Feministit ulos yliopistoista, osa 6: kulttuurimarxismi

Tämä on viimeinen osa artikkelisarjaa ”Feministit ulos yliopistoista”. Lue myös osat 1, 2, 3, 4, 5.

Ongelma on, että useimmat ihmiset, mukaanlukien kulttuurimarxistit itse, eivät tiedä tai ymmärrä mitä kulttuurimarxistilla tarkoitetaan. Se ei ole foliohattuteoria mistään vasemmiston yhtenäisestä kerhosta tai salaliitosta, vaan nippu ajatuksia, keinoja ja päämääriä, joita tietyt yksilöt edustavat ideologisissa puheissaan ja teoissaan.

Suosittu suomalainen bloggaaja on kirjoittanut:

”Kaikki tämä lähtee siitä, että todella on tiettyjä oikeistolaisia tahoja, jotka uskovat kulttuurimarxisteilla olevan maailmanlaajuinen salaliitto, jolla tavoitellaan yhteiskunnallisia muutoksia. Minä en ole koskaan väittänyt sellaisen salaliiton olevan olemassa, vain että kulttuurimarxisteja on olemassa. Kulttuurimarxistien olemassaolon kyseenalaistaminen sen pohjalta, ettei heidän salaliitostaan ole todisteita, on vähintäänkin epäloogista. […]

Minä en todellakaan usko, että suomalainen feministi ja yhdysvaltalainen Black Lives Matter-aktivisti ovat molemmat värvättyjä johonkin kulttuurimarxismin salajuoneen, vaan uskon heidän huomaamattaan toteuttavan kyseistä ideologiaa En ole koskaan tavannut henkilöä, joka itse arvioisi itsensä kulttuurimarxistiksi, koska he eivät yleensä huomaa oman ideologiansa vastaavan sitä.

Kulttuurimarxismi on vain yleistermi ideologioille, jotka noudattavat kulttuurimarxismin metodeja, ja joiden tavoitteet vastaavat kulttuurimarxismin tavoitteita. Ytimeltään tämä tarkoittaa antiliberaalia toimintaa, jolla tavoitellaan progressiivista, käytännössä sosialistista yhteiskuntaa, jonka olemukseen identiteettipolitiikka ja feminismi erottamattomasti kuuluvat.”

Samalla tavalla kuin bloggaaja, olen kohdannut ja tuntenut henkilökohtaisesti kulttuurimarxisteja. Ihmisiä, joiden maailmankuva ja ajatukset ovat läpeensä kulttuurimarxistisia, mutta jotka kavahtavat tuota termiä ja väittävät, ettei kulttuurimarxisteja ole olemassakaan, ja että kyseessä on vain salaliittoteoria.

Tehdään nyt vielä kerran selväksi: en usko minäkään, että kyseessä on salaliitto, vaan termillä viitataan tietynlaisiin vasemmistoradikaalin ideologian antiliberaaleihin, “progressiiveihin” ja totalitaristisiin ajatuksiin, keinoihin ja päämääriin.

Kulttuurimarxistinen ajattelu on länsimaissa hyvin laajalle levinnyttä ja sitä edustavat myös monet valtamedian julkaisut, sitä suositaan yliopistoissa (joista ovat myös lähtöisin feministien vaatimat turvalliset alueet ja triggerivaroitukset) ja ajattelutapaan sortuu myös monet talouspoliittisesti oikealla suuntautuneet ihmiset, joilta voisi ehkä odottaa konservatiivisempia ja modernimpia ajatuksia. Tämä kertoo miten merkittävästä kulttuuriimme, ajatteluumme ja politiikkaamme liittyvästä ongelmasta on kyse.

iwd-poster-e1331154848446kultmarx

Kulttuurimarxistien heikkouksiin kuuluu kuitenkin heidän jatkuva perinteisiä arvoja kannattavien älyllinen aliarviointi sekä poliittisten motiiviemme ja tavoitteidemme toistuva väärintulkitseminen ja väärinymmärtäminen. Kulttuurimarxistien kanssa keskustelu voi olla hyvin turhauttavaa, koska siihen liittyy yleensä aina toistuva olkiukkojen kumoaminen. Yhteisymmärrystä ja aitoa keskustelua ei synny, jos toinen puhuu omenoista ja toinen banaaneista.

He vastustavat asioita, joita ei ole olemassa, esittävät vastaväitteitä asioista, joita ei ole väitetty. He hyökkäävät ihmisten persoonien kimppuun sen sijaan, että pysähtyisivät miettimään esimerkiksi antifeministien tai maahanmuuttokriittisten argumentteja ja sitten vasta-argumentoisivat takaisin ja täten toimisivat älyllisesti rehellisesti asialliseen dialogiin osallistuen. Ei, leimaaminen ja nimittely on heille helpompaa kuin todistepohjaisten argumenttien ja faktojen kumoaminen, koska he eivät pysty faktoja kumoamaan ja he tietävät sen.

Jos olet eri mieltä, olet väärässä – et siksi, että argumenttsi olisi huono – vaan koska persoonasi on huono ja olet ihmisenä läpimätä (ad hominem). Saatat kuulla olevasi “tyhmä” tai “epäempaattinen” koska et omaa samaa mielipidettä kulttuurimarxistin kanssa.

Koska heillä ei ole mitään oikeita vastaväitteitä, he sortuvat lapselliseen nimittelyyn ja fobitteluun: Transofobi! Misogyyni! Homofobi! Rasisti! Islamofobi! Ksenofobi! Joskus tuntuu, että mieluummin hakkaisi päätänsä tiiliseinään, kuin keskustelisi vihervasemmistolaisen “progressiivin” kanssa yhteiskunnallisista asioista. Molemmat yhtä hyödyllisiä ajanviettotapoja.

Mutta rakkaat kolmannen aallon intersektionaali-feministit: voitte olla niskan päällä nyt, mutta ette tule voittamaan.

Ihmiset ovat nimittäin ryhtyneet vastarintaan ja ovat alkaneet kritisoimaan valheellisia väitteitänne ja taistelemaan havittelemaanne kulttuurimarxistista dystopiaa vastaan. Nämä ihmiset ovat eri puolilta maailmaan esiin putkahtelevia uuden ajan kapinallisia ja älymystön edustajia.

Kulttuurisota on alkanut.

 

Artikkeli julkaistu MV-lehdessä.

9 kommenttia

 1. Kulttuurimaxilaiset pitäis oikeesti likvidoida, muuten ne nostaa aina päänsä uudelleen.

  Suomessa tämä tarkoittaisi ehkä noin 500 000 vihervasemmistolaisen eliminointia.

  Aika urakka, mutta työ tekijäänsä kiittää.

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
  1. Varsinkin Brysselin Pravda ja Yle käyttävät aikoinaan Tampereen punayliopistosta valmistuneita viherkaavun alle kätkeytyneitä entisiä taistolaiskommunisti-toimittajia suomalaisten mädätykseen homotus-, lesbotus- ja sukupuolettomuus-propagandalla – sekä tietysti monikulttuuri-aivopesulla höystettynä.

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
 2. Tässä sodassa sääli on sairautta ja vankeja ei oteta.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 3. Tämän kaiken on tuottanut ns. ”hyvinvointivaltio” ja sosiaalidemokraatit etunenässään kaiken tietävät ja kaikkeen mahdolliseen sotkeutumaan haluavat naiset. Kaikkia isänmaallisia arvoja on rienattu ja pilkattu. Eräänkin jo edesmenneen näyttelijän olisi pitänyt tanssia Suomen Lipun päällä alushoususillaan. Mutta hän ei suostunut, vaikka siitä olisi oikein maksettukin. Tämä tapahtui ”kultaisella” 1960-luvulla, jolloin ns. kommunististen Taistolaisten riehunta oli kovimmillaan ja pilkkalauluja joutui kuuntelemaan lakkaamatta Repo-radion joka tuutista. Oli mustavalkoisen ankeen paskasita aikaa kaikille niille tahoille, jotka taistelivat ja pelastivat tämän maan vain nähdäkseen ja kuullakseen kuinka heitä haukutaan natseiksi ja murhaajiksi. Mites se menikään? ”Kiittämättömyys on maailman palkka.”

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 4. Vapaus? Jos kerrot kasaarimafian kolttosista, olet vaarassa joutua neljäksi vuodeksi vankeuteen.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Nimimerkki Raakkelille at 15.39

   Ihmiset ovat, syntiinlankeemuksen peruina, luonnollisessa tilassaan perkeleen orjuudessa. Suomalaisen ihmisen vapaus on siis orjuutta perkeleestä ja sen jatkuvaa lisääntymistä. Syntisen lihan vapauden tähden Suomen kansa on joutunut vihollisen (”kasaarimafian”) orjuuteen. Kyseessä on Jumalan rangaistus. Raamattu itse ilmoittaa tällaisen kansan olevan saatanan vallassa, Ap. t. 26:18. Ei olisi mikään ihme, jos Jumala tuhoaisi kokonaan tämän kansan.

   Kansa tuhoaa syntisen lihan vapautta eli perkeleen orjuutta opettamalla (kodeissa ja kouluissa) ne lapsensa, jotka se jättää eloon. Noin joka kuudennen lapsensa (10 500 lasta/vuosi) tämä kansa teurastaa lastenmurhissa.

   Koko Suomen ”hengellinen” kenttä palvoo tuota ”kasaarimafiaa” (juutalaisuskoisia) eli perkelettä, Joh. 8:44. Eikö Jumala veisi vihollisen orjuuteen ja tuhoaisi tällaista äärisaatanallista joukkiota?

   Juutalaisen velkarahajärjestelmän vuoksi (raha tulee kiertoon korollisena velkana, ja tuo raha, siis velka, luodaan tyhjästä, pelkkänä kirjanpitotoimena) Suomi on kasaarimafian hallitsema ja omistama maa.

   Jeesus Kristus (juridinen syntien anteeksiantamus Jumalan edessä) olisi ainoa apu, mutta saatanalauma orjuutensa mukaisesti pilkkaa Jeesusta, Vapahtajaa, kaikkialla.

   SYNTISEN LIHAN VAPAUS on tämän kansan ylin arvo, joka samalla on vapauttanut kansan julkiseen perkeleen ja vihollisen palvontaan.

   Mikäs siinä, kansa on hyvin tyytyväinen ja toiveikas perkeleen sylissä! Istukoon siinä sitten! Mitään muuta onnea ja vapautta kansa ei tunne. ”Uskovaisetkin” ovat tässä maassa saatanan palvelijoita (teeskentelijöitä, fariseuksia), kuten 2. Kor. 11:13-15 osoittaa:

   ”Sillä semmoiset ovat valheapostoleja, petollisia työntekijöitä, jotka tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi. Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen.”

   Enkä minä ihmettele, että saatanalauma käyttää nimimerkkejä esiintyessään. Kuka nyt nimeltä itsensä saatanan orjaksi osoittaisi!

   Plusääni(3)Miinusääni(4)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat