Juutalaiset tahtovat estää Kultaisen aamunkoiton vierailun Australiaan

Kreikassa alkujaan perustetun isänmaallisen Kultainen aamunkoitto –puolueen australialaissivu kertoo, että juutalainen kansanedustaja pyrkii estämään puolueen vierailun Australiassa.

Danby ja rabbi.
Danby ja rabbi.

Kultainen aamunkoitto on kuukausien ajan suunnitellut lähettävänsä europarlamentaarikkonsa, kenraaliluutnantti Giorgos Epitideiosin kiertueelle Australiaan. Epitideiosin oli tarkoitus kertoa matkallaan puolueensa toiminnasta ja samalla kumota valheellisia puolueeseen liittyviä mielikuvia, joita Australian valtamedia on istuttanut kansalaisiin. Muun muassa australian kreikkalais- ja juutalaisyhteisöjen edustajia kutsuttiin tilaisuuksiin, sillä Kultainen aamunkoitto ei pelkää avointa dialogia liittyen puolueen arvoihin ja toimintatapoihin.

Australian juutalaiset ja liberaalit eivät kuitenkaan halua avointa dialogia, vaan he ovat säikähtäneet Epitideiosin vierailua. Poliitikot ovat tehneet nyt kaikkensa sekä Australiassa että Kreikassa, jotta europarlamentaarikko ei pääsisi tekemään matkaa. Hänen viisumihakemuksensa käsittelyä ollaan hidastettu ilman perusteita. Kreikkalaislähtöinen Australian entinen monikulttuurisuusministeri Nicholas Kotsiras on painostanut hallitusta, jotta Epitideiosia ei päästettäisi maahan. Kotsiras on Kreikan sionistisen pääministeri Antonis Samarasin henkilökohtainen ystävä.

Myös juutalainen kansanedustaja Michael Danby aikoo tehdä kaikkensa, jotta Epitideiosin tulo Australiaan estetään. The Australian Jewish Newsin mukaan Danby on ottanut yhteyttä Australian maahanmuuttoministeriin ja vaatinut kenraaliluutnantille maahantulokieltoa. Australian juutalaisneuvosto ECAJ tukee kansanedustajan vaatimusta. ECAJ:n johtaja Peter Wertheim totesi, ettei Kultaisen aamunkoiton ”vihaideologialle ja väkivallalle” ole tilausta Australiassa. Sekä Wertheim, Danby että ECAJ ovat vannoutuneita sionisteja. Heidän mielestään ainoastaan Israelilla on oikeus ”vihaideologiaan ja väkivaltaan”. He eivät olet esimerkiksi tuominneet juutalaisvaltion sotarikoksia Gazassa ja Länsirannalla tai sitä, että Israel kiduttaa vangitsemiaan palestiinalaislapsia. Väkivalta on oikeutettua ainoastaan silloin, kun se on väkivaltaa sionismin hyväksi.

Michael Danby joutui noloon tilanteeseen 2011, kun hänen keskustelunsa Israelin maahanmuuttopolitiikasta vuosi julkisuuteen. Danby oli tuolloin sopinut israelilaiskansanedustaja Danny Danonin kanssa, että Israeliin pyrkivät afrikkalaismaahanmuuttajat tulisi ohjata Australiaan. Keskustelu käytiin World Jewish Congressin järjestämässä tapahtumassa. Danonin mukaan maahanmuuttajat uhkasivat Israelin ”juutalaista identiteettiä”. Koska Danby ei pidä itseään australialaisena vaan juutalaisena, tarjoutui hän ottamaan maahanmuuttajat Australiaan. Diasporassa (eli Israelin ulkopuolella) asuvat juutalaiset kannattavat usein maahanmuuttoa länsimaihin, mutta tahtovat pitää todellisen kotimaansa rotupuhtaana. Julkisuudessa ”rasismia” vastustava World Jewish Congress ei tietenkään ole tuominnut sitä, että Israel on jopa steriloinut salaa mustia maahanmuuttajia. Australian juutalaisten argumentit Kultaista aamunkoittoa vastaan vaikuttavatkin vähintään tekopyhiltä.

Juutalaiset tuomitsevat kreikkalaisten nationalismin, mutta steriloivat Israeliin muuttavat afrikkalaiset.
Juutalaiset tuomitsevat kreikkalaisten nationalismin, mutta steriloivat Israeliin muuttavat afrikkalaiset.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun kansainvälinen juutalaisyhteisö käyttää valtaansa Kultaista aamunkoittoa vastaan. 2013 se painosti Kreikan viranomaisia pidättämään Kultaisen aamunkoiton demokraattisesti asemaansa valittuja poliitikkoja mielivaltaisin perustein. Vain viisi päivää sen jälkeen, kun World Jewish Congressin johtaja Ronald S. Lauder vaati toimia puoluetta vastaan, Kreikan poliisi iski lukuisten Kultaisen aamunkoiton jäsenten koteihin.

Australian voimakasta juutalaislobbya käsiteltiin myös Magneettimedia-hovioikeudenkäynnissä:

Australiassa on tänä vuonna puhuttu paljon sionistilobbysta sen jälkeen, kun maan entinen ulkoministeri Bob Carr avautui aiheesta. Carrin mukaan Melbournen Israel-lobbylla on huomattavan paljon valtaa Australian poliittisessa elämässä. Carrin mukaan Australian pääministeri Julian Gillard on myötäillyt ’äärioikeistolaisen’ sionistisen lobbyn vaatimuksia, minkä vuoksi myöskään Australia ei ole kyennyt torjumaan Israelin laitonta siirtokuntahanketta Länsirannalla.

Myös Australian entinen pääministeri Malcolm Fraser otti kantaa aiheeseen keväällä. ABC Melbournen haastattelussa Fraser mainitsi jopa Israelin hyökkäyksen yhdysvaltalaista USS Liberty – alusta vastaan 8.6.1967, vaikka tapausta ei ole pidetty julkisuudessa poliittisesti korrektina puheenaiheena. Iskussa kuoli kymmeniä amerikkalaisia, mutta sionistisen paineen vuoksi asiasta ei syntynytkään kansainvälistä kohua, vaan tapaus lakaistiin vähin äänin maton alle. Fraserin mukaan Australian sionisti- ja juutalaisyhteisöllä on maassa aivan liikaa poliittista valtaa. Australia/Israel & Jewish Affairs Council –sionistijärjestön johtaja Mark Leibler kutsui Fraseria The Australian Jewish Newsissa tästä syystä ’hulluksi ja dementoituneeksi salaliittoteoreetikoksi’.

 

Lue myös:

Kreikka kielsi kommunismin uhrien muistelun
The Financial Times: Kultainen aamunkoitto on ainoa köyhiä auttava puolue

3 kommenttia

 1. Täältä lisää tapahtumia jotka siionistit ovat aiheuttaneet.
  ”You see, the Jew has to do this to White people in as many places as possible (suppressing from public knowledge the totality of what they are doing). They can’t stop the plans, or else. ”

  http://www.dailystormer.com/we-are-not-safe-in-our-own-countries/

  artikkelin päiväys on 9.11-2013,ja aina vain ajankohtaisempi

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Uskallan väittää että Israeliin otetaan mustia maahanmuuttajia ainoastaan siksi, että kun heidät on aivopesty juutalaisten asianajajiksi, niin sitten heidät on helppo laittaa ajamaan juutalaisten asiaa maailman mustien keskuuteen. He saattavat jopa yllyttää, eismerkiksi Suomessa, mustia vihaamaan suomalaisia ja kannattamaan juutalaisia. Tosin ei sekarotuisia juutalaisia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat