Finlayson-Kurttila hyökkäsi kansallissosialistikauppaa vastaan – sai pitkän nenän!

Magneettimedia-vastaisen ristiretken pari vuotta sitten aloittanut Finlayson-johtaja Jukka Kurttila teki itsestään naurunalaisen yrittäessään uhkailla kansallissosialistista Kadulle.com-kauppaa.

Uutisoimme helmikuun alussa, että Finlaysonin tuotteita oli päätynyt kuin ihmeen kaupalla kansallismielisten suosiman Kadulle.comin valikoimiin, vaikka tekstiiliyhtiö vannoo kulttuurimarxismin nimiin. Erityisen hauskan asiasta teki se, että Finlayson on aiemmin julistanut kovaan ääneen, ettei yhtiö myy tuotteitaan ”pahoille”.

Kadulle.comin ovela sissimarkkinointitemppu alkoi nopeasti kantaa hedelmää; Kurttila ei kyennyt hillitsemään itseään, vaan riensi suurten sanomalehtien puheille ja antoi roppakaupalla ilmaista mainosta kansallissosialistien kaupalle.

Lukemattomat mediat Iltalehdestä ja MTV3:sta aina maakuntalehtiin asti uutisoivat, että Kurttila uhkaa haastaa Kadulle.comin oikeuteen, mikäli Finlayson-tuotteet eivät katoa kaupan listoilta:

”Vaadimme välitöntä poistoa. Jos niin ei tapahdu, niin sitten mennään tupaan. Emme anna heille missään nimessä mitään vaihtoehtoja. Tämän pitää loppua välittömästi.”

”Meidän arvomaailmamme ovat niin kaukana toisistaan, että emme todellakaan halua, että tuotteemme ovat siellä myynnissä.”

Kurttilan kannalta ongelmaksi nousi kuitenkin se, että Kadulle.comin toiminta on täysin tavanomaista ja laillista. Finlayson-johtaja ei kyennyt osoittamaan, että Kadulle.com olisi rikkonut esimerkiksi jotain kaupankäyntisopimusta.

finlaysonkuvatfinlayson emme myy tuotteitamme pahoille

Tekijänoikeuskiista – ojasta allikkoon!

Lopulta Kurttila päätti tarttua tekijänoikeusoljenkorteen, mikä oli erityisen epätoivoista siksi, että yleensä verkkokaupat käyttävät aina samoja tuotekuvia ja -tekstejä:

”Tämä rikkoo erityisesti tekijänoikeuksia. Valokuvat ovat meidän ja meillä on tekijänoikeudet niihin. Kaikki tekstit ovat meidän ja meillä on tekijänoikeudet niihin. He ovat vain ottaneet ne käyttöön.”

”Alkuviikosta katsellaan, että jos siellä vielä on meidän kuvia, niin aloitetaan prosessi. Emme odottele yhtään sen kanssa.”

Nyt Kurttilan toiveet ovat täyttyneet… lähes kokonaan. Tuotteet eivät ole poistuneet valikoimista, mutta kuvat ja tekstit ovat totisesti muuttuneet.

Nähtäväksi jää, onko muutos Kurttilan mieleen – kas tässä esimerkki: ”Vitivalkoinen Muumipeikko on pohjoismainen klassikko, kuten ovat myös Finlaysonin pikkupyyhkeet. Älä sotke värejä keskenään, vaan suosi puhtaita sävyjä – näillä pyyhkeillä se onnistuu!”

Käy tutustumassa uusiin teksteihin ja kuviin Kadulle.comissa: Leinikki-patakinnas, Leinikki-kaitaliina, leveä aluslakana, Muumipeikko-pikkupyyhe.

Jukka Kurttila on tottunut siihen, että haudanvakava kulttuurimarxistinen hurskastelu merkitsee pyyteetöntä ylistystä valtavirtaisen talouslehdistön lööpeissä. Nyt Suomen Suvaitsevaisimman Miehen show osui lopulta omaan nilkkaan, ja oikeudenkäyntiuhkailuista jäi jäljelle vain pitkä nenä!

 

Lue myös: Yleisradio valehteli Magneettimediasta ja Finlayson-boikotista

7 kommenttia

 1. Kotimaisuus kunniaan Fingaysson tuotteilla, valmistettu ympäri mailmaa, muttei koskaan Suomessa.

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
 2. Toivottavasti Kurttilaa kaivelee ainakin se että valmistusmaa hänen edustamilleen tuotteille mainitaan. Saattaa se olla Fnlaysoninkin pakkauksissa mutta ei siitä juuri puhuta. Puhutaan vain ”suomelaisesta tuotteesta”.

  No, salat julki.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 3. Hienoa. Suvaitsevaiston edustajat on helppo provosoida luonteensa mukaisiin ylilyönteihin ja toivottavasti järkensä säilyttänyt runkoväestö alkaisi epäillä niiden mielenterveyttä vähän laajemminkin. Suomalaiset eivät vieläkään ymmärrä, kuinka fanaattisia globalistit ja kulttuurimarxistit ovat ja kuinka tiukan otteen ne ovat saaneet Suomen hallinnosta ja talouselämästä. Siksi pienikin voitto informaatiosodassa on tuiki tarpeellinen.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 4. Aih, meinasin kuolla nauruun noita tuotekuvauksia lukiessa :))) hahahaa, ihan hulvattomia.

  ”Leinikki-patakinnas, Tuotekuvaus
  Uunit ulvomaan! Lämmitettiinpä keittiössä sitten suurta taikka pientä riistaa, kannattaa oikeaan lapaan laittaa Finlaysonin sävykäs Leinikki-patakinnas. Oikean käden tervehdys ei ole koskaan ollut yhtä tyylikäs!”

  Ainoa mikä enää vois vetää paremmaksi, niin nähdä kurttilan ilmeen :)))) huh, näin hauskaa ollutkaan vähään aikaan.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 5. Kertoo systeemin toimimattomuudesta kaiken ,kun ei täällä kannata valmistaa juuri mitään. Mikään muu ei nosta työllisyysastetta niin paljon ,kuin oma tuotanto ja siksi järjestelmää pitäisi korjata niin ,että se mahdollistaisi oman tuotannon edellytykset. Kotimaisuusaste oli ainakin jokin aika sitten n 6% ,eli huomattavasti on petrattavaa vaikka ei 100% päästäisikään. Velka prosentit sen sijaan jatkaa nousuaan?

  Suomessa on kuitenkin tehty monenlaisia tuotteita ,joten osaamisesta se ei jää kiinni vaan enemmänkin siitä ,että kannattaako tässä järjestelmässä ponnistella ,kun muut korjaavat hyödyn ?

  Olisiko artikkelin arvoista kirjoittaa”jotka osaa” mitä kaikkea täällä on tehty ja tehdään ? Yrittämisestä ei ainakaan ole ollut puutetta.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat