Aiheuttaako Wi-Fi-verkon säteily terveyshaittoja?

Toisin kuin televisio- tai radiosignaalit, Wi-Fi-verkon signaalit ovat tarpeeksi voimakkaita läpäisemään betoniseinät. Monet terveysasiantuntijat pitävät Wi-Fi-verkon tiedonsiirrossa käytettyä säteilyä erittäin vaarallisena pitkäaikaiselle terveydelle.

 

Nykyisen tieteellisen näytön perusteella monet julkisen terveydenhuollon asiantuntijat uskovat olevan mahdollista, että tulevaisuudessa tulemme kärsimään syöpäepidemiasta, joka johtuu rajoittamattomasta matkapuhelimien käytöstä ja kasvavasta väestön altistumisesta langattomille verkoille. Yhä useammat ovat ilmoittaneet saaneensa selittämättömiä oireita Wi-Fi-verkon läheisyydessä.

Käytitpä matkapuhelinta, tietokonetta tai katselet elokuvia internetistä, langaton teknologia on tehnyt elämästämme helpompaa. Asialla on kuitenkin ikävä kääntöpuoli. Monet väittävät, että altistuminen Wi-Fi-verkon säteilylle tekee ihmisistä sairaita, eivätkä kaikki edes tiedosta sitä.

Useat terveysasiantuntijat neuvovat, kuinka tärkeää erityisesti lasten on välttää liiallista altistumista langattoman verkon säteilylle. He kehottavat hallitusta ja teollisuuden toimijoita kehittämään menetelmiä, joiden avulla langattomia laitteita voidaan käyttää ilman riskejä vakavista terveyshaitoista. Päättäjien tulee ymmärtää, etteivät nykyiset käytännöt ole hyväksyttäviä. Yhteiskunnalle aiheutuvien terveysriskien olemassaoloa ei tule vähätellä. Näin totesi tri David Carpenter, Julkisen terveydenhuollon oppilaitoksen dekaani, New Yorkin osavaltion yliopistosta.

Wi-Fi-teknologia on niin tuoretta, ettei sen terveydellisiä pitkäaikaisvaikutuksia ole tutkittu. Tästä huolimatta matkapuhelinten ja tukiasemien terveysvaikutuksista on tehty tuhansia tutkimuksia. Näiden tutkimusten mukaan matkapuhelintekniikassa käytettävä säteily voi aiheuttaa syöpää.

Tanskassa viiden yhdeksäsluokkalaisen tytön ryhmä suoritti tieteellisen kokeen, minkä tulokset aiheuttivat kohun tiedeyhteisössä. Heidän kokeensa osoitti, ettei vihanneskrassi kasvanut langattomien reitittimien viereen asetetuilla kasvualustoilla.

 

Selittämättömän oireet

”Tajunnan hämärtyminen. Se on ongelmistani pahin. Tajunnan hämärtyminen,” Suzanne Hoyt sanoi.

Hoyt kertoi, ettei hän ollut millään tavalla valmistautunut siihen oireiden ryöppyyn, mikä hänellä yht’äkkiä ilmeni.

”Päänsärkyä, hikoilua, kipua leukaperissä ja sydämessä. Se tuntui samalta kuin sydämen laajentuma.” hän sanoi.

Hoyt kertoi oireiden alkaneen kun hän asensi langattoman verkon asuntoonsa.

”Vointini huononi, enkä tiennyt mistä se johtui,”

Kun langattomia verkkoja on läsnä kaikkialla, puistoista ravintoloihin ja takseihin, näyttääkin siltä ettei Hoyt ole yksin ongelmansa kanssa.

”Se oli kuin vahva poltteen tunne kasvoissa, nenässäni, leukaperissäni. Vahva poltteen tunne,”

Tilaa kutsutaan Wi-Fi yliherkkyydeksi, lääkäreiden mukaan kyseessä on todellinen oiretila, millä voi olla vakavia seurauksia.

Tri Carpenter toteaa Wi-Fi-säteilyn ja terveysoireiden välillä esiintyvän yhteyden saavan yhä enemmän tieteellistä todistusaineistoa taakseen.

”Mittava määrä todisteita viittaa vaikutusten puolesta. Yhteyttä ei ymmärretä 100 % varmuudella, mutta todisteet viittaavat siihen, että kyseessä oikea oireyhtymä, mikä aiheuttaa oikeita ongelmia oikeille ihmisille,” hän kertoi.

Kaikki lääkärit eivät pidä Wi-Fi:n ja sairauden välisen yhteyden osoittavia todisteita uskottavina.

”Kyseessä on psykologinen ilmiö,” sanoi neuropsykologi tri William Barr.

Tri Barr sanoi, että joillakin ihmisillä voi esiintyä oireita, mutta niiden todellinen syy löytyy muualta. Hän kertoi suggestion vaikuttavan ehkä asiaan.

”Heillä on käsitys siitä, että jokin asia voi aiheuttaa oireita. Kun se ovat yhteydessä tähän asiaan, heille voi kehittyä mainittuja oireita,” hän selittää.

Hoyt kertoo ongelman olevan todellinen ja hän toivoo elämänsä palautuvan normaaliksi.

”Pyrimme löytämään vaihtoehtoisen ratkaisun. Sen tulisi olla turvallisempi. Toisenlainen keino täytyy olla olemassa,” hän sanoi.

 

Säteily läpäisee kehon

Langattoman verkon säteily läpäisee kehon, mikä vaikuttaa solukalvoihin. Ajan myötä solut menettävät normaalin toimintakykynsä. Säteily häiritsee kehon luonnollisia energiakenttiä, mikä heikentää immuunijärjestelmän toimintaa, sekä aiheuttaa stressiä ja väsymystä. Se voi myös aiheuttaa päänsärkyä, keskittymisvaikeuksia, huimausta, ahdistuneisuutta, muistiongelmia, masennusta, yliaktiivisuutta, epätavallisen nopeaa sydämen toimintaa, kohtauksia, epilepsiaa, pahoinvointia, ihottumaa, unettomuutta, tinnitusta, korkeaa verenpainetta, aivovaurioita, autismia, diabetesta, fibromyalgiaa, hedelmättömyyttä, syntymävikoja, muutoksia perimässä, leukemiaa, syöpää ymn.(Lähde)

Yksi huolestuttavimmista johtopäätöksistä lienee se, että matalimmat altistumistasot aiheuttivat suurimman vaikutuksen, mitä tulee veriaivo-esteen vuotoon.

Vuosikymmenten ajan suuryritysten rahoittamia, puolueellisia tutkimuksia on pidetty ”teollisten standardien” mukaisina. Nyt saatavillamme on satoja itsenäisiä, vertaisarvioituja tieteellisiä tutkimuksia, jotka osoittavat kiistattomasti langattoman tiedonsiirtotekniikan aiheuttamat terveyshaitat ”älykkäiden”, etäluettavien sähkömittarien käyttämillä aallonpituuksilla. Samaan aikaan kymmenille tuhansille ihmisille, joiden koteihin on asennettu ”älymittari”, on kehittynyt oireita, kuten unettomuutta, ihottumaa, päänsärkyä, ja vielä pahempia ongelmia. Monien on täytynyt jättää kotinsa lopullisesti terveysvaikutusten vuoksi. Vielä huolestuttavampi tilanne on niissä asuinrakennuksissa, mihin on asennettu jopa yli 30 ”älymittaria” yhteen sähköhuoneeseen. Terveysriskit ovat vieläkin korkeammat. Näin korkealle sähkömagneettiselle säteilylle altistumisesta ei ole tehty pitkäaikaistutkimuksia.

 


Alkuperäinen artikkeli PreventDisease.com -verkkosivustolla

Lue myös:
9.-luokkalaisten tiedeprojekti todisti, että kasvit eivät kasva Wi-Fin lähellä
Älymittareiden säteilyllä tuhoisia vaikutuksia kaikelle elämälle

2 kommenttia

 1. http://www.kotipetripaavola.com/mehilaiskato.html

  Nykyään myös on käynnissä mehiläisten maailmanlaajuisia joukkotuhoja. Yhdysvalloissa useina peräkkäisinä talvina noin kolmannes mehiläisyhdyskunnista on kokonaan tuhoutunut. Mehiläisyhdyskuntien ja lajin romahtaminen tuhoaisi  viljasadot ja olisi biologinen katastrofi koko maailmalle. Kolmannes kaikesta ihmisten syömästä ruuasta on riippuvainen mehiläisten pölytyksestä.

  Noin sata lajiketta erilaisia hedelmiä ja vihanneksia ovat riippuvaisia mehiläisten suorittamasta pölytyksestä. Maailman ruokavarannoista noin kolmannes tai jopa enemmän on vaarassa tuhoutua mehiläiskadon myötä. Samoin monet hedelmät ja kasvikset voivat ”kuolla sukupuuttoon”, eli hävitä kokonaan pois maapallon päältä.

  Mehiläistuhojen syiksi on arveltu IAP-virusta, kännykkäsäteilyä ja viljapelloille levitettäviä kemikaalimyrkkyjä. Luonnollisesti myös Osa mehiläisyhdyskunnista kuolee luonnollisiin tauteihin. Osa kuolee tuholaismyrkkyjen seurauksena, jota ruiskutetaan pelloille ja metsiin. Nämä myrkyt heikentävät mehiläisiä, joka johtaa lopulta kuolemaan ja jopa kokonaisten yhdyskuntien joukkotuhoon.

  On esitetty myös arvioita, että kännyköiden tukiasemien säteily vaikuttaa tuhoisasti mehiläisiin. Varmaa on myös se, että teollisuuden myrkkypäästöt laskeutuessaan kukkiin ja kasveihin on myös eräs vaikuttava tekijä, jonka kautta niin mehiläisten kuin muidenkin eläinten vastustuskyky heikkenee.  Samoin myös pelloille levitettävät torjunta-aineita sisältävät myrkyt tappavat mehiläisiä. Mehiläiskato johtuu siis monesta erilaista tekijästä ja kaikkien tekijöiden takana on ihmisten toimet ja teot.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 2. Muutin kerrostaloon pienen lapseni kanssa ja aina iltaisin ihmettelin että oliko minulla jäänyt jokin laite päälle kun piti sellaista huminaa. Pian muuton jälkeen alkoi korvien soiminen, sydämen tykytykset, huimaus, väsymys ja unihäiriöt. Nyt olen asunut melkein 1,5v tässä ja jossain vaiheessa tajusin että makuuhuoneemme alapuolella on tele- ja sähköpääkeskukset! Sieltä se humina tuli. Aina kun poistun kotoa tai olen muualla yötä niin oireita ei ole ja kun tulen kotiin oireet palaavat. Nyt muutan pois koska minä en terveyttäni enää pilaa siihen että muut saavat selattua nettiä nopeammin!

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat