Europolia vahvistetaan ”verkkoterrorismin” torjumiseksi

Anders Bruun Laursenin blogikirjoitus käsittelee valtakriitikoiden ja toisinajattelijoiden kohtaamaa valvontaa, jota suoritetaan ”terrorismin” ja ”ekstremismin” torjunnan nimissä.

 

Tiivistelmä: Europolia vahvistetaan Internet-liikenteen valvonnan vuoksi. Samaan aikaan Euroopan Parlamentti on myöntänyt EU:n syyttäjänvirastolle oikeuden nostaa syyte minkä tahansa jäsenmaan kansalaista vastaan, omasta aloitteestaan. Syyteoikeus on tällä hetkellä niistä rikoksista, jotka ovat Euroopan unionin vastaisia, mutta todennäköisesti syyteoikeutta tullaan laajentamaan kaikkeen, mikä on määritetty “rikolliseksi”, mukaan lukien kyberrikollisuus.

Ranskassa, Espanjassa ja erityisesti Isossa-Britanniassa “vihapuherikoksista” rangaistaan tälläkin hetkellä – esimerkkeinä julkinen homoseksuaalisuuden vastainen saarnaaminen tai kouluikäisen lapsen kommentti, joka paheksuu homoseksuaalisuutta. EU jopa rahoittaa vahvaa homoseksuaalien lobbaustoimintaa, jolla on yhteyksiä pedofiileihin – vaikka yksi EU:n pääargumenteista internetin valvonnan puolesta on juuri pedofiilien jäljittäminen.

Toinen argumentti on “terrorismin” vastainen taistelu. On kuitenkin epäselvää, mitä “terrorismilla” tarkoitetaan. Europol vaatii, että jihadistien propagandasta ja internetin kautta tapahtuvasta värväyksestä hankkiudutaan eroon.

Siitä huolimatta islamkriitikoita kuten Geert Wildersiä vainotaan – kuten tälläkin hetkellä Itävallassa – islamkritiikin vuoksi. Yleisen ilmapiirin perusteella terrorismi tarkoittaa samaa kuin NWO/EU:n sekä näiden tahojen edustajien ja takapirujen kritisointi.

Samaan aikaan NATO (ja lukuisat EU-maat) ahdistelevat maailmaa – Balkanilla, Afganistanissa, Irakissa, Syyriassa, Libyassa – näin syntyy jatkuva pakolaisvirta Eurooppaan, jonka mukana saapuu myös jihadistitaistelijoita. Tämä on osa Coudenhove-Kalergi / Sarkozy -linjan sotaa valkoista rotua vastaan, vaikkakin Euroopan islamisaation isänä tunnettu Tanskan entinen ulkoministeri on varoittanut ilmiön katasftrofaalisista seurauksista.

Tätä ei kutsuta terrorismiksi vaan “oikeudeksi tai velvollisuudeksi suojella” – eli NATO:n oikeudeksi suojella keinotekoisia uhreja, samalla kun Euroopan alkuperäisväestölle ei tarjota minkäänlaista suojaa – vain kasvava määrä syyllistämistä (esim. Eurooppalainen pidätysmääräys ja Eurooppalainen viitekehysratkaisu rasismista ja ksenofobiasta)

EU komissaari Dimitris Avramopoulos ilmaisi varsinaisen tarkoituksen: “Kohtaamamme haasteet ovat suurempia mihin yksittäiset jäsenvaltiot voivat vastata.” Toisin sanoen: EU:n tai NATO:n luomaa massamaahanmuuttoa ei käsitellä niin kuin äänestejät haluavat, vaan siten kuin sopii EU/NWO-suunnitelmaan. Tämä tarkoittaa etnisiä puhdistuksia Euroopassa ja kovalla työllä hankkimamme omaisuuden kommunistista uudelleenjakoa muslimeille.

Samaan aikaan Tanskan hallitus tekee kaikkensa viedäkseen tanskalaisilta heidän viimeisen suojansa kieroutunutta kansalaisvastaista EU:n “laki”koneistoa vastaan.

Glenn Greenwald, joka kirjoittaa The Intercept –verkkojulkaisuun, osoitti että epämääräiset tai määrittelemättömät termit kuten “ekstremismi” ja “radikalisoituminen” ovat ympäripyöreitä ja taipuvaisia. “Ja niiden käsissä, jotka käyttävät valtaa, [määritelmiä] käytetään välineinä: ketä tahansa vastaan, joka levittää ideoita, jotka uhkaavat vallan harjoittamista,” hän selventää. “Tämän takia vallanpitäjät käyttävät termejä kuten “radikalismi” tai “ekstremismi” puhuessaan aktivisteista, toisinajattelijoista, protestoijista ja niistä, jotka haastavat vallitsevan oikeaoppisuuden ja valtakeskittymät. (The New American 14. heinäkuuta 2015)

 

Europol, EU:n “salainen poliisi”, on saanut lisävaltuuksia Internetin hallintaan “terrorismin” nojalla, mikä tarkoittaa yhä enenevässä määrin NWO:ta vastustavia toisinajattelijoita. Se, mikä on “internetrikollisten” kohtalo, on epäselvää – mutta ainakin he voivat odottaa, että heidän bloginsa suljetaan. Tälläkin hetkellä “Eurooppalaisen pidätysmääräyksen” nojalla on pidätetty tuhansia eurooppalaisia rikoksista, jotka eivät edes ole rikoksia heidän kotimaissaan. Julkista tilaa valvotaan läpikotaisin, ja siinä tapauksessa että mielenilmaukset yltyvät liian suuriksi, EU:n Eurogendfor -yksiköt ovat valmiina murskaamaan ne.

Bank Info Security –lehti, 1. elokuuta 2015: ”Europol tekee tiivistä yhteistyötä Unionin jäsenvaltioiden ja Euroopan komission kanssa kehittääkseen kapasiteettiaan, jolla tähdätään terroristisen ja ekstremistisen online-propagandan vähentämiseen,” kertoo Europolin johtaja Rob Wainwright. Europolin yksikkö “identifoi ja osoittaa oleellisen verkkomateriaalin vastaaville palveluntarjoajille ja tukee jäsenvaltioita operatiivisen ja strategisen analyysin avulla.” Yksi päämääristä on taata, että jihadistipropaganda poistetaan kahden tunnin sisällä sen julkaisusta.

Europolin johtaja, Rob Wainwright: “Terroristit hyödyntävät pimeitä Tor-verkkoja pysyäkseen anonyyminä Internetissä, ja hän kritisoi Applea, koska se sallii käyttäjien salata älypuhelimiensa tiedot. Salatut pikaviestintäohjelmat ovat yksi huolenaiheista, kuten myös Twitter, mitä ISIS käyttää rekrytointiin”. Joten jos sinulla ei ole mitään salattavaa – älä käytä Toria, koska se saa Europolin epäilemään sinua.

 

Vuonna 2008 kirjoitin: Europolin ensisijainen tehtävä (2005) on kerätä ja analysoida tiedustelutietoa EU:n jäsenvaltioista ja sen jälkeen kanavoida kerätty tieto meneillään oleviin tutkimuksiin. Tämän päivän painopiste on järjestäytyneessä rikollisuudessa, huumeissa, ihmissalakuljetuksessa ja terrorismissa.

“Europolin täytyy siirtää aiempaa painopistettä strategisesta analyysistä operatiiviseen analyysiin. Tämän operatiivisen analyysin täytyisi palvella paikallisia poliisiviranomaisia heidän tutkimuksissaan ja myös johtaa viranomaisia heidän tutkimuksissaan”

Toisekseen, tarkoituksena on korvata hallitusten välinen rahoitus yhteisön rahoituksella. Europolista tuli EU:n virasto vuonna 2010, mikä tarkoittaa läheisempää suhdetta Euroopan parlamenttiin, erityisesti rahoitusmielessä.

The New American -lehti 14. elokuuta 2015: Tyypillisen globalistin tapaan Dimitris Avramopoulos, EU komissaari, väittää että “tänä päivänä kohtaamamme haasteet ovat jokaisen yksittäisen jäsenvaltion kykyjen ulkopuolella.”

Kommentti: Toisin sanoen, sellaisten ärsyttävien äänestäjien varassa, jotka eivät hyväksyisi sensuuria. Taas kerran, eurooppalaisilla “ei ole muuta vaihtoehtoa” kuin luovuttaa yhä suurempia osia itsenäisyydestään ja vapaudestaan EU:lle.

 

Käyttäen Islamilaisen valtion (ISIS) ja jihadistien vastaista taistelua keppihevosena, “Europol” aikoo käynnistää uuden viraston, joka näemmä taistelee “verkon propagandaa” ja “ekstremismiä” vastaan sensuurin avulla. Niin sanottua EU:n “Internet Referral Unit” (IRU) –internetyksikköä tullaan käyttämään verkon tarkkailuun, sivujen kaatamiseen ja “ekstremistisen” materiaalin merkkaukseen. Kriitikot osoittavat huolensa – sekä EU:n anastamasta valtuudesta sensuroida Internettiä yksipuolisesti, että jatkuvasti muuttuvasta “ekstremismin” määritelmästä, joka kattaa yhä suuremman osan ihmisistä.

Poliittisesti korrektia puhetta.
Poliittisesti korrektia puhetta.

EU:n “Terrorismin vastaisen toiminnan koordinaattori” Gilles de Kerchove kertoi, että “koordinoitu” vastaus verkon propagandaan oli “elintärkeä,” ja että suostuttelemalla muut tahot osallistumaan, vallanhimoinen supervaltio tekisi “ratkaisevan panostuksen” “terroristisen materiaalin” saatavuuteen verkosta.

Lähi-idän projektin uusi kartta: Naton ja Yhdysvaltain sotilasakatemian epävirallinen kartta. Kartan valmisteli everstiluutnantti Ralph Peters. Se julkaistiin Armed Forces Journal –lehdessä kesäkuussa 2006. Peters on Yhdysvaltain kansallisen sotilasakatemian eläköitynyt eversti.
Lähi-idän projektin uusi kartta: Naton ja Yhdysvaltain sotilasakatemian epävirallinen kartta. Kartan valmisteli everstiluutnantti Ralph Peters. Se julkaistiin Armed Forces Journal –lehdessä kesäkuussa 2006. Peters on Yhdysvaltain kansallisen sotilasakatemian eläköitynyt eversti.

 
 

On epäselvää, kuinka paljon veronmaksajien rahoja tultaisiin käyttämään netin sensurointiin. Oletettavasti summat eivät vetäisi vertoja sille, mitä EU ja Yhdysvallat maksavat presidentti Assadia vastaan taisteleville Syyrian kapinallisille. Osa Europolin 15 byrokraatista ja “asiantuntijasta” EU:sta tulevat muodostamaan yksikön alussa, mutta sen lukumäärät ja toimintakyky tulee kasvamaan seuraavana vuonna, kulminoituen siihen, mitä Europol kuvailee “täysin kypsäksi” heinäkuussa 2016.

 

Kuka onkaan terroristi?

geert-wildersmuslimitjulistaa

 
 
 

Ranskassa, viranomaiset, kuten jihadistit, ovat pirullisesti seuranneet kaikkia, joita on syytetty “lainvastaisesta” puheesta, kuten islamin kritisoimisesta. Homoseksuaalisuuden ja maahanmuuton kritisointi tai näkyvä rasismi ovat rikoksia suurimmassa osassa Eurooppaa.

Espanjan hallitus, joka on ajanut YK:n “terrorismi” oikeuselimen muodostamista, kielsi hiljattain sosiaalisen median käytön mielenosoituksien kokoon kutsumiseen. Monet analyytikot kertovat tämän olevan yksi niistä asioista, joiden vuoksi Espanja muuttuu “poliisivaltioksi”. Myös kuninkaallisesta perheestä vitsailu kiellettiin.

Tietenkin, monissa EU maissa jopa totuuden puhuminen on lainvastaista, jos totuus sattuu olemaan ristiriidassa lukemattomien sananvapautta rajoittavien säännösten kanssa. EU itsessään jopa harkitsi feminismin kritisoinnin kieltämistä “suvaitsevaisuuden” edistämisen varjolla. Se myös rahoittaa homoseksuaaliaktivisteja, joilla on yhteyksiä pedofiiliryhmiin.

 

Kuten The Telegraph kysyi 23. syyskuuta 2014: “Ovatko Yhdysvaltain johtamat ilmaiskut Syyriassa laillisia?” Jos kerran eivät, niin “Kansainvälinen yhteisö” keksii “laillisen” syyn. Tätä kutsutaan “Oikeudeksi tai Velvollisuudeksi suojella”. Se antaa Yhdysvalloille tai Natolle oikeuden hyökätä mihin tahansa maahan, josta Illuminati-pankkiirit eivät pidä.

Siitä huolimatta afgaanit, irakilaiset, libyalaiset, syyrialaiset tuntevat joutuneensa hyökkäyksen kohteeksi, eikä Yhdysvaltain tai Naton suojelemiksi. Heidän lastensa etua ja ISISiä käytetään tekosyynä sotaan niitä diktaattoreita vastaan, jotka eivät alistu NWO diktuurin alle.

Nato taistelemassa terrorismia vastaan? Sbrenican joukkomurha Bosniassa oli syy Naton hyökkäykselle Serbiaan. Kuitenkin sveitsiläisen tutkijan tutkimukset asettavat Sbrenican verilöylyn totuudenmukaisuuden kyseenalaiseksi.

 

Yhdistyneiden kansakuntien hallitus on ollut kärkijoukoissa taistelussa “ekstremismiä” vastaan – tähän kuuluu jopa “ei-väkivaltainen ekstremismi” – kyberavaruudesta ja luokkahuoneista Yhdistyneiden kansakuntien yleiskokoukseen saakka. Tälläkin hetkellä viranomaiset pidättävät katusaarnaajia, jotka siteeraavat raamattua puhuessaan homoseksuaalisuudesta. Poliitikkoja, jotka siteeraavat Winston Churchillia (silloin kun sitaatti tulkitaan vihapuheeksi), ja ihmisiä, jotka kirjoittavat “loukkaavia” kommentteja sosiaaliseen mediaan.

Tässä kuussa koulutusministeri julisti suunnitelman, joka pakottaisi opettajat raportoimaan poliisille ja sosiaalityöntekijöille jopa lapsista, jotka paheksuvat homoseksuaalisuutta, “ekstremismin” vastaisen taistelun nimessä. Ennen tätä pääministeri David Cameron kutsui YK:ta kitkemään globaalia jihadia “ei-väkivaltaisena ekstremisminä.” Esimerkkeinä ei-väkivaltaisesta ekstremismistä mainittin kielletyt “salaliittoteoriat” ja uskonnolliset profetiat.

 

Nato taistelemassa terrorismia vastaan? Afganistanissa (kuva) ja Libyassa (kuva) – Nato luo kaaosta järjestyksen keskelle.

Afgaanimiehet etsivät ruumiita Naton ilmaiskun jäljiltä. Tapauksessa kuoli 18 naista ja lasta sekä 6 talibaanitaistelijaa.
Afgaanimiehet etsivät ruumiita Naton ilmaiskun jäljiltä. Tapauksessa kuoli 18 naista ja lasta sekä 6 talibaanitaistelijaa.
Naton pommituksia Libyassa.
Naton pommituksia Libyassa.

Viime kuussa julkisuuteen vuoti Yhdistyneen kuningaskunnan tiedustelukoneiston asiakirjoja, jotka paljastivat hallituksen maksaman trolliarmeijan, joka suoltaa hallitusmyönteistä propagandaa sosiaalisessa mediassa, suosii yleisen ilmapiirin myötäilyä ja kuuliaisuutta.
Todellakin, EU:n sensuurista vastaava yksikkö pohjautuu UK:n niin kutsuttuun Counter Terrorism Internet Referral Unit (CTIRU) –verkkotiedusteluyksikköön, mikä operoi pitkälti kuten EU:n IRU, mitä tulee internetin sensurointiin. Kongressi myös työskentelee tällä hetkellä lakialoitteen kanssa, jonka läpimeno pakottaisi sosiaalisen median palveluntarjoajat mukaan “Terrorismisotaan.”

 

Kommentti: Jotta tanskalaiset saataisiin jättämään väliin EU:n opt-out – mikä annettiin heille houkutellakseen heidät äänestämään kivan sopimuksen puolesta, ja mikä hylättiin aikaisemmassa kansanäänestyksessä, Tanskan parlamentin yksipuoluejärjestelmä on päättänyt pitää kansanäänestyksen. “Muutoin seisoisimme Europolin ulkopuolella”, kuten Tanskan pääministeri Lars Lokke Rasmussen toteaa.

Nato taistelemassa terrorismia vastaan? Irakissa (kuva) ja Syyriassa (kuva) – Nato luo kaaosta järjestyksen keskelle.

Miehet kantavat haavoittunutta Irakissa.
Miehet kantavat haavoittunutta Irakissa.
Yhdysvaltain asevoimien ilmaisku Syyriassa.
Yhdysvaltain asevoimien ilmaisku Syyriassa.

Mutta mitä he eivät kerro äänestäjäkunnalle on se, että opt-outtiin sisällytettiin kolme perustuslain vastaista kohtaa, jotta vältettäisiin tanskalainen kansanäänestys laittomasta Lissabonin sopimuksesta. Tämä tarkoittaa, kun pahaa aavistamattomat tanskalaiset päättävät kumota opt-outin, heitä on huiputettu hyväksymään Lissabonin sopimus perustuslaillisena elementtinä, joka sallii kuolemantuomion tietyissä tilanteissa.

On olemassa kuusi muutakin perustuslain vastaista elementtiä, kolmessa jäljellä olevassa Tanskan opt-outeissa, mutta ne huijataan täytäntöön vasta myöhemmin!

Eikä tanskalaisille kerrota EPPO:sta (EU Public Prosecution Office, EU:n julkinen syyttäjävirasto) – jolla on oikeus syyttää Brysselistä käsin ketä tahansa EU:n jäsenvaltion kansalaista, reunustaen kansallista lainsäädäntöä ja viranomaisia. Kyseinen instituutio otettiin käyttöön EU Parlamentin toimesta 28. huhtikuuta 2015. Se tutkii EU:n vastaisia väärinkäytöksiä, mutta sen odotetaan saavuttavan enemmän valtaa myös rikostapausten tutkinnassa (Europolin, tai Euroopan perusoikeusviraston, raportoima “terrorismi” ja järjestelmän vastainen propaganda).

Tässä toistuu vanha kaava: Itsevaltainen EU/Nato käy hyökkäyssotia, joita kutsuttiin aiemmin rikoksiksi ihmisyyttä vastaan – samaan aikaan näitä vastaan protestoivat esitetään “terroristeina”.

Geert Wilders tuomitaan, tällä hetkellä Itävallan toimesta, koska hän tuo julki totuudenmukaisia sitaatteja Koraanista, jotka käsittelevät islamia – jonka tukijat voivat julkisesti vaatia kriitikkojen kuolemaa, ilman rangaistusta! Kohta internet tullaan puhdistamaan kaikesta järjestelmän vastaisesta “terrorismista”.

 

Alkuperäinen artikkeli

Lue myös:

Yhdysvalloissa suljetaan nettisivuja
Usa ja Israel sensuroivat riippumattomia medioita
Yle: poliittista toisinajattelua vastaan taisteltava
Kultaranta: poliisin vakoiltava suomalaisten Internet-käyttäytymistä tehokkaammin

7 kommenttia

 1. Greet Wilders? Juutalaisten saappaannuolija. Mutta Jihad-uhan varjollahan tässä ajetaan nimenomaan juutalaiskritiikin ja juutalaistiedotuksen lopullista hiljentämistä ja kitkemistä. Suomenkin tähän asti vapaampi tilanne tullaan sivuuttamaan suoralla komennolla Brysselistä tai sitten suomalaiset rikolliset päättäjät alkavat ”ryhdistäytyä”. Nyt hallitukseen onkin saatu entistä rikollisempaa ja saatanallisempaa lisävoimaa, kun Soinin huijarit ovat tulleet remmiin. Hehän taas vaativatkin suurimpaan ääneen ”antisemitismin uhan torjuntaa”. Kristillistenkin jäädessä kakkoseksi. Soini myös kannatti puoluieensa kera vahvimmin nettiliikenteen massavalvontaa. No tämähän on nyt puheenaihe, kun asiasta on näköjään jo päätetty.

  Muistutan mieleen Soinin puheen, kun hän PS-lehden julkisemassa haastattelussa voivotteli, että ”emme toistaiseksi voi mitään näille” eli yksityisille ja suljetuille nettiyhteisöille, joissa on eliitin propagandan kannalta vastakkaista tavaraa ja kuulemma ”nupit kaakossa”. No kohta ”he” voivat. Tietenkin terrorismin uhan takia. No PS vastustaa kyllä suoraan muyös antisemitismiä eli kaikenlaista oikeaa tietoa juutalaisuudesta.

  Plusääni(22)Miinusääni(1)
  1. Kristinusko ja Juutalaisuus ovat hyvin samanlaisia: molemmat ylistävät ”Jumalan valittuja” ja ovat erittäin ihmisvastaisia kuoleman kultteja. Samaa paskaa eri paketissa. Islamia taas en viitsi edes mainita.

   Plusääni(1)Miinusääni(4)
   1. Paskaa? Itse Jumala – lihaksi ilmestyneenä – kuoli puolestasi ristillä pelastaakseen sinut perkeleen orjuudesta, kuolemasta ja helvetistä! Eikö kelpaa?

    Ihmisvastainen kuoleman kultti? Kristus on kuitenkin Jumalan rakkaus:

    ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä” (Joh. 3:16).

    Nimimerkki ”Ei kulteille” on kokonaan pihalla; nimimerkillään hän tahtoo sanoa: ”Ei Jumalaa, ei pelastumista”. Hän on ytimiään myöten perkeleen orjuudessa, kävelevä perkele. Samalla tavalla koko Suomi – kirkkoja myöten – on pihalla, ja hukkuu ikuiseen helvettiin.

    RAUTAINEN ON PERKELEEN OTE KOKO SUOMESTA, KOKO SUOMEN KANSASTA.

    Plusääni(6)Miinusääni(4)
     1. Kristinusko perustuu faktoihin. Kristinusko on ainoaa oikeaa revisionismia/totuudenpuhumista.

      Sinä, jkjk, olet matkalla helvettiin, ja tiedät sen (omatunto todistaa). Sen, onko se viisasta vai typerää, voit itse päätellä.

      Tulee sinunkin, kuten Suomen 5,4 miljoonan muunkin suunsoittajan, turvanjauhannalle loppu.

      Aivan käsittämätön saatanalauma (Ap. t. 26:18) tämä Suomi. Saatanat aukovat päätään joka ikisessä paikassa. Jumala tuhoaa tämän kansan nyt ajassa (pian) ja ikuisesti helvetissä. Mitään muuta tämä kansa ei ole ansainnut kuin tuhoutumisen ja hukkumisen. Tapahtuu oikeus, kun tämä saatanalauma tuhotaan. Piste.

      Plusääni(2)Miinusääni(2)
 2. Super-Neuvostoliitto-diktatuuri vilauttaa pedonhampaitaan. Suomen osalta kiittäkäämme niitä maanpettureita, jotka junailivat EU-vaalipetoksen: ”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella””,
  http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella

  Diktatuurin olemukseen on aina kuulunut toisinajattelijoiden eliminointi.

  Plusääni(16)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat