Huhumylly-verkkosivu yhdistää Yleisradion ja väkivaltavasemmiston

Suomalainen valtamedia Helsingin Sanomia myöten uutisoi eilen kulttuurimarxistien Huhumylly-nimisestä projektista, jonka tavoite on propagoida avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikan puolesta.

Huhumyllyn tavoitteena on nostaa esille tyhjänpäiväisiä maahanmuuttoaiheisia some-huhuja ja peittää niiden avulla todelliset maahanmuuttajien rikostilastot.

Huhumylly ei esimerkiksi koskaan tule kommentoimaan sitä, että vuosi sitten alkanut pakolaiskriisi kolminkertaisti Suomen seksuaalirikostilastot muutamassa kuukaudessa. Sivusto ei myöskään kerro, että Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen mukaan Afrikassa ja Lähi-idässä syntyneet miehet syyllistyvät raiskausrikoksiin 17 kertaa useammin kuin suomalaiset.

Ei ole lainkaan yllättävää, että kulttuurimarxistit yrittävät tappaa maahanmuuttokeskustelun suuntaamalla huomion epäolennaisuuksiin. Kiinnostavampaa on se, keitä Huhumyllyn takana on.

Huhumylly listaa taustahenkilönsä kotisivuillaan:

 • Mikael Brunila
 • Veikka Lahtinen
 • Petra Nyqvist
 • Johanna Vehkoo
 • Dan Koivulaakso
 • Aleksi Lilleberg
 • Marsh Norris
Vasemmalla Lilleberg, oikealla juutalainen äärivasemmistolainen Dmitry Gurbanov. Lähde: Vastarinta.com
Vasemmalla Lilleberg, oikealla juutalainen äärivasemmistolainen Dmitry Gurbanov. Lähde: Vastarinta.com

Väkivaltavasemmiston sisäpiiri

Sivujen mukaan Huhumylly sai alkunsa, kun Ylen Johanna Vehkoo teki uutisjutun saksalaisesta monikulttuurisuutta propagoivasta Internet-projektista.

Vehkoo on siis suomalaisten veronmaksajien elättämä Yleisradion toimittaja. Keitä hän keräsi ympärilleen saatuaan Huhumyllyn syntyyn johtaneen idean?

Kuten vaihtoehtomediat ovat aiemmin uutisoineet, ainakin kolme Huhumyllyn taustahenkilöä kuuluu väkivaltaa avoimesti Suomessa ajavaan äärivasemmistoliikehdintään:

 • Aleksi Lilleberg on aloitteellista väkivaltaa ajavan Varisverkoston johtohahmoja. Lilleberg on osallistunut naamioituneena äärivasemmistolaisiin mielenosoituksiin sekä julistanut tukea törkeisiin väkivaltarikoksiin ja henkirikosyrityksiin syyllistyneelle Revolutionära Frontenille. Lisäksi Lilleberg on osoittanut tukea tanskalaisille äärivasemmistolaisille, jotka hyökkäsivät väkivaltaisesti maahanmuuttokriittistä mielenosoitusta vastaan. (1, 2)
 • Dan Koivulaakso on vasemmistonuorten keskustelupalstan tietovuodon perusteella vaatinut ”taktista väkivaltaa” ja erilaisten aseiden käyttöä maahanmuuttopoliittisia toisinajattelijoita kohtaan. Koivulaakso kutsui poliiseja vasemmistonuorten salaisissa keskusteluissa ”sioiksi” ja on todennut, että ”pasifismi on vakava mielenhäiriö”.
 • Mikael Brunilan nimi tuli vaihtoehtomedioissa esiin viime elokuussa, kun julkisuuteen vuoti tietoa Varisverkoston perustajasisäpiirin Facebook-ryhmästä. Brunila oli yksi sisäpiiriin kuuluvista. Verkoston jäsenet iloitsevat julkisesti esimerkiksi äärivasemmiston ulkomailla tekemistä puukotuksista ja ovat kannustaneet väkivaltaan Suomen Sisua vastaan.

Lokakuun alussa Brunila osallistui Yleisradion toimittajan Marko Hietikon kanssa kulttuurimarxistiseen keskustelutilaisuuteen, jossa puhuttiin muun muassa laajemman antifasistisen rintaman rakentamisesta.

Kuukauden sisällä jo kaksi Yleisradion toimittajaa on ollut erittäin läheisissä tekemisissä Suomen väkivaltavasemmiston ydinhahmojen kanssa. Koko lystin kustantavat suomalaiset veronmaksajat.

 

Lue myös:

Valtamedia varoittaa Magneettimediasta, Kansallisesta Vastarinnasta ja MV-lehdestä
Yleisradio valehteli Magneettimediasta – ei suostunut perustelemaan väitteitään

4 kommenttia

 1. ja te olettte yhtään parempiako sitten? ”tappakaa kaikki”, kuulostaa hyvältä idealta todellakin.
  eniten ärsyttää, kun ennen pidin itseäni maahanmuuttokriittisenä, enää en kehtaa, kun idiootit rasistit olette pilanneet tuonkin termin.
  surullista kylllä, tunnen monta ”mamua”, jotka tekevät enemmän rehelllistä duunia kuin täällä huutelevat työttömät, kouluttautumattomat rasistinistit…
  mikäköhän sitten itse mahdan olla, kun taidan nykytilanteessa pudota väliin? ennen olisin ollut varmaan rasisti, mutta luojan kiitos teille ”oikeille medioille”, saan vapaasti kritisoida kaikkia, koska olette enemmän sekaisin kuin minä. ^^ ps. en oikein ymmärrä tätä touhua, kun pomona häärii putleria kannattava kokovartalokyrpä, joka on itsekin matu, mutta saarnaa itse ulkomaalaisista ”matuista”, näin kääntäen huomion suuremmasta uhasta. fuck logic?

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 2. https://www.youtube.com/watch?v=2H-qOxDbV_w

  Ei kukaan ole puhunut tappamisesta mitään. Suomeen kuulumattomat sen sijaan karkotetaan hyvin pian. H-hetken lähestyminen voidaan mittaa päivissä.

  Jos ne sun matut on niin hyviä tyyppejä, ehkä sä voit lähteä niiden mukaan, jonnekin missä rotua ei ole olemassa – tai jonnekin vassaritrollien luvattuun maahan.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat