Macron – valmis sotarikoksiin Syyriaa vastaan, Israelin puolesta

Ranskan presidentinvaalien kisaaja, Rothschild-pankkiiri Emmanuel Macron, tunnetaan finanssieliitin ja vasemmiston ykkösehdokkaana, mutta Macron on myös ykkösvalinta sionisteille!

Macron haluaa tehdä sotilaallisen hyökkäyksen Al-Assadin hallintoa vastaan väitettyjen kemiallisten aseiden takia, kun Israelin tukeman Isis-järjestön kemialliset aseet eivät ”ilmeisesti” ole niin suuri huolenaihe.

Macron on suorastaan fanaattisesti valmis tapattamaan tuhansia sotilaita lähettämällä heidät kaappaamaan valta Al-Assadilta Israelin puolesta:

”Jos minut valitaan, aloittaisin vastatoimet yhteistyössä (Amerikan johtaman) koalition kanssa ja mahdollisesti YK:n luvallatai ilman

Ranskassa presidenttiehdokas voi siis täysin laillisesti uhkailla vierasta valtiota sotarikoksilla. Samaan aikaan ranskalaisia toisinajattelijoita tuomitaan kovin tuomioin, jopa vankeuteen, jos he julkisesti sanovat, että eivät usko valtavirtaiseen tarinaan ”holokaustista”.

Ranskan ”oikeusjärjestelmän” suhde sananvapauteen ja sallittuun puheeseen on siis vähintäänkin kieroutunut.

BoikotoiIsraelia

Emmanuel Macron Israelin puolesta

Macronin sodanhimoiset kommentit Israelin puolesta eivät ole mitään uutta. Aiemmin tänä vuonna antamassaan haastattelussa Macron tuomitsi Israelia vastaan suunnatut boikottiliikkeet.

BDS-boikottiliikkeiden tarkoituksena on tukea palestiinalaisten vapaustaistelua Israelia vastaan levittämällä tietoa israelilaisista sotarikoksista sekä tuotteista ja tukemalla rikollisten tuotteiden boikotointia:

”Ranskan valtio tuomitsee BDS:n ja kaikki boikotit […] Haluan olla selkeä, että tämä tulee jatkumaan linjauksena, jos minut valitaan presidentiksi.”

Ennen Israelia tukenutta puhettaan Macron on tuominnut – ironista kyllä – kaikki ranskalaiset yritykset, jotka valitsivat työntekijänsä perustuen etnisyyteen. Hän lupasi, että isänmaalliseen rekrytoitiin ”syyllistyneiden” ranskalaisyritysten nimet ja tiedot tuotaisiin julki, jotta ihmiset voisivat boikotoida näitä yrityksiä!

Macronin mukaan sionistisilla yrityksillä on oikeus tukea Palestiinan rikollista miehitystä, mutta ranskalaisten yritysten harjoittama ranskalaisen työvoiman suosiminen on väärin. Kuinka kaksinaismoralistista! Kenen joukoissa Macron seisoo?

Israelilaispolitiikkojen ylistämä ja rakastama

Vuonna 2015 Ranskan valtiovarainministerinä toiminut Macron vieraili Israelissa ja sai sionisteilta äärimmäisen lämpimän vastaanoton.

Äärijuutalaisen ja äärisionistisen Shas-puolueen keskeisimpiin toimijoihin lukeutuva Arye Derin olikin hyvin tyytyväinen tapaamiseen Emmanuel Macronin kanssa:

”Hän teki minuun syvän vaikutuksen […] Hän oli talousministeri, joka oli nuori, energinen, hyvin ystävällinen ja hyvin ammattimainen.”

Emmanuel Macron tapasi vierailullaan vasemmistopoliitikko Erel Margalitin. Macron ja Margalit ovat kuin peilikuvia toisistaan, sillä näitä miehiä yhdistää raha, sionismi ja vasemmistolaisuus. Margalit rikastui sijoitustoiminnalla ja häntä onkin kutsuttu Israelin toiseksi rikkaimmaksi poliitikoksi.

Macron ja Margalit tapasivat useita kertoja ja saattoivat käyttää kokonaisia päiviä keskustellessaan ”innovaatioista”:

”Jos Macron tulee valituksi, Ranska käynnistää innovatiivisen talouden ja Israelista tulee silloin sen keskeinen yhteistyökumppani. […] Macron kysyi minulta, miten rakennetaan start-up yritysten valtio.”

”Hän halusi neuvoja valtion politiikkaan, jolla kannustetaan innovaatiota […] Käskin häntä tekemään yhteistyötä Israelin kanssa kyberturvallisuuden, maatalouden, elintarvikkeiden, kommunikaation ja internetin saralla.”

Kuvakaappaus:The Jerusalem Post
Kuvakaappaus: The Jerusalem Post

”Maailman vaikutusvaltaisin juutalainen”

Muutamia vuosia sitten ”vaikutusvaltaisimmaksi juutalaiseksi” valittu ja Yesh Atid -puolueenjohtaja, sionistijuutalainen Yair Lapid, tukee kiihkeästi Macronia ja meni niin pitkälle, että kertoi Macronin olevan hänen ja hänen puolueensa roolimalli.

Yair Lapid oli myös valmis poikkeamaan käytännöstä, jonka mukaan toisten maiden vaaleihin ei sekaannuta. Macronin puolesta hän oli valmis rikkomaan vanhan periaatteen:

”Normaalisti me emme sekaannu muiden maiden vaaleihin [sic!], mutta tällä kertaa me teemme poikkeuksen. […] Kaikkien äänioikeutettujen Israelissa ja Ranskassa täytyy tukea Macronia Le Peniä vastaan.”

”Tämä on taistelu tervejärkisen keskustan ja vaarallisen populismin välillä. Erityisesti holokaustin muistopäivänä on tärkeää valita puolensa todellisen juutalaisten ystävän tai ehdokkaan, joka kielsi Ranskan vastuun Ranskan juutalaisten holokaustiin, väliltä.”

 

Lue myös: Työläiset antoivat kylmän vastaanoton pankkiirien ja vasemmiston presidenttiehdokkaalle

6 kommenttia

 1. Macrongate!

  Macron rotta jäi kiinni!

  French Presidential candidate Emmanuel Macron was accused recently of tax evasion.

  Macron denied the allegations.

  Now, new documents prove he lied about – almost – everything.

  Ranskan presidenttiehdokasta Emmanuel Macronia syytettiin hiljattain verojen kiertämisestä.

  Macron kiisti syytökset.

  Nyt uudet asiakirjat osoittavat että hän valehteli lähes kaikesta.

  Macron is hiding income/assets in the Cayman Islands.

  Macron on piilottanut omaisuutta Cayman veroparatiisisaarelle.

  http://investmentwatchblog.com/macrongate-is-the-biggest-story-in-the-world-but-twiter-is-censoring/

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. Tänään OECD:n apulaispääsihteeriksi valittu kepulainen uusliberalisti Mari Kiviniemi kommentoi uutisissa, että uusliberalisti Macronin valinta auttaisi Euroopan talouksia nousemaan pois pitkästä taantumasta. Tämä taantuma on osaltaan seurausta talouskuripolitiikasta, joka puolestaan on seurausta itsenäisten valtioiden velkaorjuuttamisesta globalististen keskuspankkiirien hallinnoimissa valuutoissa. Euroopan taantumaa on nimenomaan syventänyt talouskuripolitiikan aiheuttama kysyntälama (jota puolestaan hoidetaan lähes sadistisesti mm. työvoiman tarjontaa lisäämällä, vaikka työn kysyntää ei ole).

  Mari Kiviniemi ei tietenkään ole Macronin puolestapuhujana yksin, vaan nyt nähdään sen Tukholma-syndrooman vakavuus ja laajuus, mihin velkaorjuuttajat ovat kansakunnat äärettömällä röyhkeydellään lumonneet. Terve arvostelukyky on onnistuttu lamauttamaan niin perusteellisesti, että kuvitellaan myrkytysoireiden korjautuvan sillä, että nautitaan lisää myrkkyä. Terveellisempää vaihtoehtoa tarjoava taho leimataan tosiasioiden vastaisesti äärioikeistolaiseksi rasistiksi. Tyhmyys, moraalikato ja itsetuhoisuus ovat ottaneet Euroopan kansat tiukkaan otteeseen, jonka kiristymistä järkensä säilyttäneet voivat vain kauhulla seurata.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Mari Kiviniemi sanoi kerran haastattelussa, että nyt raha on halpaa kun korot on alhaalla!-Siis onko tuo se kapitalistien märkä päiväuni, että raha, tuo vaihdannan väline, pitää ostaa!!
   Paljon halvemmaksi tulee, kun itse luodaan raha kansallisesti!
   Sehän on Suomen näkökulumasta myös paljo kansainvälisempää, kun miettii minkä kansojen välissä me olemme;Ruotsin ja Venäjän-niillä on omat valuutat

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. Ei ole oma raha noilla, Ei pidä antaa valuutan nimen hämätä. Ulkomaanvelka ja tuloveron kerääminen todistaa sen, että noillakaan valtioilla ei ole omaa rahaa ja kansa täysin kv. pankkikartellin orja. Kaikki nuo maat ovat saman talmud-eliitin ja heidän lakeijoidensa soluttamia ja keskuspankit BIS:n jäseniä, joka on se pääjuntta näissä talousasioissa. Jos keskuspankki on BIS:n komennossa, se valtio ei voi olla itsenäinen eikä valuutta ole oma, kuin nimellisesti.

    Esim. FED on oikeasti yksityinen, kuten EKP:kin. Demokratia ja velalla rahoitettu sosialismi johtaa kommunismiin, esim. juuri näin velkaantumisen kautta. Kun maa on solutettu, valtiokoneistoa käytetään vain tämän rahaklikin hyväksi.

    Ruotsikin on niin vapaamuurarien hallussa kuin voi ja Venäjä samaa puolta edustavien oligarkien hallussa. Putin on vain kv. pankkiirien pikku juoksupoika.

    Lisäksi rahvas on mädätetty itseään vastaan ja välinpitämättömyyteen. Kansalle tarjottavat sirkushuvit eivät lopu, vaikka maa olisi katastrofin partaalla, kuten Suomi. Koska niillä saadaan huomio muualle ja orjuutusta syvennettyä. Puolueiden välinen kisaaminen kuuluu myös tähän sirkushuvitoimintaan. Puolueet, järjestöt ja demokratia ovat vihollisen soluttamia tuhokoneistoja.

    PS. Miksi tällä palstalla sallitaan nuo bumbum – häiriköt?

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. Kuka uskoo että äänet laskettiin oikein Ranskan presidentin vaaleissa?

  Tai ehkä ranskalaiset halusivat että kansakunta tekee itsemurhan. Sitähän tämä tarkoittaa.

  Kuminukke Macron on pankkieliitin sätkynukke. EU liittovaltion edustaja. Matu vyörytystä kannattava maanpetturi. Miten terve ihminen voi äänestää tällaista rottaa?

  Kuka puukotti Ranskan kansaa selkään? Vai tekikö France harakirin.

  Pahin mahdollinen lopputulos Ranskan ja Euroopan kannalta.

  Tosin, kun taustalla kuitenkin vaikuttaa miljoonapäinen salajärjestö on sittenkin ehkä yhdentekevää kuka toimii puhuvana päänä suurelle ihmismassalle.

  Meidän täytyy nyt vain rohkeasti, eliitin valtaa ja voimaa uhmaten ottaa omat systeemit ja menetelmät käyttöön.

  Todelliset vallanpitäjät toimivat taustalla.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Äänestämättä jättäneiden prosentti oli sitä luokkaa, ettei fransmannit puhtain paperein selviä tuloksesta… Toisaalta minkäs teet, kun macronin omistajat omistaa varmaan ääntenlaskijatkin ja matujahan rahdataan äänestämään myös, varmaan makarooni maksoi kuljetukset ja kertoi ketä tänään äänestetään..

   Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat