Eroon Euroopan unionista – heti!

Suosittua ja räväkkää poliittista blogia ylläpitävä Sami Parkkonen muistuttaa, että syitä erota Euroopan unionista ja eurovaluutasta on lukuisia. Yksi niistä on Euroopan vakausmekanismi (EVM).

Euroopan vakausmekanismi on yksityinen investointipankki, jonka julkilausuttu tehtävä on turvata euroalueen rahoitusvakaus. Mekanismi jouduttiin rakentamaan, sillä Euroopan talous on tarponut kriisistä toiseen yksityisten pankkien vastuuttoman toiminnan vuoksi. Jostain syystä EU uskoo, että pankkien aiheuttamat vahingot voidaan korjata perustamalla jälleen uusi yksityinen pankki – EVM.

Talousdemokratia-julkaisun mukaan EVM:n arvo on takuut mukaan luettuna noin 700 000 miljardia euroa. Mekanismi lainaa esimerkiksi pankkiireilta ja sijoittajilta rahaa, joka ohjataan euroalueen kriisivaltioiden käyttöön. Vaikka EVM on yksityinen, voidaan sen pelastamiseen kriisitilanteessa käyttää EU-maiden veronmaksajien rahoja. Kriisillä tehdään siis bisnestä ja kansalaiset maksavat viulut.

Parkkonen vertaa kirjoituksessaan vakausmekanismia CETA- ja TTIP-vapaakauppasopimuksiin. Vaikka ”demokratian” väitetään olevan koko EU:n perusta, merkitsevät lyhenteet EVM, CETA ja TTIP kaikkea muuta kuin kansanvaltaa ja poliittista läpinäkyvyyttä. Viranomaiset eivät voi tutkia EVM-pankin – joka on yksityinen yritys! – toimintaa. Sitä ei näin ollen saa myöskään haastaa oikeuteen. Sen sijaan EVM saa haastaa kenet tahansa oikeuteen milloin tahansa. Mikäli EVM vaatii EU:n jäsenmaalta ”tarvitsemansa” summan mitä tahansa valuuttaa, ei jäsenmaalla ole lupaa kieltäytyä.

Euroopan unioni on siis antanut pankkiireille vapaat kädet riistää veronmaksajia ilman pelkoa laillisista seuraamuksista! Vapaakauppasopimukset ovat käytännössä aivan yhtä väkevää myrkkyä kansalaisten oikeusturvalle. Kun ylikansalliset amerikkalaisyritykset alkavat porsastella euroalueella, ei eurooppalaisilla kansalaisilla tai viranomaisilla ole mahdollista tehdä niistä rikosilmoituksia. Yhtiöt on haastettava oikeuteen Yhdysvalloissa, mutta käytännössä tätä ei voi tehdä, sillä kenelläkään ei ole varaa käydä oikeustaistelua suuryrityksiä vastaan amerikkalaisessa tuomioistuimessa.

banksters-preview

Parkkosen ”Räyhäblogi” kritisoi terävän huumorin avulla etenkin Suomen hallituspuolueita, maamme pömpöösiä byrokraattista viidakkoa sekä poliittisesti äärikorrektia ilmapiiriä. Blogin toistaiseksi suosituimmassa kirjoituksessa ”Mielisairas Suomi” Parkkonen kummasteli sitä, kuinka vaikeaksi päättäjät ovat tehneet suomalaisten työllistämisen loputtomin lupa-, pätevyys- ja todistusvaatimuksineen:

Kun olin parikymppinen, hain töitä rakennuksilta seuraavalla tavalla: kävelin raksalle, menin työmaajohdon parakkiin ja kysyin töitä. Pääsin sekatyömieheksi siltä seisomalta. Hienoa! Enää tuo ei onnistu. Pitää olla työturvallisuuskurssitodistus, tulityöpätevyystodistus, sejatämä todistus, tämätuokurssi todistus jnejne. Poliitikkomme ja byrokraattimme ovat tehneet kaikkensa ettei kukaan vaan pääsisi töihin siltä seisomalta. Ja tämä koskee alaa kuin alaa. Siivoajallakin pitää olla ammatillinen koulutustodistus ja pian myös myrkyllisten pesuaineiden vuoksi jokin turvallisuusalan koulutus. Tämä ei tietenkään koske ulkolaista halpatyövoimaa, koska heitä eivät koske suomalaiset viranomaiset lainkaan. Edes metrin kepillä.

Enää ei myöskään pääse lastentarhaan töihin niin kuin silloin, kun minä sinne hain: kävelin lähimpään tarhaan ja kysyin tarvitaanko apua. Pääsin leikkisedäksi muutamaksi kuukaudeksi. Nyt en pääsisi, koska joku lupa puuttuu tai ei ole pätevyyttä, vaikka isä olenkin. Varmaan on jäänyt leikkikurssit käymättä tai jotakin

[…]

Joskus kauan sitten yrittäjäksi aikova käveli toimistoon, teki ilmoituksen, rekisteröi firmansa ja ryhtyi hommiin. Enään ei moinen saatana käy. Nyt on edessä käsittämätön lupa- ja menettelyviidakko, tarkastus- ja tiirailurumba, joka ei tule koskaan päättymään. Enää et voi palkata ketään ilman, että kaverilla on ammatillinen pätevyys ja kursseja käytynä. Itse et voi opettaa kaveria voikkurileivän tekoon. Sinä kun et ole pätevä opettamaan mitä eroa on ruisleivällä ja paahtiksella…

Lue Räyhäblogia täällä!

 

Lue myös:

Markku Uusipaavalniemi: Rahan valta pankeilta valtiolle
Alamäkeen, sanoi talous
Talousdemokraatit ajavat talousvallan kansallistamista
Hitler ja pankkiirit: korko-orjuuden murtaminen
Miten Hitler uhmasi pankkiireja
Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia

5 kommenttia

 1. Ensinnäkin on syytä muistaa, millä tavalla maanpetturi-vallanpitäjämme liittivät Suomen EU:hun: ”SUOMALAINEN VAALIPETOS – salaten ja valehdellen EU:hun”, http://koti.mbnet.fi/jorjaa/nettikirja.php

  Suomessahan on sitä paitsi käytännössä yksipuolue-järjestelmä, kuten esim. Sanden blogissa todetaan: http://rayhablogi.blogspot.fi/2014/12/suomen-yksipuoluejarjestelma.html
  Kuten Sanden artikkelin eräässä kommentissa todetaan, niin vastaava tilanne on esim. Britanniassa (www.eutruth.org.uk/):

  ”Elections in the British One Party State – If you vote Conservative, Labour, Lib-Dem or the BNP, you’ll be voting for the EU dictatorship. All national party leaderships are EU controlled. That’s why your vote doesn’t make a difference – all these parties have the same policies: the EU’s policies.”
  ”Vaalit britannialaisessa yksipuolue-valtiossa – jos äänestät konservatiiveja, työväenpuoluetta, liberaali-demokraatteja tai Britannian kansallispuoluetta, äänestät EU-DIKTATUURIN PUOLESTA. Kaikkien kansallisten puolueidan johto on EU-alisteinen, so. sen
  vuoksi äänestämiselläsi ei ole merkitystä – kaikilla näillä puolueilla on sama politiikka – EU:n politiikka.”

  ”The 17 most senior politicians in the Conservative, Lib Dem and Labour parties… are Bilderbergers, the 140 strong band of ultra senior Freemasons who are bribed by the EU to build the EU dictatorship.”
  ”17 tärkeintä (senior) poliitikkoa konservatiiveissa, liberaali-demokraateissa ja työväenpuolueessa … on bilderbergejä, 140:n ultra-seniori-vapaamuurarin joukko, jotka kaikki ovat EU:n LAHJOMIA RAKENTAAKSEEN EU-DIKTATUURIA.”

  Eli äänestät mitä tahansa nykyisistä eduskuntapuolueista niin ÄÄNESTÄT EU-DIKTATUURIN PUOLESTA eli Suomen tuhoamisen hyväksi. Kuten artikkelista http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm käy ilmi, niin mm. homo multiculturus kuuluu olennaisena osana
  EU-diktatuuriin – helposti hallittavan orjalauman aikaansaamiseksi edelleen siirryttäessä NWO-rikollisten lopulliseen päämäärään Uuteen Maailmanjärjestykseen. Näin ollen ei ole ihmettelemistä, että rikolliset vallanpitäjämme kieltäytyvät teettämästä, saati sitten julkaisemasta puolueetonta tutkimusta maahanmuuton kustannuksista – vaikka kustannukset ovat piemempi paha suomalais-kansallisen valtiomme tuhoamisen rinnalla.

  Eräs asia, josta maanpetturi-vallanpitäjämme ja heitä tukeva läpeensä korruptoitunut, kansalaisilta olennaista tietoa pimittävä ja valehteleva valtamediamme vaikenee on: Suomella on edelleen voimassa oleva ETA-sopimus, joka takaa samat vapaakauppa-edut kuin EU:kin.
  EU:n aiheuttamista kustannuksista Suomelle kerrotaan esim. seuraavissa artikkeleissa:

  http://vapaakulkija.wordpress.com/2014/12/20/eu-sopimuksien-piilotetut-kulut-osa1/
  http://eskoseppanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/116071-eu-jasenmaksuja-muiden-puolesta-24-miljardia
  http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2012/08/30/suomen-eu-maksut-uuteen-ennatykseen-syyna-muiden-helpotukset/201236762/12

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Piti vielä mainita edellisessä kommentissani, mitä se läpimädän, tietoa pimittävän ja valehtelevan valtamediamme eli oikeammin sanottuna propagandamediamme tavantakaa kaiuttama EU-”demokratia” mm. tarkoittaa: demokratian kulissiksi pystytetty VALE-PARLAMENTTI, jolta PUUTTUU demokratialle olennainen LAKIALOITE-OIKEUS!

  Englantia kohtuullisesti ymmärtäville suosittelen britti-patriootti David Noakesin sivustoa http://www.eutruth.org.uk/ Vaikka sivusto onkin kirjoitettu ensisijaisesti Britannian näkökulmasta, niin valtaosa tekstistä koskee kaikkia EU-maita.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Seuraavassa on pari katkelmaa artikkelista ”Vapunpäivän ja eurokommunismin salatut taustat”,
  http://totuusbloki.wordpress.com/2014/05/28/vapunpaivan-ja-eurokommunismin-salatut-taustat/

  ”Jos Babylonian Talmudin juutalaisuus jätti jälkensä kommunismiin, niin samoin on laita myös nykyisen EUROKOMMUNISMIN kohdalla, jonka alullepanijana on edelleen sama kansainvälinen juutalaisuus, joka mahdollisti kommunismin synnyn ja nousun maailmassa. EUROOPAN UNIONI on väline, joka tuhoaa kansallisvaltioita TUHOAA KANSALLISVALTIOITA KOMMUNISTISEN IDEOLOGIAN MUKAISESTI ryöstämällä niiden itsemääräämisoikeuden ja talouspolitiikan vallan keskittämisen ja byrokratian avulla. Jo nyt kansallinen päätöksenteko on siirtynyt suuressa määrin EU:n korruptoituneelle keskushallinnolle lobbareita vilisevään parlamenttiin, jonka tekemisistä tavallisilla kansalaisilla ei ole juurikaan mitään tietoa. Siinä missä Neuvostoliitto laitettiin äkillisesti pystyyn väkivaltaa hyväksi käyttäen, niin Euroopan Unionia puolestaan toteutetaan Marxilaisen Frankfurtin Koulukunnan mukaisella ”hitaalla marssilla”, jossa muutokset kohti kommunismia tehdään NIIN HITAASTI JA HUOMAAMATTOMASTI, että tavalliset ihmiset eivät edes ymmärrä ja huomaa yhteiskunnan kehityksen todellista luonnetta, vaan pitävät sitä ikään kuin luonnollisena kehityksenä, joka on seurausta ympäristön ja yhteiskunnan muutoksesta.”

  Seuraavaa katkelmaa lukiessa on syytä muistaa lähestyvät eduskuntavaalit ja erityisesti J.Kataisen ja A.Stubbin puoluetausta:

  ”Suomessa EUROKOMMUNISMIA EDISTÄVÄT käytännössä KAIKKI VALTAPUOLUEET, mutta ERITYISESTI tässä on kunnostautunut KANSALLINEN KOKOOMUS, joka jälleen kerran saavutti vaalivoiton vuoden 2014 eurovaaleissa. KOKOOMUSLAISET ONKIN HUIJATTU JUUTALAISEN AGENDAN EDISTÄJIKSI yhtä totaalisesti, kuin työläiset ja kommunistit aikoinaan huijattiin. Pahimpia harhaluuloja uusliberalismilla aivopestyillä kokoomuslaisilla ovat mm. uskomukset, että EU parantaa kansainvälisen kaupan ja Suomen yrittäjien menestymisen mahdollisuuksia. EU:n vaikutukset ovat kuitenkin juuri täysin päinvastaiset, sillä lisääntyvä sosialismi, verotus, direktiivit ja byrokratia syövät pienten- ja keskisuurten yritysten kilpailukykyä. EU varmistaa sen, että valtioilla ei ole omaa rahapolitiikkaa, jolloin kaikkien valtioiden rahajärjestelmä perustuu kansainvälisen juutalaisen yksityisen pankkitoiminnan VELKAPONZIHUIJAUKSELLA tapahtuvaan rahan luontiin, mikä johtaa jatkuvaan velkaantumiseen ja sitä kautta verojen kiristämiseen ja yksityisen omistamisen alasajamiseen, eli siis kommunistisen ideologian mukaiseen yhteiskuntaan. Loppujen lopuksi Euroopan Unionin päätöksenteosta pääsevät parhaiten hyötymään ne, joilla on tarpeeksi varallisuutta kamppanjoida omia asiamiehiään parlamenttiin sekä myös maksaa siellä lukemattomien lobbareiden toiminta. On sanomattakin selvää, että pienet- ja keskisuuret yritykset eivät tähän resursseiltaan pysty, vaan taloustaantuman kurjistaessa niitä ne joko kuolevat tai päätyvät suurpääoman omistukseen ja suurpääoma erityisesti liikepankkien johdolla on tietenkin täysin juutalaisten käsissä.”

  Suosittelen artikkelin lukemista kokonaisuudessaan.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat