Poliitikot suojelivat maahanmuuttajien pedofiiliverkostoa 23 vuoden ajan

Birminghamin kaupunginvaltuusto on piilotellut 23 vuoden ajan raporttia maahanmuuttajamiesten pyörittämästä valkoisten lasten seksiorjakaupasta. Uutinen nousi viimein pinnalle Rotherhamin pedofiiliverkoston paljastuttua.

1990 tutkija tohtori Jill Jesson palkattiin tekemään selvitystä Birminghamin lapsiprostituutiosta sekä lastensuojelun toimivuudesta. Häntä pyydettiin kirjoittamaan kaikesta näkemästään, vaikka tieto ei olisikaan miellyttävää luettavaa. Jesson pani pian merkille, että lapsiprostituution takana oli maahanmuuttajamiehistä koostuva ryhmä. Erityistä oli se, että pedofiilien uhrit olivat valkoisia englantilaistyttöjä. Kun Jesson lähetti raporttinsa eteenpäin, häntä kuitenkin määrättiin poistamaan kaikki ”poliittisesti epäkorrektit” viittaukset pedofiilien rodulliseen taustaan. Lopulta koko raportti päätettiin hylätä ja kaikki kopiot varmuuden vuoksi vielä tuhottiin.

Birmingham Mail –sanomalehti tavoitti Jessonin tänä vuonna; nykyään Astonin yliopistolla työskentelevä tutkija päätti ensimmäistä kertaa puhua sensuroidusta raportistaan julkisesti. Jesson kertoi, että pedofiliassa oli selvästi kyse rodusta, sillä parittajat olivat maahanmuuttajia ja uhrit valkoisia. Jessonin esimiehet kuitenkin raivostuivat ”rasistisesta” raportista ja vaativat, ettei asiaa tuotaisi julkisuuteen.

Tutkijan mukaan tilanne on vain pahentunut vuosien kuluessa, eivätkä poliitikot ole tehneet mitään asian korjaamiseksi – päinvastoin. Jessonin mukaan on surullista, että edes sosiaalityötä tekevät järjestöt eivät ole uskaltaneet puuttua ongelmaan, minkä vuoksi viattomien lasten hyväksikäyttö on saanut jatkua vuosikymmenten ajan. Myös poliisi teki surkeaa työtä: tapauksia ei tutkittu kunnolla eikä syyllisiä tuotu oikeuden eteen.

Tänä vuonna paljastui, että Rotherhamin kylässä Englannissa poliitikot olivat menetelleet birminghamilaisten kollegoidensa tavoin. Etenkin vasemmistopoliitikot tekivät kaikkensa, jottei tieto maahanmuuttajapedofiileista leviäisi julkisuuteen:

1997–2013 pakistanilaiset maahanmuuttajat raiskasivat ja myivät seksiorjiksi 1 400 valkoista tyttöä pienessä Rotherhamin kylässä Englannissa. Poliisi, nuorisotyöntekijät, media ja paikallispoliitikot eivät uskaltaneet puuttua raiskauksiin, sillä he pelkäsivät tulevansa leimatuksi ’rasisteiksi’. Pakistanilaiset taksikuskit kuljettivat englantilaistyttöjä syrjäisille alueille ja uhkasivat raiskauksen jälkeen polttaa nämä elävänä, mikäli nämä kertoisivat kokemuksistaan ulkopuolisille. Maahanmuuttajat myös pakottivat lapsia seuraamaan toisten lasten raiskaamista vierestä. Monet uhreista synnyttivät sekarotuisia lapsia raiskaajille, ja nuorimmat äideistä olivat vasta 13-vuotiaita.

Silti ”rasismin” pelko painoi brittiviranomaisten vaakakupissa enemmän. Lähes kaikki raiskaajista ovat edelleen vapaalla jalalla – maasta karkottaminenhan olisi muukalaisvihaa. Kun hallituksen virkamies alkoi tutkia raiskauksia 2001 ja totesi, että rikolliset ovat kaikki pakistanilaisia, hänet lähetettiin orwellilaiselle ’etnisyyden ja monimuotoisuuden’ uudelleenkoulutuskurssille, jotta ’rasismi’ saatiin kitkettyä hänestä. Media puhuu edelleen termistä ’valkoinen etuoikeus’, jonka keksi aikoinaan juutalainen kommunisti Theodore W. Allen. Rotherham ja Helsinki kuitenkin osoittavat, että juuri ei-valkoiset on asetettu oikeusjärjestelmässämme etuoikeutettuun asemaan.

Vasemmistopuolueen Joyce Thacker vastusti kansallismielisiä ja suojeli maahanmuuttajapedofiileja.
Vasemmistopuolueen Joyce Thacker vastusti kansallismielisiä ja suojeli maahanmuuttajapedofiileja.

Samat sosiaalityöntekijät, jotka antoivat pakistanilaisten raiskata valkoisia lapsia, kävivät samaan aikaan kiivasta taistelua ’kansallismielistä’ UKIP-puoluetta äänestäviä vanhempia vastaan. Sky News –kanavan mukaan UKIP-puoluetta äänestäneiltä sijaisvanhemmilta riistettiin heidän lapsensa poliittisin perustein, sillä puolue on vaatinut maahanmuuton rajoittamista. Kaupunginvaltuuston johtoon kuulunut Joyce Thacker ja sosiaaliasioista vastannut vasemmistolainen Työväenpuolue pitivät siis järjestelmällistä ihmiskauppaa ja raiskauksia hyväksyttävämpänä ilmiönä kuin valkoisten ihmisten isänmaallisuutta. Ilmiötä selittänee Magneettimedian artikkeli ’Vasemmiston ja pedofiilien yhteinen synkkä historia’.

Maan valtapuolueet olivat tehneet Rotherhamin alueella jo useamman vuoskymmenen ajan kiivaasti töitä korvatakseen kantaväestön ei-eurooppalaisilla. Brittimedia tunnetaan avoimesta kulttuurimarxismista ja tulikivenkatkuisista kampanjoistaan niitä vastaan, jotka ovat vaatineet maahanmuuton rajoittamista. Median luoma rasisminvastaisen hysterian ilmapiiri esti 1 400 valkoisen lapsen suojelemisen maahanmuuttajaraiskaajilta.

Birmingham Mail

20 kommenttia

 1. siionistiset juutalaiset promotoi pedofiliaa/lasten seksualisaatiota hyväkseen myymällä vihjailevia vaatteita ja tekemällä lapsille provosivia ohjelmia,(mielenmuokkausta/mielipidemuokausta)

  http://birthofanewearth.blogspot.fi/2014/09/the-sexualization-of-children-and.html
  Toinen aihe on:
  INTERVIEW WITH HOWARD ROSENTHAL – ON THE JEWISH TAKEOVER OF THE WORLD

  What you are about to read should act as a WARNING to all non-Jews throughout the world. It hopefully should open the eyes of many who knew him in Washington government circles.
  http://birthofanewearth.blogspot.fi/2014/09/interview-with-howard-rosenthal-on.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Rosenthalin haastattelun autenttisuus on aivan yhdentekevää.

    Täytyy nimittäin sanoa, että kaikki hänen sanomansa ns. ”klappaa”.

    Maailma on juuri TÄSMÄLLEEN tuossa mallissa.

    Kilometrin päähän näkyy, että ns. ”monikulttuurisuus” on juutalaisten suosiossa (kaikkialla muualla paitsi Israelissa) juuri siksi, että lopullisena tavoittteena on rotujen välinen sota ja sitten voidaan tuhota valkoisen rodun viimeinenkin vastarinta.

    Saksalaiset olivat oikeassa. He tiesivät täsmälleen, mitä meille ollaan tekemässä. Ei enempää, ei vähempää. Kyseessä on kirjaimellisesti ”viimeinen taisto”.

    Tämä pitää saada ihmisten tietoisuuteen.

    Ja ilokseni meidän joukkomme kasvaa globaalisti hyökyaallon tavoin. Meitä on miljoonia, ja kohta kymmeniä miljoonia.

    Vastarinta elää! Se palaa jo näkyvällä liekillä.

    Pimeyden keskellä syttyvät ianaikaiset vainovalkeat, joilla varoitetaan pahasta, joka meitä uhkaa. Rummut kumisevat määrätietoisesti ja ne kumisevat voimaa – ja päättäväisyyttä.

    Ei ole ensimmäinen kerta, kun hyvien ihmisten on noustava ja tehtävä se, mitä miehen on tehtävä. On jo aika!

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
     1. Minua nimenomaan kiinnostaa totuus.

      Ja totuus on se, jonka koko ajan, päivästä päivään, ja vuodesta vuoteen, itse, omilla silmilläni, näen.

      Kun minä näen, että juutalaisjärjestöt järjestelmällisesti ajavat vapaata maahanmuuttoa meidän, valkoisten ihmisten, maihin ja samaan aikaan juutalaisvaltio on äärimmäisen tarkka omasta identiteetistään, niin minä näen totuuden.

      Kiistätkö tämän? Kiistä, jos tohdit.

      On aivan sama mikä fein,stein, tai stiller on sen kirjoittanut tai sanonut, minä näen sen itse.

      Sinäkin vain yrität aina sulkea suut, mutta mihinkään yksittäiseen asiaan sinulla ei ole mitään sanottavaa. Haluat vain sensuuria, siinä kaikki. Haluat rangaistuksia niille, jotka vain sanovat sen ääneen, minkä he näkevät.

      Olet sionisti tai heidän käsikassaransa. En tiedä, kumpi on pahempi, itse asiassa jälkimmäinen, varmaankin. 🙂

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     2. Jos sinua kerran totuus kiinnostaa ja olet mielestäsi vielä älykäs ihminen, niin sittenhän voit hyvin myöntää, että tuo väitetty haastattelu on tökerö Rosenthalin kuoleman jälkeen tehty valheellinen sepitys. Eikö vain?

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. joko kaikki on tutustunut muiden maitten Multikulttuuriin,paitsi että yksi kulttuuri on Tapettu ja se on vaaleaihoisten kulttuuri, Multikulttuuri alueilla,ainoa kulttuuri josta ei saa puhua koulussa on vaaleaihoisten kulttuuri.

     WHITE GENOCIDE

     Etsikää yhdestä videosta missä mieheltä(muslimi)löytyy taskusta,liukuvoidetta,Paperiliinoja,ja miettikää hetken aikaa mitä mies oli tekemässä nämä tavarat taskussaan,jonkun naisen/tytön ikkunan alla.

     yrittäkää asettua toisen kulttuurin ajatus maailmaan jossa Te ette edusta ihmisyyttä laisinkaan,olette koiria,lehmiä,lampaita,sikoja joita johdetaan teuraalle,olette paskaa,niin sitten ehkä alatte ymmärtämään multikulttuuria.

     http://www.redicecreations.com/article.php?id=30263

     jos haluatte tietää missä vaaleaihoisten ihmisen perimä on ”vieraillut”ja vaikuttanut ””Globaalisesti””niin se selviää iranilasien tutkijan kirjasta.

     Siionistit ovat tarkoin pyyhkineet vaaleaihoisten Historian pois jotta emme tietäisi meidän perimää,niin jotta emme alkaisi puolustamaan itseämme tässä nyky yhteiskunnan aikakautena jossa teeveet(televiSION)ovat sysänneet meidän kulttuurin ja perinnön(heritage)perikatoon.

     Linkki radio ohjelmaa: Taattua laatua joka naulitsee kuuntelijan jakkaraansa kiinni!.

     http://www.redicecreations.com/radio3fourteen/2014/R314-141119.php

     He’ll tell us about Bodhidharma, the blue-eyed, red-bearded barbarian who had tremendous influence over the Orient. We’ll also discuss the link between Europeans and Ancient China as Caucasians roamed China’s Tarim Basin 1000 years before East Asians. Ali talks about how “red bearded barbarian” was a common monikor for foreign monks who proselytized Buddhism among the Chinese.

     Ohjelmassa käsitellään myös SWAZTIKA nimistä symbolia.


     Ali addresses the ugliness of political correctness, which is oozing into archeology, history and into the minds of Europeans in attempts to destroy a successful breed of people. In the past conquerors destroyed the cultures of their defeated but today the conquerors use social psychology and the technique they use is to tell the particular nation that they have nothing to be proud of. ”

     Ancient Aryan Mummies and Pyramids of China
     http://www.redicecreations.com/article.php?id=32104

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Itse asiassa en tiedä, kuinka tuon asian kanssa on – ja enpä paljon piittaa siitä.

  Paljon tärkeämpää on, että artikkelin kuvaamat asiat ovat selkeästi todenmukaisia ja peilaavat hyvin aikaamme.

  Voisit edes kerran kommentoida tuota räikeätä juutalaisten ja juutalaisjärjestöjen kaksinaamaisuutta maahanmuuttoasiassa, jos verrataan Israelia ja esim. Eurooppaa.

  Miksi Sinun mielestäsi juutalainen kannattaa vapaat maahanmuuttoa Eurooppaan ja ei kannata vapaat maahanmuuttoa Israeliin?

  Ihan omin sanoin, kiitos.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Yrität taas vaihtaa aihetta kesken kaiken. Siihen en suostu.

   Luepa tuo niin sanottu ”haastattelu” ajatuksen kanssa. Mielellään kokonaisuudessaan alkuperäiskielellä. On päivänselvää, että Yhdysvaltain hallinnossa toiminut Rosenthal ei ole tuota sisältöä sanonut, vaan se on niin selvästi tökerö sepite kuin olla voi. Luotan siihen, että pystyt sen havaitsemaan. Maukalta ja Jussilta loppuu tällaisessa päättelyssä älynlahjat kesken, mutta sinä et ole yhtä tyhmä kuin he.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. Imartelu ei auta. Kohta varmaan maailman juutalaisyhteisö tarjoaa minulle vahtimestarin tointa uudessa Guggenheim-museossa? Kiitoksena nöyrtymisestä, jos tunnustan erheeni, julkisesti anon anteeksi ja ilmiannan kaikki toverini? 🙂

    Totta puhuen, kävin tänään metsällä koirien kanssa, haulikko mukana. Saalista ei tullut.

    Minusta on aivan sama, sanoiko ko. rosenthal mitään artikkelissa mainittua. Minä olen samaa mieltä artikkelin kanssa, ja se siitä. Ei totuus siitä valheeksi muutu, jos sen sanoo joku toinen. Tämä on aivan kuten ns. Siionin pöytäkirjojen kanssa: teksti voi olla fiktiota, mutta se kuvaa maailmaa niin kuin maailma on.

    Hyvä fiktio on juuri tällaista.

    Sinähän elät fantasiamaailmassa, jossa kaikki sionistit ovat hyviä, kaikki palestiinalaiset ovat pahoja, minä olen natsi, ja juutalaiset eivät hallitse mitään. Tuo Sinun maailmasi on kuvitelmaa, eräänlaista unta.

    Ja sitten taas tuo artikkelin fiktio on enemmän kuin fakta, se on totuus.

    Minä en näe missään ns. hyvää juutalaista, universaalia hyväntekijää. Kerro minulle, missä olet ihmiskunnan historiassa tavannut ns. hyvän juutalaisen.

    Kenties Jeesus? Mutta hänethän juutalaiset heti tappoivat.

    Anna minulle yksikin esimerkki juutalaisesta, jota voisin ihailla. Ihan tosi, kero minulle. Universaali hyväntekijä, juutalainen, joka vilpittömästi on auttanut koko ihmiskuntaa, ilman, että hän on tavoitellut etua itselleen.

    Yritä edes. Onko tämä liikaa pyydetty?

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. Niin nähtiin, että h.e.bollassa ei ollut riittävästi älyllistä rehellisyyttä myöntääkseen ilmiselvän tosiasian, vaan sortui myötäilemään näitä Maukkoja ja Jusseja. Voi voi.

  Harmi toki sinun propagandasi uskottavuuden kannalta joutua samaan sarjaan tyhmien eikä pelkästään pahojen kanssa.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 4. Vaan A. Ei se mitn. Auta. Olet kuin kala kuivalla maalla. Sätkit ja sätkit. Olet täällä miltei ainoa jok puolustaa epäoikeudenmukaisuutta, ahneutta, itsekkyyttä, sortoa, kuolemaa, epätoivoa, kurjuutta, nälkää.

  Mikä olet siis miehiäsi? Vai oletko edes mies?, tuskin. Sielusi olet myynyt, se on selvää. Ja niillä pennosilla ei vielä taivaspaikkaa saa. Onneksi kellarissa on tilaa. Hahahahahahah. Voit jammailla stalkun, poron, ja muitten tulevien kellari hyypiöiden kanssa. Saattepa sinne myös akkojakin, timosenko on varmasti ihanaa seuraa. Hahahahahahahahahah.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Hahahahahahaahah. Ootko abcde idiootti tumputtanut omia kirjoituksiasi, kun yhtäpoikkeutta lukuunottamatta saat aina vaan yhden thumbupin? Hahahahahahah. Ei siis ole täällä sinulle kannustajia. Silti jaksat.. Miksi? Rölli, idiot, sion, mik olet? Koulukiusaaja? Niinkun stupelo.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 6. Tää oli hvä testi. Sulla on siis sivut jatkuvasti auki, hahahaha, 8 min röllin atakkiin..

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 7. Suomessa poliitikot suojelevat homoja ja mamurikollisia.

  Kaikesta päätellen seuraavaksi eduskunta säätää lain jolla suojellaan pedofiilejä.

  Tämän on synkkä päivä Suomelle.

  Suomen suurimmat homo”avioliitto” puolueet ovat kokoomus ja sdp.

  Kokoomus kannatti myös äärivihreän poliitikon valintaa Suomen pääkaupungin kaavoittamisesta vastaavaksi apulaiskaupunginjohtajaksi.

  Kansallinen Kokoomus onkin Vihreiden tukipuolue!

  Ette te tule selviämään tästä luikertelemalla toistenne selän taakse(tämä viesti on Arkadianmäen jäteongelmalaitokselle).

  Onneksi Suomea sentään edustaa normaali, asevelvollisuuden suorittanut, perheenisä jolla on edustava suomalainen vaimo. Sauli Niinistö.

  Pekka Haavisto olisi tietysti vaatinut jo adoptiolasta itselleen ja homokaverilleen. Eduskunnan mielestä tämä on ihan ok! Se katsoo että persereikä on tulevaisuutta. Tulevaisuuden lapsitehtaat tulevat mustasta peräaukosta joka haisee ihan eduskunnalle.

  105 kunnian päivää taistelivat Suomen sotilaat ylivoimaista vihollista vastaan Talvisodassa. Ja Suomi säilyi vapaana ja itsenäisenä!

  Ja mitä tekevät nämä 105 hinttipuolueen edustajaa Arkadianmäen jäteongelmalaitoksessa? He pitävät homoavioliittolakia suurena voittona vapaudelle!

  Lähes samat ”kansanedustajat” toimivat maanpetoksellisesti kun he Suomen korkeimman homoasianajajan ent. Tasavallan presidentin Tarja Halosen painostamana liittivät Suomen Ottawan sopimukseen joka kieltää Suomelta jalkaväkimiinat.

  Olisiko sopiva joululahja näille maanpettureille uudenlainen vihreä henkilömiina.

  Mitään ei jää jäljelle miinaan polkijasta! Leviää kuin luomulannoite ympäristöön.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. ”EU:n parlamentti laillisti pedofilian”, http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1023664

   LÖYHKÄÄ, LÖYHKÄÄ, LÖYHKÄÄ!

   Brittipatriootti David Noakesin (http://www.eutruth.org.uk/) mukaan koko Euroopan Unionissa sovelletaan kommunistisen Frankfurt-koulukunnan subversio-(eli hävitys-, moraalinrapautus-)tekniikoita hämmästyttävän tehokkaasti ja ’erinomaisin’ tuloksin. Eräs näistä tekniikoista tähtää perinteisen perheinstituution hävittämiseen yhteiskunnan perusyksikkönä esim. homo-/lesbomyönteisellä propagandalla mm. kontrolloidussa valtamediassa, elokuvissa jne; yksi esimerkki tähän yhteyteen kuuluvista propagandasanoista on ’homofobia’; artikkeli-esimerkki Helsingin sanomista(Brysselin Pravdasta) 4.1.2014: ”Ovatko aivosi androgyynit, Jaakko Valtee – Drag-artisti haluaa esiintyä naisena…” – erityisesti tässä lehdessä ja HBL:ssä on vastaavanlaista propagandaa lähes päivittäin, toisinaan räikeämmin, toisinaan peitetymmin.

   Vilkaisemalla YleWatch-sivuston (http://ylewatch.blogspot.fi/) artikkeleita taaksepäin, saa hyvän kuvan kuinka tämä vallanpitäjiemme propagandakone YLE suoltaa jatkuvasti mm. homo/lesbo/feministi/monikulttuuri – propagandaa: tulos näkyi selvästi perjantaisessa eduskunnan äänestyksessä – ainakin minun nenääni LÖYHKÄÄ, LÖYHKÄÄ, LÖYHKÄÄ eli suomen kulttuurimarxistit, feministit ja heitä tukeva vallanpitäjiemme propaganda-media on onnistunut loistavasti suomalaisten aivopesussa!

   Seuraavassa kuvataan Frankfurt-koulukunnan syntyä ja sen erilaisia moraalinrapautustekniikoita, joiden avulla on mahdollista tehdä länsi niin korruptoituneeksi ”että se LÖYHKÄÄ”:
   ”Frankfurtin-koulukunta-salaliitto rappioon”, http://isovimma.blogspot.fi/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

   Tässä artikkelissa kuvataan kulttuurimarxistien tärkeintä työvälinettä poliittista korrektiutta, joka on osa repressiivistä toleranssia:
   ”Repressiivinen toleranssi eli kuinka kansakunta tuhotaan, osa II”,http://takkirauta.blogspot.fi/2011/03/repressiivinen-toleranssi-eli-kuinka.html

   Seuraavassa artikkelissa kerrotaan mm. kuinka Tampereen ”puna-yliopisto” oli Suomessa Frankfurt-subversioteksniikoiden” korkeakoulu ennen kaikkea tuleville lehtien ja radion toimittajille:
   ”Frankfurtin koulukunnan kulttuurimarxismi ja sen yhteys suomalaiseen kulttuuriin”,
   http://rauta-aika.blogspot.fi/2012/04/frankfurtin-koulukunnan.html

   Seuraavan artikkelin otsikko puhuu puolestaan:
   ””Totuuden henki johda sinä meitä…harhaan!” eli kuinka kulttuurimarxismin henki täytti valtionkirkon”,
   http://sarastuslehti.com/2013/02/07/totuuden-henki-johda-sina-meita-harhaan-eli-kuinka-kulttuurimarxismin-henki-taytti-valtionkirkon/

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Mamut pedoina joo kenties, mutta vielä huolestuneempi olen näistä britti ministeri tason pedofiileistä, saatanan palvojista ja murhaajista.

  P.s. suomalaisetkin on maahan muuttajia, valloittivat maan lappalaisilta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat