Kultaranta: poliisin vakoiltava suomalaisten Internet-käyttäytymistä tehokkaammin

Kolmatta kertaa järjestetyissä ulko- ja turvallisuuspoliittisissa Kultaranta-keskusteluissa esitettiin yllätyksettömiä vaatimuksia: valtion urkintamahdollisuuksia on laajennettava ”kansallisen edun” nimissä.

Turvallisuuspoliittiseen keskusteluun osallistuivat muun muassa Suomen johtavat poliitikot presidentistä ja pääministeristä lähtien. Keskusteluiden pääteema oli Venäjä ja maan aiheuttama turvallisuusuhka.

Kuten toukokuussa kirjoitimme, käytetään Venäjää yhä useammin myös sisäpoliittisena lyömäaseena. Venäjästä ollaan brändäämässä tekosyytä, jonka varjolla suomalaiset toisinajattelijat voidaan leimata turvallisuusuhiksi.

Toisinajattelun torjumisessa tärkein ase on Internet-liikenteen valvonta ja verkkokirjoittelijoiden vakoilu. Kuten lukuisat paikalla olleet toimittajat raportoivat, vallitsi Kultarannassa vahva yksimielisyys siitä, että viranomaisille on annettava lisää valtuuksia vakoilla kansalaisia.

 

Supo, EU ja verkkovakoilu

Verkkovakoilun tehostamista vaatii muun muassa EU:n siviilitiedustelun johtaja Ilkka Salmi, joka on tällä hetkellä virkavapaalla Suojelupoliisin päällikön tehtävästään. Salmi puhui aiheesta myös Helsingin Sanomien haastattelussa tammikuussa. HS:n haastattelussa Salmi ei perustellut vakoilun laajentamista Venäjällä vaan ”terrorismilla”.

Suomessa on kasvava terrorismin uhka, koska poliitikkomme haalivat maahan tähtitieteellisiä määriä pakolaisia ei-valkoisista valtioista. Maahanmuuton ongelmia täytyy eliitin mukaan torjua rankaisemalla kantaväestöä ja kaventamalla kantaväestön yksityisyydensuojaa lakiuudistuksilla.

Kultarannassa oltiin jo etukäteen varmistettu, ettei poikkipuisia näkemyksiä tulla yleisölle esittämään. Toimittaja Minna Holopaisen mukaan keskusteluun ei oltu kutsuttu mukaan yhtään verkkotiedustelua (eli kansalaisten vakoilua) vastustavaa ihmistä.

Thomas Elfgren ja hänen "lapsensa".
Thomas Elfgren ja hänen ”lapsensa”.

 

Kulttuurimarxistit johtamassa poliisia

Verkkovakoilukehitys on hälyttävää erityisesti siksi, että sen taustalla vaikuttaa erittäin voimakas poliittinen agenda, joka ei ole suomalaisten kansallisten etujen mukainen. Salmen lisäksi Suojelupoliisin johtoon kuuluu muun muassa Kari Harju, joka on Kansallisen Vastarinnan tekemässä yllätyshaastattelussa myöntänyt kannattavansa ”monikulttuurisuutta”. Suojelupoliisi on myös tukenut kulttuurimarxistista kehitystä piilottamalla potentiaalisten Suomessa asuvien terroristien ”etnisen taustan” kansalta.

Keskusrikospoliisin johdossa on puolestaan Thomas Elfgren, joka on adoptoinut Afrikasta itselleen mustia aikuisia ”lapsikseen” ja jonka kantoja esimerkiksi homokulttuuriin olemme käsitelleet Magneettimediassakin. Myös hierarkiassa matalammalla olevat poliisijohtajat vaativat monikulttuurisen rikollisuuden hyssyttelyä, jottei nationalismi voimistuisi Suomessa.

 

Sisältä mätä sisäministeriö

Sisäministeriössä ilmapiiri on aivan yhtä masentava. Edellinen sisäministeri Päivi Räsänen on pesunkestävä sionisti, mikä paistoi läpi kaikesta hänen toiminnastaan. Räsänen on ajanut sionistien etua tuomitsemalla maailmalla tapahtuneita välikohtauksia, joissa uhrit ovat olleet juutalaisia. Sen sijaan juutalaisten terroristien, kuten Jewish Defence Leaguen eurooppalaisten alajärjestöjen rikokset Räsänen on vaiennut kuoliaaksi.

Puoluetoverit, kuten Sari Essayah ja Peter Östman käyttivät Räsäsen valta-asemaa häikäilemättömästi hyväkseen vaatiessaan erilaisia sananvapausrajoituksia juutalaisia koskevaan julkiseen keskusteluun. Ennen Räsäsen kauden loppua Suomi lahjoitti vielä 100 000 euroa ilmaista rahaa Suomen juutalaisille.

Lähde: Väkivaltainen ekstremismi Suomessa – tilannekatsaus 1/2015.
Lähde: Väkivaltainen ekstremismi Suomessa – tilannekatsaus 1/2015.

Kuin valmistellakseen entistä ankarampia sananvapaus- ja vakoilulakeja sisäministeriö on alkanut julkaista vuodesta 2013 lähtien ”väkivaltaisen ekstremismin tilannekatsauksia”. Luulisi, että sanahirviöllä tarkoitettaisiin todellista vihan motivoimaa raakaa väkivaltaa, kuten maahanmuuttajajengejä, jotka ryöstivät ja pahoinpitelivät kymmeniä suomalaisnuoria. Sen sijaan sisäministeriön tuoreimmassa katsauksessa valitetaan muun muassa siitä, että jotkut suomalaiset nuoret ovat alkaneet epäillä ”holokaustia” avoimesti kouluissaan.

Kun eliitti vaatii lisää vihapuhelakeja ja poliisille lisää vakoiluoikeuksia, ei kyse ole Venäjästä tai ”terrorimista”. Venäjää vastaan turvaudutaan voimistamalla puolustusvoimia ja terrorismia vastaan lopettamalla massamaahanmuutto. Eliitti on huolissaan suomalaisista, jotka vaativat todellista poliittista muutosta.

 

Lue myös:

Kodinturvajoukot pelottavat puolue-eliittiä
Juutalaisille vaaditaan erivapautta kantaa aseita Euroopassa

33 kommenttia

 1. Sivuutan tässä sen, että on aivan oikein, jos suomalaisten suut tukitaan niin että ne todella on tukittu. Se on ensimmäinen edellytys millekään hyvälle Suomessa.

  Mainitsen ainoastaan, että perustuslain mukaan maan tapahtumista on vastuussa Suomen kansa: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (PL 2§). Kultaranta-keskusteluihin osallistuneet johtavat poliitikot, esim. mainitut presidentti ja pääministeri, ovat Suomen kansan vaaleissa poliittiseen toimintaan valtuuttamia. Kun siis kansan valitsema maan johto haalii maahan pakolaisia ei-valkoisista valtioista ja aiheuttaa sillä tavalla ongelmia, vastuussa tästä kaikesta on kansa. Kun siinä ohessa ”rangaistaan kantaväestöä ja kavennetaan kantaväestön yksityisyyden suojaa lakiuudistuksilla”, se on kansan itsensä tahto ja kansa itse kantaa siitä vastuun. Ei siinä pitäisi olla valittamista. Kun poliisijohdossa on monikulttuuri-ihmisiä ja kun rahaa jaetaan juutalaisille, senkin takana on kansa. Kun maahan laaditaan vihapuhelakeja lisää ja kun poliisin vakoiluoikeuksia lisätään, se on kansan tahto perustuslaista ilmenevällä tavalla (kaikki valta tässä maassa on kansalla).

  Koko elämäni ajan olen toivonut, että suomalaisten turpa saataisiin viimein tukittua. Ovathan jo vaalitkin äärimmäistä vihapuhetta, kun koko kansa yhdessä päästää niissä äänensä kuuluviin.

  Vesa-Ilkka Laurio (= nimimerkki kellogs-pahkajärvi).

  Pimpelpompel.

  Plusääni(6)Miinusääni(22)
  1. Uskotko sinä oikeasti rehellisiin vaaleihin ja kansalaisten valtaan? Kuinka pihalla sinä oikeasti olet? Eihän sillä ole merkitystä mitä kansa äänestää, sillä on merkitystä, kuka ne äänet laskee. Taas tuli kymmeniä tuhansia hylättyjä ääniä näissäkin vaaleissa, vaikka numerot olivat aivan selkeästi erotettavissa. Lisäksi Tieto Oy:n äänten laskenta automatiikka korjaili äänimääriä vähän sinne sun tänne, joten kansan valta on täyttä puppua!
   Miten taas poliisi tässä massa toimii? No, se poliisi tekee täsmälleen niin kuin haluaa ja siinä ei laki ole se, mitä ensimmäisenä mietitään. Kansalaisten luottamus poliisiin onkin erittäin alhainen. Ainakaan minä en ole valinnut ensimmäistäkään mätää poliisia poliisiksi.
   Mitä hyvää sinä näet näissä lapsia raiskaavissa ja kebabiksi pilkkovissa mamuissa, jotka ovat järkiään muslimeita? Onko se sitä Jumalaista toimintaa, jota sinä niin perään kuulutat? Mamutus on yksi askel meidän tuhoon siionistien suunnitelmissa. Tosin näillä perkeleillä on paljon muitakin suunnitelmia meidän päämme menoksi, vaan tuo on yksi.
   Ainoa, mikä meidät voi pelastaa on kansan nousu tätä kaikkea vastaan ja sen vuoksi pitää vähän ääntänsä korottaa! Suomalaisten on noustava ja sanottavat asiat ääneen. Kansalaisten mädätys pitää saada loppumaan ja tämän kansan yhdistäminen tulee olla meidän kaikkien ensimmäinen tavoite! Sen jälkeen voidaan hoitaa muidenkin maiden ongelmia yhdistämällä heidänkin kansansa ja lähettämällä mamut kotimaihinsa, näin pilataan siionistien yksi suunnitelma.
   En ole väkivallan kannalla ja on turhaa lähteä ketään tappamaan. Asiat voidaan hoitaa ilman väkivaltaa ja oikein, kaikkien taivaspaikka turvaten. Joissain uskonnoissa muuten se taivaspaikka neitsyineen irtoaa väkivallalla, osaatko muuten mainita missä uskonnossa?
   Sinulla on paljon tietoa ja arvostan sinua sen tietosi jakamisen tähden! Miksi nyt pitää lopettaa? Miksi ei ole haluja pelastaa tätä kansaa? Onko nämä siionistit jo lahjoneet sinutkin?

   Plusääni(25)Miinusääni(2)
   1. Narri. Tai ehkä vain sokea, jonka sokeus tekee narrimaiseksi.

    Etkö osaa lukea: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§). Kansa on tässä maassa kaikkivaltias tyranni, yksinvaltias diktaattori! Kaikki valta täällä on perustuslain määräyksellä kansalla.

    Kansa siis yksin määrää ja valvoo, millaiset vaalit tässä maassa on. Jos maassa on rehelliset vaalit, se on kansan tahto ja vastuussa siitä on kansa. Jos maassa on epärehelliset vaalit (tai ei vaaleja lainkaan), se on kansan tahto ja vastuussa siitä on kansa.

    Kansalaisten vallasta olen sanonut, että perustuslain mukaan kaikki valta tässä maassa on kansalla. Jos kansa pitää, kuten laki määrää, vallan itsellään, se on kansan tahto ja vastuussa siitä on kansa. Jos kansa luovuttaa vallan muille, se on kansan tahto ja vastuussa siitä on kansa (tällöin kansa tekee rikoksen, maanpetoksen).

    Kuten kaikesta muustakin maassa, kansa on vastuussa myös ääntenlaskennan oikeellisuudesta. Olipa ääntenlaskenta millainen hyvänsä, se on kansan tahto (kansahan on ainoa määrääjä ja toimija maassa) ja vastuussa siitä on kansa.

    Kansan valta ei mitenkään voi olla ”puppua”, koska itse perustuslaki määrää, että valtiovalta Suomessa on kansalla. Miksi tätä on vaikea käsittää? Jos kansa (pääasiassa siis suomalaiset miehet) on luovuttanut valtansa muille, se on kansan tahto ja vastuussa siitä on kansa.

    Koska kansalla on yksinvalta maassa, se on vastuussa poliisinsakin toiminnasta. Jos poliisi toimii oikein, se on kansan tahto ja vastuussa siitä on kansa. Jos poliisi ei toimi oikein, se on kansan tahto ja vastuussa siitä on kansa. Kansa on vastuussa kaikkien yhteiskunnallisten toimielinten valvonnasta, onhan se yksinvaltias maassa.

    Jos maahan tuodaan mamuja maan johdon päätöksellä, silloin se on kansan tahto ja vastuussa siitä on kansa. Maan johto on kansan valitsema ja kansan kontrolloima. Mamutuksen sallimisen takana on yksin kansa, jolla on täällä kaikki valta. Jos kansa ei käytä valtaansa, se on kansan tahto ja vastuussa siitä on kansa.

    Jos maassa tapahtuu kansannousu, silloin a) kansa nousee itseään eli yksinvaltiuttaan vastaan, mikä olisi narrinäytelmä, ja b) kansan jumalattomuus, barbaria, väkivalta, valehtelu, moraalittomuus ja perkeleellisyys nousisi huimaaviin sfääreihin ja kaikki tuhoutuisi. Syntyisi todellinen helvetti, jossa kansan eläimellisyys riehuu vapaasti. Tähän te kaikki (melkein kaikki) täällä pyritte – kiivaasti.

    Mitä kansalaisten yhdistämiseen tulee, siksi olen puhunut, ja puhun, Jeesuksesta Kristuksesta, syntien anteeksiantamuksesta.

    Sokea on tämä kansa. Täynnä perkelettä ja vääryyttä.

    5,4 miljoonaa perkelettä!

    Plusääni(9)Miinusääni(16)
     1. Kyllä perustuslaki on edelleen voimassa. Kaikki valta kuuluu lain määräyksellä Suomen kansalle. Kansa on siis täydessä vastuussa maan tilasta.

      Jos kansa (siis lähinnä suomalaiset miehet; naisen valtaistuin on koti) on kyvytön käyttämään perustuslain sille määräämää valtaa ja jos se on luovuttanut valtansa vieraille tahoille, se ei poista kansan vastuuta. Jos kansa on luovuttanut vallan muualle, se on kansan tahto ja kansa on vastuussa siitä. Et sinä päätä pensaaseen työntämällä saa muutettua tätä miksikään.

      Koska Suomen kansalla on kaikki valta tässä maassa, sillä on myös valta yli Suomen markan. Jos markka on menetetty, se on kansan tahto ja vastuussa siitä on kansa (tahtoahan, ja vallankäyttöä, toteutetaan sekä aktiivisesti esim. lainsäädännöllä että passiivisesti sallimalla asioiden tapahtua, olemalla puuttumatta asioihin). Jos kansalla on kaikki valta lain mukaan, sen ei tarvitse missään asiassa olla kyselyiden kohde. Se on toimija.

      Koska kansalla on yksinvaltius tässä maassa, sen vastuulla on edustajiensa vallankäytön valvonta ja maan tilan valvonta. Kaikki, aivan kaikki, tässä maassa on kansan vastuulla. MIKÄÄN ASIA EI OLE YKSISELITTEISEMPI JA SELVEMPI KUIN TÄMÄ.

      Jos asiat ovat huonosti, kansa voi vain katsoa itseensä. Jos valta on vierailla, syyllinen on kansa, joka on luovuttanut vallan muille tai sallinut sen joutua muille. Tällöin kansa on tehnyt rikoksista kaikkein suurimman: kansan itsensä suorittaman maanpetoksen.

      Jos kansa ei ole itsenäinen eikä päätä itseään koskevista asioista, silloin ollaan keskellä rikosta, kammottavaa rikosta. Lain mukaan kaikki valta on kansalla, mutta kansa on luovuttanut sen muualle/sallinut sen joutua muualle. Suurempaa rikosta totisesti mikään kansa ei voi tehdä. Joissakin maissa maanpetoksesta tuomitaan kuolemaan, joten pitäisikö Suomen kansa (lähinnä suomalaiset miehet) hirttää?

      Onko Suomen kansa yhteiskunnallisesti kyvytön kansa, narrilauma siis?

      Onko suomalainen mies yhteiskunnallinen eunukki?

      Onko Suomi paskaläjä?

      On, siitäkin päätellen, että tässäkin asiassa työnnetään täällä koko ajan päätä pensaaseen. Hirvittävä luihusaatanoiden lauma!

      Vesa-Ilkka Laurio

      PS. Vain Kristuksessa miehestä tulee mies ja naisesta nainen.

      Heikunkeikun.

      Plusääni(9)Miinusääni(12)
     2. Olen samaa mieltä siitä, että suomen kansa on luovuttanut ohjauksen vieraisiin käsiin. Kansan tarvitsisi yhdistyä ja huomata tämä valhe. Mutta suuri osa tämän maan ihmisistä on syntynyt valheen keskelle, luullen sitä todeksi, luullen että vika on jossain muualla kuin täällä. Heidät on todella petetty. Sieltä valheen suosta on vaikea nousta, ja harva nousee.

      Käsitys siitä että kaikki suomalaiset ovat perkeleestä, on absurdi. Suurin osa ihmisistä uskoisi esim- Jumalaan, jos he eivät eläisi/syntyisi jo valheen maailmassa, missä jumala on korvattu tieteillä ja selityksillä.

      Suomen kansan tarvitsee yhdistyä. Ja tämmöiset sivustot auttavat monia löytyämään asioita ja yhdistelemään palikoita kohdalleen, ja sitä kautta löytämään totuuden.

      Plusääni(19)Miinusääni(1)
     3. Sanille. Sinun kaltaistesi kanssa ei voi keskustella mistään, edustat verukkeita, petosta, luihuutta, perimmäistä saatanaa.

      Jos tuntisit Raamattua, tietäisit, että syntiinlankeemuksessa koko ihmiskunta joutui perkeleen orjuuteen. Siksi Poika tuli ja kuoli, meidät pelastaakseen. Etkö edes TÄMÄN VERTAA tiedä?

      Jos kansa on luovuttanut vallan vieraisiin käsiin, kaikki valta on VÄLITTÖMÄSTI otettava pois kansalta! Jos kansa on edesvastuuton, sen käsiin ei tule sallia mitään vastuullista ja perustuslakia on muutettava (kansa suljettava ulos). Jos kansa on petettävissä (yhteiskunnallinen eunukkimaisuus) ja valheen vietävissä (kyvytön ottamaan asioista selvää), sellaiselta kansalta on otettava kaikki oikeudet ja valtuudet pois (+ lisäksi sitä on rangaistava maanpetoksesta). Vain narri ja lehmänpaska hukkuu valheen suohon. Alun alkaenkaan valhetta ei olisi pitänyt päästää maahan missään asiassa; siitä kansan olisi tullut huolehtia, sillähän on perustuslain mukaan kaikki valta tässä maassa.

      Yleinen jumalausko ei pelasta ketään. Kaikilla ihmisillä on jäljellä taju Jumalan olemassaolosta, elleivät ole moraalittomuudellaan täydellisesti paaduttaneet itseään, Room. 1. luku. Siksihän maailma on täynnä monenkirjavia uskontoja ja kultteja, jotka kaikki ovat ihmisten pyrkimyksiä Jumalan luo (tekojen oppia siis, tuomittuja epäonnistumaan, koska ihminen ei voi maksaa lunnaita sielustaan ja synnistään). Siksi Jumala itse pelasti meidät Pojassaan. Hän tuli itse alas luoksemme. Poika tuli ja kuoli puolestamme (synnin palkka on kuolema, Room. 6:23). Kristinuskossa uskon kohde ei ole Jumalan olemassaolo vaan Jeesuksen Kristuksen sijaissovitus, hänen meille hankkimansa syntien anteeksiantamus Jumalan edessä. Etkö edes TÄMÄN VERTAA tiedä?

      Valheita, petoksia jne. toki tulee paljastaa, mutta tarkoitus on silloin vain nuhdella valheisiin myöntymisestä ja maan hukuttamisesta valheisiin, ajaa siis Jumalan lain tavoin omantunnon hätään (totuuden hylkäämisen vuoksi) ja sen seurauksena Kristukseen.

      Jos kansa, jolla on kaikki valta, on päästänyt valheen maahan, se on kansan oma tahto ja vastuussa siitä on kansa. Kansa tuhoutuu. Vajoaa helvettiin. Sinne hukut sinäkin, umpikieron eksyttäjä! Lisäksi hukutte syystä.

      Mitä narreja tänne kirjoittavat ovatkaan! Totaalisesti pervertoituneita!

      Plusääni(6)Miinusääni(14)
 2. Vakoilun lisääminen johtu siitä, että juutalaisten keskusjärjestöjen johtajat ovat kehottaneet juutalaisia ja suoraankin valtioita lisäämään sensuuria ja verkkourkintaa ja koventamaan vihapuhelakeja. Israelissa on myöstämän jälkeen kovasti vaadittu sananvapauden rajoittamista ja netin sensurointia. Poliitikot vat saaneet samat viestit ihan tiedotusvälineiden mukaan juutalaisjohtajien luona käydessään.

  Kun juutalainen käskee, hänen orjansa ja kätyrinsä eli suomalaiset ja muiden maiden johtajat tottelevat. Sieltä tämä kaikki on käsketty. Tavoite on täysi tyrnnia, mutta juutalaispuheista aloitetaan.

  Päättäjät ovat pahimpia vihollisiamme. Euroopan hallitukset alkavat olla Goldmann Sachsin haarakonttoreita. Neuvostoliittohan EU on ja juutalaiset sitäkin johtavat.

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
   1. Mielenkiintoista on, että uskovien kristittyjen oma puolue Kristillisdemokraatit on täysin palkein tukenut laitonta EU:ta ja rahavaltaa, joka luo rahaa tyhjästä. Väittämäsi perusteella myös uskovat ovat syyllisiä Suomen nykytilaan.
    Kyllä todellisia syyllisiä ovat maailmanhallitusta ajava maailman valtaeliitti ja ko. suunnitelmaan sidoksissa olevat pankit. He manipuloivat median avulla, korruptoivat, ja velkaorjuuttavat kansat ja niiden päättäjät. Äänestävä kansa saattaa olla hyväuskoista ja tyhmääkin, mutta todelliset syylliset löytyvät kyllä muualta.

    Plusääni(10)Miinusääni(2)
    1. Kolmanneksi viimeisen kappaleen loppuun korjaus: kohta ”tämän maan hirmutyrannia” pitää olla: ”tämän kansan hirmutyrannia”.

     Suomi on paikka, jossa kansa toimii kaikessa hirmutyrannina (PL 2§).

     Plusääni(7)Miinusääni(6)
 3. Veikkaan että täälläkin suurin osa uskoo Kristukseen, ja tietää mikä tämänhetkinen petoksen taso on. Siksi täällä ihmiset puhuvat ja suivaantuvat, koska haluavat muille myös hyvää. Ei jokainen tässä maassa ole perkeleestä. Kaikki eivät voi katsoa sivusta, kun muita viedään kun pässiä narussa. Jos heille ei kerrota juutalaisten petoksista, ja esimerkiksi siitä, että juutalaiset eivät ole enään ”oikeita” juutalaisia, niin miten he voivat pelastua?
  Amerikoissakin palvotaan israelia jumalan valittuna kansana, vaikka he eivät edes usko Jeesukseen. He ovat hukassa, tietämättään edes sitä. Pahuus on saanut niin suuret saappaat, että se saa hyvät luulemaan itseään hyviksi, vaikka ovatkin samalla pahoja. Suurin osa täällä haluaa varmasti ihmisten heräävän, ja saavan oman elämänsä takaisin, niin tämänpuoleisessa kun tuonpuoleisessa.

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
  1. Kristukseen sydämessään uskovat tunnistaa siitä, että he Pyhän Hengen pakottamina julistavat Jeesusta Kristusta. Ei tarvitse veikkailla. Mitä ”hyvän tahtomiseen” tulee, niin veikkaan, että täälläkin, kuten muuallakin Suomessa, pyritään vain lintukodon hankkimiseen perkeleille, nykysuomalaisille.

   Totta kai juutalaisten petoksista tulee puhua kuten suomalaistenkin petoksista. Pelastumisen (sydämen uskon Kristuksen sijaissovitukseen) synnyttää Jumalan sanassa vaikuttava Pyhä Henki (siis Jumala itse; Raamattu on Pyhän Hengen kirjoittama profeettojen ja apostolien välityksellä). Pelastuminen tulee siis Raamatun sanan kuulemisesta/lukemisesta (Room. 10:17), ei siitä, mitä juutalaiset väittävät olevansa tai ovat. Itse et ole kristitty, kun et tiedä tätä. Uskoa ei vaikuta ihminen itse vaan sanassa vaikuttava Jumala.

   Ne, jotka palvovat nykyjuutalaisia, jotka Talmudeineen ovat fariseusten perillisiä, Jumalan valittuna kansana, eivät mitenkään voi olla kristittyjä (he ovat teeskentelijöitä, ulkokultailijoita). Kristityissä vaikuttava Pyhä Henki karkottaa pois nykyjuutalaisista, jotka ovat perkeleen lapsia, Joh. 8:44; Matt. 23:33. Yksikään todellinen kristitty ei mitenkään voi pitää juutalaisia Jumalan kansana. Jumalan kansahan ovat kristityt itse, 1. Piet. 2:9-10! He ovat syntyneet sanasta, 1. Piet. 1:23; Jaak. 1:18!

   Huomaan tällä sivustolla uuden ilmiön, joka kommenttieni johdosta on puristunut esiin: keksitään verukkeita, työnnetään päätä pensaaseen ja yritetään salakavalasti luikerrella (pettää) kuin käärme. Ehkä tässäkin suomalaiset pystyvät lyömään laudalta juutalaiset. Mikään petos, mikään salakavaluus, ei ole suomalaisillekaan vieras. Ja näilläkö on kaikki valta tässä maassa: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (PL 2§)! Huhheijaa!

   Tilulilu.

   Plusääni(10)Miinusääni(8)
   1. Kyllähän Jeesus Kristuskin toimi havaitessaan vääryyttä! Hän kaatoi rahan väärentäjien pelipöydät ja teki paljon muutakin. Silloin, kuin huomataan vääryyttä, eli avuttomien ihmisten houkuttelua perkeleeseen, tulee toimia! Minä olen valmis toimimaan ja mahdollisimman väkivallattomasti! Olen valmis herättämään tätä kansaa uudestaan oikeille urille, missä hyvyys asuu ihmisessä ja perkele joutuu väistymään! Silloin on mahdollisuus päästä jälleen valoon ja Jumalan kansaksi. Mikäli perkele saa täällä rällätä mielin määrin, niin kohtalomme on sinetöity.

    Millä muulla tämä kansa voidaan pelastaa, kuin totuudella? Mitä sinä olet Vesa valmis tekemään tämän kansan eteen? Jokainen ihminen voi pelastua AINA, näin lukee raamatussa. Pitää vain päästä irti siitä perkeleestä joka meitä harhaan johtaa. Montako ”pöytää” sinä ole kaatanut Vesa? Mitkä metodit tulevat mielestäsi parhaiten viemään tätä kansaa kohti valoa ja totuutta? Mikäli tiedät totuuden ja et tee mitään tämän kansan eteen, olet silloin perkeleen puolella!

    Tämän kansan ei tarvitse tyytyä karuun kohtaloonsa, vaan pelastus on oven takana. Tarvitsee vain tarrata siihen kahvaan ja aukaista se ovi. Miten tämä ovi saadaan avautumaan? Totuudella se avautuu! Paljastamalla maailman mädännäisyys! Silloin hyvät ihmiset kääntävät selkänsä saatanalle ja tarttuvat pelastukseen! Sinä Vesa tuomitset tämän kansan, oletko kenties Jumala? Mielestäni syyllistyt Jumalan pilkkaan, sillä ainoastaan Jumala on tuomitseva niin eläviä kuin kuolleita! Tämä olisi hyvä pitää mielessä, jottei tule sitten pettymystä sillä viimeisellä portilla. Minä uskon ihmisiin, Jumalan lapsiin! Uskon pelastukseen ja syntien anteeksi antamiseen ja Jumalan hyvyyteen. Uskomalla ihmisten hyvyyteen uskon samalla Jumalaan ja pelastukseen. Meissä monissa elää Laupias Samarialainen, joka on valmis auttamaan heikompiaan ja ei hylkää ihmisiä heidän heikoimpina hetkinäänkään. Sinä Vesa et kuulu tähään hyvään joukkoon tuomitsemalla ja jättämällä ihmiset kadotukseen!

    Plusääni(16)Miinusääni(4)
     1. Joka itsensä korottaa, se alennetaan…
      Yrität saada itsesi korkeampaan asemaan haukkumalla kaikkia muita mm. narreiksi ja tuomitsemalla kaikki helvettiin.

      Kielenkäyttösi ”pimpelpompel, heikunkeikun, tilulilu” osoittaa, kuka se todellinen narri täällä on.

      Plusääni(11)Miinusääni(3)
     2. Eli pitäisikö meidän olla tieten tahtoen pahoja, jotta Kristus ei kuollut turhaan? Aika villiä meininkiä, sitten täällä vallitsisi uusi Sodoma ja Gomorra, ja Jumalan viha tappaisi meidät kaikki. Tämäkö on sitten se mihin pitää pyrkiä?
      Minä en tee itsestäni numeroa, kun pyyteettömästi jota kuta autan. En siis nosta itseäni, vaan tulen hyvälle mielelle, kun toinen saa tarvitsemaansa apua ja voin sen hänelle tuoda. Jos tämä on sinun mielestäsi tai Jumalan mielestä väärin, niin kait minä sitten olen tuomittu.

      Plusääni(6)Miinusääni(1)
     3. älijäkelle.

      ”Kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä” (Room. 14:23);

      ”Synnin palkka on kuolema” (Room. 6:23).

      Siis: Kaikki, mitä Jeesuksessa pelastumaton ihminen elämänsä aikana ajattelee, sanoo ja tekee, on syntiä Jumalan edessä, vaikka se kuinka kiiltäisi ihmisten edessä. Koko jumalaton ihmiskunta on ansainnut kuoleman ja helvetin, tekipä se mitä hyvänsä.

      Edellytys sille, että sinussa voisi tapahtua mitään hyvää, on se, että tulet Jumalan kymmenen käskyn edessä ja elämänkokemusten opettamana omantunnon hätään (suureen sisäiseen kauhistukseen, katumukseen) sydämesi pohjattoman syntisyyden vuoksi (kaikki ihmiset ovat syntiinlankeemuksen seurauksena sellaisia, 1. Moos. 3. luku) ja sitten tartut sydämen uskossa (jonka Jumalan sanassa vaikuttava Pyhä Henki vaikuttaa) Jeesuksen Kristuksen ristillä meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen Jumalan edessä. Tällöin perkele (joka ilmenee ihmisessä ”omana” minänä, ”omana” tahtona, ”omana” hyvyytenä, ”omana” pyyteettömänä auttamisena, ”omana” voimana, ”omana” ymmärryksenä, ”omana” isänmaan pelastamisena jne.) joutuu kaikkoamaan sydämestä ja tilalle tulee mainittu Pyhä Henki, Jumala itse siis, ja jää sydämeen asumaan, Joh. 14:23. Ihmisestä tulee kristitty, Jumalan lapsi. Kaikki, mitä kristitty tekee, on Jumalalle otollista, koska kristityn teot vaikuttaa itse Pyhä Henki sydämessä. Kristityssä on uusi, Jumalan vaikuttama tahto. Vaikka kristityn lihaan vielä jää syntiä ja kristityn teot eivät ole täysin puhtaita, Jumala kuitenkin sulkee – Kristuksen tähden – silmänsä epätäydellisyydeltä ja hyväksyy kristityn teot. Vain kristityn ajatukset, sanat ja teot ovat hyviä Jumalan edessä.

      ”Joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen” (Mark. 16:16).

      Jos sinä omin voimin luulet tekeväsi hyvää (etkä esimerkiksi kunniaa ja palkkiota kalastellaksesi tai rangaistuksia tai muita ongelmia välttääksesi, orjallisesti siis), silloin hylkäät Jumalan Pojan ja pilkkaat Jumalaa, joka on hänet lähettänyt. Silloin olet identtinen nykyjuutalaisten – fariseusten perillisten – kanssa. Silloin sinulle sanotaan:

      ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. Mutta minua te ette usko, sentähden että minä sanon totuuden. Kuka teistä voi näyttää minut (so. Jeesuksen) syypääksi syntiin? Jos minä totuutta puhun, miksi ette minua usko? Joka on Jumalasta, se kuulee Jumalan sanat. Sen tähden te ette kuule, koska ette ole Jumalasta” (Joh. 8:44-47);

      ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” (Matt. 23:33).

      Kaikki, jotka Jeesuksessa pelastumattomina tällä foorumilla esiintyvät, ovat täysin identtisiä juutalaisten kanssa ja voivat saada aikaan vain samaa kuin juutalaiset. Heidän sydämissään vaikuttaa aivan sama perkele kuin juutalaisten sydämissä. Ja, kuten Joh. 8:44 kertoo, he saavat aikaan vain murhaa ja valhetta, vaikkeivat monet heistä kykene ymmärtämään sitä vaan luulevat tekevänsä hyvää.

      Ja se, että minä puhun Jeesuksesta ja tarvitsen joka päivä Jeesusta eli syntien anteeksiantamusta, johtuu siitä, että olen luonnostani viheliäinen syntinen rääpäle, joka tarvitsen joka hetki elämäni loppuun asti Jeesusta, syntien anteeksiantamusta. Hänessä uudistun joka päivä ikuiseen hahmooni. En siis puhu siksi, että olisin parempi vaan siksi, että olen kaiketi kaikista syntisin (koska joka päivä tarvitsen syntien anteeksiantamusta).

      Jeesuksesta mainitsen vielä: ”Minulle (so. Jeesukselle) on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä” (Matt. 28:18).

      Plusääni(5)Miinusääni(7)
     4. Jos yllä sanottua (viestini klo 15.18 yllä) ei ymmärretä, Suomi tuhoutuu ja tänne on turha kirjoittaa, kuten kaikkialle muuallekin. Silloin kaikki, olipa se mitä hyvänsä, tapahtuu perkeleessä, siis ihmisen ”oman” tahdon mukaan (”oma” ei ole Jumalan vaan ”Jumalan vertaiseksi” nousseen ihmisen – perkeleen orjan). Jumalan viha syttyy, ja kaikki tuhoutuu.

      Vesa-Ilkka Laurio (= nimimerkki kellogs-pahkajärvi).

      Plusääni(4)Miinusääni(6)
 4. Pelkäksi läpeensä korruptoituneeksi propagandatorveksi alentunut valtamedia vaikenee vallanpitäjiemmme maanpetos- ja muusta rikollisesta toiminnasta kansaa vastaan. Vallanpitäjillemme olisi välttämätöntä vaientaa TODELLINEN vaihtoehtomedia saadakseen jatkaa ja lisätä rikollista toimintaansa suomalaisen kansallisvaltiomme hävittämiseksi ja heidän ylikansallisten feodaaliherrojensa Uuden Maailmanjärjestyksen super-tyrannia-agendan edistämiseksi.

  ”Bilderbergiin Suomesta Alexander Stubb, Leena Mörttinen ja Matti Apunen!
  Marionettien vuosittainen aivopesusessio alkamassa…”, http://mvlehti.net/2015/06/08/bilderbergiin-suomesta-alexander-stubb-leena-morttinen-ja-matti-apunen/
  ”Ahtisaari, Wahlroos, Niinistö…
  Nämä suomalaiset ovat osallistuneet Bilderberg-kokouksiin”, http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060215660719_uu.shtml

  Vaikka esim. Iltalehti luettelee Bilderberg-kokouksiin osallistuneiden nimet, niin valtamedialle tyypilliseen tapaan se ei kerro mitään siitä, kuinka näissä kokouksissa suunnitellan rikollista toimintaa koko ihmiskuntaa vastaan!

  Ks. ”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella””, http://koti.mbnet.fi/jorjaa/historia.php
  Ks.myös kirjat
  Karl Steinhauser: ”EU – huomispäivän Super-Neuvostoliitto”
  ja tutkiva-journalisti Seppo Konttisen kirja ”Kansallisomaisuuden ryöstö”

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 5. Joku tuolla esitti, että olen kulttuurimarxistien ja sionistien agentti, mahdollisesti itsekin sionisti/juutalainen. Hänen mielestään olen aliolento, jonka turpa tulee tukkia. Eräs toinen yllä toteaa, että olen ”pihalla” ja että näen hyvää lapsia raiskaavissa ja kebabiksi pilkkovissa muslimimamuissa. Minulla kuulemma ei ole halua pelastaa kansaa ja olen kuulemma sionistien lahjoma.

  Kolmas epäilee, että kenties pidän itseäni Jumalana, kun tuomitsen kansan (vaikka ”tuomitsemiseni” on nuhtelua, johon Raamattu velvoittaa – Ef. 5:11; 1. Tess. 5:14; 1. Tim. 5:20; Tiit. 2:15; Gal. 6:1; 2. Tim. 4:2; Ps. 141:5; Jaak. 5:19-20; nuhtelu tuli ottaa vastaan: Snl. 12:1; 27:6; 13:1, 18; olen tuonut esiin, että Jumala tuomitsee, ja siksi varoitan). Syyllistyn kuulemma tuomitessani jumalanpilkkaan. En kuulemma kuulu hyvään joukkoon, koska tuomitsen ja jätän ihmiset kadotukseen (vaikka liki ainoana julistan Jeesusta, joka pelastaa kadotukselta).

  Neljäs tuossa sanoo, että yritän saada itseni korkeampaan asemaan haukkumalla. Olen kuulemma se todellinen narri täällä.

  Viides tuolla toisen artikkelin (”Juutalaistaustainen aktivisti: ’Valkoisten kuoleminen sukupuuttoon on hyvä asia’”) kommenteissa sanoo, että olen mielisairas hihhulipaska ja että minun tulisi tappaa itseni. Edelleen hän toteaa, että olen murhanhimoinen perkele, joka tulisi aseella uhaten pakottaa luopumaan uskosta. Olen kuulemma sisäsiittoinen mielipuolihihhuli, joka toivottavasti saa syövän ja kuolee tuskallisesti pois, ja saastainen kristitty, jonka usko on mielisairaus.

  Tällaista olen saanut niskaani lähes koko elämäni tältä kansalta eri muodoissa, joten tämä ei ole uutta. Nyt olen tullut TÄYSIN (tästä olen nyt varmistunut) varmaksi, että olen väärässä seurassa suomalaisilla foorumeilla/mielipidepalstoilla/blogeilla. Täällä minulla (ja Kristuksella) ei ole yhtäkään puolustajaa, joten olen kokonaan out. Jeesuksen Kristuksen julistusta en kuitenkaan lopeta (enkä voi lopettaa; Jumalan Henki pakottaa minua), ja siksi luultavasti alan pitää kristillistä blogia tai toimintani siirtyy uusille urille. Ehkä kuolen (kuten täällä toivotaankin).

  Plusääni(6)Miinusääni(10)
  1. Eikö lapsia tappavat ja kebabiksi tarjoavat muslimit ole sitten saatanasta? Minusta ainakin ovat. Meidän haukkuminen kyrviksi ei liene kovin rakentavaa kritiikkiä ja ei liene edistä Jumalan sanan toimittamista pätkän vertaa. Mikäli haluat asiallista suhtautumista itseesi, niin suhtaudu meihinkin, eksyneisiin lampaisiin, asiallisesti.

   ”Kolmas epäilee, että kenties pidän itseäni Jumalana, kun tuomitsen kansan (vaikka ”tuomitsemiseni” on nuhtelua, johon Raamattu velvoittaa.” Toivot koko suomen kansan tuhoutumista! Mitä ihmeen nuhtelua tuo on, jos toivot kyrpälauman kuolemaa? Missä kohtaa raamattu kehoittaa solvaamaan uskossa eksyneitä ihmisiä kyrpälaumaksi? Olen joskus lukenut eksyneistä lampaista, jotka tuli opastaa takaisin laumaansa. Tuosta sinun suhtautumisesta meihin muihin paistaa selkeä ja puhdas viha! Eikö se viha ole itsestään perkeleestä, eli vähän huonompi homma? Eikö lähimmäisiä pitänyt rakastaa, kuin itseään? Raamatusta löytyy paljon tekstiä ja mielestäni ei ole oikein käyttää raamattua lyömäaseena toisia kohtaan, vaan raamatusta löytyvää pelastusta ja hyvyyttä tulisi korostaa. Luet raamattua, kuten piru, siksi minä ainakin epäilen jo sinun uskoasi.

   Plusääni(6)Miinusääni(1)
   1. Vastine älijäkelle, osa 2

    Kuten Raamatusta käy ilmi, koko ihmiskunta joutui synnin ja perkeleen orjuuteen syntiinlankeemuksessa, 1. Moos. 3. luku. Jumala on Pyhä ja synnin palkka on kuolema (Room. 6:23) ja helvetti, ja siksi Poika tuli ja kuoli puolestamme (kantoi syntimme ja niiden seuraukset). Luonnollinen (so. Kristuksessa pelastumaton) ihminen on synnin ja perkeleen orja, eikä hän voi omin voimin vapauttaa itseään (”Mitä voi ihminen antaa sielunsa lunnaiksi?”, Matt. 16:26; Mark. 8:37). Ihminen voi pelastua vain sydämen uskolla Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen, hänen meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen. Tämän uskon vaikuttaa sydämessä Pyhä Henki (siis Jumala) itse; Pyhä Henki liittyy Raamatun sanaan (Raamattu on Pyhän Hengen kirjoittama profeettojen ja apostolien kautta) ja menee sanan myötä sydämeen vaikuttaen siellä uskon (ellei ihminen asetu vastustamaan) ja jääden sinne asumaan, Joh. 14:23. Tämä uskon syntyminen, pelastuminen, joka tapahtuu heti uskon kipinän syttyessä sydämessä, sekunnin murto-osissa, on nimeltään vanhurskauttaminen (Jumala liittyy ihmiseen, sielun ylösnousemus). Tämän vanhurskauttamisen seurauksena ihmisestä alkaa tulla hyvä, kun sydämessä vaikuttava Pyhä Henki yhdessä syntyneen uuden ihmisen tahdon kanssa alkaa puhdistaa ihmistä: vanha syntinen ihminen alkaa jatkuvasti kuolla ja uusi synnitön ihminen alkaa jatkuvasti kasvaa (kaste kuvaa tätä hukkumista ja ylös nousemista). Tämä eliniän kestävä prosessi on nimeltään pyhitys. Ihmisestä tulee siis hyvä ja rakkauteen sydämestään kykenevä yksin Jumalan (Pyhän Hengen) vaikutuksesta, ei ihmisen ”ratkaisun” tai ”uskonpäätöksen” seurauksena. Ihmisen pelastaa ja uudistaa Jumala Kristuksessa, ei ihminen itse.

    Tässä kohdassa älijäke paljastuu harhaiseksi pakanaksi, eksyttäjäksi ja turhanpuhujaksi. Älijäke julistaa (kommentti 17.6. klo 10.12):

    ”Olen valmis herättämään tätä kansaa uudestaan oikeille urille, missä hyvyys asuu ihmisessä ja perkele joutuu väistymään. Silloin on mahdollisuus päästä jälleen valoon ja Jumalan kansaksi. – – Millä muulla tämä kansa voidaan pelastaa kuin totuudella? – – Jokainen ihminen voi pelastua AINA, näin lukee Raamatussa. Pitää vain päästä irti siitä perkeleestä, joka meitä harhaan johtaa. – – Tämän kansan ei tarvitse tyytyä karuun kohtaloonsa, vaan pelastus on oven takana. Tarvitsee vain tarrata siihen kahvaan ja aukaista se ovi. Miten tämä ovi saadaan avautumaan? Totuudella se avautuu! Paljastamalla maailman mädännäisyys! Silloin hyvät ihmiset kääntävät selkänsä saatanalle ja tarttuvat pelastukseen! – – Minä uskon ihmisiin, Jumalan lapsiin! Uskon pelastukseen ja syntien anteeksi antamiseen ja Jumalan hyvyyteen. Uskomalla ihmisten hyvyyteen uskon samalla Jumalaan ja pelastukseen. Meissä monissa elää Laupias Samarialainen, joka on valmis auttamaan heikompiaan ja ei hylkää ihmisiä heidän heikoimpina hetkinäänkään.”

    Älijäke puhuu siis vastoin Raamattua. Hän edustaa pakanuutta, joka hylkää Kristuksen (oikean Kristuksen, Vapahtajan) ja luottaa ihmiseen ikään kuin ihminen ei olisi ytimiään myöten synnin ja perkeleen orja, kuten yllä osoitettiin. Älijäken sepustuksessa ihminen pelastuu ja perkele joutuu väistymään, kun ihmiselle paljastetaan totuus, joka on ”maailman mädännäisyys”, jolloin hyvät ihmiset kääntävät selkänsä saatanalle ja tarttuvat pelastukseen. Ihminen pelastuu (ja tulee Jumalan kansaksi, kuten älijäke sanoo) selän kääntämisellä saatanalle ja ottamalla vastaan totuuden maailmasta (”mädännäisyys”).

    Ihminen pelastuu siis älijäken mukaan omin voimin, kääntämällä selkänsä saatanalle ja ottamalla vastaan totuuden maailmasta. Maailman mädännäisyyden julistus on ”herättämistä”, jonka seurauksena perkele joutuu väistymään, hyvyys astuu ihmiseen ja kansa pelastuu ja pääsee valoon ja Jumalan kansaksi. Älijäke muuttaa Raamatun pelastusopin pakanalliseksi pelastusopiksi, jossa ihminen (ja kansa) maallisen totuuden mukaan toimimalla pelastuu ja pääsee jopa Jumalan kansaksi! Jopa perkeleen ihminen (ja kansa) karkottaa omin voimin! Ei todellista Jumalaa, ei Jeesusta Kristusta, ei syntien sovitusta, itse asiassa ei syntiä lainkaan (vain väärä käsitys maailmasta). Älijäke puhuukin vääryydestä ”avuttomien ihmisten houkutteluna perkeleeseen”, ikään kuin luonnollinen ihminen ei olisi jo valmiiksi perkeleen orja (eli ”oman itsen” orja, perkele ilmenee luonnollisessa ihmisessä ”omana”, ja ”oma” ei ole Jumalan).

    Älijäke ”uskoo ihmisiin, Jumalan lapsiin”, joten hän uskoo perkeleen orjiin, perkeleen lapsiin – PERKELEESEEN! Silloin hän uskoo myös VIHAAN, sillä ihminen on luonnostaan ”vihan lapsi”, Ef. 2:3. Hän uskoo pelastukseen, joka siis on sitä, että otetaan vastaan maallinen totuus maailman mädännäisyydestä. Tällöin nähtävästi tapahtuu ”syntien anteeksiantaminen”, kun saatanalle käännetään selkä, ja tässähän ihminen itse pelastaa itsensä (kauheaa harhaoppia!). Älijäke julistaa, että ”uskomalla ihmisten hyvyyteen” uskotaan samalla Jumalaan ja pelastukseen, vaikka Jumalan silmissä luonnollisessa ihmisessä ei voi olla mitään hyvää vaan pelkkää perkeleen orjuutta ja vaikka silloin uskotaan perkeleeseen ja kaiken tuhoutumiseen!!!! Hyvä on Jumala yksin, ei kukaan muu (paitsi oikea kristitty, jossa Pyhä Henki asuu ja vaikuttaa): ”Ei kukaan ole hyvä paitsi Jumala yksin” (Mark. 10:18; hyvän teeskentelijöitä maailma luonnollisesti on väärällään). Jokainen ihminen on luonnostaan valehtelija: ”Olkoon Jumala totinen mutta jokainen ihminen valhettelija” (Room. 3:4), ja silloin jokainen luonnollinen ihminen on isästä perkeleestä, murhaaja ja valehtelija: ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä” (Joh. 8:44).

    Eksytyksellään älijäke jättää kaiken perkeleelle ja vie koko kansan tuhoon! Älijäke uskoo perkeleen orjaan (”ihmiseen”), ei Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen! Älijäke pelastaa tiedolla maailman mädännäisyydestä, ei evankeliumilla!

    Tämä kaikki on Kristuksen hylkäämistä ja jumalanpilkkaa (Jumala lähetti Jeesuksen pelastamaan meidät). Usko Kristuksen sijaissovitukseen on älijäken sepustuksessa korvattu ihmisen teoilla. Raamattu kiroaa älijäken:

    ”Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu. Niin kuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu” (Gal. 1:8-9). Jos älijäke kaltaisineen on kirottu, silloinkin nimitys ”kyrpä” on täysin paikallaan. Tarkoitus ei ole silittää perkeleen ja synnin orjien päitä eli, kuten älijäke vaatii, ”suhtautua asiallisesti” kansaan ja olla tuomitsematta sitä synneistä:

    ”Ihmistenkö suosiota minä (so. Paavali) nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija. Sillä minä teen teille tiettäväksi, veljet, että minun julistamani evankeliumi ei ole ihmisten mukaista; enkä minä olekaan sitä ihmisiltä saanut, eikä sitä ole minulle opetettu, vaan Jeesus Kristus on sen minulle ilmoittanut” (Gal. 1:10-12).

    Jumala kiroaa Raamatussa älijäken kaltaiset eksyttäjät ja turhanpuhujat. Myös Tiit. 1:10, 11, 13 toteaa:

    ”Sillä paljon on niskoittelevia, turhanpuhujia ja eksyttäjiä, varsinkin ympärileikattujen joukossa; semmoisilta on SUU TUKITTAVA – – nuhtele heitä ankarasti, että tulisivat uskossa terveiksi.”

    Älijäke tekeytyy kristityksi ja Jumalan lapseksi, ja sellainen on äärimmäistä saatanallisuutta. Raamattu sanoo: ”Sillä semmoiset ovat valheapostoleja, petollisia työntekijöitä, jotka tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi. Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen” (2. Kor. 11:13-15).

    Älijäken sepustuksessa kansaa ei pelasta Jeesus Kristus ja hänen kauttaan Jumala vaan kansannousu: ”Ainoa, mikä meidät voi pelastaa, on kansan nousu tätä kaikkea (so. erilaisia maallisia epäkohtia) vastaan” (kommentti 16.6. klo 14.20). Oikea tie on kuitenkin parannuksenteko, Jumalan yhteyteen pääseminen, rukous, Jumalan siunaus, apu ja varjelus. Jumala yksin antaa hyvän ja lujan esivallan (Room. 13:1), joten Jumalan yhteyteen pääseminen on ydinehto olojen paranemiselle. Vihollisten ja rikollisten rankaiseminen on esivallan asia, ei kansannousun asia. Jumalaton kansa saa mellakoinnillaan aikaan vain entistä pahemmat olosuhteet, ehkä jopa kaiken tuhoutumisen.

    Vielä älijäke puhuu ”eksyneistä lampaista, jotka tulee opastaa takaisin laumaansa”. Tiedoksi älijäkelle, se takaisin opastava paimen on Jeesus Kristus, Vapahtaja: ”Minä olen se hyvä paimen. Hyvä paimen antaa henkensä lammasten edestä” (Joh. 10:11). Paimen on niin ollen myös oikea kristitty (uskossa uudestisyntynyt), jossa Kristus vaikuttaa.

    Jumalaton kansa hukkuu. Kun kansa, älijäken tavoin, ei ota vastaan nuhtelua, jonka tavoitteena on katumus ja usko, se paaduttaa itsensä ja sinetöi hukkumisensa. Sellaisesta kansasta on pysyttävä erossa:

    ”Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: ’Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani’. Sentähden: ’Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias’” (2. Kor. 6:14-18).

    Älijäke levittää väärää evankeliumia. Gal. 1:8-9 kiroaa sellaisen evankeliumin levittäjän. Vielä Raamattu ilmoittaa, että sellainen henkilö ei ymmärrä mitään ja on menettänyt totuuden:

    ”Jos joku muuta oppia opettaa eikä pitäydy meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen terveisiin sanoihin eikä siihen oppiin, joka on jumalisuuden mukainen, niin hän on paisunut eikä ymmärrä mitään, vaan on riitakysymyksien ja sanakiistojen kipeä, joista syntyy kateutta, riitaa, herjauksia, pahoja epäluuloja, alituisia kinastuksia niiden ihmisten kesken, jotka ovat turmeltuneet mieleltään ja totuuden menettäneet ja jotka pitävät jumalisuutta keinona voiton saamiseen” (1. Tim. 6:3-5).

    On väärin lietsoa kansannousua. Siitä syntyy rumaa jälkeä, hirvittävää jälkeä.

    On toimittava taidollisesti – Jumalan sanaan turvaten.

    Plusääni(6)Miinusääni(3)
    1. Monissa paikoin ikäänkuin toistetaan samaa alkuperäistä syntiin lankeamisen kaavaa. Esim. kuvitellaan pelastuvamme ”omin voimin”, ihmisviisaudella, omilla tai kansan hyvillä teoilla ja ”viisastumisella” tai luottamalla luonnollisen ihmisen hyviin kykyihin/tekoihin Jumalan tuomion ohi tai jopa yli. Pelottavaa touhua.

     Plusääni(4)Miinusääni(1)
    1. Kiitos näistä kirjoituksista Vesa-Ilkka.
     Kyllä minä ymmärrän tämän raamatun sanoman, vaikka en kirjaa niin tarkoin olekaan sisäistänyt kuin te olette. Ja kyllä minua saa herjata ihan miksi tahansa, niin on tapahtunut läpi minun elämäni, aina on herjattu, haukuttu ja kiusattu, vaan ei se mitään haittaa, minä kestän mitä tahansa.
     Jos Jumala on totuus, niin eikö totuuden esiin nostaminen lähennä ihmistä Jumalaan? Miksi sen pitää olla Jumalan pilkkaa, siis totuuden julistaminen? Nykyisin ihmiset ovat niin totaalisesti hukassa, he tarvitsevat jonkun herättämään heidät, muuten ei ole mitään toivoa. Mistä me nyt saamme sen Joonan tänne julistamaan sanomaa? Olihan Jeesuksellakin opetuslapsensa julistamassa sanomaa. Odotammeko siis nyt uutta Jeesusta, vai teemmekö jotain? Mitä voimme tehdä? Tuntuu avuttomalta vain olla ja seurata sivusta, kun meidän koko valkoinen väestö tuhoutuu. Eikö ole oikeasti mitään mitä voisi tehdä? Eikö totuus ole yhtään tärkeää?

     Plusääni(5)Miinusääni(1)
     1. Syytä ”nimittelyyn” on, kun omat teot nostetaan evankeliumiksi ja Jeesuksesta Kristuksesta tehdään vain moraalinen esikuva (vaikka hän on Vapahtaja, syntien anteeksiantamuksen hankkija ja siten kaiken siunauksen hankkija). On karkeaa eksytystä julistaa maalliset totuudet tienä Jumalan kansaksi. Kun sillä tavalla vedetään ihmisiä väärään käsitykseen pelastumisesta, heidät työnnetään synneistä pelastumattomina helvettiin. Se on raskaista raskain rikos. Pitäisi ottaa asioista selvää ennen kuin alkaa julistaa totuutta ja pelastumista. Pelastus on Jumalan teossa (Kristuksen lunastustyö ristillä) ja Jumalan sanassa, ei ihmisen teoissa. Sana ”ihminen” on Raamatussa lähes häväistys. Kaikki todellinen apu on yksin Jumalassa. Totuus on Jumalan sana, Joh. 17:17. Siitä löytyy eväät siihen, miten saadaan yhteys Jumalaan ja selvitään vitsauksista. Omin voimin ihminen kykenee vain pahentamaan tilannetta ja edistämään perkeleen asiaa.

      Ja, älijäke, pohjimmiltaan minä EN herjaa, hauku ja kiusaa sinua vaan ravistelen sinua (ja muita) totuuteen ja viisauteen. Herjaan vain itse asiassa sinun tekojasi, ja sinun kauttasi myös muiden ihmiseen luottajien tekoja. Minä en vihaa ketään, vihaan vain pahoja tekoja, esim. eksytystä ja väärää opetusta. Ihminen on luonnostaan, syntiinlankeemuksen peruina, perkeleen orja (avuton pelastamaan itseään!).

      Totta kai totuutta maallisista asioista tulee kaivaa esiin ja tuoda esiin. Sitä minäkin olen tehnyt liki 10 vuotta näillä sähköisillä areenoilla; olen ollut esimerkiksi mukana paljastamassa holokaustia huijaukseksi, psykiatriaa huijaukseksi ja rahajärjestelmäämme huijaukseksi. Mutta näiden maallisten totuuksien esiintuomisen tarkoitus on saada kansa katumukseen siitä, että yhteiskunnan on sallittu hukkua liki kokonaan valheisiin, vaikka kaikki valta maassa on kansalla (PL 2§: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”). Kansa itse on, kaikkivaltiudessaan, tuonut tänne valheet, joko aktiivisesti tai sallimalla niiden tulo passiivisesti. Kansa itse on syypää jokaisen valheen läsnäoloon maassa. Kun kansa on Kristuksen hylättyään perkeleen orjuudessa, se voi saada aikaan vain murhaa ja valhetta, Joh. 8:44. Siksi on kauhistuttavaa luottaa ihmisiin kansan pelastumisen asiassa. Kansan on ensin palattava Jumalan yhteyteen, ja se tapahtuu uskossa Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen, ei muuten. Vasta silloin, kansan tehtyä parannuksen, voi mitään hyvää tapahtua. Joka muuta kuvittelee, erehtyy raskaasti. Tämä kansa on lastenmurhaaja- ja homokansa, ja sellaisena se on ansainnut kaikki mahdolliset rangaistukset, tuhoutumista myöten, vrt. Sodoma ja Gomorra 1. Moos. 19. luku.

      On suuri erehdys luottaa syntiseen kansaan maan olojen parantajana ja kansan pelastajana! Silloin luotetaan perkeleeseen, jonka orja kansa on, ja tuhotaan vuorenvarmasti kaikki täällä. Suurin osa kansasta kuitenkin ylpeästi luottaa itseensä ja kykyynsä, ja siksi on tällä hetkellä vaikea nähdä, kuinka kansa voisi pelastua. Todellinen apu, Jumala, hylätään, ja valheiden ja ongelmien tänne tuoja, syntinen ja ainoastaan syntiin kykenevä kansa, nostetaan itsensä auttajaksi! Kyseessä on sokeus ja hybris (ylpeä uhmamieli Jumalaa vastaan) Jumalan edessä.

      Totta kai siis voidaan ”jotain tehdä”: koko kansan parannuksenteko (katumus + usko Kristukseen). Sen vaikuttaa Jumalan sana (lain nuhtelu ja evankeliumin lohdutus), siinä vaikuttava Pyhä Henki. On siis julistettava, kuultava ja luettava Jumalan sanaa. Hyvä opas on Martti Luther, uskonpuhdistaja, jonka kirjoja löytyy teologisten tiedekuntien kirjastoista; julkisista kirjastoista ja kirjakaupoista kansa on sallinut niiden hävitä. Luther-divarista myös löytyy Lutherin kirjoituksia, mm. kaikki suomennokset.

      Parannuksessa saadaan yhteys Jumalaan, ja Jumala alkaa kuulla rukoukset. Yksin hänellä on valta ja voima poistaa ylivoimaiset vitsaukset ja viholliset. Tämä on ainoa tie olojen parantumiseen. Kansan on tunnustettava Jumalan edessä syntisyytensä ja tartuttava Jeesuksen Kristuksen meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen. Jumalan johdatuksessa sitten asiat alkavat korjautua, kun kansa pysyy rukouksessa ja jumalanpelossa (= Jumalan kunnioituksessa). Joona 3. luku.

      Omassa varassaan toimien kansa pystyy vain tuhoamaan kaiken. Siksi olen varoittanut ja nuhdellut.

      Ei tarvita ”uutta Jeesusta”. Jeesus Kristus elää ja hänellä on kaikki valta taivaassa ja maan päällä: ”Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: ’Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä'” (Matt. 28:18). Jeesus on tällä hetkellä taivaassa Isän Jumalan luona (siis todellisuudessa kaikkialla). Hän nousi ylös kuolleista ja astui sitten ylös taivaaseen, Ap. t. 1:9. Jeesus Kristus on välimiehenä (syntien anteeksiantamuksen hankkijana) Jumalan edessä, ja vain hänessä voimme pelastua Jumalan vihalta. Nyt koko maailma on perkeleen ja synnin vallassa, kun oikea Jeesus Kristus on hylätty. Pian tapahtuu Jeesuksen paluu ja viimeinen tuomio, ja silloin tämä maailma nykyisessä muodossa tuhoutuu:

      ”Mutta Herran päivä on tuleva niin kuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat. Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat! Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu” (2. Piet. 3:10-13).

      Kaikki on Jumalan käsissä koko ajan. KAIKKI.

      On erehdys hylätä Jeesus, tie Jumalan yhteyteen. Raskas erehdys.

      Vesa-Ilkka Laurio (= nimimerkki kellogs-pahkajärvi)

      Plusääni(6)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat