Englannin keskuspankin vaiettu historia, osa 2

Kansainväliselle talouskriisille ei vaikuta tulevan loppua. Yhä useampi on alkanut pohtia rahavaikeuksien alkuperää. Stephen Goodsonin kirjoitus käsittelee länsimaiden rahajärjestelmän vallankumousta ja velkatalouden syntyä. Lue ensimmäinen osa täältä.

Tuohon aikaan parlamentin alahuoneeseen kuului 512 jäsentä. 243 oli konservatiiveja, 241 liberaaleja ja 28 jäsenen vakaumus oli salainen. Kaksi kolmasosaa oli kotoisin maalta. Uskotaan, että 512 jäsenestä noin 20 % oli lukutaidottomia. Uuden pankin perustamisesta keskusteltiin heinäkuussa 1694, kun suurin osa parlamentin maalaisjäsenistä oli kotonaan peltotöissä ja sadonkorjuussa.

Perjantai 27.7.1694 oli kohtalokas päivä, jolloin kirjattiin pankin yhtiöjärjestys. Vain 42 parlamentin jäsentä oli paikalla. He kaikki olivat liberaaleja, sillä konservatiivit vastustivat pankin perustamista. Kaikki liberaalit sen sijaan äänestivät pankin puolesta. Lakiesityksen otsikko ei sisällä mainintaa Englannin keskuspankin perustamisesta. Esityksen ydin – keskuspankin perustaminen – piilotettiin maallikolle erittäin vaikeaselkoisen virkakielen koukeroihin.

Korkopolitiikan vuoksi jopa hevosvankkurit jouduttiin panemaan verolle.
Korkopolitiikan vuoksi jopa hevosvankkurit jouduttiin panemaan verolle.

Esitys alkoi sanoin: ”Vilhelm ja Maria, jotka Jumalan armosta hallitsevat Englantia, Skotlantia, Ranskaa ja Irlantia ja jotka puolustavat uskoa jne. Tiedoksi asianosaisille.” Kaksi kolmasosaa esityksestä käsittelee sitä, kuinka tärkeää on luoda uusi tulli- ja verojärjestelmä ulkomaisen alkoholikaupan hallitsemiseksi. Todellinen syy verotuksen kiristämiselle oli kuitenkin se, että valtio tulisi tarvitsemaan entistä enemmän rahaa maksaakseen takaisin korkeakorkoiset velkansa. Pian päätettiinkin monista uusista veroista, kuten maa-, paperi-, äänestys-, suola- ja postimerkkiveroista. Ikkunavero puolestaan korvasi vanhan tulisijaveron. Muita uusia veroja olivat kaupustelija-, vankkuri-, synnytys-, avioliitto-, kuolin- ja jopa poikamiesverot. Kaikista ankarin oli kuitenkin 20 prosentin tulovero, jota joutuivat maksamaan niin yhtiöt kuin työntekijät.

 

Sota ja velkaorjuus

Pankin perustamista seurasi sotien jatkumo. Sodat pahensivat valtioiden velkatilannetta mutta rikastuttivat koronkiskojia. Monet sodista käytiin sellaisia maita vastaan, joissa pankit eivät perineet korkoa; kohteiksi joutuivat esimerkiksi pohjoisamerikkalaiset siirtokunnat sekä Napoleonin Ranska. Ikävä kyllä sama jatkuu edelleen. Moderneja esimerkkejä pankkiirien sodista ovat Venäjän keisarikunnan tuho ensimmäisessä maailmansodassa, Saksan, Italian ja Japanin tuho toisessa maailmansodassa sekä hyökkäys Libyaan 2011. Kaikilla niistä oli kansallistettu pankkijärjestelmä, joka esti varallisuuden liiallisen keskittymisen ja joka takasi kansalaisille paljon paremman keskimääräisen elintason kuin vihollismaissa.

Kaksi vuotta perustamisensa jälkeen 1696 Englannin keskuspankki oli ehtinyt laskea liikkeelle 1 750 000 puntaa. Pankin holveissa oleva kultamäärä kattoi arvoltaan vain 2 % lainatusta rahasummasta, eli 36 000 puntaa. 1.5.1707 Skotlanti ja Englanti liittoutuivat muun muassa siksi, että Edinburghin kuninkaallinen rahapaja oli saatava hallintaan. Näin kävikin 1709.

Espanjan perimyssota.
Espanjan perimyssota.

Espanjan perimyssodan (1701–1714) päätyttyä ja vuoteen 1720 tultaessa valtionvelka oli kohonnut jo 30 miljoonaan puntaan. Sota oli maksanut yhteensä 50 miljoonaa puntaa. Yhdysvaltain vapaussota (1775–1783) alkoi, kun siirtokuntalaiset pakotettiin luopumaan velattomasta ”colonial scrip” –paikallisvaluutastaan ja alkamaan käyttää englantilaista rahaa. Korko-orjuus synnytti 50 % työttömyyden alueella. Yhdysvaltain vapaussodan jälkeen Englannissa julkinen velka kohosi 176 miljoonaan puntaan. 1786 pääministeri William Pitt nuorempi yritti maksaa julkiset velat osissa niin sanottujen sinkkereiden (joukkovelkakirjalainoja) avulla, joiden oli määrä kasvaa korkoa miljoona puntaa vuodessa.

Suunnitelmasta kuitenkin luovuttiin pian, sillä valtion täytyi ottaa suunnaton määrä uutta velkaa, jotta sota Napoleonia vastaan saatiin rahoitettua. 1797 velkataakkaa päätettiin keventää progressiivisen verotuksen avulla. Sota Ranskaa vastaan kesti 1792–1815. Sota tuotti suunnatonta kärsimystä ja oli täysin turha. Sen tärkeimpiä tavoitteita oli yksinkertaisesti kaataa Napoleonin velka- ja korkovapaa pankkijärjestelmä.

Ranskan keskuspankin seteli.
Ranskan keskuspankin seteli.

18.1.1800 Napoleon perusti Banque de Francen Ranskan keskuspankiksi. Koska Napoleon vihasi pankkiireja, hän nimesi itsensä sekä pankin johtajaksi että valtiovarainministeriksi. Samaan aikaan Englanti kävi sotaa Yhdysvaltoja vastaan 1812–1814. Englanti tahtoi sodan, sillä Amerikan kongressi ei suostunut jatkamaan Yhdysvaltain Ensimmäisen Pankin toimilupaa, sillä keskuspankki oli ulkomaalaisomistuksessa. Pankin toimilupa kesti 1791–1811.

1815 Englannin valtiollinen velka oli jo 885 miljoonaa puntaa. Maa kävi toivotonta ja turhaa sotaa, joka johti noin kolmen miljoonan sotilaan ja miljoonan siviilin kuolemaan. Sota maksoi 831 miljoonaa puntaa. Velkaa maksettiin vielä 1900-luvulla. Korkojen vuoksi valtio joutui maksamaan yksityisille pankkiireille viisi kertaa enemmän rahaa takaisin kuin se oli sijoittanut sotatoimiin.

Toisessa maailmansodassa Englanti hyökkäsi Saksaa vastaan, sillä se oli kansallistanut pankkitoiminnan. Piirros Dresdenin pommituksista.
Toisessa maailmansodassa Englanti hyökkäsi Saksaa vastaan, sillä se oli kansallistanut pankkitoiminnan. Piirros Dresdenin pommituksista.

Terävä maanviljelijätaustainen parlamentaarikko William Cobbett (1763–1835) oivalsi, mikä hänen kotimaataan vaivasi. Cobbett kirjoitti: ”Selvitin, kuinka parlamentti oli päättänyt perustaa Englannin keskuspankin. Sijoittajat tiesivät erittäin hyvin, mitä tulisi tapahtumaan. Heidän tavoitteenaan oli vuokrata asteittain koko maa […] maat […] talot […] omaisuus […] työvoima. Heidän julma suunnitelmansa synnytti ennennäkemättömän tilanteen: kansalaiset näkivät nälkää yltäkylläisyyden keskellä.”

Englannin keskuspankin toiminta säilyi salaisena. Vasta 139 vuotta myöhemmin vuonna 1833 parlamentille esitettiin kaunisteltu versio sen historiasta ja toimintaperiaatteista.

1800 kansanedustaja Sir William Pulteney ehdotti, että maahan perustettaisiin kansallinen pankki. Tätä ennen hän oli hyökännyt jyrkin sanoin Englannin keskuspankkia vastaan. 1824 kansanedustaja David Ricardo esitteli yksityiskohtaisen suunnitelmansa Englannin keskuspankin kansallistamiseksi. Sekä Pulteney että Ricardo epäonnistuivat.

Kun ensimmäinen maailmansota alkoi 1914, brittien valtionvelka oli 650 miljoonaa puntaa. 31.3.1919 se oli kohonnut 7,434 miljardiin. Valtio ei ole selvinnyt edes vuoden 1919 veloistaan; vanhasta velasta on edelleen maksamatta 3 miljardia, sillä 94 vuoden [Goodsonin artikkeli julkaistu 2012. Suom. huom.] aikana korkoa on kertynyt 3,5 % vuosittain. Toisessa maailmansodassa 1939–1945 valtionvelka paisui lähes 200 % eli 7,1 miljardista punnasta 20,1 miljardiin! Tällä hetkellä velkaa on noin 1,2 biljoonaa puntaa.

 

Yhteenveto

Englanti on madellut jo yli 300 vuotta kansainvälisten pankkiirien orjana. Pankkien loismainen toiminta uhkaa jo koko maan yhteiskunnallista tulevaisuutta. Ylpeä talonpoikaiskansa uhrasi maansa tietämättömyyttään ja teki siitä monikulttuurisen korko-orjien helvetin. Elleivät syntyperäiset englantilaiset tartu toimeen ja selvitä maansa alamäen perimmäisiä syitä, maa tulee ajautumaan muutamassa sukupolvessa taloudelliseen ja väestölliseen alennustilaan, josta ei voi enää selvitä.

Englanti on rappeutunut.
Englanti on rappeutunut monikulttuurisen korko-orjuuden vuoksi.

Stephen Goodsonin artikkeli on julkaistu alunperin englanniksi lähteineen Barnes Review –lehdessä.

22 kommenttia

 1. Hyvin valaisevaa ja valistavaa tekstiä. Valitettavasti vain hyvin pieni osa suomalaisista lukee tällaista. Sama koskee ainakin useimpia läntisiä maita. Eletään velkahuijaus-rahajärjestelmän ikeessä, johon rikolliset vallanpitäjät ovat heidät alistaneet – viime kädessä toimeksiantajina ja takapiruina suurpankkigangsterit, ennenkaikkea kasaarijuutalainen Rotschild, joka hallitsee ainakin läntistä velkaponzi-järjestelmää.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Tuo 90-luvun lamavelkaisten kurmuuttaminen on törkeätä touhua.

   Velkoja peritään, vaikka valtio maksoi pankkien luottotappiot ottamallaan velalla (pankkituki), jolloin suurinosa yksityishenkilöiden ja takaajien velkakirjoista olisi pitänyt merkitä mitättömäksi ja velat maksetuiksi.

   Niin ei tapahtunut ollenkaan vaan, poliitikkomme antoivat MYYDÄ lamavelka-saatavat mitätöimättöminä edelleen ulkomaille eteenpäin.

   Tuo myyntihän todistaa sen, että velkakirjat olivat olemassa ja mitätöimättömiä, ne eivät ole hävinneet, kuten pankit väittävät. Kukaan yksityinen ulkomainen perintäyhtiö ei ostaisi mitätöityjä tai olemassa olemattomia velkasaatavia.

   Kavalinta nykytilanteessa on se, että päättäjämme EIVÄT tee päätöstä edes lamavelkaisten perinnän lopettamisesta ja moneen kertaan perittyjen velkojen takaisinmaksamisesta oikeudetta riistetyille.

   Vain pankit pelastettiin, ei kansaa.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. Osoitus siitä, millaisia rikollisia psykopaatteja meilläkin on vallanpitäjinä. Ilman ylläpitämäänsä mediakontrollia – ehkä tärkein kohta Siionin viisaiden protokollissa – heidän rikollinen toimintansa ja vallassaolonsa loppuisi lyhyeen.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
  2. http://www.promerit.net/2013/06/suomen-tragedia/

   http://ilkkakakko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/84064-lamavelallisten-myynti-velkaorjiksi-norjaan-mita-vastaavat-paavo-lipponen-ja-suvi-anne-siimes

   noin 60.000 suomalaista myytiin velkaorjiksi norjalaiselle pörssiyhtiölle viideksitoista vuodeksi. Sopimukseen liittyi tiettävästi salainen sopimus, että Suomen valtio ei heikennä Aktiv-Hansan saatavien arvoa esim . velat anteeksi antavalla lainsäädännöllä viiteentoista vuoteen. No, tästä syystä nuo sen ajan lamavelat anteeksiantava lainsäädäntö tuli voimaan vasta 2008. Useimmille lamavelallisille inhimillisesti katsottuna aivan liian myöhään….

   Siis Paavo Lipposen hallitus teki saatavien myyntipäätöksen 2. valtiovarainministeri Suvi-Anne Siimeksen allekirjoituksella, eivätkä suinkaan mitätöineet niitä vaikka nämä lamavelat olivat jo kertaalleen maksettu mm. veronmaksajien piikkin pankkitukina ja täten moneen kertaan maksettuja.

   ”Kotinsa menettämistä pelkäävät syyttömät velalliset suostuvat kiristykseen ja maksavat mielivaltaisia virtuaalisia velkoja omaisuuden kätkentäyhtiö Arsenalille vain selvitäkseen hengissä ja turvatakseen katon päänsä päälle jossakin. Kiristyksen alla esim. tilanteen vuoksi eronneet maksoivat Arsenalille useimmiten tuplana todelliset velat korkoineen vaikka velat oli maksettu jo Suvi-Anne Siimeksen allekirjoittamalla velkojen massakaupalla. Tämä oli jo toinen (2) kerta samojen velkojen maksusta. Huomioitavaa on että kiristyksen alla olevassa tilanteessa kätkentäyhtiö maksatti tuplaa vastaavalla summalla jo kertaalleen maksetut ”velat”. Siinä oli siis kolmas(3) velanmaksukerta.”

   Eikö näin ”sivistyneessä oikeusvaltiossa” saada ketään vastuuseen näistä petosteluista ?

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
  3. Muutama lisäkommentti;

   ”Kun velat kaupattiin norjalaisille noin viidellä prosentilla velan nimellisarvosta, miksei tätä samaa mahdollisuutta tarjottu alkuperäiselle velalliselle? Tätä voisi kysyä Suvi-Annelta?

   ”Neljänteen (4) kertaan perintä…” Itse asiassa on olemassa vielä viideskin perintäkerta, kun ulosottoviranomaiset ovat systemaattisesti käyneet yrittäjien aikuisten lasten sekä lähisukulaisten omaisuuden kimppuun väittäen, että yrittäjä on omaisuuden ”todellinen haltija/omistaja”.

   Tällainen ns. sivullisen ulosmittaus voidaan tehdä ilman oikeudenpäätöstä ulosottovirastossa ja vastapuolella on kaksi viikkoa valittaa ja osoittaa, ettei omaisuus suinkaan kuuluu hänelle. Kyse onkin käänteisestä todistustaakasta, missä ”syytetty” joutuu todistamaan itsensä syyttömäksi. Tämä lienee alhaisinta oikeuskäytäntöä länsimaisissa yhteiskunnissa?”

   ”Ulosottoviranomaisten harjoittama väite ”oikeasta omistajasta” jossa todistustaakka on säädetty käänteiseksi ei ilmeisesti ole ihmisoikeussopimusten mukainen. En tiedä onko sitä kukaan testannut päteekö se vielä tuomioistuimissakin. Kyllähän ne Suomessa ovat kovin viranomaismyönteisiä, mutta ei siellä enää käänteistä todistustaakkaa pitäisi vaatia.”

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Ja nuo Telan lobbaamat eläkeyhtiöille siirretyt eläkerahat menee joko nomenklatuuran eläkkeisiin ja etuihin tai sitten loput lähitulevaisuudessa valtion velkakonkassa tai sen estämisessä ja kaiken maailman pankkituissa pankeille ja valtion velkojille. Lopulta kaikki mahdollinen siis.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Hannu Rautkallion kirjasta Mannerheim vai Stalin (2014) luin juuri, että Suomen kultavarannot laivattiin Talvisodan aikana New Yorkin holveihin turvaan. Suomella ja USA.lla oli näköjään tiivis suhde. Kas kun ei Ruotsi riittänyt, vaan sieltä kulta laivattiin heti kohta eteenpäin. Kuka sitä olisi uahnnut Ruotsissa?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Nykyistä maailmanjärjestystä (NWO) ei hallitse juutalainen eikä muhametti, ei sitten yhdessä eikä erikseen. Nykyistä maailmanjärjestystä hallitsee nyt jesuiitta, `maasta nouseva peto, jolla on karitsan sarvet, mutta joka puhuu kuin lohikäärme`. Häntä ei ole nähtävä kristillisenä toimijana. Tämä voimallinen toimija tulee tukemaan maailmanhallitusta, jolla viimekädessä on valta.

  Missä sijaitsee maailman valta nyt? Katsokaa, katsokaa maailman voimakkaimpia, itsenäisiä valtioita, valtioita valtioiden sisällä; Vatikaani, London City ja Washington DC, joista käsin maailman raha- ja poliittinen eliitti sanelee kaiken. Jos perkelekin on pelkkä Herran perkele, niin mitä juutalaisella on tässä tekemistä. Ei mitään.

  Minä ihmettelen teidän fiksaatiotanne juutalaiskysymykseen, ikään kuin hän olisi muka maailman napa. Juutalainen on pelkkä kuriositeetti siinä tapahtumaketjussa, joka pian seuraa. Hänellä ei ole kynsiä eikä hampaita, ei sarvia eikä sorkkia, vaikka niin luulee ja vaikka siltä näyttää.

  Jeshua sanoi: Minä tulin isäni nimessä ja minua te ette ottaneet vastaan, toinen (Antikristus) tulee omassa nimessään ja hänet te otatte vastaan. Voi hullua paimenta, joka ei laumaa (juutalaisia) säästä, hänen toinen kätensä on kuiva ja toinen silmänsä sokea.

  Antikristus ei tule yhdenkään niiden kymmenen kuninkaan (Unionin) alueesta, vaan hänen on ennustettu tulevan niiden välistä. Tämä on yhdestoista sarvi (Unioni), jonka edestä kolme sarvea spontaanisti kaatuu. Näin täyttyy kirjoitukset: Etnos (kansaryhmä) nousee etnosta vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan.

  Hyvin pian, seuraavaksi, tapahtuu näin:

  United State of Arabia (Islamilaisen Umman keskus; Kalifaatti), Uusi Lähi-Idän Unioni, yksi pedon kymmenestä sarvesta (Unionista), kehittyy vauhdilla. Sen keskus tullaan restauroimaan sinne missä haSatanan valtaistuin sijaitsee (lm 2:13) eli Turkkiin.

  Tämän sarven esiin puhkeaminen toteutuu suurella veren vuodatuksella, mutta se ei saavuta sitä agendaa mitä ajaa, vaan muhametti saa todella kovan selkäsaunan.

  Ps 83 ja Hes 38-39 mainitsemat sodat näyttäisivät olevan kerronnat yhdestä ja samasta sodasta, jossa toinen kuvaa samaa sotaa heimojen kun taas toinen kansojen näkökulmasta. Tämä sota on hyvin lähellä ja se johtaa kolmanteen maailmansotaan.

  Ps 83n sotaa on toki käyty vuodesta 1948 alkaen.

  Ps 83:n konfederaatio:
  http://www.prophecydepotministries.net/wordpress/wp-content/uploads/2014/12/ps.-83-chart.png
  Hes 38-39 konfederaatio:
  http://www.joelstrumpet.com/wp-content/uploads/2012/11/Chart-7.jpg

  Edellisissä linkeissä mainitut liittolaiset (`lukuisat kansat sinun kanssasi`) ovat monilukuiset kun ottaa huomioon kuinka tämän päivän kartoissa esiintyvät itsenäiset valtiot saattavat entisaikojen kartoissa käsittää useitakin kansoja, jotka kaikki eivät sisälly nykykarttojen valtiorajojen sisäpuolelle.

  Nyt kannattaakin katsoa entisaikojen profeetta Muhammadin mainitsemaan Khurasaniin (Afganistan, Pakistan) päin, sillä sieltä on ennustettu sodan alkavan. Tämä sota tulee johtamaan suureen verenvuodatukseen Israelissa.

  Sodan seurauksena esimerkiksi Edom (Obadja 1:-), Ammon, Mooab ja Israelin palestiinalaiset, jotka kaikki edellä mainitut voidaan osoittaa olevan nykyajan jordanialaisia, kokevat perikadon. Kaikkein kovin osa on kuitenkin Edomin huoneella, josta `ei ole pakoon päässeitä`. Ja kuka toimittaa verilöylyn ,,, ne joihin hän luotti.

  Sinä päivänä kun Damaskus raunioituu, ja se lasketaan pois kaupunkien luvusta, niin Israelin lihavuus laihtuu ja hänen kunniansa köyhtyy (Jes 17:1-4). Mutta mikä helvetin hyöty teille tästä koituu. Sanoisinpa, että te tulette vielä toivomaan OWOn (Old World Order) aikaista järjestystä. Tulee pimeä aika, tosi pimeä aika.

  Jos tämä olisi vain jargonia, niin miksi ihmeessä valtamedian uutisointi tässä kehityksessä menee juuri tähän suuntaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Tämä Junnu on päivänselvä Mossadin Hasbara-mies, ja pyydän toimitusta sulkemaan tällaiset myrkylliset valhepropagandan levittäjät sivustoltaan, jos se haluaa pysyä totuudenpuhujan maineessa. Päätehtävä tällä Israelin miehellä on pestä puhtaaksi ja esittää kauniissa valossa juutalaiset, jotka ovat opillisesti (Talmud eli ”perinnäissääntö”) Jeesuksen ajan fariseuksia ja joista Jeesus sanoi:

   ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” (Matt. 23:33);

   ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. Mutta minua te ette usko, sentähden että minä sanon totuuden” (Joh. 8:44-45).

   Hasbara-Junnu selittää, ettei juutalainen maailmanvaltaprojekti (NWO) ole ollenkaan juutalainen maailmanvaltaprojekti: ”Mitä juutalaisella on tässä tekemistä. Ei mitään”! Ja kuten useimmat jo tietävät, velkarahajärjestelmämme, jolla meidät ja koko maailma orjuutetaan ja tuhotaan, on Rothschildien juutalainen rahajärjestelmä, todellinen ihmiskunnanmurhaväline. Hasbara-Junnu kuitenkin selittää: ”Hänellä (juutalaisella) ei ole kynsiä eikä hampaita, ei sarvia eikä sorkkia.”

   Jeesusta Hasbara-mies sanoo ”Jeshuaksi”, eikä hänen esittämänsä Jeshua-sitaatti sellaisenaan ole Raamatusta, siinä on vain joitakin sanoja jakeista Joh. 5:43 ja Ap. t. 20:29, loppu on omaa keksintöä.

   Antikristus, josta tämä Hasbara-mies lavertelee, on paavinkirkko, jossa juutalaisilla (siis Jeesuksen kiroamilla fariseuksilla) on suuri, ellei ratkaiseva, vaikutusvalta. Paavinkirkko on Trenton kaanoneissaan virallisesti kironnut kristinuskon, pelastumisen yksin uskossa Jeesuksen Kristuksen hankkimaan syntien anteeksiantamukseen. Paavi on v. 1870 julistautunut erehtymättömäksi, Jumalaksi siis. Antikristushan asettuu nimenomaan ”Jumalan temppeliin” ja julistaa siellä olevansa Jumala, kuten 2. Tess. 2:4 sanoo.

   Se, mitä Hasbara-mies ”Unionista” sanoo ja mitä hän noista raamatunkohdista (Ps. 83 ja Hes. 38-39) esittää, on puhdasta sontaa. Se, mitä jotkut Vanhan testamentin kohdat (Dan., Hes.) puhuvat lopun ajoista on ymmärrettävä hengellisesti, ei maallisesti. Raamatussa ei puhuta mitään nykyisestä Israelista. Israelin juutalaiset ovat fariseuksia, jotka Raamattu kiroaa.

   Hasbara-Junnun antamat linkit osoittavat, että hänen toimintansa perustuu toisten ilmeisten Hasbara-miesten, Bill Saluksen ja Joel Richardsonin (jälkimmäinen tekaistu nimi) eksytystoimintaan (linkit ovat heidän sivustoiltaan). Jos Googlelta (juutalainen Hasbara-väline, kuten koko internet) esittää heidän nimillään haun, tulee tuloksia vaikka kuinka paljon (ei juuri negatiivisia), ja jo tämä osoittaa Junnun ja nuo huijarit Mossadin miehiksi. Joel Richardson esittää Antikristukseksi muslimien hengellisen johtajan Mahdin. Tarkoituksena näillä kaikilla on luoda konflikti muslimien ja kristittyjen välille ja saada nämä teurastamaan toisensa. Israel kuulemma kuuluu ”valitulle kansalle” (Jeesuksen kiroamille fariseuksille), ja Raamattu kuulemma ennustaa, että sen tulee vallata itselleen yhä uusia alueita.

   Jos nämä Mossadin kouluttamat Hasbara-miehet (Hasbara tarkoittaa juutalaista propagandaa) saavat riehua Magneettimediassa, niin Magneettimediasta tulee nopeasti Mossadin hallitsema valhepropagandakeskus.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. `Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi, sinä olet kuitenkin rikas, ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga` (Ilm 2:9).

    Rothschildit ovat kasaarisuku, eikä heidän alkuperäinen nimensä ole Rothschild, vaan Bauer. Ja Jeshua on Hänen oma nimensä, eikä mikään `Jeesus`, joka kuulostaa `jussilta`.

    Kritiikkini ei kohdistu rivijuutalaiseen, vaan haSatanan synagoogaan. Yleistäminen näissä asioissa on vakava asia.

    Jos noin koville ottaa, niin miksi et pyydä minua häipymään. Yhdellä lauseella pääset vaivastasi ja lupaan, että en sen jälkeen enää kirjoittele tänne.

    Ainoastaan kuittaan viestisi ja sitten piste.

    Tämä ei ole hascbaraa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Rothschildillä oli juutalainen nimi, mutta hän muutti sen Baueriksi joksikin aikaa, koska sattui tekemään liiketoimintaa erään bauerin knssa hänen talossaan. Nämä Verkkomediat ja Junnut nostavat tämän nimen esiin jostain syystä. Ilmeisesti saksalaisia mustatakseen. Verkkomedia hihkuu uutisoidessaan tuhansia ”natseja” piiritetyn Ukrainassa ja että nämä varmsti saisivat sivuston mielestä ”ansaitsemansa lopun”. Samoin Verkkomedian täytyy ajatella kaikista isänmaallisista suomalaisista. Hehän ovat monen muun tavoin ”natseja” bäckmanilaisille.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Niin, Frankfurtin juutalainen Bauer muutti nimensä Rothschildiksi. Nykyjuutalaisilla ei ole mitään etnistä yhteyttä Vanhan testamentin ajan tai Jeesuksen ajan juutalaisiin. Kaikki nykyjuutalaiset ovat käännynnäisten jälkeläisiä, ashkensijuutalaiset juutalaisuuteen kääntyneiden kasaarien (turkkilaisperäinen heimo) jälkeläisiä ja loput (sefardijuutalaiset) juutalaisuuteen kääntyneiden berberien jälkeläisiä.

     Opillisesti nykyjuutalaiset ovat Jeesuksen ajan fariseusten perillisiä, oppikirjana Jumalan sanan tyhjäksi tekevä Talmud (Jeesuksen ajan ”perinnäissääntö”).

     Vanhan testamentin ajan ”juutalaiset” olivat itse asiassa juudalaisia (kirjoitusasu ”juutalainen” on Vanhassa testamentissa väärä), siis Juudan heimon jäseniä ja myöhemmin Juudan valtakunnan jäseniä. Nämä juudalaiset olivat Jumalan valittu kansa Kristukseen asti, ja he olivat itse asiassa kristittyjä (eivät tällä nimellä mutta asiallisesti), jotka uskoivat Jumalan heti syntiinlankeemuksen jälkeen antaman alkuevankeliumin, 1. Moos. 3:15. Tuossa jakeessa luvataan Jeesus Kristus (”vaimon siemen”, joka polkee rikki käärmeen [perkeleen] pään), ja Vanhan testamentin ajan juudalaiset – valittu kansa (so. kristityt) – tulivat kristityiksi uskossa tuohon syntien anteeksiantamuksen (perkeleen pään rikkipolkemisen) lupaukseen. Vanhan testamentin ajan juudalaiset uskoivat luvattuun Jeesukseen ja Uuden testamentin ajan kristityt uskovat jo tulleeseen Jeesukseen; molemmat uskot ovat aivan samaa pelastavaa uskoa, joka ympärileikkaa sydämet, Room. 2:29, ja tekee ihmisen kokonaan uudeksi (sydämeen astuu Jumalan sanassa vaikuttava Pyhä Henki ja perkele kaikkoaa).

     Aadam ja Eeva olivat ensimmäiset kristityt. Mooses oli (tai on; hänen sielunsa on tullut eläväksi ikuisesti) kristitty, Joh. 5:39, 46, Luuk. 24:27. Aabraham oli (on) kristitty, Joh. 8:56; Room. 4:11. Aabraham sai ympärileikkauksen uskonvanhurskauden (uskoi lupauksen Jeesuksesta) merkiksi, kristillisyyden merkiksi, Room. 4:11, ks. Gal. 3:7, Fil. 3:3.

     Juudalaisten keskuudessa, kuten nykyisissäkin kirkoissa, oli tietenkin epäuskoisia ja luopioita, mutta juudalaiset pysyivät Jumalan kansana siinä vaikuttavien oikeiden kristittyjen ansiosta.

     Lopulta juudalaiset luopuivat uskosta kokonaan ja heistä tuli fariseuksia (ulkokultailijoita), joita nykyisin kutsutaan juutalaisiksi. Sana ”juutalainen” tarkoittaa uskosta (sydämen ympärileikkauksesta) luopuneita ja perkeleestä sikiäviä (Joh. 8:44) teeskentelijöitä, jotka perkeleen ohjauksessa ovat valehtelijoita ja murhaajia, Joh. 8:44. On kammottava petos väittää, että nykyjuutalaiset ovat Jumalan valittu kansa. Kristityt, Jumalan sanasta syntyneet, ovat Jumalan kansa, 1. Piet. 2:9.

     Kaikki juutalaiset ovat saatanan synagoga, koska kaikki he ovat fariseusten opillisia perillisiä, Joh. 8:44.

     En voi pyytää tai komentaa sinua häipymään, siihen minulla ei ole valtuuksia. Voin vain toivoa sinun häipyvän väärine opetuksinesi. Enkä voi sinuun luottaa, voit, juutalaiseen tapaan, palata toisella nimellä koska tahansa. Juutalaisuus elää petoksesta.

     Toivon, että saat sydämeesi piston ja tulet kristityksi ja opetuksesi tervehtyy. Kuittaa siis sanomani sydämelläsi, kuten Aabraham ja Mooses.

     Viestisi sisälsi taas niin paljon kavalia sudenkuoppia, että jouduin kirjoittamaan vähän pidemmän viestin.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. `Voin vain toivoa sinun häipyvän väärine opetuksinesi`. `Toivon, että saat sydämeesi piston ja tulet kristityksi ja opetuksesi tervehtyy`.

      Sen sijaan minä toivon sinun kääntyvän ulos kristinuskostasi.

      On olemassa `jäännös`, joka ei kumarra perkelettä eikä sen kristinuskoa.

      Peeveli (lue Paavali) oli ensimmäinen, jonka kirjeet revin raamatustani, koska sieltä löytyy `kristillisen siionismin` juuret (öljypuuvertaus). Mutta Jeshuan puu on Viinipuu (Joh 15). Harkinnan alla on Luukkaan evankeliumi, joka oli syyrialainen lääkäri ja samalla piupalipaupali paavalin kamu, jotka vääristelivät suuresti Jeshuan oppia. He eivät kumpikaan tavanneet elämässään Jeshuaa, eivätkä kunnioittaneet hänen Taivaallista Oppiaan saati apostolien oppia.

      Dekalogi ei katoa. Mutta saatanallinen oppi `yksin uskosta, yksin armosta`, ei ole ainoastaan erehdys, vaan se on suuri synti, jonka tämä teidän kuuluisa polkkatukkanne päästi.

      Mitä me muuta tarvitsemme kuin vuorisaarnan? Emme mitään!

      Minua ihmetyttää ,,, minä ihmettelen ,,, kuinka jäykkäniskainen ja kovakourainen sinun asenteesi on. Sinun sydämesi on kova kuin timantti .., siellä ei ole joustoja, ei sitten meille syntisillekään.

      Puhutelkoon Herra sinun sieluasi:

      https://www.youtube.com/watch?v=SuGtzbCWttI

      KUITTI!

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Lause ”It is important to realize that the Rothschild KM took Germany down to nothing after WWI, created a vacuum for Fascism, and then rebuilt it, creating Naziism and installing Hitler as a counter-force to their Russian Bolshevism.”

    on aika harhaanjohtavaa asiaa tuossa artikkelissa.

    Mutta, helpostippa eurooppalaiset kansat ovat olleet huijattavissa ja kuninkaat lahjottavissa. Ei olla oltu valppaina, vaikka niin hienoa väkeä oltaisiinkin.
    Martti Lutherin perintönä taisi tapahtua suurin osa kaikesta järkevästä.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Andrew Jackson ei suinkaan vastustanut pankkiireita. Hänen aikanaan oli ensimmäinen suuri talouskupla ja tulonsiirto laman kautta. Juuri hän teki Rothschildeista USA:n valtion agentit Euroopassa ja rahoittajat. Muita kohtia en jaksanut katsoa, mutta VT on huuhaasivusto, jossa sotketaan aina valheita kaikkialle ja väännetään kieroon tai sitten onmyös juttuja, jossa ei päätä eikä häntää

     Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat