Juutalaistaustainen stasilainen valvomaan Saksan Facebookin poliittista kirjoittelua

Hallitsemattoman pakolaistulvan ja Saksan hallituksen täydellisen selkärangattomuuden vuoksi poliittinen tyytymättömyys kasvaa maan sosiaalisessa mediassa. Saksa on kuitenkin ilmoittanut murskaavansa maahanmuuttovastaisen keskustelun kovin ottein.

Saksan oikeusministeri Heiko Maas on saanut vastuulleen suunnitella, kuinka kansaa voidaan estää protestoimasta miljoonan uuden siirtolaisen vastaanottamista vastaan. Muutamia viikkoja sitten hän lähettikin avoimen kirjeen Facebookille ja totesi, että kaikki vihapuhe (lue: hallituksen maahanmuuttopolitiikan kritisointi) on lakkautettava.

Juutalaistaustaisen Mark Zuckerbergin johtama Facebook kokosi pikaisesti ”asiantuntijajoukon”, joka lähetettiin tapaamaan Maasia. Merkittävässä roolissa on pakkomonikulttuurisuutta vaativa Netz gegen Nazis –järjestö, jota johtaa juutalaistaustainen Anetta Kahane. Kahanen järjestön nimi tarkoittaa suomeksi ”natsivastaista verkostoa”.

Kahanen nimittäminen on herättänyt erityisen paljon kummastusta siksi, että kylmän sodan aikana hän työskenteli pahamaineisessa kommunistisessa vakoilujärjestö Stasissa. Jo tuolloin Kahanen tehtävänä oli siis tarkkailla saksalaisten poliittista puhetta ja iskeä kovaa kaikkia hallitusta kritisoivia vastaan.

Kun kommunismi kaatui, löysi Kahane elämälleen ”uuden” sisällön monikulttuurisuuskiihkoilusta. Lukuisissa haastatteluissaan hän on esimerkiksi vaatinut Saksan rajojen lakkauttamista ja Euroopan alistamista uusien tulokkaiden tahtoon.

Kahanen poliittinen vaikutusvalta kasvaa Saksassa entisestään työryhmän perustamisen myötä. Hän pystyy tuhoamaan kokonaisia saksalaisperheitä, mikäli vanhemmat syyllistyvät poliittisiin ajatusrikoksiin.

 

Poliittinen mielivalta kärjistyy

Eilen maailmalla uutisoitiin, että Saksassa lapsia voidaan ottaa huostaan jo siksi, että huoltajat kirjoittavat esimerkiksi Facebookiin poliittisesti epäkorrektin tekstin maahanmuutosta. Jo tätä ennen on ollut yleistä tietoa, että työnsaanti voi muuttua Saksassa lähes mahdottomaksi, mikäli työnhakijan tiedetään olevan kansallismielinen tai edes maahanmuuttokriittinen.

Saksassa järjestelmä on kuitenkin räjähtämässä käsiin uusien pakolaisvirtojen vuoksi. Liian moni saksalainen kirjoittaa vihatotuuksia verkkoon yhtä aikaa. Protestit ovat siirtyneet myös kaduille. 21. päivä Dresdenissä järjestettiin maahanmuuttovastainen mielenosoitus, johon osallistui kymmeniätuhansia tavallisia saksalaisia.

Kansalaisten vakoileminen ja ajatusrikosten tutkiminen syövät yhä suuremman osan Saksan budjetista, kun yhä useammat kansalaiset alkavat vastustaa nykyistä siirtolaispolitiikkaa.

merkel-israel
Merkel on edelleen suosittu Israelissa, mutta Saksan kaduilla hänen kannatuksensa on sulanut.

dresden4

Lisäksi uutiset Saksan vastaanottokeskuksissa tapahtuvista raiskauksista, lapsiprostituutiosta ja muista maahanmuuttajarikollisuuden järkyttävistä muodoista ovat saavuttaneet jopa suomalaisen valtamedian. Tavallinen saksalainen kansa on raivoissaan, joten hallitus on epätoivoinen.

Mielenkiintoista kyllä, sekä Suomessa että Saksassa oikeusministerit ovat alkaneet yhtä aikaa täysin samanlaisiin toimenpiteisiin. Samalla kun Maas päätti Facebook-työryhmästä, Suomen oikeusministeri Jari Lindström päätti, että maahanmuuttovastaisuutta voidaan tästä lähtien tulkita yhdeksi järjestäytyneen rikollisuuden muodoksi.

Lindströmin perussuomalainen puoluetoveri Simon ”Israel on toinen kotimaani” Elo puolestaan väläytti viime viikolla, että ”uusfasistiset” järjestöt voitaisiin kieltää Suomessa. Myös Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvosto ja kristillisdemokraatit ovat peräänkuuluttaneet ankarampia rajoituksia poliittiselle keskustelulle.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös: Video: juutalaiset Internet-sensuurin takana

13 kommenttia

 1. Nyt kaikki kolminkertainen eläköön!-huuto menetetylle sananvapaudelle…

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
 2. ”Ja sitten kun mennään seksuaalisuuten: minä olen homojen ystävä ja uskallan sen sanoa. He ovat vihamielisten heterojen saartamia ja heillä on elämisen ja olemisen oikeus.” Milloin kuulemme tuon Timo Sionin suusta? Silloin on kaikki kymmenen käskyä rikottu—ei ole mitään enää jäljellä. Noinhan sen taisi Zionin Timppa itsekin muotoilla.

  Äänestetään tyhjää. Pakollinen vapaaehtoisuus. N-sana. Superkuu. Irak-gate. Mitä helvettiä tälle maalle on tapahtunut? Milloin meistä tuli Pikku-Amerikka? Suomen lipun häpäisy. Kannattaisi kaapumiehen puolustuksen mitata käytetyn lipun mittasuhteet: oliko kyseessä edes Suomen lippu? Ilmainen vinkki. Soraäänet vaiennetaan. Viattomia osoitellaan, syytetään ja pian varmaankin heitetään linnaan.

  Milloin S³ lakkaa puhumasta kansalle kuin pikkulapsille? Englanniksi moiselle asenteelle on hyvä sanakin: ”patronizing”. Milloin he lakkaavat väittämästä, että heidän meille tarjoilemansa paska on suklaakakkua, ja että yö on vain pimeä päivä?

  Milloin nämä näennäisdemokratian näennäisratkaisut ja -päätökset loppuvat? Milloin maahantunkeutujat ajetaan pois? Pelkkä rajojen sulkeminenhan ei enää riitä: vahinko on jo tapahtunut. Saksan liittokansleri, Angela Ka$ner (sic!), sanoi juuri Saksassa olevan jo entuudestaan neljä miljoonaa(!) muslimia, joten mitä väliä enää uusilla tunkeutujilla on? Milloin kantaväestölle annetaan samat oikeudet ja ”tasa-arvo” kuin heille? En minä voi marssia Helsinki-Vantaalle ja mennä mielivaltaisesti sopivaksi katsomaani lentokoneeseen ilman minkään valtakunnan henkilöpapereita sekä asianmukaisia matkustusdokumentteja. Ei taida onnistua Vuosaaren satamassakaan sama temppu laivan kanssa.

  Media on menettänyt mielipidemonopolinsa sekä auktoriteettinsa. Seuraukset voivat kaikki nähdä—ne ovat groteskit. Valehtelua alusta asti. Miksi puhuttiin syyrialaisista alunalkujaankaan, vaikka tulijat ovat irakilaisia ja somaleja? Syyrialaisuus on ilmeisesti mediaseksikkäämpää. Hyi helvetti, mikä sana. Heijastaa hienosti tämän sairaan ajan morbideihin mittasuhteisiin revennyttä valheiden levittelyä.

  Kaikki tuntuu perustuvan valheisiin ja epätosiin asiantiloihin. Miettikää vaikka six-pack-hallitusta: kristityt istuivat tyytyväisinä kyydissä, vaikka homolait runnottiin läpi. Tai, no—eihän niitä nyt oikeasti runnoa edes tarvinut. Kaikki menee tässä maassa läpi. Niin fiksuja me olemme—ja ”suvaitsevaisia”. Samaisessa hallituksessa—jonka nimi, muuten, sopii alkoholistikansalle paremmin kuin hyvin—vihreät kököttivät myöskin oloonsa sangen onnellisen näköisinä. Mitä se urbaania, helsinkiläistä pintaliitäjää jokin ydinvoiman lisärakentamisen periaatepäätös heilauttaa! Tuskin erottavat nuo ”vihreät” edes kuusta männystä. Eiväthän he edes ole puolue. Voisivat vaihtaa nimekseen Ruskeat—de Bruna. Kuvaisi huomattavasti paremmin ko. porukan demografiaa ja sen sisällä vallitsevia arvoja, prioriteetteja sekä mieltymyksiä.

  Sinun ei ole pakko uskoa Protocols of Zionin, Neuvostoliiton juutalaisen katekismuksen tai edes Calergi-suunnitelman aitouteen. Sen todenperäisyyttä ei voi kuitenkaan kukaan kiistää, etteikö teksteissä kuvatut asiat olisi toteutuneet pelottavan suurella prosentilla. Voit tukkia korvasi ja peittää silmäsi—usko minua, olen nähnyt fiksuinakin pitämieni ihmisten tekevän niin—mutta kaiken pahan alku ja juuri ei katoa. Se ei katoa oireita hoitamalla koskaan. Juuret ja perustukset ovat mädät—siinä ei pintaliitäjien pintakosmetiikka auta.

  Korollinen velka tappaa meidät. Väkisinkin.

  Plusääni(30)Miinusääni(3)
  1. ”Sinun ei ole pakko uskoa Protocols of Zionin, Neuvostoliiton juutalaisen katekismuksen tai edes Calergi-suunnitelman aitouteen. Sen todenperäisyyttä ei voi kuitenkaan kukaan kiistää, etteikö teksteissä kuvatut asiat olisi toteutuneet pelottavan suurella prosentilla. Voit tukkia korvasi ja peittää silmäsi—usko minua, olen nähnyt fiksuinakin pitämieni ihmisten tekevän niin—mutta kaiken pahan alku ja juuri ei katoa. Se ei katoa oireita hoitamalla koskaan. Juuret ja perustukset ovat mädät—siinä ei pintaliitäjien pintakosmetiikka auta.”

   Tämä kannattaa toistaa pseudoskeptikoille (skepsis) ja trolleina toimiville Zion-lakeijoille.

   Plusääni(21)Miinusääni(0)
 3. Kun toiminta lähtee puhtaasta epäitsekkäästä rakkaudesta on toiminta pyhää. Rakkautta ei pidä sotkea kiintymykseen, omistushaluun tai hyväksytyksitulemisen toiveeseen. Rakkaus on elämäntila, ei mikään tunne. Kun toiminta lähtee jumalanpelosta, sokeasta auktoriteetin palvonnasta, ollaan vanhan perkeleen eli Jahven asialla. Kaukana rakkaudesta. Rakkaus vapauttaa ja on Jeesuksesta, Luciferin pojasta. Sieluton mekaaninen toiminta on juutalaisuutta ja mielestäni Laurio vaikuttaa hyvin pro-jew persoonalta, kaikella rakkaudella. Kun ihminen vapautuu harhojen kahleista hän elää onnellisemmin mutta myös paremmin itseään ja muita kohtaan. Vain luopumalla valheista annat totuudelle tilaa löytää sinut. Rakkaus on totuus. Juutalainen uskonto ei pyri kasvattamaan ihmistä rakkauteen vaan ohjaa ihmistä kuin karjaa. Vapaudu Laurio. Ennen kuin itse vapaudut haluistasi et voi ohjata muita.

  Plusääni(3)Miinusääni(2)
 4. Toiminta lähtee totuuden etsimisestä ja siinä matkan varrella tutustuu yhteen jos toiseen muuhunkin. Totuus ei löydä eikä löydy etsimättä ja siinä etsiessä saattaa tulla tunaroitua enempi kuin protokolla sallii, tuli siis tehtyä ”syntiä”. Synnin anteeksiantamus ei voi olla kuin vasta jälkeen teon, sinä anteeksiannat itsellesi etukäteen ”rakkauden” nimissä ihan samaan tapaan kuin sionistikristityt lukevat Raamattua lopusta alkuun pommittaessaan Lähi-Itää. Syntiä ja syntiä, pelkuri Pietarille Kristus anteeksiantoi etukäteen-henkilökohtainen heikkous, rahanahneelle Juudakselle Kristus anteeksiantoi etukäteen-henkilökohtainen heikkous, mutta armoa vallanhimoiselle ja ristiinnaulitsevalle juutalaislobbylle Kristus rukoili.

  Tuo Risti selässään konttaava Mies piestynä ja paskaisena on Kuningas. Hän säälii meitä eikä pidä edes yrittää toisinpäin. Ainoastaan kumartamalla Kuningasta maan pinnassa pääsee eroon tekopyhyydestä ja saa matkaansa oikeudenmukaisuuden. Uusi Testamentti ei ole juutalainen kirja, he eivät siihen ahneudeltaan pysty. Eikä pysty kristitytkään, Kristus teki itsemurhan, valitsi varman kuoleman sen sijaan, että olisi vähääkään tinkinyt sanomisistaan. Edes että yritettäisiin purkaa Uuden Testamentin monisyisiä täynnä ansoja olevia opetuksia ja lohdutuksia, mieluummin unohdetaan itsemurhakandidaatit, ellei heitä voi käyttää kuolemansa jälkeen kollektiivisen syyllisyyden luomiseen kansakunnalle.

  Tässä kohden olen siten täysin eri mieltä Laurion kanssa. Mielestäni kaikki hyvä maailmassa on peräisin Kristuksesta ja Kaikkivaltiaasta, perkele ei ole mitään muuta kuin ihminen oman vallanhimonsa kanssa. Muutenkin kyseenalaista valkopestä perkeleellisen vallanhimoisen pahat teot Kaikkivaltiaan kostona. Kaikkivaltias ei kosta, mutta kärsivällisyydellä saattaa tosin olla rajansa. Eli jos kandidaatilta on patterit loppu, pitää hänelle näyttää valoa eikä syyttää tuhlaamisesta.

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
  1. On tuossa pointteja, mutta olen kuitenkin hieman toista mieltä. Nimittäin turha yrittää kaataa viisautta sankolla jos saappaat on täynnä kusta. Mutta jos oma näkemys on vahva totuus menee yli nesteen lailla. Saappaat täytyy tyhjentää ensin.

   Totuuden etsiminen on väkisinkin sitä että valitsee totuuden valmiista totuuksista valmiiksi valituin seurauksin. Pitää kyetä ajattelemaan laatikon ulkopuolelta. Laatikko on todellinen. Laatikko on näet pullollaan tietoa, mutta totuus on totuus ja miljoona tulkintaa on vain parhaimmassakin tapauksessa totuuden murto-osia. Valmiit totuudet on valjastettu palvelemaan jotain muuta kuin kansaa. Uskonnot, tiede, kulttuuri, kuolemanpelko, valtiorajat, liput, aatteet, ideologiat, ym ovat huteraa valhetta. Koko todellisuutemme on pienen tiiviin yhteisön armoilla jolla on valtaa ja rahaa muovata sitä omaksi edukseen ja tehdä omista mielipiteistään yleisiä totuuksia.

   Uskoopa ihminen mihin tahansa yhteen asiaan hän on vääjäämättä hukassa. Ja sillä hetkellä kun ihminen tulkitsee hän jo muuntaa ja luo mielessään totuutta. Joten kyllä valheista täytyy luopua ennen kuin voi todellisuutta edes pyrkiä hahmottamaan. Valheen maailmassa on toki helpompi elää kun ei tarvitse luopua asioista joita todellisuudessa ei tarvitse, mutta vain haluaa.

   Tiedon hakemalla hakeminen omien uskomustensa päälle valikoi tietoa ja vain voimistaa omia uskomuksia ja vie kauemmas totuudesta. Rakkaudella tarkoitan eräänlaista erilaista värähtelyn tasoa. Tietoisuutta ajan harhasta. On aivan sama onko ihminen munkki, guru, joogi vai noita. On olemassa tietoisuuden tasoja, jotka voi saavuttaa vain kun lakkaa rakastamasta omia ajatuksiaan. Koko toiminnan ydin pitää vain asettaa siihen että todellakin miettii tekojensa seurauksia ja omia ajatusmallejaan. Itsekkyys on huonoin mutta onneksi myös suhteellisen tarpeeton ominaisuus ihmisyydessä. Kukaan ei voi pelastaa muita, mutta jokainen voi pelastaa itsensä.

   Varma voi olla vain vaistoistaan. Mielestäni totuus on se että omavaraisuus on itsenäisyyttä ja mitä enemmän tiiviitä ihmissuhteita, sitä enemmän voimaa. Vihollinen pyrkii hallitsemaan hajoittamalla. Yhdisty ja vapaudu. Sillä ei ole väliä kuka on syyllinen. Jos juutalaiset tapetaan, auktoriteettia palvovista arabeista saadaan uusia juutalaisia jne. Kiinalaisita saadaan myös tehtyä juutalaisia tarvittaessa. Tai Korealaisista. Kun et tarvitse mitään orjuuttajaltasi, orjuuttaja menettää merkityksensä. Miksi ihmiset eivät vieläkään viljele itse ruokaansa. On helpompi syytellä muita kuin toimia itse. Siksi. Valheessa on kevyt elää ja tieto lisää tuskaa.

   Plusääni(2)Miinusääni(3)
  2. ”Syntiä ja syntiä, pelkuri Pietarille Kristus anteeksiantoi etukäteen-henkilökohtainen heikkous, rahanahneelle Juudakselle Kristus anteeksiantoi etukäteen-henkilökohtainen heikkous, mutta armoa vallanhimoiselle ja ristiinnaulitsevalle juutalaislobbylle Kristus rukoili.”

   Kirjoittajan kuolemanpelko heijastuu. Mitä pelättävää Kristuksella oli? Jeesus teki oikein. Nukkuvat suuttuivat kun saivat valoa kasvoilleen valonkantajalta. Jos kaikki toimisivat kuin Kristus, eli pyrkisivät tekemään sen mikä on oikein piittaamatta siitä mitä muut ajattelevat, toimisi maailma paremmin kenties. Silloin enemmistö toimi kuten juutalaiset vielä tänäänkin.

   Islam oli takapakkia Kristinuskosta. Mielestäni Muhammed oli juutalaisten kätyri. Jeesuksestakin tehtiin sellainen. Jeesus yritti puhua sokean auktoriteetin palvonnasta ja siitä mihin se johtaa, ja siitä mitä juutalaislobby teki Jeesukselle me näimmekin mihin se johtaa. Vastoin Jeesuksen oppia Jeesuksesta tehtiin henkilöpalvonnan kohde. Rienausta.

   Jeesus rukoili juutalaisille anteeksiantoa koska ”he eivät tiedä mitä tekevät”. Juutalaiset todellakaan eivät tienneet mitä tekivät, sehän on selvä. Ympärileikkaus ja lapsesta asti alkanut aivopesu tekevät työnsä. Eivät he tiedä tänä päivänäkään. Juutalaiskysymystä on usein mietitty. On kaksi tapaa toimia. Eristää juutalaiset muista kansoista, tai eristää heidät valtion sisällä. Kumpikaan keino ei onnistunut, joten kannattaa pyrkiä yksilönä elämään siten että juutalaiset pääsevät hyötymään mahdollisimman vähän. Muitakin voi koittaa herätell.

   Plusääni(2)Miinusääni(3)
 5. Vähän huonosti kirjoitin, anteeksi. Mutta siis lähtökohtaisesti kyseessä ei ole mikään uusi maailmanjärjestys niinkuin sanovat herrat. Vaan kyseessä on ainakin 100 000 vuotta vanha maailmanjärjestys jossa on tapahtunut vain kosmeettisia muutoksia. Ihmiset edelleen uskovat, kuten alusta lähtien. Kukaan ei tiedä mitään ja tyhmyys on se kantava voima.

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
 6. Lee Wise, vaikutat hieman ennakkoluuloiselta. Minähän en maininnut mitään, mitä tarkoitan totuuden etsimisellä, mutta sinä ehdit jo kategorisoimaan sen. Ennakkoluulot ovat hieman ristiriidassa mainitsemiesi ihmissuhteiden kanssa. Usein kuitenkin niin, että joka ei kuolemaa pelkää, ei myöskään elämää kunnioita, ei omaa eikä naapurin, eli se sitten niistä ihmissuhteista. Minä voin hyvin kutsua Pietaria pelkuriksi, koska itse olen samanlainen ja vielä heikompi. Sanoisin, että kyllä Kristuskin kuolemaa pelkäsi, mutta otti siitä tukevan niskalenkin ja vei mukanaan hautaan.

  Tuossa mitä ensisijaisesti tarkoitin Pietarin yhteydessä oli se, että henkilökohtainen heikkous ei ole synti, mutta vallanhimo toisen ihmisen yli on. Tämä on suora seuraus Kristuksen opetuksista, että kaikki ihmiset ovat keskenään täysin tasa-arvoisia, ei tulisi palvoa ketään maanpäällistä herraa, niin kuin te kohtelette yhteisönne heikointa, niin te kohtelette minua ja vielä hän, joka itsensä yhteisön palvelijaksi alentaa, hänet ylennetään.

  Minkäänlaisesta maallisesta tai taivaallisesta palkkiostahan noissa ei mainittu mitään. Se on henkilökohtainen valinta, jos haluaa koettaa kävellä Kristuksen jalanjälkiä. Sanotaan, tuossa vähän roppia – ota vuoteesi ja käy, missä tarkoitan omistautumista lääketieteelle en lääketeollisuudelle.

  Tässä piile myös tuo Kristinuskon eli Uuden Testamentin pahin ansa, ilmoitus ikuisesta elämästä. Kukapa kuolevainen sitä ei haluaisi. Valitaan se, etukäteen annettua palkkiota vastaan jeesustellaan hieman, mennään Kirkkoon, missä rippeetkin yksilöllisyydestä hautautuu kollektiiviseen mölinään, ellei maanpäällinen herra, kirkkoherra, ole äänessä. Ei toimi ei, turha juhlistaa voittoa kuolemasta, jos on elämäkin vielä elämättä.

  Nuo samat opetukset myös kyseenalaistavat maallisen keskusvallan, ei voi olla maallista keskusvaltaa, ainoastaan arvostettu sovittelija. Tämä viittaa johonkin republic -tyyppiseen ratkaisuun, eli valtio ja perustuslaki. Ihmisten erilaisuudesta johtuen ei yhtä lakia voi soveltaa ympäri Maapallon, kansalaisvaltioiden olemassaolo on siten välttämätöntä. Hauska piirre demokratiaksi kutsutussa korruptoituneessa saatananvallassa on se, että jos kristillisdemokraatit olisivat pääministeripuolue, joka ainoaa Kristuksen opetusta loukattaisiin törkeimmällä mahdollisella tavalla. Hehän tosiaan uskovat, että juutalaista rahaa palvovat parempiosaiset pääsevät taivaaseen ja rahvas joutuu kaikki helvettiin. Se näkyy heidän mielipiteissään ja äänestyskäyttäytymisessään.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Oikein siellä jossain määrin. Jokainen eurooppalainen on juutalainen. Juutalaiskristillinen on yhteisömmekin. En siis ole vapaata kasvatusta saanut minäkään. Etkä sinäkään.

    Pro-Juutalaisia olemme kuitenkin. Aivopesut vaihtelee. Mutta niin kauan kun aatteemme on henkilöpalvontaa, uskoa, auktoriteetin kunnioitusta. Olemme hakoteillä ja pro-jew. Ajattele mitkä tekosi ovat jutkuilua niin ruoskit itseäsi enemmän ja kehityt.

    Jeesus itse oli selkeästi buddhisti-satanisti ja esimerkki. Kirkko kuitenkin käänsi suunnan henkilöpalvontaan. Vai oliko se ihminen joka käänsi? Jeesus on oikeassa siinä ettei ihmistä tarvitse ympärileikata juutalaisuuteen. Hyvin olemme ilmankin paikkamme ansainneet materialistisessa, yksilökeskeisessä, vallanhimoisessa juutalaiskoneistossa. Meitä edelleen orjuuttaa sokea usko.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. Kristinusko on jo lähtökohtaisesti ansa. Kristinusko valjasti suomalaisetkin aikanaa ulkopuolisen esivallan alaisuuteen. Ikuinen elämä ulkopuolisen alistajan alla kuulostaa masentavalta. Tsuudi minä haluaisin olla, pohjolan valkoinen herra. Mutta kulttuurini on kuollut. Se todistaa sen että olen oikeassa ainakin siinä että nykyiset suomalaiset ovat pro-juutalaisia. Ei ropise omaan laariin pisteet nääs.

   Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat