Barack Obama ja päärabbi antavat tukensa Rothschild-pankkiiri Macronille

Ranskan presidentinvaalit käyvät kiivaana Rothschild-pankkiiri Emmanuel Macronin ja maltillisen kansallismielisen Marine Le Penin välillä. Nyt Ranskan päärabbi Haim Korsia ja Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama ovat antaneet tukensa Emmanuel Macronille.

Päärabbi Haim Korsia kannatti ”epätavallisen” suoraan finanssieliitin, sionistien ja vasemmiston suosikkia, Emmanuel Macronia. Haim Korsia yhdessä muslimi- ja protestanttijohtajien kanssa antoi seuraavan lausunnon:

”Me olemme täysin tietoisia, että asemamme vaativat meitä olemaan puolueettomia – joita me olemmekin –, mutta ennen kaikkea olemme vastuullisia kansalaisia ja siksi avoimesti kutsumme äänestämään Emmanuel Macronia.”

Päärabin ja hänen kumppaneiden hurskastelu ”vastuullisuudella” on varsin nurinkurinen, sillä Emmanuel Macron on pienen korruptoituneen eliitin edunajaja ja hän on vaatinut sotaa Syyriaa vastaan YK:n hyväksynnällä tai ilman.

Barack Obama antaa tukensa Macronille

Vasta julkaistulla videolla Barack Obama antaa tukensa Macronille:

En aio sekaantua moniin vaaleihin, kun en enää aio osallistua niihin ehdokkaana, mutta Ranskan vaalit ovat hyvin tärkeät Ranskalle ja arvoillemme, joista välitämme niin paljon”

”Olen ihaillut Emmanuel Macronin vaalikampanjaa […] Hän on seissyt liberaalien arvojen takana. Hänellä on visio, jossa Ranskalla on tärkeä rooli Euroopassa ja maailmassa. Ja hän on omistautunut paremmalle tulevaisuudelle Ranskan kansan puolesta. Hän vetoaa ihmisten toiveisiin – ei pelkoihin.

Koska nämä vaalit ovat hyvin tärkeät, minä haluan teidän tietävän, että minä tuen Emmanuel Macronia johtamaan teitä eteenpäin.”

Barack Obaman tuki Macronille on päärabbin ja hänen kumppaniensa lausuntoon verrattuna yhtä järjetön, mutta on myös hyvin verrattavissa israelilaispoliitiikon Yair Lapidin antamiin kommentteihin.

 

Lue myös: Työläiset antoivat kylmän vastaanoton pankkiirien ja vasemmiston presidenttiehdokkaalle

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat