Traileri: Dokumentti Saksan todellisesta holokaustista

Viime viikonloppuna maailmalla muisteltiin toisen maailmansodan todellista holokaustia – Dresdenin pommituksia, joihin liittoutuneet syyllistyivät. Sodan jälkeen Dresden on käytännössä lakaistu pois julkisesta historiasta. Esimerkiksi Yleisradio ei noteerannut pommitusten vuosipäivää millään tavoin.Niin sanottuun juutalaisten holokaustiin liittyy lukemattomia vuotuisia merkkipäiviä, joiden varjolla Yleisradio ja muu valtamedia pakkosyöttää eurooppalaisille valkoista häpeää ja kansallista itseinhoa. ”Holokaustin” muistopäivinä valtamedia väittää, että kansallismielisyys johtaa aina lopulta ihmisoikeusrikoksiin. Ei ihmekään, ettei esimerkiksi Dresdeniä tai muita liittoutuneiden sotarikoksia tahdota julkisesti muistella. Valtamedian logiikallahan voitaisiin todeta, että länsimainen liberalismi johtaa aina lopulta Dresdenin kaltaisiin siviilien joukkomurhiin.

Tekeillä oleva Hellstorm-niminen dokumentti sukeltaa menneisyyden lehdille, jonne Hollywood ei koskaan tule menemään. Hellstorm kyseenalaistaa voittajien kirjoittaman historian. Samannimiseen kirjaan pohjautuva dokumentti kertoo kuinka liittoutuneet raiskasivat sodan raunioittaman Saksan ”demokratian” nimissä. Mikä tahansa rikos on valtamedian mukaan oikeutettu, mikäli se tehdään kansainvälisyyden, parlamentarismin, sionismin tai monikulttuurisuuden puolesta: liittoutuneiden terroripommitukset, kommunistisotilaiden harrastamat joukkoraiskaukset, saksalaisvastaiset pogromit, osittain toteutunut Morgenthau-suunnitelma (Henry Morgenthau oli Yhdysvaltojen juutalainen valtiovarainministeri, joka vaati, että saksalaiset siviilit joukkomurhattaisiin keinotekoisella nälänhädällä), antautuneiden saksalaissotilaiden järjestelmällinen teurastus ja sodan jälkeen toteutunut Saksan kulttuurillinen murha.

Sekä kansainvälinen eliitti että vasemmistoliberaali valeoppositio ovat yhtä mieltä siitä, että ainoastaan Auschwitz ja Schindlerin lista ovat soveliaita symboleja toisen maailmansodan kärsimyksille. Kommunistit ja oikeistopoliitikot tekevät joka vuosi yhteistyötä, jotta Dresdenin muistomarssit Saksassa saataisiin pysäytettyä. 13.2. dresdeniläinen Frauenkirche-kirkko piti Pegida-liikkeen vastaisen jumalanpalveluksen kunnianosoituksena toisen maailmansodan voittajien kannattamalle monikulttuuriselle ideologialle. Feministiset, vasemmistolaiset ja sionistiset järjestöt jopa juhlistavat julkisesti saksalaissiviilien teurastusta. Monissa Euroopan maissa on kiellettyä tutkia liittoutuneiden väitteitä juutalaisten ”holokaustista”, mutta on täysin sallittua vaatia valkoisten eurooppalaisten murhaamista.

Saksassa on kiellettyä kiistää juutalaisten "holokausti". Saksalaissiviilien murhaamisen vaatiminen on sen sijaan laillista. Kuvassa vasemmistolaisia.
Saksassa on kiellettyä kiistää juutalaisten ”holokausti”. Saksalaissiviilien murhaamisen vaatiminen on sen sijaan laillista. Kuvassa vasemmistolaisia.
Juutalaisten, sionistien ja vasemmiston yhteisessä mielenosoituksessa vaadittiin saksalaissiviilien murhaamista.
Juutalaisten, sionistien ja vasemmiston yhteisessä mielenosoituksessa vaadittiin saksalaissiviilien murhaamista.
Dresdenissä poliittinen eliitti ei uskalla muistella julkisesti liittoutuneiden sotarikoksia. Pommitusten muistopäivänä otettu kuva Magneettimedian lukijalta.
Dresdenissä poliittinen eliitti ei uskalla muistella julkisesti liittoutuneiden sotarikoksia. Pommitusten muistopäivänä otettu kuva Magneettimedian lukijalta.

Kansallinen Vastarinta julkaisi 13.2. Dresdenin terroripommituksia käsittelevän artikkelin:

”Helmikuun 13. päivänä 1945 puolustuskyvytön saksalainen kaupunki ja yksi Pohjois-Euroopan merkittävimmistä kulttuurikeskuksista joutui kansanmurhan ja barbarian aallon runtelemaksi. 14 tunnin sisällä kaupunki muuttui raunioiksi, ja noin kolmasosa sen asukkaista – mahdollisesti puoli miljoonaa ihmistä – menehtyi kaikkien aikojen pahimmassa verilöylyssä.”

”Ihmiset tunsivat olonsa kuitenkin melko turvalliseksi; vaikka tunnelma oli synkkä, houkutteli sirkusesitys tuona iltana paljon katsojia, jotka toivoivat unohtavansa hetkeksi sodan kauhut. Karnevaaliasuihin pukeutuneet pikkutytöt koettivat nostattaa yleisön mielialaa. Vaikka vaisut hymyt tervehtivät nauravia tyttöjä, parani tunnelma illan aikana.”

”Kukaan ei osannut aavistaa, että 24 tunnin kuluessa nämä samat viattomat lapset kuolisivat Churchillin tulimyrskyssä. Kukapa tätä tiesi silloin. Venäläiset olivat tietysti raakalaisia, mutta ainakin amerikkalaiset ja britit olivat ’kunniallisia’.”

”Eräs eloon jäänyt silminnäkijä kertoi, kuinka ’naiset kantoivat lapsia juosten ylös ja alas katuja, leningit ja hiukset tulessa, huutaen, kunnes he lyyhistyvät tai kun rakennukset romahtivat heidän päällensä’. Ensimmäisen ja toisen iskun välillä oli kolmen tunnin tauko. Tämän laskettiin hämäävän siviilit pois suojistaan.”

1945-dresden-pyresdresden-leichen-1945

”Koneet lensivät matalalla kaupungin yllä tulittaen kaikkea liikkuvaa, mukaan lukien pelastusajoneuvoja, jotka kiirehtivät paikalle pelastamaan eloonjääneitä. Yksi isku kohdistettiin Elbe-joen rannoille, missä ihmiset olivat värjötelleen yön aikana.”

”Sveitsin kansalainen kuvaili käyntiään Dresdenissä kaksi viikkoa iskujen jälkeen: ’Näin irronneita käsiä ja jalkoja, silvottuja ruumiita ja poikki menneitä päitä, jotka olivat vierineet sinne tänne. Joissain paikoissa ruumiita oli vielä niin paljon, että minun piti raivata tieni niiden läpi, jotten olisi tallannut käsiin ja jalkoihin.’”

”Kuolleiden määrä oli ällistyttävä. Dresdenin holokaustin täyden laajuuden voi ymmärtää paremmin, kun ajatellaan, että yli 250 000 – ehkä yli puoli miljoonaa – ihmistä menehtyi 14 tunnin sisällä, kun taas Hiroshimassa kuolleita arvioidaan olleet 90 000–140 000.”

holocaustindresden”Rikoksista puhuttaessa Dresdenin holokausti nousee varmasti ensimmäiseksi. Emme kuitenkaan näe tänään elokuvia, jotka tuomitsisivat tämän pirullisen verilöylyn. Emme myöskään nähneet yhtään liittoutuneiden lentäjää tai Sir Winstonia syytetyn penkillä Nürnbergissä. Lentäjiä itse asiassa palkittiin ansiomerkein näiden teoista Dresdenissä. Eihän heitä olisi voitu syyttää, sillä hehän ’seurasivat vain käskyjä’.”

”Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Nürnbergin tuomioistuin olisi jättänyt Dresdenin ruumisröykkiöt huomioitta. Kävi nimittäin niin, että syyttäjäpuoli esitti valokuvia Dresdenin kuolleista ’todisteena’ väitetyistä kansallissosialistien juutalaisiin kohdistamista hirmuteoista keskitysleireillä! Churchill – tuo hirviö, joka vastasi Dresdenin verilöylystä – aateloitiin, ja loppu on historiaa.”

Sionistit ja monikulttuurisuuden kannattajat perustelevat mielellään näkemyksiään juutalaisten väitetyllä holokaustilla. ”Euroopan on avattava rajansa, sillä ahdasmielisyytemme voi muuten johtaa toiseen holokaustiin.” ”Syyria ja Iran on pommitettava maan tasalle, sillä Israel-vastaisina ne voivat toteuttaa Lähi-idässä holokaustin.” Ja niin edelleen. He eivät tahdo myöntää, että heidän omien aatteidensa nimissä toteutettiin toisen maailmansodan karmivimmat ihmisoikeusrikokset. Ja rikokset jatkuvat edelleen.

Jokainen objektiivisesta historiankirjoituksesta kiinnostunut voi ottaa yhteyttä Hellstorm-dokumentin tuottajiin. Dokumentin on määrä valmistua tänä vuonna, mutta tuottajat ottavat mielellään monenlaista apua vastaan aiheesta kiinnostuneilta. Dokumenttia voi tukea esimerkiksi rahalahjoituksin ja linkittämällä trailereita sosiaalisessa mediassa. Filmin rahoittamiseen osallistuvat voivat saada vastapalkkioksi esimerkiksi DVD-version dokumentista, kun se on valmis, tai nimikirjoituksella varustetun Hellstorm-kirjan.

 

Lue myös: Amerikkalaisraiskaajat terrorisoivat siviileitä toisessa maailmansodassa

9 kommenttia

  1. Fritz Bergin hastattelusta selvisi lisätodiste amerikkalaisten hävittäjien hyökkäyksistä saksalaissiviilien kimppuun. Sama kuuluisa kuolinsyytutkija Charles mikäsenytolikaan Dawson vai Lawson vai Larsson joka totesi, että ei kohdannut yhtään kaasukuoleman kokenutta eikä kukaan muukaan kuolinsyyntutkija sodan jälkeen, löysi Dachaun rautatieaseman tienoilla 100 siviilin ruumiit. Heidän vammansa aiheutuivat aseesta, jonka kaliiberi sopi vain amerikkalaiskoneiden aseisiin. Hän teki itse lisää vastaavia löytöjä. Murhattuja siviilejä tälläkin menetelmällä on tullut todella paljon, sillä koneet jahtasivat jopa yksittäisiä siviilejä konetuliaseilla ja kanuunoilla. Myös syöksypommittajat. Kaikkialla Saksassa.

   Tietysti hyökkäyksiä nähneitä ja kokeneita oli lukematon määrä. Silti mitään ei myönnetä, vaikka Dresdenissäkin suuri määrä koneita hyökkäsi esim. rantaniityille paenneiden siviilien kimpppuun ja kaupungista pakenevien kimppuun. Myös sairasautokolonnan ja palokuntien ym.

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
   1. Dachaun leiriin tuotiin ruumiita myös kauempaa krematoitaviksi. Siksi holohölöttäjillä ei ollut pulaa materiaalista. Samoin siellä ammuttiin yli 500 leirin henkilökuntaa, vartijoita ja sotasairaalapotilaita välittömästi amerikkalaisten toimesta.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
 1. Ne jotka eivät tyydy maailmansotien voittajavaltojen väärentämään historiankirjoitukseen ja ymmärtävät saksankielistä tekstiä, voivat lukea oikaistua tekstiä esim. Lupocattivoblogin artikkelista ”Österreich ein Kunststaat und der Verrat der Habsburger” (Itävalta on keinotekoinen valtio ja perustuu Habsburgien petokseen), http://lupocattivoblog.com/2015/02/21/osterreich-ein-kunststaat-und-der-verrat-der-habsburger/#more-19901

  Artikkelin alussa tuodaan esille myös se, että 2.maailmansodan lopputulos perustui enemmän saksalaisten maanpetturien toimintaan kuin voittajavaltojen sotilaalliseen ylivoimaisuuteen.
  Tästä kertoo seikkaperäisesti Friedrich Georg’in teos ”Verrat in der Normandie, Eisenhowers deutsche Helfer” (Petos Normandiassa, Eisenhowerin saksalaiset avustajat). Kirja on vapaasti luettavissa seuraavasta: http://de.scribd.com/doc/63483490/45030029-Friedrich-Georg-Verrat-in-Der-Normandie

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 2. Tässä suomeksi referaatit Friedrich Georgin kirjoista Verrat in der Noirmandie, Verrat an der Ostfront I ja Verrat an der Ostfront 2. Kirjoitusesittely Grosse Wendigistä on yksi kirjoituksista, mutta se sisältyy myös vimeksimainitun kirjan sisältöön:

  https://toinennakemys.wordpress.com/tag/friedrich-georg/

  Kirjat avaavat aihetta laajemmmin kuin mitä tähän asti on Saksan ulkopuolella juuri oltu selvillä.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat