Äärisuvaitsevainen: mustien raiskaama nainen kertoo rakkaudestaan Afrikkaan

Huffington Post haastatteli Etelä-Sudanissa raiskattua valkoista naista, joka rakastaa yhä Afrikkaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2003 ihmisoikeustyöntekijä Kimberly Smith ja hänen aviomiehensä matkustivat Etelä-Sudaniin tutkimaan alueen ihmiskauppaa. Pian he perustivat Make Way Partners –hyväntekeväisyysjärjestön, joka tarjoaa apua paikallisille.

Smith kertoo Huffington Postille, että mustat ovat hyökänneet hänen kimppuunsa ”useita kertoja” Sudanissa. Smith kertoo, että raiskaus vain vahvisti hänen haluaan työskennellä Afrikassa, sillä rikos auttoi häntä asettumaan paikallisten naisten asemaan.

Reutersin mukaan joukkoraiskauksista on tullut epidemia Etelä-Sudanissa. Uhreista 74 % on lapsia, ja nuorimmat mustien raiskaamista vain 2-vuotiaita vauvoja.

 

”Ainut valkoinen nainen paikalla”

Smith muistelee haastattelussa omaa raiskaustaan. Hän oli auttamassa paikallisia pakolaisia yksin – ja oli siis omien sanojensa mukaan ”ainut valkoinen nainen paikalla”. Yhtäkkiä joukko Smithin avustamia pakolaisia hyökkäsi hänen kimppuunsa, hakkasi hänet henkihieveriin ja raiskasi hänet. Yksi raiskaajista oli pieni poika.

Jatkuvasta väkivallasta huolimatta Smith matkustaa yhä uudelleen Afrikkaan, sillä hänen mukaansa raiskaajat olivat todellisuudessa itse uhreja. Smith kertoo pohtineensa raiskauksen aikana raiskaajien siskoja ja äitejä sekä näiden kokemia rikoksia. Afrikkalaiset eivät itse ole Smithin mielestä vastuussa rikoksistaan, sillä he ovat ”traumatisoituneita”. Valkoisten ihmisten velvollisuus on hoitaa ”traumoja”, joita afrikkalaiset aiheuttavat toisilleen.

APTOPIX SUDAN DARFUR

 

Koko Afrikan ongelma

Smith tulee haastattelussa vahingossa kuvanneeksi koko Afrikan ongelman: jokainen sukupolvi syntyy Etelä-Sudanissa teurastamaan ja raiskaamaan. Kukaan ei yritä tehdä muutosta, vaan väkivalta ja hyväksikäyttö jatkuvat. Silti valkoiset hyväntekijät matkustavat kerta toisensa jälkeen Etelä-Sudaniin raiskattavaksi ja pahoinpideltäväksi.

Make Way Partners markkinoi edelleen toimintaansa propagandavalokuvilla, jossa Smith ja hänen ystävänsä poseeraavat mustat afrikkalaiset kainalossaan. Noin 1 500 afrikkalaista saa apua Make Way Parnersilta.

 

Vanhemmat työllistivät tyttärensä mustat murhaajat

Make Way Partners ei suinkaan ole ainut afrikkalaisrikollisten valkoisten uhrien perustama ”ihmisoikeusjärjestö”. Erityisen kuuluisa on Etelä-Afrikassa murhatun Amy Biehlin tapaus.

1993 amerikkalainen Biehl oli Etelä-Afrikassa vaihto-oppilaana. Hän oli innokas feministi ja rasisminvastustaja. 25.8.1993 ”rotujen tasa-arvoa” ja marxismia kannattavan Pan Africanist Congressin mustat aktivistit piirittivät ystäviään kuskanneen Biehlin auton. Mustat kommunistit murhasivat 26-vuotiaan Biehlin, koska tämä oli valkoinen. Ironista kyllä, murhaajia ei lainkaan liikuttanut se, että Biehl oli omistanut koko elämänsä mustien palvelemiselle.

Kun apartheidin päättymisen jälkeen juutalaisten rahoittama mustien terroristijärjestö ANC nousi johtavaksi puolueeksi, Biehlin murhaajat armahdettiin. ANC:n mukaan puolustuskyvyttömän nuoren naisen murha oli ”poliittinen teko”, joten tappajat olivat vapaustaistelijoita, eivät rikollisia.

amybiehl

Voisi luulla, että Biehlin liberaalien vanhempien silmät olisivat avautuneet tyttären raa’an murhan jälkeen. Tapahtui päinvastoin. Vanhemmat perustivat murhatun tyttären nimissä rasisminvastaisen Amy Biehl Foundation –järjestön, joka toimii edelleen.

Kunnianosoituksena afrikkalaiselle yhteisölle Biehlin vanhemmat myös työllistivät kaksi tyttärensä murhasta tuomittua mustaa järjestöön. Toinen Amy Biehl Foundationiin palkatuista mustista raiskasi 1999 vaikeasti kehitysvammaisen naisen. Tämä ei ole kuitenkaan järjestön toimintaa hidastanut.

 

Lue myös:

Tarvitsemme valkoisia valtioita
Maahanmuuttokeskustelu ja Pohjoismaiden itsemurha

8 kommenttia

  1. Vaikea tuohon on mitään lisätä. Ehkäpä tuo nainen on niin täynnä rakkautta Afrikkaan, ettei väliä vaikka on joutunut raiskatuksikin ja menettänyt tyttärensä murhaajille. Epäilen kuitenkin asiaa, sillä jos rakkaus olisi motiivi, kai hänen agendansa olisi merkittävästi erilainen.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 1. vain jorma ja reija härkönen voivat olla yhtä sekopäisiä. ihmisen hulluus on näemmä ääretön

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. En ymmärrä, miksei Afrikkaa saisi rakastaa, vaikka siellä olisikin paikallisia törppöjä (niitä on joka paikassa, jopa Suomessa). Maantieteelliset alueet eivät ymmärtääkseni harrasta raiskauksia ja väkivaltaa, vaan ihmiset.

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 3. En ymmärrä rasismia, sen väitettyä logiikkaa ja oikeutusta. Rasismia perustellaan rotujen sulautumisella, josta johdetaan monimuotoisia väitteitä, mutta ne ovat lähinnä kaltevan pinnan argumentointivirheitä. Hämmästelen mitä ihmeen sulautumista siitä puhuvat edes tarkoittavat. Geenit eivät katoa eivätkä ’sulaudu’. Tuntuu kummalta, että tätä joutuisi selittämään, monessakin mielessä. Ensinnäkään en ole asiantuntija ja epätarkkuus käsitteissä ja muu puolitieto voisi haitata asian selittämistä. Toisaalta ihmettelen ovatko täkäläiset rasistit ko. aiheesta vielä minuakin tietämättömämpiä, jonkin sortin tolloja. Silloin he itse kaiketi ovat kokeneet monenlaista syrjintää, kenties jo järjestelmän taholta.

  Jos itsetunnossaan lukee itsensä pohjasakkaan, voi haluta vielä jonkin ryhmän omaksi astinlaudakseen.

  Plusääni(4)Miinusääni(2)
 4. Tässä esitellään erään rasistin rasistin kirja ja siinä esitetty erittäin rasistinen suunnitelma: ”Kalergi-suunnitelma eurooppalaisten tuhoamiseksi”,
  http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm

  Seuraavasta käy ilmi, että suunnitelmaa ei tehty pelkästään arkistoitavaksi:

  ”FREE MUSLIM IMMIGRATION TO EUROPE 2
  Secretive European Union-agreements with 10 European and North African Countries
  Abstract from the Barcelona – Euro Mediterranean Declaration of 1995:
  The Euro Mediterranean Declaration was agreed upon by the EU, Morocco, Algeria, Tunisia, Egypt, Jordan, the Palestinian Authority, Syria, Lebanon, Turkey and Israel and comprises:…”,

  http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Declaration-Euro-Mediterranean-English-Version-2009.php

  [Huomaa sana ’SECRETIVE’ eli salattava, salakähmäinen]

  Mainitun Barcelonan Euro-Välimeren sopimuksen mukaan: ”The EU Offers the Populations of 9 Muslim Countries Free Movement of Goods, Services, Capital and People into the EU”

  eli

  EU tarjoaa yhdeksälle MUSLIMI-VALTIOLLE VAPAAN tavaroiden, palveluiden pääoman JA IHMISTEN liikkumisen Euroopan Unioniin!

  Sopimuksen käytännön toteutuksesta on jo paljon kokemuksia kuten esim. tässä kerrotaan:

  ”Vapaasti käännetty artikkelista: Goodbye Sweden.

  Tämä on viimeinen kirjoitus tähän blogiin, koska olen lähdössä Ruotsista piakkoin ja en enää ole seuraamassa sen syöksyä valtiosta, joka joskus oli maailman kolmanneksi menestyvin maa. Suoraan sanoen, tämä on kertakaikkiaan aivan liian masentavaa.

  Olen syntynyt ja kasvanut Ruotsissa, mikä jättää kulttuurillisen jälkensä vaikka muutin Yhdysvaltoihin 1990-luvulla ja olen elänyt amerikkalaisena suurimman osan aikuisiästäni. Takaisin tuleminen muutamaksi vuodeksi on ollut järkyttävä kokemus.

  Kun olin lapsi, Ruotsi oli tylsä, mutta erittäin turvallinen paikka elää. Kyllä, täällä oli vahva sosialismin ja yhteisvastuuseen pohjaavien arvojen kattava läsnäolo, mutta kaiken tämän vasemmistoliberalismin alapuolella oli käytännöllisyyden kova ydin. Tarkoituksena ja tavoitteena oli aina toimia kansalaisten hyödyksi, vaikkakin asiat tehtiin täysin takaperoisesti.

  Tänään on kuin potilaat johtaisivat mielisairaalaa. Poliitikot käyvät kisaa ”hyvyydestä”, jossa jokainen koettaa välittää VIERAIDEN maiden kansalaisista toisiaan enemmän samalla kun ruotsalaiset eläkeläiset, koululapset, vammaiset ja muut haavoittuviin vähemmistöihin kuuluvat jätetään tykkänään oman onnensa nojaan. Väkivalta on räjähtämässä. Jihaidistien troijalaisia hevosia liihottaa huokoisten rajojen läpi kymmenien tuhansien paperittomien pakolaisten vanavedessä.

  Mutta se mikä tekee minut kaikkein pessimistisemmäksi Ruotsin tulevaisuuden suhteen on se, miten yhteiskuntaa yhdessäpitävä sosiaalinen liima on sulamassa poissa…”
  http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/06/hyvasti-ruotsi

  Plusääni(2)Miinusääni(4)
  1. NL:ssa huippuunsa kehitetty tieteenala, nimeltään psykopolitiikka on purrut yli odotusten. Skandinavia on niellyt sille tarjotut tai pakkosyötetyt ”myrkyt”, niin että se nyt on täynnä mielenhallintatapauksia, jotka eivät kerta kaikkiaan tiedä, ovatko menossa vai tulossa. He tekevät omakohtaista ja kansallista itsemurhaa tajuamatta edes mitä ovat tekemässä.

   Vallankumous etenee. Pian on koko maailma supersionistien ”näppylähanskassa”. Onko lysti? Kyseessä on sen saman vallankumouksen jatkumo, joka tapahtui Ranskassa, Venäjällä, Kiinassa ja monessa muussa paikassa. Kaikessa tuiossa liikehdinnässä on ollut subjektina vallankumous, ei kommunismi. Kommunismi on vain logistiikkasysteemi, traileri, jolla vallankumousta viedään eteenpäin. Kommunismin alalaji psykopolitiikka taas palvelee ja on palvellut ohjattua massakäyttäytymistä ja massojen ohjelmointia.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat