Englantilaistuomari: tunkeutujat käyttävät Eurooppaa häikäilemättömästi hyväkseen

Daily Mailin haastatteleman englantilaisen tuomarin mukaan tunkeutujat käyttävät Euroopan lepsua maahanmuuttopolitiikkaa ja kulttuurimarxilaista oikeusjärjestelmää häikäilemättömästi hyväkseen.

Tuomarin mukaan Englanti ja Eurooppa eivät yksinkertaisesti ”kykene selviämään” nykyisen siirtolaistulvan paineessa. Maanosaan tulee jopa kolme miljoonaa onnenonkijaa joka vuosi. Arvioiden mukaan pelkästään Lontoossa saattaa oleskella pahimmillaan miljoona laitonta tunkeutujaa.

Vaikka ”turvapaikanhakijoiden” hakemuksia evätään jatkuvasti, vain noin yksi kahdestakymmenestä kielteisen päätöksen saaneista tunkeutujista saadaan häädettyä Englannista. Lähes kaikkien laittomien siirtolaisten annetaan siis käytännössä jäädä maahan ilman oikeuden lupaa.

Tuomari toteaa, että lähes kukaan ”turvapaikanhakijoista” ei todellisuudessa täytä myönteisen turvapaikkapäätöksen edellyttämiä kriteerejä. Elintasopakolaiset toki tietävätkin tämän, minkä vuoksi heistä on tullut oikeusjärjestelmän heikkouksia tehokkaasti hyödyntäviä ammattivalehtelijoita: ”He eivät pakene aitoa sorota, he ovat yksinkertaisesti elintasopakolaisia.”

Oma lukunsa ovat tuomarin mukaan perheenyhdistämistapaukset, jotka ovat moniavioisuuden vuoksi lähinnä surkuhupaisaa teatteria:

”Kollegani törmäsi tapaukseen, joka koski aasialaista muslimia. Hän oli asunut täällä vuosien ajan vaimonsa ja lapsiensa kanssa, mutta sitten hän matkusti takaisin synnyinmaahansa ja nai kolme uutta vaimoa, mikä on sallittua islamilaisen lain mukaan. Vaimot synnyttivät joukon uusia lapsia.

Myöhemmin lapset hakivat Britannian kansallisuutta, vaikka meidän lakiemme mukaan moniavioisuus on kielletty. Lisäksi miehen uudet vaimot vaativat päästä Britanniaan lastensa kanssa. He vetosivat tietysti ’perheenyhdistämiseen’. […] Niin hämmästyttävältä kuin se kuulostaakin, heidän hakemuksensa menivät läpi.”

Rikkaat kulttuurimarxistit eivät edes tiedä maahanmuuttopolitiikan vaikutuksista

Tuomari pelkää tuhoisan maahanmuuttopolitiikan yhteiskunnallisia seurauksia, sillä erityisesti köyhät britit kärsivät nopeasti kasvavan siirtolaismassan luomasta taloudellisesta ja sosiaalisesta paineesta. Siirtolaiset polkevat palkkoja ja vievät alkuperäisiltä briteiltä asunnot.

Tuomari muistuttaa, että suurin osa ”avoimia rajoja” kannattavista liberaaleista aktivisteista on peräisin rikkaista perheistä. He eivät siis edes ymmärrä, millaisia vaikeuksia siirtolaistulva aiheuttaa työväenluokkaiselle kansalle, joka kärsii esimerkiksi ylikansoitetuista julkisista kouluista ja leikkaussaleista.

Tuomarin mielestä ensimmäinen askel tilanteen korjaamiseksi olisi ”turvapaikanhakijoiden” välitön kuulusteleminen, kun nämä saapuvat Englantiin. Nykyään kuulemisia lykätään myöhemmäksi, koska liberaalien mukaan viranomaisten kohtaaminen ”traumatisoi” maahanmuuttajaraukkoja.

Lisäksi tuomari pitää ”kyseenalaisena” nykyistä järjestelyä, jossa tunkeutujat saavat pysyvän oleskeluluvan mentyään naimisiin tai hankittuaan lapsen britin kanssa. Hänen mukaansa kyse on yleensä lyhytaikaisista lumejärjestelyistä.

soldierofallah

Rasistin leima pelottaa myös vankiloissa

Poliittinen korrektius aiheuttaa harmaita hiuksia myös Britannian vankiloissa. The Telegraphin mukaan ääri-islamismi on levinnyt tehokkaasti vaarallisten vankien keskuudessa, koska vartijat eivät uskalla puuttua maahanmuuttajien asioihin.

Tuore selvitys paljasti, että brittiläiset vartijat on koulutettu ”kulttuurilliseen hienotunteisuuteen” tunkeutujataustaisia vankeja kohtaan. Yhä useampi vankeusrangaistusta suorittava siirtolainen on ryhtynyt ääri-islamistiksi, koska oikeusjärjestelmä ei ole uskaltanut estää radikaalin propagandan levittämistä.

Rikosseuraamuslaitoksesta vastanneen viranomaisen Ian Achesonin raportti summaa, että ääri-islamistit ”käyttävät hyväkseen […] vankilan henkilökunnan pelkoa siitä, että nämä voitaisiin leimata rasisteiksi”.

 

Lue myös:

Englannissa paljastui jälleen maahanmuuttajien pyörittämä pedofiilirinki
Poliitikot suojelivat maahanmuuttajien pedofiiliverkostoa 23 vuoden ajan

3 kommenttia

 1. No tietäähän sen mitä hemmotellut kakarat saavat aikaan. Nämä kusipäät eivät ole tehneet päivääkään työtä, elättäneet itseään, laittaneet ruokaa, siivonneet, pyykänneet, vieneet roskia.
  Tässä on lopputulos, joka luhistaa koko Euroopan kuin Rooman Valtakunnan. Nuo rikkaiden vanhempien vesat, jotka ovat kommunisteja ja ”parantavat maailmaa” vastuuttomasti ottamatta itse minkäänlaista vastuuta teoistaan särkemällä irtainta, hakkaamalla ja pahoinpitelemällä työtä tekevää kansaa, huutamalla ”Rasismia”, mellakoimalla poliisia vastaan ja etenkin niitä, jotka ovat täysipäisiä elämää nähneitä ja vaikeuksia kokeneita elämässään ja niistä kriiseistä selvinneitä ihmisiä, joita solvataan natseiksi, murhaajiksi, äärioikeistolaisiksi… etc. etc.
  Nämä hullut Yliopisto-kuplassa elävät opistkelijat ja iki-opiskelijat tulee lähettää Pohjois-Koreaan tai mihin tahansa Islmamilaiseen valtioon kivilouhoksille rakentamaan ”Stalinin Kanavaa” juurillia ja puun lehdillä ravittuna. Mutta, jos ryytimaa halutaan pitää tuottavana ja kauniina olisi tehtävä se mitä siinäkin tehdään. Ihminen on myös ”vahinkoeläin”, ja vieläpä sellainen, joka ei salli itse ”suurisieluisille” sitä mitä nämä hänelle sallivat.
  ”En ole robotti.”

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 2. Suomalaisia hakataan jo nyt rautaputkilla ja raiskataan. On alkanut tuntua siltä, että näitä tuodaan juuri tämän vuoksi, vaikka kaikki eivät syyllistyisikään mihinkään. Ja jossain vaiheessa moni joutuu valitsemaan puolensa ja tiedustelupalvelut hommaavat päällepäsmäreitä ottamana haltuun asioita ja pakottamaan. Voi vain kuvitella, kuinka käy sitten, kun suomalaiset ovat vähemmistö tai jo paljon sitä ennen. Eliitti ja puoluekoneisto tuntuu olevan pahimman vihollisemme täydessä palveluksessa ja absoluuttista rikollisporukkaa.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 3. TÄSSÄ VASTAUS LEHDISTÖLLE::::Katsokaa ja levittäkää tieto suomessa….tämä on suomen tulevaisuus…
  HUONOLTA NÄYTTÄÄ JOS HOMMA EI LOPU:::::MINÄ OLEN VALMIS PRESIDENTIKSI JA SILLOIN LOPPUU RÄTTIPÄIDEN HYYSÄILY; SUOMI SUOMALAISILLE JA TAOUS KUNTOON:::RIKOLLISET JURISTIT JA TUOMARIT; SEKÄ POLIITIKOT HETI SYYTTEESEEN JA PALJON MUUTA:::::

  https://youtu.be/r9GQF5MJSMI

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat