Eläinseksilobbaus tulossa homoaktivismin rinnalle?

Kulttuurimarxistien kulttuurisota eurooppalaisia vastaan etenee entistä vastenmielisempään suuntaan. Nyt julkiseen keskusteluun on homolobbaamisen rinnalle tulossa eläimiin sekaantumisen normalisointipyrkimykset.

Viime vuosina valtamedia on kiihtyvällä tahdilla pyrkinyt normalisoimaan homoseksuaalisuutta ja niin sanottua transsukupuolisuutta. Kukaan ei ole voinut välttyä kuulemasta homojärjestöjen ja viihdeteollisuuden markkinoimasta ”sukupuolineutraalista avioliittolaista”. Televisio-ohjelmien, tunnettujen artistien ja vaikutusvaltaisten poliitikkojen avulla merkittävä osa suomalaisista saatiin kannattamaan homojen adoptio-oikeutta, sillä sen kerrottiin olevan ”tasa-arvoista”.

Tasa-arvoisuuden tavoittelu ei kuitenkaan rajoitu homoihin, sillä myös muut vähemmistöt vaativat tasa-arvoa itselleen. Tiistaina Sexpo-säätiön toiminnanjohtaja Tommi Paalanen ryhtyi jo ottamaan kantaa ”eläinseksin” puolesta. Hänen näkemyksilleen palstatilaa tarjosivat useat suomalaiset valtamediat. Paalasen mukaan pelkkä inho, ahdistus tai hämmennys eivät ole riittäviä perusteita toiminnan kriminalisoinnille.

Hän kommentoi muun muassa argumenttia siitä, ettei eläin voi antaa suostumustaan. ”Näkemys ei kuitenkaan ole kovin kestävä eettisenä argumenttina, sillä eläimen voi joissakin tapauksissa katsoa olevan aktiivinen seksuaalisessa toiminnassa ja tällöin antavan suostumuksensa toiminnallaan”, Paalanen kirjoittaa blogissaan. Esimerkiksi Iltalehti julkaisee hänen lausuntojaan.

Paalanen lämmittelee nyt varovaisesti keskustelua eläimiin sekaantumisen hyväksyttävyydestä. Näennäisesti järkevällä argumentoinnilla yritetään puolustaa jotain täysin sairasta ilmiötä. Samaa taktiikkaa käytetään myös homolobbaamisessa. Paalasen kirjoituksen voi lukea kokonaisuudessaan hänen blogistaan ja siellä voi myös kommentoida asiaa: http://seksualisti.blogspot.fi/2015/10/elainseksin-kriminalisoinnille-ei-ole.html

Sexpo-säätiön tavoitteen kerrotaan olevan seksuaalisen hyvinvoinnin edistäminen. Jo aiemmin Iltalehti julkaisi dokumentin henkilöstä, joka ”elää tasavertaisessa suhteessa koiransa kanssa”.

 

Julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

 

Lue myös:

”Sukupuolineutraalista” avioliittolaista ja homokulttuurista
Perverssi WC-kulttuuri saapui Suomeen – Helsingin Sanomat innoissaan
Video: poliittisen korrektiuden ja kulttuurimarxismin historia
Allekirjoita kansalaisaloite kulttuurimarxilaista avioliittolakia vastaan
Lasten ja nuorten sukupuolenvaihdokset yleistyvät Englannissa
Emma Goldman – anarkofeminismin perustaja
Kulttuurisota kovenee

13 kommenttia

 1. MTV (mtv3) osallistuu tähän lobbaukseen. MTV on ruotsalaisen Bonnierin omistuksessa jonka omistaa juutalaisperäinen Bonnier suku.

  Plusääni(20)Miinusääni(4)
 2. Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman näin:

  ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

  Plusääni(12)Miinusääni(3)
 3. `Alfred Nobel määräsi rauhanpalkinnon jakoperusteista testamentissaan 1895. Sen mukaan palkinto on annettava henkilölle, joka on edistänyt kansojen veljeyttä, aseistariisuntaa tai kansainvälisen rauhankokouksen järjestämistä. Ensimmäinen palkinto myönnettiin vuonna 1901, minkä jälkeen se on jäänyt jakamatta 19 vuotena – muun muassa maailmansotien aikana. Kansainvälinen Punainen Risti on saanut palkinnon vuosien varrella peräti kolme kertaa`.

  `Nobelin rauhanpalkinnon saajan nimi julkistetaan tänään Oslossa. Norjan Nobel-komitea kertoo odotetun tiedon kello 12 Suomen aikaa.`:

  `Nobelin rauhanpalkinnon saaja julkistetaan Oslossa`:
  http://www.elisa.net/nobelin-rauhanpalkinnon-saaja-julkistetaan-oslossa/

  Oma ehdokkaani Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi olisi eritrealainen pappi Mussie Zerain. Zerain on ansioitunut suuren joukon ihmisten hengenpelastajana, jotka ovat joutuneet merihätään Välimerellä. Monet pelastuivat varmalta hukkumiselta Zerainin työn tuloksena.

  Onnettomat pakolaiset oli houkuteltu hukkumaan Välimereen mm. pakolaisagitaattori sionistiseireeni tuhlaajatyttö Angela Merckelin toimesta, joka on luvannut pelastaa koko maailman köyhät lahjoittamalla Saksan (ja Suomen, vaikka hän ei tuokaan sitä suoranaisesti esille) sosiaaliturvajärjestelmän varat heille ja ajamalla samalla oman maan kansalaiset taloudelliseen ahdinkoon.

  Kuvassa Mussie Zerain:
  https://www.google.com/search?hl=fi&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1097&bih=550&q=mussie+zerain&oq=mussie+zerain&gs_l=img.3…1442.6541.0.8933.13.13.0.0.0.0.298.1554.0j8j2.10.0.ckpsrh…0…1.1.64.img..4.9.1442.OgfzgAx1DSQ#imgrc=_

  Angela Merckelin ja muiden kukkahattuisten hukuttajatätien palkitseminen pitäisi tapahtua täällä:

  `Homopommi (engl. Gay bomb) on nimitys kemialliselle aseelle, jollaisen tuottamista Yhdysvaltain ilmavoimat on pohtinut. Ilmavoimien tukikohdan laboratorio Ohion Daytonissa tuotti vuonna 1994 kolmisivuisen ehdotelman uusista kemiallisista aseista, jotka eivät olisi kuolettavan vaarallisia. Eräs näistä oli aine, joka aiheuttaisi vihollissotilaissa homoseksuaalista käytöstä, heikentäen siten vihollisen taistelutahtoa. Ehdotuksessa tunnustettiin, ettei tällaista ainetta vielä tunneta. Ohjelmalle anottua 7,5 miljoonan dollarin määrärahaa ei myönnetty, ja Yhdysvallat allekirjoitti vuonna 1997 kemialliset aseet kieltävän Yhdistyneiden kansakuntien yleissopimuksen, joten aseen kehitystyön aktiivinen jatkaminen on epätodennäköistä`:
  `Asetta ehdottaneelle laboratoriolle myönnettiin vuonna 2007 rauhan Ig Nobel –palkinto`:
  Homopommi:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Homopommi

  Nobelin ja Rotschildtin keskinäiset öljynporausoikeuksien kauppa-asiakirjat tulisi saattaa päivänvaloon. Ainakin niiden salaiset lisäpöytäkirjat, joka saattaa olla haastava tehtävä. On enemmän kuin mahdollista, että juuri näissä dokumenteissa on sitouduttu käyttämään siionistikiintiöitä. Juuri näiden kauppojen aikaan, samana vuonna, alkoi Nobel-palkintojen jako.

  Plusääni(3)Miinusääni(4)
 4. Perinteinen sukupuoli-identiteetti roolimalli miehen ja naisen välisenä instituutiona sai ensimmäisen haastajansa kun alettiin julistaa sukupuolisovinismia. Sukupuolisovinismissa asetettiin vastakkain `male chauvinismi` (= miessovinismi) ja `female chauvinismi` (= naissovinismi).

  Sittemmin julistettiin `hetero chauvismia` (= heterosovinismi), jolla tarkoitetaan heteroseksuaalisuuden paremmuutta homoseksuaalisuuteen nähden, jolloin heteroseksuaalisuus ja homoseksuaalisuus asetettiin vastakkain. Näin annettiin edellytykset määrittää sukupuoli-identiteetti uudelleen, jonka päästiin julistamaan uutta `sukupuolineutraalia`- identiteettiä.

  Jokainen päätelköön seuraavasta artikkelista, onnistuivatko Frankfurtin koulukunnan kulttuurimarxistit mädättävässä hyökkäyksessään perinteistä perheinstituutiota vastaan esimerkiksi seksuaalivallankumouksellisuuden keinoin:

  Frankfurtin koulukunnan kulttuurimarxismi ja sen yhteys suomalaiseen kulttuuriin:
  http://rauta-aika.blogspot.fi/2012/04/frankfurtin-koulukunnan.html

  Esimerkiksi meillä Suomessa katselijoiden suosituimpia ohjelmia ovat olleet: Napakymppi, ensitreffit alttarilla, sokkotreffit, BB-talo, parinvaihto, nakutreffit, Aatami etsii Eevaa ja ties mitä niitä onkaan. Kaikilla näillä ohjelmilla yllytetään ja kasvatetaan kansalaisia `vapautumaan vaatteidensa kahleista`. Tämän kaltaiset tv-lähetykset, kauan jatkuessaan, ovat tehokkaita mielenhallinta keinoja viimeistellä seksuaalinen vallankumous, jolloin ihmiset tottuessaan niihin, eivät pidä niitä enää perversioina, vaan luonnollisina asioina.

  Jo muinaisessa Israelin kuningaskunnassa noin 1000-luvulla ennen ajanlaskun alkua oli kuusi virallisesti tunnustettua sukupuolimallia: Zachar: mies, Nekeveh: nainen, Androgynos: sekä mies että nainen, Tumtum: neutraali sukupuoli/määrittelemätön sukupuoli, Aylonit: naisesta mieheksi transsukupuolinen ja Saris: miehestä naiseksi transsukupuolinen, joka viimemainittu sukupuolimalli usein myöhemmin tulkittiin virheellisesti eunukiksi.

  Kaikki edelliset kuusi virallistettua sukupuoli-identiteettiä jäivät elämään rabbiiniseen oraaliseen perinnäistietoon (mishna) (Jeesuksen moittima `isien perinnäistieto), josta ne sittemmin siirrettiin melko sujuvasti kaikille kansoille. Tarvittiin vain poikkeuksellisen seksuaalisesti kieroutuneita yksilöitä, joille tämä talmudistinen sukupuolimallisto uskottiin viljeltäväksi koko ihmiskuntaan. Kukaan ei uskonut, että tehtävässä onnistuttaisiin todellakin näin erinomaisesti ja että koko sukupuolimallisto nieltäisiin kaikissa kansoissa sellaisenaan. Nyt kansojen puut ovat juuresta latvaan saakka saatu mätänemistilaan, joten niitä on helppo hallita.

  Mutta Jumalan säätämys miehen ja naisen välisestä avioliitosta sekä siihen liittyvästä jälkikasvun tuottamisesta ja hoivaamisesta oli/on/ja tuleva on pyhä, koska juuri tämä instituutio on alkuperältään taivaallinen. Jumalan taivaat ovat aviotaivaat, eikä sinne perversioilla ole asiaa. Eipä ihme, että Saatana on tehnyt työtä tottelemattomissa hajottaakseen perinteisen perheinstituution, koska siinä myös terveen yhteiskunnan hyvinvointi joko lepää tai kaatuu.

  Seuraava lista, joka ei ole edes täydellinen, osoittaa millaiseen mielisairauteen ihmiset on saatu mukaan. Sodoman ja Gomorran on oleva helpompi tuomiopäivänä kuin Suomen. Konsanaan ei Sodoman ja Gomorran väki yltänyt siihen pahuuteen ja vääryyteen, joka nyt on Suomessa vallalla.

  `Heteroseksuaalisuus (alk. kreik. heteros, erilainen) on seksuaalista vetovoiman tuntemista pelkästään vastakkaiseen sukupuoleen`:
  Heteroseksuaalisuus:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Heteroseksuaalisuus

  `Homoseksuaalisuus (kreikan sanasta ὁμός ’sama’ ja latinan sanasta sexus ’sukupuoli’) tarkoittaa seksuaalista suuntautumista, jossa yksilön seksuaalinen kiinnostus, romanttiset ajatukset, tunteet tai molemmat kohdistuvat pelkästään tai ensisijaisesti hänen omaan sukupuoleensa. Naisten homoseksuaalisuutta kutsutaan myös lesboudeksi`:
  Homoseksuaalisuus:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Homoseksuaalisuus

  `Biseksuaalisuus tarkoittaa ihmisen kykyä tuntea seksuaalisia ja/tai romanttisia tunteita kahta tai useampaa sukupuolta kohtaan`:
  Biseksuaalisuus
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Biseksuaalisuus

  `Bi-curious tarkoittaa useimmiten heteroseksuaalista henkilöä, joka voi haluta kokeilunhaluisena luoda suhteen ja/tai harrastaa seksuaalista kanssakäymistä samaa sukupuolta olevan kanssa.[1] Termiä käytetään myös homoseksuaalisesta tai lesbosta henkilöstä, joka haluaa puolestaan kokeilla edellä mainittua vastakkaisen sukupuolen kanssa`:
  Bi-curious:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Bi-curious

  `Panseksuaalin seksuaalinen mielenkiinto kohdistuu kaikkiin ihmisiin: Molempiin sukupuoliin sekä kaikkia niiden välille ja ulkopuolelle asettuvia muotoja kohtaan`:
  Panseksuaalisuus:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Panseksuaalisuus

  `Transsukupuolisuus on sukupuolittumisen ilmiö, jossa henkilö omaksuu vastakkaiseen sukupuoleen yleisesti liitetyt ominaisuudet ja hakeutuu sukupuoliominaisuuksia muuttavaan lääketieteelliseen hoitoon. Toisen määritelmän mukaan hän kokee kuuluvansa vastakkaiseen sukupuoleen kuin mihin hänet on syntymässä luokiteltu sukuelinten perusteella`:
  Transsukupuolisuus (Hijra Etelä-Aasiassa):
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Transsukupuolisuus

  Tyttöilijät ovat miehiä, jotka pukeutuvat, meikkaavat ja käyttäytyvät kuin tytöt, mutta he eivät ole transseksuaalisia, eivätkä homoja.

  `Intersukupuolisuus on sukupuolisuuden kehityspoikkeama, jossa yksilön sukupuolta ei voida yksiselitteisesti määrittää sukupuoliominaisuuksien avulla. Intersukupuolisella voi olla kummankin sukupuolen tunnusmerkkejä, tai sukupuoliset tunnusmerkit voivat olla epäselvät`:
  Intersukupuolisuus (vrt. hermafrodiitti):
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Intersukupuolisuus

  `Eunukki (kastraatti eli kuohilas) on mies, jonka kivekset ja mahdollisesti myös muut sukupuolielimet on poistettu kastraatiolla`:
  Eunukki (pysyvästi impotentteja):
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Eunukki

  `Androgyyni (aner eli mies ja gyne eli nainen) on henkilö, joka ei tunne kuuluvansa selvästi kumpaankaan biologiseen sukupuoleen. Androgyyni voi tuntea sukupuoli-identiteettinsä koostuvan maskuliinisten ja feminiinisten ominaisuuksien yhdistelmästä tai mahdollisesti ei kummastakaan. Androgyyni on niin sanottu `kolmas sukupuoli`:
  Androgyyni:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Androgyyni

  Genderqueer, muunsukupuolinen tai ei-binäärinen (non-binary) on henkilö, jonka sukupuoli-identiteetti ei ole osa kaksijakoista sukupuolijärjestelmää. Henkilöt, joilla on ei-binäärinen sukupuoli eivät siis ole miehiä tai naisia`:
  Genderqueer:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Genderqueer

  `Insesti (lat. incestus ’siveetön’) eli sukurutsa (myös sukurutsaus) on lähisukulaisten välistä sukupuolista kanssakäymistä`:
  Insesti:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Insesti

  `Geneettinen seksuaalinen viehätys (engl. genetic sexual attraction) on ilmiö, jossa lähisukulaiset, yleensä sisarus- tai puolisisaruspari tai vanhempi ja lapsi, ovat eläneet erillään toisistaan ja joskus tavatessaan tuntevat huomattavaa seksuaalista vetovoimaa toinen toiseensa`:
  Geneettinen seksuaalinen viehätys:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Geneettinen_seksuaalinen_vieh%C3%A4tys

  `Lasten ja nuorten seksuaalisuus on hyvin ristiriitainen ja kiistelty aihe länsimaisessa seksuaalikulttuurissa. Vanhemmat pelkäävät aikuisten hyväksikäyttävän lapsia seksuaalisesti, minkä lisäksi lasten ja nuorten keskinäistä seksuaalista kanssakäymistä pidetään sopimattomana`:
  Lasten seksuaalisuus:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Lasten_seksuaalisuus

  `Pedofilia (kr. παιδοφιλία < παῖς 'lapsi' + φιλία 'rakkaus') eli lapsikohteinen seksuaalihäiriö on parafilia, jossa pedofiiliksi kutsutun yksilön seksuaalisuus kohdistuu lapsiin eli henkilöihin, jotka eivät ole sukupuolisesti kypsyneitä`:
  Pedofilia:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Pedofilia

  `Parafilia tarkoittaa voimakkaan seksuaalisen kiihotuksen kokemista epätyypillisistä esineistä, tilanteista, tai yksilöistä`:
  Parafilia:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Parafilia
  Parafilian muotoja ovat (Pedofilia, ekshibitionismi, fetisismi, frotterismi, koprofilia, nekrofilia, voyeurismi ja zoofilia):
  `Henkilön seksuaalinen mielenkiinto kohdistuu esimurrosikäisiin lapsiin`:
  Pedofilia:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Pedofilia
  `Henkilö saa tyydytyksen katsottuna olemisesta `:
  Ekshibitionismi (sisältää useita muotoja):
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ekshibitionismi
  `Henkilön seksuaalinen mielenkiinto kohdistuu tiettyyn esineeseen tai ruumiinosaan`:
  Fetisismi:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Fetisismi
  `Henkilö saa tyydytyksen toisia ihmisiä vasten hankaamisesta`:
  Frotterismi:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Frotterismi
  `Henkilö saa tyydytyksen ulosteista`:
  Koprofilia:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Koprofilia
  `Henkilö saa tyydytyksen seksin harrastamisesta kuolleiden kanssa`:
  Nekrofilia;
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Nekrofilia
  Nekrofilian muotoja ovat: Nekrofiilinen henkirikos eli uhrin murhaaminen myöhempää seksuaalista hyväksikäyttöä varten, jo valmiiksi kuolleiden ruumiiden hyväksikäyttö ja nekrofiliset fantasiat, joita ei kuitenkaan toteuteta.
  `Henkilö saa tyydytyksen ihmisten sukupuolisten toimien tai riisuutumisen katselemisesta`:
  Voyeurismi:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Voyeurismi
  `Henkilö saa seksuaalisen nautinnon eläimistä`:
  Zoofilia:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Zoofilia
  Edelleen parafilian muotoihin kuuluvat: agalmatofilia – seksuaalinen mielenkiinto kohdistuu patsaisiin ja nukkeihin, autoseksuaalisuus – seksuaalinen mielenkiinto kohdistuu ainoastaan itseen, dendrofilia – seksuaalinen mielenkiinto kohdistuu puihin, efebofilia – seksuaalinen mielenkiinto kohdistuu murrosikäisiin tai juuri sen ylittäneisiin, gerontofilia – seksuaalinen mielenkiinto kohdistuu vanhuksiin, makrofilia – seksuaalinen mielenkiinto kohdistuu suurikokoisiin ihmisiin ja mikrofilia – seksuaalinen mielenkiinto kohdistuu pienikokoisiin ihmisiin.

  `Raiskaus tai väkisinmakaaminen on toisen henkilön pakottamista sukupuoliyhteyteen. Jos tekijöitä on useita, käytetään termiä joukkoraiskaus`:
  Raiskaus:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Raiskaus

  `Fa'afafine ovat Samoalla eläviä ihmisiä, joita pidetään kolmannen sukupuolen edustajina. Se on ollut Samoalla arvostettu rooli viimeistään 1900-luvun alulta saakka ja joidenkin teoretisointien mukaan olennainenkin osa samoalaista yhteiskuntaa. He ovat syntyneet miespuolisiksi, ja heillä on sekä miehisiä että naisellisia ulkoisia sukupuolipiirteitä`:
  Fa`afafine:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Fa%E2%80%99afafine

  Bacha posh (Darin kielellä "puettu pojaksi") on perinne osassa Afganistania ja Pakistania, jossa jotkut perheet joilla ei ole poikalasta laittavat tyttärensä elämään ja käyttäytymään poikana`:
  Bacha posh:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Bacha_posh

  `Drag king on naispuolinen esiintyvä taiteilija, joka pukeutuu miehisiin vaatteisiin ja ilmentää miessukupuolen stereotyyppejä esityksessään`:
  Drag king:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Drag_king

  Drag queen on yleensä mies, joka pukeutuu naisten vaatteisiin ja meikkaa erityistä tilaisuutta varten, yleensä viihdyttääkseen esiintyvänä taiteilijana tai toimiakseen tilaisuuden emäntänä`:
  Drag queen:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Drag_queen

  `Polyamoria on ajattelu- ja elämäntapa, jossa henkilöllä voi olla yhtäaikaisesti useampi seksuaalisia tai romanttisia piirteitä sisältävä ihmissuhde. Kunkin ihmisen polyamoriset suhteet ovat hänen kaikkien kumppaniensa osapuolten tuntemia ja hyväksymiä`:
  Polyamoria:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Polyamoria
  Meillä on vapaa suhde (monisuhde):
  http://www.iltalehti.fi/seksuaalisuusjasuhteet/2012032615372360_se.shtml
  `Sivustomme pyrkii olemaan vertaistukiympäristö ja tietolähde polyamorisesti eli monisuhteisesti eläville ihmisille ja ihmisryhmille, heidän läheisilleen ja muille aiheesta kiinnostuneille`:
  http://polyamoria.fi/

  Polyamoria (monisuhteisuus) ei ole sama kuin polygamia (moniavioisuus).

  `Polygamia (muinaiskreikaksi πολύς+γάμος, suom. moniavioisuus) on sosiaaliantropologiassa, sosiobiologiassa ja sosiologiassa käytetty termi. Sosiaaliantropologiassa se kuvaa avioliiton muotoa, jossa yhdellä (tavallisesti miehellä) on useita puolisoita samanaikaisesti`:
  Polygamia:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Polygamia
  Polygamian muodot (polygynia, polyandria, ryhmäavioliitto, ryhmäsuhteet, kaksinnaiminen ja trigamia):
  `Polygynia tarkoittaa tilannetta, jossa yhdellä uroksella on useita naaraita samanaikaisesti`:
  Polygynia:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Polygynia
  `Polyandria tarkoittaa tilannetta, jossa yhdellä naisella on suhde useaan mieheen samanaikaisesti`:
  Polyandria:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Polyandria
  `Siinä ainakin kolme ihmistä muodostaa perheen, jossa heidän kaikkien katsotaan olevan naimisissa toistensa kanssa ja he kaikki jakavat liitossa mahdollisesti syntyvien lasten vanhemmuuden`:
  Ryhmäavioliitto:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ryhm%C3%A4avioliitto
  `Ryhmäsuhteissa kaikki osapuolet ovat jossain määrin ystävystyneet ja ovat tekemisissä keskenään. He voivat myös asua yhdessä jakaen elämän. Joidenkin osapuolten välillä on romanttisia rakkaussuhteita`:
  Ryhmäsuhteet:
  (Ei linkkiä)
  `Kaksinnaiminen on polygamian muoto, jossa henkilöllä on kaksi aviopuolisoa`:
  Kaksinnaiminen:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Polygamia
  `Trigamia-termillä viitattiin Englannissa 1600-luvulta 1800-luvulle henkilöön, jolla oli kolme puolisoa samaan aikaan` (Nykyisin trigamia tarkoittaa lähinnä kaksinkertaista kaksinnaimista):
  Trigamia:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Polygamia

  Ihmissuhdeanarkia:
  `Eräs polyamorisesta ajattelusta kehittynyt ajattelu- ja elämäntapa on ihmissuhdeanarkia, jossa erilaisten ihmissuhteiden välille ei tehdä muodollista eroa. Ihmissuhdeanarkistit eivät siis välttämättä erottele toisistaan ystäviä, kumppaneita ja rakastajia, vaan kaikkiin suhteisiin suhtaudutaan dynaamisina ja kehittyvinä. Ihmissuhdeanarkiassa tärkeää on molemminpuolisuuden periaate: me teemme yhdessä nimenomaisesti ja vain asioita, joita molemmat haluavat, siinä ovat suhteemme rajat`.

  `Aseksuaalisuus on seksuaalisen suuntautumisen muoto, jossa henkilö (aseksuaali) kokee hyvin vähän tai ei lainkaan seksuaalista vetovoimaa toisia henkilöitä kohtaan`:
  Aseksuaalisuus:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Aseksuaalisuus
  Aseksuaalisuuden muotoja: Täydellinen seksuaalisen ja läheisyyden halun puuttuminen, seksuaalisen halun puuttuminen, mutta läheisyyden halu tai olemassa oleva seksuaalinen halu, joka ei kuitenkaan koskaan kohdistu kehenkään.

  Esimerkiksi jo pelkästään lasten ja nuorten seksuaalistamisella, joka aloitetaan sukupuolivalistuksen naamiopukuun peitettynä kouluissa, pyritään teiniraskauksiin ja sitä tietä abortteihin. Abortti-instituutio kuuluu yhtenä oppina talmudismiin (rituaaliuhraaminen), jossa opetetaan kuinka ihmisalkiolla ei ole sielua. Myös tämä oppi on onnistuneesti ajettu kansoilla ja aborteista on kasvanut vähälle aikaa teollisuuteen verrattava liiketoiminta.

  Yhä useammat Saatanan palvonta kulttiin kuuluvat abortoinnin kannattajat julistavat nyt melko avoimesti kuinka abortoinnissa kysymys onkin rituaaliuhraamisesta:
  Ex Satanist: Babies ritually Aborted for Devil
  http://www.wnd.com/2015/08/ex-satanist-babies-being-aborted-for-devil/
  Kuvassa entinen satanistinen noita Zachary King, joka kääntyi vuonna 2008 kristinuskoon
  http://www.wnd.com/files/2015/08/zachary-king.jpg

  Seuraavista kuvista käy ilmi kuinka ihmisalkio revitään elävältä kappaleiksi; hänet murhataan. Tämän jälkeen hänen ruumiinsa osia myydään kuten sisäelimiä esimerkiksi kosmetiikkateollisuuteen.
  https://www.google.com/search?hl=fi&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1097&bih=550&q=abortion&oq=abortion&gs_l=img.3..0l5j0i30l5.1622.4101.0.5599.8.8.0.0.0.0.191.1064.0j8.8.0.ckpsrh…0…1.1.64.img..0.8.1057.sEVwyHESIPE

  Aborttiteollisuus on paisunut uskomattoman suureksi muutamassa vuosikymmenessä:

  Number of Abortions – Abortion Counters:
  http://www.numberofabortions.com/

  Naisella ei ole oikeutta päättää omasta kehostaan (niin kuin perhesuunnittelussa opastetaan), mutta sikiöllä on ja hän tulee sen kyllä kertomaan sinulle joko tässä tai tulevassa ajassa.

  Plusääni(1)Miinusääni(3)
  1. Te seksiä ja seksuaalisuutta vihaavat puritaanit olette antiikkia. Kuulutte keskiajalle, ette nykypäivään. On kuitenkin ilo huomata että Kristinuskolla menee aina vain heikommin, ja ateistien, pakanoiden ja Satanistien määrä kasvaa jatkuvasti. Te Kristityt tulette kuolemaan sukupuuttoon, eikä kukaan jää teitä kaipaamaan.

   Jumalanne on kuollut ja uskonne perustuu valheeseen. Jeesuskin oli homoseksuaali ja vasemmistolainen. Mitähän mieltä messiaanne olisi suvaitsemattomasta, puritaanisesta ja fanaattisesta asenteestanne?

   Ihmettelen muuten sitä, että jos ei-Juutalaiset kerran ovat mielestänne parempia kuin Juutalaiset, niin miksi Juutalaiset sitten onnistuvat huijaamaan gentiilejä kerran toisensa jälkeen?

   Plusääni(2)Miinusääni(21)
    1. Erinomainen kirjoitus kulttuurimarxilaisuudesta? Tuostahan kannattaisi tehdä traktaatti ja jakaa ympäri Suomea katujen kulmissa.

     Valitettavasti Perussuomalaiset tulevat menettämään tehtävänsä ja siten he tulevat menettämään asemansa. Kolmatta `jytkyä` ei tule. Perussuomalaiset, hyvästä alusta huolimatta, ajavat nyt puolueensa alas. Perussuomalaisten puolue ajautuu takaisin pienpuolueitten joukkoon. Monet heistä, jotka nyt ovat saavuttaneet asemansa tulevat sen menettämään. Kaiken lisäksi tapahtuu se kaikkein pahin skenaario – aikaisemmat perussuomalaisten äänet ja suuri osa Kokoomuksen ja Keskustan äänistä tulevat jatkossa satamaan vihervasemmistolaisten laariin. Mikäli vihervasemmistolaiset osaavat tehdä seuraavan vaalityönsä oikein, kehittyy heistä suurmädättäjä. Suurpuolueet eivät edelleenkään menesty muuten kuin vaalivilpillä.

     Miksi emme huomanneet, vaalilupauksistaan huolimatta, sitä mitä perussuomalaisista viimekädessä tulee. Tälläkin keskustelupalstalla on kommentoija, joka huomasi tämänkin seikan. Henkilökohtaisesti en olisi sitä huomannut.

     Tämän takia emme huomanneet:

     `Toisen vertauksen hän puhui heille sanoen: ”Taivasten valtakunta on verrattava mieheen, joka kylvi hyvän siemenen peltoonsa. Mutta ihmisten nukkuessa hänen vihamiehensä tuli ja kylvi lustetta nisun sekaan ja meni pois. Ja kun laiho kasvoi ja teki hedelmää, silloin lustekin tuli näkyviin. Niin perheenisännän palvelijat tulivat ja sanoivat hänelle: ’Herra, etkö kylvänyt peltoosi hyvää siementä? Mistä siihen sitten on tullut lustetta?’ Hän sanoi heille: ’Sen on vihamies tehnyt’. Niin palvelijat sanoivat hänelle: ’Tahdotko, että menemme ja kokoamme sen?’ Mutta hän sanoi: ’En, ettette lustetta kootessanne nyhtäisi sen mukana nisuakin` (Mat 13:24-29).

     Perustelut: Vilja kasvaa jyvästä. Jyvä tuottaa vartta ja lehtiä. Kukaan ei pysty tässä vaiheessa näkemään mitään muuta kuin mitä kasvaa. Tähän asti kaikki hyvin. Mutta kun sadonkorjuun aika lähestyy, havaitaan yllättäen viimevaiheessa kuinka osa uuden sadon jyvistä on erilaisia kuin toiset – ns. torajyviä. Sato onkin pilalla. Torajyvä on hallusinogeeni. Sen sisältämistä ainesosista saadaan LSDtä. Eipä ihme, että porukka on vähän pökkerössä, eikä oikein usko näkemäänsä eli sitä mitä on tapahtunut.

     Plusääni(2)Miinusääni(1)
   1. Onko mielestäsi eläinten nussiminen oikein??
    Mitä tekemistä eläinseksin vastustamisella on seksin vihaamisen kanssa??

    ”Jumalanne on kuollut ja uskonne perustuu valheeseen. Jeesuskin oli homoseksuaali ja vasemmistolainen”

    En ole vielä tuota Raamatusta löytänyt mutta ei minulla ole ollutkaan käytössä sitä lukemaasi modernia ”Kulttuuri-marxistista HOMORAAMATTUA”

    Plusääni(6)Miinusääni(2)
   2. Älä kysy ja vastaa samassa lauseessa. Käänteisesti, juutalaiset ovat huonompia, koska juutalaiset huijaavat kerta toisensa jälkeen, ja tietyssä mielessä jotkut ei-juutalaiset ovat vielä huonompia. Parasiittien määrä on pysytellyt vakiona aikojen alusta lähtien.

    Et maininnut juutalaisuutta tuossa litaniassa, johtuuko se siitä, että Kristitty voi kääntyä ateistiksi ja ateisti voi koska hyvänsä kääntyä Kristityksi, mutta ei ikinä juutalaiseksi, siis kasaarijuutalaiseksi jotka ovat käytännössä teurastaneet sukupuuttoon nuo alunperäiset juutalaiset.

    Se on aika kovan luokan identiteettivarkaus ja minä jäin tavallaan kaipaamaan noita oikeita aitojuutalaisia, vaikka perseestä olivatkin. Äläkä kasaari yritä toista kertaa kiertää omaa itseäsi.

    Plusääni(3)Miinusääni(1)
 5. Tässä tapauksessa se kyllä menee vastoin kun on kirjoitettu artikkelissa.

  eli:
  ”Näennäisesti järkevällä argumentoinnilla yritetään VASTUSTAA jotain täysin NORMAALIA ilmiötä.”

  Seksiä eläinten kanssa eivät vaadi oikeuksia eivätkä hyväksyntää, mutta täytyisi meitä pystyä sietämään jollain tasolla.

  Plusääni(1)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat