Englannissa paljastui jälleen maahanmuuttajien pyörittämä pedofiilirinki

Valtavirtaisen Daily Mail –lehden mukaan Englannissa on jälleen löydetty eteläaasialaisten ylläpitämä seksiorjaverkosto, jonka uhri oli jälleen kerran alaikäinen valkoinen tyttö.

Raiskaaja Nazir Khania nauratti matkalla oikeuteen.
Raiskaaja Nazir Khania nauratti matkalla oikeuteen.

Valkoisen uhrin painajainen alkoi hänen ollessa 12-vuotias. Daily Mailin mukaan hän etsi identiteettiään ja tahtoi löytää ryhmän johon kuulua. Hän tapasikin värillisen huumediilerin nimeltä Ahmed Al-Arif Choudhury ja ystävystyi tämän kanssa.

Kuten kaikki Hollywood-tuotannon parissa nuoruutensa viettäneet tietävät, viihdeteollisuus pyrkii jatkuvasti parittamaan valkoisia tyttöjä rikollisten – mielellään huumeisiin sekaantuneiden – maahanmuuttajien kanssa.

Tyttö alkoi tehdä töitä huumediilerille. Choudhury raiskasi tuolloin neitsyen uhrinsa ensimmäistä kertaa, kun tämä kieltäytyi salakuljettamasta huumeita. Pian raiskauksiin alkoi osallistua Choudhuryn ystäviä, joista vanhin oli 59-vuotias ja nuorin vasta teini. Raiskaajia oli yhteensä 15. Eräässä tapauksessa viisi eteläaasialaista raiskasi tytön vuoron perään.

Maahanmuuttajat järjestivät hylätylle parkkipaikalle jopa tytön oman nimikkoraiskausnurkan, ja spray-maalasivat sekä uhrin että omat nimensä seinälle. Tyttö pakotettiin aina uudestaan paikalle uhkaamalla häntä väkivallalla. Maahanmuuttajat myös pitivät sanansa ja pahoinpitelivät tyttöä.

Poliisi oli perillä tilanteesta jo ensimmäisestä raiskauksesta lähtien, sillä uhrin äiti oli tehnyt rikosilmoituksen.

Englannissa poliisi on jopa poliittisesti korrektimpi kuin Suomessa, joten viranomaiset jäivät seuraamaan maahanmuuttajien pakko-orgioita sivusta ja neuvoivat uhrin äitiä pitämään päiväkirjaa tyttärensä kokemuksista! Raiskaukset jatkuivat noin vuoden ajan!

Eteläaasialaisten pedofiilirinkejä paljastunut eri puolilla Englantia

Tapaus muistuttaa hyvin paljon Birminghamin ja Rotherhamin pedofiiliskandaaleja. Maahanmuuttajapedofiilit pyörittivät kaupungeissa vuosikymmenten ajan valkoisten pikkutyttöjen seksiorjakauppaa viranomaisten hiljaisella hyväksynnällä.

Poliisit, poliitikot ja sosiaalityöntekijät antoivat lapsiprostituution jatkua, koska he pelkäsivät leimautuvansa muuten ”rasisteiksi”. Lähes kaikki raiskaajista ovat edelleen vapaalla jalalla, ja Joyce Thackerin kaltaiset monikulttuurisuutta rakastavat vasemmistopoliitikot ovat tehneet kaikkensa suojellakseen heitä.

Poliittisen korrektiuden vuoksi englantilaislehdistö on kutsunut sadistisia pedofiileja ”aasialaisiksi”. Tämä luo mielikuvan älykkäistä ja vaaleista Itä-Aasian kiinalaisista ja japanilaisista. Kuten edellisissäkin Englannin laajoissa pedofiilitapauksissa, rikolliset ovat kuitenkin viimeisimmässäkin tapauksessa olleet tummanruskeita eteläaasialaisia, jotka on helppo sekoittaa ensisilmäyksellä arabeihin tai romaneihin.

Lehdistö kohtelee eteläaasialaisia samalla tavalla kuin arabeja ja afrikkalaisia maahanmuuttajia. Uutiset heidän rikoksistaan pyritään yleensä sensuroimaan ja heidän kokemaansa ”rasismia” paisutellaan viimeiseen asti. Esimerkiksi MTV3 on julkaissut uutisen, jossa voivoteltiin, että Englannin eteläaasialaiset kokevat joutuvansa olemaan ”kookosten kaltaisia – ruskeita ulkoa, valkoisia sisältä”.

Birminghamin raiskaajia.
Birminghamin raiskaajia.

 

Lue myös: Vasemmiston ja pedofiilien yhteinen synkkä historia

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat