Finanssieliitti: ”Lapsettomuus lisää tasa-arvoisuutta”

Kansainvälisen finanssieliitin pää-äänenkannattajiin lukeutuva The Economist –lehti käy taisteluun länsimaisen lapsettomuuden puolesta. Alleviivatakseen artikkelin eurooppalaisvastaista sanomaa lehti käytti kuvituksessa potrettia mustista lapsista.

”Yhä useampi länsimaalainen päättää olla hankkimatta lapsia, eikä heitä tulisi kritisoida tämän vuoksi,” lehti julistaa. Miksi eurooppalaisten tarvisi ylipäätään lisääntyä, kun afrikkalaisista elintasopakolaisista on olemassa loputon tarjonta.

Finanssieliitin mukaan kulttuurimarxismin voittokulku on onneksi jo kaatanut perinteiset käsitykset esimerkiksi rodusta, sukupuolista ja seksuaalisuudesta. The Economist kuitenkin harmittelee, että yksi kulttuurimme kivijaloista on edelleen murskaamatta: eurooppalaiset arvostavat perheitä ja lapsia yhä aivan liikaa.

Lehden mukaan on ongelmallista, että useat äänestäjät suhtautuvat edelleen ennakkoluuloisesti esimerkiksi poliitikkoihin, jotka ovat asettaneet oman uransa perheen edelle ja jättäneet lapset kokonaan hankkimatta. Heitä ovat esimerkiksi juutalaisesta Rothschild-pankista Ranskan presidentiksi loikannut Emmanuel Macron ja Euroopan pakolaiskriisin symboli Angela Merkel.

”Lapsettomia poliitikkoja syytetään siitä, ettei heillä ole kunnollista osuutta yhteiskunnassa,” lehti tuskastelee ja muistuttaa, että G7-maista viisi on tällä hetkellä lapsettomien johtamia. Macron ja Merkel ovat kuitenkin eläviä esimerkkejä siitä, että ennakkoluulot pitävät usein paikkansa.

Ajamalla globalismia ja pakkomonikulttuurisuutta Macron ja Merkel tuhoavat tulevien eurooppalaissukupolvien edellytykset turvalliseen elämään. Vaikka lapsettomuus tuskin on tärkein syy heidän korruptiolleen, on se varmasti helpottanut sadistisen politiikan tekemistä. Heillä ei ole jälkeläisiä, jotka joutuvat kärsimään Euroopan verisestä romahduksesta.

Artikkelin kuvitus ei jätä mitään arvailun varaan.
Artikkelin kuvitus ei jätä mitään arvailun varaan.
Päivästä riippuen Euroopassa on valtamedian mukaan joko "liikaa" tai "liian vähän" lapsia. Ratkaisu ei koskaan ole kuitenkaan kantaväestön kannustaminen suurempien perheiden perustamiseen.
Päivästä riippuen valkoisissa länsimaissa on valtamedian mukaan joko ”liikaa” tai ”liian vähän” lapsia. Ratkaisu ei koskaan ole kuitenkaan alkuperäisväestön kannustaminen suurempien perheiden perustamiseen.

Sukupuutto korvaa eriarvoisuuden?

”Olipa syy mikä tahansa, hyökkäykset lapsettomia vastaan ovat aina perusteettomia,” The Economist jyrähtää muttei perustele väittämäänsä lainkaan. Sen sijaan toimittaja siirtyy seuraavaksi artikkelin oudoimpaan osioon, jonka mukaan lapsettomuus lisää ”tasa-arvoa”.

The Economistin mukaan eurooppalaisten tulisi jättää perheet perustamatta siksi, että lapset perivät yleensä ainakin osan vanhempiensa vauraudesta tai sosiaalisesta asemasta. Tämä asettaa ihmiset synnynnäisesti eriarvoiseen asemaan. Siksi ”tasa-arvon” nimissä Euroopan olisi paras kuolla sukupuuttoon tai korvata valkoiset lapset afrikkalaisilla. Hämmästyttävää logiikkaa.

Vaikka The Economist kannattaakin yleensä eriarvoisuutta kasvattavaa uusliberaalia oikeistopolitiikkaa, on se kulttuurimarxismin nimissä valmis vannomaan ääriradikaalia ”tasa-arvon” politiikkaa, joka perustuu lapsiperheiden hävittämiselle.

”Tasa-arvo” on viimeisin tekosyy, jolla valtamedia pyrkii aivopesemään eurooppalaiset vastustamaan ydinperhemallia. Perinteisesti media on vaatinut lapsettomuutta myös vetoamalla ”ilmastonmuutokseen”.

Kuten yllä oleva kuvakollaasi muistuttaa, on ilmastonmuutos pelkkä tekosyy lapsiperheiden vastustamiselle. Samat mediat väittävät yhdessä artikkelissa, että lännessä on ”liikaa” lapsia – mikä johtaa ”ilmastonmuutokseen” – ja toisessa artikkelissa, että meillä on lapsia ”liian vähän”, minkä vuoksi meidän on paikattava vaje afrikkalaisilla siirtolaisilla.

 

Lue myös: OECD: Naiset heti töihin – lapsiperheiltä tukia pois!

3 kommenttia

 1. Lastenmurhat (abortit), ehkäisyvälineitten käyttö, kotien ja avioliittojen hävittäminen ja homoseksuaalisuus nousevat Suomen kansasta itsestään.

  Plusääni(8)Miinusääni(8)
 2. Silkkaa rasismia.
  Kannatan väestön vähentämistä, mutta en toisten hyötymistä siitä.
  Vapaaehtoinen lapsettomuus on suotavaa kaikille roduille.
  Tällä pallolla on liikaa väkeä ja se johtaa turhaan ja vääristyneeseen roska kulutus kulttuuriin, tai on jo johtanut.

  Plusääni(8)Miinusääni(5)
 3. Abortit ja ehkäisyvälineet ovat tärkeitä asioita. Olisi aika turvatonta elää ilman mahdollisuutta niihin.

  Mutta se on kyllä totta, että ihmiset haluaan saada hämilleen. Jatkuvasti uutisia vapaaehtoisesti lapsettomista, sukupuolettomuudesta, pieleen menneistä synnytyksistä jne. Moni nuori miettii nykyisin ”olenko poika kun tykkään jalkapallosta” ja ”En ehkä haluakaan lapsia koska vartalo menisi pilalle.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat