Facebook kieltäytyi sensuroimasta mustan terroristijärjestön propagandaa

Mustien rikollisten ja poliisin yhteenotoista käynnistyneet rotumellakat ovat toimineet polttoaineena Amerikan mustille terroristijärjestöille. Eliitin mukaan musta terrorismi ei ole kuitenkaan yhtä tuomittavaa kuin valkoinen maahanmuuttovastaisuus.

Valtavirtainen Daily Mail –lehti kummasteli viikonloppuna, miksi Facebook ei suostu poistamaan terroristijärjestö Mustien panttereiden propagandakuvaa, jossa naamioitunut afrikkalainen puukottaa valkoista poliisia kaulavaltimoon.

killerpanther

Kuvatekstissä lukee: ”Olen R.B.G. tappajapantteri ja lupaan suojella mustaa yhteisöäni keinolla millä hyvänsä.”

Kuva oli ladattu Mustien panttereiden Mississippin osaston Facebook-sivuille. Kuvasta järkyttyneet sivulliset olivat tehneet väkivaltaisesta propagandasta ilmoituksen ylläpitäjille, mutta juutalaisen Mark Zuckerbergin yhtiö ei pitänyt sitä sääntöjen vastaisena. Kuva sai jäädä, koska se ei Facebookin mukaan ”kannustanut raakaan väkivaltaan”.

Dallasin poliisisurmiin syyllistynyt (ja armeija-aikanaan naissotilaita ahdistellut) musta terroristi Micah Xavier Johnson kirjoitti poliittisia manifesteja samaan Mustien panttereiden käyttäjäryhmään. Poliisin piirittämä Johnson kertoi tahtovansa ”tappaa valkoisia ihmisiä, erityisesti poliiseja”.

Facebookin tuki mustalle väkivallalle on herättänyt erityisen paljon ihmetystä siksi, että viimeisten kuukausien aikana palvelu on sulkenut suuren määrän valkoisten ylläpitämiä kansallismielisiä ryhmiä, vaikka ne eivät olisi sisältäneet lainkaan väkivaltaista tai rikoksiin yllyttänyttä materiaalia.

Juutalainen Zuckerberg on itse todennut, ettei valkoisten kansallismielisten ryhmien sensuroinnissa ole kyse siitä, ovatko vai eivätkö ne ole syyllistyneet rikoksiin. Sen sijaan kyse on siitä, että ne vastustavat maahanmuuttoa, mikä on synneistä suurin.

Mustien raaka väkivalta on siis sallittua, kun taas valkoisten lailliset protestit vastuutonta maahanmuuttopolitiikkaa vastaan ei ole.

Tämä vaikuttaa olevan paitsi Facebookin myös Yhdysvaltojen poliittisen eliitin virallinen linja. Mustat pantterit ovat nimittäin järjestäneet amerikkalaisissa kaupungeissa täysin avoimesti ja vapaasti aseellisia mielenosoituksia, joissa on vaadittu valkoisten murhaamista.

Millainen mediakohu maailmalla syntyisi, jos valkoiset tekisivät jotain vastaavaa?

 

Lue myös: Juutalaistaustainen stasilainen valvomaan Saksan Facebookin poliittista kirjoittelua

2 kommenttia

 1. ”Mark Zuckerbergin yhtiö ei pitänyt sitä sääntöjen vastaisena. Kuva sai jäädä, koska se ei Facebookin mukaan ”kannustanut raakaan väkivaltaan”.

  Mark Zuckerberg saastainen JUTKU! ”Ei mulla muuta.”

  Kyseinen limanuljaska kusetti kahta ei jutkua opiskelutoveriaan tekemällä ITSE ”oman” sovelluksensa, samalla kun laiminlöi ”yhteistä” projektia.

  Zuckerberg ei saanut iskettyä erästä tyttöä, koska hän vähät välitti mokomasta itseriittoisen narsistisesta lierosta. Juutalainen Saatana laittoi nettiin keksittyä paskaa, pilaten tytön maineen ja tehden hänestä naurunalaisen Kampuksella.

  Vieläpä tämä juutalainen Rasisti ja kansanmurhaa kannattava käärmeestä siinnyt kunniaton paskiainen yritti saada saman tytön uudestaan itselleen ilman minkäänlaista katumusta teostaan selittäen sen syillä, jotka juutalainen vain voi tietää.

  Hyvät naiset ja herrat. ”Valitun Kansan”, tuon Jumalan kaitselmuksen ansainneen rasistisen uskonnon ja aatteen valioyksilö.

  Jos sanoo Rottaa Rotaksi, se ei ole rikos eikä mikään. ”Ei rotu pahenna miestä, vaan mies rodun!”

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
  1. No maksoihan Zuckerberg näille lahjattomille, saamattomille opiskelukavereilleen muutaman kymmenen miljoonaa, että eipä niillä luulis olevan valittamista.

   Ei Zuckerbergissa persoonana ole mitään vikaa, mutta tuo fb:n sensurointi-linja herättää epäilyksiä ja ärtymystä, jos se vielä tuosta pahenee. Ettei siitä tule uusi propaganda-media jonka naruja vetelee mielensä mukaan tämä sama aateporukka kuin on vallalla esim. Saksassa, jossa tietyistä aiheista saa puhua vain hyvin pieni porukka, ja jonka puheita ei saa edes kyseenalaistaa tai arvostella.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat