Amerikanjuutalaiset mediamogulit: pankkivastaisuus ei saa olla vaaliteema!

Juutalainen mediamoguli Michael Bloomberg ja juutalaisen Arthur Ochs Sulzbergerin johtama New York Times ovat olleet erityisen huolissaan siitä, että pankkivastaiset asenteet yleistyvät amerikkalaisäänestäjien keskuudessa.

Presidentinvaaleja aina suurella mielenkiinnolla seuraava juutalainen Goldman Sachs –pankki osti hyvissä ajoin sekä demokraatit että republikaanit puolelleen. Eliitti ei pelkääkään tällä hetkellä sitä, että tuleva presidentti todella haastaisi pankit.

Sen sijaan eliitti pelkää, että pankki- ja koronkiskontavastaisuus kasvaa ruohonjuuritasolla entisestään ja voisi johtaa lopulta hallitusvastaisen ulkoparlamentaarisen liikkeen syntyyn.

Bloomberg-mediayhtiö julkaisi kuun vaihteessa tekstimuodossa omistajansa pitämän puheen Michiganin yliopistosta valmistuville opiskelijoille. Artikkelin otsikko oli suomeksi ”Onnittelut tutkinnosta. Nyt tehtäväsi on tuhota demagogit.”.

Juutalaisen mediamogulin mukaan ”demagogeja” ovat ne, jotka nostavat pankkiirien ja maahanmuuttajien tekemät rikokset poliittiseen keskusteluun. ”Tolkun ihmisiä” ovat sen sijaan Bloombergin kaltaiset Wall Streetin koronkiskojat, joiden mielestä länsi on hukutettava värilliseen orjatyövoimaan.

Bloomberg on huolissaan siitä, että kasvava joukko nuoria aikuisia ei pidäkään rikollisia pankkiireita ja keinottelijoita esikuvina omalle urakehitykselleen vaan vaativat näiden vangitsemista.

Juutalaislehden mukaan laittomat tunkeutujat ja Wall Street ovat ”helppoja kohteita”, joista puhuminen on moraalitonta ja vaarallista populismia. Bloomberg vetosi erityisesti nuoriin aikuisiin, jotta nämä eivät kääntyisi valtaeliittiä vastaan vaan rakentaisivat valmistumisensa jälkeen lammasmaisesti monikulttuurista länttä, jossa keskiluokan varallisuutta siirretään loismaisille pankkiireille.

Sulzberger.
Sulzberger.

New York Times: korruptio on pelkkä ”myytti”

Juutalaisen Sulzbergerin New York Times puolestaan vakuutteli viikonloppuna, että yleinen käsitys pankkien ylivallasta sekä korruptiosta on pelkkä ”myytti”.

New York Timesin mukaan on vaarallista, että presidenttikisan myötä julkisuudessa on alettu keskustella siitä, kuinka pieni, tiiviisti verkostoitunut eliitti kykenee sisäpiiritiedon avulla ohjailemaan markkinoiden toimintaa ja hyväksikäyttämään kansaa.

New York Timesin mukaan monet ovat alkaneet uskoa ”salaliittoteoriaan”, jonka mukaan pieni oligarkkien ryhmä hallitsee koko maata ja sen taloutta. Mielenkiintoista kyllä, jopa valtamedia uutisoi kaksi vuotta sitten tutkimuksesta, jonka mukaan Amerikka on kuin onkin oligarkia. Timesin artikkelin pakkomielteinen vakuuttelu kertookin siis joko eliitin äärimmäisestä ylimielisyydestä tai aidosta epätoivoisuudesta.

Mielenkiintoisen New York Timesin artikkelista tekee se, että tekstin on kirjoittanut uusliberaali ekonomisti Greg Mankiw, joka on itse aiemmin myöntänyt, että eliitin kannalta on ”rationaalista” ryöstää kansalaiset riippumatta siitä, millaisia vaikutuksia talousrikollisuudella on yleisen hyvinvoinnin kannalta.

Juutalaisomisteiset lehdet yrittävät vakuutella nyt kansalle, ettei Yhdysvalloissa ole korruptiota (vaikka pankit lahjovat poliitikkoja täysin avoimesti), ettei oligarkeilla ole valtaa (vaikka valtavirtainen tutkimus väittääkin toista) ja ettei talousrikollisuus kannata (vaikka Mankiw itse on aiemmin väittänyt päinvastaista).

Propaganda on harvinaisen karkeaa jopa Bloombergin ja New York Timesin mittapuulla.

Goldman-johtaja Lloyd Blankfein ja Hillary Clinton.
Goldman-johtaja Lloyd Blankfein ja Hillary Clinton.

Valheet leviävät kansainvälisessä mediassa

Huhtikuussa New York Times julkaisi myös juutalaisen Paul Krugmanin tekstin, jossa tämä valehteli, etteivät suurpankit itse asiassa olleetkaan vastuussa finanssikriisistä. Myös Krugmanin viesti on ollut, että avoin poliittinen keskustelu pankkien ylivallasta tulisi lopettaa.

Sama valheellinen propaganda on valunut viime viikkoina myös suomalaisiin tiedotusvälineisiin. Maanantaina Yleisradion Politiikkaradiossa väitettiin, että Wall Streetin syyttäminen talouskriisistä on olkiukko eli argumentaatiovirhe.

Viikko sitten juutalaisen Erkon suvun omistama Helsingin Sanomat puolestaan valehteli, ettei pankeilla ole lainkaan edustajia tulevissa vaaleissa. Osoitimme kuitenkin uutisessamme ”Helsingin Sanomat valehtelee Amerikan vaalirahoittajista”, että sekä Donald Trumpin että Hillary Clintonin rahoituksesta vastaavat Goldman Sachs –taustaiset juutalaiset kulttuurimarxistit.

 

Lue myös: Helsingin Sanomat jätti jotain kertomatta USA:n vaalirahoittajista

3 kommenttia

 1. Tavallinen asuntovelkaa ottava kansalainen ei ajattele muuta kuin sitä, että miten halvalla saa lainan itselleen. Toisaalta se on ymmärrettävää, mutta pitäisi myös miettiä sitä, että ketä tämä lainanotto hyödyttää. Tulisi luoda asuntolaina-osuuskuntia tms., joilla ei olisi ohjelmassaan pankinjohtajien rikastuttaminen eikä osakkaiden lihottaminen. Pankit ovat luoneet meidän ympärille sellaisen verkon, että eläminen tämän verkon ulkopuolella vaatii suuria ponnistuksia. Ennen ei ollut tällaista verkkoa, palkka saatiin käteen ja elämä oli muutenkin yksinkertaisempaa ja vähemmän ohjattua ja valvottua.

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
 2. Donald Trump on näiden oligarkkien nöyrä palvelija, joten jenkkien on turha odottaa apua siltä taholta. Eikö se kerro jotain, että hän on hankkinut talouden asiantuntijakseen Goldmanin entisen työntekijän, Steven Mnuchinin, joka nyt sattuu olemaan juutalainen?

  http://www.zerohedge.com/news/2016-05-05/trump-picks-former-goldman-partner-and-soros-employee-finance-chairman

  Tai että hänen konsulttinsa on erilaisille diktaattoreille työskennellyt rikollinen, Paul Manafort?

  http://www.redstate.com/streiff/2016/04/19/donald-trumps-alleged-russian-mob-fixer-paul-manafort-gets-butt-handed-missouri/

  Itse epäilen Manafortin olevan vähintäänkin crypto-juutalainen, mutta jo se että Trumpilla on tälläisiä kavereita kertoo selvää kieltä siitä, kenen hyväksi hän oikeasti työskentelee. Ja se ei ole kansa.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat