Faktantarkastaja Saksassa: suurin osa ”rasistisista iskuista” huijausta!

Valtamedia on pitänyt kovaa ääntä Euroopan ”siirtolaisvastaisista iskuista”, kuten Lahden KKK-miehen esiintymisestä. Samalla toimittajat ovat yrittäneet vähätellä siirtolaisten rikoksia. Mitä sanoo faktantarkastus?

Sekä Suomessa että muualla Euroopassa liberaalit toimittajat ja äärivasemmistolaiset aktivistijärjestöt ovat ”pitäneet kirjaa” ja panneet liikkeelle perättömiä huhuja maahantunkeutujiin kohdistuneista ”iskuista”.

Kommunistisessa Stasi-tiedustelupalvelussa aiemmin työskennelleen juutalaisen Anetta Kahanen perustaman Amadeu Antonio -säätiön mukaan rasistinen maahanmuuttajavastainen väkivalta Saksassa on kaksinkertaistunut lyhyessä ajassa.

Toimittaja Ansgar Mönter päätti alkaa faktantarkastajaksi ja selvittää, millaisia Kahanen kulttuurimarxistijärjestön rekisteröimät ”rikostapaukset” todella olivat. Tulokset olivat mielenkiintoisia.

Anetta Kahane.
Anetta Kahane.

Mönterin mukaan vähintään 80 prosenttia raportoiduista ”iskuista” oli pelkkää huijausta.

Kahanen ryhmä levitti julkisuuteen valheellista tarinaa esimerkiksi siirtolaisvastaisesta ”tuhopoltosta”. Todellisuudessa vastaanottokeskuksen tulipalossa kyse oli poliisin mukaan tunkeutujien omasta huolimattomuudesta ja puhtaasta vahingosta.

Amadeu Antonio -säätiö ei kuitenkaan lannistunut vastoinkäymisestä, vaan ilmoitti, että koska tuhopolttotapaus on niin ”epäselvä”, tulee se joka tapauksessa sisältymään vuonna 2017 julkaistavaan ”äärioikeiston väkivaltaa” kartoittavaan tietokantaan.

Valtamedia tulee aikanaan uutisoimaan säätiön shokeeraavasta tietokannasta ja demonisoimaan valkoisia saksalaisia hirviöiksi, joiden on sovitettava rasistiset syntinsä ottamalla maahan entistä suurempia tunkeutujamääriä.

 

Lue myös: Tietopaketti Suomen pakolaiskriisistä aloittelijoille

6 kommenttia

 1. Anetta Kahane = ”Moskovan Tiltu”. Valehteleva DDR:läinen kommunisti Stasi -murhajaa sekä alkeellisimpienkin ihmisoikeuksien polkija ja kuten ”hauenleuka” havonen-. Piru naiseksi.
  Valetta, valetta ja vielä kerran valetta! Eli patologinen valehtelijan esimerkkitapaus. Lääkityksen sijaan valtion virassa Mutti Merkelin eli toisen DDR:n ”mädätystyön” lapsenraiskaaja -tuote.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 2. Onko nyt mukavaa pystyperkeleet ?

  http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2316502

  Joku kommentoi tätä näin:

  ”Tässä nyt annetaan oikeen lupa kiusata opettajia! Eikä tarvitse pelätä seuraamuksia! Kyllä en kadehdi opettajia, helvetillinen ammatti nykypäivänä! ”Kullanmurut” saa möykätä ja kiusata niin pajon kun sielu sietää!”

  Koska, tälläisiä ”Kullanmuruja” on suurin osa kansasta – niin voi sanoa, että pelastukoot heidän kynsistään ken voi.

  ”Kenellä te iloanne pidätte? Kenelle avaatte suunne ammolleen ja kieltä pitkälle pistätte? Ettekö te ole rikoksen lapsia, valheen sikiöitä?” -Jes 57:4

  ”Mutta jumalattomat ovat kuin kuohuva meri, joka ei voi tyyntyä ja jonka aallot kuohuttavat muraa ja mutaa. ” – Jes 57:20

  ”Jumalattomilla ei ole rauhaa, sanoo minun Jumalani.” – Jes 57:21

  Efesolaiskirje:
  2:1 Ja Jumala on eläviksi tehnyt teidät, jotka olitte kuolleet rikoksiinne ja synteihinne,
  2:2 joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään TOTTELEMATTOMUUDEN LAPSISSA,
  2:3 joiden joukossa mekin kaikki ennen vaelsimme lihamme himoissa, noudattaen lihan ja ajatusten mielitekoja, ja olimme luonnostamme vihan lapsia niinkuin muutkin;
  2:4 mutta Jumala, joka on laupeudesta rikas, suuren rakkautensa tähden, jolla hän on meitä rakastanut,
  2:5 on tehnyt meidät, jotka olimme kuolleet rikoksiimme, eläviksi Kristuksen kanssa – armosta te olette pelastetut –
  2:6 ja yhdessä hänen kanssaan herättänyt ja yhdessä hänen kanssaan asettanut meidät taivaallisiin Kristuksessa Jeesuksessa,
  2:7 osoittaakseen tulevina maailmanaikoina armonsa ylenpalttista runsautta, hyvyydessään meitä kohtaan Kristuksessa Jeesuksessa.
  2:8 Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta – se on Jumalan lahja –
  2:9 ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi.

  Plusääni(2)Miinusääni(4)
 3. Fakta on se että me valkoiset olemme kovan päätöksen edessä.

  Joko me teemme päätöksen että valkoisia miehiä ja naisia ei tuhota. Se tarkoittaa käytännössä sotaa.

  Tai hukumme mustanruskeaan moniroituiseen, monikulttuuriseen liejuun. Tuhoudumme.

  Päätös että haluamme selviytyä vaatii kovia toimia. Se tarkoittaa käytännössä sotatoimia.

  Eurooppa on ainoa paikka maailmassa käytännössä jossa on niin paljon vielä valkoisia että me voimme täällä pysäyttää itsetuhoisan vimman. Helppoa se ei tule olemaan koska saamme vastaamme kaikki vallanpitäjät kaikilla tasoilla. Ainoa keinomme selviytyä on käydä tämä kamppailu.

  http://www.express.co.uk/news/uk/727902/White-ethnic-minority-communities-divided-diversity-Britain-Newham

  Englannissa on kaupunkeja joissa valkoisen väestön osuus on puolittunut 10 vuodessa!

  Ruotsin kolmanneksi suurin kaupunki Malmö on menetetty. Se ei ole enää ruotsalainen kaupunki. Eikä sitä saada takaisin kantaväestölle kuin sotimalla. Kaikki kaupungit ja alueet mitkä menetetään ovat iäksi menetettyjä. Ne voidaan saada takaisin valkoisille vain sotimalla.

  https://www.youtube.com/watch?v=0OArAPTjgII

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 4. Jo edellisen kommentin still -kuvasta näkee, että tämän kaiken takana on kansainvälisen rahavallan salaliitto ja ns. lopulliseen ratkaisuun eli valkoisen rodun kansanmurhaan tähtäävä hanke.
  Aivan kuten sodat Irakia, Libyaa, Afganistania ja Syyriaa vastaan. Millään näistä ei ollut tosiasiallista syytä, vaan pyrintönä oli luoda kaaosta Israelin pahimmissa vihollismaissa. Toinen syy oli Lännen Imperialistinen politiikka, joka halusi tuhota USA:sta, Iraelista ja Euroopasta riippumattoman talousjärjestelmän eli luopumista ”dollaritaloudesta” öljykaupassaan.
  Nyt tämä sama klikki on kääntänyt katseensa Euroopan kansallisvaltiota vastaan, tarkoiutuksenaan tuhota ne ja syöstä anarkiaan sekä sisällisotaan, joka jollain sairaalla tavalla hyödyttää rahapiirejä.
  Eurooppaa ja Suomea johtaa maanpetturit ja paholaiselle sieulunsa myynyt hallitus, joka keskittyy ainoastaan korruptiolla ja lahjusrahoilla sekä korkeilla palkkiio viroilla ”uudessa maailmanjärjestyksessä”. Se mitä tästä on seurauksena suomalaisille ja Suomen valtiolle, joka on historiassa taistellut oikeutuksen olemassaoloonsa vapaiden kansakuntie joukossa. Se on heille herttaisen yhdentekevää. Kuten wanha sanonta tietää kertoa: ”Rahalla ei ole isänmaata.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat