Suuret juutalaisjärjestöt: Euroopassa liikaa sananvapautta

Euroopan juutalaisten Conference of European Rabbis –kattojärjestö (CER) vaatii entistä tiukempia rajoja eurooppalaisten sananvapaudelle.

Juutalaisjärjestön mukaan kaikkien Euroopan maiden tulisi ottaa sananvapauslainsäädännössään mallia Saksasta, jossa 78-vuotias asianajaja Horst Mahler istuu tällä hetkellä 12 vuoden vankeustuomiota kyseenalaistettuaan holokaustin virallisen version.

CER:n mukaan kaikissa Euroopan maissa vihapuhelainsäädännössä tulisi erottaa toisistaan juutalaisiin ja ei-juutalaisiin kohdistuva vihapuhe. Toisin sanoen juutalaisia tulisi kohdella muita ihmisryhmiä arvokkaampina ja juutalaisia vastaan kohdistetusta vihapuheesta täytyisi antaa kovempia tuomioita kuin muita ryhmiä vastaan kohdistetusta rasismista. CER ei ilmeisesti pidä jaottelua lainkaan rasistisena ei-juutalaisia kohtaan.

CER:n nimissä puhunut rabbi Pinchas Goldschmidt vaatii juutalaisille erityisasemaa muun muassa siksi, että Israelin sotarikosten vuoksi yhä useampi eurooppalainen inhoaa juutalaisia. Rabbin mukaan Euroopan on tehtävä kaikkensa, jottei sionisteja aseteta vastuuseen Israelin sotarikoksista. Israel aloitti kesällä hyökkäyksen Gazaan, sillä se tahtoi rangaista palestiinalaisia Hamas- ja Fatah-puolueiden tekemästä sovusta. Juutalaiset pommittivat siviili-infrastruktuuria, sotkivat pakolaisten asuntoja ulosteella, tappoivat lähes 600 pikkulasta (joita Israel kutsuu ”tulevaisuuden terroristeiksi”) ja 260 naista sekä syyttivät Palestiinan ihmisoikeustilanteesta huolestuneita ”antisemitisteiksi”. Israelin rikosten vuoksi juutalaisvastaiset asenteet kärjistyivät etenkin Euroopan maahanmuuttajien keskuudessa.

CER suositteli, että Eurooppaan perustettaisiin uusi ylikansallinen järjestö, joka pyrkisi tukahduttamaan juutalaisvastaisen ajatusrikollisuuden. Todellisuudessa CER:n visio on jo täyttä totta kaikkialla Euroopassa. Tässä kuussa 21-vuotias englantilaismies Garron Helm joutui vankilaan kutsuttuaan juutalaista kansanedustaja Luciana Bergeriä… juutalaiseksi. Helm ei uhkaillut tai yllyttänyt väkivaltaan, eikä hänellä ollut aiempaa rikosrekisteriä. Juutalaisen kutsuminen juutalaiseksi on kuitenkin nyky-Euroopassa jo vakavampi rikos kuin pahoinpitely tai raiskaus, joista voi helposti selvitä ehdollisella.

Kuten Magneettimedian oikeudenkäyntiuutisointia seuranneet tietävät, määrittelevät rikkaat kansainväliset juutalaisten lobbausjärjestöt nykyään jopa sen, mitä Suomen oikeusjärjestelmä pitää ”antisemitisminä”. Magneettimedia sai tuomion yhdysvaltalaisen American Jewish Committee –järjestön tekemän antisemitismimäärittelyn perusteella:

Kiistakapulaksi oikeudessa muodostui pariinkin otteeseen syyttäjän käyttämä määritelmä ’antisemitismistä’. Syyttäjän mukaan European Forum on Antisemitism –sionistiryhmän määritelmä antisemitismistä oli Euroopan unionin virallinen kannanotto. European Forum on Antisemitism on kuitenkin sionistisen lobbausryhmä American Jewish Committeen – ei siis Euroopan unionin – alajärjestö, kuten sen verkkosivujen yhteystiedoista huomaa. Myöskään syyttäjän oikeudelle jättämissä papereissa ei ole EU:n vaan ainoastaan AJC:n leimat. Toinen keskiviikkona paikalla olleista todistajista osoittikin, että kyseinen määritelmä on ollut kiistanalainen jo useita vuosia, ja Palestiinan ihmisoikeustilannetta seuraava Electronic Intifada –verkkosivu on kirjoittanut siitä pitkän selonteon. Mikäli määritelmä hyväksyttäisiin Euroopan unionin viralliseksi kannanotoksi, voitaisiin suuri osa Palestiinaa koskevasta ihmisoikeuskeskustelusta leimata juutalaisvastaiseksi vihapuheeksi.”

Suomessa etenkin kristillisdemokraatit ovat ajaneet lakiuudistusta, joka tekisi käytännössä kaikesta sionisteja ärsyttävästä puheesta rangaistavaa. Viimeisin yritys Suomessa tehtiin huhtikuun alussa, kun kristillisdemokraattien kansanedustaja Peter Östman jätti eduskunnan puhemiehelle kirjallisen kysymyksen, jossa hän vaati ”holokaustin” kyseenalaistamisen kieltämistä lailla.

 

Lue myös:

Kreikka kielsi kommunismin uhrien muistelun
Holokausti on maailmanpoliittinen ase
GASR-raportti: Järjestäytyneiden juutalaisten yhteisö vastustaa sananvapautta

3 kommenttia

 1. Britanniassa Luciana Bergeriä netissä lähestynyt mies joutui vankilaan sanan ”juutalainen” käytöstä. Miehen viesti ei sisältänyt voimasanoja tai muutakaan loukkaavaa. Viestissä vain kerrottiin, että voi luottaa siihen, että juutalainen paljastaa todelliset värinsä aina lopulta.

  Kannattaisi ihmisten laittaa hihat heilumaan vielä, kun hihojen heiluttelu on mahdollista. Kaikkien tulisi tietää näistä asioista, koska yhä enemmän ja enemmän ne muistuttavat tyranniaa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Näin kulttuurimarxisti (lue: juutalainen) toimii.

  Voi vain ihmetellä, miten niin harva näkee sen…

  Ensinnäkin, hyökkäys kaikkea perinteistä, kaikkea hyvää vastaan, on armoton ja se jatkuu taukoamatta 24/7 vuosikymmenestä toiseen.

  Hollywood on paras esimerkki tästä. Juonittelevat juutalaismogulit pitävät siitä huolta, että vahingossakaan koskaan missään ei esiinny esimerkillistä, tavallista valkoista perhettä. Ehei, valkoinen perhe on aina rikkonainen ja jos se on ”yhtenäinen” niin tämä yhtenäisyys on pakonomaista ja perustuu alistamiseen (vaimon tai lasten tai molempien) alistamiseen.

  Toisaalta koskaan, ei milloinkaan nähdä tällaista JUUTALAISTA perhettä.

  Ihme ja kumma, juutalaismogulien maailmassa valkoinen perhe on aina onneton, hajoamistilassa ja (lähes) aina isä hakkaa/alistaa jne., ad nauseatum.

  Muistaako kukaan Suomisen perheen? Mainio sarja, huumoria, vauhtia. Sanalla sanoen: Oikeaa elämää.

  Jos juutalaiset saisivat (ja he saavat) nyt tehdä ”Suomisen perheen” niin se olisi irvokas kavalkaadi homo/lesbo/transu/lävistys/narkkari/adoptio/mamuhahmoja ja perhe olisi hajallaan ja rikkonainen. Sanalla sanoen: Kulttuurimarxistin ihanne.

  Samaan aikaan juutalaisperheet ympäri maailman elävät kuten se aito, originaali Suomisen perhe.

  Niinpä poistan aina varmistimen hirvikivääristäni, kun kuulen juutalaisen puhuvan. Poistan varmistimen ja olen tarkkaavainen, sillä silloin paljon sontaa on matkalla tuulettimeen. 🙂

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Näin se homma vaan valitettavasti menee. Mitä se juutalaisille kuuluu, miten asiat ovat Euroopassa? Pysykööt poissa, ei tarvitse sekaantua.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat