Amerikan talouspakotteet tehneet Iranista omavaraisemman

Pentagonin entisen virkamiehen, Michael Maloofin mukaan amerikkalaiset talouspakotteet ovat tehneet Iranista aiempaa omavaraisemman ja voimakkaamman valtion.

Maloofin mukaan Israelin vakoojalennokkioperaation torjunta on loistava osoitus Iranin sotilaallisista kyvyistä. Iranin Vallankumouskaartin eliittisotilaat ovat torjuneet lukuisia sionistien salaisiksi tarkoitettuja hyökkäyksiä maata vastaan.

Yhdysvallat on kohdistanut juutalaisten vaatimuksesta kovaa painetta ydinteknologiaansa kehittävää Irania kohtaan. Talouspakotteet eivät ole kuitenkaan toimineet lännen tahtomalla tavalla, vaan ne ovat tehneet Iranista aiempaa kekseliäämmän ja omavaraisemman. Samalla Iranista on tullut riippumattomampi länsimaisesta yhteisöstä. Tämä näkyy muun muassa Iranin puolustusvoimien teknisessä kehityksessä.

Yhdysvallat väittää Iranin valmistavan ydinasetta, vaikka mitään todistetta tästä ei ole olemassa. 2000-luvun alussa amerikkalaiset syyttivät myös Irakia joukkotuhoaseiden valmistamisesta oikeuttaakseen hyökkäyksen maahan. Mitään joukkotuhoaseita ei löytynyt, mutta sionistit saivat vaatimansa sodan. Amerikkalaisten liittolaisvaltio Israel on rakentanut valtavan ydinasevaraston ja rikkonut samalla kaikkia kansainvälisiä sopimuksia. Koska sionistit johtavat Yhdysvaltoja, ei Amerikka kuitenkaan ole aikeissa aloittaa talousboikottia juutalaisvaltiota vastaan.

Lue myös: Mitä jokaisen tulisi tietää Iranista

2 kommenttia

 1. Kunnioitan Irania.

  Ovat tehneet oikeasti töitä ja olleet vaikeassa asemassa. Ovat onnistuneet säilyttämään itsenäisyytensä, vaikka vihollinen väijyy heitä jatkuvasti.

  Samalla me olemme ottaneet järkyttäviä lainoja ja tuhonneet omaa maatamme. Elämme täysin valheellisessa juutalaisten luomassa todellisuudessa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Niihän se on. Minäkin tuin Irania ostamalla itselleni ja kaikille tutuille Persialaiset riisinkeittimet. Ajattelin että kun maata noi pelätään niin sitä on silloin syytä tukea. Pientä on tukeni, mutta enemmän meni suoraan rahaa paikalliselle teollisuudelle kuin Suomessa tehdyistä keräyksistä, joista suurin osa jää Svetisiin.

  Niin että, lisänä rikka rokassa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat