjä ajaa Syyriassa kyynisesti omaa aluepoliittista etuaan, kuten laivastotukikohtaansa.

Juuri Venäjä painosti Syyriaa luopumaan kemiallisista aseista, vaikka ilman joukkotuhoaseita puolustautuminen Amerikan mielivaltaa vastaan on pitkällä tähtäimellä käytännössä mahdotonta. Martti Ahtisaaren mukaan Venäjä jopa ehdotti lännelle 2012 Assadin syrjäyttämistä sillä ehdolla, ettei länsi aseistaisi kapinallisia. (Ahtisaaren uskottavuus jää toki lukijoiden itsensä arvioitavaksi.)

YK:ssa Venäjä antoi siunauksensa Libyan tuhoamiselle ja Muammar Gaddafin syrjäyttämiselle. Venäjä myös jäädytti ilmatorjuntajärjestelmäkauppansa Iranin kanssa siihen asti, että Iranin suhteet Amerikan kanssa paranivat tarpeeksi. Toisin kuin Gaddafi, Venäjä ei ole pyrkinyt irtaantumaan kansainvälisestä pankkimonopolista vaan on kiltisti lyhentänyt ulkomaisia lainojaan vaikeasta taantumasta huolimatta.

Venäjän yhteistyö Israel-vastaisen Iranin kanssa on puhtaasti taloudellista. Russia Todayn televisiohaastattelussa Putin sätti Irania sen antisionismista ja sanoi, että ”Iranian tekemät uhkaukset [Israelia vastaan] ovat anteeksiantamattomia ja typeriä”. Putin toisti sionistien valheellisen väitteen, jonka mukaan Iranin presidentti Mahmud Ahmadinežad olisi vaatinut ”Israelin pyyhkimistä pois maailmankartalta”. Todellisuudessa Ahmadinežad ei koskaan edes sanonut niin.

Lisäksi Venäjä on pitkin alkuvuotta vakuutellut toistuvasti tekevänsä kaikkensa, jotta sen Lähi-itään myymät aseet eivät päätyisi Hizbollahin haltuun. Venäjä jopa jäädytti ohjuskauppansa Iranin kanssa, kun osa ohjuksista oli huhujen mukaan päätynyt Libanoniin. Venäjä teki myös Israelin kanssa sopimuksen, jonka mukaan juutalaiset saavat pommittaa halutessaan syyrialaisia asekuljetuksia.

Israelilaiset kansanedustajat ovat kommentoineet Haaretz-lehdelle uskovansa Putinin lupauksiin. Haaretz’n mukaan ”Venäjän ja Israelin välit kukoistavat uljaammin kuin koskaan ennen”. Lehti kirjoitti, että sionistit ymmärtävät, että tällä hetkellä Assadin tukeminen palvelee Venäjän alueellisia intressejä – ”mutta tilanne voi muuttua” tulevaisuudessa.

Venäjä ei siis taistele Syyriassa sionismia vastaan vaan turvatakseen oman sotilaallisen ja geopoliittisen asemansa. Tästä kielivät erityisesti Venäjän nihkeät suhteet Hizbollahiin, joka on Lähi-idän historian menestyksekkäin sionisminvastainen vastarintaliike.

Yhdysvallat ja Israel käyvät tällä hetkellä pankkisotaa koko Libanonia vastaan heikentääkseen Hizbollahia. Venäjä ei ole tehnyt eletäkään tukeakseen maan finanssijärjestelmän vakautta, vaikka Putinilla olisi nyt tuhannen taalan paikka vastustaa dollarin maailmanpoliittista ylivaltaa sekä sionismia.

Hizbollah.
Hizbollah.

Venäjän yhteistyö Israelin kanssa tiivistyy

2014 Gazan kansanmurhan aikana Putin asettui tukemaan sionisteja, jotka pommittivat palestiinalaisten siviili-infrastruktuuria, sotkivat pakolaisten asuntoja ulosteella, tappoivat lähes 600 pikkulasta (joita Israel kutsuu ”tulevaisuuden terroristeiksi”) ja 260 naista sekä syyttivät Palestiinan ihmisoikeustilanteesta huolestuneita ”antisemitisteiksi”.

Lisäksi Venäjän ja juutalaisvaltio Israelin välinen taloudellinen yhteistyö on kasvanut vuosi vuodelta (1, 2). Putinilta ei ole toisin sanoen herunut lainkaan ymmärrystä kansainväliselle Israel-vastaiselle BDS-boikottiliikkeelle.

Mikä hälyttävintä, Venäjä ja Israel käyvät satojenmiljardien dollareiden kauppaa sotilasteknologialla. Israel ja Venäjä ovat myös kehittäneet kahdenkeskeisen salatun viestintälinjan, jonka kautta ne voivat omien sanojensa mukaan kommunikoida ilman Yhdysvaltojen ”väliintuloa”. 2010 Venäjä ja Israel solmivat sotilaallisen sopimuksen, johon sisältyy muun muassa tiedustelupalveluiden entistä tiiviimpi yhteistyö.

Tämä kehitys sekä Iranin, Libanonin ja Libyan kokemukset osoittavat, etteivät Israelin viholliset Lähi-idässä voi laskea toivoaan Venäjän varaan.

Putin on antanut muodollisen tukensa niin ”palestiinalaiselle valtiolle” kuin Palestiinaa laittomasti miehittäville sionisteille (samalla Putin kertoi olevansa Talmudia Israelin perustuslaiksi puuhaavan Benjamin Netanjahun ystävä). Poliittiset korulauseet eivät siis kerro mitään mielenkiintoista Venäjän suhteesta sionismiin.

Viime syksynä Putin vieläpä kutsui Netanjahun vierailulle Moskovaan, jossa juutalaisjohtajalle vakuutettiin, etteivät Venäjän toimet Syyriassa murenna Tel Avivin valta-asemaa. Putin muistutti, että Syyrian vuoksi esimerkiksi Hizbollah on niin kiireinen, ettei se ehdi suunnitella uusia iskuja Israeliin. Lisäksi Venäjä ja Israel sopivat tapaamisessa tiivistetystä tiedusteluyhteistyöstä Syyrian tilanteeseen liittyen.

Yhdysvaltojen ulkopolitiikkaa ohjailevan Israelin rakkaussuhde Venäjän kanssa osoittaa, ettei suurvaltadynamiikka ole lainkaan niin mustavalkoista, kuin valtamedia antaa ymmärtää. John Mearsheimer on jopa ennustanut, että Venäjä aikoo tulevaisuudessa liittoutua virallisesti Yhdysvaltojen kanssa hakeakseen turvaa kasvavaa Kiinaa vastaan.

putin-netanyahu-handshake-640x360

”Idän ja lännen taistelu” on ollut aiemminkin teatteria

Mearsheimerin vision toteutuminen ei yllättäisi. Stanfordin yliopistossa Neuvostoliiton ja lännen taloudellista yhteistyötä 1960–70-luvuilla tutkinut taloustieteilijä Anthony Sutton osoitti uraauurtavissa teoksissaan, että ”kylmä sotakin” oli lopulta pelkkää teatteria.

Neuvostoliiton teollinen ja sotilaallinen mahti perustui Suttonin tutkimusten mukaan kommunistien vallankaappauksesta lähtien kokonaan amerikkalaiseen rahoitukseen ja teknologiaan. Yhdysvaltojen hallituksen asiakirjoihin perustuneessa National Suicide –kirjassaan Sutton tiivistikin, että ”ei ole olemassa neuvostoteknologiaa – on vain amerikkalaista ja liittoutuneiden teknologiaa Neuvostoliitossa”.

Ilman lännen rahaa, aseita ja tieteellistä kehitystä kommunistinen hirmuhallinto ei olisi pysynyt pystyssä. Neuvostoliitossa ”kaikki kuparilangasta moottoriajoneuvoihin, panssarivaunuihin, ohjusjärjestelmiin ja tietokoneisiin” oli länsimaista tuontitavaraa. ”Kylmä sota” olisi ollut varsin erilaista aikaa, mikäli länsikapitalistit olisivat todella pyrkineet eristämään Neuvostoliiton ja murskaamaan kommunistit.

Kapealle finanssieliitille yhteistyö kommunistien kanssa oli verraton rahasampo, vaikka se vaatikin noin sadan miljoonan ihmisen hengen uhraamista. Kirjoitimme 1900-luvun kahden valta-aatteen – kommunismin ja kapitalismin – juurista ja yhdistävistä tekijöistä tarkemmin jo artikkelissa ”Juutalaiset, pankit, koronkiskonta”.

Kuten olemme tässä ja aiemmissa artikkeleissamme osoittaneet (1, 2), on juutalaistaustaisilla vaikuttajilla merkittävä rooli niin Yhdysvaltojen johtamassa lännessä kuin Venäjälläkin. Idässä juutalaisten eliittiasema on pysynyt vahvana aina kommunistien vallankaappauksesta lähtien.

Vaikka juutalaisia oli enintään 5 prosenttia Venäjän tuolloisesta väestöstä, lähes kaikki kommunistipuolueen alkuperäisistä johtajista olivat juutalaisia. Bolševikkien astuttua valtaan antisemitismistä tuli Venäjällä kuolemanrangaistuksen uhalla kielletty rikos.

Kuten muun muassa Nobel-palkittu Alexandr Solženitsyn on todennut, etuoikeutettu asema säilyi myös Stalinin päästyä valtaan. Huhut ”neuvostoantisemitismistä” olivat vain juutalaisten lobbausjärjestöjen propagandaa, jota voi verrata 2000-luvun huhuihin ”Saddam Husseinin joukkotuhoaseista”.

Juutalaisten valta-asema niin Wall Streetin pilvenpiirtäjissä kuin Moskovan kommunistikomiteoissa hämmästyttää monia. Miksi ihmeessä Jacob Schiffin kaltaiset upporikkaat amerikanjuutalaiset keinottelijat tukivat kommunistivallankumousta Venäjällä?

Sionismin oppi-isä Theodor Herzl’n mukaan kyse ei ole ideologiasta vaan juutalaisten yhteiskunnallisesta strategiasta. Hän totesi kuuluisassa kirjassaan Juutalaisvaltio: ”Kun me [juutalaiset] uppoamme, ryhdymme vallankumoukselliseksi proletariaatiksi – vallankumouksellisten puolueiden upseereiksi. Kun me nousemme, ammennamme valtamme rahakirstuista.” Sitaatti auttaa ymmärtämään idän juutalaisten toimintaa niin ”kylmän sodan” aikana kuin 2000-luvulla.

wallst

Pankkiirit alistivat Venäjän kommunistivallankumouksen myötä

Juutalaiset nousivat siis Venäjällä halveksittujen irtolaisten asemasta poliittisiin johtotehtäviin bolševikkikumouksen jälkeen.

Vallanvaihto sai rahoitusta Wall Streetiltä siksi, että tsaarin Venäjän kansallistettu pankkijärjestelmä toimi esteenä Rothschild-vetoisen, Länsi-Euroopassa toimineen yksityisen pankkijärjestelmän laajentumisyrityksille.

A History of Central Banking –kirjan kirjoittaneen Etelä-Afrikan keskuspankin entisen johtajan, Stephen Goodsonin, mukaan kansallistettu keskuspankkijärjestelmä takasi sen, että tsaarin Venäjän valtionvelka oli maailman pienin. Ulkomaalaiset pankit eivät toisin sanoen kyenneet kiristämään maan päättäjiä. Edistyksellinen rahoitusjärjestelmä nelinkertaisti Venäjän teollisuuden volyymin vuosien 1890–1913 välillä. Omavaraisuutta tavoitteleva valtio kykeni vastaamaan parhaimmillaan 80 prosenttiin kotimaisesta teollisesta kysynnästä.

Historioitsijat Kuisma ja Keskisarja arvelivat Erehtymättömät-kirjassaan, että Frankfurt am Mainin juutalainen Rothschild-pankki myönsi Suomelle maamme historian ensimmäiset merkittävät valtionlainat juuri siksi, että pankki havitteli tunkeutumisväylää Venäjän-markkinoille.

Tsaari kuitenkin torjui Rothschildin yritykset rakentaen valtionvelasta ja koronkiskonnasta riippumatonta keisarikuntaa, minkä vuoksi Venäjä täytyi lopulta murtaa väkivalloin. Tästä alkoi idän juutalaisten uusi, yltäkylläinen aikakausi, joka ei suinkaan päättynyt Neuvostoliiton romahdukseen. Kun puolueen aika oli ohi, muodostui 1990-luvulla uusi hallitseva sisäpiiri pääosin juutalaisista oligarkeista.

Bloomberg-talousjulkaisu uutisoi 2013 yllättäen, että Venäjä oli palkannut amerikanjuutalaisen rikollispankin Goldman Sachsin uudeksi liike-elämän imagokonsultikseen. Venäjään kritiikittömän ihailevasti suhtautuneille vaihtoehtomedioille uutinen tuli täydellisenä (ja harvinaisen ikävänä) yllätyksenä.

Uutisessa kerrottiin, että Venäjän valtiovarainministeriö tahtoo houkutella Goldmanin avulla lisää ulkomaalaista pääomaa kotimarkkinoilleen. Taustalla oli Putinin itsensä asettama tavoite kohentaa Venäjän asemaa Maailmanpankin silmissä.

Mikä hämmentävintä, samalla ilmoitettiin, että Goldman oli palkattu auttamaan Venäjää myös maan yksityistämisohjelman kanssa. Itänaapurimme tahtoi myydä kansallisomaisuuttaan ulkomaalaisille sijoittajille 33 miljardin dollarin edestä!

Goldmanin juutalaisen johtajan Lloyd Blankfeinin kerrottiin myös istuvan Dmitri Medvedevin johtamassa talouskomiteassa, jonka tavoitteena oli tehdä Moskovasta kansainvälinen finanssikeskus.

medblank

Miksi Venäjän velkaongelman annetaan vain pahentua?

Yksityinen velka on kansantalouden syöpä, jota vastaan pankkiirien ylivaltaa ja oligarkkeja karttavien valtioiden tulisi taistella. Venäjä ei ole kuitenkaan torjunut korollisen velan määrän kasvua, vaikka tämä olisi mahdollista kansallisen keskuspankkirahoituksen avulla.

Moskovan HSE-yliopisto selvitti 2014, että korkeakorkoisen yksityisen velan määrä on kasvanut kiivaaseen tahtiin Venäjällä erityisesti vuoden 2009 jälkeen. Kolmasosa venäläisistä käyttää HSE:n mukaan puolet palkastaan velan lyhentämiseen! Tämä ei ole terveen kansantalouden merkki vaan osoitus siitä, että politiikka palvelee yksityisen finanssisektorin kapeaa etua kansakunnan sijaan.

Venäjän ei olisi tarvinnut siirtyä kommunismin jälkeen länsimaiseen velkatalouteen ja korko-orjuuteen. Vielä 1993 vaikutti hetken siltä, että maa olisi saanut isänmaallisen hallinnon. Amerikalle uskollinen alkoholistipresidentti Boris Jeltsin joutui puolustamaan asemaansa veristen taisteluiden aikana, kun kansallissosialistien johtamat joukot pyrkivät miehittämään Moskovan strategisesti tärkeät rakennukset. Lopulta kapina saatiin kuitenkin tukahdutettua.

Jeltsin-vastaista kansannousua ruokkivat hallituksen ”talousuudistukset”, joiden tavoitteena oli sitoa Venäjä yksityisten pankkien velkaorjaksi. Amerikanjuutalainen talousrikollinen Lawrence Summers ja hänen seuraajansa olivat lentäneet itään haaskalle pian Neuvostoliiton romahduksen jälkeen.

Summersin kopla ”avusti” Boris Jeltsinin rappiojuopoista koottua ”asiantuntijakaartia” ja neuvoi näitä yksityistämään Venäjän talouden. Lopputulos oli arvattavissa: järjestäytynyt rikollisuus ryöväsi yli 500 miljardin dollarin edestä julkista omaisuutta, pankkeja ja luonnonvaroja. (Nyt juutalainen IMF-johtaja David Lipton vaatii samaa kurjistavaa sokkiterapiaa myös Iranin taloudelle, jotta maa ei tulevaisuudessa enää voisi muodostaa sotilaallista uhkaa Israelille ja sen liittolaisille.)

Jopa valtavirtainen media on joutunut myöntämään juutalaisten suvereenin roolin Venäjän yksityistämisryöstössä. 2007 The Guardian kirjoitti: ”1990-luvulla seitsemän oligarkkia omisti puolet koko Venäjästä. Kuusi heistä oli juutalaisia: Boris Berezovski, Vladimir Gusinski, Alexander Smolenski, Mihail Hodorkovski, Mihail Fridman ja Valeri Malkin.”

Oligarkkien kuristusote voimistui 1995, kun Jeltsin suostui ”lainoja osakkeita vastaan” –yksityistämisohjelmaan. Yksityiset pankkiirit myönsivät valtiolle korollista luottoa ja saivat vastalahjaksi valtiolle kuulunutta kansallisomaisuutta. Näin oligarkit saivat pian haltuunsa esimerkiksi merkittävän osuuden maan öljyteollisuudesta ja tiedotusvälineistä.

Yksityistämisorgioista kirjoittanut valtavirtainen Washington Post myönsi 1998, että kun oligarkit saivat nimittää maalle haluamansa varapääministerin, valitsivat he Vladimir Potaninin, koska tämä oli yksi harvoista sisäpiiriin kuuluneista ei-juutalaisista. Juutalaisvaltainen eliitti pyrki amerikkalaislehden mukaan piilottelemaan etnisiä taustojaan, koska he pelkäsivät, että ”kansa kostaisi juutalaisille pankkiireille”.

Boris Berezovski.
Boris Berezovski.

Venäjä ei ole tarjonnut konkreettista vaihtoehtoa pankkien ylivallalle

Taloustutkimuksen professorin Michael Hudsonin mukaan Venäjän raiskanneen talouspolitiikan teesit sorvattiin jo vuoden 1990 G7-kokouksessa Houstonissa.

Maan keskuspankkia kiellettiin rahoittamasta julkisia hankkeita, minkä tavoitteena oli alistaa poliitikot kokonaan yksityisten pankkien valtaan. Lisäksi Venäjä pakotettiin riippuvaiseksi ulkomaalaisesta rahasta, sillä itänaapurimme päättäjille kerrottiin, että kansallisen valuutan arvo täytyi sitoa muiden maiden valuuttojen varantoihin.

Rahoitusmarkkinoiden avaaminen monikansallisille saalistajille johti ennalta-arvattavasti siihen, että Venäjältä ulos paenneet ruplat vaihtuivat dollareihin, joilla ulkomaalaiset suursijoittajat ostivat venäläisiä yrityksiä.

Hyperinflaation jälkeen enää vain länsimaalaisilla sekä pienellä oligarkkien sisäpiirillä oli merkittävästi ostovoimaa jäljellä. Köyhyyden hyökyaalto johti tietysti aivovuotoon: Venäjän talouden kannalta tärkeimmät osaajat muuttivat ulkomaille laadukkaamman koulutuksen ja parempien palkkojen perässä. Lawrence Summers oli saavuttanut tavoitteensa.

2004 amerikkalainen vasemmistojulkaisu Counterpunch kirjoitti Venäjän presidentinvaaleista ja Putinin tulevasta toisesta kaudesta:

”Duuman vaaleissa kolme kuukautta aiemmin, joulukuun 7. päivä, Putinin Yhtenäinen Venäjä –puolue sai niin paljon kannatusta, että hän voi uudelleenkirjoittaa Jeltsinin saneleman perustuslain. Mitä Putin aikoo tehdä?

Aikooko hän tukea oligarkkeja, jotka valitsivat hänet Jeltsinin seuraajaksi? Heidän yksityistämisdiilinsä 1990-luvun puolivälissä nylkivät Venäjän teollisuuden ja kurjistivat tavallisen kansan elintasoa, julkisia palveluita sekä tieteellistä tutkimusta. Yksityistämispolitiikka johti maastamuuttoaaltoon ja väestön supistumiseen.”

Julkisuudessa Putin on kertonut vastustavansa 1990-luvulla toteutettua ryöstöpolitiikkaa. Hänen mukaansa Venäjän luonnonvarojen ja teollisuuden yksityistäminen on aiheuttanut väestökehityksen kannalta pitkällä aikavälillä 30 miljoonan ihmisen tappion – eli toista maailmansotaa kovemmat tuhot.

Kuten kuitenkin jo totesimme, on Venäjä jatkanut myös Putinin valtakaudella tutuilla urilla ja palkannut jopa Goldman Sachsin tehostamaan valtionomaisuuden kauppaamista! Äänestäjille suunnatut kauniit sanat eivät vastaa karua todellisuutta.

Lawrence Summers.
Lawrence Summers.

Ketkä tulivat vanhojen oligarkkien tilalle?

Putinin kannattajat muistuttavat mielellään, että Venäjän presidentti on käynyt vuosien ajan taistelua 1990-luvun roisto-oligarkkeja vastaan. Tämä on joiltain osin totta.

Mutta ketkä ovat astuneet vanhojen oligarkkien tilalle?

Esimerkiksi suomalaisia puhuttava Rosatom (ja sitä edeltänyt Venäjän atomienergiaministeriö) on ollut jo vähintään vuodesta 2001 ainoastaan juutalaisten johtama, vaikka Putinin usein väitetään häätäneen juutalaiset Venäjän johtavista asemista.

Kun entisen Rosatom-johtaja Alexander Rumyantsevin edeltäjä Yevgeny Adamov joutui vaikeuksiin viranomaisten kanssa, eläteltiin julkisuudessa toiveita siitä, että vastaisuudessa Venäjän atomienergiapolitiikka olisi puhtaissa ja valtiolle uskollisissa käsissä. Middle East Policy Council kirjoitti julkaisussaan ”Russia, Israel and the Arab-Israeli Conflict: The Putin Years”:

”Onnistuakseen [Venäjän ulkopolitiikan uudistuksessa] Putin joutui eliminoimaan Boris Berezovskyn, Vladimir Gusinskyn ja Mikhail Khodorkovskyn [kaikki juutalaisia. Suom. huom.] kaltaisten oligarkkien vallan politiikassa ja mediassa.

Hän korvasi atomienergiaministeriön (Minatom, nykyään Rosatom) johtaja Yevgeny Adamovin ensin Rumyantsevillä ja sitten Sergei Kirijenkolla. Adamovilla oli ollut paha tapa hieroa Iranin kanssa ydinkauppoja, joista Kremlin ei pitänyt.”

Russia Todayn mukaan juuri Kirijenko johti valtaisaa hanketta, jossa kaikki Venäjän ydinvoimalat, virastot ja tutkimuskeskukset keskitettiin saman johdon alaisuuteen. Kirijenko sai Putinilta täyden tuen. Lopputulos oli jättiläinen nimeltä Rosatom. Riippumaton norjalainen ympäristöjärjestö Bellona on todennut, että kolossaalinen Rosatom-hanke on ollut tietoinen poliittinen askel takaisin kohti Neuvostoliiton aikoja.

Putin on saattanut siistiä hallinnon huipulta pahimpia vanhanajan gangstereita, jotka ovat talloneet eliittiä liiaksi varpaille. Adamovin kaltaiset bandiitit on kuitenkin korvattu rumyantseveillä ja kirijenkoilla.

Putinin kannalta tilanne on varmasti vakaampi ja edullisempi nyt. On kuitenkin kyseenalaista, miten 1990-luvun oligarkkien korvaaminen käytökseltään hieman hillitymmillä juutalaisliikemiehillä muuttaa olennaisesti Venäjän tilannetta. Ilmiselvien rosvojen tilalla on manipulatiivisia pukumiehiä, jotka osaavat puhua kieltä, jota 2000-luvun venäläinen eliitti tahtoo kuunnella.

kirijenko

IMF-lahjus

Kun Venäjä ilmoitti uusista (muun muassa rataverkkoihin, öljyteollisuuteen ja rahoitukseen liittyvistä) yksityistämishankkeista 2014, käytti hallitus tekosyynä muun muassa sitä, että tavoitte oli ”kannustaa oligarkkeja tuomaan rahansa viimein takaisin Venäjälle, jossa pääoma voitaisiin investoida reaalitalouteen”.

Mutta miksi Venäjä ei ollut vielä 15 vuotta Jeltsinin jälkeenkään kyennyt ottamaan talouden ohjaksia oligarkeilta omiin käsiinsä? Miksi hallitus ei ole vieläkään rakentanut julkista rahoitusvaihtoehtoa oligarkkien veroparatiisirikkauksille? Miten on mahdollista, ettei itsenäinen valtio saa rahoitusta mistään muualta kuin kansallisomaisuuden kauppaamisesta?

Ja miten on mahdollista, että tästä huolimatta useat vaihtoehtomediat väittävät Venäjän taistelevan kansainvälistä korko-orjuutta vastaan?

Kuten Brandon Smith on kääntämässämme artikkelissa ”Myös Venäjä on globaalien pankkien vallassa” kirjoittanut, on itänaapuri saanut IMF:ltä avokätisiä lainoja 1990-luvun yksityistämiskuohuista aina tähän päivään asti.

Kuten olemme kirjoittaneet, IMF:stä ja Maailmanpankista vakiintui toisen maailmansodan jälkeen kaksi ylikansallisen kontrollin tärkeintä työkalua. Molemmat syntyivät niin sanotussa Bretton Woods –kokouksessa, jossa ottivat yhteen pankkien yhteiskuntavastuuta peräänkuuluttanut englantilainen John Maynard Keynes sekä koronkiskontaperiaatetta kannattanut juutalainen nimeltä Harry Dexter White.

White oli maanpetturi ja Neuvostoliiton vakooja. Kun IMF:n ja WB:n toimintaa suunniteltiin, hänen tärkein yhteistyökumppaninsa oli Yhdysvaltojen juutalainen valtiovarainministeri Henry Morgenthau.

Morgenthaun ja Whiten painostuksen vuoksi IMF:stä ja WB:stä ei tullutkaan taloudellisen vakauden ja oikeudenmukaisuuden takaajia vaan voittoa tavoittelevia yrityksiä, jotka ovat pakottaneet valtioita leikkaamaan julkisia palveluitaan, yksityistämään kansallisomaisuuttaan sekä luovuttamaan poliittisen päätäntäoikeuden ylikansallisille instituutioille ja rahoituslaitoksille.

Esimerkiksi IMF:n oman julkilausuman mukaan sen tavoitteena on estää ”omavaraisten” kansantalouksien synty. Artikkelissaan Smith muistuttaa Venäjän ja IMF:n hämäristä suhmuroinneista, joiden avulla pankki sai tukevan otteen maan päättäjistä:

”Vuonna 1999 julkistettiin tietoja IMF:n rahavirtojen kääntämisestä Venäjän yrityseliitin, poliitikkojen ja jopa mafian rahakirstuihin. Lainojen alkuperäinen käyttötarkoitus oli jälleenrakentaa Venäjän infrastruktuuria ja taloutta. Sen sijaan aristokratia ja rikollinen alamaailma saivat lihavan siivun varoista. […]

Kansainvälisen valuuttarahaston ensimmäinen reaktio skandaaliin oli yrittää siirtää vastuuta väittäen, ettei heillä ollut mitään keinoja vaikuttaa rahan siirryttyä Venäjän keskuspankin haltuun. Kadonneiden ja väärinkäytettyjen rahavarojen kohtalon paljastuessa IMF palkkasi PriceWaterhouseCoopersin auditoimaan Venäjän keskuspankin. Auditoinnin tuloksia ei ole koskaan virallisesti julkaistu. […]

Useita Venäjän korkeatasoisia virkailijoita, kuten muun muassa kotimaan turvallisuusministerin tilintarkastaja ja valtakunnansyyttäjä, astuivat julkisuuteen paljastaen tietoja, jotka tukivat todisteita IMF:n rahavarojen päätymisestä väärille ihmisille. Duuman turvallisuuskomitean johtaja sanoi, että osa IMF:n lainoista ei päässyt edes Venäjälle asti. Sen sijaan rahaa pumpattiin Venäjän korkea-arvoisimpien virkamiesten salaisille ulkomaisille tileille.

Kaikista tunnustuksista ja todisteista huolimatta IMF:n tilintarkastajat kieltäytyivät tutkimuksissaan raportoimasta mistään korruptiosta tai väärinkäytöksestä. Voisi olettaa heidän tekevän kaiken voitavansa saadakseen selville, mihin heidän rahansa menivät ja miksi.

Salailun syy on ilmiselvä: IMF tiesi tasan tarkkaan, minne ja kenelle rahat menivät. Ensimmäisten Venäjälle annettujen tukilainojen tarkoitus oli ostaa Venäjän poliitikkojen ja yrityseliitin uskollisuus ja varmistaa, että kansakunnan suunta tulevaisuudessa seuraisi globalistien suunnitelmia.”

Smith uskoo, ettei IMF:n ote ole livennyt Putinin astuttua valtaan. 2009 Kreml vaati The Moscow Timesin mukaan, että IMF perustaisi uuden varantovaluutan, joka yhdistäisi ”koko kansainvälistä yhteisöä”.

Jos Venäjä olisi nationalismin ja omavaraistalouden esitaistelija, ei sen uskoisi kannattavan järjestelmää, jossa amerikanjuutalaisten perustama yksityinen pankki hallitsisi maailmaa yhden universaalin valuutan avulla.

150924-obama-putin-2-gty-1160

Taitava strategi vai pankkien orja?

Putinin puolustajien mukaan Venäjä ei ole tehnyt kansallismielisiä uudistuksia talouteensa ja politiikkaansa siksi, että maan eliitti käy ankaraa sisäistä valtataistelua.

Teorian mukaan poliittinen valta on jakautunut yhtäältä oligarkkien ja toisaalta vanhojen tiedustelupalveluiden perillisille.

Oligarkkien perilliset, kuten Medvedev ja keskuspankin johtaja Elvira Nabiullina, luottavat länteen ja vaativat yksityistämispolitiikan jatkamista. Jälkimmäiseen ryhmään kuuluvat johtajat, kuten Putin, sen sijaan odottavat tilaisuuttaan voidakseen kääntää politiikan suuntaa 180 astetta.

Teoriaan uskovat väittävät, että Putin ei ole kyennyt lopettamaan kansallisomaisuuden kauppaamista ja pankkiorjuutta siksi, että isänmaallinen politiikka syöksisi koko maan kaaokseen. Maan lait ovat sitoneet Putinin kädet, minkä vuoksi hänen täytyy seurata ryöstöä sivusta.

Nyt presidentti odottaa, että talouden tasainen rappio etenee pisteeseen, jossa hän voi säätää radikaaleja poikkeuslakeja, erottaa sionistit ja talousrikolliset valtion viroista ja pystyttää aidon vastavoiman kansainväliselle pankkikartellille.

Toivossa on tietysti hyvä elää. ”Uskottavimpienkin” Venäjä-myönteisten argumenttien mukaan Putin on siis kaappinationalisti, jonka piilotettuihin jaloihin motiiveihin meidän on yksinkertaisesti luotettava. Kun Venäjä käyttää Goldman Sachsia välikätenä kansallisomaisuuden ryöstölle, täytyy sekin vain tulkita Putinin ”strategiseksi” siirroksi, jolla Venäjää ajetaan kohti muutoksen kannalta välttämätöntä rappiota ja lopulta uljasta uudelleensyntymää. Uskokoon ken tahtoo.

Venäjän politiikkaa voi ja tuleekin kritisoida. Me teemme sitä kuitenkin täysin päinvastaisesta näkökulmasta kuin Suomen valtamedia ja poliittinen eliitti. Usein kritisoimme Venäjää samoista syistä kuin Yhdysvaltoja; ne molemmat ajavat Israelin sekä kansainvälisen rahoituseliitin ylivaltaa ja tuomitsevat eurooppalaisen kansallismielisyyden.

Meidän ei tarvitse valita idän ja lännen väliltä – meillä on Suomi, Pohjola ja Eurooppa!

 

Arvi Pihkala

139 kommenttia

 1. Olen ymmärtänyt, että myös Venäjän keskuspankki olisi ”globaalin eliitin” (eli BIS – rahakartelli) hallussa? Mahtaako se pitää paikkansa ja mitä se tässä kuviossa tarkoittaa?

  Henry Kissingerin väitetään sanoneen mm.: ”Kuka kontrolloi rahajärjestelmää, hallitsee koko maailmaa”.

  Luulisi jo sen, että noin isolla valtiolla on paljon ulkomaanvelkaa olevan merkki siitä, että kaikki ei ole ok.

  Plusääni(25)Miinusääni(1)
 2. Todella hyvin kirjoitettu artikkeli Pihkalalta!

  Samaa epäilyä, että kaikki on lähinnä teatteria on itsellänikin , ja onko kaikki osa suunnitelmaa joka vie new world orderiin? On käynyt myös sellainen mielessä tämän nykyisen NATO offensiivin kanssa että, eikö juuri selkeä ulkoinen uhka ole aina ollut se joka vain vahvistaa Putinin kannatusta/suosiota Venäjällä ? ja jos siis teorisoitaisiin että tämä nykyinen NATO vs Venäjä olisi teatteria niin se takaisi sen että Putin pysyisi vallassa, koska Venäläiset haluavat hädän hetkellä turvautua isa putiniin. Voisiko siis tämä kuvio olla Juutalaisten trikki taata heidän Putininsa pysymisen Venäjän johtajana? En tiedä, lähinnä mietittänyt, koska esim Krimin juttu vain vahvisti Putinin asemaa, joten näin ulkoapäin näyttää siltä että Putin tarvitsee aina jonkun selkeän ulkoisen uhan jotta hänen asemansa ei tulisi uhatuksi.

  Teatterista puheenollen, virallinen historia kronikka Iranin tapahtumista taitaa sekin olla teatteria :

  https://www.theguardian.com/world/2016/jun/10/ayatollah-khomeini-jimmy-carter-administration-iran-revolution

  https://hormozgan96.wordpress.com/2012/11/05/british-ruholla-khomeini/

  http://www.forbes.com/2009/10/08/ayatollah-khomeini-british-ahmadinejad-iran-opinions-columnists-melik-kaylan.html

  Kun Ayatollah Khomeinin parran alle kurkisti, siellä luki made in Britain , eikä hän edes osannut kunnolla edes Iranin kieltä, eikä hänessä ollut edes iranilaista verta perimässään.

  Mitä tästä opimme ? Kaikki voi olla valhetta , ja todennäköiseti onkin koska hämäyksellä ja valheella tätä Mailmaa johtavat ne joilla valta.

  Valtaa pitävien suunnitelma on jo mielestäni paljastunut, lyhyesti sanottuna ensin luoda kaaos ja sitten määrätä poikkeustilaki maihin, siis myös Suomeen. Eli myös meidän omat Suomi poliitikkomme ovat koko ajan täysin kaikessa toimissaan suunnitelmallisesti runnoneet läpi toimia jotka tähtäävät kaaoksen kautta poikkeustilalain voimaanastumiseen. He avavat tätä koska eivät ilmeiseti keksineet muuta keinoa muuttaa yhteiskunnat new world order yhteensopiviksi. Ja mielestäni tätä niiden suunnitelman ydintä saisi nyt saada palstatilaa / kertoa siitä joka mahdollisessa paikassa, niin että tämä suunnitelma iskostuisi kansan tajuntaan, jolloin he ymmärtäisivät paremmin mitä poliitikkomme oikein häärivät päämme menoksi , ja ovat jo häärineet helvetin monta vuotta. Tämä projekti on ollut kaikkien Suomen top poliitikkojen tiedossa, ja sitä he ovat koko ajan ajaneet.

  Plusääni(36)Miinusääni(0)
  1. TÄSSÄ VASTAUS LEHDISTÖLLE::::TIETYSTI PUTININ PUOLELLA:::HÄN ON AINOA JOKA PY<STYY TORJUIMAAN ISLAMILAISTEN JA HOMOJEN NOUSUN:::::::Katsokaa ja levittäkää tieto suomessa….tämä on suomen tulevaisuus…
   HUONOLTA NÄYTTÄÄ JOS HOMMA EI LOPU:::::MINÄ OLEN VALMIS PRESIDENTIKSI JA SILLOIN LOPPUU RÄTTIPÄIDEN HYYSÄILY; SUOMI SUOMALAISILLE JA TAOUS KUNTOON:::RIKOLLISET JURISTIT JA TUOMARIT; SEKÄ POLIITIKOT HETI SYYTTEESEEN JA PALJON MUUTA:::::

   https://youtu.be/r9GQF5MJSMI

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
 3. Hieno artikkeli, paljon mietittävää. Se on selvä, että globaalieliitti elää vihasta ja luo vihaa voidakseen rauhassa operoida ja siirtää kaikkien kansojen kaiken varallisuuden omalle sisäpiirilleen. Tätä sitten ah niin moniarvoinen ja suvaitseva valtamedia ihastelee ja samalla on polvillaan huulet törröllään eliitin edessä: ”Ota kaikki!”

  Mutta asiasta kolmanteen.

  Televisiossa näytetään juuri nyt ”Taru sormusten herrasta”.

  Hieno tarina.

  Siinähän valkoiset kansat taistelevat Saurunia eli sionistista globaalieliittiä vastaan. Saurun on valjastanut kaiken maailman pahan hyvää vastaan, aivan kuten juuri nyt meille suomalaisillekin tehdään. Mehän olemme kuin hobitit, hyväuskoisia tolloja, joita paha Saurun käsittelee mielensä mukaan ja Saruman on kuin YLE: liittoutunut Saurunin kanssa.

  Eeppinen taistelu.

  Ja mehän jo tiedämme, kuinka siinä käy. Kun se perkeleen FED-sormus heitetään Mordorin tuleen niin kaikki on kunnossa. Ja uruk-hait (en tiedä, miten se sanotaan hepreaksi) niitataan myös onnistuneesti.

  Kyllä, valkoisen ihmisen elokuva, täynnä arvokasta symboliikkaa.

  Kuten jollakin sivustolla, ai niin, se oli Renegade Tribune-sivustolla, sanottiin, niin me taistelemme seuraavan kerran kaikki yhdessä, yhtä vihollista vastaan. Ja se on sitten se eeppinen, lopullinen taistelu. Kutsukaa sitä Kahden Tornin taisteluksi, minä kutsun sitä Valkoisen ja Mustan (musta on tässä yhteydessä paljon muutakin kuin väri musta) taisteluksi, ja taas kerran Musta ottaa pahasti, todella pahasti turpiin. 🙂

  Vähän kulttuurikevennystä.

  Plusääni(29)Miinusääni(0)
  1. Pieni korjaus.

   Saurun on tietenkin Sauron.

   Hienoja dialogeja elokuvassa.

   Muun muassa:

   ”On vain yksi vaihtoehto. Sormus on tuhottava.”

   ”Sormus taottiin Tuomiovuoren tulessa. Vain siellä sen voi tuhota. Se on vietävä syvälle Mordoriin ja heitettävä tuliseen kuiluunsa.”

   Sormus on, tietenkin, globaalieliitin vallan symboli. Monikulttuurisuuden symboli. Saruman-YLE-HS ahkeroivat örkkiensä kanssa yötä päivää luodakseen armeijan, joka tuhoaa meidät.

   Se todellakiin taotaan Tuomiovuoren, Wall Streetin ja maailman valtaeliitin median tulessa. Ja vain siellä sen voi tuhota. Se on vietävä syvälle Mordoriin (hmmm.. maa Lähi-Idässä?) ja heitettävä tuliseen kuiluunsa.

   Helkkari, minähän olen moderni Nostradamus. Kysykää vain minulta, minä TIEDÄN. 🙂

   Mordorin tulinen kuilu. Jaa-a, Mordorin Itkumuuri? Mordorin Hellfire-ohjus?

   Kysymyksiä, kysymyksiä…

   Plusääni(17)Miinusääni(0)
   1. Kahden Tornin lopussa on mielestäni yksi parhaita elokuvien motivaatiopuheita Samilta, täysin sovellettavissa tähän päivään. Miten kaiken pahan jälkeen loppu voi olla onnellinen? ”Sankareilla oli monia mahdollisuuksia kääntyä takaisin–” Mikään ei ole helpompaa kuin jäädä passiiviseksi sivustaseuraajaksi, ja vastaan toimiminen on sankarillista.

    Plusääni(12)Miinusääni(0)
    1. Totta, totta.

     Filmi on kuin onkin suoraan tästä päivästä.

     Saruman on ilmielävä kulttuurimarxisti mediatornissaan. Hän kokoaa herralleen Mordorissa (kyllä, me tiedämme hyvin, minkälainen herra ja missä maassa, ja mistä etnisestä ryhmästä) örkkiarmeijaa (ja kyllä, me tiedämme, hyvin, mistä ja millä tavalla tämä örkkiarmeija juuri nyt maihimme tulee).

     Saruman tornissaan on kuin kuka tahansa andersson, kaikkonen, zyskovitsi, stubbi, sipila, stiller ja Mordorin herra on kuin kuka tahansa joukosta soros, naatanyahu, adelson, feinstein.

     Sarumanin tornin tiedotteita näemme päivittäin Mordorin ”uutis”kanavilla, kuten yle, mtv, BBC, hs, you name it. Mordor suoltaa tulisesta pätsistään propagandaa kaikille hobiteille, aamusta iltaan.

     Nazgulit kulkevat kansojemme keskellä urkkimassa, kuka uskaltaa kyseenalaistaa Mordorin vallan. Heidän tehtävänsä on raportoida herralleen, ja tappaa. Antifa on örkkiarmeijaa, he ovat ilmiselvästi samasta muotista kuin maahantunkeutuva mustanharmaa ”maahanmuuttajajoukko”.

     Kyllä, Taru sormusten herrasta kertoo meistä, ihmisistä, joiden on viimeinkin noustava, yhteistuumin, Mordoria, pahaa vastaan. Meidän on seistävä yhdessä rintamassa tumman sateenkaaren alla kokoontuvaa örkkiarmeijaa vastaan. Örkkien sateenkaari on verenpunainen, se pyytää aina vain lisää kansojemme verta.

     Muuten, sitten on toinenkin hyvä filmi, tosin ihan toisenlainen, positiivinen ja uskoa tulevaisuuteen valava eli ”Triumph Des Willens”, Leni Riefenstahlín ohjaama klassikko. Suosittelen. Siinä voi nähdä, kuinka aikaisemminkin ihmiset nousivat örkkejä vastaan.

     Ehkäpä kohta näemmekin livenä elokuvan ”Triumph Des Willens 2.0”.

     Sitä odotellessa.

     Plusääni(13)Miinusääni(0)
     1. Kyllä, hyvän asian vuoksi kannattaa taistella. Taru sormusten herrasta kertoo kuin kertookin tarinaa ihmiskunnasta, vaikka siinä onkin örkkeja ym muita olentoja joita emme enää näe. On myös Game of Thrones, myös siinä on tuo lähestyvä vaara, White Walkers joka vastannee Taru sormusten herran örkki armeijaa, toki vihollisia on jo muutenkin itse ihmisissä jotka kamppailevat ja juonittelevat vallasta.Sopivasti se yksi silmä on taru sormusten leffassa paljon esillä, ja all seeing eye on illuminatin symboli, sattumaako ?

      Se mitä Sauron teki magialla, on meidän aikana tehty myrkyttämällä ihmiset todella hirveillä myrkyillä jotka vaikuttavat radikaalisti aivokemiaan, sen lisäksi se massiivinen Propaganda sota johon ihmiset altistutetaan heti syntymän jälkeen, siis aivopestään.

      Mutta , kuten olemme huomanneet, kaikesta Sauronin tekemisistä huolimatta ,kaikki ei mennyt niin kuin Strömsössä, ja ihmiset ovat alkaneet huomata tämän pelin Globaalisti huolimatta kaikista niistä toimista jotka piti taata se että heidän agenda rullaa eteenpäin ilman vastusta.

      Plusääni(9)Miinusääni(0)
 4. Putinistien valeoppositio MV mainostaa tänään etusivullaan Jamesgonzoa (tunnettu sionisti, mielipiteiltään kuin Hirwisaari) ja YLE Watchia, joka muutamista j-sanoistaan huolimatta on paljastunut naurettavaksi valeoppositioksi ja idiotiaksi.

  Plusääni(8)Miinusääni(11)
 5. Ihan hyvä kirjoitus, kuitenkin joissain kohtia vähän ns.cherrypicking makua, siten ei mitenkään neutraali analyysi tämä kirjoitus, etenkin se väite, että venäjällä kiusattaisiin nationalisteja oli naurettava, ketkähän siellä ukrainassakin sotii venäjän riveissä ja valloittaa toista maata, liberaalit? Ja siihen päälle duginin kuuluisa out of constext lausahdus kruunasi propagandan, tuota sen lainausta hoetaan loputtomiin russofoobisissa piireissä, vaikka kaikki duginin tuntevat kyllä tietää, että hän vastustaa mädätystä ja mielellään tukee myös valkoisia nationalisteja, kunhan he ovat pro.russia.

  Plusääni(3)Miinusääni(3)
  1. asdtff77 nimimerkille.

   Eikös ne ole imperialisteja ja antifasisteja eikä nationalisteja jotka Venäjän väreissä taistelee ja yrittää Ukrainaa vallata? Vai mahdoinko erehtyä kontekstista tai siitä mitä tarkoitit?. Nationalisti ei lähde huvikseen tuollaisille sotaretkille vaan pitää huolta omista asioistaan. Putinin riveissä taistelevat ovat siis sikäläisessä kontekstissa antifasisteja, mutta heidän määritelmänsä anftifasismista on hieman erilainen kuin näillä meidän kotimaisilla.

   Myös terveesti alkanut kansannousu Ukrainassa kaapattiin näillä ”antifasisteilla” ja valtaan nostettiin juutalaisblokki pääministeriä ja presidenttiä myöten. Sitten media julistaa, että ”natsit” ovat siellä vallassa. Eli tyypillistä talmudistista dialektiikkaa.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Tsuhna-kristityt syövät, vaikka juutalaisten paskan, jos jutku sen lautaselle vääntää. Tsuhna, tsuhna ja vielä kerran tsuhna.
  Kuten kaiken muunkin juutalaiset ovat onnistuneet mädättämään kristinuskonkin. Suomen kirkkokunta numero yksi on juutalaisten palvontakultti. Israel on aina oikeassa. Juutalaisten riisto on kuin hunajaa ja mannaa. Törkeintä tässä kaikessa on se, että juutalaiset Jeesuksen murhaajat nuollaan hengiltä. Nämä kapiset koirat ja valehtelevat käärmeet ja saatanat!!!
  Juutalaisuus on valetta, valetta ja vielä kerran valetta! Eikä sitä kukaan muu osaa tehdä niin käärmemäisen kaksikielisesti kuin juutalainen.

  Plusääni(15)Miinusääni(2)
  1. ”Ja JHWH sanoi Abramille: ”Lähde maastasi, suvustasi ja isäsi kodista siihen maahan, jonka Minä sinulle osoitan. Niin Minä teen sinusta suuren kansan, siunaan sinut ja teen sinun nimesi suureksi, ja sinä olet tuleva siunaukseksi. Ja Minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä” (1Ms 12:1-3).

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Taru Sormusten Herrasta kertoo tänäänkin ajastamme.

  Örkkiarmeija kulkee Rohanin mailla kenenkään estämättä, tappaen ja tuhoten.

  Samaan aikaan hyökkäyksen kohteena olevan maan kuningas on katatonisessa tilassa ja sallii kaiken tapahtua, koska se on ilmeisen ”poliittisesti korrektia”.

  Helkkari, se on TISMALLEEN tätä päivää.

  Maahanmuuttajaörkit kulkevat vapaasti Euroopassa, kenenkään estämättä, tappaen ja tuhoten. Samaan aikaan ”vapaan” maailman johtajat ovat kuin ovatkin katatonisessa tilassa ja näiden katatonisten johtajien korviin kuiskuttelevat elokuvan ”grimat” (yksi elokuvahistorian vastenmielisimmistä hamoista).

  Tämä Grima on todellakin kuin kuka tahansa sionistinen USA:n presidentin ”neuvonantaja”. Ja jos vähänkin tarkemmin katsotte obamaa tai tätä uusinta hillaryclintonia, niin kyllä, he ovat täysin katatonisessa tilassa. Kumpikaan ei koskaan uskaltaisi uhmata ”neuvonantajaa” ja hänen herraansa, Sarumania, joka kristallipallostaan katsoo, mitä kenellekin voi kertoa, ja mitä uutisoidaan, vai uutisoidaanko ollenkaan? Juuri nythän esim. Ranskassa örkkien johtama maa kieltää terroristien nimen kertomisen…

  Ja tämä hillary. Herrajumala, mikä lobotomisoitu narttu, joka on myynyt kansansa, kokonaisen maanosan näille ”neuvonantajilleen”. Ja miksi?

  Vain yhden asian takia. Aivan kuten meidän kaikkosemme täällä omassa maassa. Tämä paskakaikkonen on loistava esimerkki siitä, kuinka valtaan nousee väkisinkin suurin paska, helpoiten korruptoitava, vähiten vastusta antava. Muistattehan, kuinka mies pääsi parrasvaloihin, kun hän allekirjoitti lounastunnilla tukussa joitakin kokouspapereita tienaten, mitä, 500 euroa jokaisesta? Tämä kelvoton pikkupaska valitaan sitten kiitokseksi tästä alhaisesta käytöksestä puolueen johtoon. Jos joku vielä kysyy, miksi poliitikkoja ei arvosteta… Voi Tsiisus.

  Ja siis tämä hillarysonta.

  Samaa sontaa, mutta vain hienommassa paketissa. Siinä nähdään, kuinka Mordor pilkkaa meitä. He manipuloivat meitä niin, että me saamme johtajiksemme surkeimmat, ahneimmat, korruptoiduimmat, alhaisimmat, moraalittomimmat. Sanalla sanoen, kyllä, paskimmat.

  Kannattaa katsoa elokuvaa Taru Sormusten Herrasta. Siinä näkyy kaikki. 🙂

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Tietenkin valeopposition on vakuutettava osa yleisöstä kelvottomalla sonnallaan. Joillekin riittä jotain ”sinnepäin” tai juuri joku kiva juttu. Sitten kaikki toivo tähän, vaikka kaikenlaista on ja muutenkin aivan järkyttävää toimintaa. Ristiriitaisuus on huijauksen merkki. Varsinkin, kun kyse ei ole Putesta, vaan tämän ”nationalisti-ideologista”.

   Plusääni(4)Miinusääni(1)
 8. Hyvä kirjoitus, antaa perspektiiviä.
  Ollaan me sa..tana mahdollistettu melkoinen sionistieliitin kuristusote kauloihimme.

  Me sodanjälkeiset annoimme sen tapahtua.
  Milloin on liian myöhäistä herätä?

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 9. Tämä oli hieno kirjoitus. Venäjäkään ei ole yhden totuuden maa.
  Venäjän talous ja raha on ollut aina juutalaisen eliitin käsissä.Samat juutalaiset suvut jotka neuvostoaikana pyörittivät taloutta omistavat nyt lähes kaiken. Kaikki todelliset liikemiehet ja vaikuttajat Venäjällä ovat juutalaisia. Työtä tekevä kansa vihaa heitä edelleen mutta ei voi mitään.
  Olen ollut siinä käsityksessä että Putin saa olla vallassa koska on hyvissä väleissä juutalaisten kanssa. Venäjällä ei haluta selkeästi juutalaista presidenttiä sillä kansan viha juutalaisia kohtaan on niin ilmeinen. Sikäli tilanne on kuin Amerikassa; juutalainen eliitti pitää oikeaa valtaa taustalla ja on valinnut mieleisensä keulakuvan.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 10. MV-lehdestä huomaa koko ajan sen edustavan putinilaista vasemmistop**kaa. Esim. Joseph McCarthyn väitettiin vain suorittaneen poliittisia ajojahteja ja hänet koettiin kielteiseksi henkilöksi, koska Saaara Jantusta verrattiin häneen. McCarthyn kuulemisten papereita ei kuitenkaan turhaan oltu salattu eliitin taholta vuoteen 2003. Hän teki hyvää työtä paljastaessaan kommunistiagentteja ja vakoojia ym. Oikeat nationalistit ovat arvostaneet häntä suuhteellisen paljon.

  MV on paljastunut selväksi juutalaisviritykseksi. Wiikiä, Gonzoa ym. on paljon ja pitkään se tuki Halla-ahoa. Nyt siis muita sionisteja. Ja lisäksi siis putinismi eli huomaa todella tässäkin Putinin ja juutalaisten olevan samaa blokkia. Et kuitenkaan voi ola nationalisti ja sionisti tai Putin-jude samaan aikaan. Kyseessä on kauhea huijaus.

  Plusääni(7)Miinusääni(10)
 11. Noniin. MV-lehden foorumi meni rekisteröinnin taakse sekin. Synä muka trollit, mutta suoraan mainittiin syyksi nimenomaan juutalaiskeskustelut. Selvä ohjattu oppositio, joka itsessään osoittaa Verkkomedian tapaan Putinin Venäjän ja Lännen olevan samaa juutalaisblokkia ja Pan-Euroopaa.

  Myös kaukinen outolintu. Vaatii kaikkien mamukriittisten yhteistyötä ja suitten tukkimista, vaikka koko ajan sataa kansallissosialistien niskaan syytöksiä sionistiblokin taholta ja jopa valitellaan väärää ajojahtia (Sande ym. MV-lehden vainosta). Kaukinen myös väitti taas Hitlerin takavarikoineen kansalta aseet, mikä on törkeä valhe. Hänen tytyy tietää totuus tuosta asiasta.

  Plusääni(7)Miinusääni(3)
  1. Kaukinen on siinä täsmälleen oikeassa, että tämä silmitön juutalaisvouhotus on van ”unohdettava”, jotta olis pienintäkään toivoa saada koottua sellasita kansallismielistä rintamaa, jolla olisi mahdollisuuksia saavuttaa mitään vaikutusvaltaa. Kansallissosialismia ei tule. Piste. Vaikka millaisia itkupotkuraivareita te innokkaimmat ”juutalaisten metsästäjät” saatte niin kansallissosialismi rotuteorioineen ja sanavapauden rajoituksineen on paskaa. Vastarintaliikkeen poliittinen ohjelma sisältää kyllä hyvää ideaa mutta edes minä, vaikak melkoinen natsi olenkin, en vuonna 2016 allekirjoita sitä juuri lähinnä em. syistä. Kun oikein alkaa asioita pohtimaan niin mahdatteko te, jotka teette tästä juutalaiskysymyksestä kynnyskysymyksen joka ikiseen asiaan, ollakkin sionistien kätyreitä, jotka toiminnallaan pyrkivät estämään kaiken järkevän kansallismielisen kehityksen syyttelemällä kaikkia vähänkin kansallismielisiä mielipiteitä esittäviä valeoppositioksi, elelivät he samaan hengenvetton tuo esiin juutalaiskysymysta ja vaadi sen ”ratkaisemista” avaimena kaikkiin maailman ongelmiin. No olette mitä olette niin ainakin teidän puheene saavat aikaan sen, että 99.99% ihmisistä pitä teitä idiootteina tai epävaikaina ja jopa mahdollisesti vaarallisina.
   No tätä vainoharhaisuutta ilmentäen minut varmasti tämän sanottuani leimataan juutalaiseksi. Ehkä minä sitten tietämättäni olenkin, kun tälläisiä sionistisia ajatuksia mielessäni alkoi risteillä 😀

   Plusääni(1)Miinusääni(9)
   1. Juutalaisista on voitava puhua aivan kuten kaikista ihmisryhmistä. Juutalaisilla ei ole minkäänlaista oikeutta saada erityiskohtelua, ei millään foorumilla eikä missään asiassa.

    Itse asiassa juutalaisiin kohdistuva viha syntyy juuri siitä, että heitä ei saa arvostella. Voitko nimetä mitään muuta ryhmää, jolla olisi tässä maailmassa vastaavanlainen privileegio? Ei, et voi.

    Juutalaisilla on totaalisen tolkuton yliedustus monissa valkoisten kansojen hallituksissa, he kiistatta totaalisesti hallitsevat Hollywoodia, FED:iä ja omistavat/hallitsevat maailman mediaa suhteettoman vahvasti väkilukuunsa nähden.

    Heitä pitääkin tästä syystä arvostella, ankarasti ja kovimman mukaan. Valkoisia arvostellaan termillä ”White Privilege”, mutta tämä etuoikeus on kuin haaleaa kraanavettä verrattuna termiin ”Jewish Privilege”.

    Juutalaiset tyypillisesti vetoavat ”älykkyyteen”, jos tämä etuoikeus paljastuu ja/tai siitä tohtii joku puhua. Mutta samaan aikaan nimenomaan juutalaiset puhuvat älykkyydestä ”sosiaalisena konstruktiona”. Tämä on sikamaista kaksinaismoralismia.

    Holokaustin epäileminenkin on rikos monissa maissa, puhumattakaan sen kyseenalaistamisesta. Tämä on ei pelkästään vastenmielistä, mutta rikollista ajatuspoliisitoimintaa. Ottaen huomioon edellisen vuosisadan kammottavat rikokset, erityisesti bolshevistinen vallankumous ja kommunismi yleensä, kaikki historia ja sen tutkiminen pitää olla avoinna ja kritiikin kohteena.

    Juutalaisyhteisö on kiistatta maailman rikkain yhteisö, maailman vahvimmin sotilaallisesti varustautunut ja kaikin tavoin parhaiten suojeltu.

    Jos jotakin yhteisöä pitää saada arvostella,se on juuri tämä yhteisö.

    Jokaisella ihmisellä on aina oltava oikeus kyseenalaistaa ylhäältä annettuja totuuksia. Mikään instituutio ei saa millään tekosyyllä olla tältä suojassa.

    Jos juutalaisiin onkin ehkä kohdistunut vääryyksiä, se ei millään tavalla oikeuta heitä eikä ketään muutakaan vaatimaan ihmisiä vaikenemaan ja kyseenalaistamaan.

    Näistä syistä vastarinta nousee ja jos asioihin ei puututa ja kansaa kielletään ajattelemasta niin vastuu on kieltäjällä. Emme voi vaatia epäilijää ja kyseenalaistajaa vastuuseen.

    Minkälaisessa maailmassa oikein elät?

    Kansallissosialismi on nimenomaan konkreettinen ja selkeä vaihtoehto tälle kammottavalle ajatuspoliisimaailmalle, jossa yksilön arvo mitataan sillä, että kuinka helposti hän alistuu ja luopuu oikeuksistaan.

    Me oikeat suomalaiset kansallismieliset emme alistu emmekä luovu oikeudestamme puolustaa omaa maatamme.

    Olen siinä toki samaa mieltä, että kaiken ja kaikkien arvostelu haiskahtaa, totta, valeoppositiolta sekin. Juuri nyt maailmassa on menossa valtava ”paradigm shift” ja jos tästä seuraa vaikeuksia sille ryhmälle, joka on tahtonut sulkea suut ja alistaa ja hallita niin se on vain ”sweet justice”.

    Historia ei ole loppunut, vaikka sionisti onkin nyt vahvoilla. Historia elää. Nyt ja tässä.

    Plusääni(23)Miinusääni(0)
    1. Juuri nämä valeoppositioryhmät ovat hyökkäilleet kansallissosialisteja vastaan, joita nimenomaan en ole arvostellut. Totta kai pientä arvosteltavaa on aina, mutta se on jo mielipiteen vaihtoa. Sen sijaan jos on isot viat olemassa, ei saa tyytyä olemaan hiljaa. Siis eikö MV tai Tiina Wiik tule vetää tilille putinismistaan ja sionismistaan? Nuohan ovat yhtä ja samaa jamesGonzoa kaikki. Eikö edes saa arvostella? Kummallista hyväuskoisuutta, kun koko ajan haukutaan ”natseja” ja valehdellaan jopa holohoaxia ja muka ollaan isänmaallisia silti.

     Plusääni(6)Miinusääni(0)
    2. http://www.vastarinta.com/vastine-timo-hannikaiselle/

     Tässä on Hännikäinen taas ladannut kauhean valhekuorman kuin valtaeliitin harhautusprojektin täydellistäjänä. Sitten kun on laadittu vastine ja tullut myös säestystä ym. komenteissa, niin on jo monta kommenttia tullut tuomitsemaan Vastarintaa tästä vastineesta ja kommentoijia. Hännikäinen on muka hieno ajattelija ja eroavuudet ajattelussa ovat muka vain nyanssieroja. Kansallismielisne rintaman yhtenäisyyttä vaaditaan, vaikka juuri on hyökätty toistuvatsi tämän Hännikäisen taholta.

     Hännikäinenhän on siis melko nuori ja vasta äsken ollut Takku-jengiä. Holapan tapaisia tempauksia on herättää juovuksissa pahennusta ja vielä raiskaustukikeskusta kohtaan muiden muassa. Mukava yllätys oli myös kommenteista selvinnyt tempaus, jossa Hännikäinen houkutteli yhteisparaatiin voimat ja on siiis kuulemma pitänyt juovuksissa puheen itsenäisyyspäivän tilaisuudessa. Sarastus on kokonaisuudessaan melkoista holohoaxia ollut tähän mennessä. Eikö siitä saisi edes puhua? Tekoälykästä jauhamista se on eli akateemiseen pukuun paketoitua aivottomuutta. Vähän samanlaista kuin Halla-ahon ”älykkäät” tuotokset.

     En ole osa Vastarintaa, mutta hirvittää tuollainen meno sivusta ja tuollaisten huijareiden ansoihin meno.

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
   2. Jussi, ei sinua kukaan juutalaiseksi leimaa vaan ihan tavanomaiseksi pyrkyriksi ja valtavirran jutkunlutkuttajaksi. Ai kansalaissosialistien rotuteoriat, mitenkä sitten nuo jutkujen rotuteoriat ja DNA -testit. Juutalaiset ovat rotu, muut ovat goyim. Hitlerin puheet pitää nähdä sen ajan taustaa vasten, saksalaiset olivat 1.MS:n hävinnyt ja nöyryytetty kansa ja juutalaisten rahanväärentäjien ulospotkimisen myötä olivat myös uuden totaalisen sodanuhan alla.

    Mutta olet kuitenkin vähän niin kuin natsi, eli arvaan ettet erityisemmin välitä neekereistä ja musuista. Kansallinen rintama laitetaan maan tasalle yhdellä tykistökeskityksellä, varsinkin kun komppanianpäälliköinä toimivat jutkudesantit. Mutta kun ilmoitetaan goyimille pääpirun koordinaatit Sveitsin Baselissa, niin jokainen kansalainen ilmaisee tyytymättömyytensä omalla tavallaan ennalta arvaamattomasti. Baselissa sota kansallisine rintamineen on rauhaa ja rauha kansallisine erityispiirteineen on täyttä sotaa.

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
  2. MV on minusta ylikorostetun ”varovainen” jotenkin, esim miksi vain Toimitus2 on se joka lähinnä kirjoittaa vastaukset kaikkiin kritiikkiin foorumilla, tai jopa kieltäytyy kommentoimasta jos aihe on liian arka. MV siis vaikuttaa minusta liian ”rajatulta” ollakseen aito , tarkoitan että siitä paistaa sellainen ”tiukkapipoisuus” ja ”ylivaroivaisuus” läpi jonka ei pitäisi kuulua asiaan jos olisi puhtaat jauhot pussissa, enkä ole saanut MV:stä myöskään sellaista kuvaa että se olisi ”kaiken” paljastavan tiedon julkaisupaikka, se jättää julkaisematta isoja juttuja ja keskittää mielummin tiedonannin Tuksu ym muu matu teki tänään jossain sitä ja tätä päivästä toiseen. Toki valitsevat tietenkin mukaan myös hyviä juttuja koska tietävät että niin pitää tehdä että tarina voisi olla uskottava ( hyvään valhe tarinaanhan upotetaan aina mukaan myös oikeaa tietoa hämäämään )

   Ja kun tietää että juuri eliitti toivoo sitä että syntyisi selvää vihaa kanta-Suomalaiset vastaan maahanmuttajat , eliitti toivoo ja tarvii että kriisi kantiksien ja matujen välillä vain kärjistyy, kriisiä tarvitaan jotta eliitin puppet edustajat voivat sen varjolla muuttaa Suomen lainsäädännöt jotta voivat helpommin vainota kanta Suomalaisia, ja mietin vain että tekeekö MV itseasiassa juuri sitä , päivästä toiseen uutisoi asioista niin että kanta Suomalaisilla alkaa verenpainen nousta niitä lukiessaan

   Lisäksi Mv:n foorumi on minusta aivan outo paikka, sen ovat valloittaneet suurelta osin joukko kommentoijia jotka edustavat tiettyä samaa linjaa, lieköhän heistä osa jopa MV:n toimittajia?

   Jos kerran eliitti haluaa kärjistää kantis VS matu tilanteen niin se tarvii median joka kirjoittaa joka päivä näistä ongelmista ja tapahtumista, ja MV näyttää tekevän sitä.

   KAAOKSEN KAUTTA KONTROLLIIN on eliitin ohjenuora, he tarvitsevat kaaoksen jotta pääsevät kontrolliin. Asiat halutaan kärjistää ja saada osapuoli/osapuolet toimimaan , eliitti on jo tietenkin jo alusta asti teoillaan pitänyt huolen siitä että matu osapuoli kärjistää tilannetta jo pelkästään siksi että ne on roudattu tänne, ja ovat kyllä tienneet ettei asia ilahduta kansa Suomalaisia.

   Onko MV siis lähinnä prokokaatio julkaisu, jolloin se todellakin olisi varmuudella valeoppositio ja toimisi eliitille. On käynyt itseasiassa jo useasti allekirjoittaneella mielessä myös, että osa tai jokin niistä kaikista esim MV vs Jessika Aro & harding tai jokin muu voisi olla suunniteltu kuvio, jotta saisivat haalittua uottamusta/uskottavuutta lukijoilta.

   Ja nyt tuo MV:n kontrolli siis meni jo sille asteelle että tarvii rekistöröinnin foorumissa, red flag!! red flag!!.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
   1. Itseäni hieman kummastuttaa kaiken huomion kiinnittäminen muslimeihin, vaikka nimenomaan juutalaiset poliitikot kuten Merkel ovat mahdollistaneet ja mahdollistavat matutuksen. Brittien saarilla juutalaiset poliitikot ovat väsänneet kaikki maahanmuuttolait- tuloksena jatkuva mutiaisvyöry.

    Johtuneeko tyhmyydestä vai agendasta mutta se on kuin sairauden hoitamista huolehtimalla oireesta varsinaisen syyn sijaan.

    Plusääni(19)Miinusääni(0)
    1. MV on ”duunarin” julkaisu. Jokaisella on snadisti oma lehmä ojassa, mutta se onko MV kontrolloitua oppositiota, ja Ilja jonkinlainen kaksoiagentti, epäilen vahvasti. Toki pois sulkematta sen mahdollisuutta.

     MV on minun nähdäkseni lehti joka ei niinkään spekuloi laajoja geopoliittisia tulkintoja ja finanssimaaimlan omistajuuksia, vaan sitä, kuka raiskaa puskassa teiniä. Ei tarvitse olla muslimivastainen tai erityisen kiinnostunut muslimien teoista nähdäkseen sen määrän väkivaltaa, rasismia ja vihaa mitä he levittävät euroopassa. Siinä vasta kontrolloitu oppositio, miljoonat aivopestyt Allahin kätyrit ristiretkellä poliittisesti korrektissa ja suvaitsevassa euroopassa. ”That should keep your hands full” Ketä jaksaa TTIP kiinnostaa kun kolme afgaania raiskaa lasta pusikossa. Eilen tulivat, valittivat heti ruoasta ja rahasta ja tappelivat niiden kanssa ketkä tulkitsivat väärin Koraania. Vaativat erityisruokailua, urheiluharjoittelua ja kyytejä kaupunkiin säännöllisesti. Perhe hädässä ja passi hukassa, sossutantta kyynelissä surkeasta tarinasta leimasimen lätkiessä. Toisena päivänä suoritettu raiskaus ja lasten ahdistelu on vain kulttuurieroja. Lähialueen asukkeja kehoitetaan mm. käyttäytymään ja pukeutumaan ei-provosoivasti, miettimään missä kulkee, välttämättän yksin kulkemista. Jos sattuu tilastollinen yksittäistapaus, helistä avaimia, sano jyrkästi EI. Poliisi ei kerkeä kuitenkaan paikalle kun tutkivat ”Fuck Islam” lappua Herttoniemen Shellin vessan ovessa. Medialla on täysi kertoa yliopiston Arabian kielen kursseista, varoitella äärioikeiston väkivallan kasvusta, ilman rikoksia. VIhapuhe, rasismi, islamofobia ovat kasvussa, joten lisää lakeja ja ajatuspoliiseja otetaan käyttöön. Arabimiehiin valvonta ei kohdistu. Sen sijaan poliisi alkaa väkivaltarikoksissa kertomaan uhrin tuntomerkkejä ja välttelemään mainitsemasta että kyseessä oli ruskettuneempi yksilö. Ja samana päivänä Itävallassa 9 afgaania raiskaa naisen, huumattuaan ja kaapattuaan hänet.

     Vaikka luulen näkeväni tilanteesta sen ison kuvan ainakin osittain, kyllä minuakin vituttaa uus-eurooppalaiset muslimimiehet. Ihan vitusti.

     Ne vituttavat enemmän siksi että heistä on suora fyysinen vaara kaikille ketään syrjimättä. Raiskaavat lapset, naiset, tytöt, jopa miehet ja vanhukset. Valittavat kaikesta, rikkovat paikkoja ja ovat muuten ylimielisiä vääräuskoisia kohtaan. Uskonto on näille ruodottomille happivarkaille lähinnä vain oikeutus tehdä asioita kuten raiskaus.

     Puhumattakaan rasmuslaisista, siinä vasta homogenoitu zombiearmeija.
     Ei ole vaikea päätellä kenen hyödyksi he toimivat tajuamattaan.

     En siis usko että MV on autenttinen kontrolloitu oppositio. Se määrä medioiden nolaamista mitä se on tehnyt, ilman että kukaan saa kiinni valheesta tai ainakaan osoittaa sitä, on mulle ihan riittävä autenttisuuden merkki. Toistaiseksi.

     Plusääni(3)Miinusääni(0)
     1. Totta puhut: Maahantuodut mustat ja santamustat ovat, tietenkin, juuri se ”kontrolloitu oppositio”. Sionisti on piruakin pirullisempi.

      Muslimi on saatu meidän viholliseksemme, sille ei enää voi mitään. Mutta hänen takanaan seisoo ”antifasistinen” tappajakaarti. Ja taas heidän takanaan seisoo kulttuurimarxisti ja kulttuurimarxistin sionisti-isäntä.

      ”Antifasistit” ovat muuten sitten juuri niitä yksilöitä, jotka tulevat omasta halustaan kiduttamaan, hakkaamaan ja tappamaan valkoista kansaa, kunhan asiat ensin saadaan sille mallille, että niin voi tehdä. Jos joku ihmettelee, kuka sen tosiaan tekee, niin riittää, kun katsoo kuvia esim. ”saksalaisista antifasisteista” naamioinen, niin siellä he ovat: Samat tyypit, joita juutalaisjohtoinen NKVD käytti Neuvostoliitossa. Haloskojen parhaat buddyt.

      Minäkään en ole koskaan uskonut salaseuroihin, sillä sionisti ei tarvitse salaseuroja: Hänellä on mediat ja loputtomasti rahaa. Ahneet kaikkosrehnit tekevät mitä vain rahan ja vallan edestä ja uskovat vielä olevansa kansan asialla, kun media sitä koko ajan toitottaa.

      Meidän johtajamme vievät meidät teuraaksi, koska SE KANNATTAA, koska HE OVAT HYVIÄ. He HALUAVAT palvella isäntää.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
     2. Kaikki näkevät kuitenkin median valheet. Kontrolloitu oppositio tarvitaan varaventtiiliksi. Aivan kuin Suomessa on pienpuolueina vain kommunistisia sirpalepuolueita, tällaiseen on varaventtiiliksi pistetty pystyyn lukuisia sionistiryhmiä ja -puolueita sekä medianaamoja. Nämä sionistit sitten täyttävät selvästi juutalaislinjan omaavan MV:n sivut. Tyh,ä on, jos ei näe tämän läpi.

      Tuolla logikalla usko jopa persuihin. Kyllähän heissäkin oli monta, jotka tuntuivat uskovan asiaansa aikoinaan ja olivat konflikteissa ja joiden vihakiihotus tuntui niiiin kapoinalliselta…

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
  3. Kannattaa katsoa Iljan haastattelu Tuonen Joutsenen alta tuubista.
   Enpä usko kovin monentasoista oveluutta olevan Iljan julkaisun taustalla. Iljan sanoman mukaiselta, ihan extempore ruohonjuuritason älähdykseltä vaikuttaa, joka on saanut avoimella tyylillä kansan rivien suosioin.

   Kyllä ne pienillä luvuilla lasketaan, jotka sionistieliitin metkuista jotain on perillä. Kysy kansalta mielipidettä aiheesta; ei joko tajua, ei halua tajuta (rasismin pelossa), ei ehdi perehtyä tai ei kiinnosta.

   Plusääni(8)Miinusääni(4)
   1. Jaahah. Minusta puolestaan vaikuttaa harvinaisen hyvin laskelmoidulta tuotteelta. Sivusto edustaa suorastaan häkellyttävän selkeästi juutalaisuutta. Putinismia ja karkeaa sionismia samassa paketissa. Joka asia tuntuu mietityltä. Aatteiden lisäksi töskyinen imago. Onko alatyylin tarkoitus rapauttaa myös kansalaisten moraalia samaan aikaan? Varmaan sillä on monta muutakin syytä. Viimeksi ihasteltiin pedofiilin puukottaneita nuoria. Voihan sitä puukotella epäiltyjä pedofiilejä kuin holoepäiltyjä saksalaisia esim. vaikka siksi, että on kyse saksalaisista esim. Tshekissä tai Puolassa tai Preussissa.

    Kauttaaltaan luotaantyöntävä tuote. Täydellisne laskelmoitu Tuonen Joutsen myös hämmästyttävää kyllä näyttää jollekin kuin tavalliselta typykältä, joka on muka oikeasti tuohduksissaan. Tässä näyttäisi olevan kyseessä sionistisesta vihollisesta suoraan. Ja muutenkin sionistimielisissä onmielestäi kyse vihollisesta tai ainakin rajusti vihollisen asialla olevasta, jos kyse on aivottomuudesta. Vaikka tällainen esiintyisi isänmaallisena, hän edustaa isänmaan tuhoa ja kaikkien terveiden asioiden. Turhaan tällaisia ei viritellä. Niiden kannattaminen on juuri aidon asian murentamista.

    Plusääni(7)Miinusääni(4)
    1. Erityisen epäilyttävää MV-lehdessä on se, että juutalaiskeskustelu aiheuttaa siellä ongelmia ja rekisteröitymispakkoa, kun samanaikaisesti islamista ja muslimeista saa puhua aivan mitä tahansa.

     MV-lehdessä on ollut havaittavissa Putinismia ja toisaalta myös valehtelua kansallissosialismista ja sen historiasta. Nämä ovat tyypillisiä valeopposition merkkejä.

     On mahdollista, että MV-lehti/Janitskin on FSB:n ja Venäjän tuella toimiva viritys, jonka tarkoitus on epävakauttaa Suomea. Koko Eurooppaahan on pyritty epävakauttamaan jo pitkän aikaa (talouskriisi, pakolaiskriisi, Brexit). FSB ja Venäjä ovat Neuvostoliiton ja KGP:n perillisiä eli täysin juutalaiseliitin kontrollissa.

     Plusääni(12)Miinusääni(3)
 12. Tuosta MV-lehdestä. Ilya tai Ilja on tyypillinen juutalainen etunimi.

  Juutalaisten sukunimitietokanta on tässä:

  http://www.avotaynu.com/csi-home.htm

  Hakukenttään kun kirjoittaa Yanetsky saa suuren määrän erilaisia versioita. Alempana olevista tietokannoista näkyy, että nimeä versioineen esiintyy Puolan, Liettuan ja Valko-Venäjän juutalaisten parissa eniten.

  Tämähän ei tietenkään tarkoita mitään, onpahan vain hauska yhteensattuma:)

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 13. Tuoltahan nimikannasta löytyy ties mitä tietoja. Kuten että Koivisto ja Haavisto, ja esim. Helin ovat mukana.

  Hauska tietysti Selin, joka löytyy sekin kirjoittamalla http://www.avotaynu.com/csi/csi-home.htm

  hakukenttään Selin.

  Juutalaisilla on ollut tapana vaihtaa esim. Mordechai nimeen Mark tai Marcus/Markus, joka viimemainittu käy myös sukunimenä.

  Tästäpä reipas aatos: Janitskin kysyi Markus Seliniltä, olisiko OK laittaa julkaisun nimeksi Wares-elokuvasta otettu kohta, Mitä Vittua?

  Vaan sitten heräsin ja päästin kissan ulos.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 14. Kyllä Ilja Tiina Wiikin haastattelussa on kyllästyneen oloinen. Rupattelee niitä näitä. Voin helposti kuvitella, että siinä kaksi valeopposition edustajaa esittää teatteria. Mistä entinen jengiläinen olisi yhtäkkiä saanut palavan innon suomalaisten etujen ajamiseen? MV-sivusto on myös törkyinen ja sisältää matalaotsaista väkivaltauutisointia!

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 15. Nimim. Talmud (=Seppo, J**a, Hullu etc,) on taas pumpannut viestejä. Toisela sivulla etenkin sellaisia taas, joiden perusteella koko tämä sivusto saatetaan lakkauttaa, kun nyt ennakkotapausta on viritelty MV-lehden kanssa. Ainakin yritetään todennäköisesti. Myös tämä nimim. taitaa olla agent provocateur eikä siis mielenterveyspotilas, koska logiikkaa ja asiaakin löytyy. Arvasin muuten jo talvella, että nimim. sumppi oli putkauttanut sellaisia viestejä, että MV-lehteä varmaankin yritetään lakkauttaa tai kaikkia kirjoittajia niputtaa rysään hänen törkyviestiensä perusteella.

  Holokausti nyt on niin törkeä valhe, että koko jutun tajuaa apinakin huijaukseksi. Silti nämä kaksi limanuljaskaa koko ajan suoltavat sitä ja vatsaavaa rikollista panettelua saksalaisista, Hitleristä ym. Esim. Wiik on avoimesti juutalaismielinen. Hän kannattaa lisäksi rokotteita, Common Corella ihmiskunnan tyhmistämistä, liittovaltiota ym. ym. Hän saarnaa vain palavaa islamin vastaista agendaa. Kuinka ihmeessä tällainen täysin teeskentelevä liero voi olla Janitskinin tärkein kanssatoimija lähes? Janitskinhan väittää vastustavansa rahaeliitin juonia esim. Suomen kansallisomaisuuden suhteen. Vai kannattaako hän sen siirtämistä itäoligarkeille?

  Oikea kansallismielinen ei voi valehdella holokaustivalheita. Sellainen olio on alinta mutaa. Lisäksi siis yhteistyssä Vasarahammerit, Jamesgonzot ym. ym. ja nimenomaan koko ajan räikeämmin. Ei auta, vaikka on linkki Magneettimediaan ja sen juttuja. Kyseessä on Verkkomedian tapainen huijaus eli kerätään luottamusta ja kannatusta ja yhteistyöllä myös pyritään mukaan kaikennäköiseen, jotta saataisiin eksytettyä ja vakuutettua myös kaikki muut ajatussuunnat.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 16. Agent provocateur on todellakin oikea nimitys, Tässä nyt mietityttää eniten se tällä hetkellä, että kuinka moni niistä jotka ovat käyneet MV:tä vastaan isompaa skapaa on ollut täysin tietoinen ”kaikesta” En muista ketkä kaikki kaikii ovat olleet äänekkäämmin itkemässä, ainakin Halla-Aho,ja poliisikin on aktivoitunut. Koska jos asioista ”perillä” perillä oleva taho tai ihminen on mukana teatteri näytelmässä jonka ovat kirjoittaneet Juutalaiset ja sama taho istuu pöydän molemmin puolin, on se jo yli ”aika pahan” .

  jos esim Suomalainen poliitikko ( halla-Aho ) toimii sionisteille, ja sitten julkisesti lausuu asioita jotka ovat MV vastaisia ,esim syyttää MV:tä Venäläisten välineeksi ja jos HH itse kuitenkin toimii Venäläisten Juutalaisten asiamiehenä?, saaden huippu hyvää kuukausipalkkaa siitä Euroopan Unionin parlamentista, hän istuu kahdella jakkaralla pöydän molemmin puolin ?

  Ymmärrättekö, jos asioista tietävien piiri on kuten pelkään laajempi, on tässä kyse jo isommasta skandaalista kuin vain MV lehdestä , niin ainakin itse koen. En tosin voi sanoa että olisin yhtään yllättynyt enää mistään, kaikki tuntuu olevan valhetta katsoo mihin ilmansuuntaan tahansa, elämme keíno-valhe todellisuudessa a la MATRIX .

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 17. Herätys Suomen kansa. Eliitin kepposet 101 lyhyt oppimäärä :

  -Tavalliset Mailmankansalaiset eivät halua sotaa, se on universaali salaisuus jonka eliitti haluaa salata teiltä ihmisiltä mailmanlaajuisesti.

  -Ne jotka haluvat sotaa ovat hyvin pieni eliitin pankkiiri ym super rikas keskittymä joka käskyttää globaalisti poliitikkoja, valtamediaa, armejaa.

  – Sota on eliitille välttämätön napanuora, keino pysyä vallassa, ja samalla tienata rahaa.

  – Nykyinen NATO VS VENÄJÄ kuuma sota on täysin keinotekoinen eliitin luoma asetelma, todellista uhkaa ei siis ole , vaan kyseessä on täysin eliitin omia intressejä ajava projekti, joka luonnollisesti sotaan yltyessä tarkoittaisi sekä yksilön että kansakunnan tasolla katastrofia mitä suurin kuviteltavissa olevin määrin.

  -Suomen poliitikot siis vehkeilevät Suomen kansan selän takana uutta matsia Suomi vastaan Venäjä ,mutta sen ovat käsikirjoittaneet vain se pieni sotaa tarvitseva eliitti niin idässä kuin Lännessä.

  – Nykyiselle toiminnalle on VAIHTOEHTO, ja se on pitäytyminen siinä jota kutsutaan normaaliksi järjeksi, olla ottamatta osaa pankkiirien ja heidän puppettien haluamaan aseelliseen konflikttin vain jotta he hyötyisivät siitä.

  – Suomen Poliitikot, osa armeijaa ovat lähteneet sivuraiteelle, ja se ei palvele Suomen etua.

  -Ongelma ei siis ole horisontissa vaaniva sota, vaan omat päättäjämme jotka kieroilevat selkämme takana jotta saataisiin aikaan konflikti väkipakolla ilman kansan mandaattia .

  Minusta ihmiskunnan pitää kulkea jo eteenpäin, emme voi aina vain alistua eliitin uhreiksi vaan sanoa ettemme enää halua sotia.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 18. Mitähän sinä Fu Manchu mahdoit ajatella, kun laitoit tuon Lennonin Imagine:n?

  ”Imagine there are no countries…”? Täyttä NWO-paskaa!

  Kyllä minä ainakin haluan oman maan ja kansan, ja samaa muille kansoille ja maille. Heidän maihinsa ja kulttuureihinsa on sitten mukavaa VAPAAEHTOISESTI omalla rahalla käydä tutustumassa.

  Tätä pakkoislamisaatiota minun maksamillani verorahoillani minun kotimaassani en hyväksy.

  There, fixed it for you.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Ok ensinnäkin quete jostain bitti avaruudesta tuosta Lennon & Ono biisistä :

   ”Lennon was asking us to imagine a place where things that divide people (religion, possessions, etc.) did not exist. He felt that would be a much better place.”

   Toiseksi, Lennon oli mitä oli, virheineen kaikkineen ….kertokaa kuka tässä Mailmassa ei olisi virheetön, itse ainakin ole kaukana virheettömästä, enkä itseasiassa ole tähän päivään mennessä törmännyt vielä virheettömään ihmiseen.

   Kolmanneksi, esim no religion sanoitus tuossa biisissä ei haittaa minua ainakaan, koska en koe että Jeesus edes halusi mitään varsinaista ”uskontoa” luoduksi tänne hänen opetuksistaan, eikä nämä ns kristilliset uskonnot ole vakuuttaneet minua vaikka koenkin olevani Jeesuksen seuraaja. Itseasiassa on näyttänyt minusta ainakin siltä että juuri ns ”uskonnot” ovat aiheuttaneet suurta pahaa ja kärsimystä.

   Nykyinen mailmanmeno on pahasti häiriintynyt paikka, kai olette havannoineet sen ? Minä koen että Imagine biisi on kaunis ja syvä koska se pyysi kuvittelemaan Mailman ilman niitä kaikkia häiriötekijöitä jotka aiheuttavat tuhoa ja kärsimystä 24/7/265 vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.

   Minua ei haittaa jos biisin esittää henkilö jolla on omat ongelmansa oman elämämänsä kanssa, myös ongelmaisilla ,jopa sairailla ihmisillä voi ilmetä hetkettäistä neroutta, enkä koe että minun tehtävä olla kunnioittamatta jos joku sellainen lausuu jotakin kaunista tai järkevää.

   Luin aiheesta monta monta kommenttia täältä: http://www.wnd.com/2012/12/what-john-lennon-really-meant-in-imagine/ , ja suosittelen niiden lukemista muillekin.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 19. Lennon oli kommariläjä ja tuo kappale on silkka Talmud-utopia, jossa ei ole kansoja, uskontoja tai yleensä mitään muuta kuin komukkap**skaa ja orjia lukuun ottamatta tietenkin harrakastia.

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
 20. Juutalaisuuteen Ei voi kääntyä vaan pitää olla juutalainen äiti – kuten Puttella.
  https://diggerfortruth.wordpress.com/2014/04/18/putin-just-another-oligarch-jew/

  PUTIN – just another oligarch Jew

  t

  So, Putin’s mother Maria Ivanovna Shelomova, was JEWISH, which makes him ………………………………….

  A JEW

  And we in the real Truth movement are aware that we are not up against a NWO, or the Illuminati, but a Jew World Order. With International Jewry pulling all the strings.

  So, can anyone explain to me why there are still some people in the Truth movement who refuse to see this glaringly obvious situation?? That these sites STILL portray this sellout to humanity as their superhero. That somehow there is a Russia/West divide. Exactly what the JMSM wants us to believe. It is quite incredible that people who claim to be politically astute cannot see what is going on.

  That yet again, International Jewry are playing both sides. The blue vs the reds. Good cop bad cop routine. How simple can this be to work out??

  He is just another crypto Jew, having conveniently converted to Orthodox Christianity in the 1960’s. How convenient. He is no more a Christian than Benjamin Netanyahu. He is just another conniving, manipulative, greedy, demonic, billionaire, oligarch Jew – who is deceiving us.

  It is more Jewish deception. Another Jewish scam. Trickery. Lies. And very poorly disguised lies at that. It would take a 14 year old schoolboy to source this information and work the scam out in just one evening after school. Yet we have all these so-called Truth outlets in denial. Quite incredible. What’s going on?

  t

  PUTIN THE JEW IS NOT YOUR SUPERHERO

  PUTIN THE JEW IS NOT GOING TO SAVE THE DAY

  PUTIN THE JEW IS PLAYING HIS ROLE IN THE DESTRUCTION OF THE PLANET

  HE IS A MAIN PIECE ON THE GRAND CHESS BOARD AND ALWAYS HAS BEEN

  SNAP OUT OF YOUR GULLIBILITY

  GROW UP

  AND FACE REALITY

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 21. Mielenkiintoista pohdiskelua kirjoittajalta! ”Onko idän ja lännen vastakkainasettelu aitoa?”

  Tämä on mielenkiintoinen kysymys, koska mm. sotateollisuus joka läntistä maailmaa pääosiltaan pyörittää hyötyy selkeästi tuosta vastakkainasettelusta, siinä mielessä se ei ole puhtaasti aitoa. Toisaalta ”globalistit” nämä yhden Maailmanhallituksen rakentajat, Rotzhild, Rockefeller klaanit ja jesuiitat omistavat suurimmat osan maailman varallisuudesta, he ajavat ”globalisaatio-monikultturalismia” jota ei idän kansat hyväksy eikä kyllä johtajatkaan kuten esim. Suomessa, vaan he hyväksyvät globalismin omilla, kulttuureilleen ominaisilla ehdoilla. Venäjä ei varmaan yksin kykene tätä globalistien agendaa pysäyttämään, mutta yhdessä Kiinan ja Intian kanssa se voi jopa onnistua, konkreettisiä merkkejä tästä on jo olemassa. Esim. BRIC – maiden (joka viidellä maalla yksi ääni) oma investointipankki pääoma 2015 jo 100 miljardia viime vuonna. Huom. valtamedia uutisoi että ”mini – IMF” kun oikeasti suhteellisesti on tasavertainen IMF:n kanssa jonka pääoma oli viime vuonna 340 milj. Myös on Kiinan Asian investointipankki, jossa Kiinalla 26 prosentin osuus ja päätäntävalta, se on avustanut viime vuosina jo enemmän kehitysmaita mitä IMF, jossa edelleen Yhdysvallat voi sanella päätökset käytännössä yksinoikeudella.

  Kuten tiedetään juutalaisia oli ennen WW II Euroopassa eniten juuri Neuvostoliitossa noin viisi miljoonaa ja juutalaiset bolzhevikkijohtajat tulivat yhdeksänkymmentä prosenttisesti New Yorkin osavaltiosta vallankumouksen jälkeen johtamaan Neuvostoliittoa. Tosin kaikki ei tainnut mennä kuin ”strömsössä” sillä luultavasti Stalin ei kuulunut bolzhevikkien suunnitelmaan Leninin seuraajaksi, vaan hän ”kaappasi” vallan Leninn jälkeen. Lenin varoitti ennen kuolemaansa Stalinista, älkää päästäkö häntä johtoon, Leninin koulutti ja rahoitti ”Ranskan vapaamuurarit”, kun hän opiskeli ja asui Euroopassa ennen vallankumousta, muuten Kremlin arkistot on kaikki siirretty v.-93 Ranskaan, Ranskan vapaamuurarit osti ne pienellä summalla silloin. Stalin ei ollut loppuaikoina kovin ”juutalaismielinen” vaan alkoi WW II jälkeen jahtaamaan juutalaista älymystöä, joka yltyi 1950 luvun alussa niin pahaksi että Stalinin vaimo Svetlana joka oli ”puhdas” juutalainen lähti salaa maanpakoon Kanadaan, koska pelkäsi hengensä puolesta.

  Uuden Venäjän alkutaipaleillakaan ei kaikki mennyt kuin Wall Streetillä suunniteltiin, tästä kertoo mm. talousnero Martin Amstrong. Eli ylhäällä olevassa kuvassa poseeraava Boris Berezoski josta piti kierolla Jeltsiniin kohdistuvalla kavalluksella tulla Venäjän presidentti Jeltsinin jälkeen. Tälle eliitille yllätyksenä esiin putkahti kuitenkin Putin, joka aikoi jatkaa samaa agendaa. Berezoskille sen sijaan kävi huonommin, hän joutui lähtemään maanpakoon Englantiin ja muutama vuosi taaksepäin hän löytyi kylpyhuoneesta hirttäytyneenä. Jo tuon Georgian konfliktin jälkeen NWO:n johtohenkilöt ovat komentoineet, että Putin petti heidät ja NWO, mm. Jakob Rozthild kertoo tästä haastattelussa. Tietenkin juutalaisilla on valtaa Venäjällä, se ei käy kiistäminen ja Putinin on otettava ne huomioon, toisaalta Putin oli nimenomaan aloitteelinen BRIC järjestelmän sisään ajamisessa. Lisäksi Venäjään kohdistuneet talouspakoteet jouduttivat sitä että Venäjä on organisoinut oman BIS – järjestelmän ulkopuolella toimivan pankkikortti-rahoitusjärjestelmän, joka on jo käytössä siellä.

  Muuten Kovan turvallisuuden puolella taas on ”Sanghai Cooperation meeting”, joka on jo ”löyhä Nato” ja siinä ovat mm. Kiina, Venäjä, Intia ja asian valtioita. Tässä suunnitellussa Maailmanhallituksessa organisaatiorakenne on se, että Vatikaani hallitsee uskontoa, Lontoo rahoitusmaailmaa ja Washington asevoimia, kaikki nämä organisaatiot ovat globaaleja eivätkä mitenkään sidoksissa kotimaihinsa. Siinäpä kysymys milloin on aika että esim. Venäjä ja Kiina luovuttaa sotilasvoiman yksinomaan Washingtonille? Enpä usko että on mahdollista ilman WW III ja sitä ei edes Washington tule voittamaan jos sellaisen aloittaa.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 22. Valehtelua. Stalin oli juutalainen eikä hän olisi voinut kaapata muutenkaan Venäjää juutalaisilta, joilla oli totaalinen ote tietenkin vallankumoukseta alkaen. Kyllä hän oli juutalaismielinen ja siksi hän pelasti Israelin 1948 aseavullaan. Hän ei jahdannut juutalaisia, vaan oli pidättänyt muutaman lääkärin ja hommasi sionismin vastaisen propagandakampanjan kylmän sodan lavastuksen osna. Juutalaisjohtajat selittivät kyllä rivijuutalaisille julkaisuissaan, että NL oli edelleen juutalaisen paras ystävä.

  Putinin tueksi kyhättyä valhepropagandaa. Tyypillistä muuten, että FSB:n propaganda-airueet putsaavat Stalinia samaan aikaan. Uusi käsitys Stalinista on tarkoitettu pönkittämään juuri Putinin uutta Venäjää. Erittäin oksettavaa, että MC Piper hyppäsi viimeisinä vuosinaan tähän junaan. Tai olihan hän epäilytävä jo aiemminkin.

  Trumpin ja Hillaryn valinnan kanssa on vaikeaa Suomen kannalta, koska molemmat ovat Putinin ystäviä. Trump on ehkä vaarallisempi. Luulen kuitenkin, että molemmat antavat Putinin raadella Ukrainan ja tappaa miljoonia ukrainalaisia. Suomi saa olla tyytyv’inen, jos selviää uudella rähmä-kaudella. Ehkäpä sota leviää tännekin ja suomalaiset tuhotaan rippeiden siirtyessä esim. Afrikkaan.

  Plusääni(6)Miinusääni(2)
  1. Juutalaisten vaino Neuvostoliitossa oli lavastusta. Ehkä joitain yksittäisiä toisinajattelijoita oikeasti vainottiin, mutta pääasiassa tätä ”vainoa” käytettiin tekosyynä, jonka ansiosta juutalaiset saivat matkustaa mm. USA:an.
   Koko kuviohan oli siten siis täysin absurdi. Neuvostoliitto ei antanut kenenkään loikata länteen vaan rajat pidettiin tiukasti kiinni, mutta kuitenkin silti juutalaisten annettiin lähteä ja heidät otettiin avosylin vastaan Amerikassa ”vainon” uhreina. Todellisuudessa siis suljetun yhteiskunnan rajat eivät koskeneet juutalaisia, koska he olivat itse Neuvostoliiton ja myös USA:n johtopaikoilla. He saivat vapaasti lähteä, ja toisaalta myös salakuljettaa länsituotteita takaisin Neuvostoliittoon ilman kiinnijäämisen pelkoa.

   Kylmä sota oli korkealla tasolla pelkkää teatteria, samalla kun tavallinen kansa ja valtio oli huijattu raatamaan ja velkaantumaan kilpavarustelun ja kuumatkahuijauksen vuoksi.

   Plusääni(11)Miinusääni(0)
 23. Hillary Clinton kutsunu Putinia radikaaliksi nationalistiksi.
  Alexander Duginin ajatushautomo kertoo että todellisuudessa Putin on konservatiivinen patriootti,eikä nationalisti,vaan Euraasian unionin rakentaja sekä moninapaisen maailman kannattaja,joka suojelee monipuolisia perinteisiä kansoja ja kulttuureja.Hillary Clintonia hän pitää tämän ideologian kilpailijana;liberaalina globalistina joka tuhoaa perinteisiä kansoja ja kulttuureja.

  http://katehon.com/news/hillary-clinton-called-putin-godfather-radical-nationalism

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. Vielä tarkennus aikaisemman käännökseen:

   Hillary Clinton kutsunu Putinia radikaaliksi nationalistiksi.
   Alexander Duginin ajatushautomo kertoo että todellisuudessa Putin on konservatiivinen patriootti,eikä nationalisti,vaan Euraasian unionin rakentaja sekä moninapaisen maailman kannattaja,joka haluaa säilyttää monipuolisten kansojen ja kulttuurien perinteitä.Hillary Clintonia hän pitää tämän ideologian kilpailijana;liberaalina globalistina joka tuhoaa kansojen ja kulttuurien perinteitä.

   http://katehon.com/news/hillary-clinton-called-putin-godfather-radical-nationalism

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
 24. Niin Duginhan on myös halunnut tuhota valkoiset rodut. Kuten Putin. Ihan suoraan omin sanoin. Putin ihailee N-liittoa, jossa juutalaiset olivat vallassa. Hän tukee todellisuudessa holohoax-kulttuuria eli kuolemaa. Bysantista ei paljoa puhu, koska siellä ei juutalaisia korkeimpiin asemiin päästetty. Salaa Obama ja Hilary ovat frendejä Puten kanssa tai puolijulkisestikin.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 25. TÄSSÄ VASTAUS LEHDISTÖLLE::::TIETYSTI PUTININ PUOLELLA:::HÄN ON AINOA JOKA PY<STYY TORJUIMAAN ISLAMILAISTEN JA HOMOJEN NOUSUN:::::::Katsokaa ja levittäkää tieto suomessa….tämä on suomen tulevaisuus…
  HUONOLTA NÄYTTÄÄ JOS HOMMA EI LOPU:::::MINÄ OLEN VALMIS PRESIDENTIKSI JA SILLOIN LOPPUU RÄTTIPÄIDEN HYYSÄILY; SUOMI SUOMALAISILLE JA TAOUS KUNTOON:::RIKOLLISET JURISTIT JA TUOMARIT; SEKÄ POLIITIKOT HETI SYYTTEESEEN JA PALJON MUUTA:::::

  https://youtu.be/r9GQF5MJSMI

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 26. Kun valtamedia on puhunut jo jonkin aikaa esittämättä kunnon todisteita tai sen kummempia perusteluita tai selvittelyjä
  Lännen äärioikeiston Venäjä yhteyksistä,niin netistähän löytyy asiasta paljon tarkempaa tutkittua tietoa jos etsii.
  Esimerkiksi monet Saksalaiset ja Amerikkalaiset vasemmistolaiset/sosialistiset verkostot ja aktivistit ovat tätä ilmiötä paljon tutkineet.
  Esim.monilta Euroopan ja USA:nkin äärioikeistolaisilta tai konservatiivioikeistolaisilta puolueilta,politikoilta tai aktivisteilta on löytynyt yhteyksiä Venäjän hallintoon.Esim.Euroopasta erityisesti Saksan AfD,Ranskan Front National,Itävallan FPÖ jne…
  Amerikasta mm.uskonnollisesta oikeistosta löytyny yhteyksiä jne…Näin esimerkkinä,jos muutama pitää mainita.
  Tutkittua materiaalia ja todisteita on olemassa siis paljon,mutta tässä muutamia artikkeleita:

  http://www.liveleak.com/view?i=79b_1462018901

  (Saksaksi)
  https://linksunten.indymedia.org/en/node/176622
  https://linksunten.indymedia.org/en/node/172025
  https://linksunten.indymedia.org/en/node/176667
  https://linksunten.indymedia.org/en/node/177371
  https://linksunten.indymedia.org/en/node/116095
  https://linksunten.indymedia.org/en/node/185643
  https://linksunten.indymedia.org/en/node/122270
  https://linksunten.indymedia.org/en/node/134153
  https://linksunten.indymedia.org/en/node/117113
  https://linksunten.indymedia.org/en/node/181810
  https://linksunten.indymedia.org/en/node/136000
  https://de.indymedia.org/node/802
  http://www.tagesanzeiger.ch/ausland/europa/Wir-sind-Freunde-Russlands/story/28796329
  https://linksunten.indymedia.org/en/node/122566

  (Amerikasta)
  http://www.rightwingwatch.org/content/cancelled-world-congress-families-kremlin-conference-begins-today-possibly-special-guest-sta
  http://www.rightwingwatch.org/content/world-congress-families-spokesman-russia-hope-world-right-now
  http://www.rightwingwatch.org/content/will-american-religious-right-groups-go-ahead-their-kremlin-summit
  http://www.rightwingwatch.org/content/moscow-forum-attended-american-activists-ends-call-more-gay-propaganda-bans
  http://www.rightwingwatch.org/content/globalizing-homophobia-part-4-world-congress-families-and-russias-christian-saviors
  http://www.rightwingwatch.org/content/globalizing-homophobia-part-2-today-whole-world-looking-russia
  http://www.rightwingwatch.org/content/focus-family-alliance-defending-freedom-nom-leaders-reportedly-met-author-russian-homosexual
  http://www.rightwingwatch.org/content/world-congress-families-criticism-putin-liberal-media-hysteria
  http://www.rightwingwatch.org/content/american-religious-right-leaders-join-moscow-event-may-not-be-able-avoid-foreign-policy
  http://www.rightwingwatch.org/content/world-congress-families-spokesman-putin-will-save-america-heady-elixir-sexual-rights
  http://www.politicalresearch.org/2013/10/17/u-s-conservatives-and-russian-anti-gay-laws-the-wcf/#sthash.JXiV3rk6.dpbs
  http://www.politicalresearch.org/2016/02/16/russian-social-conservatism-the-u-s-based-wcf-the-global-culture-wars-in-historical-context/#sthash.eTYkn9rK.VbTPeUHp.dpbs

  (Lännen äärioikeiston ja Venäjän yhteyksien tutkijan raportteja)
  http://anton-shekhovtsov.blogspot.fi/
  http://anton-shekhovtsov.blogspot.fi/2016/08/the-far-right-front-of-russian-active.html
  https://lif.blob.core.windows.net/lif/docs/default-source/publications/bringing-the-rebels-by-anton-shekhovtsov-september-2015-pdf.pdf

  (Yksi esimerkki valtamedian uutisoinnista aiheesta)
  http://www.huffingtonpost.com/brian-tashman/while-trump-champions-the_b_11698456.html?

  Plusääni(1)Miinusääni(4)
 27. https://www.dollarvigilante.com/blog/2016/09/02/brzezinskis-ruse-american-empire-dead-china-russia-take.html

  ”Take note of Putin.  Is he really the hero who is going to stop the US Empire?  Putin’s father was supposedly Stalin’s chauffer and Putin came to power under the watchful eye of US and Western bankers. Putin was an assistant to then-president Boris Yeltsin and served in various federal capacities in Moscow from 1996 to 1999.
  He came to Moscow as a Deputy Chief of the Presidential Property Management Department. By August 1999 he had become one of three First Deputy Prime Ministers.
  This is an extraordinary rise to power, one so quick that it is tempting to say his rise was preordained. In other words, the three-year federal career he enjoyed was a kind of formality designed to justify what had already been decided on, that he would be the next leader of Russia.  Quite similar to Obama’s sudden rise to power from a “community organizer”, whatever that is, to President of the US.
  It’s important to emphasize that Putin’s rise must have been engineered by Russia’s Western/US supervisors. Nothing that took place in Russia at that time could have occurred another way. Putin must have had CIA and City blessing.

  We have hundreds of years of evidence showing the world’s banking elites always are involved on both sides of major political, military and economic matters.”

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 28. http://www.fort-russ.com/2015/12/valery-korovin-nationalism-in-europe-is.html

  Nämä Putinin mahdollisen ideologi Duginin ”Eurasianistit” erottaa historiallisen taustan perusteella nationalismin kahdeksi eri asiaksi Euroopassa ja Venäjällä.”Eurasianistit” kuulemma kannattavat,tukevat ja puolustavat Euroopan alkuperäisiä ja perinteisiä kansoja,kulttuureja ja identiteettejä Lännen eliitin ajamalta liberaalilta ideologialta,joka tuhoaa ja sekoittaa nämä keinotekoiseen monikulttuuriseen sulatusuuniin.
  Mutta Venäjän valtiolla taas on kuulemma pitkä ja alkuperäinen monikulttuurinen/etninen historia ja tausta,jossa eri kansat ovat olleet rinnakkain.Nationalismi Venäjällä aiheuttaisi siis valtion hajoamisen/romahtamisen.Toisin kuin Euroopassa.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 29. Yhteenvetoa tutkimuksista:
  Venäjän hallinnolla ja eliitillä paljon todistettuja yhteyksiä Lännen äärioikeistoon.
  Netissä on paljon materiaalia,tässä vain muutamia esimerkkejä:
  http://www.riskandforecast.com/useruploads/files/pc_flash_report_russian_connection.pdf
  https://linksunten.indymedia.org/de/node/134153
  https://linksunten.indymedia.org/de/node/172025
  https://linksunten.indymedia.org/de/node/181810
  https://linksunten.indymedia.org/de/node/177378
  https://linksunten.indymedia.org/de/node/182206
  https://linksunten.indymedia.org/de/node/176667
  https://linksunten.indymedia.org/de/node/122566
  https://linksunten.indymedia.org/de/node/176622
  https://linksunten.indymedia.org/de/node/177371
  https://linksunten.indymedia.org/de/node/185643
  https://linksunten.indymedia.org/de/node/117113
  https://linksunten.indymedia.org/de/node/122270
  https://linksunten.indymedia.org/de/node/190222
  http://www.spiegel.de/international/europe/european-far-right-developing-closer-ties-with-moscow-a-963878.html
  https://ukraine-nachrichten.de/faschistische-tendenzen-russischen-establishment-alexander-dugins-internationale-eurasische-bewegung_1953
  https://www.opendemocracy.net/od-russia/anton-shekhovtsov/kremlin%E2%80%99s-marriage-of-convenience-with-european-far-right
  http://www.carnegiecouncil.org/studio/multimedia/20160412/index.html
  http://www.carnegiecouncil.org/studio/multimedia/20141024/index.html
  https://www.academia.edu/27268254/Alexander_Dugin_and_the_West_European_New_Right_1989-1994
  http://www.academia.edu/24532793/_Dangerous_Liaisons._Eurasianism_The_European_Far_Right_and_Putin_s_Russia_in_Marlene_Laruelle_ed_Eurasianism_and_European_Far_Right_Reshaping_the_Europe-Russia_Relationship_Lanham_MD_Lexington_2015_1-32
  http://www.academia.edu/197900/Aleksandr_Dugins_Neo-Eurasianism_The_New_Right_%C3%A0_la_Russe
  https://neweuropeanconservative.wordpress.com/about-this-site/
  http://imrussia.org/en/analysis/world/2500-putinism-and-the-european-far-right
  http://euromaidanpress.com/2016/08/16/the-far-right-front-of-russian-active-measures-in-europe/
  http://blog.adl.org/extremism/american-white-supremacists-attend-russian-nationalist-conference
  https://www.academia.edu/12542241/_Russia_s_Bedfellowing_Policy_and_the_European_Far_Right_Russian_Analytical_Digest_no._167_May_6_2015
  http://www.rightwingwatch.org/content/while-trump-champions-alt-right-america-putin-spreads-its-ideology-through-europe
  http://www.rightwingwatch.org/content/religious-right-shares-trumps-putin-crush

  Venäjällä ollut myös äärioikeiston kokous 2015:
  http://www.interpretermag.com/the-far-right-international-russian-conservative-forum-to-take-place-in-russia/
  http://euromaidanpress.com/2015/03/23/russia-hosts-fascist-forum-in-st-petersburg/
  http://www.amren.com/news/2015/03/report-from-saint-petersburg/
  http://kohudosentti.blogspot.fi/2015/03/totuus-pietarin-konservatiivifoorumista.html
  http://kohudosentti.blogspot.fi/2015/06/uusi-konservativinen-suomi.html (kovat oli luulot persuista)

  Toinen äärioikeiston kokous tulossa taas 2016:
  http://realpatriot.ru/en/

  Plusääni(0)Miinusääni(4)
 30. Mielenkiintoista on että Wikipediassakin on jo virallinen maininta siitä,että on muodostettu eurooppalainen äärioikeistolainen poliittinen puolue jolla on yhteydet Venäjälle.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Alliance_for_Peace_and_Freedom
  Ja lisätietoa muidenkin Euroopan äärioikeisto puolueiden yhteyksistä Venäjään tämän tutkimuslaitoksen raportissa:
  http://www.riskandforecast.com/useruploads/files/pc_flash_report_russian_connection.pdf
  Yle Svenskan ohjelmassa Kokoomuksen Atte Kaleva myös väittää Euroopan äärioikeiston ja Venäjän yhteydet.
  http://areena.yle.fi/1-3330488

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. Raakkelin mielestä kaikki kuuluvat valeoppositioon?!?

    Ihan mielenkiinnosta, niin ketkä sinne sinun oikeaan hallitukseesi sitten kuuluvat?

    Tai en tiedä haluanko edes tietää.
    Luulin että tuo Laurio oli loputtomilla raamatunlauseillaan jossain omassa sekaisessa maailmassaan, mutta nyt tuli tää toinen valeoppositio-uskovainen tänne sekoilemaan.

    Plusääni(3)Miinusääni(3)
    1. Tämä on juutalainen sivusto. Alun alkaenkin. Pitkän tähtäimen valeoppositio. Kristinusko alas ja ei-juutalaiset tappelemaan keskenään ja tuhoamaan toisensa – mikä tämä muu on kuin juutalainen agenda. Julkaisen tämän kommenttini myös muualla.

     Plusääni(5)Miinusääni(1)
 31. Daily Stormer ainakin vaikuttaa silkalta KGB-sivustolta

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
 32. Tutkin erästä erikoista ilmiötä.
  Otin selvää yhdestä tällaisesta merkittävästä Amerikan Far/New/Alt-Right/Identitarian skenessä vaikuttavasta kansallismielisestä liikkeestä ja toimijasta,joka on syntynyt tässä viime vuosina ja vain kiihtynyt nyt Trumpin nousun vanavedessä.
  Kyse on tällaisesta lähinnä nuorten yliopisto-opiskelijoiden Ideologisesta Traditionalistisesta(konservatiivisesta,kristitystä) ja Nationalistisesta koulukunnasta,verkostosta ja ryhmästä aktivisteineen:
  https://en.wikipedia.org/wiki/White_Student_Union_(Towson_University)

  Yhteistyötä tekevät ja toistensa kanssa liittoutuneet järjestöt/kansanliikkeet:
  Tuki järjestö:
  Traditional Youth Network: http://www.tradyouth.org/
  https://en.wikipedia.org/wiki/Traditionalist_Youth_Network
  https://www.youtube.com/channel/UCKmcfC22VcMbUMJAAWq9zdw
  Johtaja: Matthew Heimbach
  Puolue:
  Traditional Worker Party: http://www.tradworker.org/
  https://www.youtube.com/watch?v=N-BU2UFdkWQ
  https://www.youtube.com/channel/UC4f8Z2XefBDL421pnNEQH0Q/feed
  Johtaja:Matthew Heimbach Nationalisti aktivisti https://twitter.com/matthewheimbach
  (Tunnettu ja näkyvä aktivisti USA:n nationalisti piireissä ja valtakunnallisestikin.Ollut mukana useissa protesteissa ja yhteenotoissa ryhmänsä kanssa eliittiä,aktiivisia vasemmistoryhmiä ja etnisiäryhmiä vastaan.
  Mm.Sacramenton tapaus.
  Demonisoitu Natsiksi USA:n valtamediassa.Mm.
  http://www.latimes.com/local/lanow/la-me-neo-nazi-stabbed-20160626-snap-htmlstory.html
  http://projects.aljazeera.com/2015/07/hate-groups/
  Heimbachilla myös yhteydet ja yhteistyö Alt-Right johtajiin National Policy Institute:Richard Spencer,Amren:Jared Taylor jne…muihin liikkeessä.
  Lisäksi yhteydet mm.näihin Alt-Right julkaisuihin: http://www.dailystormer.com/ http://www.theoccidentalobserver.net/
  http://www.radioaryan.com/ http://www.counter-currents.com/2012/10/greg-johnson-interviews-matthew-heimbach/ )
  Yhteistyössä ja liittolaisena:
  http://www.rusjournal.org/
  http://www.dailystormer.com/the-daily-traditionalist-johnsons-law/
  Professori/Tohtori Matthew Raphael Johnson,Ortodoksi nationalisti aktivisti http://www.tradyouth.org/the-orthodox-nationalist/
  Venäjän Ortodoksi filosofia,historia tutkija.Nationalismin,Ortodoksisen perinteen,Eurasianismin;poliittiset teoriat ja ajatukset.

  Tämän Heimbachin ryhmittymän ideologiasta poimittuja tietoja:
  Haluaisivat säilyttää ja puolustaa USA:n,Euroopan ja yhteisöjensä alkuperäiskansojen perinteitä,identiteettejä jotka ovat uhkaamassa hävitä.
  Tukevat ja ovat jatkuvassa yhteydessä Euroopan äärioikeisto puolueisiin.
  Vastustavat Amerikan nykyisen liittovaltio-hallinnon,eliitin ja yhteiskunnan ”tyrannia” järjestelmää ja sen harjoittamaa ”NWO:ta”,valtion instituutioiden;vasemmistolaista kulttuurimarxismia,kapitalismia,globalismia ja liberalismia.Ovat tällainen ”kolmannen kannan” liike: https://en.wikipedia.org/wiki/Third_Position
  Painottavat asetelmaa paikalliset,alueelliset työläis yhteisöt vs globaali eliitti.
  Monikulttuurisessa/etnisessä USA:ssa kannattavat ilmeisesti joitain erotteluja,erillisiä itsenäisiä paikallisyhteisöjä eri etnisille ja kulttuurisille ryhmille tms.
  Kannattavat ja puolustavat moninaisuuden,erojen,luonnollisten ja alkuperäisten kansojen säilyttämistä;kulttuuriperintö,uskonto,etnisyys,identiteetti monikulttuurisen massa sekoittamisen sijaan.
  Mutta toisaalta ovat kuitenkin kaikille erillaisille ihmisille avoin ”ideologia”,jotka haluavat samoja asioita,voivat olla mukana yhteistyössä.
  Ovat kaikkien kansallismielisten ja traditionalistien puolesta käymässä yhteiseen taisteluun ja luomassa poliittista liikettä ja kapinaa eliitin kulttuurimarxismia ja globalismia vastaan.
  Puolustavat omaansa,mutta eivät sinänsä vastusta erilaisia vähemmistöjä tai yksilöitä vaan yrittävät saada myös heitä mahdollisesti mukaan ja muuttamaan heidän ideologiaansa samanlaiseksi omalta osaltaan.
  Vaativat tasa-arvoa eivätkä kannata rasistista ”ylivaltaa”.Kuvailevat itseään kyllä ”kansallissosialisteiksi””nationalisteiksi” mutta eivät Hitlerin toimien tavoin.
  Tarkoituksena on tarjota nykymenoa haastava vaihtoehto ja kilpaileva ideologia.Verkosto aikoo järjestäytyä ja levittää sanomaansa.

  Tällä porukalla on sellainen uskomus ja arvelevat että Bolshevismi/Kommunismi/Marxismi olisi nyt Venäjältä vallasta pois,niin NL:n pahat ajat kuin myös -90 luvun huonot ajat.
  ja ennen sosialistista vallankumousta olleen Tsaarin/Keisarin tapaisen järjestelmän/kehitys-suuntauksen Venäjä olisi nyt tekemässä paluuta ja tulossa takaisin.He näkevät pitkälti niin että NL:n tuhoamia Venäjän perinteitä oltaisiin palauttamassa.Venäjän epädemokraattisempi autoritaarinen järjestelmä ei näytä heitä haittaavan,vaan antavat tukensa tässä tilanteessa ja kannattavat Putinin vahvaa valtaa ja hallintoa Venäjällä,jota kuulemma maan kansa tarvitsee.
  Uskovat että välirikko ja ero USA:n ja Venäjän hallintojen välillä olisi nyt todellinen.Näkevät tässä asetelmassa USA:n olevan nyt ”marxistisempi/kommunistisempi” ja Venäjän kansallismielisempi ja traditionalistisempi.
  Liikkeen mietteitä…
  Putinista: http://www.dailystormer.com/the-daily-traditionalist-putin-russia-and-the-nwo/
  Alexander Duginista: http://www.dailystormer.com/the-daily-traditionalist-matt-johnson-on-alexander-dugin/
  Kun tämä eliitin nykyinen ”tuhoisa ideologia” tuntuu olevan USA:ssakin niin vahva,niin nyt tämä porukka suhtautuu myönteisesti ja olisi kannattamassa nyt Venäjä yhteistyötä ja ottamassa mielellään Venäjän kansallismielisten ja traditionalististen puolueiden liittolaiseksi,kumppaniksi Lännessä(USA,EU) vs eliitin ”NWO”.
  Tällaista oltaisiin kuulemma muodostamassa laajemmalla rintamalla ja se yhteydet olisivat kokoajan lisääntymässä.Uskovat Venäjän ja Putinin olevan liikkeen johtaja.
  Ajattelevat että esim.Saksalla ja Venäjällä oli paljon yhteistä ennen maailmansotia,ja samoin voisi olla nyt taas.
  Monenlaisesta yhteisestä huolimatta erojakin ja ristiriitoja kuitenkin on.
  Yhtenä esimerkki erona nähdään esim.taloudessa Venäjän valtion kapitalismi,kun taas nämä nationalisti-liikkeet ovat enemmän sosialistisempia työväenpuolueita taloudessa.
  Odottavat,uskovat ja toivovat saavansa jotain mahdollista apua,tukea,rahoitusta,resursseja,koulutusta toimintaansa Lännessä Venäjältä.
  Ehdottavat samanlaista mallia yhteistyöhön kuin NL:llä oli aikanaan ”komintern” kommunististen puolueiden kanssa kun niitä tukivat.Voisi vaikuttaa poliittisesti.
  Väittävät että jotain on jo tapahtunut/tapahtumassa,ja myönteisiä suhteita Venäjän hallinnon ja USA/EU äärioikeiston välillä oltaisiin konkreettisesti luomassa.
  Mm.Saksan Afd ja Venäjän Putinin Yhtenäinen Venäjä puolueiden nuorisojärjestöjen yhteydet ja tapaamiset olisivat alkaneet jo kehittymään,kuulemma.
  Laaja ”National-Traditional International” liittoumakin USA/Eurooppa:äärioikeisto&Venäjä akselille on jo luotu;International Conservative Forum:
  http://www.tradyouth.org/2015/04/forging-the-traditionalist-international-uniting-in-st-petersburg/#more-49973
  https://meduza.io/en/feature/2015/03/24/europe-s-far-right-flocks-to-russia
  http://www.amren.com/news/2015/03/report-from-saint-petersburg/
  https://www.buzzfeed.com/maxseddon/europes-far-right-comes-to-russia-in-search-of-shared-values?utm_term=.igNw5Aq66#.mmZDBO2gg
  http://www.counterpunch.org/2015/09/16/a-new-chapter-in-the-fascist-internationale/
  http://anton-shekhovtsov.blogspot.fi/2013/12/european-extreme-right-and-russian.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 33. Tässä muutamia selvimpiä esimerkkejä yhteyksistä todiste-kuvineen,joita löytyy netin syövereistä,joista varmaan USA:kin ja EU:n johto ovat tietoisia,kuten ovat kertoneetkin…

  Olleet yhteyksissä/tavanneet Venäjän poliittista johtoa…

  Kaikki pää-osapuolet merkitty tuolle kartalle:
  http://tellmamauk.org/russias-allies-europe-infographical-depiction/
  http://i0.wp.com/tellmamauk.org/wp-content/uploads/2014/12/Russias-allies-in-Europe.jpg

  Unkari:Jobbik PJ Gabor Vona
  http://www.jobbik.com/g%C3%A1bor_vona_had_lecture_lomonosov_university_russia

  Ranska:Front National PJ Marine Le Pen (Kuvien perusteella täysin selvä tapaus)
  https://www.google.fi/search?q=marine+le+pen+moscow&biw=1366&bih=659&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwiY9Pb24KjPAhVE3SwKHdFYCG8Q_AUIBigB
  https://www.google.fi/search?q=marine+le+pen+russia&biw=1366&bih=659&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiZu-W64ajPAhWJESwKHcW9DDMQ_AUIBigB

  Itävalta:FPÖ
  https://www.thelocal.at/20140603/fpo-in-secret-meeting-with-right-wing-populists
  https://www.thelocal.at/20141125/right-wing-freedom-party-visits-moscow-for-talks
  http://anton-shekhovtsov.blogspot.fi/2014/06/freedom-party-of-austria-far-right.html

  Saksa:AfD
  http://www.spiegel.de/international/germany/german-populists-forge-deeper-ties-with-russia-a-1089562.html
  https://www.thelocal.de/20141124/putin-euro-influence-strategy-targets-afd

  Italia:Lega Nord PJ Matteo Salvini (Kuvien perusteella selvä tapaus)
  https://www.google.fi/search?q=matteo+salvini+russia&espv=2&biw=1366&bih=662&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjM4pqUzKjPAhXKBywKHeuMCcwQ_AUIBigB#imgrc=_

  Yhteis-kokoontumisiakin ollut:
  (Mukana myös USA:n uskonnollista oikeistoa)
  http://anton-shekhovtsov.blogspot.fi/2014/09/a-rose-by-any-other-name-world-congress.html
  http://anton-shekhovtsov.blogspot.fi/2014/06/moscow-to-become-capital-of-religious.html

  Mm.Englannin kielisissä medioissa näistä on paljon lisää juttuja todisteineen,sekä muutenkin Länsi ja Keski-Euroopan medioissa.
  Suomessa on vähemmän.

  http://www.businessinsider.com.au/putin-is-infiltrating-europe-2014-12
  http://imrussia.org/en/russia-and-the-world/645-putins-far-right-friends-in-europe
  http://www.euractiv.com/section/global-europe/news/russia-hosts-far-right-gathering/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 34. Tämänhän näkee mm.siitä mikä on näiden Europarlamentin ryhmien ja puolueiden meppien äänestyskäyttäytyminen
  esim.Venäjää koskevissa EU:n päätöslauselma-esitysten äänestyksissä.
  Sen näkee tuolta:
  http://www.votewatch.eu/
  https://en.wikipedia.org/wiki/European_political_party
  Enemmistö näistä kaikista Europarlamentin valta-puolueista äänestää yleensä aina EU:n Venäjän vastaisen linjan puolesta.
  Vastaan tai tyhjää äänestäneitä löytyy yleensä vain EU vastaisista ääripäistä.
  Esim.yleensä nämä Europarlamentin äärioikeisto puolueet/ryhmät äänestävät aina vastaan(ja jotku vähintään tyhjää):
  https://en.wikipedia.org/wiki/Europe_of_Nations_and_Freedom
  https://en.wikipedia.org/wiki/Alliance_of_European_National_Movements
  https://en.wikipedia.org/wiki/Alliance_for_Peace_and_Freedom
  https://en.wikipedia.org/wiki/Europe_of_Freedom_and_Direct_Democracy

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Kukahan ja mistähän hatusta nuokin luvut on reväisty. Venäjällä nyt ei toimi minkään valtakunnan väestönlaskentakaan, saati sitten työttömien laskeminen.
   Moskovan väkiluku ilmoitetaan 8-15 miljoonaa, niin oikea ilmoitus työttömistä olisi 15-45% tarkimmillaan.
   Niillä rupusilla syrjäkylillä työttömiä on 90%.

   Moskovassa on nykyään enemmän miljardöörejä kuin missään muualla, niin kait ne saa keskiarvot näyttämään vaikka miltä, vaikka muu kansa elää samassa surkeudessa.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 35. Nykyisin pidemmän ajan kehitys on mennyt sellaiseksi että on ollut huomattavissa Lännen,Euroopan kansallismielisissä piireissä sellainen asenne ero suhtautumisessa Venäjään Länsi ja Itä-Euroopan välillä.Monet Länsi-Euroopan maat ovat joutuneet Suomea ja Itä-Eurooppaa pidempään ja paljon enemmän kokemaan ja kärsimään Lännen eliitin touhuista kansojaan vastaan,tämän seurauksena monet äärioikeistolaiset liikkeet ovat joutuneet hakemaan tähän vastapainoa esim.Venäjästä,koska kokevat Lännen eliitin hallitsevan ideologian ja järjestelmän olevan niin vahva ja ovat siten joutuneet sen verran vaikeaan asemaan ja tilanteeseen kotimaissaan.Tätä voisi verrata myös esim.Venäjän sisäisen liberaalin opposition tilanteeseen ja tuen hakuun taasen Lännen eliitiltä.
  Mitä enemmän tätä paskaa tulee niskaan maan johdolta/eliitiltä kansalle tai jollekkin kansan osalle vailla todellisia vaikutusmahdollisuuksia tai muutosta,sen pahemmaksi ja vaikeammaksi tilanne kussakin maassa tulee menemään,ja tukea voi joutua hakemaan ulkoa.
  Tästä ilmiöstä on ollut paljon kirjoituksia ja tutkimuksia Lännen medioissa.Niitä löytää kun googlettaa.
  Tässä muuten yksi kartallinen yhteenveto tilanteesta:
  http://tellmamauk.org/russias-allies-europe-infographical-depiction/
  http://i0.wp.com/tellmamauk.org/wp-content/uploads/2014/12/Russias-allies-in-Europe.jpg
  Kansallismielisten tilanne varsinkin Länsi-Euroopassa on siis paljon pahempi kuin meillä täällä Suomessa tai varsinkaan Itä-Euroopassa,koska kehitys on siellä edellä,me olemme Suomessa jäljessä ja Itä-Euroopassa ollaan vasta aluillaan.Nämä Länsi-Euroopan maat ovat kaukana Venäjän rajasta ja etäisempiä Venäjälle ilman historiallisen läheisiä siteitä ja painolastia,toisin kuin mitä on Itä-Euroopassa.Meillä esim. on satojen vuosien Venäjän läheisyys ja rajanaapuruus sekä historialliset siteet esim.Venäjän suomalais-ugrilaisiin kansoihin,mutta myös sotia.Venäjällä on voinut olla/voi olla myös sellainen johto joka ei ole sen omallekkaan kansalle edullinen saati sitten rajanaapureille,tästä räikeimpänä esimerkkinä Neuvostoliitto.Itä-Eurooppa on siis joutunut nojaamaan enemmän juurikin tuohon Lännen eliittiin,kun taas itse Lännessä kanallismieliset kapinoivat juurikin tuota samaa eliittiä vastaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 36. Jaa … Ja MV-lehtikö ei ole valeoppositiota ?

  kts.
  http://www.murkut.org/englanninkieliset-uutiset/

  Linkeissä : Sputnik International, Infowars, The Guardian …

  Ainakin tuo infowars on jo aikojen alussa paljastunut valeoppositioksi. Alex Jones jne.

  Tulee taas verkkomedia.org mieleen vain tuosta.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 37. jaettuja linkkejä luetaankin varmasti ahkerasti.Kiitokset JKN:lle tästä tietopaketista missä informoidaan Moskovan pyrkimyksistä käyttää Euroopan äärioikeistoa ns hyödyllisenä idioottina.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 38. Lännen eliitti epäilee Venäjän vaikuttavan Alt-Right liikkeeseen;
  ”Trump, Putin, and the Alt-Right International
  In boosting Trump and funding fringe parties in Europe, Russia has helped construct a new kind of ”comintern”—and it’s even more effective than the Cold War version.”
  http://www.theatlantic.com/international/archive/2016/10/trump-putin-alt-right-comintern/506015/
  http://www.glennbeck.com/2016/10/28/learn-and-reject-the-alt-rights-language/
  http://euromaidanpress.com/2016/11/04/russia-today-far-more-dangerous-than-ussr-was-and-west-far-less-ready-to-counter-it/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 39. ”Russian president Putin defends Christian culture, Western values, condemns political correctness”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 40. Venäjällä ajatellaan näköjään nyt että globalisaatio olisi pysähtynyt.
  Trumpin voitto Amerikassa ja saman ilmiön toisinnot muuallakin Euroopassa analysoitu tässä kansalliseksi puolustukseksi globalisaatiota vastaan…
  http://tass.com/politics/915663
  The ”compulsory globalization” policy has encountered natural resistance in many countries, including US, Russia’s Foreign Intelligence Service Director Sergei Naryshkin said…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 41. Muutaman vuoden vanha video jossa ollut puhetta Euroopasta kiertäny taas Twitterissä:
  ”Putin calls for cultural self preservation of European tradition, religion & race, criticizing today’s globalists who ruin God’s diversity.”
  (kääntäjä)
  ”Putin vaatii kulttuuriin itse säilyttämään Euroopan perinne, uskonto ja rotu, arvostellaan nykypäivän globalistit jotka pilaavat Jumalan monimuotoisuutta.”
  (video teksteineen tuolta)
  https://twitter.com/JPY_Kurdish/status/812759470669529088

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
   1. Juutalaista sionismia kyllä mutta ei varsinaista kommunismia tai vasemmistolaisuutta jonka liittäisin liberalismiin.
    Venäjän valtapuolue ilmoittanut ideologiakseen konservatismin ja patriotismin,jota voidaan toteuttaa juutalaisvetoisesti,mutta ilman nationalismia.

    Plusääni(1)Miinusääni(2)
    1. Saahan se ilmoittaa. Ilmottihan NKP myös yhtä ja toista. Te putinistit ja jessikat olette ihan samaa kauraa. Ei teillä ole mitään eroa. Miksi ihmeessä horiset täällä wikipediaa ja valtamedian valeuutisia? Mitä lisäarvoa tuo saasta tuo tänne?

     Plusääni(4)Miinusääni(0)
     1. Juutalaista sionismia voidaan käyttää taustalla niin vasemmiston liberalismin kuin oikeisto konservatisminkin,niin lännessä kuin idässä. Nämä kummatkin tuomitsevat nationalismin ja kansallissosialismin. Venäjän valtio vääntäny nationalismin valtio patriotismiksi juutalaisen sionismin takia.Ovat liberaalia kulttuurimarxismia vastaan ja käyttävät siinä kristillisiä perinteitä perusteena,mutta sehän voi olla kristittyäsionismia,joten ei se silloin ole kommunismia,vaikka vastustavatkin nationalismia.

      Plusääni(0)Miinusääni(2)
     2. Neuvostoliitossa palvottiin suurta neuvostoisänmaata. Putinmafioineen on ryöstänyt kaikki ja laskenut siis maahan miljoonia orjatyöläisiä jne. Tätä on käytäntö. Putin ja persut ovat valeoppositiota ja erittöäin juutalaisia

      Plusääni(3)Miinusääni(0)
 42. Mistä ei Länsi media juurikaan uutisoi jos ei itse kaiva tietoa esille(vaikkapa kääntäjän avulla)..
  Eli Venäjän sisäisestä tilanteesta;
  Eri Nationalistiset ryhmittymät pyrkivät kerääntymään Keisarillisen Tsaarin ajan musta-kelta-valko lipun ympärille,mukana myös muita lippuja koska samankaltaisia ryhmiä on monia ja hajallaan.
  Järjestävät jatkuvasti erilaista aktivismia,esim.somessa ja mielenosoitus marsseja sekä yhteenkokoontumis tilaisuuksia ympäri Venäjää,youtubessa on paljon niistä videoita.Lisäksi järjestävät esim.Pietarissa jopa aseellista taistelukoulutusta.
  Nämä slaavi ja ortodoksi aktivistit vaativat käytännössä paluuta Venäjän ”alkuperäisasukkaiden” tilaan ja Keski-Aasian sekä Kaukasian siirtotyöläisten maahanmuuton lopettamista sekä eri etnisiä ryhmiä omille alueilleen.
  http://rusimperia-inf.ru/
  http://rusimperia-inf.ru/p/rid-program.html
  https://www.youtube.com/watch?v=hkmPly8enPA&t=500s
  https://www.youtube.com/watch?v=TDThesb3bU0
  https://www.youtube.com/watch?v=l57rdtzUBI4

  https://www.youtube.com/watch?v=n5gQGS_8OfM
  https://www.youtube.com/watch?v=kcEfFhuf1wg

  Valitettavasti sekä Ukrainan että Venäjän hallitukset pyrkivät valtiollisesti hyväksikäyttämään ja peluuttamaan omia nationalisti ryhmiään;kristittyjä slaavilaisia veljeskansoja toisiaan vastaan ulkoisenuhan varjolla,vaikka muuten sisäisesti niitä sitten vastustavat(esim.puhuttaessa vaikka siirtotyöläisistä),näin saadaan huomiota sisäisistä ongelmista pois.

  http://russialist.org/transcript-putin-at-meeting-of-the-valdai-international-discussion-club-partial-transcript/
  Patriootti Putin puheissaan vaan vakuuttelee että omat nationalisti ryhmät yrittävät vaan hajottaa Venäjän liittovaltion,joka olisi ollut aina alkuperäisesti monikansallinen.Mutta eihän tämä voi mitenkään selittää nuita keski-aasiasta rahdattavia siirtotyöläisiä.
  Eikait niistä ole kuin vain eliitille rahallista hyötyä halpatöissä ja tavallisille Venäläisille vain harmia.
  Samalla Putin kuitenkin tuomitsee Euroopan monikulttuurin keinotekoisena.

  2017 on vallankumouksen vuosipäivä.On sellaisia merkkejä ilmassa että voi olla odotettavissa jotain levottomuuksia Venäjällä…

  Tilanne on sinänsä mielenkiintoinen että riitaisessa oppositiossa hallitusta vastaan ovat yhtä aikaa nationalistien kanssa sekä vasemmisto että liberaalit,jotka järjestäneet joitain isompia koalitio mielenosoituksia 2000-luvulla.
  https://en.wikipedia.org/wiki/2011–13_Russian_protests
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Toinen_Venäjä
  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Other_Russia_(coalition)

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 43. Mitä ovat valtion säätämät uskontoon liittyvät terrorismin vastaiset lait,kun on puhe uskonnonvapaudesta.
  Venäjällä ilmeisesti tarkoituksena on perinteisen islam terrorismin lisäksi se ettei vähemmistöuskonnot saa lisävaltaa enemmistöstä käännytystyöllä tai levittäytymällä/ajamalla asiaansa poliittisesti yhteiskunnassa.Painottuu ilmeisesti erityisesti islamiin ja myös eri voimakkaampiin uskonlahkoihin.
  http://russia-insider.com/en/new-russian-law-against-protestant-evangelicals/ri15624
  http://russia-insider.com/en/politics/russia-other-christian-nation/ri15665

  Toisaalta taas samaan aikaan ainakin enemmistöuskonnon loukkaamisesta on säädetty rangaistavaa:
  http://yle.fi/uutiset/3-6683883

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 44. Venäjä laittoi anti-rasismi keskuksen ulkomaisten agenttien listalle:
  https://themoscowtimes.com/news/russian-justice-ministry-blacklists-prominent-anti-racism-research-center-56709

  Russian Justice Ministry Blacklists Prominent Anti-Racism Research Center

  Russia’s Justice Ministry has added another prominent NGO to the federal government’s list of “foreign agents.” According to an official announcement on the ministry’s website, the SOVA Center, a think tank that conducts sociological research primarily on nationalism, xenophobia, and racism in Russia, is the latest organization to be blacklisted.

  Federal officials have said only that the SOVA Center was declared a “foreign agent” after an unscheduled inspection of its offices, without offering any further details.

  Russia’s 2012 law on foreign agents requires NGOs that receive funding from abroad and engage in loosely defined political activity to register as “foreign agents,” incurring additional, often crippling police scrutiny.

  Earlier this year, the Justice Ministry also blacklisted the Levada Center, one of Russia’s three largest national polling agencies, and the only pollster widely viewed as independent. The Levada Center is currently contesting this decision in Russian courts.

  The SOVA Center was first established in 2002 by human rights activists from the Moscow Helsinki Group and “Panorama” Center.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 45. Venäjä haukkui Euroopan liberaalien arvojen tuputtamisesta:
  http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005049111.html

  Venäjän ulkoministeri haukkui Euroopan ja sen ”alhaiset arvot”: Ukrainan sota johtui liberaalien arvojen tuputtamisesta
  Venäjän ulkoministerin mielestä läntinen Eurooppa on vajonnut jälkikristilliseen tilaan.

  Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov tarjoili tiistaisessa lehdistötapaamisessaan ulkomaisille toimittajille uuden suosikkisanansa: ”posthristianski”, jälkikristillinen. Sellainen nyky-Eurooppa Lavrovin mielestä on.

  Lavrov nosti käsitteen keskiöön avatessaan lehdistötapaamisen ja toisti samaa termiä useita kertoja kysymyksiin vastatessaan.

  ”Jos puhutaan läntisistä ja eurooppalaisista arvoista, joita meille koko ajan ja joka paikassa esimerkkinä esitellään, eiväthän ne niitä arvoja ole, joita eurooppalaisten isät ja esi-isät noudattivat. Ne ovat jotain uutta ja uudistettua, sanoisin että kaiken sallivaa”, Lavrov sanoi.

  ”Ne ovat arvoja, joita voisi nimittää jälkikristillisiksi.”

  Jälkikristillisyys on ennen kaikkea poliittinen termi, jolla viitataan poliittisten päätösten erkaantumiseen alkuperäisestä, kristillisestä arvomaailmasta.

  Eurooppalaisessa, teologisessa keskustelussa tosin on viitattu tämän vaiheen olevan ohi. Joidenkin mielestä vuorossa on jo jälkisekulaarisuus. Toisin sanoen maallinen valtio olisi vaihtumassa kaikkia uskontoja suojelevaan valtioon.

  Lavrovin määritelmän mukaan kyse on kuitenkin paitsi kaiken sallimisesta myös ”liberaalien lähestymistapojen ehdottomuudesta”. Käytännössä tämä kritiikki on tosin pelkistynyt Venäjällä kahteen asiaan: sukupuolisen suuntautumisen vapauteen ja islamin leviämiseen Euroopassa.

  Mikä ministerin mielestä pahinta, eurooppalainen individualismi on ”kansainvälisten asioiden ammattilaiselle kolossaalinen virhe”. Eurooppalaiseen jälkikristillisyyteen nimittäin kuuluvat Lavrovin mukaan myös messianismi eli arvojen tuputtaminen ja moralisointi.

  Lavrov puhui samalla yksinapaisesta maailmasta uudella tavalla. Yksinapaisuus ei enää merkitsekään aiempaan tapaan Yhdysvaltain ylivoimaa.

  ”En tarkoita yhden maan dominoivaa asemaa vaan yhtä, saman arvojärjestelmän omaksunutta maiden ryhmää.”

  Itse asiassa Lavrov uskoi, että Donald Trumpilla on tilaisuus tarttua Venäjän esimerkkiin ja hylätä väärä messianismi. Sen vastapainoksi Lavrov esitti pragmatismin, käytännöllisyyden, joka on hänen mukaansa Venäjän vahvuus.

  Jälkikristillinen messianismi on Lavrovin arvion mukaan perimmäinen syy niin kutsutusta Arabikeväästä alkaneeseen kuohuntaan, Syyrian sotaan ja Ukrainan sotimiseen.

  ”Ukrainan kriisin aloittivat nimenomaan maan arvojen vienti ja vaatimus toteuttaa vain eurooppalaista näkemystä kaikessa.”

  Ukrainalaistoimittajan kysymykseen vastatessaan Lavrov täsmensi hieman: Kiovassa tapahtui 2014 laiton vallankaappaus, jonka jälkeen Ukraina aloitti välittömän hyökkäyksen venäjän kieltä ja venäläistä Krimiä vastaan. Nykyiset Itä-Ukrainan ongelmat johtuvat siitä, että vallankaappaajat kieltäytyvät toteuttamasta Minskin sopimusta.

  Vastanäkemyksen mukaan Ukrainan suurta venäjänkielistä vähemmistöä ei ole sorrettu millään tavalla ja Krim oli Venäjän puhdasoppinen miehitys­operaatio.

  Läntinen Eurooppa tai nimenomaan Euroopan unioni näyttää nousevan venäläisessä näkemyksessä parhaillaan ykkösviholliseksi.

  Lavrovin esiin loihtimassa maailmassa Krimin liittäminen Venäjään ja Itä-Ukrainan aseryhmien tukeminen on pragmaattinen seuraus eurooppalaisesta messianismista.

  Lavrovkaan ei sentään väitä, että Venäjä edustaisi jotain arvoista puhdistettua käytännöllisyyttä, mikä käsitteenä olisikin mahdoton.

  Hänen mukaansa Venäjällä kyllä pidetään kiinni perinteisistä, kristillisistä arvoista, jotka halutaan siirtää ”lapsille ja lastenlapsille”.

  Perinteiset kristilliset arvot eivät tässä puheessa tarkoita mitä tahansa uskonlahkoa, vaan nimenomaan Venäjän ortodoksikirkon edustamaa kristinuskon lajia. Sitä, joka yhdessä valtion ja kansan kanssa muodostaa pyhän kolmiyhteyden. Tai muodosti ennen sata vuotta sitten alkanutta, muutaman vuosikymmenen mittaista poikkeusjaksoa.

  Siitä Lavrov keksikin ovelan tavan verrata EU:ta ja Neuvostoliittoa:

  ”Maamme historiasta löytyy kokemusta vallankumouksen viennistä. Nyttemmin olemme lopettaneet sen, mutta järjetön esimerkki on tarttuvaa.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 46. https://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/eurooppa/venajan-arvot-lapsylaki-sallii-pienen-vakivallan-perheessa/?shared=953870-7e86355e-4

  Venäjän arvot nyt: ”Läpsylaki” sallii pienen väkivallan perheessä
  Kaikkien maiden konservatiivit, liittykää yhteen!

  Venäjällä on käännetty kelloa taaksepäin. Maassa vallitsee hyvin konservatiivisiin arvoihin nojaava ilmapiiri. Johdon puheet ovat kovia, uskonnollisesti värittyneitä ja arrogantteja.

  Tällaisesta todellisuudesta Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov ei puhunut lehdistötilaisuudessaan Moskovassa 17. tammikuuta. Sen sijaan hän lyttäsi eurooppalaiset arvot.

  Lavrov puhui eurooppalaisista arvoista ”jälkikristillisinä”, kaiken sallivina ja kritisoi niiden tuputtamista muille. Hän puhui länsimaisten arvojen ”messiaanisesta” viennistä ulkomaille.

  Dosentti Arto Luukkanen Helsingin yliopistosta kuulee Lavrovin puheessa vanhan slavofiilisen sanoman.

  Sen lähtökohtana on, että Länsi-Eurooppa on vihamielinen Venäjälle.

  Lavrov toi siihen mukaan uuden käsitteen ”posthristianski” eli jälkikristillinen. Sillä tarkoitetaan, että Eurooppa ei ole kristillinen, vaan täysin maallinen.

  ”Länsi on Antikristuksen maailma, ja Venäjä Kristuksen ja niiden välillä on sovittamaton ero.”

  Venäjä näkee lännen Arto Luukkasen mukaan lähinnä homoseksuaalisuuden, pedofilian ja seksuaalisen perversion paikkana. Länsi on paha siksikin, että se sallii islamin leviävän Euroopassa.

  Ja kun rahat Venäjällä vähenevät, puheet kovenevat.

  ”Keskiluokalle rahojen väheneminen on merkinnyt isoa kriisiä. Nyt kansaa mobilisoidaan hallinnon taakse sanomalla, että Euroopassa eletään lähinnä Sodoman ja Gomorran aikaa.”

  Puheillaan Venäjä pyrkii Luukkasen mukaan asemoimaan itsensä Euroopan muutoksessa konservatiivisten arvojen taakse, jotka tulevat sen mukaan voittamaan.

  ”Karl Marx kirjoitti vuonna 1848 kommunistisen manifestin, jossa hän kehotti maailman kaikkia proletaareja liittymään yhteen. Kirjoittavatko Vladimir Putin ja Lavrov nyt oman manifestinsa, jossa maailman kaikkia maailman konservatiiveja kehotetaan liittymään yhteen.”

  Venäjä tuntee itsensä uhatuksi Euroopan naapurissa ja kokee, että poliittista vaikutusta tulee sieltä liikaa, sanoo tutkijatohtori Hanna Smith Aleksanteri-instituutista.

  Hyökkäävämmillä puheilla pyritään paitsi pysäyttämään vastarinnan nousu Venäjällä, lähettämään vahva viesti maailmalle.

  ”Älkää tulko meidän tontille! Venäjä kuuluu merkittävien valtioiden joukkoon ja pystyy heiluttamaan eurooppalaista järjestystä, jos se järjestys haastaa Venäjän.”

  Jo vuoden 2005 Georgian ruusuvallankumouksen ja Ukrainan oranssivallankumouksen aikana Venäjällä oltiin huolissaan, että länsimaiset arvot alkavat saada jalansijaa entisellä Neuvostoliiton alueella ja Venäjällä.

  Lavrov puhui arvoista jo silloin, muttei ollut näin hyökkäävä. Kehotti vain jättämään rauhaan, jotta Venäjä saisi rauhassa luoda omanlaisensa demokratian.

  ”Nyt Venäjällä nousseet arvot ovat hyvin konservatiivisia. Sellaisia, jotka vallitsivat Euroopassa 100–200 vuotta sitten”, Smith sanoo.

  ”Tai ei tarvitse mennä kuin toisen maailmansodan jälkeiseen aikaan, jos puhutaan siitä, miten Venäjällä suhtaudutaan tasa-arvokysymyksiin ja seksuaalivähemmistöihin.”

  Lainsäädännöllä on pyritty estämään seksuaalivähemmistöjen näkyminen julkisuudessa. Mainonnassa on kehotettu tuomaan esille perinteistä perhettä.

  Duumassa on käyty keskusteluja siitä, pitääkö homoseksuaalisuus uudestaan määritellä sairaudeksi.

  Konservatiiviset perhearvot näkyvät lainsäädännössä. Arto Luukkanen ottaa esimerkiksi niin kutsutun läpsylain, jossa perheväkivaltaa ollaan poistamassa rikoslaista.

  ”Läpsylaki sallii lievän väkivallan: vaimoa voi lyödä muutaman kerran vuodessa tai jos lapsi ei vahingoitu vakavasti tai joudu sairaalahoitoon, tekijää ei voida syyttää hallinnollisesta rikkeestä.”

  Perheväkivalta on ollut Venäjällä rangaistavaa vasta noin vuoden ajan.

  Niin sanottu perinteinen perhe nähdään Venäjällä lähes pyhänä. Mies on perheen pää.

  ”Kun Venäjällä yritetään saada syntyvyyttä nousemaan, ei puhuta joustavista työajoista naisille tai vanhempainvapaiden jakamisesta”, Hanna Smith sanoo. ”Sen sijaan naisille ehdotetaan kotiin jäämistä ja lapsen, kodin ja miehen hoitamista siinä samalla.”

  Ortodoksikirkko on noussut Putinin kolmannella kaudella huomattavasti aiempaa vahvempaan asemaan Venäjän politiikassa.

  ”Vuosien 2011–2012 suurten mielenosoitusten aikaan uumoiltiin, mihin suuntaan Venäjä lähtee. Silloin Putin nosti kirkon keskeiseksi Venäjän arvojen määrittelijäksi ja kansan yhdistäjäksi”, Hanna Smith sanoo.

  Ortodoksisten arvojen noususta Arto Luukkanen ottaa esimerkiksi Pussy Riotin tapauksen.

  ”Pussy Riotin koettiin loukkaavan uskonnollisia tunteita ja kirkkoa. Kirkkoa nousi puolustamaan niin Putin kuin moottoripyöräjengitkin.”

  Venäjä puhuu itsestään uniikkina, historiallisena ja traditionaalisena kansakuntana. Siihen kuuluu valtiokeskeisyys sekä hierarkkinen johtajuus. Kun ylhäältä jotain sanotaan, niin alhaalla totellaan.

  ”Nyky-Venäjään kuuluu myös vahva ’me’ ja ’he’ -jaottelu. Yhteiskuntaa yhdistetään ulkovaltoja vastaan”, Smith sanoo.

  Suuri osa venäläisistä tuntuu jakavan vallitsevat arvot, Luukkanen arvioi.

  ”Putin on mielipidemittauksissa aivan ylimaallista luokkaa.”

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 47. Kas, sionisti-Luukkainen uskoo Putinin teatteriin (tai on uskovinaan, kun isäntä vaatii)

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 48. Venäjän kansalliskonservatiivien liittouma:
  2015 olleen kokouksen ohjelma löytyi sattumalta netistä;
  Tietoa mitä siellä on puuhattu ja millaista verkostoa järjestäneet…
  https://translate.google.fi/translate?sl=auto&tl=fi&js=y&prev=_t&hl=fi&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Frusimperia-inf.ru%2Fnews%2Fid22235.html&edit-text=&act=url
  (kääntäjä)
  International Congress ”International Venäjän konservatiivinen Forum»

  20 tammikuu 2015

  Nyt tai ei koskaan !!!

  TIETEELLISET kongressi TAPAHTUMA

  ”Venäjän kansainvälinen
  CONSERVATIVE FORUM ”

  Kansalliskonservatismi nykyaikana – on joka tapauksessa arkaainen ja taantumuksellisten oppi on isänmaallinen näkymät, joka perustuu toisaalta halutaan säilyttää kansallista identiteettiä niiden ihmisten, säilyttää perinteisen kulttuurin ja moraalisia arvoja, uskonnon ja vuosisataiset perinteet ja tavat. Nykyaikaisuus on asettanut konservatiivinen uusia haasteita, jotka uhkaavat säilyttäminen perinteinen kristillinen kulttuurisäätiöitä ja hyvin riippumattomuus maailman maissa.

  Kansallisesti suuntautunut ja konservatiivinen state – tilassa, joka asettaa omat etunsa kaikkien kansojen ja ihmisten. Kansallisesti suunnatussa tilassa luotettava, intuitiivinen ja vakaa kumppani kansainvälisissä taloudellisissa suhteissa muihin kansallisesti suuntautunut ja konservatiivinen valtioiden ja laadukkaan esimerkin siitä, miten valtion tulisi muuttua, murentamatta perinteistä ja kansallisen identiteetin sen ihmisiä.

  Mission:

  • Kehittää uusi käsite inhimillisen kehityksen vastauksena murtava liberaali valtioiden ideologia.

  • Integrointi mahdollisuus poliittisen ja sosiaalisen organisaation maailman konservatiivisten maiden ja Venäjän edellytyksiä epävakaus ja tuhoisia taloudellisia pakotteita.

  • Kehittää ja vahvistaa historiallisesti kansainvälistä kulttuurivaihtoa, henkinen ja liiketoiminnan siteet maailman maissa ja Venäjällä.

  Forum järjestetään 22 maaliskuu 2015 kongressissa Hall hotellin «Holiday Inn»

  muoto:

  1. Tieteellinen kongressi tapahtuma, Forum (alkavan täysistunnon esitysten kanssa keskeisistä aiheista, temaattista pyöreän pöydän ja lohkoja, sulkemalla hyväksymällä lopullisen päätöksen).

  2. Osallistujien kokonaismäärä: 1500 henkilöä.

  3. Osallistuminen on maksutonta. Ulkomaisille vieraille – maksaminen hotellimajoitus ja viisumitukipalveluja.

  Kohderyhmä:

  1. edustajat Venäjän ja ulkomaisten sosiaalisia, poliittisia ja isänmaallisia organisaatioille.

  2. Venäjän ja Euroopan kirjailijat ja julkisuuden henkilöt.

  3. edustajat lainsäädäntö- ja toimeenpanoelinten liittovaltion ja aluetason Venäjän sekä yritysten edustajia.

  4. edustajat venäläisten yliopistojen ja tiedeyhteisöjen.

  5. Venäjän ja ulkomaisia asiantuntijoita historian, sosiologian, demografia, oikeus-, talous-, rahoitus-, teollisuus

  Suunnitellaan sisäänkirjautumisen kehote:

  – Ulkomaiset poliittiset ja yhteiskunnalliset liikkeet.

  – Venäjän poliittisten järjestöjen.

  – Venäjän kansalaisjärjestöt.

  – Venäjän ja ulkomaisia asiantuntijoita politiikan, talouden, kulttuurin ja liike.

  – Erityistä vieraille, myös Euroopan ja Venäjän kirjailijat ja julkisuuden henkilöitä.

  tavoitteet:

  -Uchrezhdenie Movement yhdistää konservatiivisen ja kansallinen suuntautunut maailma ja Venäjän joukot.

  -Luo Pysyvä foorumin keskustella ja päätöksenteon vuorovaikutusta kansallisten-konservatiiviset voimat ja laskuri sisäisiä ja ulkoisia uhkia Venäjälle ja maailman maissa itsemääräämisoikeuden olosuhteissa keskinäisen taloudellisia pakotteita.

  -Vyrabotka Käsite luoda uusi kansainvälinen rahoituslaitos, riippumaton nykyaikaisen liberaalin valtioiden välisiin ja teollisuuden ryhmien tukemiseksi taloussuhteiden kehittämiseen uuden konservatiivinen maailmaan.

  tavoitteet:

  1. Muodostetaan uusi yhtenäinen kansallinen konservatiivinen oppeja Venäjän ja maailman.

  2. Yhdistämällä kaikki terveitä voimia vastaan eroosiota kansallisen identiteetin.

  3. Pysyvän koordinointineuvosto kehittämään menettelyä ja mekanismit kansallisten ja konservatiivinen käsitteitä hyväksyttiin foorumin.

  4. Hyväksyminen alkuperäisen kokoonpanon koordinointikomitean neuvoston. Allekirjoittaminen resoluutiota foorumin. Keskeiset lyhyen aikavälin suunnitelmia.

  5. Kehittäminen yleisen käsitteen vuorovaikutuksen konservatiivinen ja kansallisesti suuntautuneita voimia vakauden ylläpitämiseksi kehitettäessä kansallisen suuntautuneita toteaa.

  6. Uusien positiivisen arvon käsitteen ”kansalliskonservatismi” (puitteissa kansallisen-konservatiivinen ideologiat).

  7. Kehittäminen menettely vuorovaikutuksen taistelussa perinteisiä arvoja ja kansallisia arvoja.

  8. Suojelemiseksi, taloudellisia etuja.

  Tärkeimmät aiheet:

  – Kansallinen ongelmia Venäjällä ja maailmassa.

  – Mikä on ”konservatiivinen” ja ”kansalliskonservatismi.”

  – Havaitseminen ja tunnistaminen johtimien ja vapaiden ideologit valtioiden uhkia maailmannäyttämöllä.

  – National idea perustana muodostumista Nation.

  – Kansallisvaltion perustana vakaan kansainvälisen yhteistyön.

  – Uhat menetys kansallisen identiteetin ja Maailman Venäjän valtiota.

  – Vaikuttaa kansallisten perinteiden ja mentaliteetti kehittämisessä valtion.

  – Suuntaus konservatiivisuus ja muoto kansallisvaltion.

  – Tehokas ja riippumaton kansantalouden – pohjalta kehittäminen ja perustaminen valtion.

  – Väestörakenteen pit. Liuos demografiset ongelmat, ottaen huomioon kansalliset olosuhteet.

  – Kulttuurinen yhtenäisyys keskeisenä tekijänä muodostumiseen kansallisen tilaa. Muuttoliike uhkana kansallisen identiteetin.

  Temaattinen pyöreän pöydän:

  – Kysymykset kansainvälisten suhteiden ja kansainvälisen politiikan. Havaitseminen ja tunnistaminen johtimien ja vapaiden ideologit valtioiden uhkia maailmannäyttämöllä.

  – Kysymykset kehityksen riippumattoman ja tehokkaan talouden ja taloudellista yhteistyötä maailman maissa ja Venäjällä.

  – Perinteiset arvot perusteella henkimaailman.

  – Muuttoliike uhkana menetys kansallisen identiteetin. Demografiset ja väestökato.

  aikataulu:

  22 maaliskuu:

  10-00-11-00 – rekisteröinti osallistujien foorumin.

  11-00-13-00 – täysistunto kongressikeskus «Holiday Inn» hotelli.

  13-00 – 14-30 – Aihepiirikohtaiset pyöreän pöydän.

  14-30-15-30 – Kahvitauko.

  15-30 – 17-00 – Aihepiirikohtaiset pyöreän pöydän.

  17-00 – 19-00 – jatkoa istunnon kongressi Hall hotellin «Holiday Inn». Hyväksyminen lopullisen päätöslauselman. Sulkeminen foorumin.

  19-30 – 22-00 – kiertue ulkomaisia vieraita foorumin Pietarissa

  EUROOPAN puoluetta ja liikettä – jäsen ”Venäjän CONSERVATIVE International Forum”:

  1. ATTACK (Bulgaria)
  2. Itävallan vapauspuolueen (Itävalta)
  3. Serbian radikaalipuolueen (Serbia)
  4. ”ALNS rauhan ja vapauden” (Joint European Party)
  A. ”New Force” (Italia)
  B. NPD (Saksa)
  V. ”Golden Dawn” (Kreikka)
  G. Ruotsin PARTY (Ruotsi)
  J. TANSKAN PARTY (Tanska)
  E. British National Party (UK)
  J. kansallinen demokratia (Espanja)

  Ja entisille jäsenille PARLAMENTIN JA – jäsen ”Venäjän CONSERVATIVE International Forum”:

  1. Udo Voigt (Saksa)
  2. ELEFERIOS SINADINOS (Kreikka)
  3. Georgis EPITIDEIOS (Kreikka)
  4. Roberto Fiore (Italia)
  5. IEC Graffin (UK)

  Jännä että tähän tapahtumaan ovat osallistuneet yhtäaikaa sekä Venäjän valtion toimijoita että maan omia nationalisti ryhmiä;vaikka ne ovat osin ristiriidassa keskenään,mutta osin myös yhteneväisiä.

  https://www.facebook.com/leagueofthesouth/posts/864677706923439

  Dear friends!
  I am a Russian nationalist and activist of the organization Russian Imperial Movement.
  First of all we wanna thank your supporters for their support Novrossia and organization the rally:
  http://www.novorosinform.org/news/id/24369
  We know that many of true white right-wing conservatives in the United States are opposed to the stupid and aggressive policy of your government (not really an American but Zionists), that unleashes the war around the world, and support the darkest anti-national, totalitarian powers and ideology. We also know that many of you do not consider Russia as an enemy and a global threat, despite the propaganda of the Zionist mass-media. Also in Russia, no means all nationalists consider white Americans as enemies.
  We and you realize that the real forces that unleash conflicts, destroy the sovereignty of countries, nations, religion, culture and family values and instead impose a perverted and freaky pseudo-values, are not indigenous representatives of our peoples.
  We are convinced that resist the destruction of the white civilization is possible only by combining the efforts and resources of our activists. There is a need of the international movement of national rightists conservatives and traditionalists organizations from Russia, Europe and America. The first step towards this would be the Worldwide National Conservative Forum, which will take place in St. Petersburg on March 22 (http://realpatriot.ru).
  We have cooperated with the American right-wing such as ”American Freedom Party” and ”American Renaissance”.
  I recently interviewed William Johnson of ”АFP”: http://www.amren.com/…/william-johnson-interview-with-nati…/
  We offer you too cooperation in the form of exchange of information and experience of the struggle .
  Information about us:
  RUSSIAN IMPERIAL MOVEMENT (Russkoe Imperskoe Dvizhenie) is the Russian nationalists and far-right monarchist organization.
  Our Movement consist of the political and military wings.
  Our ideology is Christian nationalism.
  Our activity are:
  • Participation in social and political life.
  • Agitation and propaganda our ideas.
  • Military training of our supporters.
  • Publishing a right-wing patriotic press and books.

  Nicholas Truschalov,
  Russian Imperial Movement,
  Russia, St. Petersburg

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 49. Arvioiden mukaan viimeisetkin kommunismin muiston rippeet tulee häviämään viimeistään eläkeläisten mukana.
  Nuoremmat ovat jo poliittisesti ihan muissa puolueissa.
  Kommunismi ja marxismihan murhasi ja kaltoin kohteli monin tavoin muiden lisäksi myös miljoonittain maan omaa kansaa.
  Ja sitä paitsi ideologia on nykypäivänä vanhentunut.Venäjällä vasemmistopuolueet ovatkin ideologisesti monessa asiassa taipuneena oikeisto polueiden linjoille.
  Paitsi Lännessä toinen versio;eli kulttuurimarxismi jyllää kyllä yhä muuttumattomana,jopa oikeisto puolueissa,ja valitettavasti juurikin nuorissa.
  Tämä asia pitäisi saada muutettua.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Putinhan edustaa sitä samaa. Valta ja kaikki omaisuus kourallisella oligarkkeja ja niiden rikollismafialla. Toisinajattelua ei suvaita eikä oikeutta saa. Kommunismin muistoa nimenomaan ihannoidaan ja etenkin Stalinin. Hirmutöitä ymmärretään ja veren virta on kasvamaan päin. Myös Länsi vaipuu kommunismiin. Trump huomasi, että demokratiassa kansaa joutuu miellyttämään ja sen tyytymättömyys on noteerattava. Siis hän kiihotti kansaa päästäkseen valtaan, minkä jälkeen hän muuttaa USA:n Putinlandiaksi, jossa kansasta ei tarvi piitata.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 50. Kristinusko Lännessä ja Venäjällä:
  http://katehon.com/article/christianity-common-ground-between-west-and-east

  CHRISTIANITY IS A COMMON GROUND BETWEEN WEST AND EAST

  Danmark
  Iben Thranholm

  The reason why I started to get interested in Russia three years ago was because I saw that there was a huge revival of Christianity, of Orthodox faith in Russia after the Cold War when the Soviet Union collapsed. I was really unaware of this before the Pussy Riot case, where I saw that Russians absolutely would not tolerate when somebody walks into a church, into a sacred place, and acts like the girls from Pussy Riot did.

  Even though most of the people here in the West were very angry with Russia because they think that Russia violated the freedom of speech, I saw the situation in different way. I thought that nobody can go into a church and act like they did. I am a Catholic and I have Christian conservative values. Therefore, of course, from my perspective it was offensive.

  At that time I suddenly understood that Russia is a country that is promoting and preserving Christian values. And I started to do some research.

  Also, I saw that President Putin was talking about Christianity and how important it is for Russian society to be built on orthodox values. And then I stared to read the speeches of Patriarch Kirill and so forth.

  Then I decided to go to Russia to do some research by myself, because everybody in the West was getting more and more aggressive and negative towards Russia.

  I was reading all these Christian articles coming from Russia and how the Russian people wanted to go back to the Orthodox faith after communism. I found it extremely fascinating.

  As for a Catholic writer and a Christian conservative, things has become more and more difficult for me. It has been harder to get published. Christians in the West, we are psychologically persecuted. It means that if you are very open about your faith, if you don’t have a weak secular-raised faith that is just adapting to political correctness, you will be socially marginalized, people will tell you that you are not very intelligent. And this could happen even among friends. There are jobs now that you can’t get if you are against abortion or gay marriage.

  The biggest problem for Christians in the West is fear. Christians are very fearful because of political correctness and because they know that people don’t like real Christians.

  Being in this situation, I decided to go to Russia because I thought it could be extremely interesting. I knew that in the Soviet Union being a Christian was very dangerous. It’s funny how time has changed the situation.

  The time I decided to visit Russia was the same time when the Ukrainian crisis was peaking. Everybody was telling me not to go, but I did. I was extremely excited and overwhelmed to see a culture that was very Christian in many ways and people that were so open to me.

  What I like about the Orthodox church is that there is a very strong sense of holiness and tradition. And as a conservative Christian, I felt very familiar. It was really great.

  When I came back to Denmark, I wrote a column saying that Moscow is a new Manhattan. I suddenly understood that I can speak more openly about my faith in Russia, where people won’t look at me like I was a nutcase. It was a totally new experience.

  Coming back to my documentary film, it’s all about that experience because I see myself as a sort of Christian dissident. Christians from the West need to come to Russia to freely speak about their faith. Of course, we can practice our religion, and nobody will put us to jail, but there is psychological pressure. And there are more and more laws that could make Christian beliefs a criminal act. If you say something against same sex marriage, there will be an implementation of law that would forbid you from doing this. And it could get worse. Our religious freedoms are actually threatened because we have this totalitarian, secularistic militant idea of what it means to be secular. These people are making our life more and more totalitarian in the name of democracy. It’s absurd, but this is the way it is.

  Therefore, first of all I wanted to make a film to tell my story and to share my experience of visiting Russia and seeing that it is not at all like what the mainstream media in the West is trying to tell people. Actually, the Russian people are a Christian people and this is very important. Right now, when tensions between the West and Russia are so high, Christianity is our common ground. Western culture used to be Christian but it is not anymore, because there is a group of people called Cultural Marxists.

  I think it’s very important right now to open up the door and to tell at least the Christians in the US and in Europe a different story about Russia. And that is that the Russian people are becoming Christians.

  I don’t think there are a lot of political solutions because the climate between the West and Russia is so poisoned. So, we could start with Christianity.

  There are a lot of Americans who started to write to me after reading my articles. They were saying: ”You’re right, the Russians are not our enemies. They are Christians and we must be allies.”

  If we want to become closer, we should start with Christianity. Of course, we are not Orthodox, but still the roots of our faith are the same. To make peace it is very important for the Western people to be told the story about Russia as a Christian nation. I think this is extremely important.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 51. Talousliberalismi jyllännyt maassa NL:n romahtamisen jälkeen ja tänäkin päivänä.Esim.asuntoja paljon yksityistetty.
  Maassa lisäksi isommissa kaupungeissa modernisti rakennettuja,elintasoltaan selvästi myös monia rikkaampia ylemmänluokan asuinalueita,jotka eivät varmaan paljoa eroa siitä mitä länsimaissa on.
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201702062200065122_ul.shtml

  Valtakautensa alussa vielä Lännen kanssa jokseenkin väleissä ollut Putin harjoitti passiivista yleispolitiikkaa.
  2000-luvun puolivälistä lähteneen kehityksen jälkeen ja välien Länteen heikentyessä Putinin poliittiseen ohjelmaan tullut yhä enemmän perinteistä(kulttuurillista)konservatismia.
  Mutta vieläkin radikaalimmat voimat vaativat vieläkin radikaalimpia vahvan ideologisia toimia ja muutoksia tulevaisuudessa.
  http://katehon.com/article/vladimir-putin-and-conservative-revolution

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 52. Katsaus millaista porukkaa myös oppositiossa:
  Lainaus

  Puolueohjelmissaan kansalliskonservatiivinen ”Great Russia party” Venäläinen nationalisti puolue haluaa kansakunnan ja kansallisvaltion oligarkkien imperiumin tilalle.
  Venäjän alkuperäiskansat halutaan säilyttää ja lopettaa Venäjän ”kansan murha”,joka alkoi bolshevikki vallankumouksesta.Väestönkasvu halutaan nousuun.Pysäyttää kansan sukupuutto.
  Kansallismieliset korostavat satojavuosia alueella historiallisesti asunutta,erityisesti valkoista pohjoista kansaa ja enemmistön slaaveja,heidän suvunjatkoa,perinteitä ja kulttuuria.
  Valtion ajama monikulttuuri/kansallinen ideologinen politiikka halutaan lopettaa.
  Venäjän valtion syntyessä aikoinaan alueella olleet kansat halutaan säilyttää,muiden sen jälkeen tulleiden vieraiden ulkomaalaisten olisi poistuttava maasta,eikä heillä olisi maassa kansalaisten poliittisia ja sosiaalisia oikeuksia.Heitä koskisi Venäjän lait.
  Ei-alkuperäiskansojen maahanmuutto halutaan lopettaa.Karkoittaa erityisesti Venäjän etujen vastaiset ulkomaalaiset.Venäläisten tulisi pysyä kotimaassa eikä lähteä ulkomaille.
  Haluavat yhtenäisemmän kansallisvaltion.Kansallista politiikkaa.Haluavat kansanarmeijan,yleisen asevelvollisuuden.Korostaa perinteitä.Perinteisiä perhearvoja.Ihmiset töihin.
  Ottaa mallia keisarinajan Venäjästä.Haluavat maasta itsevaltaisen,mutta kansalle parlamentaarista,demokraattista ja kansalaisyhteiskunnan vapautta,oikeutta.Tasa-arvoiset oikeudet ja lait Venäjän kansalle ja kansalaisille.Kristinusko korkeaan asemaan.Kansallistaa media,kaupallisuus pois.Julkinen koulutus,terveys.
  Kansallistaa yrityksiä.Kansallistaa,kaupallistaminen pois mm.kulttuuri,koulu,tiede,lääke,urheilu.Luonto arvoonsa.
  Monesta järjestäytyneestä rikollisuudesta kovia rangaistuksia.Kuolemanrangaistuksetkin käyttöön.
  Ei yhteistyötä minkään liberaalien,kommunistien,vasemmiston kanssa…
  http://velikoross.ru/documents/more/?id=15
  https://translate.google.fi/translate?sl=auto&tl=fi&js=y&prev=_t&hl=fi&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fvelikoross.ru%2Fdocuments%2Fmore%2F%3Fid%3D15&edit-text=&act=url
  http://velikoross.org/programm
  https://translate.googleusercontent.com/translate_c?act=url&depth=1&hl=fi&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.fi&sl=auto&sp=nmt4&tl=fi&u=http://velikoross.org/programm&usg=ALkJrhitQpYJC1XvinLVUsDYH_bitNdM0Q

  Joitain videoita ja kuvia heidän marsseiltaan:
  http://velikoross.org/132348-russkij-marsh-2016-m-oktyabrskoe-pole-foto-i-videootchet.html

  https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Russia_(political_party)
  Kansallissosialismi
  venäläinen nationalismi
  Populism
  Revanchism
  Anti-Globalism
  Antisemitismi
  islaminvastaisuus
  Antiamerikkalaisuus
  Anti-kommunismin

  Äärioikeisto

  ”Suuri Venäjä on venäläinen äärioikeistolainen äärikansallinen poliittinen puolue , joka on liittynyt uusnatsismia . Se perustettiin 2007 entinen Rodina johtaja ja lainsäätäjän Dmitri Rogozin yhdessä kielletyn kansallismielisen liikkeen vastaan laittoman maahanmuuton ,..ja entisiä jäseniä Rodina osapuoli, Nykyinen puheenjohtaja osapuoli on Andrei Saveliyev .”

  Puheenjohtaja ollu kansanedustajana Duumassa entisen Rodinan(isänmaa)riveissä,kunnes puolue valtion toimesta hajotettiin.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Andrey_Savelyev

  Puolueeseen linkittyvä myös Venäläisten nationalistien protesti liike puolustaakseen alukeperäiskansojen/kansalaisten oikeuksia Kaukasian ja Keski-Aasian maahanmuuttoa/siirtolaisia vastaan:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Movement_Against_Illegal_Immigration

  Muutama poiminta haastattelusta Ruotsin Nordftontille:
  https://www.nordfront.se/intervju-med-andrej-saveljev.smr
  (konekäännös)
  ”Nyt kuolemassa sukupuuttoon johtuen massamaahanmuuttoa ja demografinen räjähdys Aasiassa, Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Maat sijaitsee pohjoisen puolella maapalloa pitäisi luoda seinä vastaan vieraita kulttuureja ja rotujen. Raja Seinän ovat ilmeisiä jokainen, joka katsoo maailmankartalle. Se on jotain, että meidän on ehdottomasti tehtävä, jos haluamme puolustaa eurooppalaista valkoisen väestön. Jos kansalliset voimat valtaan kussakin maassa, yhdessä voimme voittaa oligarkkien valtaa. Siellä, Toivotan meille kaikille!”

  ”Ainoa tapa ratkaista konflikti Ukrainassa on yhdistää ihmisiä vastaan yhteistä vihollista joka Petro Poroshenko ja Putinin harvainvallan edustaa. Rotujen biologia paljastaa, että venäläiset ja ukrainalaiset ovat yksi ihmisiä, joilla on yhteisiä geenejä ja historiaan. Meillä on sama vihollinen. Siksi meidän on oltava yksimielisiä vasten rasfrämmande oligarkian joka on ottanut vallan Ukrainassa ja Venäjän federaation.”

  ”Ne ovat vihollisia Venäjän valtion koska ne säilytetään vain kuvan valtion ja tuhosi koko sisältö. Putin ja hänen oligarkit ovat osa globaalia harvainvallan. Vaikka voisi luulla nähdä ristiriita oligarkit lännessä ja Venäjällä niillä on sama yhteisiä etuja.”

  ”Sekä Venäjän federaation ja Yhdysvallat ovat huijausta demokratioita, missä todellinen valta kuuluu oligarkit.”

  ”Putin ei ole se rakentaa sen kerran vahva Venäjä, mutta operaattori tuhon Venäjän kansan ja tuhota valtion
  Niiden tavoitteena on orjuuttaa koko Venäjän kansa ja tekevät meistä orjansa.”

  Yhden Venäjän kansallismielien liikkeen ja marssin manifesti:
  ”Venäjän Kv-oligarkki eliitti tekee Venäjän kansasta orjia,tuhoaa ja tekee kansanmurhan.
  Järjestetty korvaava rikollisten maahanmuutto tulva ja valloitus Aasiasta.”
  https://vk.com/wall-86502_39767

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 53. Кэжуал одежда для CYLF.RU [url=http://cylf.ru/kejual-odejda-dlya-mujchin.html]Show more>>>[/url]

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 54. Terveisiä valaistuksen suuresta järjestyksestä yhdistyneelle valtiolle ja kaikkialle maailmaan, tämä on avoin tilaisuus liittyä Illuminaatin veljeskuntaan, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja missä voit nähdä vaurauden ja onnen valon ilman veren uhria. Ja me maksamme myös 550 000 USD: n summan, jotta voisimme toivottaa kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi liittyessään veljeskuntaan ja myös valittuun ja sijoittuneeseen taloon investoinneilla sekä tämän mahdollisuuden elämässä, jotta he voivat olla kuuluisia.

  UUSIIN JÄSENIHIN LIITTYVÄT HYÖDYKSET, JOTKA YHDYSVALTAA.
  1. Käteispalkkio $ 550,000 USD.
  2. Uusi Sleek Dream CAR, jonka arvo on $ 150,000 USD
  3. Unelma talo ostetaan valitsemassasi maassa.
  Kuukauden tapaaminen maailman viiden parhaan kanssa.
  Maailman johtajat ja viisi tärkeintä kuuluisuutta. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä edelliseen sähköpostiosoitteeseen =

  HUOMAUTUS; tämä Illuminati-veljeskunta, johon voit liittyä kaikkialta maailmasta Intia, Turkki, Afrikka, Yhdysvallat, Malesia,
  Dubai, Kuwait, Iso-Britannia, Itävalta, Saksa, Eurooppa. Aasia, Australia jne.

  Tervehdys TEMPLE ILLUMINATE YHDYSVALLAT

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Fritz Springmeier on kuvannut kirjassaan ”13 Bloodlines of The Illuminati”, https://www.bibliotecapleyades.net/Bloodlines/index.htm
   Suomeksi käännettynä: http://www.heinola.org/~patato/spring.html

   Hyvin ovat lusiferilaiset onnistuneet Suomenkin rikollisen vapaamuurarien valta-”eliitin” verkkoonsa kietomaan.

   ”The 1782 Congress of Wilhelmsbad: The Illuminati Takeover

   On July 16, 1782 the Illuminati merged with the Order of Freemasons: ”Illuminism was injected into Freemasonry by indoctrinating the Masonic leaders. . .” The alliance between the Illuminati and Freemasonry ”was finally sealed” (Nesta Webster. World Revolution, (1921), p. 31).

   The Comte de Virieu thereafter ”could only speak of Freemasonry with horror,” according to his biographer M. Costa de Beauregard (William T. Still, New World Order: The Ancient Plan of Secret Societies, (1990), p. 82). ”

   https://www.biblebelievers.org.au/wilhelms.htm

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
 55. Springmeierin kirja on silkkaa roskaa. Alex-Jones-tason 10/90 huijausta. Usein sonnan määrä ylittäää tuon 10 %. Case-esimerkki: Springmeyer väittää Hitleriä Rothschildien suvun jäseneksi. Tämä satutarina perustuu USA:n sotapropagandistin Walter Langerin satuilun jatko-osaan. CIA-projekti miehellä on mustata Hitleriä kaikin tavoin. Juttu on osoitettu valheeksi. Myös toinen väite juutalaisesta isoisästä.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat