Eurooppalaishallitus reagoi jälleen salamannopeasti juutalaislobbareiden vaatimuksiin – maahanmuuttovastainen järjestö kiellettiin!

2013 Kreikan hallitus järjesti Kultainen aamunkoitto –puolueen johtajien massiivisen pidätysoperaation vain viisi päivää Maailman juutalaiskongressin antaman käskyn jälkeen. Sama kaava toistuu nyt Englannissa.

Kolme vuotta sitten nopeasti kasvanut kansallissosialistipuolue Kultainen aamunkoitto yritettiin tuhota Kreikassa pidättämällä puoluejohto pitkäksi aikaa tekaistujen rikosepäilyjen nojalla. Kultainen aamunkoitto tahdottiin tuhota, koska puolue vastustaa muun muassa sionismia ja kansainvälistä koronkiskontaa.

Neuvostoliitosta tuttua opposition pidätysoperaatiota edelsi upporikkaan Maailman juutalaiskongressin (World Jewish Congress, WJC) johtajan Ronald Lauderin puhe, jossa hän julkisesti määräsi Kreikan hallitusta pysäyttämään Kultaisen aamunkoiton kasvun.

Nyt sama kaava toistuu Englannissa, jossa National Action –niminen kansallissosialistinen nuorisojärjestö ollaan kieltämässä. Kieltohankkeeseen johti kahden juutalaisjärjestön, Campaign Against Antisemitismin sekä Community Security Trustin, ankara kampanjointi, kirjoittaa Kansallinen Vastarinta (KV).

Kuten KV toteaa, ”yhtään National Actionin jäsentä ei ole ikinä tuomittu väkivaltaisista rikoksista tai edes ilkivallasta”. Suomalainen valemedia Yleisradio yritti tosin väittää, että Jo Coxin murhasta tuomittu Thomas Mair olisi kuulunut National Actioniin. Tämä on kuitenkin valhe.

Britanniassa toimii lukuisia esimerkiksi kurdien ja ääri-islamistien ryhmiä, joiden jäseniä on tuomittu maailmalla murhista ja muista terrorismirikoksista. Juutalaisjärjestöt eivät kuitenkaan vaatineet niiden kieltämistä vaan keskittyivät National Actioniin, joka levittää väkivallan sijaan nuorekasta poliittista materiaalia valkoisille briteille.

”Rangaistus järjestön kannattamisesta tai jopa järjestölle myönteisiksi tulkittavien vaatekappaleiden pitämisestä on korkeintaan 10 vuotta vankeutta ja sakkorangaistus,” KV kirjoittaa.

ronald-lauder-2013muslimiveljeskunta

Kielletty muttei kuollut

2014 National Actionin aktivisti Garron Helm sai ehdottoman vankilatuomion vain siksi, että hän oli paljastanut Twitterissä vasemmistopoliitikko Luciana Bergerin olevan juutalainen. Helm ei uhannut tai solvannut Bergeriä; Helmin ainut ”rikos” oli Bergerin juutalaistaustan mainitseminen.

Valtavirtainen The Independent-lehti kirjoitti, että ”päätös järjestön kieltämiseksi tehtiin pian sen jälkeen, kun pääministeri Theresa May vannoi tuhoavansa antisemitismin Englannissa”.

Pääministeri May tarttui The Independentin mukaan toimeen sen jälkeen, kun juutalaispoliitikko Berger sekä juutalaisjärjestöt International Holocaust Remembrance Alliance ja Conservative Friends of Israel nostivat aiheen pöydälle.

Lobbaajien painostuksen ja selkärangattoman pääministerin ansiosta Englannin nopeimmin kasvanut maahanmuuttovastainen nuorisojärjestö on nyt kielletty, vaikka ääri-islamistit saavat jatkaa toimintaansa rauhassa.

Kuten arvata saattoi, National Actionin aktiivit eivät aio lopettaa poliittista toimintaa, vaikka järjestö on muodollisesti kielletty. Lobbaus ja korruptio eivät tule voittamaan.

 

Lue myös:

Juutalaiset tahtovat estää Kultaisen aamunkoiton vierailun Australiaan
Juutalaiset ja rasismi: Monikulttuurinen aivopesu Suomessa

4 kommenttia

 1. Brittipoliitikon murha näyttää aivan tiedustelupalveluiden tekemältä. Ehkäpä Mossadilla tai sen alaosastolla (MI5 ym.) on ollut tähtäimessä jo murhaa suunniteltaessa esim. tämän järjestön lakkauttaminen tällä verukkeella. Vaikka se onkin niin ihmeellinen, kun ei edes ollut jäsen tämä murhaajaksi väitetty. Mutta niinhän se oli, että ”vihapuheverkossa rohkaiseenhuluja tekoihin” vai miten se oli. Siis ei-vasemmistolainen ”vihapuhe” tässä noteerataan uhaksi ja kaikenmaailman liikehdintä, joka nyt siis lopetetaan. Jäseniä metsästetään siis ihan jonkun tuki-ilmauksenkin perusteella. ”Natsit” laitetaan linaan.

  Suomessakin taitaa maanalainne toiminta jäädä haaveeksi, koska meno saattaa olla ihan vastaavaa. ”Natsiksi” epäiltykin joutuu linnaan. Suuri puhdistus ja kaiken aidon nationalismin kielto jne. Pankkiirien vastustaminen pois jne.

  Ja siis Suomessahan on meno muutenkin poudon samanlaista. Out kuolema, jossa ilmeisesti viikon kuluessa päätettiin käyttää hyväksi pahoinpitelyä. Alkaa nimittäin vaikutta aniin oudolta. Koska siis tässähän suorastaan apinoidaan Britannian tapahtumasarjaa. Suomessakin tämän välikohtauksen perusteella kieletään pian kansallissosialistinen liikehdintä. Ilmeisesti tietyissä liian vapaamielisissä maissa toteutetaan tällainen kehityskulku (samaan aikaan lähes tässä näissä kahdessa!) ja muut seuraavat sitten perässä ihan vain lainsäädännöllä!

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 2. Miksei siihen jutun alkuun voi laittaa, että kyseessä on National Action? Vitutti silmäillä tekstiä ja koittaa etsiä, että oliko nyt siitä kyse vai jostain toisesta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Persut ja Trumpin nousu ennakoivat juutalaisten mielestä messiaan pikaista saapumista. Mahtaa monen AltRightin naama venähtää, kun Trump alkaa metsästää antisemiittejä ja kansallissosialisteja ja sulkea heitä keskitysleireihin teloituskomppanioita odottamaan. Myös Trump on kuitenkon koko ajan myös kuuluttanut Israel-sympatioitaan ja natsivihaansa. Ihmiset eivät ymmärrä, että tämmöiset huijarit ovat heidän pahimpia vihollisiaan. Sananvapaus ja netti ovat heti tulilinjalla. Kaikki muu tulee osoittautumaan petokseksi. Ilmastokokous jatkaa ja myös työyyömyys ja pankkiirien rosvous.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat