Yleisradio valehteli Magneettimediasta ja Finlayson-boikotista

Yleisradio ja Aalto-yliopiston markkinoinnin professori Pekka Mattila valehtelivat hiljattain, että Magneettimediasta syntynyt boikotti olisi kääntänyt tekstiiliyhtiö Finlaysonin myynnin nousu-uralle.

Uutisoimme tänään, että Yleisradion A-Studio käsitteli viimeisimmässä jaksossaan Helsinki Pride –homokulkueen sotilaspukukohua. A-Studion haastattelema puolustusministeri Jussi Niinistö ei uskaltanut ottaa lainkaan kantaa aiheeseen.

Niinistön jälkeen ohjelman haastateltavaksi saapui Pekka Mattila, joka aloitti sättimällä Suomen puolustusvoimien kankeaa suhtautumista homomielenosoituksiin. Mattilan mukaan mallia voisi ottaa Ruotsista, jossa esivalta juhlii estoitta homoaktivistien joukossa.

Mattila sai mainostaa vapaasti kulttuurimarxistista Finlaysonia valehtelemalla, että yhtiön kauan jatkunut laskevan myynnin trendi olisi kääntynyt nousuun sen jälkeen, kun yhtiö aloitti julkisen kampanjan ”juutalaisvastaiseen” Magneettimediaan yhdistettyä tavarataloyhtiö Kärkkäistä vastaan.

Markkinoinnin professorina Mattila varmasti tiesti valehtelevansa. Finlaysonin lakseva trendi oli kääntynyt jo kauan ennen Magneettimedia-kohua, ja aiheesta oli kirjoitettu laajasti suomalaisessa lehdistössä.

Finlaysonin johto kommentoi Kärkkäisen vastaisen boikottisodan taloudellisia seurauksia jälkikäteen vain toteamalla, että siitä aiheutui tekstiiliyhtiölle satojentuhansien eurojen tappiot. Yhtiön omistajat pelasivat siis uhkapeliä työntekijöidensä tulevaisuudella vain voidakseen vahingoittaa poliittisena vihollisenaan pitämäänsä Kärkkäistä.

pekka mattila

Osa laajempaa yritysmaailmaan kohdistuvaa kampanjaa

Jälkikäteen Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttila yritti vielä puolustaa boikottikampanjaansa valehtelemalla, että Magneettimedian paperilehti 2015 olisi syyllistynyt kiihottamiseen kansanryhmää vastaan.

Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske oli kuitenkin ennen Kurttilan väitettä nimenomaan todennut, ettei lehden sisällössä ollut mitään rikollista.

Nyt Yleisradio ja Aalto-yliopiston professori jatkavat Kurttilan valehtelukampanjaa väittämällä yrityksille, että isänmaallisten firmojen boikotointi kannattaa – pelastihan se Finlaysoninkin lähes konkurssilta!

Suomessa talousjulkaisut ovat kuluneiden vuosien aikana alkaneet yhä enemmän kampanjoimaan painottaakseen polittisen ”oikeaoppisuuden” (lue: kulttuurimarxismin) tärkeyttä rekrytoinnissa ja liiketoiminnassa.

Taloussanomat julkaisi esimerkiksi viime kesänä Technopolis-pörssiyhtiön Suomessa toimivan amerikanjuutalaisen toimitusjohtaja Keith Silverangin haastattelun. Silverangin mukaan monikulttuurisuutta vastustaville suomalaisille tulisi antaa potkut töistään.

 

Lue myös: Finlayson ja Helsingin Sanomat markkinoivat homoutta ja sadomasokismia nuorille

2 kommenttia

 1. En oikein ymmärrä, että miten Finlaysonin myynnin parantuminen liittyy Mgaan. Se, että lehti kirjoittaa muista julkaisuista poiketen artikkeleita esiintyvistä ilmiöistä ja yhteiskunnan valheista, valehtelevista poliitikoista ja muista talousrikollisista, niin sen minä näen vain ja ainoastaan positiivisena asiana. Toivon, että Mg saa jatkossa riittävästi sponsoreita ja muita tukijoita, jotta yleiselle valehtelulle olisi edes muita vaihtoehtoja.

  Plusääni(34)Miinusääni(0)
  1. Koska homomaanikot haltioituvat Finlaysonin kampanjasta Magneettimediaa vastaan, ja ryhtyvät muka ostamaan pilvin pimein tätä tarkoitusta varten printattuja uusia lakanoita, joissa tietenkin pullistelee niinkin ällöttävä ilmestys, kuin fetissiasuun pukeutunut homo.

   Ottamatta sen enenpää kantaa siihen, mista todellisuudessa ko. lakanapajan kannattavuuden yhtäkillinen kasvu johtuu, mielenkiintoiseksi asian tekee se, että on noussut esiin näitä yrityksiä, jotka, liittyessään hämäriin taustavoimiin vaihtoehtomedian hiljentämiseksi, ovat siten myös ryhtyneet sotaan asiakkaitaan vastaan.

   -kuinka yritys, joka tarvitsee asiakkaita rohkenee tehdä näin radikaalin päätöksen, sillä eihän esim nyt puheena olevassakaan keississä homot ja niiden ympärillä hyrräävät ole kuin murto-osa ko yrityksen asiakaskunnasta…..

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat